Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 8:47

Hozzászólás a témához  [ 4434 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 89  Következő
SonyEricsson P800 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
Küggyek egy fotosoppot ?!?

hétf. júl. 07, 2003 20:01
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
ez a personalpaint nincs meg valakinek?

http://my-symbian.com/uiq/applications/ ... =339&faq=4

hétf. júl. 07, 2003 16:54

Hozzászólás 
rohadt egyszerü :D de Aga kicsinál engem :D hogy ilyenekre fogják használni drágajokis tárhelyünket :D
Szoval www.freeweb.hu > regisztrácio frankon megcsinálod
Kapsz egy jelszot ami leginkább elklkj654él szerü :) szoval azt utánna megváltoztatod valami normálisra. Nah ha ezzzel megvagy, van egy tökéletes SMTP cimed.
smtp.freeweb.hu

bepipálod, hogy azonositás szükséges az SMT fiokhoz....

user: amit a freeweben kértél
pasS: jelszo hozzá

És tökéletes ez a cim. Szerintem ha valaki venné a fáradtságot létrehozhatne egy P800 usert a freeweben, és aki kéri annak megadni a jelszot. (lehet én leszek)

hétf. júl. 07, 2003 7:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi. Megpróbálom, bár ezzel korábban már voltak rossz tapasztalataim. Szimplán egyet elküldött azóta egyet sem. :(((
Az eggdropos jól ment ma reggelig. Gáz, mert sokszor a kezembe viszem a netet a p800-al és onnan ahonnan vagyok meg küldenem kell egy pár képet, amúgy James Boondosan, csak smtp nélkül nehézkes.
Remélem megy, kül. marad az időszakos dokkolásos lementés.
Még egyszer thx.

vas. júl. 06, 2003 22:24
arany tag

Hozzászólás 
"DE mar nem vitazom es remelem o sem fog...ugye QwertyQ?:))))) "

Ezt nem tudom megigerni :))

De azert, ha visszaolvasol, nagyon sok dolog kiderult mindket platformrol a vitankbol, amit igy mar nem kell megkerdezni az ujaknak :)

vas. júl. 06, 2003 22:19
ezüst tag

Hozzászólás 
killahdog:hmm lehet nem emlekszem.....de az biztos hogy neha nagyon kiakadtam QwertyQ-ra 1-1 vita alkalmaval:))))
nagyon makacs tud lenni....amogy en is:)))))))))))
DE mar nem vitazom es remelem o sem fog...ugye QwertyQ?:)))))

vas. júl. 06, 2003 22:12
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
"czw.debian..... CZW :) ELVBÖL NE HASZNÁLJÁTOK PATKÁNYF**** GEC***** smtp szerverét. fuhhhhhjjjjjjjjjj"

Mondj masikat, ami mukodik...

"Hu dark :) egyszer kérdeztél töllem qwerty vel kapcs valamit, lehet válaszoltam rá lehet csak gondoltam és nemirtam le, de tudtam :D ez megnyugtat. Sokan mondják és ugyérzem valoban igaz lehet... "

????????????

vas. júl. 06, 2003 22:06

Hozzászólás 
czw.debian..... CZW :) ELVBÖL NE HASZNÁLJÁTOK PATKÁNYF**** GEC***** smtp szerverét. fuhhhhhjjjjjjjjjj
CZW-t minden vodás irc-s szereti.

Hu dark :) egyszer kérdeztél töllem qwerty vel kapcs valamit, lehet válaszoltam rá lehet csak gondoltam és nemirtam le, de tudtam :D ez megnyugtat. Sokan mondják és ugyérzem valoban igaz lehet...
(hagyjuk)

vas. júl. 06, 2003 21:57
ezüst tag

Hozzászólás 
iamtherhytm:Nem..mindnekinek segitunk aki keri...persze en sem hittem volna hogy valaha segiteni fogunk QwertyQ-nak p800 ugyben:))

vas. júl. 06, 2003 20:46
arany tag

Hozzászólás 
iamtherhytm:

"Toletek csak az kap segitseget, aki elotte leszarozza telefont?"

Ha fel akarod zavarni az allovizet, akkor nehany kavicsot bele kell dobnod :)))))

A kerdesedre a valasz: czw.debian.hu
ezt allitsd be SMTP szervernek es menni fog a kuldes..

vas. júl. 06, 2003 20:17

Hozzászólás 
? :D

vas. júl. 06, 2003 19:36

Hozzászólás 
Toletek csak az kap segitseget, aki elotte leszarozza telefont? :))

vas. júl. 06, 2003 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Kérdés: küldött vki emailt a telcsirôl, mert az smtp. eggdrop.hu hoz nem kapcsolodik? Van más smtp cím ami müxik??? Help.
Tegnap jó volt.

vas. júl. 06, 2003 12:44
ezüst tag

Hozzászólás 
QwertyQ:azaz:)))
nem tudom ki forditotta de biztos csuklott sokat mert en tobszor emlegettem:)))

sms folderrol annyit hogy szerintem nem is jutott eszukbe .... meg ugye az aplikacio iroknak is meg kell elni valamibol (csucsido kell...enni kell..voda reklem nagyon tetszik:))))))) )...amugy annyiure beleepul hogy be lehet alitani hogy alapbol induljon igy kapasbol az kezeli az sms-t nem az alap progi...ha sms jon elojon a kis ablak is nyavajog hogy sms----sot addig nyavajog amig meg nem nezed(mar ha ez be van alitva).......persze ez mar az sms tones...igaz van 1-2bajom a progival (keves valasz sms,nem lehet bealitani mennyi ido utan kuldje stb..de ezt mar irtam...szoval meg nem tokeletes

szomb. júl. 05, 2003 20:43
arany tag

Hozzászólás 
Megvan a preferalt szam beallitasa:

Szerkesztes/Listás Megjelenítés

Hat a jo nenikejet a forditonak.. :))

szomb. júl. 05, 2003 18:23
arany tag

Hozzászólás 
"ugyanannyi ido beallitani a csengohangot, mint beallitani
melyik bena csoportba helyezed el a csavot. "

Ez igy nem igaz, mivel en PC-n Outlook-ban szerkesztem a nevjegyzeket, es a telora mar alapbol csoportositva kerulnek a nevek, es ne mondj olyan butasagot, hogy ugyanannyi ido beallitani 4-5 csoporthoz csengohangot, mint egyenkent 300 nevhez!!

"Lehet állitani a fenti ikonsorban mi jelenjen meg. Kicseréld a rendes uzenetkuldö ikonjára. Ennyi volt."

Nem ennyi volt, mert az uzenetkuldo egy osszevont alkalmazas (MMS, SMS, e-mail) igy az SMS folder manager nem helyettesiti, mindenkeppen hasznalni kell mindket alkalmazast (nem leszolom a Folder Managert, mert jo kis program, de az lenne a jo, ha a sima Uzenetkezelobe epulne bele, es ott lehetne foldereket csinalni, hiszen ez jol jonne MMS-nel es e-mail-nel is..)

szomb. júl. 05, 2003 17:50
ezüst tag

Hozzászólás 
a pereferalt szamoknal lehet bealitani...nekem is eleg sok olyan ember van bent akinel van ceges,othoni,mobil stb..3-4szam 1-1embernel....amugy most alitottam at angolra..igy most speciel marhara nem talalom en sem:)))))
Pedig valamikor bealitottam mert most ugy megy....van egy preferalt szam...lehet vissza alitom magyarra:)

szomb. júl. 05, 2003 16:40

Hozzászólás 
de nyilvanvaloan rengeteg dolog van amit mashogy, vagy nem tud a gep, ezekert boven karpotol sokosk mas dolog, ami mas telokban nincs meg.
valamit valamiert. de kis idovel minden lesz hozza, hivocsoporttol kezdve, beszelgetes kozbeni diktafonig.

szomb. júl. 05, 2003 16:25

Hozzászólás 
thx

szomb. júl. 05, 2003 16:24

Hozzászólás 
thx

szomb. júl. 05, 2003 16:24

Hozzászólás 
ugyanannyi ido beallitani a csengohangot, mint beallitani
melyik bena csoportba helyezed el a csavot.
Nembeszelve, hogy nincs csoport korlat, annyi zenet adsz
kulon amennyit csak akarsz.
Hasznalj tovabba trackert, vagy handyt, nekem jobb a
handy, shortcutok helyezhetok meg le rajta.
amugy a felso shortcutokat is vegigcsereled, es mar rogton
gyari proginak tunhet barmi.
NEm is ertem ezt a nem gyari kifejezest?

szomb. júl. 05, 2003 16:17

Hozzászólás 
0000

szomb. júl. 05, 2003 16:13

Hozzászólás 
Help!
Az SMS Folder Manager-nél mi a pass, amit kér minden mappánál?
Vagy figyelmetlen voltam és azért nem találtam meg, vagy pedig nints is leírva :o))

szomb. júl. 05, 2003 16:00

Hozzászólás 
"Ismerem, es azert irtam ra, hogy nem igazi, mert kulon alkalmazaskent letezik.. Akkor lenne nagyszeru, ha a normal uzenetkezelobe epulne bele, es ott latnam a foldereket..
(de ha ezt meg lehet oldani, akkor mea culpa.. csak irjatok el a megoldast).. "
Lehet állitani a fenti ikonsorban mi jelenjen meg. Kicseréld a rendes uzenetkuldö ikonjára. Ennyi volt.

http://www.freeweb.hu/connectworld/kepek/hatlap.jpg
és egy LOL kép :)
http://www.freeweb.hu/connectworld/kepek/lol.jpg

szomb. júl. 05, 2003 15:07
arany tag

Hozzászólás 
"Ilyen van..ha jobban szetneztel volna akkor megtalalod...minden eggyes nevhez kulon csengohang van...nekem speciel igy van most is. "

Ezt en is tudom, de nem szerintem eleg primitiv dolog egyenkent beallitani a csengohangokat, ha mondjuk a ceges emberkeknek azonos csengohangot szeretnek es amugy egy csoportban vannak.. Ilyenkor az lenne a logikus, hogy a csengohangot a csoporthoz rendelem.. (erdekes modon mas teloknal ez igy mukodik.. a mas tipusu SE teloknal is)

"Nem az igazi????Nezd mar meg az sms folder managger!!!!"

Ismerem, es azert irtam ra, hogy nem igazi, mert kulon alkalmazaskent letezik.. Akkor lenne nagyszeru, ha a normal uzenetkezelobe epulne bele, es ott latnam a foldereket..
(de ha ezt meg lehet oldani, akkor mea culpa.. csak irjatok el a megoldast)..

"icq progi:
mybudies..im+...ezek egesz jok "

A mybudies nagyon fapados, az IM+ mar egy lepessel jobb, de gyari ICQ, vagy az nICQ P800-as verziojara vadaszom..

"Van alapertelmezett szam amit hiv.."

Leirnad, hogy mi modon lehet megadni 5-6 szambol, hogy melyik az alapertelmezett, es mikent lehet rogton azzal hivni? Megkoszonnem..
(a contact-nal nalam a legtobb embernel sok mezo ki van toltve, es legalabb 3 telszam, hivasnal bosszanto, ha keresgelni kell)..

Az en hatlapomnal is csak kicsi szivacs van..
Olyan setesuta megoldasnak tunik :))

szomb. júl. 05, 2003 13:10
ezüst tag

Hozzászólás 
QwertyQ:latom kicsit kesve erkeztem igy mar valaszoltak neked 1-2 dologra de megtennem en is

"Ami nagyon hianyzik:
- profilok"

Teljesen igazad van...ez nekem is nagyon hianyzik..bosszanto hiba

"- hivocsoportok (lehet a neveket csoportokba rendezni, de nem lehet hozza funkciot rendelni pl. csengohang)"

Ilyen van..ha jobban szetneztel volna akkor megtalalod...minden eggyes nevhez kulon csengohang van...nekem speciel igy van most is.

"- beszelgetes rogzitese "

Sajnos ilyen sincs...na ez nekem nem hianyzik..de nehany embernek igen...szoval tenyleg nem artana...de elvileg lesz

"- SMS-ek folderbe rendezese (kulso programot talaltam ra, de nem az igazi)"

Nem az igazi????Nezd mar meg az sms folder managger!!!!..1000foldert tud csinalni es folderenkent 1000sms..szamold ki 1000*1000sms...lehet kulon csengest adni az smshez...be lehet alitani hogy smseket autmatikusan hova rakja..sot automatikus valasz sms-t is kuld magatol ha ba van alitva....azert ha mar 2hete van meg neked igazan jobban szetnezhettel volna:)

"- miert nincs T9???"
Pasz...nekem speciel nem hianyzik..lehet azert nincs mert nincs rendes bill..pasz...erintokepernyore felesleges szerintem ...de lehet hogy valakinek hianyzik

"- miert nem lehet alapertelmezesu telefonszamot beallitani egy nevhez, ha egy embernek van 1 otthoni, 1 munkahelyi, 1 fax es 1 mobilszama, akkor 5 percig tekereghetek, mire a kivant szamon fel tudom hivni, meg a T300-ason is ott a lehetoseg, hogy egy szamot ki lehet tuntetni, es a nevre hosszan ranyomva a hivasgombot, rogton azt a szamot hivja.. "

Hmmmm megint csak azt tudom mondani hogy ejnye..2het utan sem tudod ezeket? pedig ezeket illo lenne 2-3nap utan kitapasztalni:)
Van alapertelmezett szam amit hiv..sot kb 2tekeres es egy jogdial benyomas es azt hivom akit akarok...ez az 5perc nagyon tulzo sot nem is igaz.

A kameraben a torlesre kaptal valaszt es a worldmatera is...amugy csak annyit mondanek hogy pont a p800asrol irtak at nokiara mert p800ason mart marha reg volt...szoval ez az atiras tulzas.

File kezeles..kb 100megat a telefon nekem 2-3masodperc alatt mozgat...amugy ha minden a duon van akkor lasabb is lesz valoszinu mert a duo nem az a hude gyors..majd a duo pro

Angol-magyar nincs de majdnem minden mas nyelv van.....elvileg keszul a magyar de ugye Mo. nem olyan hatalams hogy egybol arra csinaljanak szotart..:(

icq progi:
mybudies..im+...ezek egesz jok
ircet nem hasznalok de egesz sok van mar...mind fent van a my symbianon...ingyenesek

Ja igen ...lehet hogy neked a kinai verzios hatlapod van..az enyemnek nincs szivacs csak egy pici...a kinai verzioban hatul vegig olyan races szivacsos **** van..az nem jo )a duo sem fer be moge:D)

szomb. júl. 05, 2003 12:24
vas-tag

Hozzászólás 
Igen de az csak értelmezõ szótár angol-angol.Nem angol-magyar.

szomb. júl. 05, 2003 12:21

Hozzászólás 
na jo persze ez nem magyar...

szomb. júl. 05, 2003 12:07

Hozzászólás 
nem megy a link
talan ujra
"http://www.unsekure.com.br/p800world/Apps/Sis/AdvEnglishDictV1.02(5).zip"

ha nem megy ez jo, a listaban ott van

http://www.unsekure.com.br/p800world/apps.html

szomb. júl. 05, 2003 12:05

Hozzászólás 
http://www.unsekure.com.br/p800world/Ap ... ictV1.02(5).zip

tessek

szomb. júl. 05, 2003 12:02

Hozzászólás 
messze nem tokeletes telefon, de pillanatnyilag nincs jobb.
nezd fogtam mar a kezemben 3650-est.
amiota westel gsm van, nekem van telefonom, utoljara a profilokat nem is tudom mikor hasznaltam, mert nem erdekelt annyira, hogy allitgassam.
ha igy csorog, ha ugy felveszem a telefont. nem fogom osszepisilni magam, ha 10 mp elobb tudom meg ki hiv, vagy hivott.

Egyebkent a Adv. Eng. Dictionary V.1.02 letezik, csak most nem talalom.

szomb. júl. 05, 2003 12:00

Hozzászólás 
en ugy tudom van hozza szotar, majd mindjart elokeresem

szomb. júl. 05, 2003 11:50
vas-tag

Hozzászólás 
http://www.unsekure.com.br/p800world/main.html

Nézz itt köröl.IM+,ez 3650-en is van ha jól tudom.
symIRC.

szomb. júl. 05, 2003 11:01
vas-tag

Hozzászólás 
Angol-magyar szótár még nincs sajna.Csak angol értelmezõ,de az elég jó.
A penreader fejlesztgeti a szótárat de nem igazán akar megjelenni:(

szomb. júl. 05, 2003 10:48
arany tag

Hozzászólás 
"Hát ez meg baromság úgy ahogy van.Ha már a WM-el besültél írd le a többi sokkal butább progit:) "

Okok.. Visszavonva..

De legyszi mondjatok jol hasznalhato ICQ es IRC klienst, angol-magyar szotarat (ha teletext program is meglenne P800-ra akkor minden meglesz amit kerestem :)

szomb. júl. 05, 2003 10:47
vas-tag

Hozzászólás 
"de a P800-as burkolata is ugyanugy nyikorog"

Nekem nem nyikorog.

"Arrol nem beszelve, hogy a P800-ra atultetett programok butabbak mint a Nokia-s verzio"

Hát ez meg baromság úgy ahogy van.Ha már a WM-el besültél írd le a többi sokkal butább progit:)

szomb. júl. 05, 2003 10:43
arany tag

Hozzászólás 
""- miert nincs T9??? "

Mert kb 1 hét használat után (esetemben) stylepennel kb 10ed annyi idö alatt bevakarod a szöveget :D jah és vedd elö a virutális billenytüzet. Ezeket probáltad már ? Valszin ezek után fölösleges a t9. "

Te meg nem hasznaltal intelligens T9-et..
Egyreszt a Nokiae is nagyon jol hasznalhato, de az csak leutott karakterek szerint helyettesit be (a ragozas is jo), de Treo-n en hasznaltam olyant, ami 3 karakter beirasa utan egy buborekban feldobta a lehetseges szavakat (mint pl. a SlovoEd-nel), es a teljes szo beirasa nelkul lehetett valasztani, eszmeletlen gyorssa tette a szovegbevitelt es a szotara folyamatosan tanult, raadasul PC-n managelheto volt.. No en ilyen T9-et hianyolok a P800-bol..
Tenyleg, jut eszembe, angol-magyar szotar letezik erre a joszagra?

"Szerintem ez nagyon nem igy van. Némelyik programnál valoba, de azért vedd figyelembe mit inditassz el."

A Qfileman-t es a Tracker-t probaltam mar mint file-kezelot, es fuggetlenul attol hogy mennyi alkalmazas fut (tenyleg, ennek mi kozel lenne egy filemuvelethez??), ugyanugy lassu.. Pl. egy file torlese akar 3-4 masodpercig eltart, 3650-esen egy villanas (igazabol szerintem az a gond, hogy mindent a MS-re installalok, es szerintem a MS sebessege drasztikusan alacsonyabb, mint az MMC-e, amit eddig hasznaltam..)

"Ezekre nemtulsok szulséged van, mivel nagyonegyszerü zabályozni a hangeröt, és minden névhez kulön számot rendelhetsz"

Ettol meg hianyoznak a hivocsoportok, mivel eleg primitiv modszer, hogy kezzel allitsam be a csengohangot mindegyik azonos csoporthoz tartozo contactnal..

"és lám, nem melegszik a telefon hátulja"

nem, melegedni nem melekszik, csak mocorog, ami nagyon zavar.. A 3650-nel ket gumipotty megoldotta a massziv mocorgas nelkuli hatlapot, de itt nem megoldhato a hatlap kialakitasa miatt :(

"P800 és 3650 között nagyonagy a kulönbség. Kényelmesseb jobban kihasználhatobb, stb... ráfox jönni. HA megbarátkozol hogy nokia helyett SonyEricsson feliratu telod van. "

Szerintem nincs akkora kulonbseg kozottuk, de ettol fuggetlenul maradt a P800, ket telot tartani luxus..
A baratkozas meg folyamatban :))

"ott az orák melhet van az idöjárás :) "

A fenebe.. Olyan varost valasztottam, ami nincs az adatbazisban, igy nem voltak felhoim :))

szomb. júl. 05, 2003 10:40
vas-tag

Hozzászólás 
Hát ez a porosodás igen érdekes,te vagy az elsõ aki erre panaszkodik.Én használom 4 hónapja de nem porosodik:)

Wordmatet meg írták már,nekem is van benne idõjárásjelentés.
Biztos a te verziódban nincs.:)

Nekem a "rábökés" után azzonal ott a progi,persze lehet,hogy a 3650-en nyerhetsz néhány ezredmásodpercet.Neked legyen mondva.

"akkor 5 percig tekereghetek, mire a kivant szamon fel tudom hivni"

Huhha,akkor komoly gondjaid lehetnek,a kezeléssel.Én két gombnyomással felhívok bármilyen számot a contacsból.

szomb. júl. 05, 2003 10:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Értem. Azért írom. Szerintem nem
tudom kitalálni, hogy hol van, hol
keressem, szvsz ezért nem
lényeg.
A porosodás viszont, nem
jó. Itt Bp.-n két szervizben is
mondták, hogy még nem szedtek
szét p800-at, mert nem kellett. De ez
hiba(a por). Vidd el.

szomb. júl. 05, 2003 9:40

Hozzászólás 
elinditod worldmate
ott az orák melhet van az idöjárás :) bökj rá egy flehöre :)) nyomj eg yupdatet vagy állitsd be az automata updatet :))) és lásss csodát.
még mindig állt a kérdés: ÉS HASZNÁLOD IS ?

szomb. júl. 05, 2003 9:36

Hozzászólás 
"A nokia 7650 az elso kameras mobil volt. "

T68i mi volt ? :D Jah 7650 az elsö egybeépitett :D ugy helyes.

Nah qwertq :) ahhh :) jémintha rájönnél hogy gyorsabb a proci :) ugyahogy ez azért nem 143 vs. 160 :D

"Arrol nem beszelve, hogy a P800-ra atultetett programok butabbak mint a Nokia-s verzio (pl. Worldmate-bol hol az idojarasjelentes?? "

a helyén :))) bizony.... benne van :) söt áltlaában okossabak a programok, de ne a doom bol indulj ki, erre evés a játék, de pl FTP800 az én kedvencem :) érintésérrzéken yképernyö egy áldás !!!

"- profilok
- hivocsoportok (lehet a neveket csoportokba rendezni, de nem lehet hozza funkciot rendelni pl. csengohang) "

Ezekre nemtulsok szulséged van, mivel nagyonegyszerü zabályozni a hangeröt, és minden névhez kulön számot rendelhetsz, ez inkább annak a jele, hogy mindenki hozzászokott a nokiához. Valoban ezek akkro lehetnek akár hiányosságok is.

"- miert nincs T9??? "

Mert kb 1 hét használat után (esetemben) stylepennel kb 10ed annyi idö alatt bevakarod a szöveget :D jah és vedd elö a virutális billenytüzet. Ezeket probáltad már ? Valszin ezek után fölösleges a t9. Max ha valami hyperfontos autoban vagy és vezetés közben irsz :) akkor a billentyüzet ott van. De vigyázz vele, más mint a nokia billje !

"Bosszanto hiba:
Nem tudom, miert, de a kamera-alkalmazasban, ha kijelolok tobb kepet es kiadom a torles parancsot, akkor elszall a program, csak egyenkent engedi torolni a kepeket (R2F-es szoft).. "

Helyes hogy utánna tetted: R2F MAGYAR NYELVÜ ! DE krélek a magyar nyelv olyan béna, hogy az angolt használom, DARK nak igaza volt. Ja és váltsd át angolra, és utánna probáld :) megfox lepödni, ez csak a magyar forditás hibája VOLT.

"A masik bosszanto dolog, amire megcsak nem is gondoltam elore, hogy POROSODIK a kijelzoje a P800-nak!!! Az erintest erzekelo folia es a display uvege koze kerultek porszemek, csak tudnam, hogyan.. "

Erre mi is kiváncsiak lennénk :) ilyennel még sosem találkoztam :D Pedig rendessen használom, söt a hátlap mögött már poros.

"pl. a filemuveletek iszonyuan lassuak P800-on, egy program elindulasa szinten joval lassabb).. "

Szerintem ez nagyon nem igy van. Némelyik programnál valoba, de azért vedd figyelembe mit inditassz el. MI FUT MÁR KÖZBEN(!), stb.... És itt Symbian 7.0

"hala a tervezok szivacsdarabkaval megtamogatott hatlap-remalmanak.. "

és lám, nem melegszik a telefon hátulja. :D uhhhhh

"Szoval tovabbra sem ertem, mi az a nagy kulonbseg szerintetek a P800 es a N3650 kozott?? "

NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bizti vettél te P800 at ? LOL :D
Használd egy picit :D NE csak a dobozt nézegesd :D

" (pl. utcan, akar menet kozben is lehet vele IRC-n, vagy ICQ-n chat-elni, P800-asnal meg kell allni es rajzolgatni).. "

LOL n.2 :D Eddig hány balesetet okoztál :) meg max röhögnek rajtad egy 3650 essel :) ugye a valoban fura design, ami finoman szolva undoritonak is nevezhetö :D Valoban itt megkell állni. IGen viszont valszin hamarabb fox vele chatelni ! nem kell T9 "jol ragoz magyar, szeretni téged kedves" Vagy sima gombnyomkodás :) és egyszerre 20 usert látsz, egyszoval sokkal kényelmesseb.

P800 és 3650 között nagyonagy a kulönbség. Kényelmesseb jobban kihasználhatobb, stb... ráfox jönni. HA megbarátkozol hogy nokia helyett SonyEricsson feliratu telod van.

szomb. júl. 05, 2003 9:34
arany tag

Hozzászólás 
"Az alapértelmezés spec
idegesítene, had döntsem már el a
haver számaiból mi kell akkor.
Imádom tekerni a tekeröt, azért van"

Ebben igazad van, csak nem ertetted meg, mit irtam..
Ha a nevre roviden raboksz, akkor beugrik a szokasos valasztasi lehetoseg, ha a rabokesnel a gombot 2 masodpercig nyomvatartod, akkor az alapertelmezettet hivja rogton, ez igy mukodik a T300-asban is..

"idôjárásjelentés meg a lassabb
betöltés tényleg qurva nagy hiba."

Nem tekintem hibanak, csak bosszant, a porosodas viszont hiba, szerintetek a Westelnel kitakaritjak, vagy kuldik Pestre?

szomb. júl. 05, 2003 9:22
ezüst tag

Hozzászólás 
A fotó hiba a magyar r2f miatt van.
Tudnak az SE-ben róla. 2hét múlva
lesz új szoft. Abban lesz a többi
dolog is. T9, hang felv.
Az
idôjárásjelentés meg a lassabb
betöltés tényleg qurva nagy hiba.

Az alapértelmezés spec
idegesítene, had döntsem már el a
haver számaiból mi kell akkor.
Imádom tekerni a tekeröt, azért van.

szomb. júl. 05, 2003 9:12
arany tag

Hozzászólás 
"es a nokia 3650 kozt es a p8 kozt a kulonbseg a sok pocsoles, gagyizas. "

Hmmm..
Ket hete egy P800-as joszag is a tulajdonomban van, ugyhogy mostmar teljes joggal szolhatok hozza ehez a kerdeshez..

A 3650-esnek tenyleg fura a designja, es a gombsorat nehez nehany embernek megszokni, de a P800-as burkolata is ugyanugy nyikorog, hala a tervezok szivacsdarabkaval megtamogatott hatlap-remalmanak..

A P800-ason tenyleg kenyelmesebb hasznalni nehany programot, pl. Opera, de osszesegeben a rendszere lomhabb, nagyobb a valaszido/reakcio egy muveletre mint a 3650-esen (pl. a filemuveletek iszonyuan lassuak P800-on, egy program elindulasa szinten joval lassabb)..
Arrol nem beszelve, hogy a P800-ra atultetett programok butabbak mint a Nokia-s verzio (pl. Worldmate-bol hol az idojarasjelentes??

Ami nagyon hianyzik:
- profilok
- hivocsoportok (lehet a neveket csoportokba rendezni, de nem lehet hozza funkciot rendelni pl. csengohang)
- beszelgetes rogzitese
- SMS-ek folderbe rendezese (kulso programot talaltam ra, de nem az igazi)
- miert nincs T9???
- miert nem lehet alapertelmezesu telefonszamot beallitani egy nevhez, ha egy embernek van 1 otthoni, 1 munkahelyi, 1 fax es 1 mobilszama, akkor 5 percig tekereghetek, mire a kivant szamon fel tudom hivni, meg a T300-ason is ott a lehetoseg, hogy egy szamot ki lehet tuntetni, es a nevre hosszan ranyomva a hivasgombot, rogton azt a szamot hivja..

Bosszanto hiba:
Nem tudom, miert, de a kamera-alkalmazasban, ha kijelolok tobb kepet es kiadom a torles parancsot, akkor elszall a program, csak egyenkent engedi torolni a kepeket (R2F-es szoft)..

A masik bosszanto dolog, amire megcsak nem is gondoltam elore, hogy POROSODIK a kijelzoje a P800-nak!!! Az erintest erzekelo folia es a display uvege koze kerultek porszemek, csak tudnam, hogyan..

Szoval tovabbra sem ertem, mi az a nagy kulonbseg szerintetek a P800 es a N3650 kozott??
Most, hogy naponta hasznalom mindkettot, meg mindig nem latok kulonbseget, sot bizonyos helyzetekben a Nokia meg mindig hasznalhatobb (pl. utcan, akar menet kozben is lehet vele IRC-n, vagy ICQ-n chat-elni, P800-asnal meg kell allni es rajzolgatni)..

szomb. júl. 05, 2003 9:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Urisisten ennyi marhat tisztelet a regi pdasoknak!

szomb. júl. 05, 2003 8:34

Hozzászólás 
SONY MEMORY STICK DUO 64 MB-OS BŐVÍTŐ ELADÓ!
EREDETI,ORIGINÁL CSOMAGOLÁSBAN!!!
TEL:0620-2038349 V 0620-2569150

pén. júl. 04, 2003 21:33

Hozzászólás 
Naszoval.

-a nagytudasu telefonok soha nem szepsegukrol voltak hiresek, mig a nagyon szep telefonok nagyon dragan semmit nem tudnak.
Ez tudatosan kette van bontva.
egy nokia 6-os szeria miert csak 500 telszamot tarol?
a valasz egyszeru, direkt.

- a Nokia 9-es szeria akcioban is k***a draga volt.
hiaba vetted akciosan szaz felett volt az ara, csak ezt ugyesen elhallgatod.

Persze a nokia 9-es sem nevezheto szep kicsinek.

A nokia 7650 az elso kameras mobil volt.
az elsoknek nem kell masban annyit teljesiteni, mert a sok hulye megveszi.
A nokia 7110-es sokat tudott a maga koraban, de gyonyorunek es kicsinek az sem volt nevezheto.
Ugyanis azok akik hasznlajak nem vaganykodnak vele /persze akad kivetel/
Tolem nem fogod soha a nyakamban logva latni, mint az ilyen meno telokat, gorcssamsung, Lg stb.
csiribirik.
ez a telefon **** sokat tud, es, egyaltalan nem bonyolult a hasznalata.
Hibai vannak persze, sot jo idegesitoek is.
Mindenesetre egy ideje mar megvan, de naponta megnyugszom, hogy nem volt vetek kidobni erte a penzt, mert azota kevesebb dolgot felejtek el.
az sms keziras sebesseggel megy. online vagyok az icq-n, msn-n. Tudok vele dokumentalni mindent. nekem szinte tokeletes.
es a nokia 3650 kozt es a p8 kozt a kulonbseg a sok pocsoles, gagyizas.
veszel egy adidast, vagy egy adiost?

pén. júl. 04, 2003 21:17
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft:De jo pelda...es ne szinek alapjan iteld mert SE ha jobban megnezed felvette ezt a szinvilagot..ezt hasznalja...amugy pont annak szanta...7650est meg te uzleti telefonnak szanod akkor az meg te bajod..en nem tekintem annak...de ez meg az en bajom.
Amugy meg nem csak a hazai szolgaltatok csinaljak ezt..nezd meg a kinti weblapokat!!
A p810es meg csak egy rancfelvarras..de ezt az SE is mondta.Amugy a szinvilag volt a nagyon rossz pelda....tontonnak teljesen igaza volt abban amit mondott.

pén. júl. 04, 2003 18:44
vas-tag

Hozzászólás 
"DE NEM LUXUS KATEGÓRIÁJÚ"

Igazad van semmi luxus nincs benne!

Igaz, hogy a SE jelenlegi csúcskészülke a P800!(és ráadásul azt is megemlíteném, hogy nem is csak egy telefon)
Ahogyan a N7650 szintén a Nokia csúcskészüléke volt(nem a kommunikátorok között N92XX)

Egyébként nehogy azt mondod nekem, hogy a P800at és P810-et(ami még meg sem jelent azaz nem vetélytársa egymásnak) NEM ugyanannak a rétegenek gyártják!
Mert befonom a hajamat...

pén. júl. 04, 2003 18:18
vas-tag

Hozzászólás 
Milyen kis személyeskedõ lettél bugyibuci.De te
hasonlítgattál Mercedeshez.Vagy nem?

pén. júl. 04, 2003 18:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4434 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 89  Következő