Szerző |
Üzenet |
csab2
gyémánt tag
|
ZGergo:
Kösz az infót, de éppen most, kb. 5 perce olvastam egy
másik topicban (Nokia 7210 vs. Samsung S100) Wizard
beírását, mely szerint a # gomb hosszú lenyomásával el
lehet érni a könyvjelzőket wapolás közben. Ki is próbáltam
és működik. Király! Azért kösz, rendes vagy. Ha éppen nem
néztem volna meg azt a másik topicot, most imába foglalnám
a nick nevedet!
A másik probláma megoldására én is rájöttem (ti.,hogy
némára állítom a telót), csakhát még is csak elegánsabb
lenne, ha menüből is ki lehetne kapcsolni a játékhangot.
Ugyanis arra soha nincs szükségem, viszont a telót nagyon
ritkán használom néma üzemmódban.
|
pén. jan. 10, 2003 1:58 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Használtam ma egy kicsit az S100-at:
Néhány hibát hamar észrevettem:
- hamar merülő aksi
- háttérkép (foto) borzalmasan néz ki a kijelzőn. Fakó színek, még
véletlenül sem 65.000 féle.
- Domino számlainfo *102# kód elküldése után a kapott hálózati
üzenetet nem, illetve semmilyen hálózati üzenet nem látható.
Nem jeleníti meg a telo. Csak egy üres kijelző a válasz (fehér
háttér)
- Nem lehet beállítani a hálózati üzenet hangját. Bármire állítja az
ember mindig ugyanaz a hang van. A normál csengést 4x-re sikerült
változtatni.
- Néha akad a GPRS forgalom (nem letöltés, normál netezés Pannonnal)
Siemens ME 45 ezt nem produkálja
- Hívócsoportoknál azonnal reboot
- Nem lehet wapolás közben elérni a könyvjelzőket. Wapnál lassú
képösszeállítás
- Lassú szoftver
- Néha megbolondul a telefonkönyv ha az Easy Gprs-szel rendezi az
ember
Mindez egy Westeles szoftverú S100-zal tapasztaltam. A szoftverzió 1.6h. Ennél nincs is újabb és nem is várható mostanában.
Ma beszéltem a Samsung szervízzel.
|
csüt. jan. 09, 2003 21:42 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
formázni nimh akkukat kellett, ezeket li-* nemkell. ha gondolod mérd ki miután a teló nem jelzi, hogy tölt már nem is tölt, nem vesz fel áramot.
|
csüt. jan. 09, 2003 17:40 |
|
|
Jode
|
btm: OK, kosz, en is erre jutottam.
|
csüt. jan. 09, 2003 13:02 |
|
|
btm
|
Erről (akksi töltés) szerintem nincs egységes vélemény.
Van aki azt mondja formázni kell, van aki (én is) nem
formázza, csak simán feltölti. Gondold el: ha a formázás
olyan baromira kihatna (pozitív vagy negatív irányban) az
akksi élettartamára, kapacitására, létezne, hogy a gyártók
meg sem említenék? Szerintem töltsd fel, használd amíg nem
csipog, ezt ismételd meg még egyszer, aztán úgy töltöd,
ahogy akarod.
|
csüt. jan. 09, 2003 12:09 |
|
|
Jode
|
Nokia7110:
Vegulis eleg, de elottem egy T720-at nezegettem, azon joval kisebb betuk voltak, jol nezett ki. Az egesz uzenet olvashato volt a kepernyon.
Megegy kerdes felmerul kozben. Az elso hasznalatnal meddig kell tolteni ? A kezikonyv azt irja, hogy teljesen fel kell tolteni, kb. 200 perc. Akkor ezt nem kell 16 orat tolteni elso alkalommal ?
|
csüt. jan. 09, 2003 11:59 |
|
|
Nokia7110
|
Jode:
A betűk mérete sajnos nem álítható!
De nem értem, mert SMS-nél 7 sornyi szöveget ír ki, soronként kb. 10-16 karakterrel, ez nem elég:))??
|
csüt. jan. 09, 2003 11:45 |
|
|
Jode
|
Udv!
En ma vettem meg a szoban forgo telefont, es egy kerdesem lenne a tapasztaltabb felhasznalokhoz. A betumeretet nem tudom kisebbre allitani sem a menuben, sem az SMS-ekben. Lehetseges egyaltalan ? Igy eleg nagynak tunik, alig fer ki valami egy sorban.
|
csüt. jan. 09, 2003 11:16 |
|
|
btm
|
Lehet hogy én vagyok a süket, de a bemutató oldalakon szereplő háttér képet a digitális órával pl itt látható: http://www.ixbt.com/mobile/phonemodel/i ... 0/s100.jpg
hogy lehet ugyanilyenre beállítani?
|
csüt. jan. 09, 2003 11:09 |
|
|
btm
|
Én úgy csináltam, hogy feltöltöttem csontra és elraktam,
vissza a dobozába. Majd be gfogom állítani a telefont, hogy
4 hónap mulva figyelmeztessen, a másik akksi töltésére.
|
csüt. jan. 09, 2003 11:03 |
|
|
ZGergo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Számítógép előtt
|
Csab2: Elég sokat szórakoztam a telóval az utóbbi
napokban, és van egy jó hírem. Wapolás közben el lehet
érni a kedvenc oldalaidat, mégpedig úgy, hogy sokáig
lenyomva tartod a # gombot, ekkor előugrik ez a menüpont!
Ha a * -ot nyomod akkor pedig a menübeállítás ugrik elő.
A játékhangok lekapcsolására egy igen egyszerű mód, hogy
némára állítod a telefont amit ugyancsak a # gomb hosszú
lenyomásával tudsz elérni.
Nagyobb számú sms szerkesztés során valóban célszerűbb a
cdrom-ot használni.
|
csüt. jan. 09, 2003 8:52 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
További levelezgetésem a Samsunggal, újabb információhoz juttatott, gondoltam hátha titeket is érdekel. Szóval a telóba gyárilag rátöltött 3 db JAVA-s játék nem törölhető! Ezt egy szervíztechnikus írta, maga sem tudja ennek az okát.
Azért ez elég kiábrándító. Egyrészt, hogy nem lehet törölni (amikor fel van ajánlva az eltávolítás mint lehetőség), másrészt, hogy egy technikus sem tudja, mi a gond. Akkor ki tudja???!!!
Pedig a Samsungnál nagyon segítőkészek: fentebb már írtam, hogy elhagytam a töltősapkát, és e-mailben kérdeztem, hol szerezhetnék be egyet. Erre automatikusan azt válaszolták, hogy levélben küldenek. Meg is kaptam. Csak az vele a gond, hogy nem S100-hoz való. Telefonáltam, megadták annak a cégnek a számát, amelyik Samsung alkatrészekkel kereskedik (nem maga a Samsung???), ott azt mondták, még nem kaptak. Szóval segítőkészek, de elég kiábrándítóak is.
|
csüt. jan. 09, 2003 6:33 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
A poli Li-ion-os aksikat nem szabad kisütve tárolni! Jó a
meglátásod,3-4 havonta fel kell tölteni!
|
szer. jan. 08, 2003 22:34 |
|
|
LePadre
|
Asszem ezt még én kérdezgettem. Végül azt a választ kaptam, illetve több topic elolvasása után úgy döntöttem hogy egyenlőre nem nyúlok az aksihoz. Hagyom gyári formában. Viszont ha jól sejtem nem árt időnként (fél évente) feltölteni a Li-ion aksikat. Tehát majd nyár elött maxra töltöm elrakom újabb fél évre. Remélem a kicsi aksi bírja addig a strapát
|
szer. jan. 08, 2003 13:55 |
|
|
ZGergo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Számítógép előtt
|
Üdv mindenkinek. Tegnap óta végre én is boldog S100 tulaj
vagyok. Már régóta olvasom a hozzászólásaitokat, és ezek
csak mind megerősítettek abban, hogy kell ez a teló.
Abban igazat adok, hogy vannak hiányosságai, amiket egy
újabb szoftverrel simán ki lehetne küszöbölni. A magyar
nyelvű T9-es viszont kurvára nem hiányzik. Próbáltam már
más telóban, de egy kalap **** és inkább idegesít és
lassítja az sms írást, mintsem segítené azt.
Egy korábbi hozzászólásban láttam egy kérdést, amire
szerintem még azóta sincs válasz: Hogy tároljuk a
használaton kívüli másik akksit? Feltöltve, vagy kisütve?
|
szer. jan. 08, 2003 11:07 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
E-mailben megkérdeztem a Samsung ügyfélszolgálatát: a 300 kb memória csak a JAVA alkalmazásoknak van fenntartva, a képek és csengőhangok nem ezt a memóriát használják.
|
szer. jan. 08, 2003 7:56 |
|
|
Nokia7110
|
csab2:
Dehogy van harag, sajnos igazad van, tényleg elhanyagoltuk magát a telefont, és az én oldalammal szenvedtünk több oldalon keresztül!
Ezért áttérek a másik topicomba, és az oldalakkal kapcsolatos dolgokat oda fogom írni, ide pedig csak azt írom, hogy melyik oldal érhető már el, illetve ha felteszek újakat!
A másik topic címe: Polifonikus telefon tulajok figyelem!!!
Kérem, hogy az oldalammal kapcsolatos dolgokat ott beszéljük meg!!
Nekem már teljesen belevéste magát a szívembe a telefon, mert állatira profi darab, MMS-től függetlenül! Ha lesz benne újabb szoftverrel, akkor még coolabb, ha nem, akkor nem, ettől függetlenül is ezt fogok venni:)))!
|
kedd jan. 07, 2003 17:28 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
Ha van lehetQséged(vagyis PC-d)akkor a progijában
szerkezgesd az SMS-eket ill.töröld vagy helyezd át a
telcsi memójába !Baromi egyszerü és gyors!
|
kedd jan. 07, 2003 10:20 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Üdv mindenkinek!
Két hétig - sajnos - nem voltam Internet közelben, pedig nagyon olvasni akartam már ezt a fórumot. Wapról nem szeretem, mert nem tudom, hogyan kell előrébb ugrani a hozzászólások között. Csak annyit láttam, hogy rengeteg új hozzászólás van S100 ügyben. Nagyon kíváncsi voltam és türelmetlen. Csalódnom kellett. Az utóbbi 10 oldalon alig van hozzászólás magához az S100-hoz. Pedig nekem van vele problémám. Nokia 7110, ne haragudj, nagyon örülök, ha lesz egy jó kis magyar nyelvű wap oldal, ahonnan különböző cuccokat lehet letölteni az S100-ra, de ennek miért nem nyitottál másik topicot? Illetve már van is ilyen témájú topicod. Hangsúlyozom, nagyra értékelem, hogy ennyi időt rászánsz a témára és örülök is neki. Csak kiábrándító volt egy kicsit, ahogy információra éhesen rávetettem magam a topicra és gyakorlatilag (legalábbis a mennyiséghez képest) semmi infót nem kaptam. Remélem azért nincs harag?
Szóval 3 hét használat után megmutatkoztak a teló hibái, hiányosságai. Ami pl. elég zavaró, hogy az SMS-eket csak egyenként lehet törölni. Ez nagyon bosszantó, főleg ha belegondolunk, hogy egy olyan telefonról van szó, amely 50 db-os SMS-tárral rendelkezik. Nagyon jó lenne, ha egyszerre lehetne törölni a bejövő és a kimenő SMS-eket. Amiket pedig az ember meg akarna tartani, azt átmásolná SIM-re. Sajnos erre sincs lehetőség.
Ami még idegesítő, hogy wapolás közben nem lehet elérni a könyvjelzőket, csak induláskor. Magyarul ha már wapolok és meg akarom nézni az egyik kedvenc oldalamat, ki kell lépni és újra csatlakozni.
A többi zavaró apróságot már említettem (nem lehet némán hangerőt állítani, nem lehet a játékhangokat lekapcsolni, nincs magyar T9, a T9-et nem lehet menüből kikapcsolni). Ezek nagy része olyan apró hiba, amelyet kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni. Azon gondolkozom, hogy összegyűjtöm ezeket a hibákat, és kimondottan a jó szádnék által vezérelve elküldöm a Samsungnak, hogy ha lehetséges egy szoftverfrissítésnél vegyék ezeket figyelembe.
Ami szintén zavaró, és valaki ezt már említette már itt, hogy a feltöltött 3 JAVA játékot nem lehet törölni! Sikerült ez már valakinek? Felhívtam ez ügyben a Samsung ügyfélszolgálatot, ahol a **** is kipróbálta a dolgot (bele is hallatszott a telefonba ahogy elindította a midletet, hiszen a hangot nem lehet kikapcsolni ugye ), neki sem ment, az eredmény ugyanaz: Nem eltávolítható! Ő sem tudott a dologról mit mondani, elkérte a telefonszámom, hogy majd utána néz. Azóta semmi.
Ezen kívül wapról sem bírtam még letölteni semmilyen JAVA cuccost, képet is csak néhányat. Nektek mi a tapasztalatotok e téren?
Egy kérdés: létezik-e JAVA-s e-mail kliens S100-ra?
E-mailben megkérdeztem a Samsungot, hogy várható-e, hogy egy szoftverfrissítéssel megoldják a magyar T9 kérdését. A válasz sajnos az, hogy nem, de a következő modellek már ismerni fogják a magyar T9-et. Ez engem speciel nem nagyon vigasztal, de legalább már ez is haladás.
Amúgy imádom a telcsit. Nagyon jól össze van pakolva és ez magabiztosságot ad az embernek. Ezelőtt egy Ericsson T39-em volt, ami nagyon jó kis teló, csak vágytam valami újra (színes kijelző, poli csengés). Na az például recsegett, ropogott, az antenna izgett-mozgott és ez úgy el tudta venni az ember kedvét hogy csak na!
Bocs, hogy megint ilyen hosszú voltam, dehát 2 hét az 2 hét!
Csao!
Csab2
|
kedd jan. 07, 2003 9:06 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
Nokia7110: nekem az a betűnél továbbra is csak azok vannak mint eddig. Nincs 2. oldal.
|
kedd jan. 07, 2003 8:28 |
|
|
btm
|
Meg még egy csomó telefon ugyanígy csak 70 karakteres. Előző telóm SL45 is pl. ilyen volt.
|
kedd jan. 07, 2003 6:39 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
Azt tudtátok ha az EasyGPRS-en keresztül-(ami baromi kényelmes és gyors)-írtok sms-t, akkor óvakodni kell az ékezetes karekterek használatától mert ha ilyen van benne akkor csak 70 karaktert lehet beírni a 160-ból!!!!Mielött még elkezdenétek fujjolni azért hozzáteszem,hogy a volt nokia 7650-em is küszködött ilyen problémákkal!Ezért azt ajánlom,hogy ha számítógépen keresztül írtok ,akkor váltsatok át nagybetüre és felejtsétek el az ékezeteket(legalább a helyesírással kevesebb gondotok lesz)!
|
kedd jan. 07, 2003 0:25 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
nem letölteni próbáltam.
csak beírtam urlnek, hogy hhtp://tagtag.com/rusi és amikor azt írja, hogy küldés.... akkor lefagy egyszerűen.
www.samsungmobile.com-ról és máshonnan amúgy ment hozzávaló dalalmok letöltése is.... de itt oldalt se tudom megnyitni.
|
kedd jan. 07, 2003 0:14 |
|
|
Nokia7110
|
weinmaker:
Megy a MIDI szekciónál az "A" betűsök 2-ik oldala is, ott van az asszony csengőhangja:)))!!
Ha Sasmungra kellene, akkor még várjon holnap estig, mert ugye nem csak ebből áll a napom:))!
|
hétf. jan. 06, 2003 23:13 |
|
|
Nokia7110
|
weinmaker:
Nem is gond, mert közben átneveztem a fájlt, így már nem is menne a dolog! Hamarosan meglesz az A/2 oldal, és ott megtalálod!
WIZARD:
Még ne próbálj letölteni dallamot, mivel neked az MMF formátumot kell választanod, ahol még nincsen kész az oldal! A MIDI-ve NE próbálkozz, mert a Samsung T100/S100-nak MMF kell!!!!
|
hétf. jan. 06, 2003 22:28 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
Nokia7110: király!
Csak tedd fel wapra,mert csak onnan tudom letölteni
|
hétf. jan. 06, 2003 22:16 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
T100 ugyanúgy fagy az oldaltól. csak akkulevétel segít.
5let?
|
hétf. jan. 06, 2003 22:12 |
|
|
Nokia7110
|
weinmaker:
K*rva nagy mákod van, mert megvan ez a csengőhang:))))))!!!
Már meg is adom az exkluzív linkjét:
http://www.tar.hu/rusi/Aqua.mid
http://www.tar.hu/rusi/Aqua.mmf
Remélem tetszeni fog az asszonynak, mert jó hosszú és szerintem klassz!
A Rózsaszín párduc MÉG várat magára, de megszerzem azt is:)))!
|
hétf. jan. 06, 2003 22:06 |
|
|
Demerth
ezüst tag
|
Üdvözlet!!!!
Nekem dec.12-étől van S100-am. Keresett valaki bőrtokot hozzá. Nos én kaptam igaz akkor még csak T100-hoz volt de a slim akksival tökéletessen illeszkedik. Most van először Samsung telóm. Egy kicsit furcsa még... Nekem nem sikerül SMS íráskor kikapcsolnom a T9-et. 1.6h-s soft van benne. Kérlek írjátok meg hogyan kell. Valamint olyat is, hogy honnan lehet képeket és csengőhangot letölteni. Köszönöm.
|
hétf. jan. 06, 2003 21:57 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
Nokia7110: ha már így kérded az aqua - barbie girl kéne mert ezt akarom az asszonyhoz rendelni )))
pink panther rulez,de jöhet bármi,majd csemegézek
)))
|
hétf. jan. 06, 2003 21:55 |
|
|
Nokia7110
|
weinmaker:
Fúúúúúúúúú, most már állatira feldobtatok:)))))))))!!!
És ráadásul neked még tetszenek is, de ne félj, lesznek még jobbak is!!
Meg is kérdezném, hogy mondj 1-2 kedvenc együttest akit szeretsz (magyar, külföldi tök mindegy!), hátha már megvan nekem kedvenced csengőhangban:)))!
Mégis nekiállok most, mert csak a WAP oldalakat kell megírni, a fájlok már a szerveren vannak!!
COOOOOOOOL!!!
|
hétf. jan. 06, 2003 21:46 |
|
|
weinmaker
ezüst tag
|
nokia7110: gratula megy és elég jó volt amit próbáltam motorola t720-on is.
most aztán nincs lustálkodás,töltsed fel a cuccokat!
)))
|
hétf. jan. 06, 2003 21:39 |
|
|
Nokia7110
|
zsolti4:
Mégegyszer NAGYON köszönöm, mert ezzel megoldódott a nagy "rejtély", és végre kiderült, hogy mi volt a hiba!
Ma már nem foglalkozom vele, de az A oldalt bárki kipróbálhatja, mert azt már nem fogom megváltoztatni!
COOOOOOOOL!!!
|
hétf. jan. 06, 2003 21:30 |
|
|
zsolti4
|
Aha, ment simán.
|
hétf. jan. 06, 2003 21:11 |
|
|
Nokia7110
|
zsolti4:
Komolyan szó nélkül leszedte a telefon?????
HÁT EZ KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos jól gondolod, ezek nem 3510-re lettek írva, mivel az csak 4 szólamú (nem cikizés), ezek a dallamok viszont a 16 vagy ennél több szólamúakon szólnak tökéletesen!
DE VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰKÖDIK!!!!!!!!!!!
Azért nagyon köszönöm, hogy kipróbáltad, mert akkor ez volt a hiba, és végre megcsinálhatom a többi oldalt is:)))))))!!
Sajnálom, hogy 3510-en nem szólnak jól, valószínűleg azért, mert a sok szólamból pont olyan 4-et választ ki, amivel felismerhetetlenné teszi a dallamot, de meeeeeeeeeeeegy!!!
Na, akkor majd nekifogok a szerveren átnevezni a csengőhangokat és megcsinálom a WAP oldalakat is!!
Akinek nem 3510-ese van kérem, hogy próbálják ki, mégha nem is épp tetszik nekik az előadó neve, de remélem, hogy minden telón jól működik!!
SAMSUNG (N620/T100/S100) tulajok előnyben, mert azokon tökéletesnek kell lennie a dallamoknak!!!
|
hétf. jan. 06, 2003 21:03 |
|
|
zsolti4
|
Végigpróbáltam a többit is, de ugye nem 3510-re vannak írva? Mert szörnyűek.
|
hétf. jan. 06, 2003 20:47 |
|
|
zsolti4
|
midihangok, Abba, Dancing... letölti a 3510. De nem vagyok tőle elájulva.
|
hétf. jan. 06, 2003 20:44 |
|
|
Nokia7110
|
MINDENKINEK!!!!:
Kérem, hogy aki tudja, nézze meg a WAP oldalamat, és próbálja ki a letöltést, de csak az A betűnél és csak az 1. oldalán!!!
Mégegyszer a cím: http://tagtag.com/rusi
Köszönöm!
Remélem, hogy tényleg a szóközök voltak a gondok, és le lehet tölteni végre a jó sok többszólamú csengőhangjaimat!!
|
hétf. jan. 06, 2003 20:36 |
|
|
btm
|
Igazad van, csak kissé meglepett, mert úgy emlékeztem, hogy
nem ilyen volt új korában. De az tényleg igaz, hogy
kinyitva meg se moccan.
|
hétf. jan. 06, 2003 19:54 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
Nekem sem csinált ilyet mint amit leírt!
|
vas. jan. 05, 2003 23:10 |
|
|
Halal
|
Nokia7110:
Megnéztem a wap oldaladat winwappal, és szerintem a
szóközöket nem szeretheti a telefon. Próbáld meg, hogy a
letöltési linkben ne legyen szóköz, és lehetőleg használj
csupa kisbetűt. Nekem se kutyám se macskám e téren, de
hátha ez bejön.
|
vas. jan. 05, 2003 19:57 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Hát 30 telefonszám van a simen. Viszont a net miatt valóban cserélek napi egyszer kártyát. Ez azért igen komoly hiba. Ilyet még a Nokia se csinált.
|
vas. jan. 05, 2003 19:55 |
|
|
20Joe20
|
HOOLIGANS:
Valaki már kifejtette, hogy azért, ha betelik a sim memória, vagy ha több sim-et használnál.
|
vas. jan. 05, 2003 19:28 |
|
|
20Joe20
|
siofok00:
Nekem 1.5-ös sw van, és kipróbáltam, amit mondtál, de nálam nem volt ilyen hiba.
|
vas. jan. 05, 2003 19:24 |
|
|
HOOLIGANS
ezüst tag
|
Flippes dologgal kapcsolatban ha becsukva lötyög 1 kicsit az le van sz*rva! Kinyitva NE lötyögkön a többi nem zavar!
Én még 1 dolgot mindig nem értek, valaki magyarázza már el nekem ovis szinten! Az már vili hogy a tárolt név hossza a simkapacitásától függ! O.K. de akkor mi értelme van a nevet a "telefon memoriájába" menteni? Valaki azt mondta, hogyha a simen van akkor is lehet 1névhez több szám.
Néztem 7210/6610-et... T100-hoz képest iszonyú! Milyen lehet S100 mellett?
Olvastam, hogy a Sasung valami újabbat alkotott a Tft-nél is! Ami még durvább fényerőt ill. szín élességet produkál! Kiváncsi vagyok.
Ja most akkor melyik a legújabb sw?
|
vas. jan. 05, 2003 16:31 |
|
|
siofok00
arany tag
|
Megtaláltam egy komolyabb hibát a telcsiben. Ha EasyGprs 2.04-gyel minden számot a simről áthelyezek a telefonba, beleteszi őket valamilyen "láthatatlan" hívócsoportba, mivel hiába kerestem, azt írta ki, hogy nincs hívócsoport létrehozva. Ez így nem is lenne gond. De bármilyen csengetést állítok be, nem hajlandó úgy csörögni ha hívnak, hanem csak az alapértelmezett csengést hajlandó használni.
Ha megprobálom nevenként beállítani, hogy ne legyenek hívócsoportba, azonnal lefagy, majd újraindul a telcsi.
A megoldás egy teljes készülékreset lett és egyenként újra fel kellett vinnem a telefonszámokat kizárólag a simre.
A szoftverzió: 1.6h.
Ez vajon egyedi hiba vagy nem?
|
vas. jan. 05, 2003 15:51 |
|
|
20Joe20
|
Ezt értem, de, ha egyszer az easyGPRS azt mondja, hogy EMS, azt gondoltam, hogy eltudom menteni EMS-ként.
|
vas. jan. 05, 2003 12:02 |
|
|
mocsyzozi
ezüst tag
|
AKKOR SMS-KÉNT TUDOD ELMENTENI A SIM-RE!Olyan opció
nincs,hogy a telcsi memóriájába mentsd!
|
szomb. jan. 04, 2003 23:09 |
|