|
Szerző |
Üzenet |
JohnD
|
Bocs! Lehet, hogy egy rettentő primitív kérdés, de honnan lehet tudni, hogy az Alcatel715-nek milyen a verziója?(BEx vagy BFx)
Üdv!
JohnD
|
szer. máj. 14, 2003 12:41 |
|
|
ENCI
|
Valakinek sikerült már összehozni a winwapot a 715 ösel?
Ha igen várom válaszát ogy hogyan?
erno@send.hu
----------
wap: tagtag.com/enci
weben: http://www.wapsilon.com/tagtag.com/enci
|
szer. máj. 14, 2003 7:58 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Bocs, ez lemaradt:
Belépési díj (Ft/egyszeri) 4 000 Ft
Előfizetési díj (Ft/hó)/ 100 %-a lebeszélhető / 1 800 Ft*
|
kedd máj. 13, 2003 18:10 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Ez már egész emberi hangvételű hozzászóllás volt.
A kérdésre válaszolva: a. A legolcsóbb Vodás csomag a
Kormányzati csomag (nehéz, de nem lehetetlen szerezni)
Csúcsidőben** mobil és vezetékes hívás 23,50 Ft
Csúcsidőn kívül mobil és vezetékes hívás 18,40 Ft
Hétvégén mobil és vezetékes hívás 18,40 Ft
(nettó árak)
b. A telefon SonyEricsson P800 (elég drága, de garantáltan
nem néznek ki sehonnan vele. A Nokia 3650 is jó, de gagyi
a tokja, "nem öltönyös telefon")
|
kedd máj. 13, 2003 18:05 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
Gyors reagálás avagy az érem másik pozitív oldala.
(Ma kipihenten ébredtem, a kötözködést egy álmatlan ébredés utánra hagyom. )
Amugy szeretnék elnézést kérni madwhittól azért,hogy kihagyta a 3-4. osztályt
A megbocsátás erényével élek. Csak tudod, 4 szakma + 1 diploma és 21+2 évi tanulás után kissé gerjedek arra, hogy még most is hogy kihagyta a 3-4. osztályt-t emlegetsz. Ált 3. 4.-ben dicsértem volt MATEMATIKÁBÓL és környezetismeretből. Naaaa!!
vodasz@r, vodafone alkalmazott Az alkalmazott szót NEM írtam le! Tehát téged, mint Vodafone munkatárs, NEM érint a szapulásom. Max. a V.A.R.M. Rt. jogi képviselője szólhatna egy eseleges goodwill vesztés miatt. Ám nem sok értelme lenne, mivel itt CSAK a saját és SZUBJEKTÍV-objektív véleményemet írom le. Nem volt olyan íze.
3.1 és 3.2 válasz korrekt. Köszönöm, meggyőztél. (Ezt veheted dicséretnek is, de nehogy elbízd itt magad! A szemem a pályán lesz ezután is! )) )
Örülök neki, hogy minden pannonos prepaid előfizető olyan gyors gondolkodású mint te. Sajnos nem minden Pannonos látja be azt amit én beláttam hogy a Pannon percdíj reklámja hogy finoman fogalmazzak ugyan reális, de van benne egy kis Kész átverés show. Ezt nekem, mint idült Pannon fan-nak leírni, nem semmi ám. A fenébe, a végén még Vodafone-s leszek
Ki tudja, a lányos a reklámban jól
A Vodafone munkatárs válaszai meggyőzőek és még a modora is kezd javulni
)
A Vodafone további pozitív oldala:
- A reaktiválási időn túli, 0 Ft-os egyenlegű Vitamax kártyámmal még MOST is tudok fogadni hívásokat, tehát a SIM kártya él!
- Noha a V.A.R.M. Rt.-nek nem egy jó business (én már régen lelőttem volna ezt a lehetőséget) megtartani a kezdeti (ha jól emlékszem Vitamax vitamin kapszula meg egyéb fantázia nevű) díjcsomagokat, azonban azokat még MA is VÁLTOZATLAN percdíja mellett kínálja. Hoppá! Több évvel ezelőtti árakon (Akkori versenytárs pukkasztó ajánlattal) a mai napig képesek telefonálni azok a mázlisták, akik akkor azt megvették! Ez VALÓBAN ügyfél centrikus magatartás!
- A Vodafone egyből elkezdte az 1800 MHz-és hálót építeni, amit a városokon belül használhattunk (használhatunk) az akkori nagy adatforgalmú 900 MHz-es freki sáv leterhelését kiváltandó okból.
- Enyhén szólva nem a legrosszabb a FÖLD nevű bolygó LEGNAGYOBB mobiltelefon szolgáltatójához tartozni és külföldön s SAJÁT Vodafone hálózattal telózni. (Saját roaming)
Ezek után kérdésem:
Ha rászánnám magam (mert nem vagyok fanatikus és az ész érvek alapján döntök) és netalán (csak úgy elméletileg ugye ) vennék egy Voda lock-os telefont és Vodafone előfizető vagy prepaidos lennék, milyen TELEFONT és CSOMAGOT ajánlanál, ha:
- A telefont csúcsidőben használnám
- Heterogén hívási környezetben (20,30,70)
- Szeretnék JÓ ÁRON (ha lehet általány díjas) Internet elérést infra porton
- Szükségem van a manager kalkulátor funkciókra
- Üzleti környezetben nem szeretnék mosoly tárgya lenni a telefon miatt (Alcatel )
- Nem szeretnék hőgutát kapni a havi számlától (előfizu esetén)
A választ előre is köszönöm,
Üdv:
(M)an in (W)aiting
|
kedd máj. 13, 2003 6:26 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Csak azt akartam jelezni, hogy Te nem vagy a Vodafone, mint cég, hanem "csak" egy ott dolgozó alkalmazott, amit írsz azt a saját nevedben írod (írhatod).
Szerintem nem Te tehetsz a 30mp-ről, mint ahogy a Pannon reklámról sem.
Gondolom Cs-t sem a Westel küldte ide a 25 forintos csúcsidőt reklámozni.
|
hétf. máj. 12, 2003 21:01 |
|
|
pentagrammm
|
köszönöm VGyuri , hogy ebben legalább mellém álltál.
Amugy szeretnék elnézést kérni madwhittól azért,hogy kihagyta a 3-4. osztályt, de szerintem bárki aki tud számolni, rájön, hogy igazam van.
Abban meg madwhite-nak, hogy ez a topic ne egymás bszogatásáról szóljon, csak eldurrant az agyam azon, hogy vodasz@r, vodafone alkalmazott stb. Csak ugy érzem, hogy "az élvonal" (pgsm) múltja miatt a le kell nézni aki hátrányból indult? Ja és most percdíjakban lekörözte? és ezzel együtt aki neki dolgozik? Szerintem ennek elégé illyen íze volt.
"3.1 Miért szüntette meg a Vodafone a -nagyon beharangozott- "korlátlan" Internet hozzáférését (idő előtt)? (Álltalány díjas mézes madzag átverés rulez)
3.2 Miért van az, hogy Vodafone-s barátaim arról panaszkodnak, hogy A Wap-ot csak úgy uk muk fukk lekorlátozzák? "
3.1 Válasz
Az átalánydíjas korlátlan hozzáférést egy évre garantálta a V.R.A.M. Rt. azaz július 15-ig a szolgáltatás bevezetésének napjáig. Ez ma is így működik minden ügyfélnek aki 2003-03-15-ig megvásárolta az előfizetését. és csak azokét korlátozza akik márc 15. után vásárolták meg. Ha nekem nem hiszed el van eg illyen topic Vodagprs korlát dont pánik vagy valami ilyesmi. Remélem a válasz korrekt.
3.2 A Wap korlátozása a T-mobile miatt volt, mert ennek a Wapoldaláról ingyen lehetett SMS-ezni. És akinek Gprs teloja volt szinte nem írt SMS-t mert a Wap ingyen volt. Hát ennyi.
Örülök neki, hogy minden pannonos prepaid előfizető olyan gyors gondolkodású mint te.
A vodahálózattal én se vagyok megelégedve, de nem lehet 3év alatt 10 év hátrányt behozni átjátszóépítésben.
|
hétf. máj. 12, 2003 19:47 |
|
|
pentagrammm
|
köszönöm VGyuri , hogy ebben legalább mellém álltál.
Amugy szeretnék elnézést kérni madwhittól azért,hogy kihagyta a 3-4. osztályt, de szerintem bárki aki tud számolni, rájön, hogy igazam van.
Abban meg madwhite-nak, hogy ez a topic ne egymás bszogatásáról szóljon, csak eldurrant az agyam azon, hogy vodasz@r, vodafone alkalmazott stb. Csak ugy érzem, hogy "az élvonal" (pgsm) múltja miatt a le kell nézni aki hátrányból indult? Ja és most percdíjakban lekörözte? és ezzel együtt aki neki dolgozik? Szerintem ennek elégé illyen íze volt.
"3.1 Miért szüntette meg a Vodafone a -nagyon beharangozott- "korlátlan" Internet hozzáférését (idő előtt)? (Álltalány díjas mézes madzag átverés rulez)
3.2 Miért van az, hogy Vodafone-s barátaim arról panaszkodnak, hogy A Wap-ot csak úgy uk muk fukk lekorlátozzák? "
3.1 Válasz
Az átalánydíjas korlátlan hozzáférést egy évre garantálta a V.R.A.M. Rt. azaz július 15-ig a szolgáltatás bevezetésének napjáig. Ez ma is így működik minden ügyfélnek aki 2003-03-15-ig megvásárolta az előfizetését. és csak azokét korlátozza akik márc 15. után vásárolták meg. Ha nekem nem hiszed el van eg illyen topic Vodagprs korlát dont pánik vagy valami ilyesmi. Remélem a válasz korrekt.
3.2 A Wap korlátozása a T-mobile miatt volt, mert ennek a Wapoldaláról ingyen lehetett SMS-ezni. És akinek Gprs teloja volt szinte nem írt SMS-t mert a Wap ingyen volt. Hát ennyi.
Örülök neki, hogy minden pannonos prepaid előfizető olyan gyors gondolkodású mint te.
A vodahálózattal én se vagyok megelégedve, de nem lehet 3év alatt 10 év hátrányt behozni átjátszóépítésben.
|
hétf. máj. 12, 2003 19:46 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Az első ponthoz én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem ide pentagrammm mint magánszemély ír.
|
hétf. máj. 12, 2003 14:54 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
Pentagramm (A Vodafone képviselője) részére:
Idéznék tőled:
"...Úgy látszik MadWhite kihagyta az ált.isk. 3.-4. osztályát "
1. Te, mint szolgáltató, NEM engedheted meg ezt a hangnemet NEKEM (vagy másnak) mint potenciális (vagy valós) VEVŐNEK (végfelhasználónak). Mert TE és a hozzád hasonló ügyfelek itt, Magyarországon a MAGYAR ügyfelekből éltek. A mi pénzünkből kapjátok a fizutokat. Bocs, de én egy ilyenért ÚGY vágnálak volna ki a cégtől, hogy a lábad sem érné a földet! (Ha valóban egy arrogáns ember lennék, akkor kigolyóznám azt, hogy elveszítsd az állásodat. De ezt nem teszem. Alázz csak meg további potenciális (vagy valós) Vodafone felhasználókat!
2. Ha egymás **** a cél, akkor felveszem a kesztyűt. Sajnállak kicsi csillagszóró, hogy te meg hiányoztál az Általános Iskola 1. (ELSŐ!) osztályától. Biztos más dolgod volt. Figyelj csak, mit írtam!:
"Ha a Vodafone-s alkalmazott elárulná, miért kerekít a Voda is 30 másodpercre, s nekem - mint ügyfélnek- miért jó az, hogy többet fizetek, akkor szívesen meghallgatom!"
Mondd már meg, hogy mi ebben a sértő, vagy lejáratás. Mert CSAK ebben a mondatban utalok RÁD!
3. Korrekt -valós!- kérdésre korrekt választ kérek:
3.1 Miért szüntette meg a Vodafone a -nagyon beharangozott- "korlátlan" Internet hozzáférését (idő előtt)? (Álltalány díjas mézes madzag átverés rulez)
3.2 Miért van az, hogy Vodafone-s barátaim arról panaszkodnak, hogy A Wap-ot csak úgy uk muk fukk lekorlátozzák?
4. A matematikai számításaid lenyűgözőek és meggyőzőek. Kár hogy ott van az a "igen ám, de..." Való igaz, 19 mp alatt csak nagyon gyors gondolkodású és beszédű emberek beszélnek. (Pl. én.)
5. Na félj! Szidom én a Pannont is! Az elején már kedveztek egy "majdnem fogyasztóvédelmi ügyben". Most a hangminőséggel (egyes vidéki cellák) van gondom. Be is jelentettem az ügyfélszolgálaton, névvel és telefonszámmal. Én nem EGY bizonyos szolgáltatóra, hanem az inkorrektségre és igazságtalansára haragszom.
6. "És nem csinálok a saját cégemnek fraudot ez olyan mintha megharapnám a kezet amelyik enni ad. " Azzal, hogy megaláztál (lsd. 1-es pont) már meg is csináltad! Cest la vie! Ja, elegem lett az Alcatel 715-ből, vettem egy UNLOCK-os (!!!!!!!!!) Nokia 6210-et. (Kénytelen voltam, mert egy BIZONYOS boltban volt egy 18-ezres levásárlásom, benne állt a pénzem és nem volt nekik A715.) Tudom jól, hogy tudásban kevesebbet tud, de SAJNOS bizonyos üzleti körökben KIRÖHÖGNEK (!!) egy Alcatel-el és elfogadják a NOKIA-t. Szomorú, pedig ÉN nagyon szerettem volna egy Alcatel 715-öt. Mert én nem vagyok sznob és a tudás/ár arányra mentem volna. Így gyakorlatilag üres köröket futottam, de mégsem! (Lsd. 7-es pont.)
7. Egy emberke jelzett, hogy 3000-Ft-ért megszabadít minden Alcatel 715-öt a (Vodafone-s) rabláncától! Akinek megér 3 rugót az, hogy ne függjön egy szolgáltatótól sem, jelezzen e-mail-en és én -tisztán szívességből- megadom az elérhetőséget. Így Pentagramm-nak nem kell a cég ellen tennie és -majdnem- nyugodt lehet a lelkiismerete.
8. "Ha mondjuk szépen kérted volna és azt mondod, hogy
szeretnéd a pannonos számod megtartani elérhetőségnek és
úgyis Vodáról telefonálsz biztos segítek de így....
Még meg is sértesz?!" Lsd. 1-es pont. Te sértettél meg, én téged nem. Bocs, de ezek után már akkor sem kérnélek meg, ha fizetnél azért, hogy adj nekem egy unlock-olt Alcatel 715-öt.
Elnézést a fórum olvasóitól a kissé OFF TOPIC jellegtől. De kénytelen voltam reagálni a vádakra.
|
hétf. máj. 12, 2003 14:16 |
|
|
LittleBiG
|
A kijelzőn 4 csík a max térerőjelzés. (Csak a reklámképek
mutatnak 5-öt) Az ICH a Load Control-ban teljes
töltöttségnél 92-t mutat, hatvannál megy le az első kis
vonás.
A memóriánál a "játékok" nem új letölthető játékot jelent,
hanem a meglévőknél menteni lehet az állást, állítólag ez
kerül a memóriába. Viszont a memóriakijelzés %-os értéke
kaki. Ha beírok valamit, gyakran még csökken is. A
hangjegyzetmemória pedig ha csordultig van, akkor jelez 33%-
ot.
|
hétf. máj. 12, 2003 12:14 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Köszönöm, segítettél.
A 3+2 mindig megy (nappal is 2k-val mennek az e-mail-ek, t65-n 1k volt a max), flashget-et használok, de 35kbit-nél gyorsabb sohase volt.
Infraporttal használom, lehet, hogy ez is gond.
Az Alcatel üsz.-ot megpróbálom, hátha tudnak segíteni.
Mégegyszer köszönöm.
|
szomb. máj. 10, 2003 23:03 |
|
|
pentagrammm
|
Nem tudom, hogy a letöltéseidhez kell, akkor ugy lesz 4+2,
ha éjszaka van, nagyon kevesen beszélnek vagy neteznek,
csak akkor enged a voda háló 5-nél több csatornát amugy
amikor tesztelésen volt nálam, (kábellel-igaz elvileg
nincs jelentősége)GetRight letöltésvezérlővel ConnectMe
mutatott nekem 54-58K, de 40K alá letöltés közben nem
nagyon ment.
A sebesség függ a hálózat mterheltségétől az adott helyen
lévő gprsátjátszó és abázisállomás közötti kapcsolattól és
a szerver gyorsaságától.
Én azt gondolom, ha letöltésre használod mindenképp
ajánlanék valami letöltésvezérlőt! Napközben biztos csak 5
csatorna, vagy még annyi sem mindig szabad.-Sajnos.
Gondolom pesten használod, ott sose lesz 4+2. Én vidéken a
dunántúl szívében.A 2 csatorna feltöltést főleg nagyobb
terjedelmű mailnál fogod észrevenni, hogy kétszer olyan
gyors mint mondjuk akármelyik másik gprstelo, és jóval
stabilabb vele a lassú szervereken való lapok megnyitása.
Nem tudom segítettem-e. Vagy ezt eddig is tudtad ennél
többet nem nagyon lehet tenni, egyenlőre amit tudnék
alcatel ügyfélszolga nem tud mondani semmit? A vodaszolgát
fölösleges kérdezni.
Ha megtudok valamit leírom.
|
szomb. máj. 10, 2003 22:51 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Esetleg nekem is tudnál segiteni a gprs sebességgel kapcsolatban? (2hsz-szel ezelött írtam)
|
szomb. máj. 10, 2003 20:55 |
|
|
pentagrammm
|
Ugy látszik MadWhite nem jár erre mert nem nagyon reagál az igazságra. Amugy ugy tudom Westelen visszhangzik a 715, mivel a westel hálózatát Ericsson építi és nem nagyon férnek össze.
|
szomb. máj. 10, 2003 19:58 |
|
|
pentagrammm
|
A vodafonos alkalmazott MadWhitnak: Nem az jó nálunk, hogy
30mp alapú a számlázás, hanem, hogy olcsó a 30 mp-ként
kiszámlázott díj. Számoljunk: A prak legolcsóbb díja
csúcsidőben más hálóra 90Ft. A Vodáé 54ft Ha számlázási
egységekre bontjuk Prak.:1mp 1,5Ft 30mp Vodánál 27Ft. Ha
lebontjuk a vodát mp-re 0,9Ft Tehát vodánál pont 30mp 27
Pannonnál 45Ft eddig jobb a Voda Ha 31mp-beszélsz, Voda 54
Pannon 46,5 itt pont jobb a pannon egészen amíg el nem
jutsz a bűvös 37. mp-ig itt ugyanis voda még mindig 54 te
viszont már 55,5 vagy szóval egy percen belül van 6 teljes
másodperc a pannon előnyére hmm-kellemes..... tudom most
azt írod, hogy hogy az első 19mp is olcsóbb de ezen felül
nem tudom mi vonzót látsz még a pannonba...
Úgy látszik MadWhite kihagyta az ált.isk. 3.-4. osztályát
a legjobb hangminőségről meg annyit, hogy a VODAFONE
1800Mhz-n szolgáltat ami elengedhetelenné teszi az EFR-es
beszédkódolást amit h a pannonak kezdetek óta most
sikerült felrakni az átjátszóira. A vodafone meg csak
ezzel szerel de én nem akarok senkit se meggyőzni arról,
hogy kevesebbet fizessen mint amennyit kéne erre valók a
reklámok.
Egyébként ha te arra utazol, hogy 19 vagy 36mp-nél lerakd
a telefont, mikor vodán 3percért csak kevesebb mint a
felét fizetnéd ki játsz csak nyugodtan pannonal meg a
telcsiddel és figyeld a másodperceket.Biztos jó szórakozá
s.
Bocs tudom ez nagyon OFF. De nem szeretem ha le vodafone
alklmazottaznak. (bár az vagyok)
MadWhite jóban vagyok az Alcatel szerviz magyarországi
szinte összes képviselőjével, ha elovastad amit írtam és
higgattan végiggondoltad akkor nem annyira gáz az a voda
lock.A sok kérésedre vettem fel velük a kontaktot, csak
időbe telt. Küldtek volna simán NCK-t. De szerintem aki
ilyen arogáns annak nem segítek és marad a vodalock.És nem
csinálok a saját cégemnek fraudot ez olyan mintha
megharapnám a kezet amelyik enni ad.
Ha mondjuk szépen kérted volna és azt mondod, hogy
szeretnéd a pannonos számod megtartani elérhetőségnek és
úgyis vodáról telefonálsz biztos segítek de így....
Még meg is sértesz?!
|
szomb. máj. 10, 2003 18:28 |
|
|
ptx
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
nekem általában megvan a 4csíkos térerő. no persze ez nem vonatkozik arra, ha valahol a tájban sétálok. bár őszintén szólva roamingnál elég eszeveszett helyeken is volt meglehetős térerő, tehát a hiba ugye nem a készülékben van...
pentagramm: volt nekem is a008, meg azóta más is, de őszintén szólva nem szívesen térnék már vissza ) a008 aranyos, de teflonnak kicsit nehézkes. de mellé miért jó?
mad: nem, csak a haver szereti az ilyen dögös, fórumokon edzett csávókat
|
pén. máj. 09, 2003 23:47 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Nem Neked írtam, hanem az előtted szólónak (valami őrült
fehér nevűnek). Egyébbként neki találták ki a BEE
csomagot...
|
pén. máj. 09, 2003 19:37 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Micsodi?
Meg sem említettem a 30mp-et.
|
pén. máj. 09, 2003 19:34 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Birom az ilyen 30 mp-ken lovagló emberkéket. Csak annyit
mondok: próbálj meg számolni... (Én is Pannon előfizus
voltam, most Vodás, kb. ugyanannyit telefonálok, mint
régebben, és mit tesz Isten, jóval kevesebbet fizetek,
pedig NEM MP. alapú a díjszabás...)
|
pén. máj. 09, 2003 19:30 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Hogyan ment neked 4+1(2)-vel?
Ha éjjel, ha nappal próbálom 3+2-vel megy a telefon
(35kbps, 4k le, 2k fel).
Connect me, Internet Explorer-es csatlakozás, vagy a Mobile
Tools-al csatlakoztál?
Valahol át lehet állítani, hogy a feltöltés csak 1 legyen?
Zolipapa hu:
1. nálam 92-n van full-on.
2. eddig max 3 csikot láttam rajta, ott is ahol más telefon
full-t jelez.
|
pén. máj. 09, 2003 5:24 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
ptx-re eragálva:
("az apukám munkatársának a sógorának a lányának a
barátjának a haverja azt mondta, hogy tetszik neki a
stílusod. ")
Ha az apukád munkatársának a sógorának a lányának a
barátjának a haverjának a HAVERNŐJE mondta ezt, és ez a lány 18-29 éves, min. 165 cm magas, hosszú combú, jó orgazmus készségű, vákumos szájú, kielégítetlen és "Mad" sex-re vágyik, akkor add meg neki az e-mail címem!
Kösz, pajtás!
|
pén. máj. 09, 2003 2:43 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
AndrySoft!
"Vedd meg az Alcateltől ( www.alcatel.hu). Tele a hócipőm az
olyan idiótákkal akik az adott szolgáltatót szapulják, de
az akciós teló kellene nekik, persze függetlenül."
Na ide figyelj!
1. Nem ismersz!
2. Ne idiótázz ha nem ismersz!
3. Ez egy fórum. Ez az ÉN SZUBJEKTÍV (Érted, aranyvirág???!!!) véleményem! (Mellesleg valószínű, hogy más is osztja ezt a véleményt.)
4. Ha nem vagy fórum cenzor, akkor ne okosítsál már ki, hogy mi a **** írok.
5. Azért nincs harag, de ha egy mód van rá, felhúzott állapotomban ne találkozz veleme sötétben egy eldugott sikátorban!!! ( vagy mégsem?...)
6. B@zd meg! Ne B@sszál már fel idegileg, mert ha miattad verem szét a klaviatúrám, akkor te is **** fogsz, de keserűt!
"
Tudod,
ha nem tetszik a Voda, -szíved joga,- NE VEGYÉL TŐLÜK
TELEFONT !!!"
Nem tetszik a Vodafone (kivéve e reklámokban szereplő Nőket, de az más tészta), nem tetszik a Westel.
Hogy miért? MERT INKORREKT MÓDON A KÁRTYÁS ÜGYFELEINEK 30 MÁSODPERCRE (!!!) KEREKÍTIK A SZÁMLÁZÁST! Már megbocsáss! De ez olyan, mint ha pl. adnék neked egy pofont, de nem bírom abbahagyni és 30-at adok. Nem jó ez senkinek! CSAK A SZOLGÁLTATÓNAK!
"Ha meg nincs pénzed, vegyél egy Nokia 2110-et
függetlenül, az olcsó... "
Ismét jót nevettünk falusi pajtásunk jól sikerült viccén!!!
Értve vagyok???
MINDENKI:
(Epilógus)
Ha lehet, ezentúl a kérdésre válaszoljanak a Tisztelt Fórumlalkók és ne kötekedjenek!
Előre is köszönöm!
Ha a Vodafone-s alkalmazott elárulná, miért kerekít a Voda is 30 másodpercre, s nekem - mint ügyfélnek- miért jó az, hogy többet fizetek, akkor szívesen meghallgatom!
|
pén. máj. 09, 2003 2:36 |
|
|
pentagrammm
|
Nekem nagyon tetszik a telo, amugy vodanal dolgozom, és megy a 4+2, de tényleg csak éjszaka, a telot nappal egy egyszerü letöltésvezérlővel(getright,flashget,stb)napközben is 4+1 re lehet bírni, próbáld ki! Én már mióta tesztelésre kaptam egy hétre egyet azóta fáj rá a fogam, de, vmi mindig fontosabb volt ennél, hogy megvegyem amugy most Mot.Acc.008 van és mellé akarom.
|
csüt. máj. 08, 2003 21:41 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Talán azért mert valamelyik játékkal neten (Wap-on ?)
keresztül lehet játszani.
|
szer. máj. 07, 2003 18:14 |
|
|
zolipapa_hu
|
Kerdesem lenne 1:a load control menüben a kiemelt sor ICH,
teljesen feltöltött aksinál mennyit mutat?
2:A térerő jelzője 4 vagy 5 csíkból áll?
Köszi.
|
szer. máj. 07, 2003 18:09 |
|
|
gyurka77
|
de akkor miert van a letolteseknel a jatekok menupont?
|
szer. máj. 07, 2003 14:06 |
|
|
LittleBiG
|
Az ügyfélszolgálat nekem azt mondta, hogy ritkán jelenik
meg új szoftver. Csak remélhetjük, hogy ez a nagyon jó
átdolgozás miatt van. De a Java-t kétlem, szerintem ne
reménykedj nagyon.
|
szer. máj. 07, 2003 13:40 |
|
|
gyurka77
|
up
|
szer. máj. 07, 2003 12:05 |
|
|
gyurka77
|
Az alcatel megvette a javat? Összeférne a 715 a javaval? Van a memoria hasznalatanal egy olyan pont, hogy jatekok. az mit takar? Vajon nem azt, hogy eredetileg javasra terveztek a telot a prototipusben benne is volt, csak mar az uj sw- bol kihagyták, ez meg véleletlen bennemaradt?
Vagy csak puisztán a kuldhetö eredmények miatt van ez benne?
Lehet esetleg reménykedni egy uj swben, ami mar kiforrottabb és esetleg meg van benne java? Vagy nem jellemzo az alcara, hogy modositgatja a kiadott telok softjait?
Nagyon **** a telo, csak a javat hianyolom.. tuti megtartanam, ha ezt a gondomat megoldanák.
|
szer. máj. 07, 2003 8:56 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Bocs, de beragadt a netem...
|
hétf. máj. 05, 2003 18:24 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Egyébbként Te is megveheted potom 400 dollárért + 50
dollár a kábel + postaköltség, az alábbi címen:
http://www.s2gsm.com/
|
hétf. máj. 05, 2003 18:16 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
|
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
|
|
|
ptx
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
az apukám munkatársának a sógorának a lányának a
barátjának a haverja azt mondta, hogy tetszik neki a
stílusod.
|
hétf. máj. 05, 2003 17:03 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Vedd meg az Alcateltől ( www.alcatel.hu). Tele a hócipőm az
olyan idiótákkal akik az adott szolgáltatót szapulják, de
az akciós teló kellene nekik, persze függetlenül. Tudod,
ha nem tetszik a Voda, -szíved joga,- NE VEGYÉL TŐLÜK
TELEFONT !!! Ha meg nincs pénzed, vegyél egy Nokia 2110-et
függetlenül, az olcsó...
|
hétf. máj. 05, 2003 16:45 |
|
|
MadWhite
vas-tag
|
Vissztérő kérdésem!!!
Hol a **** lehet függetleníteni ezt az Alcatel 715-ös csodát???
Írja már meg valaki azt, hogy hol, ki, mennyiért csinálná meg!!!
Hónapok óta élvezem a gondolatot, hogy használjam ezt a telót, de addig nem veszem meg, amíg csak (idióta, esztelen) Vodafone lock-al tudnám használni, ill. ugye más SIM-el NEM használni.
SZERINTEM MÁS IS IGENCSAK KÍVÁNCSI ERRE AZ INFORA!
Válaszol valaki valami konkrétumot?
(Az olyan válasz, hogy "Hallottam valakitől, hogy egy srác látta a TV-ben, hogy egy csajszi másodunokatestvérének az apukájának a munkatársának a sógorának a lányának a barátjának a haverja tud vakait, aki esetleg valahol, (de hogy hol, azt neeeem tudom) meg tud szabadítani Voadasz@r rabláncaitól egy Alcatel 715-öst." szöveg nem igazán érdekel.
Köszi előre is!!!
|
hétf. máj. 05, 2003 13:13 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Hi Feri05!
A hálózat kódot a Vodától kérdezd! Potom két év után 10-
20e ft-ért megmondják....Egyébbként Te is kitalálhatod,
csak 12-16 számjegyű...
Üdv SGKing!
Ne WinME-vel próbáld (vacak), hanem Win98SE-vel, vagy
WinXP-vel...
|
szomb. máj. 03, 2003 14:59 |
|
|
SGKing
|
Nekem soros infrám van Actisys il 200, és Win ME, de én se bírom összehozni a telt a géppél, pedig megjött a kis cd is, de semmi. Tud valaki segíteni ebben?????
|
szomb. máj. 03, 2003 12:48 |
|
|
Feri05
|
Nem tudja valaki hogy mit jelent a hálózati kód? Mikor a telefont bekapcsolom (Vodás), és épp egy Pannon-os kártya van benne, akkor kiirja hogy hálózati kódot kér. Lehetséges hogyha beirom neki a hálózati kódot (amit nem tudok hogy mi)akkor alindul a telefon a Pannon kártyával is?
|
szomb. máj. 03, 2003 11:39 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Ja, és ez lecseréli a Win98 IrDA interfészét a sajátjára
(angol lesz a nyelve).
|
pén. máj. 02, 2003 23:42 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Azért nem lehet a Quick Beam-ot XP-re telepíteni , mert az
Win98-ra való (főleg a Win98SE ajánlott)
|
pén. máj. 02, 2003 23:27 |
|
|
Viktor_h
vas-tag
|
Köszi mégegyszer:
Én ezt a Quick Beam dolgot eddig észre sem vettem /január vége óta/. Mi is ez pontosan, mert az XP alatt nem lehet feltenni.
Mellesleg csak vasárnap tudom kipróbálni a cuccot egy haverom gépén /neki is ASUS van, meg win98se/; szóval most biztosra megyek eleget telepítgettem már a windows-okat!
|
csüt. máj. 01, 2003 17:25 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Ezt egy másik forumon találtam:
"A Class 10 valóban 4+2, csakhogy egyszerre max 5 slot-ot használ, ami azt jelenti, hogy vagy 4+1, vagy 3+2. Ezek közt sajnos - tudomásom szerint az Alc715 automatikusan választ."
Nem lehet valahogy meggyőzni, hogy 4+1-et használjon?
Most a max sebessége 35kbps (3+2).
|
csüt. máj. 01, 2003 16:49 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Üdv!
Két megjegyzés:
1. Nekem notebook-om van.
2. Nem az automatikus telepitést kell választani, mert az
****. Kézzel kell telepiteni.
a. QuickBeam progit (régi CD).
b. aztán a kicsi CD-ről a javított Win98 IRDA drivert.
c. Azután a Mobile Phone Tools (kicsi CD).
d. azután a Customization Tools (régi CD).
|
csüt. máj. 01, 2003 15:27 |
|
|
Viktor_h
vas-tag
|
AndrySoft:
Áruld már el a titkot könyörgök!
Én nem vagyok nagyon láma a gépekhez /mások szerint se/, de ez a feladat meghaladja a képességeimet! Már vagy 8x telepítettem fel a win98SE-t meg az Me-t, de eddig csak feleslegesen. A kis CD-t én is elkértem, a tar.hu-ra én töltöttem fel azt a javítást!
Mellesleg egy sejtésem van:
nem mindegy annak a bu** drivernek, hogy alaplapi vagy COM portos az IrDa, mert nekem alaplapi /ASUS iPanel Deluxe/
Írd már ide, hogy milyen infrád van, és ha valaki van aki alaplapi infrával win9X alatt myomul a neten az is árulja már el, hogy hogyan csinálja.
Köszi szépen!
|
csüt. máj. 01, 2003 5:32 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
|
Nekem tökéetesen megy W98 és XP alatt is, csak kellett
hozzá a patch CD. (Nekem még a régi verziós CD-m volt, de
az Alcateltől díjmentesen küldték a javító CD-t)
|
szer. ápr. 30, 2003 18:41 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
http://www.tar.hu/aquamen/floppy.ace - IrDa Patch for Win98/Me Alcatel 715
Ezzel sem megy? Itt találtam ebben a topic-ban.
Szerencsére Win2K-t használok, és már ezzel megy a net.
|
szer. ápr. 30, 2003 17:57 |
|
|
Viktor_h
vas-tag
|
Igen de ez csak akkor jó ha szereted ill. használod az XP-t mert win9x alatt nem működik az a szemét!
|
szer. ápr. 30, 2003 17:40 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
A Mammut-ban jövö hét végére igérték.
Inkább veszek alaplapi infra portot (ugyanannyiba kerül), a cd-t meg letöltöm hozzá.
|
szer. ápr. 30, 2003 13:24 |
|
|