|
Szerző |
Üzenet |
Tapsihapsi_
|
vamosip: Nekem az a gondom, hogy ha letrejon a dial-up kapcsolat, akkor kb 1-2 percig hasznalhato, tudok bongeszni, aztan 4-5 percig semmi, csak varok hogy beinduljon vegre ujra. Van hogy eltelik 4 perc semmitteves (idegeskedes,hogy mi van), aztan egyszercsak ujra tudok bongeszni. De olyan is volt hogy nem indult be ujra magatol, hanem egyszeruen megszunt a kapcsolat, szetbontott.
1-2 perc hasznalt, 4-5 perc varakozas, majd ujra 1-2 perc hasznalat, hat ez nem valami fenyes teljesitmeny. Egy oraban jo hogy ha 15 percig megy a NET, a tobbi ido ****, varakozas,stb.
Nalad nem fordult elo, hogy igy ciklukusan ment a net? (egy darabig megy, aztan sokkalt tobb ideig nem, majd ujra megy)
Lehet hogy valami beallitasom rossz?
Bar a leirasok alapjan van beallitva minden. Az XP ala ket ikont is csinaltam, egyikben *99#, a masikban a *99***1# a tarcsazando szam. Amugy nekem a 2-es profil van bealittva erre, es termeszetes az az Aktiv is. Pannon GPRS WAP pl. hibatlanul ment ezen a telefonon korabban. Es megprobaltam ugy is hogy ures az init string, meg azzal is ami a Westel oldalon volt. Nem volt kulonbseg, ugyanugy 1-2 perc utan beallt a "csend", aztan jo par perc utan indult be ujra.
|
kedd nov. 19, 2002 9:06 |
|
|
nostromo77
ezüst tag
|
Hali!
Működött egész hétvégén, le is szedtem 125 MB-ot (1 MP3 album)
Viszont ma hétfőn reggel majdnem szívrohamot kaptam!
Lekérdeztem ugyanis a számlainfót, ami 116000 + ÁFÁt írt ki.
Gyorsan hivom az 1220-at, elmondom mi a gondom, azt mondja, hogy hívjam fel a 173-at, mert akkot meg tudják nézni. Nem tudom miért nem lehet egy számon elintézni mindent
Mindegy, hivom a 173-at előadom a bánatom, azt mondta utána néznek, visszahívnak. KB. 2 óra múlva hívnak, hogy valami **** van a számlázáson, meg, hogy nem is internet, hanem wap forgalom. Mondom neki, megnézem, ha 125 MB-ot lehoz wapon egy hétvége alatt!
Du. nem bírtam tovább, bementem a Szhelyi képviseletre, ahol nagyon segítőkészek voltak, utánatelefonáltak a dolognak, csaj megnézte a telefont (S45), hogy jól van-e beállítva. Jól volt - a wap, bár csináltam egy netx nevű kapcsolatot, de szerintem nem kell. Westel honlapján található S45 GPRS beállítások nevű .pdf-ben található modem, ill. tárcsázó beállításokat használtam, persze átírtam a pannononra őket.
Közben szóltak, hogy félreértés történt és újra aktiválták a kimenő hivásaimat (amit letiltottak). Este pedig felhívott egy hölgy, hogy nagyon sajnálják, meg elnézést stb. Náluk volt valami hiba.
Remélem azért valamivel kárpótolnak...
Holnap azért lekérem a szla infót
Ja, rákérdezem a 173-on mégegyszer a beállításokra, most már tudták:
S45
Modem init string: AT+CGDCONT=1,"IP","netx"
Tárcsázandó szám: *99***1#
Így működik, a telefonban csak a PannonWap nevű profilnak kell aktívnak lennie. Ha máson volt nem működött, sőt kipróbáltam, ha az init stringnél "net"-et adok meg, akkor fel sem enged.
Tehát talán megnyugodhatok végre, elég húzos volt ez a nap...
Az IP elvileg változik, nekem 10.31.0.12, 10.31.0.14 volt eddig.
Üdv: Péter
|
hétf. nov. 18, 2002 23:21 |
|
|
zsolti4
|
Egy laptop jobb lenne.
|
hétf. nov. 18, 2002 19:38 |
|
|
zeeh
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Bp - Zeg
|
Láttátok a pannon mobil internet reklámját az újságokban? Nézzétek meg, kicsit vicces, hogy a "mobil az élet" szlogen alatt a mobilteló egy asztali pchez van kötve. bravo pannon! Csak így tovább! Nagyon ötletes a reklám. (bocs, ez nem hozzád szól Tapsihapsi, de így könnyebb wapról beírni:-)
|
hétf. nov. 18, 2002 19:14 |
|
|
Tapsihapsi_
|
vamosip: Vasarnap este ment neked a Pannon GPRS Internete ? Nem tapasztaltad meg, hogy folyton ledob ?
|
hétf. nov. 18, 2002 16:37 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Egyik szolgáltató sem igazán kultúrált. A Vodafonnál legalább azt tudom, hogy a szerződésemben fogallat időtartamig nem módosítja a kedvezményem, illetve minden akicójánál szerepel, hogy legalább meddig érvényes, tehát tudsz tervezni és ezt nagyon kultúráltnak tartom. Természetesen előfizetés vásárlásakor tükrözésen kell átesned kb, mire megkapod a telót és ez nagyon nem tetszik.. A Pannon nagyon kedves és jófej az ügyfeleivel (régen elég gyökér volt az üzgyufélszolgálata), bár már pénzt szed érte, ami elég gusztustalan. Ráadásul össze-vissza emeli az árait, és egész idáig szidta a Vodafone-t az agresszív reklámkampánya miatt, majd ezután Westel ellenes kampányt is nyomatott, holott a Westeltől elég távol áll a konkurencia lejáratása. Mindenestre a Westelt sem szeretem igen durva árszabásai miatt ráadásul az az egyetlen, aki pl nem ad kedvezményt ha nagyobb értékű feltöltökártyát vásárolsz.. Bár az ügyfélszolgálata akár házhoz is megy..
(An)Dante
|
hétf. nov. 18, 2002 13:15 |
|
|
Tapsihapsi_
|
Megendeltem en is az altalanydijas Internetet, de eddig nem tul jok a tapasztalataim.
Telefonban be van allitva az APN erteknek a netx, a szamitogepen *99#. Mikor eloszor pobalok konnektalni beenged, de kb 1, max 2 perc utan megall az egesz, es a kapcsolat megszunik. Ha utana ujra probalok konnektalni, akkor 718-as vagy 777-es PPP hiba jon fel, de csatlakozni mar nem tudok. Aztan 10-edikra nagy nehezen sikerul ujra konnektalni, de megint 1 perc utan nem megy mar a net. Ha eleg sz*r ez igy, hogy 1-2 percig hasznalom, aztan 15 percig kuzdok, hogy ujra fent legyen, es 1-2 perc utan ujra ledob.
Tudna valaki segiteni mi lehet a baj? Tegnap este probaltam 22 es 24 ora kozott. Probalta ekkortajt mas, tapasztalt valaki hasonlot?
Amugy WinXP alatt probalom, Siemens MT50-es telefonnal. (GPRS WAP siman ment rajta)
|
hétf. nov. 18, 2002 11:08 |
|
|
nincs
|
Nekem nagyon bejott az Altalanydijas WAP (igaz csak vonalin nyomom, mert nem GPRS kepes a telom) - 500 Ft-ert hihetlen sokat tudsz WAP-olni, amig meg nem unod, vagy az aksid birja.
Mas!
Most legutobb - 6-7 eves elofizeto letemre eloszor - volt egy ugyem a Pannonnal, s a tobbi szolgaltatoval osszehasonlitva fenyevekkel korrektebbek voltak. Volt egy 2 honapig be nem fizetett szamlam (eleg sok), kb. a 31. napon jott egy udvarias felszolitolevel, aztan a +10-dik napon sem lett letiltva a kartyam. Igaz hogy premium ugyfel vagyok, de gondolom alapban igy jar el a Pannon.
|
hétf. nov. 18, 2002 10:26 |
|
|
Kmi
|
Igen, a netx van beállítva, ráadásul mikor megrendeltem az
átalánydíjasat előtte le is mondtam a GPRS Internet 1-et.
Ma azért fel fogom hívni a Pannont, hogy utánajárjak a
dolognak.
|
hétf. nov. 18, 2002 9:47 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali,
A Pannon GPRS rendszere az első nagyobb mértékű feljelentkezések után be fog halni.. Nem azt mondom, a világvégi kis falucskában ahol szinte senki sem haszálja a telefonját mindig jó lesz a Net, de arrafelé a Vodafone net is tökéletes. Van olyan haverom aki pl a múlt hónapban több, mint 4 gigát forgalmazott.. Tehát tényleg ég és föld a különbség.. Az egyik szolgáltatónál drágán vannak korlátok, a másiknál féláron nincsenek. ;o) Pesten teljesen mindegy, mert sem a Voda sem a Pannon GPRS nem (lesz) használható. Márcsak azért sem, mert itt túl sok a jelentkező a túl kevés "vonalra"..
(An)Dante
|
hétf. nov. 18, 2002 9:31 |
|
|
sylver
|
Ugye a netx apn-t állítottad be, és nem a régi forgalmi
díjas net-et? Mert akkor fizetheted ki a 40000-et. Gondolom
azért figyeltél. Akkor viszont a Pannon-nál csesztek el
valamit, amit jelezhetnél.
|
hétf. nov. 18, 2002 1:21 |
|
|
Kmi
|
Szerintem elég jól kihasználható ez az átalánydíjas szolgáltatás, habár a 300 MB-os korlát eléggé nyomasztó.
Azt viszont egyátalán nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy a 172-es számon elérhető egyenleg információban szereplő összeg tartalmazza a forgalmi díjat. (legalábbis nekem egy hétvége alatt megugrott kb. 40.000 Ft-tal, úgy, hogy beszédhívásom nem is volt) Lehet, hogy így akarja tudatni a Pannon, hogy ki hol tart a 300 Mb-tal? Hát ami azt illet ez eléggé idióta megoldás lenne.
|
vas. nov. 17, 2002 22:37 |
|
|
nostromo77
ezüst tag
|
Sziasztok!
2 napja használom a netet, és eddig csak jó tapasztalataim vannak.
4-5 órát folyamatosan fenntvagyok, amíg bírja az akksi. Szakadás, lefagyás ismeretlen fogalom! Átlag 4-5 KB/s-sel jönnek az adatok.
|
vas. nov. 17, 2002 20:18 |
|
|
zsolti4
|
Ugyan nem net,de most néztem meg a havi wap forgalmam,az kb. 10MB, a haverom pedig 14MB körüli forgalmat generál havonta wapról.
|
vas. nov. 17, 2002 12:50 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Én nem töltögetek le, csak a szokásos frissítéseket és így is van napi 20-40 MB forgalmam.
A Pannon ajánlata csak annak jó, akinek abszolúte semmi más megoldása sincs és éjszaka nem tud aludni.
|
vas. nov. 17, 2002 12:06 |
|
|
Hellhammer
vas-tag
|
A 300 MB semmi. Én 1 hónap alatt vodanet-el több mint 1 GB-ot szedtem le. (Vodások: most lehet anyázni engem, mert nem arra használom amire kéne )
|
vas. nov. 17, 2002 10:24 |
|
|
zsolti4
|
Gondoltam hogy még frankón megy a pgsm net,hiszen nem is fogják úgy lestrapálni mint a vodanetet.Én az ára és a korlátlansága miatt választom majd a vodanetet,ha ez nem lenne,akkor maradna a majd 3szor ennyibe kerülő kábelnet. Eszembe sem jutna 3-4 ezernél többet kiadni a netre. Főleg hogy a melóhelyen van net.
|
szomb. nov. 16, 2002 18:29 |
|
|
Uzi
ezüst tag
|
En a GPRS-t ugy erzem arra haszanlom amire valo, PDA-val csatlakozom a netre. Engem jobban bant, hogy olyan csomag nincsen a Pannonnal, ami pl 20 Mb-nyi forgalmat engedne viszonylag kedvezo aron, idokorlatozas nelkul. (pl 1MB/100ft vagy 2000ft/ho 20Mb ). A minimum elofizu 4625, es ebben csucsidoben benne van 4Mb-nyi forgalom).
Ezt az iranyt eletkepesebbnek erzem mint a korlatlan net gprsen fele megkozelitest, a pannon is jobban igy jarna hosszu tavon)
|
szomb. nov. 16, 2002 18:14 |
|
|
audigy
vas-tag
|
Én pannonos vagyok, és a múlt héten kötöttem 2 év hűséget a vodával...
De minden eddigi gond közzül csak 1 merült fel, a múlthéten rebootolt a telo... de már kaptam rá választ. A sebesség tűrhető, letölteni stabilan 3,0-k és a fölött szokott. /Na nem nagy dolgokat, 1-3MB/. Amire nekem kell arra elég: c6, böngészés, levelezés. Ha valamit le akarok tölteni ott a céges bérelt vonal )
Azért kíváncsi lennék a pannon gprs-re is, mit tud. Talán majd kipróbálom...
Pá!
|
szomb. nov. 16, 2002 17:09 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Én ezt a pgsm-es netet használom amióta elindut (2 napja). Előtte a Vodát probáltam. Ég és Föld a kettő. A Pgsm sokkal gyorsabb, stabílabb, nem szakad, a weboldalak is normálisan letöltődnek.
Ez nem Pannon reklám, csak a saját tapasztalataim itt Siófokon WindowsXP + 8310 infra kapcsolattal.
|
szomb. nov. 16, 2002 16:37 |
|
|
nostromo77
ezüst tag
|
Na akkor válaszolok magamnak
*99***1# a tárcsázandó szám,
AT^SGAUTH=1;+CGDCONT=1,"IP","netx"
ezt pedig a modem extra init stringjébe kell beszúrni
A telefonban egyébként nem kell beállítani semmit. (elvileg)
Mindezt a Westel honlapjáról tudtam meg ))
Meg is írom a Pannonnak...
Szóval működik. Kb. 20 perce fent vagyok, 5-6 KB/s -al töltök, igaz egy 1500 fős faluban vagyok és kb 500 m-re van a torony
Remélem ilyen marad.
Az IP-hez nem értek, nekem ezt osztotta ki:
10.31.0.11
a központ IP-je 10.31.0.1
Üdv: Péter
|
szomb. nov. 16, 2002 16:33 |
|
|
nostromo77
ezüst tag
|
Én előfizettem rá, de nem akar összejönni a kapcsolat. 173-on már kérdeztem, de mégsem megy a beállításokkal.
S45-tel próbálom Win2000 alatt.
GPRS modem telepítve, init string beállítva. Telefonon csinálva van egy profil, ahol APN-nek a netx van beállítva.
Tárcsázóban *99#-tel konnektál, de mikor kiírja, hogy kapcsolódás a távoli géphez akkor elhasal valami ppp service hibával.
Ha *99***4# -tel csatlakozok (a 4-es profil), akkor már a port megnyitásánál ad 777-es hibát.
Sima vonalas 14,4-en működik.
Tudna esetleg valaki segíteni?
Köszönöm! Péter
|
szomb. nov. 16, 2002 13:52 |
|
|
zsolti4
|
Viszont tuti jól megy,hiszen nem is strapálja le senki. Pláne nem fogja filmek letöltésével.
|
pén. nov. 15, 2002 23:03 |
|
|
zeeh
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Bp - Zeg
|
Megvan a megoldas! A pannon csinalt 1 teljesen hasznalhatatlan atalany gprs netet, az egeszet olyan parameterekkel, hogy a franc sem fogja hasznalni. Igy nem foglaljak le a kapacitasokat, de elmondhatja, hogy mar neki is van ilyen szolgaltatasa. De ennek az egesznek mi az ertelme?
|
pén. nov. 15, 2002 22:55 |
|
|
zsolti4
|
Más? Na,senki nem vadul eme nagyszerű észbontó kihagyhatatlan pgsm net ajánlatra? Tényleg érdekelnek a tapasztalatok!
|
pén. nov. 15, 2002 22:21 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Én nem,túl sok a macera meg az ár,és nem arányos a kapott szolgáltatással.
Az a szívás,hogy aki szeretne nappal is GPRS nethez hozzáférni,az vegyen egy GPRS internet 1 vagy 2 csomagot,és fizessen havidíjat,ha szeretne többet este lógni,akkor meg fizessen még 6400ft-ot is,így ez nevettségesen sok.
Ha úgy lenne:
havidíj:6400ft,használati díj: X ft/10Kbyt.
Hétköznap 21 és 7 óra között valamint hétvégén 0 és 24 óra között 300MB forgalomig nem számolunk fel külön díjat.
Így legalább valamit is érhet a dolog.
Nem?
|
pén. nov. 15, 2002 21:16 |
|
|
zsolti4
|
Akkor most mi van? Nem netezik senki a pgsm általánnyal?
|
pén. nov. 15, 2002 20:18 |
|
|
mob900
vas-tag
|
N betüs,már nyár óta,de még csak 7 hónapos a kártya.
Tehát én sem tudom.
|
pén. nov. 15, 2002 19:56 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Nem a Pannon válasza témakörhöz tartozik amit ide írok, de már nem találom azt a topicot (van viszont reklámlevél-ajánlatos, hmmm).
Emlékeztek még, amikor az volt a kérdéseink tárgya, hogy miért van az, hogy egynémely Panyon-előfizető úgy kapja a számláját, hogy a boríték elején van egy nagy marha fekete N betű?
Nos, én már nem tudom, hogy ott mire jutottunk, de ma reggel eszembe jutott, hogy talán azért lehet, mert már Nem állok velük x évi függőségi kapcsolatban. Mondjuk ezzel egy évet elkéstek, tehát egy évvel azután kezdtek N betűzni, hogy lejárt a harmadik két évem.
Szóval, kinek mije van erre?
|
pén. nov. 15, 2002 16:51 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
A Vodafone amúgy is az általánydíjas szolgáltatások híve, ez ugyanis két dolgot jelent számra: egyrészt előre tervezhető fix bevételt, másrészt nem kell vacakolnia a számlákkal. Sokan ugyanis nem neteznének el 3125 Ft-ot, akkor sem, ha olcsó lenne, így viszont pont a kötöttségmentes dolgok miatt sokkal többen veszik igénybe..;o)
A július 17 az a dátum ameddig ezen a fix összegen (3125 HUF) biztosítja a Vodafone a krolátlan net kapcsolatot. Nemhiszem, hogy a általa nagyon utált Pannon (vaj miért? ) alá akar majd licitálni..
(Am)Dante
|
pén. nov. 15, 2002 11:02 |
|
|
garamiad
|
Én arra lennék kíváncsi, a Pannon ezen lépése milyen hatással lesz a Voda július 13. utáni terveire... Talán a versenyképesség megőrzése érdekében ugyanezen feltételekkel vehető igénybe a továbbiakban is?
Így legyen! )
|
pén. nov. 15, 2002 9:38 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
A Vodafone (V.R.A.M.) nem fog csődbe menni. Az utóbbi évben csak a hatalmas befektetései miatt nem volt nyereséges! Amúgy a 101 millió ügyfeles háttér elég támasz az átmeneti időszakra. Nem egészen 3 év alatt ott tart, kint a többiek, van GPRS, jön az MMS.
Ami kultúrált, hogy nagyon olcsó, és a meghirdetett akcióinál garanciát vállal arra, hogy meddig vállalja. Aki januárban vett pl Pannon Praktikumot, az jól ráb..szott, mert ugye 36-ról 55 HUF-ra nőtt az idegen hálózat hívásdíja csúcsidőn kívül.. Ha jól tippelek nem volt 53%-os infláció.. Nekem a szerződésemben benne van, hogy a két év hűség végéig ingyen csacsogok 21órától reggel 8-ig.. Az élvonal pénzt szed az ügyfélszolgálatért.. Márpedig a Voda hangszolgáltatásaival nincs semmi gáz, csak a GPRS gyengélékedik még egy picit. A PGSM új tartifacsomagjai minden időpontban 2x annyit kóstálnak, persze másodperc alapú a számlázás amiből talán ennyi a pozitív.. Ez az új GPRS NET konstrukció is elfogadható lenne, ha egész nap használkhatnád, akkor még beleférne, de így???
A Mobil Net lényege pont az lenne, hogy amikor úton vagy közben tudj netezni, de nem a Mass Internet felváltására született. Otthonra kell egy ADSL vagy kábelnet (nem Chello!!), mert azzal épkézláb sebességeb fix díjért bármikor netezhetsz.. A Voda ajánlatában számomra épp a fix díj melletti korlátlan net a vonzó, és szívesen aláírtam náluk a 2 év hűséget, mert fix díjért csacsogok este hálón belül órákat, fix díjért netezek amikor hazamegyek úgyis max leveleket olvasok arra meg elég.. Így tényleg nem annyira meglepi a számnlainfó.
(An)Dante
|
pén. nov. 15, 2002 9:21 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
{i}Sajnos a Monortelnél(29-es körzet) még csak most indult
az ADSL dolog,és csak 1-2 városban megyen.{/i}
Az az 1-2 varos amugy 7 Es nem 3 evet, hanem kettot kell
alairni az ingyenes bekoteshez. Egy eves szerzodesnel sajna
br. 25k huf ;( Na meg a havidij sem a leglolcsobbol valo,
13 brutto havonta De itt legalabb van atalany /amit most
emeltek/.
|
pén. nov. 15, 2002 9:09 |
|
|
zsolti4
|
Okidoki. Teszteljétek, hadd lássam milyen **** !
|
csüt. nov. 14, 2002 23:31 |
|
|
Attila
ezüst tag
|
> NEM IGAZ!!! Most kérdeztem meg!! Ha a kártyádon az
ajándék 3600Ft van+
> mondjuk 4ezer, abból csak elméletileg lehet levinno a
6400-at, de ők csak a
> 4000-t látják. Az ajándék 3600 nem használható fel
szolgáltatásra!!!!
> Info:06209200200 (merthogy Matávról kérdeztem).
Az lehet, hogy a kedvezmény (nem ajándék) összegéből nem
tudják levonni, de a kedvezményt utána el tudod
telefonálni, azaz áll a 0.8-as szorzó, ha telefonálsz is
mellette!
|
csüt. nov. 14, 2002 23:25 |
|
|
gyenge
|
Az IP-ről nem tudtok semmit? Egy pannonos lesz mindenkinek, vagy külön önálló?
|
csüt. nov. 14, 2002 22:38 |
|
|
Steini
arany tag
|
Igaz, nem gondoltam át a dolgot kellő képpen.
|
csüt. nov. 14, 2002 21:55 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Sajnos a Monortelnél(29-es körzet) még csak most indult az
ADSL dolog,és csak 1-2 városban megyen.Itt falun,3 évig még
nem lesz.(mondták)
A másik,pedig nincs kedvem ADSL miatt 3 éves szerződést
kötni,és mivel én nem vagyok letöltögtős tipus,csak
böngészek,így nekem ez az analóg tökéletes.Meg amilyen
gyors némely magyar és külföldi weboldal,az az ADSL esetén
sem jönne le hamarabb.Árban meg ott lennék mint most,csak
sebesség lenne gyorsabb.Mert most is 2 vonalunk van,tehát
nem zavarom a normál telefont.Ezért mondtam a héten egy
marketinges hölgynek,hogy jött a kedvező ISDN
ajánlattal,hogy semmi pluszt nem kapok azzal,mint amit az
analóggal ma használok.Mert egy 1 csatornás net ugyan olyan
sebesség mint ezen az analóg internetvonalon.Ha meg 2
csatornán használnám a sebesség növelése miatt,akkor meg
nem menne közben a telefon.Tehát mi értelme az ISDN-nek
privát szférában,úgy,hogy drágább is?
|
csüt. nov. 14, 2002 21:51 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Steini: nyilván leginkább azok gondolkodnak a gprs netben, akiknek TECHNIKAILAG nincs lehetőségük egyéb megoldásra (kábel, adsl, mikro).
|
csüt. nov. 14, 2002 20:39 |
|
|
zsolti4
|
Faluhelyen meg csak gprs.
|
csüt. nov. 14, 2002 20:36 |
|
|
audigy
vas-tag
|
pl nekem is a nyóckerbe optika van, nem megy adsl....
|
csüt. nov. 14, 2002 20:02 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
Nem lehet mindenhova bekotni az ADSL-t !
|
csüt. nov. 14, 2002 19:55 |
|
|
Steini
arany tag
|
Miért nem köttetsz be ADSL-t? Ennyiből már az is meglenne havonta és számtalan előnye van.
|
csüt. nov. 14, 2002 19:54 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Elmúlt a tegnapi örömöm ebben a szolgáltatásban,mert a 300MB a fel és letöltés összegére vonatkozik.Nekem most visszamenőleg:
10.hó- 337MB, 09.hó- 450MB volt a forgalmam 71-74 óra használattal.
Ez nálam az átlag,csak 08.hóban volt 147MB és 27 óra,viszont akkor csak 1,5 hetet voltam itthon,a többi időben külföldön.
Én maradok továbbra is a vonalasnál,mert a Datanet nemrég igaz kicsit szórakozott,de azóta király,50.333bps-el kapcsolódik,és 5-6 kbs-el töltöget.Igaz nekem belekerül 10.750ft/hó(3500 Datanet+1000 internet vonal+6250 7+7 átalány),és minden nap este 7-től reggel 7-ig korlátozás nélkül nyomhatom,csak az a bajom,hogy hétvégén is csak este 7-től megyen az átalányért.
A Pannon akkor lenne ilyen kompromisszumok mellett használható,ha levinnék az árát legalább 3000ft-ra,vagy a 300MB-os korlátozást legalább duplájára emelnék,akkor még elmenne a 6400ft.
Azt honnan fogom tudni,hogy nekem mikor jár le a 300MB,mert a Voda Connect Me proginál látom,de itt semmi nincs,a PC meg csak a kapcsolatkori töltögetést mutatja,majd mielőtt lekapcsolom a hálóról,majd írogassam,hogy mennyit használtam eddig el?
Hát a GSM tényleg nem az átalány internetre való.A Vonalas még mindig olcsóbb(itt a Monortelnél),és használhatóbb is mint a GPRS dolgok.Akinek meg lehetősége van ADSL vagy Kábelnet vagy az újfajta antennás netre,az szerintem nem is gondolkodik GPRS net dologban,mert az olyan mintha 15 évet visszamennénk az időben.
|
csüt. nov. 14, 2002 19:49 |
|
|
zsolti4
|
Ha már pénzért kell őket hívni, minimum hogy tisztában legyenek a dolgokkal.
|
csüt. nov. 14, 2002 19:37 |
|
|
mob900
vas-tag
|
Te még nem jöttél rá,hogy ne a versmondólányoknak adjál
igazat.
A feltöltős kedvezmény igénybevehető a páratlanszámra,az
MMS-re az átalány WAP-ra,az egyenleginfóra,a
tarifacsomagváltásra,a GPRS Netre...
Nem vehető igénybe:,nézd meg a link 10.1-es
pontjában,szépen le van írva.(18.oldal)
http://www.pgsm.hu/kinalat/arak/predsz021115.pdf
|
csüt. nov. 14, 2002 19:33 |
|
|
zsolti4
|
Nem csődöl be. Emiatt ne aggódjatok.
|
csüt. nov. 14, 2002 19:16 |
|
|
Adam_batyam
arany tag
|
Ha becsődöl ? Kivonul. És akkor biztos megkérdezi a másik 2 szolgáltató : És Te hogy vagy ? )
|
csüt. nov. 14, 2002 18:59 |
|
|
audigy
vas-tag
|
off: A voda elég vaszteséges, és ez az év vízválasztó számára. Mi történik, ha becsődöl???
on:
|
csüt. nov. 14, 2002 18:30 |
|
|
gyenge
|
Ki tudja, hogy az IP lesz mindenkinek külőn, vagy közös mint a Vodánál?
|
csüt. nov. 14, 2002 17:17 |
|
|