|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|
!!! - "videkiek" figyelmebe! - speedshop rendeles...
Szerző |
Üzenet |
bpityu
vas-tag
|
nem akarok ujabb vitát nyitni.
nekem volt nemrég LCD csere náluk.
és az eladó csávó mondja:még én nem csináltam ilyent.
alig birta leszedni a NOKIA hátlapot,az előlapról nem is beszélve.
kicsit beszartam mikor észrevettem.
hozzá kell tenni,a tellát átadta másik szervizesnek,és a tellának semmi baja,sőt működik.
csak egy pillanatra megijesztett
|
szer. máj. 07, 2003 15:40 |
|
|
motorolaj
|
mivel bp tol eleg messze vagyok igy nincs eselyem hogy nagyon reklamalhassak, ebbe belenyugodtam. vegulis a speedshop al ezt leszamitva semmi bajom nem volt, de azert orulnek ha a regi szinvonalat nyujtanak, nem engednenek meg maguknak hasonlo bakikat amivel a vasarlo sziv. ezert keszult a topic, es meg a leendo vasarlokert nehogy igy jarjon mas is.
|
szer. máj. 07, 2003 12:59 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szerintem nyugodtan mond meg nekik, hogy azt mondták, hogy a 3310-be való és mégsem, de rakják ök bele, hamár vállalták, hogy a LEDek kompatibilisek. Aztán ha nekik sem sikerül visszajár a pénz, mivel ök ezt hírdették és ha mégsem így van akkor ez a fogyasztók megtévesztése. Nem is beszélve a tájékoztatási kötelezettség elmulasztásáról (amennyiben tudtak arról, h. ezek a LEDek mégsem ide tartoznak, és a tok...)
|
szer. máj. 07, 2003 12:19 |
|
|
motorolaj
|
"Telefonon mondtak hogy 1206os szamu ledet nem lehet magyaroszagon kapni..." mai telefonalas
|
szer. máj. 07, 2003 10:31 |
|
|
motorolaj
|
mint irtam valamelyest tehetek rola. De talan azt a zavaro tenyt el kene tuntetni a honlaprol hogy KIFEJEZETTEN 3310 hez valo. MERT NEM 3310hez valo. Ledeket meg elektronikai boltban sem cserelnek vissza, ezzel is tisztaban vagyok. De talan nem kene felrevezeto informaciokat kozolni. Csak a felrevezeto informaciok (led esete), es a kihagyott informacio (tok esete) vagyok felhaborodva. Nem vagyok ugyetlen kezu sem, mert hobby elektronikaval foglalkozok szabadidomben meg is van minden felszerelesem egy ilyen beavatkozashoz. Telefonon mondtak hogy 1206os szamu ledet nem lehet magyaroszagon kapni, az elobb voltam egy helyi elektronikai boltban, bizony raktaron van nekik. ugy tunik nem magyarorszagon lakom...?
|
szer. máj. 07, 2003 10:29 |
|
|
motorolaj
|
mint irtam valamelyest tehetek rola. De talan azt a zavaro tenyt el kene tuntetni a honlaprol hogy KIFEJEZETTEN 3310 hez valo. MERT NEM 3310hez valo. Ledeket meg elektronikai boltban sem cserelnek vissza, ezzel is tisztaban vagyok. De talan nem kene felrevezeto informaciokat kozolni. Csak a felrevezeto informaciok (led esete), es a kihagyott informacio (tok esete) vagyok felhaborodva. Nem vagyok ugyetlen kezu sem, mert hobby elektronikaval foglalkozok szabadidomben sem, meg is van minden felszerelesem egy ilyen beavatkozashoz. Telefonon mondtak hogy 1206os szamu ledet nem lehet magyaroszagon kapni, az elobb voltam egy helyi elektronikai boltban, bizony raktaron van nekik. ugy tunik nem magyarorszagon lakom...?
|
szer. máj. 07, 2003 10:28 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Előre bocsájtanám, hogy nem vagyok a Speedshop
alkalmazottja, de rendeltem már tőlük cuccokat. Egyszer
volt olyan, hogy az általuk megrendelt bőrtok nem
illeszkedett a tellához, természetesen kicserélték az oda
postát valóban bukja az ember. Nos az internetes
vásárlásnak vannak hátrányai, aki így vásárol annak ezt be
kell válalnia. Szerintem, csak részben jogos a
felháborodásod, valamint így is van bennük korrektség,
mert a tokot visszacserélik, a ledeket meg lehet, hogy nem
kellett volna összegányolni, a telcsidben keletkezett
kárért meg te vagy a hibás... Egy ilyen beavatkozásnál nem
utólag kell kideríteni az alkatrész típusát, gondolj csak
bele mi történne, ha a Porsche-ba véletlenül Trabant
motort raknának. Örök szabály, ha interneten vásárolsz,
mindig deríts ki minden paramétert a termékről, és ha már
telefonon úgy is visszaigazolnak, kérdezz rá...
|
szer. máj. 07, 2003 10:18 |
|
|
motorolaj
|
es meg hozzatennem hogy a telefonban keletkezett karrol (persze valamelyest tehetek rola) meg nem is beszeltem...
|
szer. máj. 07, 2003 9:57 |
|
|
motorolaj
|
Udvozlok mindenkit!
Szeretnem leszogezni hogy eddig semmi bajom nem volt ezzel a boltal, mivel nem eppen bpi vagyok igy online rendelesre kellett hogy hagyatkozzak. Mindig megkaptam az arut, soha nem serult meg. Addig rendben amig tudja az ember hogy mit rendel.
---eddig volt a jo reklam---
tegnap kezhez kaptam a 10db 0805 szamu KIFEJEZETTEN 3310hez valo smd ledemet, es egy gyari nokia tokot.
Csak tajekoztatasul kozlom hogy a 3310 telefonba 3.2mm hosszu es 1.6mm szeles 1206 szamu smd led kell!!! Sajnos ezt az informaciot mar csak utolag neztem meg, mert a speedshop honlapjan ott virit hogy 0805 KIFEJEZETTEN 3310HEZ!! Na most ez a 0805 szamu led, 2mm hosszu, es 1.25mm szeles. Meg nem voltam birtokaban annak az informacionak hogy ez nem bele valo, hiszen a honlapon ott van hogy ehhez tokeletes. Megprobaltam belerakni, gondoltam cinnel osszehuzom. Addig meddig probalgattam amig a nyakrol feljott a rezfolia. szoval ennek a led helynek annyi! egy masik gyari ledet tulmelegitettem(nem vilagit), az egyik kis aprosag meg eltunt. Billentyuim alatt mindossze 2led vilagit a 4helyett. A gyari toknal a honlapon nem volt megemlitve hogy nincs benne folia ami a billentyuket es a kijelzoket vedene! Akkor mi szukseg lenne egy ilyen vacakra? Egy sima vaszonkeret az egesz...1500FTert!
Talan fel kene tuntetni pontosan hogy mit is arulnak ott..."SMD led, Kék, 3310 méretü (0805) sötétkék...Extra fényes kék, kisméretü SMD led, kifejezetten 3310,3330,6210 típusokba való méret. " talan ezt a szoveget sem artana eltuntetni leven mindharom tipusba 1206 os szamu smd led kell! A toknal sem artana megemliteni hogy nincs benne folia! Folia nelkuli tokrol ki hallott eddig? kivancsi lennek erre is...termeszetesen felhivtuk a boltot, ahol csak azt mondogattak hogy azt kaptuk amit rendeltunk - ez igaz arra hogy azt a szamu termeket kaptuk amit rendeltunk - de mit kezdjek egy 1500FT os vaszonkerettel, es 6meg erintetlen 0805smd leddel, es 4mar forrasztani probalt leddel? ledekkel semmit nem hajlandoak kezdeni, a tokot meg visszakuldhetem es levasarolhatom. persze az oda postat EN FIZETEM. szoval 900ft ot levasarolhatok. nagyszeru mert 4000FT ot fizettem az egesz csomagert, amivel semmit nem erek!
szoval csak ovatosan...
|
szer. máj. 07, 2003 9:55 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 9 hozzászólás ] |
|