Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 13:51

Hozzászólás a témához  [ 168 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Na most segitsetek P800 vs 3650 vs T610 vs SX1 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
QwertyQ :kiragadsz szavakat mondatokat es csak arra reagalsz...:))
Elhiszem hogy nagyon ugyes vagy es nagyon jol tudod kezelni a 3650est...sot azt hogy az ujjad nem sinylette meg.....de ne magyarazd be hogy jo es kenyelmes mert nem hiszem el neked.A 4x-set meg tulzasnak tartom akkor is..mert jo nagyot mondtal vele....gondolom mar tesztelted ezt a dolgot vagyis a gyors sms irast olyannal aki tenyleg hasznalja is a p800ast..es jol hasznalja...mert amugy nem mondanal ilyet a levegobe.
De ezt ki fogom probalni....van egy ismerosom akinek van egy 3650se..lemerem vele ez az idot....ami persze nem autentikus forras mert nem biztos hogy ugyan ugy tudja kezelni men en a p800ast vagy te a 3650est.
Kar ez a vita....nem tudom mert kell mindig a p800asba belekotnod.

szomb. jún. 07, 2003 17:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Ha van palmod miert nem veszel egy kis telefont?

szomb. jún. 07, 2003 17:28
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
"meg egy csomo eloadasjegyzetet tarolok most a
palmtopomon (ipaq)"

Mondjuk erre nem igazán jó a smartphone szerintem.

A szervezõ használata nagyon kitalált a P800-on,vannak erre
fejlesztett nagyon jó kis progik.Pl.:Handy Day
Abban nem csalódnál.

szomb. jún. 07, 2003 17:26

Hozzászólás 
Kezdek hajlani a P800 fele...de azok a franya profilok...eloadasra be...eloadasrol ki...gyakorlatra be...gyakorlatrol ki...nema be, egyet csippan ki, hangos be, csak rezeg ki...Ezek nagyon hianyoznanak...Meg megvarom a T610et mire megjelenik, es a velemenyeket.orvosira jarok de egy csomo szervezofunkcio kell, meg egy csomo eloadasjegyzetet tarolok most a palmtopomon (ipaq).Ugyanakkor a 7650emet meg egy kicsit nagynak erzem.Bar ha a palmtop es a 7650 egyben a P800at jelenti...
Szoval megvarom a T610et.
Nem tud valaki olyan symbianos P800asra irt programot amelyikkel lehet profilozni?
Tovabbi velemenyek?

szomb. jún. 07, 2003 17:13
vas-tag

Hozzászólás 
"Csak egyszer ejtsed le, aztan viheted frissiteni... "

Ja a Nokiánál ez is gariba megy?Törött 3650-est gariba cserélik?

De ha jól emlékszem ezt a P800 topicba már le lett játsza veled.

"A kezirasfelismeres jelenleg a leglassabb beviteli modszer."
Ez meg már ne is haragudj de baromság.De látom neked nagyon fáj a P800.:))

szomb. jún. 07, 2003 17:12
arany tag

Hozzászólás 
"Azért a P800-ban van kézírásfelismerés, és bár nem próbáltam, szerintem azért az gyorsabb, mint a T9. "

A kezirasfelismeres jelenleg a leglassabb beviteli modszer..

"Hát igen a Nokiának tényleg jobb a szervízháttere...Kénytelenek fejleszteni annyi a szoftver hibás telefon:))
A p800-at max. frissíteni kell vinni:)) "

Csak egyszer ejtsed le, aztan viheted frissiteni...

"de egy ilyen buta 3650es bill soha nem veszi fel a versenyt..vagyis aki normalisan tudja kezelni a p800ast...szoval ez a 4x-es sebesseg kicsit tulzas...sot nem kicsit."

Ket nap utan ugyan olyan jol tudtam kezelni, mint a hagyomanyos billentyut, a T9-et meg mar annyira megszoktam, hogy hidd el nem volt tulzas az a 4x-es sebesseg..

szomb. jún. 07, 2003 16:58
ezüst tag

Hozzászólás 
QwertyQ:igazad van a t610es nem hasonlithato a 7650esehez mert az egy okos telefon..a t610es meg csak javat ismeri igy meg sem kozeliti a program elatotsaga a 7650est.
A masik:kicsit durva volt ez a 4sms-t megirok mig te 1et szoveg....hmm tudod en meg minimum 2ot megirok mig te 1et a 3650sel..meg egy simba billes t9-es telcsire elhiszem hogy gyors de erre is csak azt mondanam hogy max olyan gyors mint a p800as kezirasfelismeroje...de egy ilyen buta 3650es bill soha nem veszi fel a versenyt..vagyis aki normalisan tudja kezelni a p800ast...szoval ez a 4x-es sebesseg kicsit tulzas...sot nem kicsit.

Szerintem az ara olyan amilyen....nincs vele semmi baj..kezdetben draga es lesz olcsobb is...legalebb nem esik a felere 1-2honap alatt.

Amugy mar sokszor mondtam hogy arban nagyon ott van a 3650es hala a vodanak...olyan emberek,olyan reteg is hozzajut ilyet tipusu telefonokhoz akinek tenyleg szuksege lenne ra de nem tudta anyagilag megengedni maganak mert dragak

szomb. jún. 07, 2003 16:47
vas-tag

Hozzászólás 
"mint pl. a P800-hoz es ha neadjisten valami hiba tortenik, akkor nem 3 hetig fogjak javitani.. "

Hát igen a Nokiának tényleg jobb a szervízháttere...Kénytelenek fejleszteni annyi a szoftver hibás telefon:))
A p800-at max. frissíteni kell vinni:))

szomb. jún. 07, 2003 16:40
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem a P800 tudasa es ara osszhngban van. Ez az egyetlen ami minden eddigi dolgot tud.

szomb. jún. 07, 2003 16:33
arany tag

Hozzászólás 
Na akkor írok még: nekem 3650-em van és nagyon szeretem, most a Vodánál Ár/Tudásban messze a legjobb, ha nem nézzük az ilyen 1FT+előfizus készülékeket. Azért a P800-ban van kézírásfelismerés, és bár nem próbáltam, szerintem azért az gyorsabb, mint a T9.
mdozsa

szomb. jún. 07, 2003 16:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
"3650 et felejtsd el. Az egy tömegcikk lett,"

Eppen ezert, ha nem arra veszel mobilt, hogy villogjal, akkor a legjobb megoldas, mert alkatreszt mindig fogsz hozza kapni es raadasul olcsobban, mint pl. a P800-hoz es ha neadjisten valami hiba tortenik, akkor nem 3 hetig fogjak javitani..

"ráadásul iszonyatos hibákkal. Pl jolhangzik az mp3 lejátszás ?"

Altalaban nem zenegepnek veszik az emberek a telot..
Mas hibat meg nem igazan tudsz irni..
A P800-asnak szep hangja van MP3-ra, de inkabb felejtheto, ha nem lehet hozza normalis meretu memoriat venni, ami meg van az draga..

"T610 egy jol összedobott konstrukcio, és 65k val, .... De hacsak a 7650 funkcio kellenek turbozva, akkor ez neked van kitalálva, mert még nagyon szép kis telefon is."

Ird mar le legyszives, milyen 7650-es funkciok koszonhetnek vissza a T610-esbol?? Inkabb felturbozott T68i-nek lehetne leirni..

"Valamint egkyézzel is használható, ha rácsatoljuk a billentyüzetet de ez a jogdial varázsa."

Azert en fel kezzel a 3650-en megirok 4 SMS-t, mire te egyet a P800-on, tekintve, hogy T9 nincs benne.. :)

"Ja meg fényképezö. Eddig nem hallotam olyanrol aki csalodott volna benne. "

es milyen video-t tudsz vele rogziteni? ;)

-----------

Szoval, hogy az eredeti kerdezonek valaszoljak:
Mivel a 3650-es kinezete nem tetszik neked, igy inkabb vard meg az SX1-et, a T610 egy jo kis keszulek, de a 7650 utan csak egy buta "telefon", a P800 ara es tudasa meg messze nincs osszhangban...

szomb. jún. 07, 2003 16:18

Hozzászólás 
3650 et felejtsd el. Az egy tömegcikk lett, ráadásul iszonyatos hibákkal. Pl jolhangzik az mp3 lejátszás ? 2200es mintavételezéssel monoban ? igyis ? stb.... meg az ovodásoknak kilakitott design amivel normális ember kiröhög stb....

SX1 nagyon jonak igérkezik, bár symbian 6 fut rajta ! Ha joltudom 6.1 de ez nemhinném hogy annyit dobna a dolgon. Mellesleg szintén alkalmatlan sms irására, valamint egykezes üzemmodra, a gombok kilakitása miatt. Amugy szép a design. Csak ittis a gombokkal rontották el.

T610 egy jol összedobott konstrukcio, és 65k val, nagy kijelzövel általános használatra kiváloan tökéletes, de ha 7650 ed volt akkor tudod mi az hogy "töröljön adatokat...." ÉS sajna ebböl kimaradt a memoria kártya. De hacsak a 7650 funkcio kellenek turbozva, akkor ez neked van kitalálva, mert még nagyon szép kis telefon is.

P800 NAGY. DRÁGA. ennyit a hibákrol. Teljes értékü pda, és mp3 lejátszoja is emlitést édemel a hozzá adott stereo fulhallgatokkal. Alapcsomagban ott egy 12 megas készulék és hozza 16mb kártya, ami 128 ra cserélhetö, érintésérzékeny kijelzö, rengeteg irodai funkcio, symbian 7 es közel 200mhz processzoron (vagy 158 de senkise utdja bár 200 rol olvastam). Bluetooth pedig nromálissan hazsnálható hozzá. Valamint egkyézzel is használható, ha rácsatoljuk a billentyüzetet de ez a jogdial varázsa. Ja meg fényképezö. Eddig nem hallotam olyanrol aki csalodott volna benne. Amugy énis a 7650 emet cseréltem le rá.

Amugy P800 már magyar nyelvü. sms jelentéssel stb.... minden hibáját kijavitották már. profilokrol megkérdezek valakit aki mostanában frissitett. De szerintem Dark leirja. Amugy vloszinuleg programmal megoldható lesz.

szomb. jún. 07, 2003 15:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs sok értelme ilyen topicot nyitnmi, mert általában mindenki elmondja melyik a jó, és melyik a rosz, a végén meg nem fogsz tudni dönteni... Legjonn, ha mind a négy topicba ellátogatsz, elolvasgatog ki mit ír az előnyeiről, hátrányairól, azát pedig a tudás birtokában te magad döntesz.

szomb. jún. 07, 2003 15:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem, ha a pénz nem akadály, neagyisten cég fizeti, akkor a P800 magasan a legjobb telefon.
mdozsa

szomb. jún. 07, 2003 14:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Szvsz T610, ha PDA kell, akkor P800 A tobbit kizarnam.

szomb. jún. 07, 2003 12:44
ezüst tag

Hozzászólás 
p800as van magyar menu..profilok meg nincs sajnos..de varhato..de most meg nincs..:(

t610es mas mint a tobbi..mert az egy jo telefon
p800,3650,sx1-esek meg okos telefonok...igaz en a p800asat inkabb mar pda-telefonnak hivnam

szomb. jún. 07, 2003 12:26

Hozzászólás 
Marha jo ez a rohadt lassu terminal 3szor nyomta fel a temat...
Elnezest mindenkitol!

szomb. jún. 07, 2003 12:15

Hozzászólás 
Nos, segitsetek nekem!Eljott az ido hogy lecsereljem 7650esem mert kb fel nap alatt lemerul es havonta kellene vinni szetszereltetni a Mobilaskba ugyanis annyi ido alatt ugy beporosodik a kijelzot vedo plexi alatt hogy elvezhetetlenne valik szamomra a telefon kezelese.Ez volt az elso modell amit Szegedre hoztak, egy csomo bajom volt vele (ugralt a terero ne jelezte normalisan az akkumulator toltottseget).Lehet eppen azert mert ez egy kezdo szeria volt ezert van ilyen rosszul osszeszerelve.
Szoval a szoba jovo modellek a P800 a T610 a 3650 es az SX1.
A valodi kerdesem annyi lenne hogy a P800ast lehet e magyar menuvel kapni, illetve megoldottak e mar az uj szoftverek valamelyikeben a profilokat, vannak e mar valaszthato profilok a telefonban.Nagyon fontos lenne mert en nagyon sokat valtogatom oket.Ha megoldottak nem is gondolkozom tovabb es megyek a P800ert ha nem meg gondolkodom.
A 3650es nekem tul gyerekes meg a designja sem tetszik.Ezzel nem akarok senkit megbantani, izlesek es pofonok.
A masik ket szoba jovo tela a T610 es az Sx1.Az sx1 allitolag csak oktoberben lesz annak ellenere hogy a siemens jun 3ra igerte...A T610 haaat, o masik dobogos ha nem P800 akkor nagy valoszinuseg szerint o lesz a befuto...csak lehessen mar kapni a westelnel.
Ja igen es ott van meg a 7250 es a T68i...
A 7250 ha nagyon hasonlit a baratnom 7210esehez akkor biztos hogy nem kell.Annak allandoan vibral a kijelzoje es raadasul tiszta szellemkepes kepvaltasnal.(csak ugye eddig csak nokiam volt es nem tudom mennyire tudok atszokni masra)
Az utolso tela meg a T68i ami egy kifuto modell...ugyhogy o sem igazan jon szoba.
NA most hogy leirtam mindent kivancsi lennek arra hogy a P800ast magyaritjak e mar es vannak e mar ra profilok.
Mindenki segitseget nagyon megkoszonom!

N GA302

szomb. jún. 07, 2003 12:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 168 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4