Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 14:30

Hozzászólás a témához  [ 433 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
Új Vodafone GPRS díjak az átalányon túl 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
KeFe:Tenyleg verlazito a felegmasagod.:))))))
Ez az igy jartal "szoveg" mashogy lenne ha neked se lenne mas csak a gprs net (amugy az tok igaz hogy nem erre valo)
A voda drasztikus lepese ami durva.
A kamatos hasonlatod jo..csak az arany nem az igazi...eddig a bank 25-30%ot adott...most hirtelen levitte 6%ra...az igaz hogy megmondta ez nem orokke tart de mindenki jogosan hitte hogy nem ilyen durva csokkenes lesz..sokan azt hittek hogy max leviszi 15% hisz az is a fele mar...ja es tudod sokan azert kotottek le betetet mert tok jo kamatok.....most itt pislognak az emberek hisz 2evre lekotottek magukat bizva a kamatok nem drasztikus valtozasaban. (persze most is lehet mondani:hinni mashol kell es nem itt:) )

ui:ez az igy jartal szoveg meg tenyleg nem jo hisz veled is megeshet hogy egy latszolag torenyes dolgban hirtelen ugy atvernek hogy csak na...orlnel neki ha valaki ennyit mondana :"Igy jartal,ez van."Manapsag nagyon sokszor elfordul ez :(

Amugy minden masban igazad van..a gprs nem erre valo..nem erre talatak ki...es vegre valoszinu normalais lehet majd arra hasznalni amire valo.

szer. jún. 25, 2003 23:10
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Az internet pluszt kiterjeszthetnék valahogy a webböngészővel "felszerelt" mobilokra is (nekem pl.Nokia 3650-em van).Kiváncsi voltam,hogy az általam használt böngészők mekkora adatforgalmat bonyolítanak le egy ismert hazai hírlap honlapjának betöltésekor.Íme az eredmény:

-Opera: 194 kb (JavaScript,animációk kikapcsolva)
-Webviewer: 86kb (67 kb,ha kevesebb színt engedélyezek)

Így azért remélem 500 megán belül tudok maradni:)Ha viszont PC-vel neteznék,engem is zavarna hogy nem azt nézek meg a világhálón amit akarok,hanem csak azt amire szükségem van:(

Leírná egy SonyEricsson P800-as tulajdonos is a tapasztalatait forgalmazott adatmennyiség ügyében?(az általam megtekintett weblap címe: www.nepszabadsag.hu

szer. jún. 25, 2003 23:03
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Mindenkit üdvözlök, 2 hónap múlva adsl-ről ugyanitt!
Pjotr :(((

szer. jún. 25, 2003 22:50

Hozzászólás 
Mindenkit üdvözlök, 2 hónap múlva adsl-ről ugyanitt!
Pjotr :(((

szer. jún. 25, 2003 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
"ADSL akció? A francot, talán az akció megszűnése várható!
Minek törjék magukat és essenek el a sok létől?
Azért mert az egyik konkurencia gyengébb lett?"

MILYEN KONKURENCIA????
Szerinted a Boeing 767 es a Ferrari Enzo egymas konkurensei? Ugyanaz a kategoria?
Vegulis mindketto jarmu nem?

szer. jún. 25, 2003 22:40
ezüst tag

Hozzászólás 
"Bazzeg kefe.. miféle beszólás ez, hogy így járt!!"

mifele mifele... 2 szo: igy (ez az elso) jart (ez a masodik)
Tudod tombolhatsz te vagy barki itt a forumon mint Yaskari, de attol a tenyek meg tenyek maradnak.

1.Feheren feketen le volt irva hogy az adott feltetelekkel juli 15-ig lehet igenybe venni.
2. Ez a technologia NEM ARRA VALO hogy szegeny kispenzu/tavkozlesileg elmaradottabb helyen lakom napi hasznalatu internetelereset biztositsa. (Az mas kerdes hogy a voda 1 evvel ezelotti reklamjai ezt a kepet festettek le a gprs-rol, de mint tudjuk a reklam lenyege a figyelemfelkeltes, nem pedig a tenyek objektiv kozlese)

Tegyuk fel hogy van egy uj bank ami kezdetben 10%-os kamatot ad a lekotetlen betetekre, holott a tobbiek 2-4%-ot.
Ki is van irva szepen hogy a 10%-os kamatot 1 evig garantaljak. Letelik az egy ev be is jelentik hogy a kamat mostantol 5%.
A tobbi bank tovabbra is 2-4%-ot nyujt.
Kerdem en az ep esszel biro betetesek mit tesznek?

1. Orulnek hogy 1 even keresztul jo kamatot kaptak a befektetett penzuk utan, es ezentul ugyan nem olyan elonyos feltetelek mellett mint regebben de MEG MINDIG jobban jarnak anyagilag mintha atmennenek egy masik bankhoz.

2. Orjongenek es elkezdenek tobzodni mondjuk a Metro ujsag olvasoi levelek rovataban, hogy mekkora felhaaaboriito aljassag aldozatai lettek.

Az internet egyenlore nem kozmu. Tehat ha valaki lakohelyen duskalhat a jobbnal jobb ajanlatok kozott az orulhet aki nem az pedig igy jart... ez van el kell fogadni.
Olyan ez a dolog mint amikor az eszkimo lazad hogy naluk milyen k***a hideg van, mig ugyanakkor afrikaban tojast lehet sutni a kovon.

szer. jún. 25, 2003 22:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Vodafone Internet Plusz csak holnaptól indul, és előreláthetóan lényegesen csökkenteni fogja a forgalma, így böngészéskor a 200 mega 340-380 megányi forgalmat is jelenthet!!!

A Kormányzati díjcsomagra kukkantva. Végülis a Voda nem változtatta meg a GPRS Internet havidíját, továbbra is csak 3125Ft, de kivette belöle a WAP-ot, és 1/5-ére módosította a benne foglalt forgalmat.. Az ÁSZF szerint ehhez joga van..

szer. jún. 25, 2003 22:32
arany tag

Hozzászólás 
ADSL akció? A francot, talán az akció megszűnése várható!
Minek törjék magukat és essenek el a sok létől?
Azért mert az egyik konkurencia gyengébb lett?

szer. jún. 25, 2003 22:30
vas-tag

Hozzászólás 
És elnézést minden vidékitől, nem a vidékiekkel van bajom, csak a tipikus BP-ieket lefikázókkal. Nem csipem az ilyen isten ments, hogy bp-i legyek szöveget.
Macika ha előző irásom durvának találtad, moderáld ki és sorry. De mérges vagyok az ilyen üvöltöző kiabáló emberekre akik általánositva mindenkit elküldenek a ....

szer. jún. 25, 2003 22:10

Hozzászólás 
Naja. A kormányok és miniszterek meg csak lökik a szép
szavakat, hogy hűha, ezután majd milyen jó lesz nekünk,
lesz gép, lesz net, sőt, megállítják a népességfogyást, de
csak nem akar lenni semmi sem az egészből. :(
Mindig csak a pofázás... csak ahhoz értenek, meg a
mellveregetéshez. A multik meg megveszik kilóra mind.

szer. jún. 25, 2003 22:08
vas-tag

Hozzászólás 
200 MB arra bőven elég kell, hogy legyen, hisz tulképp
csak uploadot használod, dl, mind műholdon keresztül jön.
uipload meg mininális, mert csak annyit küld el, hogy ez
meg ez meg ez kell. És akkor kapod műholdon. Tehát neked
nem lesz gond a havi 200 mega.

szer. jún. 25, 2003 22:07
vas-tag

Hozzászólás 
Mondjuk te is jókora **** tahó vagy, hogy idejössz a nagy
arcoddal és Kefe szidásával egyúttal a BP-ieket is
lefikázod. Tipikus vidéki tapló hozzászólás volt a tied,
gratula hozzá.

szer. jún. 25, 2003 22:06

Hozzászólás 
bodzafa :)
Nah pl Dömsöd ADSL.... :)))) ez is ilyen jövökép. 10 év mulva, mitn magyarban az isdn, ami már akkor elavult volt amikor ide bejött. Máshol már lassan a villanyszámlához rakják a netszámlát !!!!!!! Máshol 3G-s telokkal töltenek le.
Énmeg örüljek hogy eggyéve ebbe a parasztkupacba is elért az ISDN !! 56kbit röl 64kbti !! AHHHHHHHHHH :) flasheltem mekkora upgrade :D

SZÁNALMAS AZ EGÉSZ MAGYARORSZÁG INTERNET SZEMPONTBOL !
Ha lenne itt adsl akkoris voda elöfizit meghagynám, mert tleeofnos internetnek a legjobb/olcsobb. !

szer. jún. 25, 2003 21:58

Hozzászólás 
Egyetértek. Kefe ma nagyon flegma.

Nállatok nem buzerálták ma a vodaantannát. Egyszercsak
megszűnt a netem, nézem a 3650-est, G-betű áthúzva,
Kecskemét felirat megjelenik, majd elmegy a teljes térerő
majd egy percre. Utána már net oké, cellainfó továbbra
sincs.

szer. jún. 25, 2003 21:57
ezüst tag

Hozzászólás 
hyhy

Bazzeg kefe.. miféle beszólás ez, hogy így járt!! EMBER?? mit képzelsz te magadról?? Állítsad te csak lefele magad.. te ****** nem gondolod, hogy az ország nem belőled, és nem is pestből áll?? Ha pesti (isten ments azoktól....) lennék, nekem sem jutna eszembe gprs nettezni!!!!! De azért kiskomám, hogy te véletlenül nem kerültél a falra születésed előtt 9 hónappal.. nem kéne ekkora arcot nyomatnod.. okxa verga?

És még valami: L lehet adni majd beszédbe?! háát.... ebben kételkedem.. akinek a nettre is kellett az tuti visszaadja (és akkor nem beszélget.. de majd te tuti elbeszéled az ő előfizetési pénzüket is.. igaz?).. nemis egy, ez tutt.. isdn?? jaja.. havi 10ezer forintos + haviköltség.. és bazzeg.. én éccaka alundi szeretnék (család is van a földön), nem nettezni.. én nagyon el fogok gondolkodni rajta, hogy hozzábaxam-e a karim dobozostól a voda ügyfélszolgálathoz.. persze pesten.. mert ettől én is kibuktam.. mondom 1 giga nekem doxta elég.. sőt.. még 500 mega is.. de ez a 200 mega kicsit szemét voltl. Lehet visszatérek picit a hungarotel vonalához, és hátha lesz majd itt is bekesnettmikró.. vagy esetleg tiszanet.. nem olcsók, de legalább gyorsak.. és enyiért még korlát sincsen.. ha más nem, amjd itt helyben összedobjuk a toronyra való pénzt... fél év alatt összejön.. és akkor minden nap felhívom a vodát, hogy azt a *************... mert nem fogom kihagyni.. addig meg vissza a dial-up... shit ebbe a qrva yilágba.. :-((

bodzafa

u.i.: ne hari, de nagyon felbaxták az idegeimet.. :-(((

szer. jún. 25, 2003 21:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez tök természetes. A díjgarancia csak az
alapszolgáltatásokra vonatkozik általában (alapdíj, percdíj,
SMS.)

szer. jún. 25, 2003 21:31
ezüst tag

Hozzászólás 
A szo elszall az iras megmarad...

szer. jún. 25, 2003 21:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Mielőtt a 2 évet aláírtam volna a Vodától rákérdeztem, hogy a kormányzati csomagban a Net árait is garantálja 2004 decemberig. A válasz igen volt. Ezért most egy hatalmas balhénak néznek elébe, mert ez már megtévesztés!!! Nem szívesen lennék most a kiemelt ügyfélszolgák helyében. Akinek ilyen van az ismerőseim közt szétzedik őket, mint bolond a biciklit!

szer. jún. 25, 2003 21:16
vas-tag

Hozzászólás 
A lényeg,hogy a hozzád hasonló bölcsek kövei köztünk járnak,
és kiosztják az együgyûeket.

szer. jún. 25, 2003 21:15
ezüst tag

Hozzászólás 
"És most szívás... Hmmmm..... Remélem ez majd ADSL akciókat von maga után, az legalább tényleg gyors és megbízható. Csak utána lehet, hogy jön az ördögi kör. Ki tudja?"

Huuu emmeg azt remlem hogy juli 15-tol olcsobb lesz emiatt a benzin meg a kenyer!!!

Nem hiszem el hogy vannak ilyen egyugyu emberek...

szer. jún. 25, 2003 21:04
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos le kell lomboznom azokat az embereket, akik a kormányzati csomagjukban biztak, hogy 2004 december 31.-éig érvényesek a jelentlegi tarifák! MINDENKIRE KITERHESZTIK AZ ÚJ MODOSÍTÁSOKAT!

szer. jún. 25, 2003 20:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mi ebből a tanulság: kezdenek véget érni a szép idők a Vodánál. Szerintem lassan érdemes lesz bespájzolni két év hűséggel ingyendumás Duettel, mert szvsz az fog megszűnni a legközelebb.
Ahogy egyre többen leszünk, nem kell mindenáron előfizető a Vodának. Nem beszélve arról, hogy neki a post paid előfizetők között válogatottabb és megbízhatóbb előfizetői vannak, mint a másik kettőnek, tehát fel kell készülnünk a csábító ajánlatok megszűnésére.
Üdv: Hot Ice

szer. jún. 25, 2003 20:53
arany tag

Hozzászólás 
nem is böngészésre van...

szer. jún. 25, 2003 20:51
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos le kell lomboznom azokat az embereket, akik a kormányzati csomagjukban biztak, hogy 2004 december 31.-éig érvényesek a jelentlegi tarifák! MINDENKIRE KITERHESZTIK AZ ÚJ MODOSÍTÁSOKAT!

szer. jún. 25, 2003 20:51

Hozzászólás 
Az a baj, hogy ezekben a mikrónetes szolgáltatókban sem lehet megbízni. Örületes beugró, utánna meg várhatsz hónapokig, hogy bekössék végre. Lásd Lanport:-( Kezd már nagyon elegem lenni:-( 200 mega még böngészésre sem elég.
Szép volt vodafone.

szer. jún. 25, 2003 20:44
arany tag

Hozzászólás 
na, akárhogy csűrom-csavarom, szerintem egy min. +20as kéne abba a wlanba

szer. jún. 25, 2003 20:37
arany tag

Hozzászólás 
most, hogy nézem árakat
talán d-link, linksys cuccokból kijön

szer. jún. 25, 2003 20:29
arany tag

Hozzászólás 
wlan - szerintem ki van csukva, hogy ennyiből kijöjjön,
egy access point van ekörüli áron

szer. jún. 25, 2003 20:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
> de a felszabaduló kapacitást jó
> pénzért el lehet adni beszédhívások formájában.
Lásd Posta. Azoknak aztán tényleg jó áron adták. :-)

szer. jún. 25, 2003 20:20

Hozzászólás 
HÁT IGEN van egy HATALAMAS SZIVÁS:
Én pl ahol lakom. Bp alatt 51km re egy kis ****. Itt a parasztok a traktort viszik, és telefon is csak vezetékes. Minek ide bármilyen kábel ? NINCS ADSL ! a környezö községekben városokban van ! 15km. ADSL meg 10km hatotáv max. Mondom rulz.
Félek a régi 80 ezres dial up oktol !
Ha valaki elintézi nekem ide az ADSL annak 1000 hála ! :)

szer. jún. 25, 2003 20:17

Hozzászólás 
Killahdog, jó neked. Csak engem ez nem vígasztal. Mert nekem ez a letöltési mennyiség nagyon gyenge. Csak ha oldalakat nézegetek, akkor is túllépem....és nem vagyok egyedül.

szer. jún. 25, 2003 20:13

Hozzászólás 
És ez az egész valahogy kísértetiesen hasonlít a MATÁV egykori szivatós akciójához.... és akkor jött a Vodafone és azt mondta, gyertek hozzám, piszok jó akciós ajánlatokkal majd megoldom a gondjaitokat. És most szívás... Hmmmm..... Remélem ez majd ADSL akciókat von maga után, az legalább tényleg gyors és megbízható. Csak utána lehet, hogy jön az ördögi kör. Ki tudja?

szer. jún. 25, 2003 20:05

Hozzászólás 
én csak chat re fxp re és néha minimális feltöltésre használom. Semmi letöltés. Szerintem lazán benneleszek amugy. De ha izé...
Mondjuk nagoyn jol tették ezt.
Aki arra nem képes hogy éjfél után isdn el (amit ingyne kiraknak) félforintos percidjjal töltsön az igy járt. Lehet most k***a minöségu lesz a voda. Igy teljes.

szer. jún. 25, 2003 20:04

Hozzászólás 
Azért elég egyértelmű, hogy mire ment ki ez az egész. Becsábítottak egy csomó embert az előfizetésesek táborába a rendkívüli kedvezményekkel, és oké, akik azt írták, hogy előre szóltak, hogy júli 15-ig garantálják a kedvezményeket, de arról sem a fáma, sem a média reklámjai nem szóltak, hogy ilyen drasztikus emeléseket terveznek. És azért hülyék, mert elfelejtik, hogy vodafone előfizetést és ezzel GPRS-t nem a gazdag emberek választanak....
A grafikonokról meg annyit, hogy aki ezt megtervezte és megrajzolta, annak tartanék szívesen egy előadást a "gyors" internetszolgáltatásról.....
Szóval szerintem elmehetnek a fenébe!
F&C

szer. jún. 25, 2003 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a Vodafonenak már 1 millió előfizetője van, és az egy ügyfélre eső forgalom (a hálózatból kimenő is) jóval nagyobb, mint a többi szolgáltatónál, ezenkívül a GPRS és az ingyenduma is jelentősen terheli a hálózatot.

Tehát elfogytak a szabad kapacitások, a GPRS terhelést vissza kellett fogni. A márciusban letiltották az extrém usereket (a 80-20-as ökölszabály valsz. itt is igaz, miszerint az előfizetők 20%-a csinálta a forgalom 80%-át), és most újabb korlátozásokat vezettek be.
Könnyen előfordulhat, hogy a Vodafone GPRS internetből származó bevételei ennek hatására akár vissz fognak esni, de a felszabaduló kapacitást jó pénzért el lehet adni beszédhívások formájában.

szer. jún. 25, 2003 19:51
ezüst tag

Hozzászólás 
"Eléggé drasztikusan váltott most a Voda.
Eddig dícsértem, de most hogy szakított a hagyományokkal, hogy a régi előfizetőket megbecsüli, békén hagyja, én is mondom le a GPRS-opciót, majd az egész előfizetést!!! Szerintem nem egy átgondolt lépés ez, remélem sok előfizetést fognak veszíteni! Azért az a 200 MB nevetséges 3125 Ft-ért! Legalább 0,5 GB lenne! Bye-bye Voda..."

Ezazz mondd is le gyorsan es menny at a pannonhoz vagy a westelhez. Veszitenek egy elofizetot! Jol **** veluk (de leginkabb magaddal :)
Jo lenne eszrevenni a nagy fikazasok kozepette hogy jelen pillanatban nincs olyan mobil internetszolgaltatas kishazankban ami ennyi penzert ennyit nyujtana.
Lehet felhaborodni meg szamolgatni hogy most 5x dragabb lett meg ilyenek de

1. Meg mindig ez a legolcsobb alternativa
2. Elore megmondtak hogy azokat a felteteleket 2003 juli 15-ig garantaljak
3. A gprs MOBIL! internet nem arra valo hogy teljes mertekben kivaltson egy (szelessavu) otthoni/munkahelyi hozzaferest.

Az meg hogy van akinel nincsen mas lehetoseg (adsl/kabel) a korlatlan netre az igy jart. A Vodafone (es semelyik masik tavkozlesi ceg) nem a szeretetszolgalat. Az hogy Pistike aki eddig 4Kval szaguldozott a neten olcsojaer, mostantol kenytelen lesz egy a celra jobban megfelelo szolgaltatast valasztani az nem hat meg senkit. Kihobolgi magat mondjuk a terminalon egy topicban es annyi.
Persze jo lenne ha mondjuk ingyen lehetne forgalmazni 5Gbyte-ot mindenfele havi dij nelkul, de ez NEM ARRA VALO!

En pl szemely szerint akkor sem mondanek le egy szelessavu szolgaltatasrol ha gprs-en keresztul ingyen netezhetnek orrba szajba.

szer. jún. 25, 2003 18:55
platina tag

Hozzászólás 
grass én is igy vagyok mint te..
10ft/10kB eleg gáz.

viszont az 1 MB WAP az semmi.
megvettem uj 3650es telot, es a szinesszagos oldalak miatt csak ugy falja a kilobájtokat :(. jojo kapcsoljam ki a kepeket :(.

egyik ejszaka nehany tizperc alatt osszehoztam 200kB forgalmat.. :(

szer. jún. 25, 2003 18:37

Hozzászólás 
"Az Orange csatlakozik a spanyol, a német és az olasz mobilszolgáltatók együttműködéséhez, amely határokon átívelő szolgáltatásokat nyújt - így próbálván ellenállni a világelső Vodafone nyomulásának. Európa harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója, a France Telecom ellenőrzése alatt álló Orange tervei szerint alaptevékenységéből származó jövedelmét évente az eddigi 15 helyett 17 százalékkal növeli 2003 és 2005 között. A társaság első középtávú stratégiáját hozta nyilvánosságra amióta Solomon Trujillo ült a vezérigazgatói székbe E szerint a társaság működési költségek nélküli pénzforgalma 2005-ig 40 és 45 százalékkal nő évente és eléri a 14 milliárd eurót. Idén a társaság tervei szerint 5 százalékkal nőnek a bevételek és legalább 6,2 milliárd euró EBITDA-t produkálnak."

Addig jó nekünk amíg van konkurencia, mert különben végünk lesz az ilyen VODKAFONE nagyságú multikkal szemben akik kakilnak a fejünkre...

szer. jún. 25, 2003 18:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, vérszemet kapva, hogy az utóbbi hónapokban több
előfizetést szereztek, mint a két másik szolgáltató
együttvéve, remélem ugyanolyan mértékű lesz az
előfizető-vesztésük is!!!

szer. jún. 25, 2003 18:06
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Hat velem most szurt ki igazabol a voda. Nalam csak gprs-netre van lehetoseg. Vettem melle muholdas elerest(e-dsl), gondolvan, majd a 2 kiegesziti egymast. Letolteni nem toltok le gprs-el csak bongeszek, bar az oldalak mar muholdrol jonnek le. Azt nem tudom, eleg lesz-e a 200mb havonta elkuldeni a kerest a szerverek fele.
Vki irta, hogy kormanyzati csomagja van, es abban 2004-ig garantaltak az arakat. Ebbol mi igaz, mert nekem is ez van!
udv:Balazs

szer. jún. 25, 2003 18:01

Hozzászólás 
És ugye az előfizetőiket vesztik, nem a vitamaxosokat.

szer. jún. 25, 2003 17:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Ne feledjük, hogy az a 200 mega a DOWN és UPlink együttvéve!
!

Tehát úgy már 150 MB-nál (vegyük 3:1-nek) kezded átlépni a
200-as határt!

szer. jún. 25, 2003 17:51
vas-tag

Hozzászólás 
az áremelés várható volt, a 200 mega viszont tényleg kevés. az átlag forgalmam havonta 800 körül járt, pedig nem használtam mp3ra meg videóra (3-4 mp havonta, ami sürgősebb volt annál h másnap a suliban a 768as neten szedjem le :)

úgyhogy vlsz adsl lesz belőle, sajnos 1ik szomszéddal sem tudjuk +osztani. meik adsl szolgáltatót ajánljátok? :)

szer. jún. 25, 2003 17:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Látszik, hogy a Vodafone igazi multi, tudja hogyan kell ügyfelet szerezni. A beetetős időszakot jó hosszúra választotta, olyan árat kért amire azt mondta mindenki, hogy egye fene ennyiért mem baj ha lassú és akadozik, ezidő alatt megcsinálta a kiszolgálókapacitást és most előállt egy még mindig a többi szolgáltatóhoz képest versenyképes de megemelt árral.
Mit mondok én erre mint beetetett madárka, más lehetőségem (mobilszolgáltató) nem lévén maradok és majd jobban odafigyelek a felhasznált adatmennyiségre mint eddig.
Átitatódtam vele, megszoktam- megszerettem a mobilitást.
Megvannak a mobil módon történő használathoz szükséges eszközeim ha lemondanám a netet azokkal mihez kezdenék?
Személyszerint én a net miatt lettem Vodafone előfizető, mint valőszínüleg még nagyon sokan.
Okosan találták meg azt a rést a szolgáltatások dzsungelében ahol komolyabb eredményeket (előfizetőszámot) lehet produkálni.

ÜGYES!!!

szer. jún. 25, 2003 17:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Eléggé drasztikusan váltott most a Voda.
Eddig dícsértem, de most hogy szakított a hagyományokkal, hogy a régi előfizetőket megbecsüli, békén hagyja, én is mondom le a GPRS-opciót, majd az egész előfizetést!!! Szerintem nem egy átgondolt lépés ez, remélem sok előfizetést fognak veszíteni! Azért az a 200 MB nevetséges 3125 Ft-ért! Legalább 0,5 GB lenne! Bye-bye Voda...

szer. jún. 25, 2003 17:31
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én nemrég kezdtem használni a voda átalánydíjas wapszolgáltatását a vitamaxommal. Ahogy elnéztem kb. 1MB a havi forgalmam, pedig amikor nem voltam számítógép közelében ezen intéztem a levelezéseimet és minden információvágyamat a wap elégítette ki. ;-)
Mindazonáltal most a voda ezen lépése komolyan elgondolkoztat, hogy 18h után és hétvégén ezekután majd a sima pannonos wapot fogom használni. Ez ugyanis sokkal gyorsabb, elérek vele mindent, amit szeretnék és nem utolsó sorban olcsóbb ezen időszakban (2,5 vs 3,75 /1MB esetén/). Csúcsidőben meg marad a voda, hisz akkor az a jobb, remélem ezzel is sikerül a bűvös határ alatt maradnom.
A voda díjlevonásával kapcsolatban viszont felmerült egy kérdésem. Eddig ugyebár úgy volt, hogy előre vonták le a havi 375-t, de most hogy lesz? Gondolva itt arra, hogy mi történik azzal aki átlépi az 1MB-t? A különbözetet fizettetik ki vagy rávarják a következő tételt egy az egyben? Mert azt nem hiszem, hogy mindenkitől a a legnagyobb tételű összeget vonnák le, és ha mégsem lépi túl a hónapban, akkor majd visszakapja... Tehát marad az, hogy direkt megterhelnek egy kártyát "lemerülés" előtt és nem töltik fel és bukik a voda? Lehet ezért is ilyen irreálisak az árak.

Üdv: Gabesz

szer. jún. 25, 2003 17:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még egy kicsit OFF - és bocs érte!
Ja, ha tovább kutakodsz találni fogsz olyan hozzászólást is, mait este 8 után, vasárnap reggel, vagy pár napja hajnalban írtam, pont a topicban tárgyalt Vodafone Internet segítségével..
De ezzel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni.

szer. jún. 25, 2003 16:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
necsinaldmar,
Ha személyeskedni akarsz azt megtehet emailben, de szeritem ennek NEM a topciban van a helye! Ez a Topic amint a címe is mutatja ("Új Vodafone GPRS díjak az átalányon túl") a Vodafone GPRS internetét és NEM az én munkakörömmel, munkaidőmmel foglalkozik. Ha arról akarsz beszélgetni ott az email címem!

szer. jún. 25, 2003 16:52

Hozzászólás 
Az az idézet egy évvel ezelőtti.
Te hülye vagy? Úgy döntöttél hogy rérepülsz Andantéra
bármi áron? Magadat járatod le.

szer. jún. 25, 2003 16:48
ezüst tag

Hozzászólás 
majom:mindig a legnagyobbat kell nezni ugy tuti nem lesz baj:))))Amugy akkor lesz vicces ha azt csinalja mint a UPC hogy utolag ad hozza meg adatot..azt hiszed hogy pl 195MB vagy..de kozben mar reg 200felett vagy csak kesve irja "jova" a rendszer...utanna megy a reklamacio es soha az eletbe nem bizonyitod be hogy te 200alatt vagy..:(

szer. jún. 25, 2003 16:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 433 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő