Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 20:20

Hozzászólás a témához  [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
Soha többé Ercsson-t!!! 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
jol látom hogy hibás a téma?"soha..ERCSSONT?"
nyah szoval egy ideig cipeltem a 215got azota ha itthon vagyok csak akkor vagyok elérhető mobilon.-) smsre jo hivni tudok szal??
Seca:nincs rá gari (5 évesen!?)de nem akarok neki állni:-(szted mennyiért csinájják meg?amugy t68 at akarok venii csak amire eljutottam volna a teljes beleegyezésig itt győrben tök kifogyott.nekem meg vodás kéne.most aprohirdetéseket lesem 34 k körül wannak..
nem tudjátok orát hogy lehet belecsikarni?a 98 okt.előttiek egy kis koddal tudják de ez novemberi cucc:-(
uj szoftvert hol találok hozzá?.-))
csasztok
Kenwood
u.i:van itt vki győri aki megmutatná mit is tud egy t68 élöben?
thx

kedd júl. 08, 2003 21:16
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
jol látom hogy hibás a téma?"soha..ERCSSONT?"
nyah szoval egy ideig cipeltem a 215got azota ha itthon vagyok csak akkor vagyok elérhető mobilon.-) smsre jo hivni tudok szal??
Seca:nincs rá gari (5 évesen!?)de nem akarok neki állni:-(szted mennyiért csinájják meg?amugy t68 at akarok venii csak amire eljutottam volna a teljes beleegyezésig itt győrben tök kifogyott.nekem meg vodás kéne.most aprohirdetéseket lesem 34 k körül wannak..
nem tudjátok orát hogy lehet belecsikarni?a 98 okt.előttiek egy kis koddal tudják de ez novemberi cucc:-(
uj szoftvert hol találok hozzá?.-))
csasztok
Kenwood
u.i:van itt vki győri aki megmutatná mit is tud egy t68 élöben?
thx

kedd júl. 08, 2003 21:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez eredeti témához: jó, lehet, h kopik. De megnézem, h mikor él túl egy MEZEI Nokia háza (nem a titán borításúakra gondolok) egy teljes testsúllyal való rázuhanást! Az én R320-am burkolata megúszta, "csak" a kijelző zúzódott ripityára (75 kg esett rá, 25 km/h, biciklis eset (blokkoló első fék - béna voltam, na :)). Azóta is működik (persze lett benne kijelző cserélve).

Dester

kedd júl. 08, 2003 19:47
arany tag

Hozzászólás 
Hehe, ez nem lehúzós, ha olyan történik, mint veled, akkor csak kihalászom a sim-kártya miatt...
De nem is, mert a memóriában tárolja az adatokat, hmmm, akkor előre sajnálom a hardverest itt alattunk, mit fog kínlódni, amíg kitisztítja.

Vagy a klasszikus matematikus-viccet kell alkalmazni itt is, azt hiszem (mi a valószínűsége, hogy bomba legyen a repülőgépen, amivel utazik?-nem tudja, de visz magával, úgyhogy annak a valószínűsége, hogy KÉT bomba legyen egy gépen, szinte nulla), szóval belevágok egy üzemképtelen régi vackot, hogy egy másik beleesésének a valószínűsége csökkenjen a 0-ra...

kedd júl. 08, 2003 19:08

Hozzászólás 
Vigyázz azzal a budival te! :)

kedd júl. 08, 2003 18:57
arany tag

Hozzászólás 
Egyetértek, ennyi a javítása. Ennek a hibának jele az is,
ha a térerő ugrál.

kedd júl. 08, 2003 17:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
OFF
Ircfüggő! Ha megbízható és nem fagyó telefont akarsz a GPRS nethez, ajánlom a Motorola T260-t. Január óta még egyszer sem fagyott le és jól bírja a strapát. Üdv: Hot Ice
ON

hétf. júl. 07, 2003 19:24

Hozzászólás 
Akkor lehet, hogy egy évvel korábban volt a dolog? Na
mindegy, a lényeg, hogy volt, tudom, ott voltam.

{i}...ahol nincs kimondottan igény a lefedettségre...</i>

Már hogyne lenne. Egy eléggé forgalmas út megy arra, a
Tapolca - Keszthely közötti. Ha bármi oknál fogva (baleset,
tűz, akármi) kellene mobiltelefonálnod, ESÉLYTELEN vagy (meg
a bajba került ember is.

Tapolca után valahol Lesencetomaj után megszűnik a térerő és
legközelebb Rezi-Cserszegtomaj-Hévíz vonalában lesz. Először
Voda, majd Westel (most raktak fel egy új adót a cserszegi
hegyoldalban, csoda a minőség, GPRS is!!!). A Pannon az
eléggé halovány, beltéren a 7-csíkos Nokia skálán 1-2,
esetleg 3.

vas. júl. 06, 2003 22:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Én jelen pillanatban a 4. Ericssonomat nyúzom (T68), de nagyon megvagyok elégedve vele. Volt T65-öm is, amit annyian szidtak. SZVSZ az volt a legstabilabb telefon. 5 hónapig használtam és egyszer sem fagyott (bezzeg egy szerencsétlen baleset után Non-Stop), míg az akkumulátora 1 egész hetet kibírt úgy, hogy elég sokat wapoltam, telefonáltam és még rádiót is használtam vele!!!! GPRS-t tekintve az újabb soft.-os T65-ök mind 4+1-esek, tehát netre is jók! Sajnálom, hogy valakinek ennyire rosszak vele a tapasztalatai!
JA, egyébként volt már Siemensem és Nokiám is, de nekem az E/// és az SE telók jönnek be leginkább!

Steve_Hun

vas. júl. 06, 2003 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Szia Macika!

Tavaly, talán a fesztivál idején jártunk arra, vagy még
csak készülődés volt... Ha kell pontos dátumot is tudok
mondani majd... A lényeg, hogy 1 éve már volt pannon
lefedettség, akkor még Ericsson R520-al. :-) Viszont a
zalai dombok között, ahol nincs kimondottan igény a
lefedettségre tényleg soxor lehet a mai napig
térerőhiányban maradni.
Erre legjobb példa, saját bőrömön éreztem Karmacs. 3 év
alatt javult valamelyest a helyzet, de egy kis falu
Keszthelytől nem messze és komoly térerőgondokkal kűzd! :-(
Idén húsvétkor ott a voda volt a nyerő! Furcsa, de igaz. A
pannon viszont tök kuka volt még ott tavaly nyáron, de
húsvétkor már "jól" megválasztott helyen lehetett
telefonálni, wapolni.
Sajnos minden dombtetőre nem lehet báziállomást tenni, de
kérdem én mennyibe tartana esetleg az ilyen tényleg rosszul
lefedhető helyeken összefognia a 3 szolgáltatónak??? Vagy
ilyen csak a mesében létezhet? A metrónál már egy 2-es
összefogás megvalósult... egy kicsi reménysugár.

Üdv: Gabesz

vas. júl. 06, 2003 21:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Kenwood:
nekem jó pár éve volt 628- as, és ugyanezt csinálta. Pannonhoz bevittem, garanciás volt, és előttem csinálta meg a szervizes. Kicsavarta az antennát, leszedte a hátlapot, és megcsiszolta meg lealkoholozta azt a sárgaréz lemezt, amihez az antenna érintkezik, és még picit meghajlította a melegpont tűs érintkezőjét. Nem emlékszem, hogy a melegpont és/vagy az árnyékolás volt oxidos, de csináld meg, én is eldobtam magam, hogy ennyi lett volna otthon is, ha nem garis. Primitív kontakthiba.

vas. júl. 06, 2003 20:04
arany tag

Hozzászólás 
A kerdesedre sajnos nem tudom a valaszt,de az oszinten
erdekelne,hogy ezt a telefont hasznalod 5 eve a mindennapi
hasznalat soran?
(Ha igen,akkor csak elismeresem,igy semmi gond:)
Udv.

vas. júl. 06, 2003 19:46
vas-tag

Hozzászólás 
nah gyerekek látom egy két nap alatt mennyi hozzászolás wan.akkor én is gazdagitanám.
én is ericsson tulaj vagyok immár 5 ödik éve.telcsi:GA628.
nyah kéremszépen ezzel a telcsivel se házilag se szoft/hard semmi bajom nem volt.sajna mostanában néha bontja a hivásokat fél percnél.vki tud rá receptet?
na de ez 5 éves tel és ez az egyetlen baja volt idáig.
szal lehet régi telo meg blabla de a készülékháza nagyon jol birja 5 év alatt enyhén karcos..nem nyekereg stb. pedig párszor ha véletlenül is de leesett:-(
szal ennyit most röviden.
szejasztok
KenWooD

vas. júl. 06, 2003 19:40

Hozzászólás 
Igen, de ha neked ennyi kifagyás is gáz, akkor sztem soha nem lesz neked megfelelő teló a piacon.

vas. júl. 06, 2003 19:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Voltunk Simán edzőtáborban, a Voda térerő volt a legerősebb a környéken (Vodának beltéri, Westelnek "álló" (ha nem mozgott a telefonod, akkor beltéri is), Pannonnak csak kültéri), és az összes telefon működött (Nokiák, Siemensek, SonyEricsonok, és Alcatelek)... az egyetlen nemműködő telefon egy Ericson volt...

vas. júl. 06, 2003 19:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap

Hozzászólás 
Én olyat szeretnék ami egyszer se fagy ki ill. indul újra:). T300on meg csak infrával megy a net, ha jól tom.

vas. júl. 06, 2003 18:49

Hozzászólás 
Vegyél T 300-at.
Fél év alatt kb 5 alkalommal indult újra(700 óra netezés alatt!!) Egyetlen hiánya, hogy csak 3+1-et tud gprs-ben, viszont nem fagy és szvsz elég gyors a menüje is.

vas. júl. 06, 2003 18:33

Hozzászólás 
ircfuggü: Sagem y5d :) vagy mi :D
vagy SE T300 !!!!

vas. júl. 06, 2003 18:15

Hozzászólás 
Meg egy adatkábel 6500ért, plusz alca715öt is láttam már fagyni:(
Nekem tetszik a t65.. imádom az erixonokat.. ha nem hibásak! Bár picit fáj a szívem a SonyEricsson miatt, nem jöttek ki új Sony j* telefonok, illetve az 5ösnél megállt a fejlesztés, pedig amig nem volt egyesülésről szó, addig úgy volt h GPRSes lesz már a 6os.
Nokiát az istennek se vennék, nagyon puritánok szoftverileg.

vas. júl. 06, 2003 18:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez mind igaz, de ha MOST eladod a T65-öt (ha ennyire nem
tetszik) 10-15e ft körül, akkor MOST vehetsz egy A715-öt
17.9e ft-ért....

vas. júl. 06, 2003 16:37

Hozzászólás 
"Érdekes, amit írsz a T65-kről...Biztos van belőlük hibás,
melyikből nincs. De hogy 4-ből 4 ? Jó lenne, ha magadon is
elgondolkodnál...Nem csinálsz valamit rosszul ? Pl. nem
piszkálgatjuk a telót bekapcsolva..."
Az első telefont piszkáltam, de ez az első telefon is már 3szor volt azelőtt szervizbe(2 megdöglés ill. egyszer újraindulgatás miatt). A másik 4 telefonhoz hozzá se nyúltam, esküszöm.
De típushibák már azér megvannak: megdöglés, újraindulgatás, képernyőhibák. Jah a készülékem védőfóliájára az volt vésve h Made in China..
"Egyébbként Nekem is van egy tökéletesen működő T65-m. Vidékem lakom, a legközelebbi Voda torony kb. 10km-re van, mégis bejön a T65-mön és a T68-mon is."
Én vagyok max 1,5kmre a toronytól. A térerő alapból kicsi, sonyj6al, motorolával is 3as szokott lenni, csak 3310el 4es. De a t65-el 1-2, és ami a legmeglepőbb ez a vadiúj t65 most meg elkezdte eldobálni a térerőt, csak újrainditás segit.

"Másodszor: ha GPRS-re akasz használni egy telót, miért olyat veszel, ami 3 szálon tud csak letölteni."
2002 decemberi helyzet vodafone vitamax city csomagok, gprs telefonok max 30ezerig(mivel előfizetésem már volt):
Erixon r600 - 34900
Erixon t65 - 26900
Mot C333 - 29900
Siemens m50 - 29900
Nos melyiket válasszam?
Sony J6 után nem birtam volna elviselni egy nem szürkeárnyalatos telót.. m50 kilőve..
C333 féltem attól hogy gyorsan fog vesziteni az értékéből, és pici bizalmatlanságom van a motorolák akksiját illetően.
r600 erről csak azt olvastam mindenhol hogy milyen megbizhatatlan, meg drágább is volt ahhoz képest
"A mai jobb telók már 4-en töltenek. Pl.
T68, S45, Me45, A715 hogy csak az olcsóbbakat említsem. Igaz ezek nem 10e ft-os telók."
2002 dec
T68 90e?
S45 - 45900
Me45 - 49900
A715 meg se jelent még.. meg különben is ha jól tom a 715ös is csak 4 szálon tölt mivel 4+2es és a voda csak 5szálat engedélyez egyszerre(ebben nem vagyok bizt)

vas. júl. 06, 2003 16:29

Hozzászólás 
"Érdekes, amit írsz a T65-kről...Biztos van belőlük hibás,
piszkálgatjuk a telót bekapcsolva..."
Az első telefont piszkáltam, de ez az első telefon is már 3szor volt azelőtt szervizbe(2 megdöglés ill. egyszer újraindulgatás miatt). A másik 4 telefonhoz hozzá se nyúltam, esküszöm.
De típushibák már azér megvannak: megdöglés, újraindulgatás, képernyőhibák. Jah a készülékem védőfóliájára az volt vésve h Made in China..
"Egyébbként Nekem is van egy tökéletesen működő T65-m. Vidékem lakom, a legközelebbi Voda torony kb. 10km-re van, mégis bejön a T65-mön és a T68-mon is."
Én vagyok max 1,5kmre a toronytól. A térerő alapból kicsi, sonyj6al, motorolával is 3as szokott lenni, csak 3310el 4es. De a t65-el 1-2, és ami a legmeglepőbb ez a vadiúj t65 most meg elkezdte eldobálni a térerőt, csak újrainditás segit.

"Másodszor: ha GPRS-re akasz használni egy telót, miért olyat veszel, ami 3 szálon tud csak letölteni."
2002 decemberi helyzet vodafone vitamax city csomagok, gprs telefonok max 30ezerig(mivel előfizetésem már volt):
Erixon r600 - 34900
Erixon t65 - 26900
Mot C333 - 29900
Siemens m50 - 29900
Nos melyiket válasszam?
Sony J6 után nem birtam volna elviselni egy nem szürkeárnyalatos telót.. m50 kilőve..
C333 féltem attól hogy gyorsan fog vesziteni az értékéből, és pici bizalmatlanságom van a motorolák akksiját illetően.
r600 erről csak azt olvastam mindenhol hogy milyen megbizhatatlan, meg drágább is volt ahhoz képest
"A mai jobb telók már 4-en töltenek. Pl.
T68, S45, Me45, A715 hogy csak az olcsóbbakat említsem. Igaz ezek nem 10e ft-os telók."
2002 dec
T68 90e?
S45 - 45900
Me45 - 49900
A715 meg se jelent még.. meg különben is ha jól tom a 715ös is csak 4 szálon tölt mivel 4+2es és a voda csak 5szálat engedélyez egyszerre(ebben nem vagyok bizt)

vas. júl. 06, 2003 16:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
irclogo: a vodánál vetted a készüléket? Ne is csodáld....

Én a médiamarktban vettem amikor még 60e volt, függetlenül.

Azóta több száz, ha nem ezer órát telcsiztem vele, eltaknyoltam a korimmal úgy hogy én 5 a teló pedig 20 méter csúszott - csak karcolódott. Majd kiesett a harmadikon a kezembõl, többszöri pattanás után betonon landult..... és csak a pin kódot kellett újra megadnom!!!!! Aztán vettem mégegyet, amikor a voda behozta 30-ért, ennek sincs semmi baja. Az ezutáni szériákra pedig tökéletesen igaz, amiket írtál. Valószínûleg felvásárolta a gyári hibás készülékeket vagy a kinaiakkal gyártatja - nem tudom, de azokra tökéletesen igaz amiket írtál.

Egy-két szoftverhibája van mindössze: a néha el van írva a menük nevében lévõ ékezetes betû, valamint ami jobban zavar, hogy én rengeteget használom az átir. funkciót s ezt be akartam tenni a saját menübe. Mint kiderült valamit elszúrhattak az ide való táblázatot, mert akár az átir. akár mindbeszátir.-t teszem oda, a mindent beszátir menübe fog ugrani a telefon. /nekem ha foglalt árir kéne/ - ennyi az össz hibája.

Ja, és mielött valaki azt mondaná elfogult vagyoka vodával szemben, most vettem náluk egy t68m-etet. Nem próbálták ki, merthogy formázzam az akkut. csak azt felejtik el, hogy ez li-polymer aksi, nem pedig nimh - mint azt a piacvezetõ mobilgyártótól megszokhatták. /vagy õ még ni-cd-vel árulja cml? :))))/ Na, a lényeg: hazavittem, s akkor derült ki nem fogad el egy simkártyát se. Rögtön vissza a boltba /dunaplazma/, egy óra se telt még el, s megtagadták a három napon belüli cserét, azzal indokolva, hogy biztos kikódoltattam a készüléket, attól romlott el. Képzelhetitek!!!!!! Fenyegetõdzés, hif, miegymás, erre átvették garanciális javításra, amikor cserélniük kellett volna. A lényeg, két hét elteltével kicserélték, de azért még remélem el tudom érni, hogy rávágjanak egy-két milliós bírságot a törvények ilyen mérvû áthágása, gyanúsítgatás miatt.

A barátnõm, aki ott volt rögtön közölte - soha, de soha az életben nem fog semmit se vásárolni a vodánál. Marad westeles hiába drágább egy picit.

vas. júl. 06, 2003 14:50
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedveas ircfuggo!
Érdekes, amit írsz a T65-kről...Biztos van belőlük hibás,
piszkálgatjuk a telót bekapcsolva...Egyébbként Nekem is
van egy tökéletesen működő T65-m. Vidékem lakom, a
legközelebbi Voda torony kb. 10km-re van, mégis bejön a
T65-mön és a T68-mon is. Másodszor: ha GPRS-re akasz
használni egy telót, miért olyat veszel, ami 3 szálon tud
csak letölteni. A mai jobb telók már 4-en töltenek. Pl.
T68, S45, Me45, A715 hogy csak az olcsóbbakat említsem.
Igaz ezek nem 10e ft-os telók.

vas. júl. 06, 2003 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Megvehetned pl.az en T39-emet!
:)))
Amugy viccen kivul,de eleg korrekt kis telcsi,a T68i-vel
egyetemben,az azonban mar elkelt...
Udv.

vas. júl. 06, 2003 13:12

Hozzászólás 
Az az akadály, hogy én ezt a telefont GPRSnetre használnám. Előtte Sony J6om volt hülye lettem volna eladni ha nincs ez a gprs dolog, meg az a matáv dolog... még most is hülye lennék eladni akár egy sharpért cserébe is, de viszont nincs pénzem két telefonra.

El akarom adni és venni egy T200at.
Előzöt azért nem mertem eladni mert enyhén karcos volt, de az új nem karcos. Valami baleknak majd eladom.

vas. júl. 06, 2003 13:02
vas-tag

Hozzászólás 
> Látott már valaki olyan Erixon T65öt ami 100%osan
müködött? Nem fagyott ki,
> nem indult újra, nem volt kijelzőhibás, nem döglött meg
rendszeresen stb.?

hát, ha ez vigasztal, az én T65-mnek semmi baja nincs,
tökéletes. ez az első Ericsson telóm, de nekem nagyon
bejött, a következőnek is egy SE-t szeretnék.

vas. júl. 06, 2003 12:22
arany tag

Hozzászólás 
Ööö...nem lenne egyszerubb megszabadulni ettol a T65-tol?
(Esetleg vehetnel egy 3310-et,az tuti jol fog mukodni...)
Mi az akadalya,hogy tovabb lepj rajta ennyi problema utan
is?
Mert valamiert megiscsak ragaszkodsz hozza.
;)
Udv.

vas. júl. 06, 2003 12:11

Hozzászólás 
T65 térerő, alig megy a net, mert éppen 1esen van a térerő 5ös skálából, miközben tesóm 3310e 4esen. Semmi gond. Jah és nem az én készülékem a hibás, 3 hét alatt ez az 5dik t65öm, egyiknek se volt jobb a térereje.

Látott már valaki olyan Erixon T65öt ami 100%osan müködött? Nem fagyott ki, nem indult újra, nem volt kijelzőhibás, nem döglött meg rendszeresen stb.?
Szerintem ilyen T65 nem létezik a világon, bár lehet h csak a kínaiak ilenek, de a voda viszont csak a kínait forgalmazta...
Ehavi telóemésztésem(5db ericcson t65)

A saját telefonom már 3szor volt szervizben (1szer újraindulgatások, 2szer teljes halál miatt)
Nos, 3 hete sikerült bele törnöm **** utángyártott adatkábel egy pöckét a telóba, és igy a töltőt se tudtam rádugni. Elkezdtem tűvel kipiszkálni a pöcköt.. hát nem rövidre zártam valamit az alján:o) telo meghalt, töltőre se reagált már.
Szervizbe be.
1. cseretelefon (t65): pár órán belül ugyanúgy meghalt mint a sajátom, azzal a különbséggel h őt nem birizgáltam.
2. cseretelefon (t65): 1 napig volt nálam, percenként meghalt a telo, kijelző hibás volt, folyton kifagyott tőle
3. cseretelefon (t65): mondják h ez az utolsó.. nah baz.. zalaegerszegi vodafone cseretelefonkinálat(3db t65, 1db r600, 40db mot m3888) - hát ez a készülék meg folyton újraindult... semmi gond:o)

4. telefon (t65): erixon szerviz nem tudta megcsinálni a telómat, és nem jöttek rá h én csesztem el:o) ezért kaptam egy új t65öt... De nagyon cselesek voltak: a garancia lapra annyi került h belső csere, de az egészet kicserélték, így nem kellett újra 1 év garit adniuk;o) nos.. a kapott vadonat új csodálatos elkápráztató frenetikus ericcson csoda megin nem müködik tökéletesen!:o) Kijelző hiba, fekete négyzetek meg minden féle alakzatok jelengetnek meg. Újraindulgat. Antennája picit még rosszabb mint a többié.

Be akarom adni szerviz.. de nem tudom, mert itt Zalaegerszeg megyeszékhelyen a voda még nem nyitott márkaüzletet, bezzeg kanizsán már ott figyel:)... az itteni szervizfelvevőhely a plazaban van, sok menőgyerek meg gazsin át kell vágódni h eljuss a boltig. És a boltban rád várnak az értelmesebbnél értelmesebb csitrik.. ilen síkhülye eladókat ritkán látni nah mind1. Szóval, akarom beadni ezt a telót is, kérdezi kell-e csereteló is.. mondom persze! megnézi.. t65öt nem tudja hol kell bekapcsolni(de közben mondja h rengeteget hoznak vissza belőle), aztán megmutatom hol kell bekapcsolni, nem müködik. Hát akkor bocsi de csak mot m3888at tok adni, mert van ugyan még egy t65 de az se müködik, a másikak meg nincsenek benn. Nah yo kösz m3888on még óra sincsen nem hogy gprs:) de cigányok félnek tőled legalább ha meglátják a kezedben, sőt barátjuknak tekintenek rögtön, hisz nekik is ilenjük van..

Ennyit a t65ről.

T200 jobb? Tudtok valamit róla? Lehet veszek egyet e helyett, állítólag térerő probléma javitva lett benne.

vas. júl. 06, 2003 12:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aham, lehet, hogy odáig eljutott a dolog, hogy a teló jelzi
a faxhívást, aztán semmi több. A SE oldalán sem találtam
erre vonatkozó infót, úgyhogy ebben tényleg nincs modem.
Faxhíváskor szépen kijelzi a teló a dolgot egyébként, még
válaszolni is lehet rá. :-)

szomb. júl. 05, 2003 23:18
arany tag

Hozzászólás 
cml!

http://www.westel900.net/keszulekek/ericsson/t100.html

ebben nincs modem! Nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe!
Én erre céloztam a "de minek" mondattal... De a töltő
legalább jó az R320-T65-T100 flottánkhoz... Egyéb
tartozékokról nem tudok mit mondani.

szomb. júl. 05, 2003 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
nutellamoly!

> ...és csatlakoztatható
> T100-ashoz is
Igen, fizikailag valóban rádugható...

> csak minek.
Mondjuk faxküldés, faxfogadás, vonalkapcsolt adathívás.
Ezért kellett volna kompatibilisnek lennie.

szomb. júl. 05, 2003 20:11
arany tag

Hozzászólás 
cml!

Az R600-as adatkábele tökéletes T65-höz és csatlakoztatható
T100-ashoz is - csak minek.

szomb. júl. 05, 2003 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Keszuleke valogatja...az R320-nal en is eszrevettem annak
idejen,hogy kiemelkedoen jok voltak ebbeli adottsagai (is).
Ellenben a T39-em,sooot,a T68i-m is sajnos valoban,gyengebb
tererovel rendezkezik bizonyos helyeken,mint pl.a 6310i-m.
Udv.

szomb. júl. 05, 2003 19:37
arany tag

Hozzászólás 
Épp pillanatokkal ezelőtt történt az eset, persze egyből ez a topic ugrott be... Városliget, sörsátor. Srác telefonálni akar a 3310-eséről, térerő egy szál se. Elkérte a haver R320-át, kártyát cserélt, és vígan telefonált:-) Én a fentiek szerint azt tapasztaltam, hogy a nokia térereje ****, minnyá nyitok is egy topicot:-))

szomb. júl. 05, 2003 19:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m
Jó szemed van! Vagy csak jó monitorod? :-)

szomb. júl. 05, 2003 18:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja én is tavalyig éveken keresztül nem jártam arra és
előtt, még apám 450-es Benefon Delta-ján sem volt, térerő,
uh nem tudom elképzelni hogy ne néztem volna meg legutóbb.
Ezenkívül szvsz egyik szolgáltató sem engedheti meg
magának, hogy ahol ennyi ember van /igaz egy évben csak
egyszer/, ott ne legyen lefedettség, sőt mintha a Pannon
még szponzorálná is a Művészetek völgyét.

Guni

szomb. júl. 05, 2003 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
cml: és még a Bakáts téren is javítottál - gratulálok! :))))

A MÁSik szolgáltató is javítani fog a helyzeten - az ilyen beírások lehetõségének a megszüntetésével.... ;-)

szomb. júl. 05, 2003 17:34
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bocs a duplázásért.

szomb. júl. 05, 2003 17:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
> Ha neked van ismerosod vagy ismersz helyeket ahol ki lehet
> probalni akkor vagy szinten azon a terero szegeny helyen
> kene megtenned mert mashol nem fogsz semmit latni mivel
> siman menni
Pontoan erre céloztam, ha volna alkalmam kipróbálni az új
SE-ket a lakásban, illetve egyik munkahelyemen, akkor tudnék
hasonlítgatni. A térerőre visszatérve: sajnos elég sok hely
van a fővárosban is, ahol gyenge a beltéri lefedettség,
főleg az új irodaházakban, de máshol is tapasztaltam már
hasonlót. Legutóbb egy Bakáts téri I. emeleti irodában
tapasztaltam ilyet, ahogy beléptem az irodába, elment a
térerő, az összes telefon az ablak mellett sorakozott.
Persze SonyEricssonnal még ablak mellől sem lehetett
telefonálni, 3310-essel igen. A közelmúltban a szolgáltató
javított a problémán, azóta van térerő. A szolgáltató a
Westel.

szomb. júl. 05, 2003 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
> Ha neked van ismerosod vagy ismersz helyeket ahol ki lehet
> probalni akkor vagy szinten azon a terero szegeny helyen
> kene megtenned mert mashol nem fogsz semmit latni mivel
> siman menni
Pontoan erre céloztam, ha volna alkalmam kipróbálni az új
SE-ket a lakásban, illetve egyik munkahelyemen, akkor tudnék
hasonlítgatni. A térerőre visszatérve: sajnos elég sok hely
van a fővárosban is, ahol gyenge a beltéri lefedettség,
főleg az új irodaházakban, de máshol is tapasztaltam már
hasonlót. Legutóbb egy bakáts téri I. emeleti irodában
tapasztaltam ilyet, ahogy beléptem az irodába, elment a
térerő, az összes telefon az ablak mellett sorakozott.
Persze SonyEricssonnal még ablak mellől sem lehetett
telefonálni, 3310-essel igen. A közelmúltban a szolgáltató
javított a problémán, azóta van térerő. A szolgáltató a
Westel.

szomb. júl. 05, 2003 17:03

Hozzászólás 
Akkor ezek szerint változott már a helyzet.
Basszus, megint nem vagyok naprakész :c)))

szomb. júl. 05, 2003 16:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom, de nekem mintha lett volna tavaly térerőm Kapolcson. /7110, voda/

Guni

szomb. júl. 05, 2003 15:54

Hozzászólás 
Ilyen jellegű összehasonlítást nem tettem még, merthát
Nokián kívül igazán más nem szokott a kezembe kerülni. De ha
tudsz szerezni egy Nokiát, Te ott kipróbálhatnád.

szomb. júl. 05, 2003 15:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez azért érdekes, hogy nem jó a Eri térereje...Régebben a
628-nál még igy volt, de most pl. a Voda nálunk kb
egyformán megy egy Eri T68i-n, egy T65-n, egy Sie S45i-n,
egy Alca 715-n. Teszem hozzá, hogy térerő nagyon minimális
nálunk. A Voda saját térképe szerint is "fehér folt"
vagyunk. Tehát nem értem ezt a gyenge térerő dolgot. Most
vagy a Siemens és az Alca is vacak, vagy kb egyformán
jók...

szomb. júl. 05, 2003 15:11

Hozzászólás 
Természetesen barokkos túlzás a siralmas térerő (szerintem).
De igaz, ami igaz, már a 337-es telóm korában (amikor a
mostaninak csak a töredéke volt a lefedettség) érezhető volt
a különbség egy egymás mellé állított N2110i és egy GH337-es
között. No nem a kijelző szerint, mert az teljesen relatív
(hány osztásra van osztva, milyen dB érték hány kukacnak
fele meg, stb.). Hanem, hogy hogyan lehetett róla beszélni.

Tudom, hogy a 2110-nek előnye is volt a kihúzható antennából
eredően, de ez nem volt olyan számottevő.

Mára szinte teljesen eltűntek ezek a különbségek, mivel
sokkal simább lett a lefedettség, többszörösére növekedett
az adók száma. Manapság talán az igazán kicsi vidéki
helyeken jelent még valamit, ha egy készülék rádiós
szempontból gyengébb. Például le lehet jönni Kapolcsra a
Fesztiválra, aki ott térerőt tud vadászni, az ügyes ember
(legalábis tavaly még, azóta lehetett csoda). :c)))

szomb. júl. 05, 2003 13:43
ezüst tag

Hozzászólás 
cml:Te szerintem valami nagyon terero szegeny helyen laksz mert amugy az eletbe nem merulne fel ez a problemad..mert nekem is alig 1-2 alaklom van 1 evben amikor nincs tererom.
Ha neked van ismerosod vagy ismersz helyeket ahol ki lehet probalni akkor vagy szinten azon a terero szegeny helyen kene megtenned mert mashol nem fogsz semmit latni mivel siman menni fog(max ha netmonitor fan vagy es az alapjan valasztasz telefont:D)...amugy tenyleg fantasztikus ez az ellenszenved az ericssonokkal szembe..mert "siralmas a terero"...ezt a siralmast nem tudom megerteni...ott lehet hogy ahol alapbol eppen tudsz telefonalni nokiaval egy ericssonnal(SE) mar nem tudsz..ez lehet...en nem mondom azt hogy jobb az SE terereje...de iszonyaun ritka hogy ez elojonne hisz majd mindenhol van mar jo terero....amugy ez szolgaltato fuggo...pl:Vodarol el tudom kepzelni hogy neki nem mindenhol jo (nincs vodam szoval ezt nem tapasztalatbol mondom)

:)

szomb. júl. 05, 2003 13:03

Hozzászólás 
ezaz macika, csak sajnos most(karácsony) vett egy(ill. 2) 7650 et. Eladni mennyiért tudja ? és t68 igy messziröl nem neki valo telefon. SZoval ö eddig 6110/7110+Managercalculator volt most 7650 nél egyszeruen nem használja. T68i nél elövenné ujra. P800 asomat nézi nagy szemekkel :) Most lehet ujra csinálok egy uzletet amin nyerek tán annyit hogy tudjak neki venni eggyet. :D remélem. Ehhez neki egy HBH60 30 böven elég.

szomb. júl. 05, 2003 10:28

Hozzászólás 
killahdog

Üzenem a Papádnak, hogy ne bánkódjon, hogy nem tud AudioBT-t a 7650. Ezzel ugyanis csak újabb bosszúságoktól menti meg magát. :c)))

Sajnos a Nokia és a BT (főleg az audio része) két egymást nem tűrő fogalom. Fáj ezt kimondanom, de sajnos így van.

Anno, amikor a 6310-et vártuk (a simát) mint a messiást, akkor azt mondta a Nokia cég, azért késett 1 évet a piacra dobásával, mert a Bluetooth-egységgel voltak beszállítói gondok, ezért nem tudtak a saját maguknak előírt határidőt betartani. Végre megjelent a cucc, és mi rávetettük magunkat. Minden szép és jó volt rajta, ám pár hónap múlva, amikor már megfizethető közelségbe (értsd 60e Ft alá) esett az Ericsson BT-fülesek ára, akkor eszeveszetten próbálgattuk, mit is jelent a drótnélküli szabadság. Aztán rájöttünk: újabb idegbaj forrását. Merthogy azzal a BT-fülessel, amivel kiválóan megy a T39, R520, T68m/i, azzal a 6310(i) sajnos nem, illetve a 3-4 napi készenléti idő pár órára csökkent, a készülék készenléti ideje pedig a tizedére esett vissza. Ekkor jött be a köztudatba a HDW-1, na majd az helyreteszi a pici szegmenst, ahogyan az kell. Hát helyre is tette, miután a Nokia pár prototípus után vissza is vonta a kütyüt.
Aztán röpke egy év, és máris szoríthattunk a HDW-2-nek. Megjelent, megláttuk és nem győzött meg senkit. Az nem különösebben gond, hogy Ni-MH akkus, hiszen ennek lehetnek feszöltség-okai is (ugye a Li-ion feszültsége nem lehet kisebb 3,6 V-nál). A gond az, hogy továbbra sem működik úgy együtt a Nokiákkal, mint azt a harmóniát az Ericssonok alapján elképzelnénk. Így aztán nem véletlen, hogy az induló 249 Eurós ára (~60e Ft) az itthoni piacokon márciusban már a fele alá olvadt, és még igy sem kell senkinek.

Összefoglalva parttalan reggeli szófolyamomat: ha valaki komolyan gondolja a BT-Audio-szükségletét, akkor barátkozzon meg egy Ericsson készülékkel, saját érdekében jobban jár vele.

szomb. júl. 05, 2003 9:29

Hozzászólás 
Ez nem véletlenül van így. A gyártók minél töb pénzt
akarnak, és így persze, hogy nem kompatibilis egyik a
másikkal. Vedd meg újra. Genyó hozzáállás, de sajnos ez van
mindenhol.

szomb. júl. 05, 2003 9:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 107 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő