A szakdolgozatom írsa kapcsán akkumulátorilag érintettem a témát (iletve vannak ilyan infóim az APC-től.)
A Nokia kis BTS-ei (Metrosite) alkalmasak a problémád megoldásaára. (ilyeneket használnak pl. a budapesti METRO vonalain, vagy a hypermarketekben is.) Sajnos műszaki paramétereket nem tudok prezentálni. (csak azt tudom, hogy VRLA típusú, szelepes zárt technológiájú akkumulátorokkal van szerelve az áramellátás anomáliának kiküszöbölése érdekében.)
Javaslom, hogy keresd meg a hozzád legközelebb álló hypermarketet valami hasonló dumával:
Kezét csókolom / Jónapot kívánok!
-Volna 2 perce számomra?
-Igen persze, miről lenne szó?
- Az. Az igazság, hogy már több éve vásárolok az Ön által vezetett és általam igen nagyra értékelt [cég neve] hypermarketben. Csak pozitív tapasztalataim vannak. A forgalmazott termékek kitűnőek, áraik versenyképesek. A szolgáltatás magas színvonalú. Az itt dolgozók mindig segítőkészek voltak velem és minden kérésemet megoldották. (a hízelgés után ami mindenkinek jól esik- rátérsz a lényegre. Hidd el, tutti, hogy fognak segíteni!)
Egy igen speciális kéréssel fordulnék most Önhöz:
Tudomásom szerint a hypermarketben a mobil telefonok által igényelt térereő megteremtése érdekében kis átjátszók vannak felszerelve. Bla bla bla
Ki? Hogyan? Mennyiért? Miért? Stb. szerelte? Név / tel / cím elkérése. Hálás köszönet és adj Isten!
Megelőlegezem a sikert!
Ui: Ha a hölgy az illető, nem árt egy kis bókot is elsütni: pl. Nem is tudtam, hogy a [cég neve] hypermarket vezetői ilyen csinosak
Tuti, hogy meglágyul és ha tovább folytatnád, még a privát tel. számát is megadná, de te ugye hűséges vagy a partneredhez és nem is az a cél!