Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 23:43

Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
passzív mobiltelefon átjátszó? 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
A szakdolgozatom írsa kapcsán akkumulátorilag érintettem a témát (iletve vannak ilyan infóim az APC-től.)

A Nokia kis BTS-ei (Metrosite) alkalmasak a problémád megoldásaára. (ilyeneket használnak pl. a budapesti METRO vonalain, vagy a hypermarketekben is.) Sajnos műszaki paramétereket nem tudok prezentálni. (csak azt tudom, hogy VRLA típusú, szelepes zárt technológiájú akkumulátorokkal van szerelve az áramellátás anomáliának kiküszöbölése érdekében.)

Javaslom, hogy keresd meg a hozzád legközelebb álló hypermarketet valami hasonló dumával:

Kezét csókolom / Jónapot kívánok!

-Volna 2 perce számomra?

-Igen persze, miről lenne szó?

- Az. Az igazság, hogy már több éve vásárolok az Ön által vezetett és általam igen nagyra értékelt [cég neve] hypermarketben. Csak pozitív tapasztalataim vannak. A forgalmazott termékek kitűnőek, áraik versenyképesek. A szolgáltatás magas színvonalú. Az itt dolgozók mindig segítőkészek voltak velem és minden kérésemet megoldották. (a hízelgés után –ami mindenkinek jól esik- rátérsz a lényegre. Hidd el, tutti, hogy fognak segíteni!)

Egy igen speciális kéréssel fordulnék most Önhöz:
Tudomásom szerint a hypermarketben a mobil telefonok által igényelt térereő megteremtése érdekében kis átjátszók vannak felszerelve. Bla bla bla
Ki? Hogyan? Mennyiért? Miért? Stb. szerelte? Név / tel / cím elkérése. Hálás köszönet és adj Isten! :-)

Megelőlegezem a sikert!

Ui: Ha a hölgy az illető, nem árt egy kis bókot is elsütni: pl. „Nem is tudtam, hogy a [cég neve] hypermarket vezetői ilyen csinosak…” Tuti, hogy meglágyul és ha tovább folytatnád, még a privát tel. számát is megadná, de te ugye hűséges vagy a partneredhez és nem is az a cél! ;-)

kedd aug. 19, 2003 4:30
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Fene tudja. Kulturált szolgáltató ilyenkor felméri, hogy milyen biznisz van az adott helyen, és telepít saját pénzéből. A Westelle van kornkrét tapasztalatom. Megemlítettem (úgy 7 éve), hogy egy egész lakótelep nem kap elegendő lefedettséget (akkor még Zuglóban laktam), erre kijöttek, méricskéltek, hümmögtek, majd pár nap múlva megoldották. Állítólag valamelyik antenna sugárzásirányát kellett megváltoztatniuk és lett szuper térerő.

Persze gondolom, Te nem a Westelre panaszkodsz... :c)))

kedd aug. 19, 2003 3:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Sziasztok!
Adott egy külterületi ingatlan, amiben több iroda kapott helyet. A kültéri lefedettség még éppen kielégítő, de benn már semmi térerő sincs.
A szolgáltató valami iszonyú áron oldaná meg a problémát, ráadásul a mobilitás kárára. Nincs ötletetek, hogyan lehetne ésszerű áron megoldani a megfelelő beltéri lefedettséget? Persze s.k.
Esetleg egy passzív átjátszó telepítésével?
Esetleg valakinek van tapasztalata ilyen téren? Ha a tapasztalatait megosztaná velem, azt nagyon megköszönném.
THX.

hétf. aug. 18, 2003 23:29
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ]