Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:29

Hozzászólás a témához  [ 3671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 74  Következő
Nokia 6600 kérdések és válaszok... 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy érdekes és szerintem hasznos kérdéssel fordulok hozzátok.
Van-e valami olyan képszerkesztő progi a 6600 hoz, melyben a képet lehet szerkeszteni felbontásilag és tömörítésileg?

Ugyebár a kép .jpg formátumban készül el, és van amikor jó lenne, teszem azt a 12 Kb os képet kicsit lejjebb szorítani (tömöríteni) 9 kb-ra. A minőség nem oly számottevő pláne a telefonon. Szóval a jpg tömörítési rátáját kéne csak változtatni és elmenteni másként.
Ezt a windowsos progiknál pl a Paint Shop Pro-ban ott van a mentésnél options, utána a compression factor-nál lehet értéket megadni. De az ACDSee is tudja.

csüt. ápr. 01, 2004 0:26
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
zolcsa írta:
Ha kóddal unlockol valaki, nem tudom, miért krepálhat be frissítés közben a teló...

ÁKOSKA, ITT VAGY? :o

Én is mondtam hogy ettől nem foshatott be, de náluk ez történt.

szer. márc. 31, 2004 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha kóddal unlockol valaki, nem tudom, miért krepálhat be frissítés közben a teló...

ÁKOSKA, ITT VAGY? :o

szer. márc. 31, 2004 20:44
vas-tag

Hozzászólás 
zolcsa írta:
Smith164 írta:
Elvileg az emberemhez pénteken érkezik, és szombaton reggel már tolja fel a telefonomra. Majd meglátjuk :)

Nekem is kellene valaki, aki frissítené a szoftot a telcsimen. Westelnél lett vásárolva, de azóta már függetlenítve lett. Így meg nem merem bevinni hivatalos szervizbe, nehogy ugorjon emiatt a garancia. Nem ingyen kérem. :roll:

Keresd meg Ákoskát, itt tanyázik a fórumon, biztos tud segíteni rajtad :)

Egyébként nekem a hivatalos szervizben ajánlották fel, hogy próbaképpen nyissam ki a telómat, és úgy vigyem be frissitésre, hogy úgy is sikerül-e, mert a múltkor volt egy teló amit csináltak és frissités közben meghalt, utána derült ki hogy függetlenitve lett fű alatt. És most kiváncsiak hogy emiatt döglött-e meg, és az én telómon akarnak kisérletezni. Jópofák mi? :D :D :D

szer. márc. 31, 2004 19:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Smith164 írta:
Elvileg az emberemhez pénteken érkezik, és szombaton reggel már tolja fel a telefonomra. Majd meglátjuk :)

Nekem is kellene valaki, aki frissítené a szoftot a telcsimen. Westelnél lett vásárolva, de azóta már függetlenítve lett. Így meg nem merem bevinni hivatalos szervizbe, nehogy ugorjon emiatt a garancia. Nem ingyen kérem. :roll:

szer. márc. 31, 2004 19:45
vas-tag

Hozzászólás 

szer. márc. 31, 2004 18:27
platina tag

Hozzászólás Re: ÚJ SOFT!!!
Szabimaci írta:
Komcsira? :) Szegények... mindjárt elárasztják öket :)))) azaz énis :)

Smith164 írta:
Emberek!!! Nem tudom tudjátok-e, de ma érkezett a mobil askhoz a 4.0.9-es software!!! Nekem szombaton aplikálják rá a gépre!

Ami igaz igaz, már megjelent az új szoft, viszont tesztelés alatt van kis hazánkban és talán jövőhéten elindulhat a nagy roham rá.

szer. márc. 31, 2004 12:17
ezüst tag

Hozzászólás Re: ÚJ SOFT!!!
Komcsira? :) Szegények... mindjárt elárasztják öket :)))) azaz énis :)

Smith164 írta:
Emberek!!! Nem tudom tudjátok-e, de ma érkezett a mobil askhoz a 4.0.9-es software!!! Nekem szombaton aplikálják rá a gépre!

szer. márc. 31, 2004 8:25
vas-tag

Hozzászólás 
Gregory: A *#7780#-et próbáltad már? Elméletileg ez lenne a gyári beállítások visszaállítása, de volt már úgy, hogy megcserélődött a 7370-el.

kedd márc. 30, 2004 21:28
vas-tag

Hozzászólás ÚJ SOFT!!!

kedd márc. 30, 2004 17:40
arany tag

Hozzászólás 
foki írta:
nekem műxik a *#7370# és nem hiszem hogy nem műxik másik 6600-án

:-D Bazzer! Én meg nem hiszem, hogy Te nem hiszed!!! Szerinted minek téptem a szám az előző hsz-ekben???

Egyébként nekem is bejön rá egy "biztosan akarom, hogy...", de csak a nyelvet meg pár dolgot tesz alap-helyzetbe.

Kis hitetlen... :-D

kedd márc. 30, 2004 0:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Szioasztok!

Minden 6600 szoftverje lassú a telefonkönyvbe való belépésnél (gombnyomás után kb 4 másodperc 200 név esetén) és az SMS-ek közötti lapozgatásoknál, meg úgy általában, vagy csak az enyém.
Esetleg van valamilyen beállítás amit nem tudok?
A válaszokat előre is köszi!

hétf. márc. 29, 2004 22:13
platina tag

Hozzászólás 
nekem műxik a *#7370# és nem hiszem hogy nem műxik másik 6600-án

hétf. márc. 29, 2004 15:58
Moderátor

Hozzászólás Re: Reset kód nem megy! :-(
Gregory írta:

A *#7370# nem működik a 6600-nál!!!

Megvan a megoldás!

Ki kell kapcsolni a telót, kártyákat ki kell venni! Utána miközben bekapcsoljuk, lenyomva kell tartani a zöld, a * és a 3-as gombot! Erre bekapcsol a teló és kiírja: Formatting...

Ennyi... :-)

Ezzel oldották meg, hogy szoftveresen ledöglött, bootolni képtelen telót is lehessen formázni. Végre egy frappáns megoldás.
Ennél egyszerűbb már csak az lett volna, ha egy reset gombot tettek volna valahová az akksifedél alá.

hétf. márc. 29, 2004 0:21
arany tag

Hozzászólás Re: Reset kód nem megy! :-(
Gregory írta:
Hali! Működik valakinek a reset kód? (*#7370#)

Nekem sima beállítás visszaállítást csinál! :-(((

Hogyan lehet RESET-elni????

A *#7370# nem működik a 6600-nál!!!

Megvan a megoldás!

Ki kell kapcsolni a telót, kártyákat ki kell venni! Utána miközben bekapcsoljuk, lenyomva kell tartani a zöld, a * és a 3-as gombot! Erre bekapcsol a teló és kiírja: Formatting...

Ennyi... :-)

vas. márc. 28, 2004 23:24
arany tag

Hozzászólás Reset kód nem megy! :-(
Hali! Működik valakinek a reset kód? (*#7370#)

Nekem sima beállítás visszaállítást csinál! :-(((

Hogyan lehet RESET-elni????

vas. márc. 28, 2004 22:04
arany tag

Hozzászólás 
Szabimaci írta:
BraveStarr írta:
Megvan az új ICQ.sis!! Akinek kell, szóljon!!

Sajnos ez sem akar menni. Valszeg tényleg csak az O2 szolgáltatón megy.

Brave, átlököd e-mailben? Megnézem, hogy updateként megy-e. Sajan lehet, hogy meg kell várni ennek is a 18+2-es törését...

Párhuzamosnak elküldtem, felteszi az oldalára. Sajna az új ICQ és AIM is ugyanazzal a hibával áll le csatlakozás után. Valszeg a rendszer O2-re lett lekorlátozva. Tehát a progik mennek, és a rendszer utasít el csatlakozás után.

vas. márc. 28, 2004 18:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Szerkesztőket, cikkírókat keresek az oldalamhoz!
Keresek olyan embereket akik szívesen segítenének a portál fejlesztésében, cikkek és hírek írásában! Nem baj, ha nem értesz a weboldal szerkesztéshez, csak a cikket kell megírnod, csatolni a képeket és rámenned a küldés gombra. Nagyjából. De ha beszállsz, akkor úgyis leírok mindent részletesebben! Ha nem akarsz állandó szerkesztő lenni, de van egy olyan tapasztalatod, írásod, amit mindenkivel megakarsz osztani, azt is megteheted!

Az oldal: http://symbian.uw.hu

Ha érdekel, írj: dpbalazs kukac freemail.hu !

vas. márc. 28, 2004 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
BraveStarr írta:

Brave, átlököd e-mailben? Megnézem, hogy updateként megy-e. Sajan lehet, hogy meg kell várni ennek is a 18+2-es törését...

vas. márc. 28, 2004 12:35
vas-tag

Hozzászólás 
Soft témához még annyit, hogy szerintem nem volt még egy ilyen telefon, aminek a frissítésére ennyit kellett várni. Nokia monnyon le!!!!!!

vas. márc. 28, 2004 11:01
arany tag

Hozzászólás 

vas. márc. 28, 2004 10:26
arany tag

Hozzászólás 
Na, egy haverom megígérte hogy ma leszedi az O2 karijával, erre elment a csajához inkább, és ezt holnapra halasztotta! Felháborító!! :twisted: :wink:

szomb. márc. 27, 2004 21:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Számból vetted ki a szót :)

Dicsö Lovag kerestetik, aki mindezt megtenné :) Vagy 15 dolláros ár feléért adna egy O2-es kártyát legalább )(ami jó sms-re) és én leszedem :)

BraveStarr írta:
Nincs valakinek egy angol vagy német O2 kártyája aktív wappal, hogy a szolgáltató wap honlapjáról leszedje az ICQ-t??

szomb. márc. 27, 2004 19:45
Moderátor

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
melyik a legujabb magyar sw ra?

Még mindig a 3.42.1-es.

K.Zolee írta:
...masik kerdes muxik mar hogy magyar t9 nel ne unicode hanem gsm abs legyen?

Nem, de nem is fog. Ez az új szabvány (a unicode), nemhogy a Nokia hagyna fel vele, hanem a többiek is követik sorban (SE, Siemens, Samsung).

szomb. márc. 27, 2004 16:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
melyik a legujabb magyar sw ra? masik kerdes muxik mar hogy magyar t9 nel ne unicode hanem gsm abs legyen?

szomb. márc. 27, 2004 15:04
arany tag

Hozzászólás 
Nincs valakinek egy angol vagy német O2 kártyája aktív wappal, hogy a szolgáltató wap honlapjáról leszedje az ICQ-t??

szomb. márc. 27, 2004 14:50
arany tag

Hozzászólás 
Az Agile messengerről van 1 cikk a http://madsoft.try.hu oldalon. Itt több érdekes cikket is találhattok, nézzetek el arrafelé, hátha hasznos info-hoz juttok :-)

szomb. márc. 27, 2004 12:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
SCSII írta:
Üdv mindnekinek!

Szóval a kérdés, hogy hol találom meg ezt a naplófájlt a telefonon...

Előre is Köszi a válaszokat!

Logdbu.dat
De a telefon nem enged hozzaferest siman
De az Extended Log Manager ki tudja menteni csv formatumba azt meg excelbe be tudod importtalni
Meg meg tud egy ket jo dolgot a progi
Itt nalam fent van
Rajzol.uw.hu

szomb. márc. 27, 2004 8:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Oké! Maradjunk :D Bocs.

Jó hogy egyben van minden a AM-ben, de nekem mégis csepp kavalkádot okoz, ha onlány van 15 icq és ugyanannyi msn contact :)
A külön icq nekem csak az sms miatt volt érdekes :) Van 1-2 bném akikkel így teljesen jól elvoltam. Mindnek ki volt elégítve a napi sms szükséglete :D

Igy mar ertheto. De jol tudom, hogy csak Vodafone-ra kuld SMS-t?
(Nekem speciel jol jon, hogy nem kell 3 progi, hogy "online" legyek.)

Maradjunk a parhuzamos-nal :).[/quote]

szomb. márc. 27, 2004 5:47
arany tag

Hozzászólás 
Szabimaci írta:
Bence, félre ne érts... fennt van nekem is az Agile.. és törpéletes, mert frissíti is önmagát... meg minden... DE: de az icq-nál nekem az sms küldés kellett.. Ennyi :) és jobban tetszett a kezelöi felülete :) No meg az hogy külön volt.. Nem szeressem az all in one megoldást minden esetben :)

Igy mar ertheto. De jol tudom, hogy csak Vodafone-ra kuld SMS-t?
(Nekem speciel jol jon, hogy nem kell 3 progi, hogy "online" legyek.)

Maradjunk a parhuzamos-nal :).

pén. márc. 26, 2004 20:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Bence, félre ne érts... fennt van nekem is az Agile.. és törpéletes, mert frissíti is önmagát... meg minden... DE: de az icq-nál nekem az sms küldés kellett.. Ennyi :) és jobban tetszett a kezelöi felülete :) No meg az hogy külön volt.. Nem szeressem az all in one megoldást minden esetben :)

[quote="parhuzamos"]Szabimaci
Nem tudom miert ragaszkodsz az ICQ-hoz. En AgileMessenger-t hasznalok, ingyenes es nekem nagyon bejon. Nagyon kellemesen lehet hasznalni. Az mar csak hab a tortan, hogy tud MSN-t, Yahoo!-t, AIM-t. Tessek kiprobalni! Ez szol mindenkinek :) !
Hogy hol?
http://parhuzamos.com/6600/ => Communication => AgileMessenger

pén. márc. 26, 2004 20:00
arany tag

Hozzászólás 
parhuzamos írta:
.Nokia.
Nekem a karc ellen a gyari folia van rajta. Annak idejen a 3650-rol lenduletbol szedtem le. Azt akkor megbantam, igy az uj telefonnal mar okosabb voltam. A bal felso sarokbol le kell venni azt a pici fulet, hogy teljesen felfekudjon a matrica a kijelzore. Igy nem fog "megkezdodni" a hamlas. Ha jol tudom - meg utana kell neznem - GSM boltokban lehet kapni ilyen foliat. Nem olcso, de megeri az biztos. A 3650-emen olyan karcok voltak, hogy csuda!
Meg egy kerdes hozzad! Milyen progit hasznalsz a korlatlan filmfelvetelhez?
Amiket en kiprobaltam, azok kozul egy sem ment :(. Mind elszalt vagy valami limit van benne vagy el sem indul.

parhuzamos.com[/6600]

Én közben baromi innovatív megoldást találtam. A speedshopos 800 Ft-os átlátszó tokot kicsit moddoltam :). A billenytyüzet felett kivágtam egyszerűen a tokot. Így a telefon védve marad de nem zavar a tok. Szerintem ez tökéletes és olcsó megoldás. Az Eti Camcordert használnám :( de nem egészen megy Nekem se, csak hang nélkül müködik sajna :( Szóval ha van valami ötleted csak szólj :)

pén. márc. 26, 2004 19:39
arany tag

Hozzászólás Re: Icq & akksi :)
Szabimaci írta:
Nah, én is újra itt :)
Kérdés lenne: az icq alpha-m pár napja nem akaródzik elindulni, azt írja ki, hogy lejrát vagy upgrade.. ilyesmi. Ránéztem a my-symbianra.. és lám: kijött a végleges verzió... 12 dolcsiért :) Nem találkozott valaki egy kallódó darabbal a neten? :D

Apropó, hol érdemes akksit venni? Fater 3310-ében meghalt és meg akarom lepni eggyel.. vagy inkább új telefont?

Sajnos tényleg behalt a symbianos icq, amióta kijött az új. Remélem a tört változat is meg lesz hamarosan.
Jelenleg mondjuk a rendes ICQ sem akar Vodára sms-t küldeni. :(

pén. márc. 26, 2004 19:30
arany tag

Hozzászólás 
Szabimaci
Nem tudom miert ragaszkodsz az ICQ-hoz. En AgileMessenger-t hasznalok, ingyenes es nekem nagyon bejon. Nagyon kellemesen lehet hasznalni. Az mar csak hab a tortan, hogy tud MSN-t, Yahoo!-t, AIM-t. Tessek kiprobalni! Ez szol mindenkinek :) !
Hogy hol?
http://parhuzamos.com/6600/ => Communication => AgileMessenger

.Nokia.
Nekem a karc ellen a gyari folia van rajta. Annak idejen a 3650-rol lenduletbol szedtem le. Azt akkor megbantam, igy az uj telefonnal mar okosabb voltam. A bal felso sarokbol le kell venni azt a pici fulet, hogy teljesen felfekudjon a matrica a kijelzore. Igy nem fog "megkezdodni" a hamlas. Ha jol tudom - meg utana kell neznem - GSM boltokban lehet kapni ilyen foliat. Nem olcso, de megeri az biztos. A 3650-emen olyan karcok voltak, hogy csuda!
Meg egy kerdes hozzad! Milyen progit hasznalsz a korlatlan filmfelvetelhez?
Amiket en kiprobaltam, azok kozul egy sem ment :(. Mind elszalt vagy valami limit van benne vagy el sem indul.

XRV
Szomoruan kell megmondjam, hogy nem tudok segiteni, mert nekem sem ment semmi kamera sem. A kikapcs helyett en AppMan-nal szoktam kiloni az EtiCamcorder-t. Megneznem azt a 3.7.5-os verziot. El tudod kuldeni? Aztan felrakom az oldalamra is.
AppMan - futo programok kilovese, listazasa, kedvencekbe pakolas - http://parhuzamos.com/6600/ => ! => AppMan

--
parhuzamos.com[/6600]

pén. márc. 26, 2004 19:14
arany tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:
.Nokia. írta:
jokers5 írta:
Hát ami akarcok elleni védelmet illeti, eddig ami bevált a 6600-nál az egy puha bőrtok, amit rendszerint a kisebb PDA-khoz használnak.

Esetleg valami képed, linked nincs róla?

A helyzet az, hogy a tok ami emlitettem az 1ik kolegámnak van és Ő azt mondta, hogy egy sima mezei Ofotért-es pár 100 forintos szemüvegtok aminek a tetejét levágta.Sztem pont jól illik hozzá.

Amugy a Speed-ben van választék hozzá.

Én mivel nem szeretem a tokot nem is használok.Ezért már van tarcsiban komplett házam hozzá.

Én nem is a házat, hanem a kamerát féltem nagyon. azért kell valami tok. de azt hiszem a mostani átlátszó tokot kivágom a bill fölött és akkor jó is lesz úgy érzem :D

pén. márc. 26, 2004 11:10
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
jokers5 írta:
Hát ami akarcok elleni védelmet illeti, eddig ami bevált a 6600-nál az egy puha bőrtok, amit rendszerint a kisebb PDA-khoz használnak.

A helyzet az, hogy a tok ami emlitettem az 1ik kolegámnak van és Ő azt mondta, hogy egy sima mezei Ofotért-es pár 100 forintos szemüvegtok aminek a tetejét levágta.Sztem pont jól illik hozzá.

Amugy a Speed-ben van választék hozzá.

Én mivel nem szeretem a tokot nem is használok.Ezért már van tarcsiban komplett házam hozzá.

pén. márc. 26, 2004 10:47
ezüst tag

Idézet:

Ha jól látom, fenn kallódik a 6600sector.new-lan.hu -n, a "feltöltések" között. Siess, mert onnét lekerülnek a dolgok egy idő után.

Háát izé.. ami ott fennt van az pontosan az Alpha verzió. Erre jött ki egy újabb amit vagy megveszel, vagy ingyen kapod ha O2-es elöfizud van németoban vagy angliában... Hmm..

pén. márc. 26, 2004 9:41
platina tag

Szabimaci írta:
Kérdés lenne: az icq alpha-m pár napja nem akaródzik elindulni, azt írja ki, hogy lejrát vagy upgrade.. ilyesmi. Ránéztem a my-symbianra.. és lám: kijött a végleges verzió... 12 dolcsiért :) Nem találkozott valaki egy kallódó darabbal a neten? :D

Ha jól látom, fenn kallódik a 6600sector.new-lan.hu -n, a "feltöltések" között. Siess, mert onnét lekerülnek a dolgok egy idő után.

pén. márc. 26, 2004 9:37
arany tag

Szabimaci írta:
Apropó, hol érdemes akksit venni? Fater 3310-ében meghalt és meg akarom lepni eggyel.. vagy inkább új telefont?

A speedshopban van 3000-ért gyári aku csomagolás nélkül. szerintem azért annyit megér.

pén. márc. 26, 2004 9:31
ezüst tag

Hozzászólás Icq & akksi :)

pén. márc. 26, 2004 9:21
arany tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:

pén. márc. 26, 2004 9:00
platina tag

Hozzászólás 

pén. márc. 26, 2004 8:28
arany tag

Hozzászólás 
parhuzamos írta:
Uj forum motor (phpBB), uj telefon (Nokia 6600).

Udvozlom magam itt is :).

Udv,
parhuzamos
http://parhuzamos.com/6600/

Nálam is hasonló a helyzet :) most 1 hetes a picike. Lenne 1 kérdésem a tapasztaltabbakhoz: Ti, hogy védítek a telót karcolódás ellen? Én vettem rá műanyagtokot a speedshop-nál, de nem az igazi :? van ennél jobb megoldás szerintetek?

pén. márc. 26, 2004 2:32
vas-tag

Hozzászólás 
Szia Párhuzamos,
én feltettem a Camcorder prot mind a 3.7.4 és a 3.7.5 ös verziót, de a készülék fagy a kép szaggat...semmire sem reagál a végén. Kikapcs segit csak. :?:

pén. márc. 26, 2004 0:09
arany tag

Hozzászólás 
Uj forum motor (phpBB), uj telefon (Nokia 6600).

Udvozlom magam itt is :).

Udv,
parhuzamos
http://parhuzamos.com/6600/

szer. márc. 24, 2004 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv mindnekinek!

Tudja valaki, hogy a N6600 Napló programjában amikor jobbra lépek, van egy részletes naplózási szakasz...
Szal ezt hol lehet file-ként megtalálni a telon? Lementeni és PCn böngészgetni, eltárolni... jó dolog, akár számlaproblémák miatt is... teljesen naplóz mindent (GPRS, ki/be hivás, SMS, MMS), de gondolom ezt ti is tudjátok...
Szóval a kérdés, hogy hol találom meg ezt a naplófájlt a telefonon...

Előre is Köszi a válaszokat!

hétf. márc. 22, 2004 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
7610 akart lenni...

hétf. márc. 22, 2004 9:39
platina tag

Hozzászólás 
Vki használ itt Cell Track nevezetü progit a telón?

hétf. márc. 22, 2004 9:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
7600 mennyivel jobb a 6600nal?

hétf. márc. 22, 2004 8:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
@QwertyQ:
Igen,gondolom,de ez tényleg beázott volt,mivel a bill. alatt is vmi ragadós maszlag maradványa volt,és a nyákon egy szép nagy színeződés is ott figyelt...persze mindez nem látható vásárláskor,mivel nem lehet lekapni az előlapot,garis telót meg ki szed szét épésszel?:)
Szóval én már szívtam vele,hátha más megússza!

hétf. márc. 22, 2004 0:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 74  Következő