Szerző |
Üzenet |
mbali
vas-tag
|
pampika írta: Ott van kirakva az oldalra a megoldás.Valahova ki van írva,hogy a bannerben van a jelszó,és ott is van! Figyeld kicsit a fenti bannert és ezt fogod látni: gsmztnawhcs
Köszi.
Nem néztem jól körül, bocs.
De most már megvan. Nagyon tetszenek, és jól működnek.
|
szomb. ápr. 17, 2004 20:50 |
|
|
Gregory
arany tag
|
corno írta: Gregory írta: corno írta: Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy n6600-ra be lehet-e állítani csengőhangnak wav-ot, vagy mp3-at? Előre is köszi! corno Wav-ot lehet! Mp3-t nem! Szia Gregory! Segítenél nekem ebben egy kicsit? Tehát, hogy hogyan kell wav-ot csengőhangnak vagy üzenetjelzőhangnak berakni! Nagyon új még a telcsi, most ismerkedem vele... Előre is köszi!!
Nincs mit!
Ne haragudj, de kézikönyvet kaptál hozzá?
Csuda dolgok vannak benne! ))
Egyébként simán kiválaszthatod mondjuk az ÜZZEMMÓD->OPCIÓK->TESTRESZABÁS->CSENGŐHANG -nál!
|
szomb. ápr. 17, 2004 17:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ott van kirakva az oldalra a megoldás.Valahova ki van írva,hogy a bannerben van a jelszó,és ott is van!
Figyeld kicsit a fenti bannert és ezt fogod látni:
gsmztnawhcs
|
szomb. ápr. 17, 2004 11:54 |
|
|
corno
ezüst tag
|
Gregory írta: corno írta: Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy n6600-ra be lehet-e állítani csengőhangnak wav-ot, vagy mp3-at? Előre is köszi! corno Wav-ot lehet! Mp3-t nem!
Szia Gregory!
Segítenél nekem ebben egy kicsit? Tehát, hogy hogyan kell wav-ot csengőhangnak vagy üzenetjelzőhangnak berakni! Nagyon új még a telcsi, most ismerkedem vele...
Előre is köszi!!
|
szomb. ápr. 17, 2004 11:33 |
|
|
mbali
vas-tag
|
Hali!
A ( http://www.gsmschwantz.com/6600.htm) oldalon találtam egy pár jó témát, de kicsomagolásnál jelszót kér. Nem tud valaki segíteni a megfejtésben?
Üdv: Balázs
|
szomb. ápr. 17, 2004 11:01 |
|
|
Gregory
arany tag
|
XRV írta: Én is csatlakoznék, ha nem 1 ETI Camcorder lenne, hanem pontos megnevezéssel esetleg a leszedési linkkel. Copy+paste sztem nem oly nehéz. Nagyon megölrülnék, ha esetleg azt elküldenéd e-mailba, mégpedig erre. xrv@mailbox.huHúsvét már elmúlt, de: ...camcordert mailomba várom
Ha figyelsz, ott van a lelőhely (aivanet!
www.aivanet.com
|
szomb. ápr. 17, 2004 10:02 |
|
|
XRV
vas-tag
|
Én is csatlakoznék, ha nem 1 ETI Camcorder lenne, hanem pontos megnevezéssel esetleg a leszedési linkkel.
Copy+paste sztem nem oly nehéz.
Nagyon megölrülnék, ha esetleg azt elküldenéd e-mailba, mégpedig erre.
xrv@mailbox.hu
Húsvét már elmúlt, de:
...camcordert mailomba várom
|
szomb. ápr. 17, 2004 9:54 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Akoska írta: Az aivanetről leszedtem egy ETI Camcordert, ami teljesen jól megy a 6600-n is, hanggal...
Csatlakoznék! Nekem is tök jól működik!
|
szomb. ápr. 17, 2004 7:47 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Az aivanetről leszedtem egy ETI Camcordert, ami teljesen jól megy a 6600-n is, hanggal...
|
szomb. ápr. 17, 2004 2:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Off:
Láttam ma nagyon mókásat:
Kemény csávó jön kifele a plázából és nyakába ott lóg a 6600 fejjel lefelé
on
|
pén. ápr. 16, 2004 22:22 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Re: 6600 camerasoft
Gyeni írta: Létezik egyáltalán limit nélküli kamara szoftver a 6600-hoz? Ha igen, akkor mi a pontos neve?
Előre is köszi
Igen létezik csak az a baj vele, hogy fagyogat és sztem kicsit lassu is.
A Philiphs által a Camcoder.
|
pén. ápr. 16, 2004 19:36 |
|
|
Gyeni
|
6600 camerasoft
Létezik egyáltalán limit nélküli kamara szoftver a 6600-hoz?
Ha igen, akkor mi a pontos neve?
Előre is köszi
|
pén. ápr. 16, 2004 18:52 |
|
|
Gregory
arany tag
|
corno írta: Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy n6600-ra be lehet-e állítani csengőhangnak wav-ot, vagy mp3-at? Előre is köszi! corno
Wav-ot lehet! Mp3-t nem!
|
pén. ápr. 16, 2004 14:57 |
|
|
corno
ezüst tag
|
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy n6600-ra be lehet-e állítani csengőhangnak wav-ot, vagy mp3-at?
Előre is köszi!
corno
|
pén. ápr. 16, 2004 14:21 |
|
|
Gregory
arany tag
|
JrCsG írta: Hi! AgileMessenger-t használóktól kérdezném, hogy pontosan milyen kódolásra kell beállitani, hogy minden tökéletesen megjelenjen A másik kérdés pedig az, hogy mi a véleményetek a Plantronics M3000-es bluetooth headsetről, megéri, vagy várjam meg a Nokia HSW4-est
Szerintem ne várj a nokia-ra! Nem tud a nokia jó BT-t csinálni!!!! ((
|
csüt. ápr. 15, 2004 22:18 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Szabimaci írta: Agile Messengerrel kapcsolatban kérdezném megint... egy héten belül jött egy új frissítés a progira.. leszedtem.. teljesen jó, de egy két dolog nem oké: megy valakinek a kép fogadása icq-n? Vagy csak küldeni lehet? A másik gondom.. most már jól jönnek a karakterek (ezt is leírhatná valaki hogy mire érdemes dekódoltatni) de két sorban küldi el. Az elsö hibás a második a jó ékezetes. Hasonlót produkál másnál is?
Megy kép fogadása is! Ha piros színnel megjelenik egy "incoming picture" vagy valami hasonló sor, akkor ha ráviszed a csíkot és nyomsz egy joy-t, akkor elkezdi letölteni, de sajna nem minndig jó!
Én próbáltam a kódolást iso8859-2 -vel és win1250-el is. Asszem mindkettővel jó, de kódolástól függetlenül előfordul, hogy bizonyos kliensek nem látják mit írok!
|
csüt. ápr. 15, 2004 22:17 |
|
|
JrCsG
ezüst tag
|
Hi!
AgileMessenger-t használóktól kérdezném, hogy pontosan milyen kódolásra kell beállitani, hogy minden tökéletesen megjelenjen
A másik kérdés pedig az, hogy mi a véleményetek a Plantronics M3000-es bluetooth headsetről, megéri, vagy várjam meg a Nokia HSW4-est
|
csüt. ápr. 15, 2004 14:42 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik e olyan progi amivel exel-t tudok nézni a telón.
Word-re tudom, hogy van progi.
|
csüt. ápr. 15, 2004 8:29 |
|
|
Szabimaci
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Budapest
|
Agile Messengerrel kapcsolatban kérdezném megint... egy héten belül jött egy új frissítés a progira.. leszedtem.. teljesen jó, de egy két dolog nem oké: megy valakinek a kép fogadása icq-n? Vagy csak küldeni lehet?
A másik gondom.. most már jól jönnek a karakterek (ezt is leírhatná valaki hogy mire érdemes dekódoltatni) de két sorban küldi el. Az elsö hibás a második a jó ékezetes. Hasonlót produkál másnál is?
Gregory írta: Cifi írta: Ez az agilemessenger nagyon király. Mi a tapasztalat, ha egész nap GPRS online vagyok, úgy sokkal többet fogyaszt a teló? Igen, az állandó GPRS kommunikáció csökkenti a készenléti időt! Nekem mondjuk ilyenkor estére már csak 1-2 pálcika marad. De ha mondjuk rádió mellett dolgozol/vagy, hallatszik a majdnem folyamatos adatfolyam.
|
szer. ápr. 14, 2004 23:35 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Galahed írta: Haliho!
Hogyan tudom szetszedni a telot? van vkinek tapasztalata vele? Melyik oldalon kezdjem meg? ki akarom pucolni a billentyuzetet, mert kicsit mostohan bantam vele.. koszi.
Otthon szerintem nem nagyon fog menni.Nokia szervízes mondta,hogy ahhoz kell egy szétszedő kit (gondolom,olyasmi,mint a 7650-hez),amivel szét lehet csúsztatni.Ez hivatalosan 120.000-t kóstál.De aki szervízzel foglalkozik,annak lehet,hogy van.Mivel egyet kölcsön kér/szerez vmi szervízből havertól,formára öntet egy párat,eladja relatíve olcsóbban és így van a kisebb szervizeknek is.
|
szer. ápr. 14, 2004 16:44 |
|
|
Gregory
arany tag
|
parhuzamos írta: Nem mondod??? Tenyleg!!! Most, hogy elinditottam a jatekot, eltuntek a Naptarbol a bejegyzesek... Hogy a kakas csipje meg! Hogy jottel ra erre??? Gondolom valahol olvastad... Hol? (Nem mintha lenne idom mas forumokat olvasni.) Lehet, hogy a Kedvencek (Pinboard) is ezert felejti el az elrendezeseket?! Akoska írta: parhuzamos írta: Tapasztalt valaki olyat, hogy egyszeruen eltunnek a Calendar-bol (Naptar) az esemenyek? Meg a ToDo-k (Teendok) is. Mind. Mintha az ezeket tartalmazo file-okat letoroltek volna.
Van egy ListManager progi a telefonon, ami a ToDo-kat modositgatja (legalabbis gondolom, mert abbol is eltunt minden bejegyzes), de a Calendar-hoz _nem_ nyul. A Naptar bejegyzeseit - amennyire en tudom -, csak a beepitett progival modositom. (Nagyon sok progi van a telon, igy ebben nem lehetek biztos.) Automatikusan elindulo program nincs a telefonon. Te játszol a 3D Rally Pro Contest-tel, igaz?
Destruktív védelem?
|
szer. ápr. 14, 2004 15:13 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Nem mondod???
Tenyleg!!! Most, hogy elinditottam a jatekot, eltuntek a Naptarbol a bejegyzesek... Hogy a kakas csipje meg!
Hogy jottel ra erre??? Gondolom valahol olvastad... Hol? (Nem mintha lenne idom mas forumokat olvasni.)
Lehet, hogy a Kedvencek (Pinboard) is ezert felejti el az elrendezeseket?!
Akoska írta: parhuzamos írta: Tapasztalt valaki olyat, hogy egyszeruen eltunnek a Calendar-bol (Naptar) az esemenyek? Meg a ToDo-k (Teendok) is. Mind. Mintha az ezeket tartalmazo file-okat letoroltek volna.
Van egy ListManager progi a telefonon, ami a ToDo-kat modositgatja (legalabbis gondolom, mert abbol is eltunt minden bejegyzes), de a Calendar-hoz _nem_ nyul. A Naptar bejegyzeseit - amennyire en tudom -, csak a beepitett progival modositom. (Nagyon sok progi van a telon, igy ebben nem lehetek biztos.) Automatikusan elindulo program nincs a telefonon. Te játszol a 3D Rally Pro Contest-tel, igaz?
|
szer. ápr. 14, 2004 14:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
parhuzamos írta: Tapasztalt valaki olyat, hogy egyszeruen eltunnek a Calendar-bol (Naptar) az esemenyek? Meg a ToDo-k (Teendok) is. Mind. Mintha az ezeket tartalmazo file-okat letoroltek volna.
Van egy ListManager progi a telefonon, ami a ToDo-kat modositgatja (legalabbis gondolom, mert abbol is eltunt minden bejegyzes), de a Calendar-hoz _nem_ nyul. A Naptar bejegyzeseit - amennyire en tudom -, csak a beepitett progival modositom. (Nagyon sok progi van a telon, igy ebben nem lehetek biztos.) Automatikusan elindulo program nincs a telefonon.
Te játszol a 3D Rally Pro Contest-tel, igaz?
|
kedd ápr. 13, 2004 21:29 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
|
kedd ápr. 13, 2004 17:41 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
Tapasztalt valaki olyat, hogy egyszeruen eltunnek a Calendar-bol (Naptar) az esemenyek? Meg a ToDo-k (Teendok) is. Mind. Mintha az ezeket tartalmazo file-okat letoroltek volna.
Van egy ListManager progi a telefonon, ami a ToDo-kat modositgatja (legalabbis gondolom, mert abbol is eltunt minden bejegyzes), de a Calendar-hoz _nem_ nyul. A Naptar bejegyzeseit - amennyire en tudom -, csak a beepitett progival modositom. (Nagyon sok progi van a telon, igy ebben nem lehetek biztos.) Automatikusan elindulo program nincs a telefonon.
|
kedd ápr. 13, 2004 9:12 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Macika írta: Akoska írta: Jelentem, az alábbi NGAGE játékok nálam kifogástalanul futnak a 4.09-es soft alatt is:
- Red Faction - Moto GP
- A Blizzard installer is elindul, hogy rendesen műxik-e, azt nem tudom
Szerintem a többi is menne, csak most ennyi van éppen a gépre installálva. Tudod, ez megint olyan, mint az egyéb rémhírterjesztés. Valószínűleg a régi, MMC installt próbálta valaki elindítani egy full reset után, és nem volt hajlandó futni a telóból hiányzó fájlok miatt. A többi emberkének már csak azt adta tovább, hogy "Hallottad, az új szofttal nem mennek az N-GAGE játékok!" Így aztán sokan köszönik, de nem kérnek a szoftfrissből.
Azóta igen sok programot kipróbáltam, és azokat is elindítottam, amik a telón voltak, csak nem használtam egy ideje (telót nem reseteltem frissítés után).
Egy sem akadt, amely ne a megszokott ill. elvárható módon működött volna. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne akadhatna olyan, amely nem megy rendesen, de a leghardverfüggőbb játékoktól a mélyen a rendszerbe ágyazódó rendszerprogramokig sokminden szépen muzsikál az új softtal is, ennyi biztos...
|
hétf. ápr. 12, 2004 17:16 |
|
|
perill
ezüst tag
|
Akkor ne írd le.
|
vas. ápr. 11, 2004 21:55 |
|
|
Gregory
arany tag
|
perill írta: Helló! Nincs időm visszaolvasni, de érdekelne, hogy miképpen lehet a 6600-ast Bluetooth-szal számítógéphez csatlakoztatni, úgy, hogy VodaNethez tudjam használni. A ConnectMe nem is tartalmazza... Ha már kitárgyaltátok, bocs, s ebben az esetben kellene a hozzászólások sorszáma.
Köszönöm
A kis lusta...
Nekem meg nincs időm leírni a választ! ((
|
vas. ápr. 11, 2004 21:31 |
|
|
perill
ezüst tag
|
Helló! Nincs időm visszaolvasni, de érdekelne, hogy miképpen lehet a 6600-ast Bluetooth-szal számítógéphez csatlakoztatni, úgy, hogy VodaNethez tudjam használni. A ConnectMe nem is tartalmazza...
Ha már kitárgyaltátok, bocs, s ebben az esetben kellene a hozzászólások sorszáma.
Köszönöm
|
vas. ápr. 11, 2004 21:16 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Akoska írta: Jelentem, az alábbi NGAGE játékok nálam kifogástalanul futnak a 4.09-es soft alatt is:
- Red Faction - Moto GP
Szerintem a többi is menne, csak most ennyi van éppen a gépre installálva.
Tudod, ez megint olyan, mint az egyéb rémhírterjesztés.
Valószínűleg a régi, MMC installt próbálta valaki elindítani egy full reset után, és nem volt hajlandó futni a telóból hiányzó fájlok miatt. A többi emberkének már csak azt adta tovább, hogy "Hallottad, az új szofttal nem mennek az N-GAGE játékok!" Így aztán sokan köszönik, de nem kérnek a szoftfrissből.
|
vas. ápr. 11, 2004 20:08 |
|
|
Galahed
ezüst tag
|
Haliho!
Hogyan tudom szetszedni a telot? van vkinek tapasztalata vele? Melyik oldalon kezdjem meg? ki akarom pucolni a billentyuzetet, mert kicsit mostohan bantam vele..
koszi.
|
vas. ápr. 11, 2004 14:49 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Cifi írta: Ez az agilemessenger nagyon király. Mi a tapasztalat, ha egész nap GPRS online vagyok, úgy sokkal többet fogyaszt a teló?
Igen, az állandó GPRS kommunikáció csökkenti a készenléti időt! Nekem mondjuk ilyenkor estére már csak 1-2 pálcika marad.
De ha mondjuk rádió mellett dolgozol/vagy, hallatszik a majdnem folyamatos adatfolyam.
|
szomb. ápr. 10, 2004 13:50 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Akoska írta: Jelentem, az alábbi NGAGE játékok nálam kifogástalanul futnak a 4.09-es soft alatt is:
- Red Faction - Moto GP
Nekem a motogp képe egy kicsit elcsúszik balra-lefelé!
|
szomb. ápr. 10, 2004 13:48 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
Ez az agilemessenger nagyon király.
Mi a tapasztalat, ha egész nap GPRS online vagyok, úgy sokkal többet fogyaszt a teló?
|
szomb. ápr. 10, 2004 13:41 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Jelentem, az alábbi NGAGE játékok nálam kifogástalanul futnak a 4.09-es soft alatt is:
- Red Faction
- Moto GP
|
szomb. ápr. 10, 2004 12:54 |
|
|
Gregory
arany tag
|
MA szólt az agilemessenger, hogy letöltse-e a frissebb verziót! ENgedtem...
Aki eddig nem használta, próbálja ki! Nagyon jó lett!!!
Most már meg lehet adni a karakter kódolást illetve konverziót! Végre mindig jók az ékezetek!
Lehet vele online képet küldeni icq-n keresztül!
Ha üzeneted érkezik miközben a képernyővédő aktív, a kijelző felső részen figyelmeztet rá!
De sajna a vibrát még mindig nem támogatja!
Bár ez szerintem a nokia hibája! Gondolom nem adja ki az API-t hozzá!
|
szomb. ápr. 10, 2004 11:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Cifi írta: Fentebb olvastam: És változott a lezárt billentyűzet kioldása. Ha megy a képernyővédő, most akkor is rögtön a "Kiold, majd * gomb" szöveget ajánlja fel, nem úgy mint előtte.
Ez elég zavaró, mert a régi szofton előbb nyomni kell valamit, hogy elmenjen a képernyővédő és utána lehet nyomni a billentyűzár feloldását.
Ezek szerint ezt javították?!
Igen, ezt biztosan mondhatom. Egyből oldja.
|
szomb. ápr. 10, 2004 10:47 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
Fentebb olvastam: És változott a lezárt billentyűzet kioldása. Ha megy a képernyővédő, most akkor is rögtön a "Kiold, majd * gomb" szöveget ajánlja fel, nem úgy mint előtte.
Ez elég zavaró, mert a régi szofton előbb nyomni kell valamit, hogy elmenjen a képernyővédő és utána lehet nyomni a billentyűzár feloldását.
Ezek szerint ezt javították?!
|
szomb. ápr. 10, 2004 8:42 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Legalább 2 napba telik szerintem a Blizzard csapatnak, mire megkerülik ezt is...
Hacsak nem kapnak elég "támogatást" a Nokia cég részéről
|
pén. ápr. 09, 2004 23:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Cifi írta: Az lenne a kérdésem, hogy akkor most érdemes felrakatni az új softot vagy nem?? Milyen programok nem mennek még így vele??? Engem az új softban elsősorban az érdekelne, hogy mennyivel lett gyorsabb a telő alap funkciókban?+a keylock javítása is igen jólesne...
Nem lett gyorsabb semmivel, a keylock sem változott (vajh mennyibe kerülne belerakni az automata bill. zárat, ami egy olcsó típusban benne van?).
Több embernek felraktam már, reklamáció nem volt még, hogy rosszabb lett volna a korábbinál. Egy biztos, azt a hibáját most hozza helyre a Nokia, hogy semmiféle védelmet nem rakott az N-GAGE-s játékokba és azok nagy része futtatható a 6600-n is simán.
|
pén. ápr. 09, 2004 21:30 |
|
|
Cifi
vas-tag
|
Az lenne a kérdésem, hogy akkor most érdemes felrakatni az új softot vagy nem?? Milyen programok nem mennek még így vele???
Engem az új softban elsősorban az érdekelne, hogy mennyivel lett gyorsabb a telő alap funkciókban?+a keylock javítása is igen jólesne...
|
pén. ápr. 09, 2004 18:51 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Minap volt a kezemben egy 7650. Nehezen feledhető, hogy milyen jó volt a joy rajta.
Aztán eszembe jutott a szomszédos topicból egy fotó, amelyen 6600 joyt operálnak át egy sx1-be.
Úgyhogy ma megkértem egy guru ismerősömet, hogy nézzen utána, ki lehetne-e cserélni a joyt 7650-ére, és mennyiért hajlandó. A fejleményt megírom.
|
pén. ápr. 09, 2004 18:21 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Smith164 írta: Már nem azért de a Nokia most már kapjabe. Egy csomó program nem müködik az uj softtal. Kéremszépen, ha egy programot frissítenek, akkor nem kéne LEFELÉ KOMPATIBILISNEK MARADNIA????????? Mármint ami ment a 3-ason, annak kéne mennie a 4-esen is. Vagy csak én lennék ennyire nagy igényű????????
Valszeg az ngage játékok inkompatibilássá tétele volt a cél! Hogy közben más sem fog működni?!?! Kit érdekel?????
|
csüt. ápr. 08, 2004 23:34 |
|
|
Smith164
vas-tag
|
Már nem azért de a Nokia most már kapjabe. Egy csomó program nem müködik az uj softtal. Kéremszépen, ha egy programot frissítenek, akkor nem kéne LEFELÉ KOMPATIBILISNEK MARADNIA????????? Mármint ami ment a 3-ason, annak kéne mennie a 4-esen is. Vagy csak én lennék ennyire nagy igényű????????
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:58 |
|
|
Macika
Moderátor
|
DG írta: Sziasztok! Vettem egy multifunkcionális kártya írót és olvasót, de a Telefon MMC kártyáját nem tudja olvasni, míg más kártyákkal jól működik. Nem tudjátok, van valami speciális formátuma, vagy mi lehet az oka? Mi a megoldás?
Akkor azzal valami bibi van, ugyanis simán kell tudni olvasnia!!!
|
csüt. ápr. 08, 2004 18:01 |
|
|
XRV
vas-tag
|
parhuzamos írta: A tovabbi beallitasoknal melyik az? Mert nekem ezek vannak: "Telefon IP-cime" "Elsodleges nevszerver" "Masodlagos nevszerver" "Proxy szerver cime" "Proxy port szama" Ezekbol egyik sem a gateway. Feltetelezem, hogy nem kevered semmivel a gateway-t... XRV írta: Hát lehet, hogy másképpen kellett volna keresni, de megsúgom, amikor szerkeszted a hozzáfárási pontot, s ott opciók, további beállítások.
Más néven van.
Én a proxy-szerver címéhez írtam az IP címet pl voda esetén: 80.244.97.2 s a proxy-port számot is 8080. A voda oldalán gateway van írva az mms-nél.
" MMS beállítási paraméterek
Adatátvitel módja: GPRS
Hozzáférési pont (APN): mms.vodafone.net
Átjáró (gateway) IP címe: 80.244.97.2
Kezdőlap: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms "
szóval biggyeszd csak oda, jó lesz.
|
szer. ápr. 07, 2004 23:33 |
|
|
DG
vas-tag
|
Sziasztok!
Vettem egy multifunkcionális kártya írót és olvasót, de a Telefon MMC kártyáját nem tudja olvasni, míg más kártyákkal jól működik.
Nem tudjátok, van valami speciális formátuma, vagy mi lehet az oka?
Mi a megoldás?
|
szer. ápr. 07, 2004 16:07 |
|
|
parhuzamos
arany tag
|
gateway ip cim gy.k.: átjáró
Itt az eredmeny: 6600-ban (v3.42.1) kifelejtettek ezt az aprosagot. Ott ahol a 3650-ben van (utana kerdeztem), ott a 6600-ban nincs ilyen.
VISZONT! A PCSuite-tal lementheted a beallitasokat es a lementett file-ban at lehet irni a WGIP=0.0.0.0 reszt (gondolom a WGIP a wap gateway ip roviditese). Aztan ezt a beallitast vissza lehet rakni a telefonba. Ez egy kis kezugyesseget kovetelt nalam, mert nem tudta visszatolteni, elsore. Ezert a file-t megmodositottam, hogy csak az a blokk maradjon, amit atirtam es a telefonon kitoroltem ezt a "hozzaferesi pont"-ot. Igy nem kellet semmit felulirni, csak egy uj "hozzaferesi pont" kerult be, most mar sikeresen. Fontos, hogy a file elejen van egy resz, ami azt tartalmazza, hogy hany ilyen-olyan beallitas van az adott file-ban (NOM, NOA, NOS). Meg egy aprosag. A file unicode-os, viszont, amikor nekem a notepad lementette, akkor kerult egy kis szemet a gepezetbe es a PC Suite nem volt hajlando feldolgozni a file-t. Egy masik szovegszerkesztovel kiderult, hogy van egy kis "piszok" a file legelejen. Lenyeg, hogy [ -vel kezdodjon a file es ne massal.
|
szer. ápr. 07, 2004 10:23 |
|
|
jokers5
platina tag
|
A szoftverrel kapcsolatban:
1 csomo programot kinyirt a Nokia. Tobbek kozott a Blizzard ngage installert is... amig ezekbol a progikbol nem lesz ujabb valtozat addig varnotok kell ha most frissitetek.
|
szer. ápr. 07, 2004 9:42 |
|
|
Tombike
arany tag
|
Nem vagyok behalva ettol az uj softtol
egesz este progikat telepitettem uress MMc-re es ures telmemora
a 3-as softtal meno progik nagy resze nem igazan akar muxeni a 4-esen
es a felinstalalpt progik donto tobseget nem engedi torolni az alkalmazasokbol
|