Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 19:28

Hozzászólás a témához  [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 168  Következő
Siemens S55 
Szerző Üzenet
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
AllSiemens-el megpróbálkoztam még1szer, hátha beolvassa a memet. Meglepődve vettem észre, hogy elkezdi, de nem sokáig tarthatott örömöm:
COMM_LoadBoots : selected phone family is 9
TTY_OpenCOMPort : opening COM1
COMM_LoadBoots : internal loader version is 01.00
COMM_LoadBoots : EEPROM IMEI is ...
COMM_LoadBoots : original IMEI is ... (locked)
COMM_LoadBoots : found SIEMENS S55 lg3 v20 (1)
COMM_LoadBoots : flash ids are ... [...] - 5489
COMM_LoadBoots : phone ids are ... [...]
COMM_Read : reading from 00400000 12582912 bytes
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 0042C000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : read error at 0042C000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 0042C000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 00505000 retrying
TTY_WriteComm : invalid number of written bytes to COM port
TTY_WriteComm : invalid number of written bytes to COM port

Mi a **** lehet nálam? Miért nem képes semmi sem hiba nélkül olvasni?

csüt. ápr. 22, 2004 16:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
V_Klaynek a read flash része mindig más helyen írja a CRC hibát...

csüt. ápr. 22, 2004 16:18
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Satriani írta:
Nem tudja valaki, hogy a black listet hogyan lehet használni? (A profil időzítőre rájöttem közben...)

SZERK: Megvan ez is :)

Akkor tedd közzé légyszíves! :lol:

-----<[BrOnZ]>-----

Blacklist: egy konkrét hívócsoport lesz a blacklist. Itt a patch vonatkozó része:

Idézet:
; default Black List is the 5th from the top
; change this here: (03 = 1st, 04 = 2nd, 05 = 3rd, ... , 07 = 5th)
003B9A06: FF 07

Tehát ha a 07 marad benne a patchben, akkor felülről az ötödik hívócsoport a fekete lista.

Profil időzítő: egy új emlékeztetőt kell létrehozni (Menü - 4 - 2), és a lényeg az emlékeztető helye és ideje. Helyhez az alábbi bejegyzést hozod létre:

Kód:
.p(profilszám)

A profilszám egy betű, a profil 6-os főmenü alatt elfoglalt helyét mutatja. (Pl. Csendes környék: .p2) Értelemszerűen időhöz pedig beállítod az időpontot, amikor az adott profilt aktiválni kívánod.

csüt. ápr. 22, 2004 16:14
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Satriani: Azt áruld el légyszíves, hogy az összes profil nevét hogyan változtattad meg? Nekem az "alap" profilok beállításainál nincs "átnevezés" lehetőségem...

-----<[BrOnZ]>-----

Sorry, előtte játszottam a hívócsoportokkal, valahogy összekevertem :D Ez egy ilyen hét, hihetetlen szétszórt vagyok. Nekem is természetesen csak két profil átnevezhető.

BrOnZ írta:
Arról kellene valamilyen "eszme", hogy hogyan lehetne saját képet, vagy szöveget odatenni... Vagy hogyan lehetne arra rábírni, hogy tényleg a beállított profil nevét vegye át és írja ki az oplogó helyére.

A patchben van egy olyan szöveg, hogy egyéni képekért használjunk SPC2-t. A profil nevét pedig a szoftverből veszi, és párosítja a profilhoz betöltött képpel (azaz képet rak ki, nem pedig szöveget). Tehát hiába töltöd bele egy patchbe a magyar profilneveket, ha megváltoztatod az egyéni profilok neveit, nem fogod tudni kiíratni őket a kijelzőre, csak akkor, ha újra megpeccseled a telefont.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Satriani pén. ápr. 23, 2004 7:14-kor.

csüt. ápr. 22, 2004 16:06
ezüst tag

Hozzászólás 
sajnos, az akksi fel-le, mar meg volt

csüt. ápr. 22, 2004 16:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A problémám továbbra is ugyanaz.Hiába fullflashelem az MC60-mat,kiírja a végén,hogy Writing Flash Ok aztán alá egy kis idő múlva,hogy Transmission Error és természetesen a telefon nem kapcsol be.A kábel az RS-232 és AMD-vel flashelek,ha ez számít vmit és az M55 Tool-al.Nem tudom mi lehet a probléma,aki tud,kérem segítsen,mert nem bírom a kis drágaságom nélkül! :( Előre is nagyon köszönöm!

csüt. ápr. 22, 2004 16:02
arany tag

Hozzászólás 
BMP írta:
visszairtam a v_klay-jel lementett 16-os full sw-t, ami utolag kiderult, hogy hibas volt.

majd ezek utan bootcore hibara hivatkozott. (itt meg reagalt az ON gombra)
Kisposi altal megadott cimrol letoltottem egy 20-as sw-t, amit nem tudtam feltenni.
majd a boot reszt azt sikerult, kiirta, hogy: read, erase, write mindegyikre o.k. es kesz.

na, ez utan nem lehet bekapcsolni a telot.

Aksit levetted-felraktad? Nekem is volt már ilyen, akkor ez megoldotta. Csak egy TIP!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JiM001 csüt. ápr. 22, 2004 16:08-kor.

csüt. ápr. 22, 2004 16:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs valakinek egy jó full 16-os magyar SW-e, amit V_Klay-al vagy Freia-val mentett ki? Igen nagyon megköszönném...

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 15:34
ezüst tag

Hozzászólás 
visszairtam a v_klay-jel lementett 16-os full sw-t, ami utolag kiderult, hogy hibas volt.

majd ezek utan bootcore hibara hivatkozott. (itt meg reagalt az ON gombra)
Kisposi altal megadott cimrol letoltottem egy 20-as sw-t, amit nem tudtam feltenni.
majd a boot reszt azt sikerult, kiirta, hogy: read, erase, write mindegyikre o.k. es kesz.

na, ez utan nem lehet bekapcsolni a telot.

csüt. ápr. 22, 2004 15:12
arany tag

Hozzászólás 
Mi történt a tieddel?

csüt. ápr. 22, 2004 15:01
ezüst tag

Hozzászólás 
nincs valakinek egy s55-os alaplapja?

egy helyre elvittem a telot, hatha meg tudjak oldani a problemajat,
de sajna nem, azt mondtak, hogy ki kellene venni a procit!!! :cry:

a masik helyre, ami ugy hirdeti magat, hogy:
"Leejtetted a telefonod? Nem talál térerőt, elrontották, összetört a kijelzője, máshol azt mondták, nem lehet megjavítani? "
mar el sem vittem, mert a hivaskor mondtam a fickonak, hogy ahova vittem eloszor a telot, ott nem tudtak, megcsinalni.
kerdezte, hogy mi volt az a hely.
en, meg mondtam.
-ja, akkor mi sem tudjuk megcsinalni.....

:(

hogy tudtam valamit igy elba**ni...

szoval tessek tanulni a peldambol!!!

Nem ész nélkül kell csinalni!

bmp :cry:

csüt. ápr. 22, 2004 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
Bronz: ez elég gáz, sajnos nem tudok segíteni :(

Na nekem felment a 20as SW, a gond csak az volt, hogy 115król visszavettem a comport sebességét 57k-ra, és rögtön jó lett.

Én eleve ezzel a tempóval kezdtem. Az én telóm csont nélkül frissült, semmi gondja nem volt, egy csomó patch-et felraktam és levettem már róla gond nélkül.

JiM001 írta:
A gondom most, hogy FREIA-val nem tudom lemente az EEPROMot. Read esetén kiírja, hogy "bootcode does not seem to be running"
aztán "waiting to power on the phone"
aztán "phone is not powered on"

A freia progi setupjánál allítsd be a "configuration" menüjébe a "Boot type" ablaknál a "bootcore bug" opciót. Nekem így olvasott mindent

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 13:21
arany tag

Hozzászólás 
A fullflash az tartalmazza az eepromot meg a bootcode-ot is meg mindent, ugye? Azért full...

csüt. ápr. 22, 2004 13:19
arany tag

Hozzászólás 
Na nem jutottam semmi jóra, folyamatosan CRC error-t ír V_Klay fullflash beolvasáskor. Na mondom, egye *****, megpróbálok egy patch-t belenyomni a telóba. Kiválasztottam elsőként a disable_message_turn_on_loudspeaker.vkp. A szívem megállt, amikor olvasáskor megint kiírta a CRC hibát, de vártam mi lesz, aztán továbbment, és **** beleírta az újat :D
Akkor most hogy is van ez? Fullflash beolvasáskori CRC hibát hadjam figyelmen kívül, és engedjem tovább kínlódni?

csüt. ápr. 22, 2004 13:08
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Akciós, 2,5eFt, 1979-es cikkszám, volt itt róla szó pár oldallal ezelőtt. A következő gondom van vele: V-Klay nem nagyon látja a telefont; ha mégis, CRC-hibára hivatkozik. Egy nyomorult fullflasht nem sikerült vele kiolvastatnom tegnap 4-5 óra próbálkozás után, nemhogy patchelni merjek vele... :roll: Általában látja a V-Klay a telefont, de Refresh-t, majd bekapcsológombot nyomva "Cannot send boot" vagy valami hasonló hibaüzenetet kapok. Ha mégis csatlakozik, és elkezdi beolvasni a flasht, CRC-hibát CRC-hibára halmoz.

AllSiemens szintén látja a telefont, de szintén valami "Boot doesn't seem to be running" üzenettel boldogít.

Egyébként a telefon hibátlanul működik, 20-as magyar szoft van rajta.

Nah, nekem ugyan ez a bajom, neked megoldódot már?

csüt. ápr. 22, 2004 12:50
arany tag

Hozzászólás 
Bronz: ez elég gáz, sajnos nem tudok segíteni :(

Na nekem felment a 20as SW, a gond csak az volt, hogy 115król visszavettem a comport sebességét 57k-ra, és rögtön jó lett.

A gondom most, hogy FREIA-val nem tudom lemente az EEPROMot.
Read esetén kiírja, hogy "bootcode does not seem to be running"
aztán "waiting to power on the phone"
aztán "phone is not powered on"

csüt. ápr. 22, 2004 12:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hali! Kellene egy kis segítség!!!

Sikereken felbuzdulva, azt hiszem hazavágtam a haverom telefonját :( Az ő s55-ösét is én "upgrade"-eltem anno 16 angolra, majd 16 magyarra is. Most, hogy neki is tetszettek volna a patch lehetőségek, elhozta megint a telefonját.

Mivel még azon a 16-os magyar SW volt, előbb ráengedtem a 20-as magyart, amit a sajátomra már feltettem. (ugyanaz a HW ugyanaz a kábel stb.) A SW frissítés szépen el is indult, de kb. 70 %-nál kiírta, hogy "communication error" aztán kész... Ezután a telefont be sem lehetett kapcsolni.

A kezdeti pánik után, a service kábel segítségével, a saját telefonom full mentését a v_klay segítségével feltöltöttem a "beteg" telefonra, aminek az lett az eredménye, hogy a bekapcs gombra felvillan a képernyő, majd morog egyet a telefon, de semmi nem történik. Szóval bekapcsolhatatlan.

Itt valószínű én csináltam hülyeséget, mert a full visszamentést az én telefonom 20-as SW-ével kíséreltem meg, de a "beteg" telefonon még nem volt 20-as.

Kérdésem: ugye meg lehet valahogy gyógyítani, illetve ha lenne egy 16-os magyar full flash akkor azt visszatöltve mondjuk a v_klay-el akkor feléledne a telefon?

Kérlek benneteket segítsetek ezügyben, ha megoldható küldjetek bronzinak egy 16-os magyar full-flash-t, vagy tanácsokat, hogy fel tudjam éleszteni a barátom telefonját. Előre is köszönöm:

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 11:46
arany tag

Hozzászólás 
Megjött a kábelem, de már a s55_200303_service.exe-t nem tudom felrakni, mert a Pre-Check után kiírja, hogy: "No Request for Update-SW after Bootstraploader" :(
Pedig szépen ki is kapcsolja a telót.

csüt. ápr. 22, 2004 11:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha ez így megy tovább, jövő héten megütjük a 6000 hsz-t! :wink:

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Nem tudja valaki, hogy a black listet hogyan lehet használni? (A profil időzítőre rájöttem közben...)

Akkor tedd közzé légyszíves! :lol:

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 8:17
arany tag

Hozzászólás 
Nem létezik még olyan patch ami az 50k feletti MMS-t tudná küldeni és fogadni????

csüt. ápr. 22, 2004 8:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
BrOnZ írta:
Betojok! Van egy olyan patch is, amivel ki lehet jelezni az aktuális profil logóját a térerő ikon alá! :)

-----<[BrOnZ]>-----

Ja, csak sajnos németül írja ki az eredeti, gyári profilneveket. Nekem már azok közül csak a Normált hívják Normálnak, a többinek mind más neve van... Este még felraktam, de ha ma hazaérek, szedem is le. Megpróbálok bele SPC2-vel új képeket pakolni, ha lesz kis időm.

Sajnos jogos! Arról kellene valamilyen "eszme", hogy hogyan lehetne saját képet, vagy szöveget odatenni... Vagy hogyan lehetne arra rábírni, hogy tényleg a beállított profil nevét vegye át és írja ki az oplogó helyére. Szóval nincs valakinek valamilyen leírása arról, hogy mik ezek a hexa kódok? (Melyik cím mit befolyásol, és a tartalom hogyan szerkeszthető)

Satriani: Azt áruld el légyszíves, hogy az összes profil nevét hogyan változtattad meg? Nekem az "alap" profilok beállításainál nincs "átnevezés" lehetőségem...

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 8:15
arany tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 22, 2004 7:32
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Betojok! Van egy olyan patch is, amivel ki lehet jelezni az aktuális profil logóját a térerő ikon alá! :)

-----<[BrOnZ]>-----

Ja, csak sajnos németül írja ki az eredeti, gyári profilneveket. Nekem már azok közül csak a Normált hívják Normálnak, a többinek mind más neve van... Este még felraktam, de ha ma hazaérek, szedem is le. Megpróbálok bele SPC2-vel új képeket pakolni, ha lesz kis időm.

csüt. ápr. 22, 2004 7:31
arany tag

Hozzászólás 
lukacs.attila írta:
Az érdekelne, hogy valaki feltette-e a digi clock patch-et. Ez most képernyővédő lesz (mint a C62-ben), vagy csak simán a képernyőn pöffeszkedik?

Utóbbi... Ha színes a háttered, akkor elég hülyén néz ki, hogy alul-felül látsz kb. 10-10 sort a hátteredből (felül értelemszerűen az aksi állapotot és a térerőt is), középen meg egy nagy fehér* csíkban ott terpeszkedik négy szám... Egyébként jól nézne ki, de nekem sajnos színes a hátterem.

*ez a csík nem mindig fehér, színséma függő; ha az alap háttérszíned piros, akkor a csík is az.

csüt. ápr. 22, 2004 7:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Feltöltöttem a Netmonitort, majd sikeresen le is szedtem.
Azóta a hangrögzítő "Túl kevés a tárolóhely" felirattal nem működik.

Valakinek tapasztalat? Ötlet?

Kösz: +1

csüt. ápr. 22, 2004 7:17
arany tag

Hozzászólás 
Bronz: Van egy másik pecs, ami szintén ilyen gomb-funkció váltó. Abban le vannak irva, hogy a különbözö funkciók eléréséhez mit kell beirni a patch-be.

6B0006: FFFFFFFF DA72F2E2 ;Durat./Charge Last call.

A DA72F2E2-részt kell kicserélni az ott megadott kódsorra.

Uj patch van a gsm-multifun -on uj pecs: SIM cserélésekor egy Secure SMS-t küld. Mobil elvesztegetöknek jó. :))

Sztm még az a hasznos patch, amelyik a bal menügombnál felcseréli a rövid és hosszú gombnyomást. Rövidre indul a beállitott funkció, hosszúra meg a beállithatjuk a funkcióját.

Csak legyen már rendes NET-em végre....

csüt. ápr. 22, 2004 7:08
arany tag

Hozzászólás 
Nah, hogy beindultatok ebben a pár napban :D
Csak jönne már meg a nyomorult kábelem...pöcsölnék én is :D

szer. ápr. 21, 2004 22:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 21:50
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem is működik a patch-elés ezzel a Speedshop-os akciós kábellal! :)
Először megijedtem, mert nekem is kiadta az az error messag-et, de aztán rájöttem, hogy VKLAY-ben meg kell nyomni a refresh-t, és már minden ok is. Kövessétek a két oldallal ezelőtti how-to-t is siker vár rátok!

Gyorsan feltoltam a softkey hívás közbeni letiltót (nagyon utáltam, hogy amikor előhalásztam a telcsit a tokból, a soft hozzáért és felvette a hívást). Meg a JAVA verification disable-t is aktiváltam, biztos ami biztos.

Az érdekelne, hogy valaki feltette-e a digi clock patch-et. Ez most képernyővédő lesz (mint a C62-ben), vagy csak simán a képernyőn pöffeszkedik?

szer. ápr. 21, 2004 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Én ezt valahogy úgy értelmeztem, hogy meg tudod változtatni, hogy mi legyen a funkciója a 4 állású gomb felső nyílának, ami alapesetben ugyebár hosszan nyomva a hanghívás!

Bronz, küldtem PÜ-t, majd válaszolj légyszi!

Erre én is ráéreztem, csak azt nem értem, hogy mire változtatja meg? Válasz ment az üzenetre!

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 21:18
arany tag

Hozzászólás 
Én ezt valahogy úgy értelmeztem, hogy meg tudod változtatni, hogy mi legyen a funkciója a 4 állású gomb felső nyílának, ami alapesetben ugyebár hosszan nyomva a hanghívás!

Bronz, küldtem PÜ-t, majd válaszolj légyszi!

szer. ápr. 21, 2004 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintetek, ez mit csinál???

;*** ArrowUp key as "Durat./Charge -> Last call" or what you want ***

;Firmware: S55_v20
;Author: ValeraVi
;Release: 2004-01-09
;Version: 1

6B0006: FFFFFFFF DA72F2E2 ;Durat./Charge Last call.
;DA72F2E2 - change to any other action (use call)

32472E: 46FD0E00 FAAB0000
6B0000: FFFFFFFFFFFF 46FD3B003D04
6B000A: FFFFFFFFFFFF FA72A44E46FD
6B0010: FFFFFFFFFFFF 0E00FA723247

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 20:40
arany tag

Hozzászólás 
Működik! 8) 8) 8)

Beleraktam a black listet és a profil időzítőt, csak egy baj van, nem tudom, hogyan kell használni őket :roll: Jó lenne, ha valaki tudna segíteni...

Az "órás-hőmérős" trükköt is sikerült belepakolnom, ezt könnyű volt lecsekkolni, hogy működik-e.

Tényleg óriási ez az S55 :)

szer. ápr. 21, 2004 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát,most gyorsan flashelt a program és a végén kiírta,hogy "writing flash ok",majd "transmission error".Teljesen más FUBU-t töltöttem most le.Mi lehet akkor most a probléma?

szer. ápr. 21, 2004 20:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenkinek! Javasolt "pöcsölés" :)

Kíváló 5let, a fényképezés engedélyezése 30%-nál kisebb akku szintnél!

http://www.bronz.hu/s55/patch/Turn_Off_ ... Camera.vkp

A másik ami eccerűen 6almas 5let:

http://www.bronz.hu/s55/patch/disable_m ... peaker.vkp

A púpom tele volt vele, hogy kihangosításnál állandóan rákérdezett, hogy "biztos akarod???" na ez a patch ezt a "windózeres" feelinget iktatja ki, és egy mozdulattal kihangosítja a telefont.

OPi: Péntek délelőtt? Csörögj rám... :) Megoldjuk.

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 19:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bronz - mikor mehetnék át kicsit pöcsölni ? Komoly mennyiségü sört megérne :lol:

szer. ápr. 21, 2004 19:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kérdés: ha már van NetMon a Siemensben, akkor mit kell állítani, hogy azok a jobb minőségű fénykép beállítások megmaradjanak?

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Mennyi idő kb. egy fullflash kiolvasása?

Ebben a pillanatban végeztem vele: V_Klay-vel full flash read 25 perc alatt, 56 k-s sebességű COM porton egy 400 MHz-es PII, 256 M RAM-al Win 98 alatt.

Freia v10-el ugyanezen a vason 38 perc, de ebben minden létező telefon memória olvasás és mentés vinyóra benne van :o)

Egyébként eszement egy dolog ez a "pöcsülés" a siemens telefonokon... A gumicsizma fabrik elbújhat mellette... Félelmetes dolgokat lehet ezzel az s55-el csinálni. Hátha még hozzáférne az emberfia a mem területek ill. a SW dokumentációjához.

Winston_Wolf: Gyurikám husom! :) szívhez szóló leírásod az s55-ről csak árnyalt említése volt a lehetőségek tárházának. :lol:

Ha nem leszek ennyire elhavazva ígérem csinálok egy részletes "how-to"-t a progik használatáról, hogy nyugodtan nekiállhasson mindenki "pöcsölni" :wink:

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 19:01
arany tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
amúgy nekem is ezzel a boot dologgal vlt gondom a patcheléskor.

Tehát azt mondod, türelem?

Mennyi idő kb. egy fullflash kiolvasása?

szer. ápr. 21, 2004 18:44
ezüst tag

Hozzászólás 
szoval egy kis patch gyujtemeny

http://bmp.hu/s55/patch

remelem, hogy lesznek ujak is, amiket kitehetek :)

szer. ápr. 21, 2004 17:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönet Simon Gyulának a remek "peccsekért" :)

1.,kikapcsolás animáció rallys,van hang is.
2.,(provider) pontos idő+hőmérő
3.,net monitor
4.,(tun off) engedi a kamerát gyenge aksinál is.
5.,bekapcs animáció.
6.,repülő biztonság ki.
7.,T610 menü ikonok.
8.,ébresztőnél tel. bekapcs.
9.,SMS animáció s55-ről küld s65-re.

Már mind fenn van a "szokott" helyen :)

http://www.bronz.hu/s55/patch

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
van egy német nyelvü leírás hogy mi a különbség a noname és a original kábel között a www.gsm-multifund oldalon a siemens rész infos menüpontban. sajna németül van amit éppen hogy csak megértek (inkább az angolt vágom :)) de annyit kisilabizáltam belöle hogy be kell kötni az 1. és 2. pint és arra egy 3-4 V feszültséget nyomni mert a patchelésekhez kell egy kis adatot küldenie a gépnek amihez kell ez a 3V feszültség. Na most ez nem tudom menniyre helyes (amit én megértettem) szóval ha vki jól tud németül esetleg elolvashatná a dolgot.

amúgy nekem is ezzel a boot dologgal vlt gondom a patcheléskor.

Ja és ha vki hozzákezd belepiszkálni a telefonba Elöbb mentse le a full flash és az eepromot! De az eepromot mindenképpen!

szer. ápr. 21, 2004 17:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni írta:
GazVezir: Tuti, hogy jó volt az a flash? Mert most ahogy nézem ez a s..r felír bármit amit beadsz neki. Ha nem létező filenevet adsz be, azt is. /legalább most már értem hogyan b...tad el/ Honnan szedted a flasht? Próbáld egy másikkal! Egyébként hogy lehet hogy egész éjjel ment? Legnagyobb sebességnél legfeljebb fél óra alatt fel kell hogy írja! Mekkora az a flashfile? Az S55-é 12MB, szvsz ennek is akkorának kell lenni.

És ami még fontos:

Senki nem megy sehová! Amióta én itt vagyok ha valaki igazán akarta, még mindig meg tudtuk csinálni a Siemensét! :lol: /előbb vagy utóbb... /

Na jó, esetleg a testpoint vágás kivétel, azzal tényleg nagyon el lehet szúrni a telót...

Guni

Hi!
Innen szedtem a Flasht.
http://www.gsm-multifund.de/index2.html
Lehet vhonnan máshonnan is szerezni?

szer. ápr. 21, 2004 16:27
arany tag

Hozzászólás 
BMP írta:
Satriani:

en is ott vettem tegnap elott a kabelt.
a 20-as sw nekem is felment vele.

Köszönöm; a beidézett mondatodhoz annyit, hogy sajnos én nem tudom lementeni a fullflasht sem V-Klay, sem Allsiemens segítségével. Másrészt nekem Westelék adtak a telefonhoz gyári adatkábelt, azzal raktam fel a 20-as szoftot még régebben, az új kábelt kizárólag azért vettem, mert remél(t)em, hogy tudok vele patch-elgetni...

szer. ápr. 21, 2004 16:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Satriani:

en is ott vettem tegnap elott a kabelt.
a 20-as sw nekem is felment vele.
es en is a v_klay-el mentettem a full flasht :cry:
bar ne azzal mentettem volna.

nekem ugy mukodott a patch-eknel,
hogy mikor vegeztem a feltoltesekkel akksi fel, majd le.

a sebesseg nalam 57600

BrOnZ:

miutan feltelepitetted a 2.5-os v_klay-t, ha kell
reboot (nekem kerte a program), majd toltsd le a :

http://www.bmp.hu/s55/patch/enable_net_monitor.vkp

keresd meg a letoltott filet, es ha erre kattintasz,
akkor a progi is elindul, meg jo helyre is teszi.

meglatod, hogy milyen ecceru :lol:

a .vkp file-nak v_klay-es ikonja lesz :D

ha nem ertheto, akkor szoljatok

bmp

szer. ápr. 21, 2004 16:16
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

régóta (tavaly június, a telóm vásárlása óta) olvasgatom ezt a témát, írogatni viszont csak a hwsw megfelelő topikjába szoktam eddig. Viszont most olyan kérdésem van, amire úgy gondolom, itt hamarabb kapok választ.

Vettem egy szervízkábelt a Speedshopban. Akciós, 2,5eFt, 1979-es cikkszám, volt itt róla szó pár oldallal ezelőtt. A következő gondom van vele: V-Klay nem nagyon látja a telefont; ha mégis, CRC-hibára hivatkozik. Egy nyomorult fullflasht nem sikerült vele kiolvastatnom tegnap 4-5 óra próbálkozás után, nemhogy patchelni merjek vele... :roll: Általában látja a V-Klay a telefont, de Refresh-t, majd bekapcsológombot nyomva "Cannot send boot" vagy valami hasonló hibaüzenetet kapok. Ha mégis csatlakozik, és elkezdi beolvasni a flasht, CRC-hibát CRC-hibára halmoz.

AllSiemens szintén látja a telefont, de szintén valami "Boot doesn't seem to be running" üzenettel boldogít.

Egyébként a telefon hibátlanul működik, 20-as magyar szoft van rajta.

Kispósi az előző oldalon írt egy korrekt how-to-t; az alapján próbálkozom. A kérdésem: van-e valami speckó beállítás akár op.rendszer, akát program szinten, amivel meg kellene próbálkoznom? V-Klayt nagyjából végigzongoráztam, sebességet, advanced beállításokat is, lehet, hogy csak a megfelelő konstellációt nem találtam :)

szer. ápr. 21, 2004 16:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na szóval: köszönet a netmonitoros patch-ért!. Természetesen fenn van a "szokott helyen" A szokott hely pedig:

http://www.bronz.hu/s55/patch

Kérném, ha valakinek van jól használható kipróbált pec(c)se :D az küldje el magánba, némi útmutatás kíséretében, és már tolom is fel a köz megelégedésére.

Apró popó! Tán BMP írta, hogy valamit be kell másolni a netmonitor patch-ébe... Szóval: mit, hova, minek miért, hogyan? :D

No more question... :lol:

-----<[BrOnZ]>-----

szer. ápr. 21, 2004 15:06
arany tag

Hozzászólás 
Ez a testpoint vágás úgy hangzik, mint valami életmentő műtét a Vészhelyzet egyik adásában! :D

"Carter doktor, a beteg deffibrillál, azt hiszem sűrgősen testpointot kell vágni... :lol: :D :P

szer. ápr. 21, 2004 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir: Tuti, hogy jó volt az a flash? Mert most ahogy nézem ez a s..r felír bármit amit beadsz neki. Ha nem létező filenevet adsz be, azt is. /legalább most már értem hogyan b...tad el/ Honnan szedted a flasht? Próbáld egy másikkal! Egyébként hogy lehet hogy egész éjjel ment? Legnagyobb sebességnél legfeljebb fél óra alatt fel kell hogy írja! Mekkora az a flashfile? Az S55-é 12MB, szvsz ennek is akkorának kell lenni.

És ami még fontos:

Senki nem megy sehová! Amióta én itt vagyok ha valaki igazán akarta, még mindig meg tudtuk csinálni a Siemensét! :lol: /előbb vagy utóbb... /

Na jó, esetleg a testpoint vágás kivétel, azzal tényleg nagyon el lehet szúrni a telót...

Guni

szer. ápr. 21, 2004 12:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 168  Következő