Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 19:28

Hozzászólás a témához  [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 168  Következő
Siemens S55 
Szerző Üzenet
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
Satriani írta:
JiM001 írta:
Létezhet olyap proggi, ami SPC álltal előállított bináris képet (ami a vkp filba van) meg tudja mutatni, hogy néz ki?

vkp2bmp a neve, letölthető innen: http://www.mobilmania.cz/hosting/siemen ... ility2.htm Az a baj, hogy nem minden vkp-nál működik... Pl. a BrOnZ által föntebb linkelt peccset hiába töltöttem bele, ezért is kérdeztem rá, hogy milyen képeket használt.

Köszi! Király!
Igen, úgy vettem észre, azokat nem tudja, amik nem 2.0-ás SPC-vel lettek lementve.

pén. ápr. 23, 2004 15:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
Most raktam bele a kimenő üzeneteket védő pecst, baró! Csajom végre nem tudja olvasgatni, kinek mit írok :D

pén. ápr. 23, 2004 15:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
Hát srácok, kiba**ott jó lett, benyomta T610 menüit! :D

tudnál róla képet mutatni milyen a 610 menüvel? :)

pén. ápr. 23, 2004 14:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
Létezhet olyap proggi, ami SPC álltal előállított bináris képet (ami a vkp filba van) meg tudja mutatni, hogy néz ki?

vkp2bmp a neve, letölthető innen: http://www.mobilmania.cz/hosting/siemen ... ility2.htm Az a baj, hogy nem minden vkp-nál működik... Pl. a BrOnZ által föntebb linkelt peccset hiába töltöttem bele, ezért is kérdeztem rá, hogy milyen képeket használt.

pén. ápr. 23, 2004 14:21
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 

pén. ápr. 23, 2004 13:47
arany tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
GazVezir írta:
Sziasztok!
Ez a pecselés téma engem nagyon érdekel már,de sajna nem konyítok hozzá.
S55 vagy M55 patchet alkalmazhatok az MC60-on?
Honnan tudom letölteni az S55 Netmonitor Patchet?
A válaszokat előre is köszönöm!

Azért óvatosan, nem biztos, hogy ugyan az a memtérképe a két telónak...

Bele kell próbálni egy MC60 FUBU-ba V-Klay-jel. Ha az ellenőrzés sikerül, és nem ad hibaüzenetet, akkor jó lesz.

pén. ápr. 23, 2004 13:43
arany tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Sziasztok!

Azért óvatosan, nem biztos, hogy ugyan az a memtérképe a két telónak...

pén. ápr. 23, 2004 13:41
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
[Ennek egy cseppet ellentmondani látszik, hogy én mindig USB-s kábellel frissítek, és azon be lehet kapcsolni az akku töltést is.

Igazad van, elfelejtettem beleírni, hogy az RS-232 kábeles töltésekről van szó. Az USB más téma :) Ott tényleg van okos kis kapcsoló!

pén. ápr. 23, 2004 13:38
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Esetleg olyan hátteret használsz a logónak, amilyen a háttérképé...

Végül is egy gitár nyakának (ami az egyszerűség kedvéért cirka 30 fokos szögben meg is vagyon döntve) megfelelő részét pofonegyszerű belepaszírozni egy 32x8-as bmp-be, sima ügy ráskiccelni pár ékezetes betűt :wink: Ha sikerül, leteszem a lantot: a csúcson kell abbahagyni :)

pén. ápr. 23, 2004 13:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Teljesen saját logókat raktam be, -bár monokrómok,- hogy szépen az térerő alatt a profilneveket írja ki, egy másik patch meg a akku töltöttség alatt jelzi a vibra állapotát.

A transparent megoldáson erősen törpölök én is, de nem igazán tudom, hogy gif-et kezel-e a spc, mert csak gifbe tudok átlátszót csinálni :( Esetleg olyan hátteret használsz a logónak, amilyen a háttérképé... Ez egy erősen "workaround" ötlet, de majd kialakul :)

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 13:18
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na azért csak összejött! :o) Profilnevek a térerő ikon alatt.

http://www.bronz.hu/s55/patch/profile_l ... _bronz.vkp

Köszönöm Satriani segítségét! :)

-----<[BrOnZ]>-----

Nagyon szívesen! Teljesen saját logokat tettél bele, vagy meghagytad a fekete-fehér dizájnt?

Jó lenne egyébként, ha lehetne bmp helyett valami transparent hátterű gifet belerakni a telóba, nem takarna bele olyan "csúnyán" a szép színes hátterembe 8)

pén. ápr. 23, 2004 12:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na azért csak összejött! :o) Profilnevek a térerő ikon alatt.

http://www.bronz.hu/s55/patch/profile_l ... _bronz.vkp

Köszönöm Satriani segítségét! :)

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 12:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
lukacs.attila írta:
Az ilyen házi frissítés meg azért áll meg, mert a cucc leszívja az akkut - már ha tényleg igazat lehet ennek adni.

Ennek egy cseppet ellentmondani látszik, hogy én mindig USB-s kábellel frissítek, és azon be lehet kapcsolni az akku töltést is. Tehát leszívásról szó sem lehet! Megszívásról annál inkább :lol:

Ettől függetlenül, a többiben nagy valószínűséggel igaza lehet az ismerősödnek. Még szerencse, hogy a SIEMENS ilyen kib@... logikus és eszméletlen jó telefont alkotott! :)

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Sziasztok!

http://www.bronz.hu/s55/patch

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. ápr. 23, 2004 12:03
arany tag

Hozzászólás 
Már csak egy "256 szín -> 4096 szín" és egy "900k mem -> 3mb mem" patch hiányzik az életünkből :mrgreen:

pén. ápr. 23, 2004 11:56
arany tag

Hozzászólás 
Hát srácok, kiba**ott jó lett, benyomta T610 menüit! :D

pén. ápr. 23, 2004 11:26
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na akkor nézzük... Szóval adott egy sw upgrade ami valamilyen rejtélyes kommunikációs hiba miatt megszakad, ergo nincs "befejezve" a szoftver felírása a telefonba, ezért az egyáltalán nem kapcsol be.

Ekkor az ismételt SW upgrade "lehetetlen", mert a szoftver keresi a bekapcsolt telefont, amin ellenőriz, majd kikapcsolja és elkezdi a SW frissítését.

Beszéltem egy telcsiszervizes arccal, ő mondta, hogy az esetek 70%-ában ezzel a winswup-os upgraddel úgymond kinyírod a telcsit. (Azaz frissítés közben megáll). A trükk az, hogy az eredeti Siemens update-elő, amit ők a szervizben használnak, valami más, + van 1 kis kütyü, ami a kábel és a telefon közé van iktatva - valami ellenőrző ****, ha jól vettem ki a szavaiból. Az ilyen házi frissítés meg azért áll meg, mert a cucc leszívja az akkut - már ha tényleg igazat lehet ennek adni.

Nem tudom, hogy ebből mi igaz, vagy mi nem, de az tény, hogy már többen megszívtuk az otthoni update-et. (Viszont ott a 30%, akinek sikerült).

Egyébként a srác azt is mondta, hogy nem a 20-as az utolsó szoftver, valami egészen magas számot mondott. A nyelvet meg simán hozzá lehet rendelni a későbbi frissítésekhez is. Ez utóbbit én is kirpóbáltam tegnap a FuBu-mal: a lang editorral simán kiszedtem a magyar szöveget!

pén. ápr. 23, 2004 11:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. ápr. 23, 2004 11:20
arany tag

Hozzászólás 
Érdekességet említenék meg!

A fórum korábbi oldalain (valamikor tavaly ősz környékén) feltoltak egy magyar billentyűzet mod-ot, amiben végre benne volt az összes ékezetes betű + 1-2 jó karakter is.

Na ezt én tegnap felraktam a telcsire. Működik is, de az a furcsa, hogy amint egy olyan karaktert választok ki, ami az eredetiben nem szerepel, a karakterszámláló 300-zal kevesebbet mutat :) De ha jól vettem ki, ugyanúgy 1 sms-ként küldi el a cuccokat. Mindenesetre érdekes. Valakinek valami tipp?

pén. ápr. 23, 2004 11:17
arany tag

Hozzászólás 
Fura tényleg... Szerintem teszteld le úgy, hogy V-Klay-jel belenyomod a FUBU egy másolatába az elkészült patchet; utána a patchelt FUBU-t visszatöltheted SPC2-be "csekkolás" végett. Nem tudom, mi lehet vele. Egyébként a képek száma, a "holdacska" mind stimmelnek, szerintem nem lesz gond.

Különben jó, hogy beszúrtad a képet: a "Változtat:" mezőben a patch elmentése előtt, a képek kicserélése után ne felejtsd el a pipát a "Profil képek" mellé!

pén. ápr. 23, 2004 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
BrOnZ írta:
Azon az összeállításon rossz, ahol az SPC2 egyben mutatja teljes képernyőképet.

Screenshot?

Íme:

Kép

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 9:44
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Azon az összeállításon rossz, ahol az SPC2 egyben mutatja teljes képernyőképet.

Screenshot?

pén. ápr. 23, 2004 9:19
arany tag

Hozzászólás 
vukk írta:
Használat:
Direct unlock also saves map = ezzel unlockol,és csinál mentést ha hiba lenne vissza lehet állitani

Direct unlock no map is saved= ez mentés nélkül unlockol

Creates backup map from phone=ezzel meg elötte külön le tudod menteni a map-ot,igy vissza lehet állitani az eredeti lockot,ha nyitás elött mented

Nagyon köszönöm, sikerült!! Végre van telkódom. Most kipróbálom azt a pecst, ami jelszavazza az SMS in/outboxot...

pén. ápr. 23, 2004 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi! Kezdem kapisgálni... Az SPC kettőnél azonban amikor látom a "Képernyő szerkesztő" ablakot, akkor elég kaotikus a térerő illetve az akku töltöttség jele. Hót hülyeségeket mutat. Ez nem kavar be? vagy elböktem valamit? Ugyanakkor a térerőképek és az elemképet jók. Azon az összeállításon rossz, ahol az SPC2 egyben mutatja teljes képernyőképet.

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 9:02
ezüst tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
vukk írta:
JiM001 írta:
Freia unlocknál melyiket kell választani ha a telkódot akarom kiütni?

Simán,mintha egy függő telefont nyitnál -> unlockolod.
Unlocknál törlödik a telkód!

Igen, de ott lehet vagy 8 féle dolog közül választani...

Használat:
Direct unlock also saves map = ezzel unlockol,és csinál mentést ha hiba lenne vissza lehet állitani

Direct unlock no map is saved= ez mentés nélkül unlockol

Creates backup map from phone=ezzel meg elötte külön le tudod menteni a map-ot,igy vissza lehet állitani az eredeti lockot,ha nyitás elött mented

pén. ápr. 23, 2004 8:59
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Ja, az általam használt képek mérete 32x8...

Ehhez még annyit, hogy 640*160-ban készítettem el őket, és mentés után IrfanView-val méreteztem át, és mentettem el kicsinek. Valahogy jobban néztek ki így, mintha a PaintShop-pal méreteztem volna át.

pén. ápr. 23, 2004 8:37
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Tehát ha jól értem, akkor PSP-vel csinálsz egy 256 színű képet -ami jelen esetben betűket tartalmaz- és az SPC2-vel "konvertálódik" olyan kóddá, ami bekerül a patch-be? Milyen jellemzői vannak a "képnek" a 256 színen kívül? Mekkora lehet? Neked ebben már van tapasztalatod! :)

-----<[BrOnZ]>-----

Ja, gyakorlatilag ennyi. A méretet fentebb írtam, egyébként 24bit-esek az eredeti képek, simán megette őket az SPC2. Tehát még a színmélységre sem muszáj ügyelned, szerintem konvertálja őket. (Bár nálam két színűek voltak a képek, lehet, hogy egy színesebb nem tetszett volna neki; fogalmam sincs :)) Mindenesetre marha jó a program 8)

pén. ápr. 23, 2004 8:35
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Az egész mutatványt as SPC2-vel követted el? Van erről egy kis "how-to"? :)

Csak röviden; nekem adta magát, pedig nem vagyok egy nagy guru...

SPC2-be betöltöd a telefonod FUBU-ját. (Nekem egy netről letöltött FUBU-val nem működött, jobb egyből sajáttal kezdeni.) Meg fogja mutatni, milyen képeket talált. A Main Screen Editor fülön (otthon van a progi, asszem így hívják... :?: ) kiválasztod, hogy mutassa a profilokhoz tartozó képeket, bejelölöd, hogy a profil képeket szeretnéd változtatni (illetve az ezekhez tartozó változtatásokat szeretnéd elmenteni). Ezeknek a képeknek a Main Screen Editor fülön belül van egy külön fülecske. Itt megtalálod a FUBU-ban eredetileg benne lévő képeket. Ezeket egyenként Jobbegér -> Insert image módszerrel lecserélgeted a saját magad által előkészített képekre. Nyomsz egy "Save V-Klay Patch" vagy valami hasonló gombot (felül található, nem lehet összekeverni), mented a .vkp-t, peccselsz, örülsz 8)

A lényeg:

1. FUBU betöltése
2. Profil képek változásának követése
3. Képek lecserélgetése
4. Patch mentése

Sorry, ha elrontottam egy-egy menüpont nevét, nincs előttem a progi... Szerintem nagyon profi a program, egyszerű használni.

Ja, az általam használt képek mérete 32x8, de az én telómban eredetileg nagyobb képek voltak. Ennek ellenére simán működött a patch.

pén. ápr. 23, 2004 8:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehát ha jól értem, akkor PSP-vel csinálsz egy 256 színű képet -ami jelen esetben betűket tartalmaz- és az SPC2-vel "konvertálódik" olyan kóddá, ami bekerül a patch-be? Milyen jellemzői vannak a "képnek" a 256 színen kívül? Mekkora lehet? Neked ebben már van tapasztalatod! :)

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 8:31
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Egészen korrektek! Gratula. Nekem meg is felelne, ha az egyéni 1 illetve az egyéni 2 "testreszabható" lenne...

Az egyikre én pl. ezt szeretném:

-=(BrOnZ)=-

A másikra:

-(meeting)-

Köszi! Tényleg "csak" korrektek, a fájlok dátumából kiderül, mikor csináltam :D Nagyon sűrű a hétvégém, de ha lesz időm, szívesen megcsinálom a speckó peccset. (Magamnak is akarok egy sajátot, ugyanis nekem a két egyéni profil neve Töknéma és CsakBaba :)

Egyébként a képeket PaintShopPro-val csaptam össze, tényleg pár percig tart az egész. A 256 szín adta lehetőségeket ennél azért jobban ki lehetne használni, de agrármérnök vagyok, nem grafikus :D

BrOnZ írta:
Kérdés: Mi dönti el, hogy melyik lesz a saját1 ill. 2?

Ezt nem értem... :?: Az SPC2 megmutatja a 6-os és a 7-es profilhoz tartozó kép helyét, azt raksz be, amit akarsz...

BrOnZ írta:
Hát még ha megosztanád azt, ha nem nagy kérés, hogy pl. a beírt szöveg alapján hol és mit kell módosítani a patchben, hogy az új képek látszódjanak!

Magyarul: mi a hexa számok és kép(szöveg) konverzió közötti eszme?

Fogalmam sincs :D Ahogy írtam, nem épp ez a szakmám, nem értek a hexa-trükkökhöz.

pén. ápr. 23, 2004 8:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az egész mutatványt as SPC2-vel követted el? Van erről egy kis "how-to"? :)

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 8:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Satriani írta:
A patchben van egy olyan szöveg, hogy egyéni képekért használjunk SPC2-t.

Na, tegnap este játszottam egy kicsit, itt a végeredmény: http://free.x3.hu/satriani/magyar_mainscreen_profil_kepek.rar A név magáért beszél :) Én fölraktam, működik. A csomagolt fájlban ott vannak az általam bepakolt képek; ha valakinek nem tetszik, ne rakja föl a peccset ;)

Ja, ha szeretnétek saját kis logókat a profilokhoz, szívesen készítek a képeitek alapján patchet.

Egészen korrektek! Gratula. Nekem meg is felelne, ha az egyéni 1 illetve az egyéni 2 "testreszabható" lenne...

Az egyikre én pl. ezt szeretném:

-=(BrOnZ)=-

A másikra:

-(meeting)-

Kérdés: Mi dönti el, hogy melyik lesz a saját1 ill. 2? A másik: ha ezt a módosítást megcsinálnád nekem, megköszönöm. Hát még ha megosztanád azt, ha nem nagy kérés, hogy pl. a beírt szöveg alapján hol és mit kell módosítani a patchben, hogy az új képek látszódjanak!

Magyarul: mi a hexa számok és kép(szöveg) konverzió közötti eszme?

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 8:06
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
A patchben van egy olyan szöveg, hogy egyéni képekért használjunk SPC2-t.

Na, tegnap este játszottam egy kicsit, itt a végeredmény: http://free.x3.hu/satriani/magyar_mainscreen_profil_kepek.rar A név magáért beszél :) Én fölraktam, működik. A csomagolt fájlban ott vannak az általam bepakolt képek; ha valakinek nem tetszik, ne rakja föl a peccset ;)

Ja, ha szeretnétek saját kis logókat a profilokhoz, szívesen készítek a képeitek alapján patchet.

pén. ápr. 23, 2004 7:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
meg tudjátok mondani hol tudok pesten venni patchelös kábelt? :) mert megyek fel szombaton. :) De valami olyan helyet mondjatok ahova odatalálok. Meg olcsó is legyen :D :D :D

Irány a "GorsBót" :lol: SpeedShop, másnéven Thököly GSM, a honlapjukon rajta van a pontos cím is. Bronzi is onnan rendelte a pöcsölős kábelét :wink:

-----<[BrOnZ]>-----

pén. ápr. 23, 2004 6:47
arany tag

Hozzászólás 
vukk írta:
JiM001 írta:

Igen, de ott lehet vagy 8 féle dolog közül választani...

csüt. ápr. 22, 2004 22:36
ezüst tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:

csüt. ápr. 22, 2004 22:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végre valahára megoldódott a problémám.A telefonom újra él!!!!:) :) :)

"Ha ekkor kaptam volna meg Ákoska ötletét, akkor nem szenvedtem volna annyit... Ugyanis a WinSup proginál, ki kellett volna venni a "pre check" opciót, így az első ellenőrzés kikerülhető. Ezután a bekapcsoló gomb nyomogatásával és kellő türelemmel el lehet indítani az upgrade folyamatot. "

Bronz:Köszönöm az ötletet,rengeteget segített :) !
Köszi Szépen!Ezenkívűl szeretném megköszönni mindazoknak,akik segítettek nekem,guni!

Nyugodjon meg mindenki,nem tűnök el a fórumból,itt fogok kísérteni örökké! :twisted:

csüt. ápr. 22, 2004 22:21
arany tag

Hozzászólás 
Nem akarom elkiabálni, de V_Klay-ben visszavettem a sebességet manuálisan 38400-ra, és már 30%-ot beolvasott a fullflash...eddig 2-3%nál sosem jutottam tovább...

csüt. ápr. 22, 2004 22:06
arany tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 22, 2004 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
meg tudjátok mondani hol tudok pesten venni patchelös kábelt? :) mert megyek fel szombaton. :) De valami olyan helyet mondjatok ahova odatalálok. Meg olcsó is legyen :D :D :D

csüt. ápr. 22, 2004 21:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bronz: Rájöttem általad,hogy nekem is a Winswup-ra van szükségem,hogy visszaállításam a telómat.A kábel RS-232,beklikkeltem a pre-csekket és startoltam ekkor már a galvánelem a kábelen volt,hogy adjon plusz feszültséget de semmi.Mit tegyek szerinted?Vagy ahogy írtad legyek türelmes? :roll:

csüt. ápr. 22, 2004 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na akkor nézzük... Szóval adott egy sw upgrade ami valamilyen rejtélyes kommunikációs hiba miatt megszakad, ergo nincs "befejezve" a szoftver felírása a telefonba, ezért az egyáltalán nem kapcsol be.

Ekkor az ismételt SW upgrade "lehetetlen", mert a szoftver keresi a bekapcsolt telefont, amin ellenőriz, majd kikapcsolja és elkezdi a SW frissítését.

Ha ekkor kaptam volna meg Ákoska ötletét, akkor nem szenvedtem volna annyit... Ugyanis a WinSwup proginál, ki kellett volna venni a "pre check" opciót, így az első ellenőrzés kikerülhető. Ezután a bekapcsoló gomb nyomogatásával és kellő türelemmel el lehet indítani az upgrade folyamatot.

Na ez az ami akkor elmaradt, és gondolkodás helyett a saját full mentésemet rányomtam más telefonjára. Ezzel tulajdonképpen "klónoztam" a saját telefonomat. Ez idáig szép, csakhogy: Az IMEI egyszer be van írva egy USER által hozzáférhetetlen helyre, meg ugye a full flash mentés is tartalmazza azt...

Innen már sejthető a gond: Az "A" IMEI számú telefonra feltolnak egy "B" IMEI számú mentést és a bekapcsoláskori ellenőrzés felfedezi ezt az "apró" hibát, ezért a telefon szoftvere el sem indul...

A megoldást egy másik GSM fórumban kaptam egy kedves segítőkész kollégától, akinek a biztatására a Freia segítségével elkövettem egy unlockot aminek elengedhetetlen "kelléke" az IMEI beírása... Ugye kitaláltátok, hogy az eredeti IMEI beírása után a "klón" telefon az IMEI számok egyezése miatt csont nélkül bebootolt és feléledt.

Tehát ha felvillan a teló és neggyisten mordul egy picit mielőtt ismét apátiába zuhanna, ne adjátok fel mert: van még remény!

Igaz, hogy a tulaj eredeti összes beállítása elveszett, és egy-az egyben lett egy tökéletes klónja az én telefonomnak, de innen már egyszerű data suit-os adatmentésekkel visszaállítható az eredeti állapot.

Így utólag teljesen logikus, és egyszerű de néhány ősz hajszál azért rekordidő alatt felkerült a fejemre...

Mégegyszer köszönet a segítségekért! :wink:

-----<[BrOnZ]>-----

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ pén. ápr. 23, 2004 6:49-kor.

csüt. ápr. 22, 2004 19:44
ezüst tag

Hozzászólás 
nem vallaltak be sehol sem

a siemens szerviz, meg gyanitom, hogy kivagna telefonostul, ha oda mennek, mivel 1 honapja jart le a gari, es mar szet is szedtem, mert poros volt a kijelzoje, meg a gombok

csüt. ápr. 22, 2004 19:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
BMP írta:
nincs valakinek egy s55-os alaplapja?

egy helyre elvittem a telot, hatha meg tudjak oldani a problemajat,
de sajna nem, azt mondtak, hogy ki kellene venni a procit!!! :cry:

a masik helyre, ami ugy hirdeti magat, hogy:
"Leejtetted a telefonod? Nem talál térerőt, elrontották, összetört a kijelzője, máshol azt mondták, nem lehet megjavítani? "
mar el sem vittem, mert a hivaskor mondtam a fickonak, hogy ahova vittem eloszor a telot, ott nem tudtak, megcsinalni.
kerdezte, hogy mi volt az a hely.
en, meg mondtam.
-ja, akkor mi sem tudjuk megcsinalni.....

:(

hogy tudtam valamit igy elba**ni...

szoval tessek tanulni a peldambol!!!

Nem ész nélkül kell csinalni!

bmp :cry:

Én ugy tudom hogy a proci alatt kell vágni a testpointot. Vagy nem vállalták be?

csüt. ápr. 22, 2004 19:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem pánikba esni! Megvan a megoldás, most összegzem és megírom a fórumba a tanulságaival együtt! :)

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 18:48
arany tag

Hozzászólás 
Nem birom bekapcoslni a telómat...jó mi? Semmit nem csináltam, csak a nyomorult flash akartam folyamatosan lementeni...de nem kapcsol már be, csak nyög egyet és kész... :(

csüt. ápr. 22, 2004 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Nézz szét ezen az oldalon! Én letöltöttem mindkét S55-ös FUBU-t, az All-Siemens-féle 20-as, viszont a Martech-féle lehet, hogy korábbi. (Munkahelyen nincs bent semmi szoftver, amivel meg tudnám nézni.) Egy próbát megér...

Köszönöm! Próbálkozom... Köszi a "blacklist"-et is! :)

-----<[BrOnZ]>-----

csüt. ápr. 22, 2004 16:57
arany tag

Hozzászólás 
Másodszorra megint más címeken van a hiba:
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 0043F000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : read error at 0043F000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 0043F000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 004B2000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : read error at 004B2000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 004B2000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : cannot read flash block 004C4000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : read error at 004C4000 retrying
COMM_NormalReadFlashBlock : read error at 004C4000

csüt. ápr. 22, 2004 16:31
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nincs valakinek egy jó full 16-os magyar SW-e, amit V_Klay-al vagy Freia-val mentett ki? Igen nagyon megköszönném...

-----<[BrOnZ]>-----

Nézz szét ezen az oldalon! Én letöltöttem mindkét S55-ös FUBU-t, az All-Siemens-féle 20-as, viszont a Martech-féle lehet, hogy korábbi. (Munkahelyen nincs bent semmi szoftver, amivel meg tudnám nézni.) Egy próbát megér...

csüt. ápr. 22, 2004 16:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 168  Következő