Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 11:07

Hozzászólás a témához  [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 79  Következő
SonyEricsson T610 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
zeeh írta:
az fma-nak egyébként semmi értelmét nem látom, jó jó, hogy megmutatja még azt is, hogy hány fokos a telcsi akksija, de minden csoda 3 napig tart. egyetlen értelme az sms küldés (aki nem szeret telefonról pötyögni), de csak ékezet nélkül, mert úgy működik mint pl a nokia 3410, három smsben küldi el a magyar ékezetes smst (nem vágom, hogy melyik kódolással, talán unicode, de javítsatok ki, ha nem így van)

Ezt pontosan hogy érted? Miért nincs értelme az FMA-nak? Telefonkönyvet rendezgetni mivel lehet még ezen a progin kívül a géppel?!

kedd ápr. 27, 2004 20:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
pappfer:köszönöm a segitséget.amugy mi az a gdfs file-ok??azokat ha kiszedem kevesebb lesz ugy is?lehet megprobalom amit mondtal ,hogy kitorlom a definialt cuccokat.vmit még akartam kérdezni csak elfelejtettem sajna:(de majd eszembe jut.egyébként leinátok hogy tudom megnézni a softom milyen a teloban mert a westelnél ma megkerdeztem hogy mennyi idő alatt cserélnek softot és a gyerek azt mondta hogy az enyém nem elavult mert vmi r1l soft van benne és azóta csak két uj soft jött ki.mondom neki érdekes én ugy tuttam r3 féle a softom.erre a westel pofa nem!.sztem lusta g..i volt vagy nem tudom.na kicsit sok lett bocs

csá

kedd ápr. 27, 2004 20:13
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vagy, ha mersz a mistralban vásárolni akkor esetleg nézd meg ott...

:?: :?: :?: :?:
:evil: tapasztalat :?:

(keredesem komoly :!: )

kedd ápr. 27, 2004 18:06
arany tag

Hozzászólás 
az X-micro-s BT adapter tökéletesen működik t610-zel, nagyon tudom ajánlani, az egyik legolcsóbb megoldás (Mistral-ban 6300ft körül mozog a 20m-es ára, ami bőven elég a telcsihez). a t610-hez a kábel ca 10k körül van. lehet kapni egyes msi alaplapokhoz bt kiegészítőt.

az fma-nak egyébként semmi értelmét nem látom, jó jó, hogy megmutatja még azt is, hogy hány fokos a telcsi akksija, de minden csoda 3 napig tart. egyetlen értelme az sms küldés (aki nem szeret telefonról pötyögni), de csak ékezet nélkül, mert úgy működik mint pl a nokia 3410, három smsben küldi el a magyar ékezetes smst (nem vágom, hogy melyik kódolással, talán unicode, de javítsatok ki, ha nem így van)

összességében az én tippem: mindenképpen BT-s megoldás!!

kedd ápr. 27, 2004 13:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
@bepe79: Nem az én sakkprogramom! :-D Amúgy szívesen! ;-)

kedd ápr. 27, 2004 12:47
platina tag

Hozzászólás 
Köszönöm mindenkinek a segítségeket, ma megvettem gyorsboltban az USB-s BT-t. Működik rendesen, belőni sem volt nehéz: driver CD berak, telepítés indít, közben kérte az eszköz csatlakoztatását; ekkor USB portra BT rádug, és már kész is XP alatt. A My Computerben a My BlooTooth placesnél látszódik is, ha telefonon bekapcsolom a bt-t, látja egyből, és szól, hogy t610 connected, meg hogy kommunikál vele. A mappák is látszódnak, és sikerült a pappfernek a sakkprogiját is föltölteni. Tényleg full, ezért külön köszönet mégegyszer a pappfernek :) ! Nagyon jó, csak így utólag belegondolva lehet, hogy kicsit sok érte az a 6990 Ft. De eddig nincs vele gond, minden müxik tökéletesen.

Üdv: Bepe

kedd ápr. 27, 2004 11:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
OK, holnap korán kelek, és lehet, elnézek a Baross térre az Arzenál aljába érte. Ez árban korrekt, vagy nézzek szét máshol is, mert létezik olcsóbban?

Na most azzal internetezek :D tehát lehet vele azt is...
Szvsz 6e alatt nem kapsz, azért az ezresért pedig kár rohangálni, hacsak valaki nagykeráron nem tudja megszerezni...
Vagy, ha mersz a mistralban vásárolni akkor esetleg nézd meg ott...

kedd ápr. 27, 2004 0:36
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
bepe79 írta:
OK, thx! Akkor úgy néz ki, hogy az USB-s BT 6990 Ft-os lesz belőle. Azon lehet játékokat, .jar és .jad file-okat a telcsire fel/le töltögetni? És képeket, meg hangokat (csengéseket)? Müxik minden ezzel a belinkelt BT-ssel?

Lehet vele mindent.
Eddig csak internetezni nem tudtam BT-szal, bár még negyon nem is akartam...

OK, holnap korán kelek, és lehet, elnézek a Baross térre az Arzenál aljába érte. Ez árban korrekt, vagy nézzek szét máshol is, mert létezik olcsóbban?

kedd ápr. 27, 2004 0:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
OK, thx! Akkor úgy néz ki, hogy az USB-s BT 6990 Ft-os lesz belőle. Azon lehet játékokat, .jar és .jad file-okat a telcsire fel/le töltögetni? És képeket, meg hangokat (csengéseket)? Müxik minden ezzel a belinkelt BT-ssel?

Lehet vele mindent.
Eddig csak internetezni nem tudtam BT-szal, bár még negyon nem is akartam...

kedd ápr. 27, 2004 0:26
platina tag

Hozzászólás 
FuFe írta:
Hali!

Nekem az infrával nagyon sok bajom volt, az XP néha elvesztette a kapcsolatot, és ha meglöktem a telcsit menet közben, rögtön megszakadt. A BT meg gyönyörűen muzsikál, még ha az ágyon hagytam a telót, akkor ls tudok a gépen keresztül SMS-t küldeni, stb.....
Árban pedig úgy néz ki, majdnem ugyanannyiba kerülnek, és ha mégis infrát akarsz, akkor ne USB-set vegyél, más fórumokban olvastam, hogy sz*rakodik, majd vettek egy soros portra rakhatót, és az meg tökéletesen megy.
Kapcsolatot belőni pedig egyszerű volt. Driver feltelepítése, telefon párosítása, soros port emulálása, majd az fma-ban beállítottam a COM5-öt, és ment. De az infra is egyszerű, és a soros infrához nem is adnak driver lemezt, alapból benne van a windowsban, csak kézzel kell beállítani.

kedd ápr. 27, 2004 0:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Nekem az infra tűnik szimpatikusabbnak. Ugye annál semmit sem kell telepíteni, csak rádugom a gép USB portjára, az fölismeri magától, és már megy is. Szembeteszem vele a telcsit 1m-en belülre, és már kommunikálnak is. Szerintetek megvehetem az infrásat? Nem lesz gond vele? Az infrás ugye kommunikál más telcsikkel is?

Adnak hozzá cd-t is, amit installálni kell, de utána nem kell más soft hozzá.

FuFe:
Nekem USB-s infrám van már kb. 1 éve, és se 98 alatt, se XP alatt semmi bajom nem volt vele, mondjuk, ha löködném akkor biztosan elvesztené a kapcsolatot, de mivel az infra is, és a teló is az asztal közepén van, így nem löködöm :) .
A blue annyiban viszont tényleg jobb, hogyha közben hívásod, SMS-ed jön akkor nyugodtan tudod fogadni, és nálam pl éjjel nappal be van kapcsolva a BT, így ha le-fel akarok valamit tölteni, még a zsebemből sem kell előszedni.

kedd ápr. 27, 2004 0:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Nekem az infrával nagyon sok bajom volt, az XP néha elvesztette a kapcsolatot, és ha meglöktem a telcsit menet közben, rögtön megszakadt. A BT meg gyönyörűen muzsikál, még ha az ágyon hagytam a telót, akkor ls tudok a gépen keresztül SMS-t küldeni, stb.....
Árban pedig úgy néz ki, majdnem ugyanannyiba kerülnek, és ha mégis infrát akarsz, akkor ne USB-set vegyél, más fórumokban olvastam, hogy sz*rakodik, majd vettek egy soros portra rakhatót, és az meg tökéletesen megy.
Kapcsolatot belőni pedig egyszerű volt. Driver feltelepítése, telefon párosítása, soros port emulálása, majd az fma-ban beállítottam a COM5-öt, és ment. De az infra is egyszerű, és a soros infrához nem is adnak driver lemezt, alapból benne van a windowsban, csak kézzel kell beállítani.

kedd ápr. 27, 2004 0:14
platina tag

Hozzászólás 
Nekem az infra tűnik szimpatikusabbnak. Ugye annál semmit sem kell telepíteni, csak rádugom a gép USB portjára, az fölismeri magától, és már megy is. Szembeteszem vele a telcsit 1m-en belülre, és már kommunikálnak is. Szerintetek megvehetem az infrásat? Nem lesz gond vele? Az infrás ugye kommunikál más telcsikkel is?

kedd ápr. 27, 2004 0:13
platina tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszokat!

Utánanéztem, és gyorsbolt árlistáján ezeket találtam (amik tetszenek):

Infraport
USB portra + driver lemez (fix áras termék) (AKCIÓS ÁR! Listaár: bruttó 7.500Ft, utángyártott termék) 1525 5 990 Ft
Kép róla:
Kép

Bluetooth adapter
USB portra csatlakoztatható (10m hatótávolság) (fix áras termék) (utángyártott termék) 6232 6 990 Ft
Kép róla:
Kép

Több is van, de ezek jól is néznek ki, és árban is elfogadhatóak. Infra v. BT? Melyik a jobb / stabilabb? Ez a két eszköz jó lesz t610-hez? Egyszerű belőni a kapcsolatot? Melyikkel könnyebb?

kedd ápr. 27, 2004 0:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Thx pappfer!

Még az lenne a 610 tulajok felé a kérdésem, hogy (nagyon kezdő vagyok ezügyben): a t610-esemet milyen módokon tudom rábírni, hogy kommunikáljon a sz. gépemmel? Tehát pl. le lehessen menteni telcsi-könyvet és visszatölteni ugyanazt, lehessen net-ről leszedett csengőhangokat és képeket + játékokat fel / le tölteni.

1., mivel oldható ez meg?
2., adatkábel v. valamilyen USB-s eszköz kell hozzá?
3., abból melyik típus?
4., a márkák / típusok közül szerintetek melyik a legstabilabb, melyik, amelyikkel sosincs gond
5., a pc-re milyen sw kell, hogy lássa a mobilt? (adják a kábelhez a software-t?)
6., milyet érdemes venni egy LÁMÁnak? :) és hol?

Előre is köszi a segítséget!

Hali.

Ne kábelt vegyén, hanem infra, vagy BT dongle-t, infrából bármilyet (alaplap, soros, USB), BT-t meg úgyis csak USB-t kapsz. A T610 hála istennek mindennel hajlandó kommunikálni :D (ezért nem nokiám van 8) ), a telefonkönyvet egyben tudod küldeni, fogadni is, képet, és hangot is, java-t csak fogadni tudsz... A márka mind1, mert tényleg mindennel kommunikál, és soft sem kell hozzá (BT-hez adnak, infrához pedig ott a windóz sajátja).

hétf. ápr. 26, 2004 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Én vettem egy X-mikro USB-s Bluetooth kütyüt, 6.500Ft körül mozog, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. egyszerűen lehet feltölteni hangot, képet, java appletet, és egy opensource project beta váltaozatával (Float's Mobile Agent fma.sf.net) lehet szinkronizálni a contactsokat, sms-eket, és lehet sms-eket írni és küldeni, és a rajta lévő file-okat kezelni (a java kivételével :( )

hétf. ápr. 26, 2004 22:57
platina tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
@bepe79: ha fontos, akkor fenn lehet tovább is a serveren, engem nem zavar ott, csak azt hittem le tudod szedni! Akkor még fennhagyom 1 darabig!

@kerelyfe: szívesen! ;-)

agabee-nak igaza van, idegesítően lassú a kijelölő négyzet a színes ChessBuddy-ban, ezt leszámítva sztem nagyon jó játék!

Thx pappfer!

Még az lenne a 610 tulajok felé a kérdésem, hogy (nagyon kezdő vagyok ezügyben): a t610-esemet milyen módokon tudom rábírni, hogy kommunikáljon a sz. gépemmel? Tehát pl. le lehessen menteni telcsi-könyvet és visszatölteni ugyanazt, lehessen net-ről leszedett csengőhangokat és képeket + játékokat fel / le tölteni.

1., mivel oldható ez meg?
2., adatkábel v. valamilyen USB-s eszköz kell hozzá?
3., abból melyik típus?
4., a márkák / típusok közül szerintetek melyik a legstabilabb, melyik, amelyikkel sosincs gond
5., a pc-re milyen sw kell, hogy lássa a mobilt? (adják a kábelhez a software-t?)
6., milyet érdemes venni egy LÁMÁnak? :) és hol?

Előre is köszi a segítséget!

hétf. ápr. 26, 2004 22:10
arany tag

Hozzászólás 
@bepe79: ha fontos, akkor fenn lehet tovább is a serveren, engem nem zavar ott, csak azt hittem le tudod szedni! Akkor még fennhagyom 1 darabig!

@kerelyfe: szívesen! ;-)

agabee-nak igaza van, idegesítően lassú a kijelölő négyzet a színes ChessBuddy-ban, ezt leszámítva sztem nagyon jó játék!

hétf. ápr. 26, 2004 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
pappfer kösz!

vas. ápr. 25, 2004 21:55
ezüst tag

Hozzászólás 
A színeset már próbáltam.. nem számoltam meddig, de jó pár lépés volt. Egész jó, csak hibája, hogy a hangot pl. nem lehet kikapcsolni, minden lépésnél csenget egyet.. ez nem mindenhol jó. Ami viszont talán mlg rosszabb, hogy nagyon lassú a kijelölõ négyszög mozgása, szinte már idegesítõ csigalassusággal vált egyik mezõrõl a másikra.

( a sakkprogiról bezéltem:) )

vas. ápr. 25, 2004 21:33
vas-tag

Hozzászólás Re: képernyővédő fólia
Nagyon köszönöm, Bepe!

Eclipse

vas. ápr. 25, 2004 21:29
platina tag

Hozzászólás 
Hú, gyerekek! Megnéztem a meccset: a Corrie Sanders valami iszonyatos nagy verést kapott a Klicskotól. Azt sem tudom, hogy az 5. menet végén hogyan maradt állva, de végülis azt is túlélte. A végén, ha a bíró nem lép közbe, akkor hülyére veri Vitalij szvsz (bár már ott közel volt a menet vége). :idea:

vas. ápr. 25, 2004 21:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
OK. Köszi, pappfer, ez is nagyon rendes tőled. Ha a 2 hétben (amíg fent lesz) valaki le tudja szedni és kipróbálni ha van kábele is, hogy valóban teljes-e valamelyik vagy akár mindkettő, akkor megoldható, hogy átadja az én telómra is? Vagy úgy, hogy találkozunk valahol, és infrán v. BT-n áttoljuk, vagy pedig az ő kábelén keresztül rátesszül az én telcsimre is? Tudom, hogy nagy kérés, de hát most ez a mániám. :)

Java alkalmazást nem nagyon lehet küldeni sem infrán, sem BT-n tudtommal...
Legalábbis telefonról .

vas. ápr. 25, 2004 20:41
platina tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
@bepe79: én felraktam az uw-re a fájlokat, fogalmam sincs wapon hogy működnek! Én úgy gondoltam, ha beírod a jad linkjét akkor le lehet tölteni, ezek szerint nem... :-( Akkor nincs más megoldás, minthogy leszeded a címről (nem wap-on, hanem a gépedre) és kábelen/infrán/BT-n keresztül a telefonra küldöd! Bocs, de nincs jobb ötletem!

@kerelyfe:
Chelsea téma 1.
Chelsea téma 2.

OK. Köszi, pappfer, ez is nagyon rendes tőled. Ha a 2 hétben (amíg fent lesz) valaki le tudja szedni és kipróbálni ha van kábele is, hogy valóban teljes-e valamelyik vagy akár mindkettő, akkor megoldható, hogy átadja az én telómra is? Vagy úgy, hogy találkozunk valahol, és infrán v. BT-n áttoljuk, vagy pedig az ő kábelén keresztül rátesszül az én telcsimre is? Tudom, hogy nagy kérés, de hát most ez a mániám. :)

vas. ápr. 25, 2004 20:08
arany tag

Hozzászólás 
@bepe79: én felraktam az uw-re a fájlokat, fogalmam sincs wapon hogy működnek! Én úgy gondoltam, ha beírod a jad linkjét akkor le lehet tölteni, ezek szerint nem... :-( Akkor nincs más megoldás, minthogy leszeded a címről (nem wap-on, hanem a gépedre) és kábelen/infrán/BT-n keresztül a telefonra küldöd! Bocs, de nincs jobb ötletem!

@kerelyfe:
Chelsea téma 1.
Chelsea téma 2.

vas. ápr. 25, 2004 19:29
platina tag

Hozzászólás 
http://www.ftc.hu/index.php?a=

http://www.chelseafc.com/index.asp

:D :D :D

:oops:

vas. ápr. 25, 2004 18:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
vki dobjon meg plz FTC, és/vagy Chelsea témákkal! Kösz.

vas. ápr. 25, 2004 18:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Ki akartam próbálni ezt:

de a következő történt:

ha a WAP böngésző-be beírom a következő URL-t: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad, akkor egy text állomány jelenik meg, amivel nem lehet mihez kezdeni, ha pedig a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar-t írom be, akkor elkezdi letölteni, majd miután végigment a csík, közli, hogy nem támogatott letöltés, és megszakítja.

Akkor ezt a fekete-fehéret sem lehet wapon keresztül leszedni?

Ehhez nincs otletem. Pappfer intezne, nem en.

vas. ápr. 25, 2004 17:23
platina tag

Hozzászólás 
Ki akartam próbálni ezt:

de a következő történt:

ha a WAP böngésző-be beírom a következő URL-t: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad, akkor egy text állomány jelenik meg, amivel nem lehet mihez kezdeni, ha pedig a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar-t írom be, akkor elkezdi letölteni, majd miután végigment a csík, közli, hogy nem támogatott letöltés, és megszakítja.

Akkor ezt a fekete-fehéret sem lehet wapon keresztül leszedni?

vas. ápr. 25, 2004 17:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek a calcok nagyon felhoztak a jad-jar temat :)

Szoval, ha wapon akarsz letolteni, akkor kell mindketto es a .jad linkjet kell beirni a telefon bongeszojebe. A Symbianok tudjak letolteni .jad nelkul a .jar fajlokat is, ha jol emlekszem.

vas. ápr. 25, 2004 16:06
platina tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
.:Jeff:. írta:
xterm7 írta:

jar = maga a java program
jad = leirofajl, nezz bele notepad-dal :)

És akkor miért baj, ha nincs meg csak a jar?

Akkor az a baj, hogy nincs mit letolteni.

Kutya legyek, ha értem. :lol:
Ha egyszer a .jar a file, és a .jad nincs meg, akkor pont, hogy megvan maga a főprogram, és csak egy leíró file hiányzik. És magát a progit le is lehet szedni. Vagy én vok' a nagyon h.lye? :D

vas. ápr. 25, 2004 16:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:

Akkor az a baj, hogy nincs mit letolteni.

vas. ápr. 25, 2004 15:45
arany tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:

vas. ápr. 25, 2004 15:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
A JAD és a JAR között mi a különbség?

vas. ápr. 25, 2004 15:22
arany tag

Hozzászólás 
A JAD és a JAR között mi a különbség?

vas. ápr. 25, 2004 14:48
platina tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
Na találtam 2 ChessBuddy-t, az egyiknél volt jad is, de valami fekete-fehér valami, én nem tudtam kijönni belőle... A másik nagyon jó, színes, de abból csak jar volt!
Felraktam midet (kb 2 hétig fog élni a link):

Fekete fehér:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad

Színes:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddyColorOriginal.jar

Így sztem a fekete-fehéret wapról is le tudod szedni!

Illetve van itt még valami, de ez is csak jar:
http://pappfer.uw.hu/chesters.jar

A színessel játszottam csak 1 kicsit, de 10 lépés után nem lett vége, tehát feltételezem, hogy teljes verzió, de nem vagyok benne biztos...

Üdv!

Köszönöm!

Lenne néhány kérdésem:

1., Ez azt jelenti, hogy maga a http://pappfer.uw.hu nem érhető el ugyan WAP-ről, de pl. a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad teljes link már igen?

2., a .jar-t nem lehet leszedni WAP-ról? Általában egik .jar file sem tölthető így le direkt linkkel sem?

3., ha a FULL teljes verzió, és jól működik, akkor megold6ó, hogy:

-vki. átküldi nekem valahogy telefonon? Vagy ilyet nem lehet?
-vagy ha máshogy nem megy infrán v. BT-n (azt is nagyon megköszönném)

Köszi, Bepe

vas. ápr. 25, 2004 14:40
arany tag

Hozzászólás 
Na találtam 2 ChessBuddy-t, az egyiknél volt jad is, de valami fekete-fehér valami, én nem tudtam kijönni belőle... A másik nagyon jó, színes, de abból csak jar volt!
Felraktam midet (kb 2 hétig fog élni a link):

Fekete fehér:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad

Színes:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddyColorOriginal.jar

Így sztem a fekete-fehéret wapról is le tudod szedni!

Illetve van itt még valami, de ez is csak jar:
http://pappfer.uw.hu/chesters.jar

A színessel játszottam csak 1 kicsit, de 10 lépés után nem lett vége, tehát feltételezem, hogy teljes verzió, de nem vagyok benne biztos...

Üdv!

vas. ápr. 25, 2004 14:22
arany tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
Jah, én témákra gondoltam... :oops:
A JAVA játékok nem demók (általában), csak a mophun-ok! Ha találok full sakkprogit felrakom az oldalra, de a wap dolgot nem tudom megoldani, ne haragudj!

A fullos sakkprogit megköszönném!

vas. ápr. 25, 2004 13:20
arany tag

Hozzászólás 
Jah, én témákra gondoltam... :oops:
A JAVA játékok nem demók (általában), csak a mophun-ok! Ha találok full sakkprogit felrakom az oldalra, de a wap dolgot nem tudom megoldani, ne haragudj!

vas. ápr. 25, 2004 13:13
arany tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
@bepe79: Sajna nem, mert zipelve vannak! :-( Ha wapról akarsz témákat leszedni ajánlom a wap.lasyk.net-et (a myt610 wap-ja)!

De ugye ott meg általában demok vannak csak...

vas. ápr. 25, 2004 12:57
platina tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
@bepe79: Sajna nem, mert zipelve vannak! :-( Ha wapról akarsz témákat leszedni ajánlom a wap.lasyk.net-et (a myt610 wap-ja)!

Jajaja thx, azt ismerem. Onnan már leszedtem pár dolgot, meg linkeltem is onnan. :D De írtam is, hogy a gamék többsége x@r demo, ld. lépés-korlátos sakkprogi. P.S.: gamékat (főleg sakkprogit (full)) keresek, nem pedig témákat :lol: Kár, hogy nem .jad-ban van, hogy le lehessen vhonnan. wapról is húzni.

vas. ápr. 25, 2004 12:57
arany tag

Hozzászólás 

vas. ápr. 25, 2004 12:49
platina tag

Hozzászólás 
pappfer, xterm7: a http://pappfer.uw.hu/ oldalatokon található gamékat le lehet valahogyan szedni wap-ról? Mert nincs a t610-hez adatkábelem, és így nem jó a sima letöltéses megoldás.

vas. ápr. 25, 2004 11:47
vas-tag

Hozzászólás 
A cellular-support -ton fellelhető R6C005 -t felrakta már valaki?
Tényleg meg van törve?
Mi a különbség a R6B004-hez képest?

vas. ápr. 25, 2004 11:31
platina tag

eclipse írta:
bepe79 írta:
eclipse írta:
eclipse írta:
Tudja valaki, hogy lehetne képernyővédő fóliát venni T610-hez és mennyibe kerülne?

Szabad kérdezem, hogy minek? Nem érintőképernyője van, ha pedig összekarcolódik ott a polír paszta...

Attól, hogy nem érintőképernyője van még összekarcolódhat (én már láttam olyat) és gondoltam jobb elkerülni, mint utána polírozgatni. Nem igaz :?:

Szóval, senki nem tudja hol lehetne venni ilyen fóliát?
Valamelyik fórumban (csak az a baj, hogy már fogalmam sincs, hogy hol) olvastam, hogy létezik ilyen, de még eddig egyik boltban sem találtam.
Ha valaki esetleg találkozna ilyennel valahol írjon már egy pár sort.

Köszi

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=38403

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=41425&st=0

Bepe!

Köszi a linkeket, de azt hiszem ezek egészen másról szólnak mint ami nekem kell. Konkrétan a TFT-k tisztításáról, nekem pedig védő fólia kellene a T610 kijelzőjére.

Üdv: Eclipse

Erre is kerestem neked orvosságot :D --->

"Cikkszám: 4284 Képernyővédő fólia, SonyEricsson T610, Martin Fields Overlay Plus
Nettó: 2 792 Ft Sok van raktáron
Bruttó: 3 490 Ft Japán gyártmányú, kristálytiszta, tükröződés- és torzításmentes, UV-szűrős, nagy kopásállóságú, lemosható, többször levehető- és visszaragasztható. "

http://www.speedshop.hu/

(Keleti pu.-nál az Arzenál-ban van a bolt hátul földszinten hátul)

www.speedshop.hu-n beírod a keresőbe, hogy fólia, és a feldobott találatok közt legalul a továbbra mész. És itt a 2. oldalon találod ezt a T610 fóliás linket, meg képet.

Kép

Üdv: Bepe :wink:

vas. ápr. 25, 2004 10:06
vas-tag

bepe79 írta:
eclipse írta:
eclipse írta:
Tudja valaki, hogy lehetne képernyővédő fóliát venni T610-hez és mennyibe kerülne?

Szabad kérdezem, hogy minek? Nem érintőképernyője van, ha pedig összekarcolódik ott a polír paszta...

Attól, hogy nem érintőképernyője van még összekarcolódhat (én már láttam olyat) és gondoltam jobb elkerülni, mint utána polírozgatni. Nem igaz :?:

Valamelyik fórumban (csak az a baj, hogy már fogalmam sincs, hogy hol) olvastam, hogy létezik ilyen, de még eddig egyik boltban sem találtam.

Köszi

Bepe!

Köszi a linkeket, de azt hiszem ezek egészen másról szólnak mint ami nekem kell. Konkrétan a TFT-k tisztításáról, nekem pedig védő fólia kellene a T610 kijelzőjére.

Üdv: Eclipse

vas. ápr. 25, 2004 9:42
platina tag

Hozzászólás 
Hol lehet polír pasztát venni??!! :roll:

vas. ápr. 25, 2004 5:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Sokan kérdezték, hogy hogyan lehet szétszedni a telefont (T610) anélkül, hogy szét b*sznánk. Ha jól láttam, nem írta még meg senki. Én a neten találtam egy oldalt (kb.5 mp -es kereséssel...), ahol nagyon jól le van írva, sőt képek is vannak hozzá.

http://www.jaruzel.com/t610strip.shtml

szomb. ápr. 24, 2004 22:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Hát ezt komolyan nem hiszem el. **** vele, letöltöm, kipróbálom, és a nagy FREEWARE program 10 lépés után letilt. :evil: :evil: :evil: Hát a jó büd... qr.. %+!%!+5-ba. :evil: Ezt nem tartom egy igazságos dolognak!!!

Örülj neki, legalább nem tud megverni a telefonod 8) :lol:

szomb. ápr. 24, 2004 22:27
platina tag

eclipse írta:
eclipse írta:

Köszi

szomb. ápr. 24, 2004 22:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 79  Következő