|
Szerző |
Üzenet |
looper
vas-tag
|
zeeh írta: az fma-nak egyébként semmi értelmét nem látom, jó jó, hogy megmutatja még azt is, hogy hány fokos a telcsi akksija, de minden csoda 3 napig tart. egyetlen értelme az sms küldés (aki nem szeret telefonról pötyögni), de csak ékezet nélkül, mert úgy működik mint pl a nokia 3410, három smsben küldi el a magyar ékezetes smst (nem vágom, hogy melyik kódolással, talán unicode, de javítsatok ki, ha nem így van)
Ezt pontosan hogy érted? Miért nincs értelme az FMA-nak? Telefonkönyvet rendezgetni mivel lehet még ezen a progin kívül a géppel?!
|
kedd ápr. 27, 2004 20:50 |
|
|
Bogyo667
ezüst tag
|
pappfer:köszönöm a segitséget.amugy mi az a gdfs file-ok??azokat ha kiszedem kevesebb lesz ugy is?lehet megprobalom amit mondtal ,hogy kitorlom a definialt cuccokat.vmit még akartam kérdezni csak elfelejtettem sajna:(de majd eszembe jut.egyébként leinátok hogy tudom megnézni a softom milyen a teloban mert a westelnél ma megkerdeztem hogy mennyi idő alatt cserélnek softot és a gyerek azt mondta hogy az enyém nem elavult mert vmi r1l soft van benne és azóta csak két uj soft jött ki.mondom neki érdekes én ugy tuttam r3 féle a softom.erre a westel pofa nem!.sztem lusta g..i volt vagy nem tudom.na kicsit sok lett bocs
csá
|
kedd ápr. 27, 2004 20:13 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Trabi TM írta: Vagy, ha mersz a mistralban vásárolni akkor esetleg nézd meg ott...
tapasztalat
(keredesem komoly )
|
kedd ápr. 27, 2004 18:06 |
|
|
zeeh
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Bp - Zeg
|
az X-micro-s BT adapter tökéletesen működik t610-zel, nagyon tudom ajánlani, az egyik legolcsóbb megoldás (Mistral-ban 6300ft körül mozog a 20m-es ára, ami bőven elég a telcsihez). a t610-hez a kábel ca 10k körül van. lehet kapni egyes msi alaplapokhoz bt kiegészítőt.
az fma-nak egyébként semmi értelmét nem látom, jó jó, hogy megmutatja még azt is, hogy hány fokos a telcsi akksija, de minden csoda 3 napig tart. egyetlen értelme az sms küldés (aki nem szeret telefonról pötyögni), de csak ékezet nélkül, mert úgy működik mint pl a nokia 3410, három smsben küldi el a magyar ékezetes smst (nem vágom, hogy melyik kódolással, talán unicode, de javítsatok ki, ha nem így van)
összességében az én tippem: mindenképpen BT-s megoldás!!
|
kedd ápr. 27, 2004 13:54 |
|
|
pappfer
arany tag
|
@bepe79: Nem az én sakkprogramom! Amúgy szívesen!
|
kedd ápr. 27, 2004 12:47 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Köszönöm mindenkinek a segítségeket, ma megvettem gyorsboltban az USB-s BT-t. Működik rendesen, belőni sem volt nehéz: driver CD berak, telepítés indít, közben kérte az eszköz csatlakoztatását; ekkor USB portra BT rádug, és már kész is XP alatt. A My Computerben a My BlooTooth placesnél látszódik is, ha telefonon bekapcsolom a bt-t, látja egyből, és szól, hogy t610 connected, meg hogy kommunikál vele. A mappák is látszódnak, és sikerült a pappfernek a sakkprogiját is föltölteni. Tényleg full, ezért külön köszönet mégegyszer a pappfernek ! Nagyon jó, csak így utólag belegondolva lehet, hogy kicsit sok érte az a 6990 Ft. De eddig nincs vele gond, minden müxik tökéletesen.
Üdv: Bepe
|
kedd ápr. 27, 2004 11:42 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
bepe79 írta: OK, holnap korán kelek, és lehet, elnézek a Baross térre az Arzenál aljába érte. Ez árban korrekt, vagy nézzek szét máshol is, mert létezik olcsóbban?
Na most azzal internetezek tehát lehet vele azt is...
Szvsz 6e alatt nem kapsz, azért az ezresért pedig kár rohangálni, hacsak valaki nagykeráron nem tudja megszerezni...
Vagy, ha mersz a mistralban vásárolni akkor esetleg nézd meg ott...
|
kedd ápr. 27, 2004 0:36 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Trabi TM írta: bepe79 írta: OK, thx! Akkor úgy néz ki, hogy az USB-s BT 6990 Ft-os lesz belőle. Azon lehet játékokat, .jar és .jad file-okat a telcsire fel/le töltögetni? És képeket, meg hangokat (csengéseket)? Müxik minden ezzel a belinkelt BT-ssel? Lehet vele mindent. Eddig csak internetezni nem tudtam BT-szal, bár még negyon nem is akartam...
OK, holnap korán kelek, és lehet, elnézek a Baross térre az Arzenál aljába érte. Ez árban korrekt, vagy nézzek szét máshol is, mert létezik olcsóbban?
|
kedd ápr. 27, 2004 0:30 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
bepe79 írta: OK, thx! Akkor úgy néz ki, hogy az USB-s BT 6990 Ft-os lesz belőle. Azon lehet játékokat, .jar és .jad file-okat a telcsire fel/le töltögetni? És képeket, meg hangokat (csengéseket)? Müxik minden ezzel a belinkelt BT-ssel?
Lehet vele mindent.
Eddig csak internetezni nem tudtam BT-szal, bár még negyon nem is akartam...
|
kedd ápr. 27, 2004 0:26 |
|
|
bepe79
platina tag
|
FuFe írta: Hali!
Nekem az infrával nagyon sok bajom volt, az XP néha elvesztette a kapcsolatot, és ha meglöktem a telcsit menet közben, rögtön megszakadt. A BT meg gyönyörűen muzsikál, még ha az ágyon hagytam a telót, akkor ls tudok a gépen keresztül SMS-t küldeni, stb..... Árban pedig úgy néz ki, majdnem ugyanannyiba kerülnek, és ha mégis infrát akarsz, akkor ne USB-set vegyél, más fórumokban olvastam, hogy sz*rakodik, majd vettek egy soros portra rakhatót, és az meg tökéletesen megy. Kapcsolatot belőni pedig egyszerű volt. Driver feltelepítése, telefon párosítása, soros port emulálása, majd az fma-ban beállítottam a COM5-öt, és ment. De az infra is egyszerű, és a soros infrához nem is adnak driver lemezt, alapból benne van a windowsban, csak kézzel kell beállítani.
OK, thx! Akkor úgy néz ki, hogy az USB-s BT 6990 Ft-os lesz belőle. Azon lehet játékokat, .jar és .jad file-okat a telcsire fel/le töltögetni? És képeket, meg hangokat (csengéseket)? Müxik minden ezzel a belinkelt BT-ssel?
|
kedd ápr. 27, 2004 0:21 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bepe79 írta: Nekem az infra tűnik szimpatikusabbnak. Ugye annál semmit sem kell telepíteni, csak rádugom a gép USB portjára, az fölismeri magától, és már megy is. Szembeteszem vele a telcsit 1m-en belülre, és már kommunikálnak is. Szerintetek megvehetem az infrásat? Nem lesz gond vele? Az infrás ugye kommunikál más telcsikkel is?
Adnak hozzá cd-t is, amit installálni kell, de utána nem kell más soft hozzá.
FuFe:
Nekem USB-s infrám van már kb. 1 éve, és se 98 alatt, se XP alatt semmi bajom nem volt vele, mondjuk, ha löködném akkor biztosan elvesztené a kapcsolatot, de mivel az infra is, és a teló is az asztal közepén van, így nem löködöm .
A blue annyiban viszont tényleg jobb, hogyha közben hívásod, SMS-ed jön akkor nyugodtan tudod fogadni, és nálam pl éjjel nappal be van kapcsolva a BT, így ha le-fel akarok valamit tölteni, még a zsebemből sem kell előszedni.
|
kedd ápr. 27, 2004 0:20 |
|
|
FuFe
ezüst tag
|
Hali!
Nekem az infrával nagyon sok bajom volt, az XP néha elvesztette a kapcsolatot, és ha meglöktem a telcsit menet közben, rögtön megszakadt. A BT meg gyönyörűen muzsikál, még ha az ágyon hagytam a telót, akkor ls tudok a gépen keresztül SMS-t küldeni, stb.....
Árban pedig úgy néz ki, majdnem ugyanannyiba kerülnek, és ha mégis infrát akarsz, akkor ne USB-set vegyél, más fórumokban olvastam, hogy sz*rakodik, majd vettek egy soros portra rakhatót, és az meg tökéletesen megy.
Kapcsolatot belőni pedig egyszerű volt. Driver feltelepítése, telefon párosítása, soros port emulálása, majd az fma-ban beállítottam a COM5-öt, és ment. De az infra is egyszerű, és a soros infrához nem is adnak driver lemezt, alapból benne van a windowsban, csak kézzel kell beállítani.
|
kedd ápr. 27, 2004 0:14 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Nekem az infra tűnik szimpatikusabbnak. Ugye annál semmit sem kell telepíteni, csak rádugom a gép USB portjára, az fölismeri magától, és már megy is. Szembeteszem vele a telcsit 1m-en belülre, és már kommunikálnak is. Szerintetek megvehetem az infrásat? Nem lesz gond vele? Az infrás ugye kommunikál más telcsikkel is?
|
kedd ápr. 27, 2004 0:13 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Köszi a válaszokat!
Utánanéztem, és gyorsbolt árlistáján ezeket találtam (amik tetszenek):
Infraport
USB portra + driver lemez (fix áras termék) (AKCIÓS ÁR! Listaár: bruttó 7.500Ft, utángyártott termék) 1525 5 990 Ft
Kép róla:
Bluetooth adapter
USB portra csatlakoztatható (10m hatótávolság) (fix áras termék) (utángyártott termék) 6232 6 990 Ft
Kép róla:
Több is van, de ezek jól is néznek ki, és árban is elfogadhatóak. Infra v. BT? Melyik a jobb / stabilabb? Ez a két eszköz jó lesz t610-hez? Egyszerű belőni a kapcsolatot? Melyikkel könnyebb?
|
kedd ápr. 27, 2004 0:06 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bepe79 írta: Thx pappfer! Még az lenne a 610 tulajok felé a kérdésem, hogy (nagyon kezdő vagyok ezügyben): a t610-esemet milyen módokon tudom rábírni, hogy kommunikáljon a sz. gépemmel? Tehát pl. le lehessen menteni telcsi-könyvet és visszatölteni ugyanazt, lehessen net-ről leszedett csengőhangokat és képeket + játékokat fel / le tölteni. 1., mivel oldható ez meg? 2., adatkábel v. valamilyen USB-s eszköz kell hozzá? 3., abból melyik típus? 4., a márkák / típusok közül szerintetek melyik a legstabilabb, melyik, amelyikkel sosincs gond 5., a pc-re milyen sw kell, hogy lássa a mobilt? (adják a kábelhez a software-t?) 6., milyet érdemes venni egy LÁMÁnak? és hol? Előre is köszi a segítséget! Üdv: Bepe
Hali.
Ne kábelt vegyén, hanem infra, vagy BT dongle-t, infrából bármilyet (alaplap, soros, USB), BT-t meg úgyis csak USB-t kapsz. A T610 hála istennek mindennel hajlandó kommunikálni (ezért nem nokiám van ), a telefonkönyvet egyben tudod küldeni, fogadni is, képet, és hangot is, java-t csak fogadni tudsz... A márka mind1, mert tényleg mindennel kommunikál, és soft sem kell hozzá (BT-hez adnak, infrához pedig ott a windóz sajátja).
|
hétf. ápr. 26, 2004 23:36 |
|
|
FuFe
ezüst tag
|
Hali!
Én vettem egy X-mikro USB-s Bluetooth kütyüt, 6.500Ft körül mozog, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. egyszerűen lehet feltölteni hangot, képet, java appletet, és egy opensource project beta váltaozatával (Float's Mobile Agent fma.sf.net) lehet szinkronizálni a contactsokat, sms-eket, és lehet sms-eket írni és küldeni, és a rajta lévő file-okat kezelni (a java kivételével )
|
hétf. ápr. 26, 2004 22:57 |
|
|
bepe79
platina tag
|
pappfer írta: @bepe79: ha fontos, akkor fenn lehet tovább is a serveren, engem nem zavar ott, csak azt hittem le tudod szedni! Akkor még fennhagyom 1 darabig! @kerelyfe: szívesen! agabee-nak igaza van, idegesítően lassú a kijelölő négyzet a színes ChessBuddy-ban, ezt leszámítva sztem nagyon jó játék!
Thx pappfer!
Még az lenne a 610 tulajok felé a kérdésem, hogy (nagyon kezdő vagyok ezügyben): a t610-esemet milyen módokon tudom rábírni, hogy kommunikáljon a sz. gépemmel? Tehát pl. le lehessen menteni telcsi-könyvet és visszatölteni ugyanazt, lehessen net-ről leszedett csengőhangokat és képeket + játékokat fel / le tölteni.
1., mivel oldható ez meg?
2., adatkábel v. valamilyen USB-s eszköz kell hozzá?
3., abból melyik típus?
4., a márkák / típusok közül szerintetek melyik a legstabilabb, melyik, amelyikkel sosincs gond
5., a pc-re milyen sw kell, hogy lássa a mobilt? (adják a kábelhez a software-t?)
6., milyet érdemes venni egy LÁMÁnak? és hol?
Előre is köszi a segítséget!
|
hétf. ápr. 26, 2004 22:10 |
|
|
pappfer
arany tag
|
@bepe79: ha fontos, akkor fenn lehet tovább is a serveren, engem nem zavar ott, csak azt hittem le tudod szedni! Akkor még fennhagyom 1 darabig!
@kerelyfe: szívesen!
agabee-nak igaza van, idegesítően lassú a kijelölő négyzet a színes ChessBuddy-ban, ezt leszámítva sztem nagyon jó játék!
|
hétf. ápr. 26, 2004 19:14 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
pappfer kösz!
|
vas. ápr. 25, 2004 21:55 |
|
|
agabee
ezüst tag
|
A színeset már próbáltam.. nem számoltam meddig, de jó pár lépés volt. Egész jó, csak hibája, hogy a hangot pl. nem lehet kikapcsolni, minden lépésnél csenget egyet.. ez nem mindenhol jó. Ami viszont talán mlg rosszabb, hogy nagyon lassú a kijelölõ négyszög mozgása, szinte már idegesítõ csigalassusággal vált egyik mezõrõl a másikra.
( a sakkprogiról bezéltem:) )
|
vas. ápr. 25, 2004 21:33 |
|
|
eclipse
vas-tag
|
Re: képernyővédő fólia
Nagyon köszönöm, Bepe!
Eclipse
|
vas. ápr. 25, 2004 21:29 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Hú, gyerekek! Megnéztem a meccset: a Corrie Sanders valami iszonyatos nagy verést kapott a Klicskotól. Azt sem tudom, hogy az 5. menet végén hogyan maradt állva, de végülis azt is túlélte. A végén, ha a bíró nem lép közbe, akkor hülyére veri Vitalij szvsz (bár már ott közel volt a menet vége).
|
vas. ápr. 25, 2004 21:27 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bepe79 írta: OK. Köszi, pappfer, ez is nagyon rendes tőled. Ha a 2 hétben (amíg fent lesz) valaki le tudja szedni és kipróbálni ha van kábele is, hogy valóban teljes-e valamelyik vagy akár mindkettő, akkor megoldható, hogy átadja az én telómra is? Vagy úgy, hogy találkozunk valahol, és infrán v. BT-n áttoljuk, vagy pedig az ő kábelén keresztül rátesszül az én telcsimre is? Tudom, hogy nagy kérés, de hát most ez a mániám. Üdv: Bepe
Java alkalmazást nem nagyon lehet küldeni sem infrán, sem BT-n tudtommal...
Legalábbis telefonról .
|
vas. ápr. 25, 2004 20:41 |
|
|
bepe79
platina tag
|
pappfer írta: @bepe79: én felraktam az uw-re a fájlokat, fogalmam sincs wapon hogy működnek! Én úgy gondoltam, ha beírod a jad linkjét akkor le lehet tölteni, ezek szerint nem... Akkor nincs más megoldás, minthogy leszeded a címről (nem wap-on, hanem a gépedre) és kábelen/infrán/BT-n keresztül a telefonra küldöd! Bocs, de nincs jobb ötletem! @kerelyfe: Chelsea téma 1.Chelsea téma 2.
OK. Köszi, pappfer, ez is nagyon rendes tőled. Ha a 2 hétben (amíg fent lesz) valaki le tudja szedni és kipróbálni ha van kábele is, hogy valóban teljes-e valamelyik vagy akár mindkettő, akkor megoldható, hogy átadja az én telómra is? Vagy úgy, hogy találkozunk valahol, és infrán v. BT-n áttoljuk, vagy pedig az ő kábelén keresztül rátesszül az én telcsimre is? Tudom, hogy nagy kérés, de hát most ez a mániám.
|
vas. ápr. 25, 2004 20:08 |
|
|
pappfer
arany tag
|
@bepe79: én felraktam az uw-re a fájlokat, fogalmam sincs wapon hogy működnek! Én úgy gondoltam, ha beírod a jad linkjét akkor le lehet tölteni, ezek szerint nem... Akkor nincs más megoldás, minthogy leszeded a címről (nem wap-on, hanem a gépedre) és kábelen/infrán/BT-n keresztül a telefonra küldöd! Bocs, de nincs jobb ötletem!
@kerelyfe:
Chelsea téma 1.
Chelsea téma 2.
|
vas. ápr. 25, 2004 19:29 |
|
|
bepe79
platina tag
|
|
vas. ápr. 25, 2004 18:49 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
vki dobjon meg plz FTC, és/vagy Chelsea témákkal! Kösz.
|
vas. ápr. 25, 2004 18:15 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
bepe79 írta: Ki akartam próbálni ezt: de a következő történt: ha a WAP böngésző-be beírom a következő URL-t: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad, akkor egy text állomány jelenik meg, amivel nem lehet mihez kezdeni, ha pedig a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar-t írom be, akkor elkezdi letölteni, majd miután végigment a csík, közli, hogy nem támogatott letöltés, és megszakítja. Akkor ezt a fekete-fehéret sem lehet wapon keresztül leszedni?
Ehhez nincs otletem. Pappfer intezne, nem en.
|
vas. ápr. 25, 2004 17:23 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Ki akartam próbálni ezt:
de a következő történt:
ha a WAP böngésző-be beírom a következő URL-t: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad, akkor egy text állomány jelenik meg, amivel nem lehet mihez kezdeni, ha pedig a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar-t írom be, akkor elkezdi letölteni, majd miután végigment a csík, közli, hogy nem támogatott letöltés, és megszakítja.
Akkor ezt a fekete-fehéret sem lehet wapon keresztül leszedni?
|
vas. ápr. 25, 2004 17:07 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Ezek a calcok nagyon felhoztak a jad-jar temat
Szoval, ha wapon akarsz letolteni, akkor kell mindketto es a .jad linkjet kell beirni a telefon bongeszojebe. A Symbianok tudjak letolteni .jad nelkul a .jar fajlokat is, ha jol emlekszem.
|
vas. ápr. 25, 2004 16:06 |
|
|
bepe79
platina tag
|
xterm7 írta: .:Jeff:. írta: xterm7 írta: jar = maga a java program jad = leirofajl, nezz bele notepad-dal És akkor miért baj, ha nincs meg csak a jar? Akkor az a baj, hogy nincs mit letolteni.
Kutya legyek, ha értem.
Ha egyszer a .jar a file, és a .jad nincs meg, akkor pont, hogy megvan maga a főprogram, és csak egy leíró file hiányzik. És magát a progit le is lehet szedni. Vagy én vok' a nagyon h.lye?
|
vas. ápr. 25, 2004 16:02 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
.:Jeff:. írta: xterm7 írta: jar = maga a java program jad = leirofajl, nezz bele notepad-dal És akkor miért baj, ha nincs meg csak a jar?
Akkor az a baj, hogy nincs mit letolteni.
|
vas. ápr. 25, 2004 15:45 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
xterm7 írta: jar = maga a java program jad = leirofajl, nezz bele notepad-dal
És akkor miért baj, ha nincs meg csak a jar?
|
vas. ápr. 25, 2004 15:34 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
|
.:Jeff:. írta: A JAD és a JAR között mi a különbség?
jar = maga a java program
jad = leirofajl, nezz bele notepad-dal
|
vas. ápr. 25, 2004 15:22 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
A JAD és a JAR között mi a különbség?
|
vas. ápr. 25, 2004 14:48 |
|
|
bepe79
platina tag
|
pappfer írta: Na találtam 2 ChessBuddy-t, az egyiknél volt jad is, de valami fekete-fehér valami, én nem tudtam kijönni belőle... A másik nagyon jó, színes, de abból csak jar volt! Felraktam midet (kb 2 hétig fog élni a link): Fekete fehér: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jarhttp://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jadSzínes: http://pappfer.uw.hu/ChessBuddyColorOriginal.jarÍgy sztem a fekete-fehéret wapról is le tudod szedni! Illetve van itt még valami, de ez is csak jar: http://pappfer.uw.hu/chesters.jarA színessel játszottam csak 1 kicsit, de 10 lépés után nem lett vége, tehát feltételezem, hogy teljes verzió, de nem vagyok benne biztos... Üdv!
Köszönöm!
Lenne néhány kérdésem:
1., Ez azt jelenti, hogy maga a http://pappfer.uw.hu nem érhető el ugyan WAP-ről, de pl. a http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad teljes link már igen?
2., a .jar-t nem lehet leszedni WAP-ról? Általában egik .jar file sem tölthető így le direkt linkkel sem?
3., ha a FULL teljes verzió, és jól működik, akkor megold6ó, hogy:
-vki. átküldi nekem valahogy telefonon? Vagy ilyet nem lehet?
-vagy ha máshogy nem megy infrán v. BT-n (azt is nagyon megköszönném)
Köszi, Bepe
|
vas. ápr. 25, 2004 14:40 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Na találtam 2 ChessBuddy-t, az egyiknél volt jad is, de valami fekete-fehér valami, én nem tudtam kijönni belőle... A másik nagyon jó, színes, de abból csak jar volt!
Felraktam midet (kb 2 hétig fog élni a link):
Fekete fehér:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jar
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddy.jad
Színes:
http://pappfer.uw.hu/ChessBuddyColorOriginal.jar
Így sztem a fekete-fehéret wapról is le tudod szedni!
Illetve van itt még valami, de ez is csak jar:
http://pappfer.uw.hu/chesters.jar
A színessel játszottam csak 1 kicsit, de 10 lépés után nem lett vége, tehát feltételezem, hogy teljes verzió, de nem vagyok benne biztos...
Üdv!
|
vas. ápr. 25, 2004 14:22 |
|
|
arany tag
|
pappfer írta: Jah, én témákra gondoltam... A JAVA játékok nem demók (általában), csak a mophun-ok! Ha találok full sakkprogit felrakom az oldalra, de a wap dolgot nem tudom megoldani, ne haragudj!
A fullos sakkprogit megköszönném!
|
vas. ápr. 25, 2004 13:20 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Jah, én témákra gondoltam...
A JAVA játékok nem demók (általában), csak a mophun-ok! Ha találok full sakkprogit felrakom az oldalra, de a wap dolgot nem tudom megoldani, ne haragudj!
|
vas. ápr. 25, 2004 13:13 |
|
|
arany tag
|
pappfer írta: @bepe79: Sajna nem, mert zipelve vannak! Ha wapról akarsz témákat leszedni ajánlom a wap.lasyk.net-et (a myt610 wap-ja)!
De ugye ott meg általában demok vannak csak...
|
vas. ápr. 25, 2004 12:57 |
|
|
bepe79
platina tag
|
pappfer írta: @bepe79: Sajna nem, mert zipelve vannak! Ha wapról akarsz témákat leszedni ajánlom a wap.lasyk.net-et (a myt610 wap-ja)!
Jajaja thx, azt ismerem. Onnan már leszedtem pár dolgot, meg linkeltem is onnan. De írtam is, hogy a gamék többsége x@r demo, ld. lépés-korlátos sakkprogi. P.S.: gamékat (főleg sakkprogit (full)) keresek, nem pedig témákat Kár, hogy nem .jad-ban van, hogy le lehessen vhonnan. wapról is húzni.
|
vas. ápr. 25, 2004 12:57 |
|
|
pappfer
arany tag
|
@bepe79: Sajna nem, mert zipelve vannak! Ha wapról akarsz témákat leszedni ajánlom a wap.lasyk.net-et (a myt610 wap-ja)!
|
vas. ápr. 25, 2004 12:49 |
|
|
bepe79
platina tag
|
pappfer, xterm7: a http://pappfer.uw.hu/ oldalatokon található gamékat le lehet valahogyan szedni wap-ról? Mert nincs a t610-hez adatkábelem, és így nem jó a sima letöltéses megoldás.
|
vas. ápr. 25, 2004 11:47 |
|
|
KIZS
vas-tag
|
A cellular-support -ton fellelhető R6C005 -t felrakta már valaki?
Tényleg meg van törve?
Mi a különbség a R6B004-hez képest?
|
vas. ápr. 25, 2004 11:31 |
|
|
bepe79
platina tag
|
eclipse írta: bepe79 írta: eclipse írta: .:Jeff:. írta: eclipse írta: Tudja valaki, hogy lehetne képernyővédő fóliát venni T610-hez és mennyibe kerülne? Szabad kérdezem, hogy minek? Nem érintőképernyője van, ha pedig összekarcolódik ott a polír paszta... Attól, hogy nem érintőképernyője van még összekarcolódhat (én már láttam olyat) és gondoltam jobb elkerülni, mint utána polírozgatni. Nem igaz Szóval, senki nem tudja hol lehetne venni ilyen fóliát? Valamelyik fórumban (csak az a baj, hogy már fogalmam sincs, hogy hol) olvastam, hogy létezik ilyen, de még eddig egyik boltban sem találtam. Ha valaki esetleg találkozna ilyennel valahol írjon már egy pár sort. Köszi http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=38403http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=41425&st=0Üdv: Bepe Bepe! Köszi a linkeket, de azt hiszem ezek egészen másról szólnak mint ami nekem kell. Konkrétan a TFT-k tisztításáról, nekem pedig védő fólia kellene a T610 kijelzőjére. Üdv: Eclipse
Erre is kerestem neked orvosságot --->
"Cikkszám: 4284 Képernyővédő fólia, SonyEricsson T610, Martin Fields Overlay Plus
Nettó: 2 792 Ft Sok van raktáron
Bruttó: 3 490 Ft Japán gyártmányú, kristálytiszta, tükröződés- és torzításmentes, UV-szűrős, nagy kopásállóságú, lemosható, többször levehető- és visszaragasztható. "
http://www.speedshop.hu/
(Keleti pu.-nál az Arzenál-ban van a bolt hátul földszinten hátul)
www.speedshop.hu-n beírod a keresőbe, hogy fólia, és a feldobott találatok közt legalul a továbbra mész. És itt a 2. oldalon találod ezt a T610 fóliás linket, meg képet.
|
vas. ápr. 25, 2004 10:06 |
|
|
eclipse
vas-tag
|
bepe79 írta: eclipse írta: .:Jeff:. írta: eclipse írta: Tudja valaki, hogy lehetne képernyővédő fóliát venni T610-hez és mennyibe kerülne? Szabad kérdezem, hogy minek? Nem érintőképernyője van, ha pedig összekarcolódik ott a polír paszta... Attól, hogy nem érintőképernyője van még összekarcolódhat (én már láttam olyat) és gondoltam jobb elkerülni, mint utána polírozgatni. Nem igaz Szóval, senki nem tudja hol lehetne venni ilyen fóliát? Valamelyik fórumban (csak az a baj, hogy már fogalmam sincs, hogy hol) olvastam, hogy létezik ilyen, de még eddig egyik boltban sem találtam. Ha valaki esetleg találkozna ilyennel valahol írjon már egy pár sort. Köszi http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=38403http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=41425&st=0Üdv: Bepe
Bepe!
Köszi a linkeket, de azt hiszem ezek egészen másról szólnak mint ami nekem kell. Konkrétan a TFT-k tisztításáról, nekem pedig védő fólia kellene a T610 kijelzőjére.
Üdv: Eclipse
|
vas. ápr. 25, 2004 9:42 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Hol lehet polír pasztát venni??!!
|
vas. ápr. 25, 2004 5:07 |
|
|
sentseie
vas-tag
|
Sziasztok!
Sokan kérdezték, hogy hogyan lehet szétszedni a telefont (T610) anélkül, hogy szét b*sznánk. Ha jól láttam, nem írta még meg senki. Én a neten találtam egy oldalt (kb.5 mp -es kereséssel...), ahol nagyon jól le van írva, sőt képek is vannak hozzá.
http://www.jaruzel.com/t610strip.shtml
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:49 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bepe79 írta: Hát ezt komolyan nem hiszem el. **** vele, letöltöm, kipróbálom, és a nagy FREEWARE program 10 lépés után letilt. Hát a jó büd... qr.. %+!%!+5-ba. Ezt nem tartom egy igazságos dolognak!!!
Örülj neki, legalább nem tud megverni a telefonod
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:27 |
|
|
bepe79
platina tag
|
eclipse írta: .:Jeff:. írta: eclipse írta: Tudja valaki, hogy lehetne képernyővédő fóliát venni T610-hez és mennyibe kerülne? Szabad kérdezem, hogy minek? Nem érintőképernyője van, ha pedig összekarcolódik ott a polír paszta... Attól, hogy nem érintőképernyője van még összekarcolódhat (én már láttam olyat) és gondoltam jobb elkerülni, mint utána polírozgatni. Nem igaz Szóval, senki nem tudja hol lehetne venni ilyen fóliát? Valamelyik fórumban (csak az a baj, hogy már fogalmam sincs, hogy hol) olvastam, hogy létezik ilyen, de még eddig egyik boltban sem találtam. Ha valaki esetleg találkozna ilyennel valahol írjon már egy pár sort. Köszi
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=38403
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=41425&st=0
|
szomb. ápr. 24, 2004 22:06 |
|
|