Szerző |
Üzenet |
zolito
ezüst tag
|
Sajnos legjobb tudomásom szerint is így van. Ha van kártyaolvasód (mint írtad is), akkor kár az egész kártyát formázni. Elég ha törlöd a feltelepített progikat és a többi cucc maradhat. Végül nem csináltál mentést a kártyára? Azt egyrészt erre találták ki.
|
hétf. máj. 10, 2004 16:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ez bizony igaz.
Az MMC-re telepített dolgokat, a telefon memóriájában lévő azonosító file-ok indítják el. Próbáld meg SELEQ vagy más file managerrel bemenni az MMC-n lévő progikba, és azokat onnan elindítani.
|
hétf. máj. 10, 2004 16:44 |
|
|
johnny3650
arany tag
|
No gyerekek megtörtént a szoftver frissítés 2.50esről 4.13asra beküldtem a telcsit,de kivettem belőle az "újabb" 128mbos kártyám,és beraktam az erdeti 16mbosat de van 1 kis bibi:az a (128mbos) memoria kártyám ami a 2.50es szoftver alatt üzemelt és kb.:100mbnyi programot zenét/filmet pakoltam rá...az most az új szoftverrel nem m1 1szerűen mikor elő akarom hívni a menüt lefagy...főlhívtam a srácot,és +kérdeztem,asszonta hogy le kell formázni azé,mert a régi szoftver alatt feltett programok/cuccok hívatkozásokat tartalmaznak,ezért fagy le,TÉLLEG EZ LEHET A VALÓS OK??? én eddig aszittem hogy a memorya kártya 1különálló 1ség a tel meoryától,és nem zavar be az új szoftver:(! 1ébként a 16megás gyári karival amivel beküldtem,azt ő leformázata,és m1 is tökéletesen)
(me ha ez igaz amit mondott ,akkor fájó szívvel is kártyaolvasóval leformázzuk a 128mbos karit,és akkor elvész az a sok telepített program)
|
hétf. máj. 10, 2004 15:37 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
NSX2000 írta: Hali!
3650-hez hol találok magyar nyelvű kezelési útmutatót pdf (vagy más) formátumban? A rajta lévő operához is jó lenne egy serial... Thx!
Használati a nokia oldalán tuti van.
Opera: csak belenyúlni lehet a seleq nevű fájlkezelővel. http://rajzol.uw.hu
|
hétf. máj. 10, 2004 14:53 |
|
|
NSX2000
ezüst tag
|
Hali!
3650-hez hol találok magyar nyelvű kezelési útmutatót pdf (vagy más) formátumban?
A rajta lévő operához is jó lenne egy serial...
Thx!
|
hétf. máj. 10, 2004 14:48 |
|
|
droetker72
ezüst tag
Csatlakozott: szer. máj. 05, 2004 12:39 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Budapest
|
sziasztok
az lenne a kerdesem, hogy az oxygen phone managerbol melyik verziot lehet hasznalni a telora?
kulon van meg a symbianosokhoz fejlesztve vagy mar csak egy fajta van?
koszonettel
|
hétf. máj. 10, 2004 14:31 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
johnny3650 írta: gyerekek nagyon gyors segítség kéne!! Holnap megy szoftver frissítésre a 3650sem 2.50-ről (asszem)4.12-re frissítik a szoftverét,és szeretném a névjegyzékben lévő telefonszámokat memoria kártyára menteni vagy valahogy kimenteni a tel. memból hogy utána csak simán visszapakolhassam! Sajna a nokia pc suite vmi miatt nem fut az xpmen,az oxygen phone manager meg nem találja a btootht:(. Vagy a telefonszámokat úgy is "kimentehetem" hogy a C-ről simán átmásolom a mappáját az E-meghajtóra??? Kérdés: melyik mappa tartalmazza a névjegyzékben szereplő tel.számokat????
Kattints a nickem alatt lévő hivatkozásra ahol egy weboldal van. http://madsoft.try.hu - itt találsz egy cikket egy bizonyos progiról ami kifejezetten a névjegyzék lementésére szolgál!
|
vas. máj. 09, 2004 19:42 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
johnny3650 írta: zolito írta: Csinálj egy mentést a memóriakártyára. Így sw upgrade után mindent vissza tudsz állítani az elmentett állapotra, a telefonkönyvet is természetesen! O.K. de azt megírnád hogy hogyan kell biztonsági mentést csinálni a tel.memoryáról, memorya kártyára??? És utána hogyan visszaállítani?
Le van írva a telcsi leírásában bolondbiztosan.
Extrák -> Memóriakártya -> Opciók.
Visszafelé értelemszerűen, ugyanitt.
|
vas. máj. 09, 2004 17:43 |
|
|
johnny3650
arany tag
|
zolito írta: Csinálj egy mentést a memóriakártyára. Így sw upgrade után mindent vissza tudsz állítani az elmentett állapotra, a telefonkönyvet is természetesen!
O.K. de azt megírnád hogy hogyan kell biztonsági mentést csinálni a tel.memoryáról, memorya kártyára???
És utána hogyan visszaállítani?
|
vas. máj. 09, 2004 17:26 |
|
|
zolito
ezüst tag
|
Csinálj egy mentést a memóriakártyára. Így sw upgrade után mindent vissza tudsz állítani az elmentett állapotra, a telefonkönyvet is természetesen!
|
vas. máj. 09, 2004 16:51 |
|
|
johnny3650
arany tag
|
gyerekek nagyon gyors segítség kéne!!
Holnap megy szoftver frissítésre a 3650sem 2.50-ről (asszem)4.12-re frissítik a szoftverét,és szeretném a névjegyzékben lévő telefonszámokat memoria kártyára menteni vagy valahogy kimenteni a tel. memból hogy utána csak simán visszapakolhassam!
Sajna a nokia pc suite vmi miatt nem fut az xpmen,az oxygen phone manager meg nem találja a btootht:(.
Vagy a telefonszámokat úgy is "kimentehetem" hogy a C-ről simán átmásolom a mappáját az E-meghajtóra???
Kérdés: melyik mappa tartalmazza a névjegyzékben szereplő tel.számokat????
|
vas. máj. 09, 2004 14:53 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
bati67 írta: Kedves Macika! Tegnap elfelejtettem szólni, de abban a programban én nem találtam SMS-kezelő-lementő részt... Nekem régebben volt 7110-em, ahhoz volt egy "Oxygen Phone Manager" c. program, abban meg lehetett nézni a kimenő-bejövő SMS-eket, lehetett laptopról küldeni SMS-t... Igazából valami ilyesmire gondoltam. Azért sikerült ám lementeni az SMS-eket! Csináltam egy "Teljes mentés"-t, majd a DAT file-okat elkezdtem (TotalCommander, F3-mal) nézegetni és az elején meg is találtam őket. (csak egy-két ékezetet kellett átjavítani)
Igen, lementi a full mentésben az utolsó bájtig a pillanatnyi állást. Még a nem fogadott hívások listáját is!
Visszarakáshoz azonban elegendő csak az alső négy négyzetet kipipálni.
|
vas. máj. 09, 2004 6:35 |
|
|
bati67
ezüst tag
Csatlakozott: pén. máj. 07, 2004 21:05 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: dél-kelet Magyarország
|
Kedves Macika!
Tegnap elfelejtettem szólni, de abban a programban én nem találtam SMS-kezelő-lementő részt...
Nekem régebben volt 7110-em, ahhoz volt egy "Oxygen Phone Manager" c. program, abban meg lehetett nézni a kimenő-bejövő SMS-eket, lehetett laptopról küldeni SMS-t... Igazából valami ilyesmire gondoltam.
Azért sikerült ám lementeni az SMS-eket! Csináltam egy "Teljes mentés"-t, majd a DAT file-okat elkezdtem (TotalCommander, F3-mal) nézegetni és az elején meg is találtam őket. (csak egy-két ékezetet kellett átjavítani)
|
vas. máj. 09, 2004 5:20 |
|
|
Macika
Moderátor
|
droetker72 írta: udv mindenkinek lehet, hogy sokakat nem erdekel, de azert ideirom. a kepernyofelolvaso program mukodik a telefonon. felolvassa a menubillentyut, a menuikonokat, nevjegyeket, sms-eket, opciokat, egyszoval mindent. az angol valtozat a magyar nyelvvel nehezen boldogul, de azert ertheto. a demo 10 percet ad, de program kikapcs-bekapcs es megint 10 perc. ez a talks for series60. innen letoltheto: www.tar.hu/droetker_hu/talks60en.acevan egy masik progi is ami 20 percet ad es olcsobb is mint a talks.. a neve mobile accesibility 2 ez meg nincs meg de meg lesz. udv droetker
Nagyon örülök, hogy ha félig meddig is, megoldódott a problémád.
Nem tudom, mennyire van lehetőséged keresgélni, de talán segítség, amit most fogok mondani.
Ha regisztrálsz a yahoo-ba, ott nagyon sok csoportot fogsz találni, amelyikben S60-as telókkal foglalkoznak, ezeken a helyeken 25 MB-nyi cucc lehet, ki is használják általában. Szinte kivétel nélkül töréssel együtt vannak a progik. Hátha rátalálsz a Neked kellő progira is...
|
szomb. máj. 08, 2004 10:44 |
|
|
droetker72
ezüst tag
Csatlakozott: szer. máj. 05, 2004 12:39 Hozzászólások: 45 Tartózkodási hely: Budapest
|
udv mindenkinek
lehet, hogy sokakat nem erdekel, de azert ideirom.
a kepernyofelolvaso program mukodik a telefonon.
felolvassa a menubillentyut, a menuikonokat, nevjegyeket, sms-eket, opciokat, egyszoval mindent.
az angol valtozat a magyar nyelvvel nehezen boldogul, de azert ertheto.
a demo 10 percet ad, de program kikapcs-bekapcs es megint 10 perc.
ez a talks for series60.
innen letoltheto:
www.tar.hu/droetker_hu/talks60en.ace
van egy masik progi is ami 20 percet ad es olcsobb is mint a talks..
a neve mobile accesibility 2
ez meg nincs meg de meg lesz.
udv droetker
|
szomb. máj. 08, 2004 10:23 |
|
|
bati67
ezüst tag
Csatlakozott: pén. máj. 07, 2004 21:05 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: dél-kelet Magyarország
|
Köszönöm szépen! Már töltöm is...
(Infra természetesen van a laptopban.)
|
pén. máj. 07, 2004 22:05 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bati67 írta: Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy 3650-est. Valahogy le szeretném menteni a kapott SMS-eimet.
SMS-t el lehet küldeni E-mailként? Vagy infrán laptopra?
(CD-t nem adtak hozzá.)
Nincs semmi gond. Hozzászólni tudsz, tehát van interneted.
Nosza, kattanj a www.nokia.com -ra, keresd ki a telefontípust, és töltsd le a megfelelő nyelvű PC_Suite-t. Telepítsd és örülj!
Infra vagy BT kapcsolat kell hozzá.
|
pén. máj. 07, 2004 21:20 |
|
|
bati67
ezüst tag
|
Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy 3650-est. Valahogy le szeretném menteni a kapott SMS-eimet.
SMS-t el lehet küldeni E-mailként? Vagy infrán laptopra?
(CD-t nem adtak hozzá.)
|
pén. máj. 07, 2004 21:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Szólista írta: Köszi!
Jó telepítgetést
|
pén. máj. 07, 2004 17:51 |
|
|
Szólista
ezüst tag
Csatlakozott: pén. máj. 07, 2004 12:02 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
pampika írta: Szólista írta: Hali!
Össze van kötve a gép és a telo. Bejön a PC Suitea nokia 3650-hez. Bal oldalt a müveletek, fájlátvitel- jobb oldal felül- fájlok ill. alkalmazáskiterjesztés jobb oldal alul- memorycard-egyéb fájlok hangfájlok képfájlok videofájlok NokiaMMSViever.exe
Bocsi,hogy értetlen vagyok de hogyan tovább? Nem találok 1 sis fájlt sem. Csak 1 kérdés:Töltöttél le .sis -es programot,amit fel akarsz telepíteni a telefonra?Mer anélkül elég nehéz lesz. A PC Suiteba nincsenek beépítve azok a progik,amiket fel lehet rakni a telefonra,a progikat először töltsd le valahonnan (van itt bőven link) és csak aztán tudod telepíteni. A PC Suiteban a file transfer fölnél a fenti lista mutatja a vinyód tartalmát,a lenti lista a telefon memória,mmc tartalmát. Ha valamelyik listában kijelölsz 1 elemet,akkor rögtön a 2 lista közötti nyíl aktívvá válik és arra kattintva tudsz is másolni.Utána vmi file managerrel (pl. Seleq) megkeresed a filet a telcsin és rányomsz,hogy telepítse.Vagy ha infrán küldöd át,akkor a beérkezett üzenetek közé rakja,ott meg csak megnyitod az üzit és automatice felajánlja a telepítést
Köszi!
|
pén. máj. 07, 2004 17:45 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Ez sztem akkor jöhet jól,ha pl. csak 1 gép van a háznál és így tudják használni ketten is egyszerre. Aztán majd megküzdenek a nagyobb képernyőért
|
pén. máj. 07, 2004 17:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
johnny3650 írta: Meggylé írta: Szerintem arra gondolt, hogy a pc egy rendes netre van kötve, és a telójával ezen keresztül netezne. Ez az ngage topikba lett leírva. IGEN megylé erre gondoltam!!!tehát le tudná vki írni ide a 3650es topicban hogy milyen programot telepítsek a telomra,és milyet a PCmre??? U.I.: AZ N-GAGE TOPICBAN ÍRT RÓLA VKI VMIT,DE AVVAL NEMTOK MIT KEZEDENI(MÁ +NÉZTEM)!!!
Megint kötözködni fogok.
Vajon mi a fészkes fenéért jó az, hogy valakinek ott a PC, ott az XXXXxXXX pixeles felbontás, DE NEM!
Ő a 200x150-es felbontású mobiltelefon bélyegnyi méretű képenyőjén akar élvezkedni? Nem értem tényleg. De biztos bennem van a hiba
|
pén. máj. 07, 2004 17:13 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Szólista írta: Hali!
Össze van kötve a gép és a telo. Bejön a PC Suitea nokia 3650-hez. Bal oldalt a müveletek, fájlátvitel- jobb oldal felül- fájlok ill. alkalmazáskiterjesztés jobb oldal alul- memorycard-egyéb fájlok hangfájlok képfájlok videofájlok NokiaMMSViever.exe
Bocsi,hogy értetlen vagyok de hogyan tovább? Nem találok 1 sis fájlt sem.
Csak 1 kérdés:Töltöttél le .sis -es programot,amit fel akarsz telepíteni a telefonra?Mer anélkül elég nehéz lesz.
A PC Suiteba nincsenek beépítve azok a progik,amiket fel lehet rakni a telefonra,a progikat először töltsd le valahonnan (van itt bőven link) és csak aztán tudod telepíteni.
A PC Suiteban a file transfer fölnél a fenti lista mutatja a vinyód tartalmát,a lenti lista a telefon memória,mmc tartalmát. Ha valamelyik listában kijelölsz 1 elemet,akkor rögtön a 2 lista közötti nyíl aktívvá válik és arra kattintva tudsz is másolni.Utána vmi file managerrel (pl. Seleq) megkeresed a filet a telcsin és rányomsz,hogy telepítse.Vagy ha infrán küldöd át,akkor a beérkezett üzenetek közé rakja,ott meg csak megnyitod az üzit és automatice felajánlja a telepítést
|
pén. máj. 07, 2004 16:58 |
|
|
johnny3650
arany tag
|
Meggylé írta: Szerintem arra gondolt, hogy a pc egy rendes netre van kötve, és a telójával ezen keresztül netezne. Ez az ngage topikba lett leírva.
IGEN megylé erre gondoltam!!!tehát le tudná vki írni ide a 3650es topicban hogy milyen programot telepítsek a telomra,és milyet a PCmre???
U.I.: AZ N-GAGE TOPICBAN ÍRT RÓLA VKI VMIT,DE AVVAL NEMTOK MIT KEZEDENI(MÁ +NÉZTEM)!!!
|
pén. máj. 07, 2004 15:36 |
|
|
Szólista
ezüst tag
Csatlakozott: pén. máj. 07, 2004 12:02 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: Szólista írta: Hali!
Bocsi,hogy értetlen vagyok de hogyan tovább? Jaaa, hát ilyen bonyolultan én sem tudnám. Én csak parasztosan, infrán keresztül tudom hogyan kell, A PC Suite sokkal többre nem jó, minthogy felidegesítse az embert. Na jó, backupot csinálni jó, csak kicsit rosszabb, mint a OPM II. Nem írod, mivel van összekötve a gép-teló. Persze viszonylag mindegy, gondolom infrával. Windows Commander (de jó a sima Explorer (Sajátgép) is). Miután meglátta a PC a telót, hosszú jobb klikk a telepítendő sis-re. Az ott legördülő menüből kiválasztod a küldésen belül a közeli számítógépet. És már el is indult a felmásolás a telóra. Amikor készen van, onnantól kezdve már leírtam az előző hsz-emben.
Lehetne innentől telefonon? Felhivlak ha elküldöd emilben v priviben.
|
pén. máj. 07, 2004 15:07 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Bocsi,hogy értetlen vagyok de hogyan tovább?
Jaaa, hát ilyen bonyolultan én sem tudnám.
Én csak parasztosan, infrán keresztül tudom hogyan kell, A PC Suite sokkal többre nem jó, minthogy felidegesítse az embert.
Na jó, backupot csinálni jó, csak kicsit rosszabb, mint a OPM II.
Nem írod, mivel van összekötve a gép-teló.
Persze viszonylag mindegy, gondolom infrával.
Windows Commander (de jó a sima Explorer (Sajátgép) is).
Miután meglátta a PC a telót, hosszú jobb klikk a telepítendő sis-re.
Az ott legördülő menüből kiválasztod a küldésen belül a közeli számítógépet. És már el is indult a felmásolás a telóra. Amikor készen van, onnantól kezdve már leírtam az előző hsz-emben.
|
pén. máj. 07, 2004 14:48 |
|
|
Szólista
ezüst tag
|
Hali!
Össze van kötve a gép és a telo. Bejön a PC Suitea nokia 3650-hez.
Bal oldalt a müveletek, fájlátvitel-
jobb oldal felül- fájlok ill. alkalmazáskiterjesztés
jobb oldal alul- memorycard-egyéb fájlok
hangfájlok
képfájlok
videofájlok
NokiaMMSViever.exe
Bocsi,hogy értetlen vagyok de hogyan tovább?
Nem találok 1 sis fájlt sem.
|
pén. máj. 07, 2004 14:40 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Rosszul fogalmaztam, a telohoz adott füzetre gondoltam. Hamarabb megértem gyakorlatban, mint ha a füzetből kell megtanulnom. Nem vagyok már fiatal,lehet,hogy lassú a felfogásom de nekem így könnyebb lenne. Csak a szoftver telepítést nem értem. Képeket már küldtem a telora.
Mint ahogyan Meggylé kolléga is megfogalmazta, semmivel nem másabb egy sis telepítése, mint egy kép rátöltése.
A sis feltöltése után '1 új üzenet ' lesz. A 'Megjelenít' gomb megnyomása után automatikusan telepítésre kerül az alkalmazás. Közben megérdeklődi, hogy hová kívánod telepíteni, a teló memóriájába-é, vagy az MMC kártyára.
És annyi.
Közben kérdezgethet még ezt-azt a progi, arra nincsen univerzális válasz, a kérdéstől függ.
|
pén. máj. 07, 2004 14:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ezt most én nem értem. Mit nem értesz??
Minden a telefonra letöltött rávaló alkalmazás automatikusan telepíti önmagát. Telepítéskor megkérdezheti a progi hogy hova kéred, ekkor a Memóriakártya opciót kell (ajánlatos)kiválasztani. Ennyi.
|
pén. máj. 07, 2004 14:05 |
|
|
Szólista
ezüst tag
|
Hali!
Rosszul fogalmaztam, a telohoz adott füzetre gondoltam. Hamarabb megértem gyakorlatban, mint ha a füzetből kell megtanulnom. Nem vagyok már fiatal,lehet,hogy lassú a felfogásom de nekem így könnyebb lenne. Csak a szoftver telepítést nem értem. Képeket már küldtem a telora.
|
pén. máj. 07, 2004 13:57 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Szólista írta: Sziasztok! Van 1 kis gondom! Nem értem a szoftver telepités menetét, valaki meg tudná mutatni gyakorlatban( személyesen)? Könyvből nem megy , hátha gyakorlatban megértem. Mit kell és hova telepíteni?
Üdv a fórumban!
Nem tudom, milyen könyvben tanítják a szoftvertelepítés mikéntjét, de azt a könyvet dobd el!
Vedd elő a teló gyári leírását, ha az alapján sem tudod megcsinálni a szoftvertelepítést, akkor nem rajtad kívül van a hiba.
Szerintem akkor nem Neked való egy Symbian oprendszeres készülék.
Ezt ne vedd sértésnek, nem annak szántam.
De ha egy szimpla telepítés nem megy, akkor egy olyan telefonnal, ami eleve a szoftverének bővítéséről, személyre szabhatóságáról szól, csak szívni fogsz egész életében.
|
pén. máj. 07, 2004 13:34 |
|
|
Szólista
ezüst tag
|
Sziasztok!
Van 1 kis gondom! Nem értem a szoftver telepités menetét, valaki meg tudná mutatni gyakorlatban( személyesen)? Könyvből nem megy , hátha gyakorlatban megértem. Mit kell és hova telepíteni?
|
pén. máj. 07, 2004 12:33 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
droetker72 írta: tudjatok a remeny hal meg utoljara. a vakok itezeteben kaptam infot, hogy letezik felolvaso progi a telora. felvettem a kapcsolatot egy emberrel akinek meg van.10 percig mukodik demo modban. amugy 280 euro az ara. kaptam egy webcimet ahonnan letoltheto . www.audioline.devalami talk nevu zip allomanyt kellenes keresni de en nem talalok. szoval ram is suthet meg a nap. addig is futok meg egy kort.
Ha minden igaz, akkor én megtaláltam ezt a progit az aivanet-en! Szerintem ez csak angolul tud, de azt írják, hogy mindent felolvas a képernyőről! S60-as telefonokra lehet telepíteni.
http://www.aivanet.com/en/index.php?show=10&name=talk
|
pén. máj. 07, 2004 10:52 |
|
|
droetker72
ezüst tag
|
tudjatok a remeny hal meg utoljara.
a vakok itezeteben kaptam infot, hogy letezik felolvaso progi a telora.
felvettem a kapcsolatot egy emberrel akinek meg van.10 percig mukodik demo modban.
amugy 280 euro az ara.
kaptam egy webcimet ahonnan letoltheto .
www.audioline.de
valami talk nevu zip allomanyt kellenes keresni de en nem talalok.
szoval ram is suthet meg a nap.
addig is futok meg egy kort.
|
pén. máj. 07, 2004 10:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Szerintem arra gondolt, hogy a pc egy rendes netre van kötve, és a telójával ezen keresztül netezne. Ez az ngage topikba lett leírva.
|
pén. máj. 07, 2004 7:42 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
johnny3650 írta: gyerekek, mára még 1olyan kérdésem lenne hogy: milyen böngész5 (opera?) telepítsek a 3650esemre hogy bluetoothon keresztül (mindenféle wap csd/gprs kapcsolat nélkül) sima btooth kapcsolattal a PC-n keresztül tudjak netezni a mobilommal???
Ha a mobilra telepítesz fel egy böngészőt, azzal csak a mobilon tudsz netezni. Ilyen pl. a Webviewer, Netfront, ill. az Operának is van 3650-re készült változata.
Ha PC-n akarsz netezni, ahhoz a PC-re kell böngészőt telepíteni. Ilyenkor a mobil csak mint modem van jelen a rendszerben. Tehát ha nincs más (gyorsabb, olcsóbb) net hozzáférésed, akkor a mobilon GPRS-en keresztül (vagy adathívással, de azt nem ajánlom) a PC-n netezhetsz. Ehhez kellenek a megfelelő beállítások a mobilon, hogy menjen a GPRS, ill. net előfizetés kell a mobil szolgáltatónál. Ha pannonos vagy akkor semmi gáz, a Pannon ugyanis a GPRS-szel nem csak wap, hanem net hozzáférést is ad. A telefont a PC-vel BT-n vagy infrán tudod összekötni.
|
pén. máj. 07, 2004 7:34 |
|
|
Zozo
arany tag
|
Hát elég szomorú, hogy szinte sehol nem gondolnak a sérült emberekre...
|
csüt. máj. 06, 2004 2:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
gabiataxis írta: Hát ha abból indulok ki, hogy van magyar sms mondó, akkor nem lehetettlen. Öket kellene megkeresni. Biztos, hogy támogatnák az ötletet.
Az SMS-mondó a Westel biznisze. Ha a Westel meglátná a bizniszt az említett szoftban és felkarolná, akkor abból is lenne valami...
|
szer. máj. 05, 2004 22:01 |
|
|
gabiataxis
ezüst tag
|
Hát ha abból indulok ki, hogy van magyar sms mondó, akkor nem lehetettlen. Öket kellene megkeresni. Biztos, hogy támogatnák az ötletet.
|
szer. máj. 05, 2004 21:58 |
|
|
Macika
Moderátor
|
droetker72 írta: akkor szomoru vagyok. pedig en vagyok a leghusegesebb nokia hasznalol ez mar a 3. 3650-em. egy eve vettem egyet, azt elhagytam. aztan vettem egy masikat, az osszetort a balesetemnel. most pedig vettem egy 3.-at. mi johet meg? most akkor csak emlekezetbol hasznalom.
Az a baj, hogy szerintem JAVA-ban nem oldható meg a dolog.
Symbianban programózokat meg nem nagyon ismerek. Bár biztos nem nagy ördöngősség lenne megcsinálni, csak nincs rá akkora igény, hogy ebben valaki üzletet lásson.
Na meg ahhoz folyamatosa segítség kellene a fejlesztéshez, egy látó nem feltétlenül érzi meg, mire van szüksége egy nem látónak.
|
szer. máj. 05, 2004 21:31 |
|
|
droetker72
ezüst tag
|
akkor szomoru vagyok.
pedig en vagyok a leghusegesebb nokia hasznalol
ez mar a 3. 3650-em.
egy eve vettem egyet, azt elhagytam. aztan vettem egy masikat, az osszetort a balesetemnel. most pedig vettem egy 3.-at. mi johet meg?
most akkor csak emlekezetbol hasznalom.
|
szer. máj. 05, 2004 15:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
droetker72 írta: udv lehet kicsit furcsa vagy nevetseges a kerdesem, de az erdekelne van e olyan progi a telefonra, ami kimondja, hogy epp mi van kijelolve a kepernyon. jo volna mert vak vagyok es az uzenetemn is egy ilyen progival irom a szamitogepen. eloee is koszi. droetker[/b]
Először is üdv a csapatban!
Tartok tőle, hogy ilyen fejlesztés nincs a Nokiára.
Pedig sokan bele sem gondolnak, egyeseknek milyen fontos lenne ez.
|
szer. máj. 05, 2004 14:31 |
|
|
droetker72
ezüst tag
|
udv
lehet kicsit furcsa vagy nevetseges a kerdesem, de az erdekelne van e olyan progi a telefonra, ami kimondja, hogy epp mi van kijelolve a kepernyon.
jo volna mert vak vagyok es az uzenetemn is egy ilyen progival irom a szamitogepen.
eloee is koszi.
droetker[/b]
|
szer. máj. 05, 2004 13:21 |
|
|
Schaf
arany tag
|
Re: memória
gdea írta: Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani azta kódot, ami törli a teljes memóriakártya tartalmát, vagyis formázza?
tisztelettel: gdea
Ehh. kódot?? Nem kell kód..
Az extrák menüben van egy memóriakártya pont. Ott tudsz a memkártyával mindent csinálni.. bizt. mentés, viszaállítás és formázás is.
Üdv
|
szer. máj. 05, 2004 10:52 |
|
|
Vendég
|
memória
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani azta kódot, ami törli a teljes memóriakártya tartalmát, vagyis formázza?
tisztelettel: gdea
|
szer. máj. 05, 2004 6:15 |
|
|
leftwitch
vas-tag
|
Sziasztok...
Pécsen van valaki aki tud szoftot frissíteni?
|
szer. máj. 05, 2004 0:17 |
|
|
Zozo
arany tag
|
csab2 írta: johnny3650 írta: gyerekek a következő lenne a problémám a telefonom szoft-je v2.50 elég régi ez lehet az oka annak hogy semmilyen smartanswer/answering machine tehát üzenetrögzítőn beállított válasszöveget nem olvas be úgy hogy a hívó fél is hallja,így csak én hallom ha a kézibeszélőhöz teszem a fülem,és ugyan ez a helyzett a soundcover nagyon yó kis programmal is csak én hallom a beállított soundot ha hívnak,és a hívó fél nem mit állítsak át a telcsimen hogy a hívó fél is hallja azt amit kellene????vagy a szoftverem a régi,ezért nem müxenek,ha van másnak is ilyen régi szoftver verziós 3650ese az jelezze hogy nála müxenek-e ezek az üzenetbeolvasós cuccok!!!kösz. Nekem is a régi szoft van fönt mint neked, és nekem sem mentek az üzenetrögzítős progik: nem olvasta be a felvett szöveget. Nem izgat, úgyis csak próbálgattam. Eddig még nem vittem be a telót szoftvercserére, mert ezen kívül más baja nincs. kopp-kopp
Nekem is ez volt a problémám a régi softal, de a 4.13-as softal tökéletes a smartanswer
|
hétf. máj. 03, 2004 19:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nézz be az N-Gage topicba,mer ott le van írva aránylag részletesen a dolog.
|
hétf. máj. 03, 2004 18:31 |
|
|
johnny3650
arany tag
|
gyerekek, mára még 1olyan kérdésem lenne hogy: milyen böngész5 (opera?) telepítsek a 3650esemre hogy bluetoothon keresztül (mindenféle wap csd/gprs kapcsolat nélkül) sima btooth kapcsolattal a PC-n keresztül tudjak netezni a mobilommal???
|
hétf. máj. 03, 2004 18:27 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Úhhh,Macika!
Köszönöm szépen!!!
Állítom,rá nem jöttem volna...Havernál is rémlett,hogy már a telefon könyvben is kirakja,ha van kép rendelve a névhez,mostmár nekem is kirakja:) Először úgy csináltam,ahogy írtam,és nem értettem,hogy miért nem akaródzik megjellenni a kép..de mostmár ok!
köszi!!
|
hétf. máj. 03, 2004 13:35 |
|
|