Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 14, 2025 5:22

Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Sagem - E betű a térerőjelző mellett 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
passz.... Szerviz

vas. máj. 16, 2004 21:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
SirDaniel írta:
Hm, az R betűt passzolom, olyan nekem még nem volt. Nincs letiltva esetleg a telefon? Ez megmagyarázná az E betűt.

Nem valószínű. Lehet hogy a gyerkőc nyomkodta el, de azt is nagyon logikusan kell csinálni hogy lezárhassa a telefont. Most nem emlékszem, de azt hiszem lezáráskor a kódot kétszer kéri, ha nem egyezik a kettő, akkor nem fogadja el a kódokat. A telefon jelszót kér, tehát letiltásról nem igen lehet szó. Igaz hogy használtan vette, de nem éppen most. "Fényképezés" után jelent meg az R betű, de még használható volt. Este kikapcs, reggel be, de akkor már nem állt hálóra és ott díszeleg az E betű.

szomb. máj. 15, 2004 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Hm, az R betűt passzolom, olyan nekem még nem volt. Nincs letiltva esetleg a telefon? Ez megmagyarázná az E betűt.

szomb. máj. 15, 2004 20:08
Hozzászólás 
Az illető elmondása alapján jelszót kér a telefon. A SIM kártya másik telefonban működik, tehát mindenképpen a készülékkel van valami. Még valami olyasmit is mondott, hogy először R betű volt, majd a következő bakapcsolás után lett E betű, de akkor már nem állt fel a hálózatra. lefedettség van, azzal nincs gond. Amúgy Vodás.

szomb. máj. 15, 2004 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Az E betű a térerő mellett nekem azt szokta jelenteni a my x6-omon, hogy keresi a hálózatot (rendszerint pincében vagy alagútban járva szokta kiírni, de utána mindig visszaáll). Szerintem semmi köze nincs a telefonzárhoz.

szomb. máj. 15, 2004 12:34
Hozzászólás Sagem - E betű a térerőjelző mellett
Az egyik ismerősömmel történt a következő: Egy kamerás Sagem telefonja van, a típusát nem tudom. A gyerek kezébe került, aki próbált fényképezgetni. A következő bekapcsolás után nem állt fel a hálóra, a térerőjelző mellett egy E betű látható. Valamilyen kódot kér, nem tudják bekapcsolni. Ennyit tudott elmondani az illető, aki nem igen járatos a mobiltechológiában.
Én azt tippeltem, hogy a gyerek a telefonzárt kapcsolta be, nyomkodás közben. A következő bekapcsoláskor ezért nem indult el. Valószínűleg az E betű erre utalhat. Aki ismeri jobban ezt a márkát, írja már meg hogy mi lehet a gond. Én azt javasoltam, vigyék szervizbe és ott ki tudják olvasni a kódot, persze a készülék tulajdonviszonyát igazoló dokumenttel együtt.

szomb. máj. 15, 2004 12:11
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ]