Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd jan. 07, 2025 22:19

Hozzászólás a témához  [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 168  Következő
Siemens S55 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Milyen programok szükségeltetnek egy pecs írásához és vmi tutor sem ártana, hogy pl egy egyszerü kis pecst hogy írtak meg.A válaszokat előre is köszönöm!
:P

vas. máj. 16, 2004 14:01
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Köszi az infót Kispósi!
Ahogy néztem az SL55-nél a 14-es szoftot lehet patch-elni, viszont 14-es szoftból csak angol nyelvüt találtam. Magyar nyelvű sajnos csak a 16-os volt. De még keresgélek, hátha lesz 14-es magyar is.
---

Néztem S55-re az M55 bejelentkező animációt, jónak tünt. Viszont az M55.vkp 1,2 MB méretü ami szerintem nagyon nagy legalábbis a többi patch-hez képest. Vajon az mennyi idő alatt fut le? (Mondjuk a V_Klay-ban én csak 57600 baud-os sebességet mertem beállítani. Lehet hogy magasabbat is lehetne?)

vas. máj. 16, 2004 13:00
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
amed írta:
Satriani! Köszönöm a T610-es menü patch-et. Ez nagyon szuper, teljesen feldobta a telefont. Ez az egyik legjobb patch amivel találkoztam!!!
Mégegyszer köszi!

Nem tudja valaki, hogy vajon SL55-re is vannak pach-ek?
A Páromnak annyira megtetszett egy-kettő, hogy Ő is szeretne ilyeneket a telefonjára.

Természetesen vannak patchek SL55 -re is :)

Itt találod meg öket

vas. máj. 16, 2004 12:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Satriani! Köszönöm a T610-es menü patch-et. Ez nagyon szuper, teljesen feldobta a telefont. Ez az egyik legjobb patch amivel találkoztam!!!
Mégegyszer köszi!

Nem tudja valaki, hogy vajon SL55-re is vannak pach-ek?
A Páromnak annyira megtetszett egy-kettő, hogy Ő is szeretne ilyeneket a telefonjára.

vas. máj. 16, 2004 11:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
big_coffee írta:
Szasztok !

Nemrég hallottam egy Ericssonból egy atom erös csengöhangot.
OLD TONES volt a neve. Ugy szólt, mint egy ösrégi fekete, tekeröszámtárcsás bakelit a békeidökböl. :lol:
Beleszerettem, de Siemens-re nem találom sehol.
Kerestem, a neten, semmi.
Nagytiszteletü GazVezir csengöhangjai között sincs. :cry:
Tudna valaki segiteni linkkel, vagy elküldené ?

Köszi: Coffee

Nézz körül itt:

http://www.bronz.hu/s55

vas. máj. 16, 2004 7:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
A csengőhang neve 'Old phone' és kérd meg az ismerősödet, hogy nyomja át bt-n vagy infrán, mivel egy az egyben kompatibilis. /én Z600-ról kaptam/ Ha nem megy, akkor privátban írd meg az e-mail címed és szívesen elküldöm.

Guni

vas. máj. 16, 2004 1:46
vas-tag

Hozzászólás 
Szasztok !

Nemrég hallottam egy Ericssonból egy atom erös csengöhangot.
OLD TONES volt a neve. Ugy szólt, mint egy ösrégi fekete, tekeröszámtárcsás bakelit a békeidökböl. :lol:
Beleszerettem, de Siemens-re nem találom sehol.
Kerestem, a neten, semmi.
Nagytiszteletü GazVezir csengöhangjai között sincs. :cry:
Tudna valaki segiteni linkkel, vagy elküldené ?

Köszi: Coffee

szomb. máj. 15, 2004 21:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nah, megint itt vagyok most már Tesco Áruházból hazaérva hála :)

először is egy érdekes esetről szeretnék beszámolni nektek.Tegnap du. úgy döntöttem, hogy leülök megnézni egy filmet.Megnéztem közbe a telefonom óráját, ami 17:35-t mutatott, mivel hivatalos voltam egy esti talira a citybe.Kb. 1 óra múlva ránéztem a telóm órájára, ami még mindig 17:35-öt mutatott majd nyugodtan letettem a székre, mintha misem történt volna.Aztán egyszercsak észbe kaptam, hogy hogy a francba néztem meg egy 1 órás filmet alig egy perc alatt.Hát igen, egy **** bugja volt a telómnak és majdnem lekéstem miatta.Bementem egyébként az órabeállításokba és ott megnéztem, hogyha 59-ig eljut a mp akkor nem vált percet hanem 00 és 01.... .Érdekes volt.De ma nem csinálta pedig már elmúlt 17:35 :roll:

Ja és ha sikerül íme a megígért szkrínsát a telómból! Siemens MC60

Kép

szomb. máj. 15, 2004 16:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Engem is nagyon elkezdett érdekelne a pecselés téma, szegény MC60-om érezheti ezt talán nagyonis :))).Majd ha hazaértem, akkor belinkelek nektek egy screenshotot, mire is jutottam eddig a kis drágával.

Viszont az érdekelne engem, hogy milyen programok szükségeltetnek egy pecs írásához és vmi tutor sem ártana, hogy pl egy egyszerü kis pecst hogy írtak meg.A válaszokat előre is kszönöm!

szomb. máj. 15, 2004 13:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Pöcsölő polgártársak!

Szeretném megosztani a nagyérdeművel az alábbi tapasztalatokat:

1. Ez a supernet nevű patch, ez egyszerűen nem semmi! :) Tökéletes térerőmonitornak tűnik, és gyanítom, hogy más egyéb infó is kiolvasható belőle, Az ugye természetes, hogy a jó, illetve kiváló értékek sávja zöld, a megfelelőé sárga és az elégségesé piros színű... :)

2. Valaki itt a fórumon csinált egy olyan patch-et, ami a dátumot magyarul, a napok neveinek rövidítésével írja ki. (tán peterbrown volt? ha nem akor bocs :)) Nos ezzel a patch-el nem jó együtt a supernet.. Ha a supernetet felteszed és rajta volt a dátum patch, akkor a dátum nem jelenik meg.

Vigyázat! Ha ezután "visszavonod" a dátum patch-et úgy, hogy a supernet fentvan, akkor nem kapcsol be a telefon. Ha visszavonod a supernetet, akkor újra működni fog.

Tehát: vagy az egyik, vagy a másik. A patch felrakásánál, érdekes módon a V-Klay "észreveszi" hogy a pöcsölendő memória területet használja valami, és annak a tartalma nem az eredeti gyári! Ebből adódóan leteszem a főesküt, hogy vannak a telefonban olyan memóriaterületek, amelyeket alapban semmire nem használtak, ergo: üresek!

Namármost! Ha ez igaz, akkor egy csomó plusz dologra megtanítható kedvenc telefonunk, hiszen üres hely van, a SW "érti" a JUMP utasítást is(sic!) tehát további lehetőségek nyílnak meg.

Azt tudja-e valaki, hogy a supernet egyes diagramjai mit jelentenek? Mik ezek a: "D" illetve "E" betűvel jelzett sávok?

szomb. máj. 15, 2004 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
BrOnZ? Esetleg vmi JÓ irodalmat tudnál ajánlani amiböl kb 0-ról megtom tanulni rövid idö alatt (mondjuk 1-2 hét vizsgák mellett :D)??? Ne is mond. Tudom hogy lehetetlen... :( De amíg élek remélek :)

"...A lepényhal először, a remény hal meg utoljára..." :)

Hááát... Könyvből zongorázni is piszokul nehéz megtanulni... Ne add fel! Menni fog az Neked!

szomb. máj. 15, 2004 6:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
lukacs.attila írta:
valamint az egyik tévécsatorna Híradójának dolgozom.

Szédületes... Bronzi második munkahelye egy rádió, ahol reklámokat, és lapszemléket készít... :) Mennyi kolléga jött itt össze! Egyre jobban érzem magam! :)

szomb. máj. 15, 2004 6:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na ez azért igen durva: (netmonitor billentyűzár alatt...) Gyanítom, hogy nem kamu, mert "csak" egy kép miatt nem kellene 150 kByte méretű patch-et írni... :) Már csak azt kellene kitökölni, hogy melyik sáv mit jelenthet, és mi értelme van az egésznek :lol: Mobilguruk előre!

Kép

maga a patch:

http://www.bronz.hu/s55/patch/s55supernet3.vkp

ez a patch ha jól tudom téreröt mutat 'kicsit' :) pontosabban mint a bal felsö sarokban látható.

Idézet:
Egyébként ha már BronZ megejtette a coming-out-ot, akkor mindenki nyilatkozzon, hogy mivel foglalkozik

Hát én Gépészmérnöknek tanulok Miskolcon. (2. félév) Ja és mehetek számtechböl aláíráspótlásra... A c nyelv nem nagyon megy... :) BrOnZ? Esetleg vmi JÓ irodalmat tudnál ajánlani amiböl kb 0-ról megtom tanulni rövid idö alatt (mondjuk 1-2 hét vizsgák mellett :D)??? Ne is mond. Tudom hogy lehetetlen... :( De amíg élek remélek :)

pén. máj. 14, 2004 21:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja tényleg... a sok patch mellett nem találtatok valami leírást, hogy hogyan lehet ilyen patcheket létrehozni?
Nagy érettségik utáni szünetben érdekelne valami jó kis info erről :)

pén. máj. 14, 2004 20:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
hmm... mindjárt szerzek egy szerrvízkábelt és kipróbálom azt a netmonitoros patchet.. már ígyis tel evan képernyő felső fele a mobil debugüzeneteivel :)

hmm... hogy mik ki nem derülnek BronZ :)

pén. máj. 14, 2004 20:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hm... Úgy emlékeztem, hogy már belinkeltem a Satriani által ajánlott oldalt... De ezek szerint nem :) Én már fel is raktam ez egyik új órát (és sokkal szebb, mint a gyári) :lol:

Egyébként ha már BronZ megejtette a coming-out-ot, akkor mindenki nyilatkozzon, hogy mivel foglalkozik :)

Magam részéről komm.-tört. szakos bölcsÉSZ, valamint az egyik tévécsatorna Híradójának dolgozom.

pén. máj. 14, 2004 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ez azért igen durva: (netmonitor billentyűzár alatt...) Gyanítom, hogy nem kamu, mert "csak" egy kép miatt nem kellene 150 kByte méretű patch-et írni... :) Már csak azt kellene kitökölni, hogy melyik sáv mit jelenthet, és mi értelme van az egésznek :lol: Mobilguruk előre!

Kép

maga a patch:

http://www.bronz.hu/s55/patch/s55supernet3.vkp

pén. máj. 14, 2004 17:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Egyébként találtam pár szép patchet, érdemes vetni rájuk egy pillantást. Ha jól emlékszem, még nem írtunk ezekről. Ha igen, sorry :oops:

Kedves Kolléga! :) Elképesztően jó 5let volt Tőled! Köszi a linkeket!

pén. máj. 14, 2004 16:13
arany tag

Hozzászólás 
Egyébként találtam pár szép patchet, érdemes vetni rájuk egy pillantást. Ha jól emlékszem, még nem írtunk ezekről. Ha igen, sorry :oops:

SMS-animáció:
Kép

Néhány óra háttér a képernyővédő felfrissítésére (van több is):

KépKépKép

Mindez itt: Siemensmania

Itt pedig egészen elképesztő menük vannak M55-höz: M55 menu patches @ Siemensmania. Kis türelemmel simán át lehet őket írni S55-re is, kár, hogy semmi időm mostanában... Ha jövő hétvégéig senki nem csinálja meg, nekiesek 1-2-nek :wink:

pén. máj. 14, 2004 16:07
arany tag

Hozzászólás 
amed írta:
Azt nem tudom, hogy a T610-es menü patch-et honnan lehetne megszerezni? A látott képek alapján az nagyon jól néz ki.

http://free.x3.hu/satriani/s55/T610_ani ... or_S55.zip

pén. máj. 14, 2004 15:59
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítséget Peterbrownnak illetve Bronznak,
szépen felment a 20-as soft update :D
Ez a telefon nagyot nőtt a szememben, meg persze
a patch készítők is. Egyszerüen ezt a telefont lehet miért szeretni!

Azt nem tudom, hogy a T610-es menü patch-et honnan lehetne
megszerezni? A látott képek alapján az nagyon jól néz ki.

pén. máj. 14, 2004 13:46
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
BrOnZ írta:
Hát ha már így lebuktam...

Kolléga :wink:

Nálunk is javában megy a vizsgaidőszak, így csak néha olvasgatok, patchelgetni bőven ráérek nyáron...

De sok tanár van itt köztünk... De nembaj, kellenek az okos emberek. Most éppen infó óráról írok, majd meghalok az unalomtól, meg a hülye tanártól... Mondcsak Bronz, nem akarsz az infó tanárunk lenni? :wink:

pén. máj. 14, 2004 11:04
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Hát ha már így lebuktam...

Kolléga :wink:

Nálunk is javában megy a vizsgaidőszak, így csak néha olvasgatok, patchelgetni bőven ráérek nyáron...

pén. máj. 14, 2004 7:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
BrOnZ: Nem kicseszés szerinted az, hogy nálunk nincsen informatika?Úgy döntött a tantestület, hogy helyette mehet a német irodalom óra. :cry:

Nézd: ha választani kellett egy rettenetes infótanár és egy zseniális német irodalom tanár között, akkor ez egy igen bölcs döntés volt... :)

pén. máj. 14, 2004 4:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát akkor én igen fiatal vagyok köztetek emberek, lehet magázódnunk kéne de egyébként én is tanári pályára akarok ráálni de ha így tanulok tovább, akkor előbb állok földkörülire.....:)

BrOnZ: Nem kicseszés szerinted az, hogy nálunk nincsen informatika?Úgy döntött a tantestület, hogy helyette mehet a német irodalom óra. :cry:

csüt. máj. 13, 2004 20:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Jéééézus, most olvastam, mit írtam!! Azt akartam írni, hogy NE vedd sértésnek!!!! Ezer bocs, és szerencse, hogy nem értetted félre... akarom mondani... nem értetted szó szerint!! :P

Na most az egyszer szemet hunyok! :lol:

csüt. máj. 13, 2004 20:03
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Most vegyem, vagy NE vegyem? Egyébként, ha az ember az agresszivitását normális körülmények között szeretné kiélni, akkor fogorvossá, esetleg matektanárrá válik... :D

Jéééézus, most olvastam, mit írtam!! Azt akartam írni, hogy NE vedd sértésnek!!!! Ezer bocs, és szerencse, hogy nem értetted félre... akarom mondani... nem értetted szó szerint!! :P

csüt. máj. 13, 2004 19:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Jaa, infótanár? Azt hittem, hogy legalább matek, esetleg fizika... :) Ezt vedd sértésnek, csak azzal jobban jártam volna...

Most vegyem, vagy NE vegyem? Egyébként, ha az ember az agresszivitását normális körülmények között szeretné kiélni, akkor fogorvossá, esetleg matektanárrá válik... :D

amzso írta:
Bár igaz, hogy hol érdekli már pl. egy magyar tanárt az S55 szépségei...?

Hááát, ha csengőhangként Ady Léda verseit szavalja a cucc, akkor van esély...

amzso írta:
És mi a véleményed a női informatika tanárokról?

Amelyik érti a dolgát és jól tanít azt imádom, aki meg nem azt ki nem állhatom. Pontosan úgy, mint ahogyan a férfi informatika tanárok esetében...

csüt. máj. 13, 2004 19:40
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
amzso írta:
Ezen én is meglepődtem... tényleg tanár vagy? Az milyen jó már, létezik normális tanár is?

Köszönöm. De életkoromat tekintve nem már, hanem még létezik... :)

Jaa, infótanár? Azt hittem, hogy legalább matek, esetleg fizika... :) Ezt ne vedd sértésnek, csak azzal jobban jártam volna... :D
Bár igaz, hogy hol érdekli már pl. egy magyar tanárt az S55 szépségei...? :lol:
És mi a véleményed a női informatika tanárokról? :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amzso csüt. máj. 13, 2004 19:48-kor.

csüt. máj. 13, 2004 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Ezen én is meglepődtem... tényleg tanár vagy? Az milyen jó már, létezik normális tanár is?

Köszönöm. De életkoromat tekintve nem már, hanem még létezik... :)

csüt. máj. 13, 2004 18:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ha már így lebuktam, bevallom... Igen. Időm jelentős részében tanítok. Informatikát és számítástechnikát. Megelőzvén a további kérdéseket: Szfváron egy kéttannyelvű gimnáziumban, és Bp-en a Református Gimnáziumban tanítok.

Ja! Mocskos szigorú és igazságtalan vagyok, rendszeresen alkalmazom a testi fenyítés és megfélemlítés eszközeit, ezek miatt nagyon utálnak a tanítványaim. :)

...még szerencse, hogy ez nem igaz... :)

csüt. máj. 13, 2004 18:55
arany tag

Hozzászólás 
Ezen én is meglepődtem... tényleg tanár vagy? Az milyen jó már, létezik normális tanár is? :lol:
Mit tanítasz? Nem olyan rossz, ha van egy tanár ismerősünk... :wink:

csüt. máj. 13, 2004 18:50
arany tag

Hozzászólás 
[quote="BrOnZ
Szívesen! Most nekem is hátrább szorul a "pöcsölés" mert kezdődik a vizsgáztatási időszak :) Majd a nyári szünetben nekiállok megint :)[/quote]

Ezt most értsem úgy, hogy Te tanár vagy? :roll:

csüt. máj. 13, 2004 18:40
arany tag

Hozzászólás 
a címjegyzékben szereplő személyhez kell születésnapi dátumot bevinni

guni írta:
Egy egyszerűnek tűnő kérdés: Hogyan lehet rávenni a szervezőt hogy 'születésnap' típusú emlékeztetőt tudjak gyártani? Mert a típusonkénti szűrésben benne van, de az <új bejegyzés>-nél már nincs ott.

THX: Guni

csüt. máj. 13, 2004 6:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy egyszerűnek tűnő kérdés: Hogyan lehet rávenni a szervezőt hogy 'születésnap' típusú emlékeztetőt tudjak gyártani? Mert a típusonkénti szűrésben benne van, de az <új bejegyzés>-nél már nincs ott.

THX: Guni

szer. máj. 12, 2004 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
lukacs.attila írta:
Köszi Bronz, megjöttek a képek! Csak most 1 hónapig nem lesz időm szórakozni, mert indul a... vizsgaidőszak, 6 kollokvium és 3 szigorlat befigyel :roll:

Szívesen! Most nekem is hátrább szorul a "pöcsölés" mert kezdődik a vizsgáztatási időszak :) Majd a nyári szünetben nekiállok megint :)

szer. máj. 12, 2004 19:49
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Bronz, megjöttek a képek! Csak most 1 hónapig nem lesz időm szórakozni, mert indul a... vizsgaidőszak, 6 kollokvium és 3 szigorlat befigyel :roll:

szer. máj. 12, 2004 18:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
amed írta:
Az a 20-as service szoft magyar nyelvű?
Olyan gyári verzióban nincs 20-as szoft mint a 16-os, mert az egyszerünek tünt, és nem szeretném elrontani a telót.

Azért 200303 a verziószáma, mert magyar. Az első 03 a menü nyelvezete, a második 03 a T9 nyelve.

szer. máj. 12, 2004 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a segítséget peterbrown!

Letöltöttem Bronz oldaláról a 20-ast is, de nem tudtam mi az és mivel
elég bonyolultnak tünt nem mertem vele próbálkozni. (Az a 20-as service szoft magyar nyelvű?)
Olyan gyári verzióban nincs 20-as szoft mint a 16-os, mert az egyszerünek tünt, és nem szeretném elrontani a telót.

A 90-es szoftvert próbálta már vajon valaki?

Köszi: amedve

szer. máj. 12, 2004 12:14
ezüst tag

Hozzászólás 
amed:
Ugyanott, BrOnZ-nál - ahol a 90-es van - megtalálod a 20-as magyar szoft-ot is!
http://www.bronz.hu/s55/s55_200303_service.exe

Idézet:
Nem a gyári(siemens oldaláról letölthető), mint pl. a 16-os szoftnál. Ez a frissítő a WINSWUP32-t használja. Ha ezzel dolgoztál már, akkor semmi extra nincs benne. Csak a Com-portot kell beállítanod, ahol a kábeled van( föoldal-serial config ) és a sebességet levenni 57600-ra. ha ez megvan, akkor Start. Nyugodtan használd, semmi gond nem lesz vele!

szer. máj. 12, 2004 11:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az alábbi kérdésem lenne:
Szeretnék az S55-ön kipróbálni egy-két patch-et. Már lementettem a telefonkönyvet meg az EEPROM-ot, csak azt nem tudom honnan lehetne
20-as szoftvert letölteni. (A 20-as szoftverben van magyar nyelv?)

Illetve az érdekelne, hogy ha felrakom a 20-as szoftvert, akkor később vissza lehet-e rá rakni a 16-ost, ha mégis meggondolja magát az ember?
(Találtam egy 90-es szoftvert Bronz oldalán de nem mertem felrakni.)

Köszönöm a segítséget.

amedve

szer. máj. 12, 2004 11:17
vas-tag

Hozzászólás 
:roll: SEGÍTSÉG!!!!!
Szerintetek 25 000-ért megéri ez a telefon ?

szer. máj. 12, 2004 11:09
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Senkinek sincs 5lete a problémámra?
Más.Tetszett a Nokiákban,hogy bejövő sms-nél,vagy nem fogadott hívásnál a kijelzőn folyamatosan kint volt a figyelmeztető szöveg.Az s55-nél meg "csak" egy kis ikon jelzi,hogyha sms,vagy hívás volt.Lehet készíteni ehhez patchet?Üdv:Tom

szer. máj. 12, 2004 10:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
A telefonom teljesen szűz még, csak egy unlock volt, meg a 20-as fw lett felrakva rá, semmi pöcsölés. Próbáltam még kitörölni dolgokat, uj ratelepíteni, újraindítani, töredezettségmentesíteni egyedül a formázást és a falhozvágást nem csináltam még. Én egyébként GazVezírtől szedtem le, de gondolom Te is. Egyébként ugyanezt csinálta a Dragon Island asszem 3. szintjén is, de ott teljesen ötleszerüen idönként kiírta és kilépett. Valamint a másik Splinter Cell különkiadás, ami rá sem fér rendesen a képernyőmre szintén ezt sinálja, ha egyátalán el sikerül juttatni odáig, viszont a sima SC vagy a Prince of Persia meg simán megy vele. Nem értem mi van... :(

Guni

szer. máj. 12, 2004 10:13
arany tag

Hozzászólás 
érdekes guninak is ez volt a problémája,
ki/bekapcs nem segít?

esetleg "tisztogatás"? (menüben 9-4-5-2)

amzso írta:
Miért van az, hogy az új Splinter Cell játék nem akar elindulni? Azt írja ki töltés közben, hogy "Not enough memory to initialize system"
Mi lehet a baj? Van elég helyem a memóban is. 16sw.

szer. máj. 12, 2004 7:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Más: már nagyon közel vagyunk a 6000-hez... :)

De még mennyire! :)

szer. máj. 12, 2004 7:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy csak 20-as sw-n indul. Mennyi szabad memóriád van?
És honnan szedted le az új Splinter Cell -t?
kösz: dabo

amzso írta:
Miért van az, hogy az új Splinter Cell játék nem akar elindulni? Azt írja ki töltés közben, hogy "Not enough memory to initialize system"

szer. máj. 12, 2004 7:13
arany tag

Hozzászólás 

kedd máj. 11, 2004 22:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
@lukacs.attila: Na odaértek a képek?

kedd máj. 11, 2004 18:38
platina tag

Hozzászólás 
Hali!.Megpróbáltam felrakni a digiclockos peccset,de a v-klay valami porthibát jelez I/O ütközéssel.Egyébként érzékeli a piros gomb megnyomását,elindul az adatküldés,majd jön az üzi.USB kábelem van,ezzel korábban már frissítettem szoftot.Lehet hogy erre nem jó? :( Üdv:Tom

kedd máj. 11, 2004 17:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8397 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 168  Következő