Szerző |
Üzenet |
NWA
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: magamon kívül...
|
Bocs, egy kicsit sokszor sikerült elküldeni...
|
pén. júl. 16, 2004 10:45 |
|
|
NWA
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 100 Tartózkodási hely: magamon kívül...
|
1.0-ás verziószámú. Ha van valami címed, ahonnan le lehet szedni valami másikat (wapos is jó) akkor írdd meg.
Köszi.
|
pén. júl. 16, 2004 10:30 |
|
|
NWA
arany tag
|
Milyen verzió? Xterm7 yahoo groups oldaláról van egy csomó féle változat.[/quote]
1.0-ás verziószámú. Ha van valami címed, ahonnan le lehet szedni valami másikat (wapos is jó) akkor írdd meg.
Köszi.
|
pén. júl. 16, 2004 10:29 |
|
|
NWA
arany tag
|
Milyen verzió? Xterm7 yahoo groups oldaláról van egy csomó féle változat.[/quote]
Köszi.
|
pén. júl. 16, 2004 10:16 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Idézet: 1.0-ás verziószámú. Ha van valami címed, ahonnan le lehet szedni valami másikat (wapos is jó) akkor írdd meg. Köszi.
Erre emlékszem : http://www.alvilag.hu/skynet/mobil/skyn ... etCalc.jad
De ha google-ben rákeresel biztos lesz néhány találat.
|
pén. júl. 16, 2004 10:12 |
|
|
NWA
arany tag
|
Köszi.
|
pén. júl. 16, 2004 10:10 |
|
|
NWA
arany tag
|
Köszi.
|
pén. júl. 16, 2004 10:09 |
|
|
celofank
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 211 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Idézet: Szintén Kosh segítségével sikerült feltelepíteni a Skynet féle calc prg.-t is, viszont nem igazán akar működni, mert az Imei számhoz mindössze 9 karaktert enged beírni. Valami használható ötlet?
Milyen verzió? Xterm7 yahoo groups oldaláról van egy csomó féle változat.
|
pén. júl. 16, 2004 10:03 |
|
|
NWA
arany tag
|
Sziasztok!
A problémán végül egy újabb verziószámú MMS kliensprogram telepítése segített. Ha valaki hasonló gonddal küszködik, szívesen elküldöm neki a programot (ezer köszönet érte Kosh-nak) Szintén Kosh segítségével sikerült feltelepíteni a Skynet féle calc prg.-t is, viszont nem igazán akar működni, mert az Imei számhoz mindössze 9 karaktert enged beírni. Valami használható ötlet?
|
pén. júl. 16, 2004 9:58 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
NWA írta: Sziasztok! Abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy milyen program kell ahhoz, hogy MMS-t tudjak írni. A gond az, hogy csináltam egy resetet a telefonon, és ezután mindent újra kellett telepíteni. Most viszont nem tudok MMS profilt beállítani, ezért az üzeneteknél sem dobja fel a lehetőséget. A gyári Motorola CD-n találtam valamilyen programot erre vonatkozólag, de a feltelepítés után azonnal teljesen lefagyasztja a készüléket, akkor már az SMS funkció sem működik. Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: RT.
Master resettel próbálkoztál már? Nekem is az oldotta meg a problémát.
|
csüt. júl. 15, 2004 16:55 |
|
|
NWA
arany tag
|
Sziasztok!
Abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy milyen program kell ahhoz, hogy MMS-t tudjak írni. A gond az, hogy csináltam egy resetet a telefonon, és ezután mindent újra kellett telepíteni. Most viszont nem tudok MMS profilt beállítani, ezért az üzeneteknél sem dobja fel a lehetőséget. A gyári Motorola CD-n találtam valamilyen programot erre vonatkozólag, de a feltelepítés után azonnal teljesen lefagyasztja a készüléket, akkor már az SMS funkció sem működik. Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: RT.
|
szer. júl. 14, 2004 9:17 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Steini írta: a telón nem jön be a yahoo, nem a számítógépemen, sajna...
Telon is bejon:
http://members.chello.hu/kosh1/screen.jpg
|
kedd júl. 13, 2004 20:40 |
|
|
Steini
arany tag
|
a telón nem jön be a yahoo, nem a számítógépemen, sajna...
|
kedd júl. 13, 2004 20:02 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
|
kedd júl. 13, 2004 15:47 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Steini írta: az lehet, hogy gond nélkül behozza a http oldalt, csak éppen emailt nem lehet olvasni hasonló gond miatt mint a yahoo-n vagy a hotmailen... És erről beszéltem
Behozza és kezeli a cookie-s oldalakat, a hiba talán a beállításaid között keresendő. a Yahoo-t pl. én is használom, pedig a Pannon (vajon leírhatom-e a nevét feljelentés nélkül? ) nem engedélyezi a cookie-k használatát. Próbáld meg secure módban. Most is a teló a modemem, semmi gáz.
|
kedd júl. 13, 2004 15:02 |
|
|
-atesz-
ezüst tag
|
Eladó az MPX200-as telóm! Doboz ,töltő ,cd ,kábel van hozzá. Kamera nincs.
Ára:65ezer Ft
Érd:06709421579
|
kedd júl. 13, 2004 9:42 |
|
|
Steini
arany tag
|
az lehet, hogy gond nélkül behozza a http oldalt, csak éppen emailt nem lehet olvasni hasonló gond miatt mint a yahoo-n vagy a hotmailen... És erről beszéltem
|
kedd júl. 13, 2004 8:15 |
|
|
NWA
arany tag
|
Sziasztok!
Letöltöttem a java alkalmazások futtatásához szükséges programot, de hogy lesz ebből dct4 calculator?
|
kedd júl. 13, 2004 7:53 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Steini írta: Ami még nem tetszik a telóban, hogy nekem nem hozza be a voda wap oldalát, így nem tudok emaileket nézni, de a hotmailt se. És sajnos http-n sem jön be, illetve nem tudja kezelni az oldalt az explorer, holott engedélyezve van a cokie... Ez nagyon zavar, mert ezeket az oldalakat naponta többször is szoktam nézni. Amúgy tetszik a teló, az enyém AT&T Wirelesstől érkezett egyenesen kis hazánkba... Viszont csak töltöt kaptam hozzá és az aksija is csak 800 mah.
jajj..
- A http oldalt gond nelkul behozza..
- A wap oldalt is, csak kozvetlenul meg kell adni a Live oldalat:
http://live.vodafone.com/
|
kedd júl. 13, 2004 7:40 |
|
|
Steini
arany tag
|
Ami még nem tetszik a telóban, hogy nekem nem hozza be a voda wap oldalát, így nem tudok emaileket nézni, de a hotmailt se. És sajnos http-n sem jön be, illetve nem tudja kezelni az oldalt az explorer, holott engedélyezve van a cokie... Ez nagyon zavar, mert ezeket az oldalakat naponta többször is szoktam nézni.
Amúgy tetszik a teló, az enyém AT&T Wirelesstől érkezett egyenesen kis hazánkba... Viszont csak töltöt kaptam hozzá és az aksija is csak 800 mah.
|
hétf. júl. 12, 2004 19:35 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Ezer hálát rebegek érte! A második nekem bejött.
Jumboo írta: Clearvue serial
During installation, just press trial. Input the code later after install. Serial: 25HA1103V0006W ANOTHER SERIAL: WESTTEK8191996
|
hétf. júl. 12, 2004 18:02 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Clearvue serial
During installation, just press trial. Input the code later after install.
Serial: 25HA1103V0006W
ANOTHER SERIAL: WESTTEK8191996
|
hétf. júl. 12, 2004 12:59 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
A Motorola magyar oldalán van egy **** excell tábla bolondbiztos leírással a mpx rovatban. Keress rá nyugodtan - megéri.
Tudna valaki wettek serialt office-hoz és pdf programhoz?
NWA írta: Sziasztok! Megvan végre a telefonom (MPX 200)! QwertyQ leírta pár napja a Vodafone GPRS WAP beállításait, nekem mégsem működik. A készülék bármilyen oldal megnézésekor kiírja, hogy "finding site", de soha nem kapcsolódik, hanem visszadobja alaphelyzetbe. Mit ronthattam el? A másik kérdésem, hogy van-e valamilyen kliens prg. amivel java alkalmazásokat tudnék futtatni a készüléken (pl. dct4 calc ), Egyébként sok mindenre még nem jöttem rá, de már most látom a lehetőségeket... A segítséget előre is megköszönöm. Üdv: RT.
|
hétf. júl. 12, 2004 12:40 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
NWA írta: Sziasztok! Megvan végre a telefonom (MPX 200)! QwertyQ leírta pár napja a Vodafone GPRS WAP beállításait, nekem mégsem működik. A készülék bármilyen oldal megnézésekor kiírja, hogy "finding site", de soha nem kapcsolódik, hanem visszadobja alaphelyzetbe. Mit ronthattam el? A másik kérdésem, hogy van-e valamilyen kliens prg. amivel java alkalmazásokat tudnék futtatni a készüléken (pl. dct4 calc ), Egyébként sok mindenre még nem jöttem rá, de már most látom a lehetőségeket... A segítséget előre is megköszönöm. Üdv: RT.
http://www.jumboo.tvn.hu/Smartphone/Java8380.zip
A GPRS problémádra két magyarázat lehet: vagy rosz helyre írtad az IP címet, vagy más helyre mutat a csatlakozásod mint amit Q írt. Egy az egyben úgy csináld ahogy írta!
|
hétf. júl. 12, 2004 10:36 |
|
|
NWA
arany tag
|
Sziasztok!
Megvan végre a telefonom (MPX 200)! QwertyQ leírta pár napja a Vodafone GPRS WAP beállításait, nekem mégsem működik. A készülék bármilyen oldal megnézésekor kiírja, hogy "finding site", de soha nem kapcsolódik, hanem visszadobja alaphelyzetbe. Mit ronthattam el? A másik kérdésem, hogy van-e valamilyen kliens prg. amivel java alkalmazásokat tudnék futtatni a készüléken (pl. dct4 calc ), Egyébként sok mindenre még nem jöttem rá, de már most látom a lehetőségeket... A segítséget előre is megköszönöm. Üdv: RT.
|
hétf. júl. 12, 2004 8:52 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Thx!
Mindjárt gyorsabb a kicsike
QwertyQ írta: gprsmobil írta: Valaki viszont elárulhatná, hogy tudom hard resetelni a telót. A soft gondolom a ki-bekapcs által kiváltható, de engem a reset érdekelne. Tudja valaki a megoldást?
Ecceru.. Kikapcsolod a telot, lenyomod a kek gombot (a 4 iranyu joy kozepe) es megnyomod a bekapcsolo gombot.. Megkerdezi, hogy kersz e Master Reset-et, Yes... 5-6 perc alatt elkeszul.. Magatol ujraindul, addig ne nyulj hozza.. - Minden Flash utan kotelezo muvelet..[/quote]
|
hétf. júl. 12, 2004 7:38 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
gprsmobil írta: Valaki viszont elárulhatná, hogy tudom hard resetelni a telót. A soft gondolom a ki-bekapcs által kiváltható, de engem a reset érdekelne. Tudja valaki a megoldást?
[/quote]
Ecceru..
Kikapcsolod a telot, lenyomod a kek gombot (a 4 iranyu joy kozepe) es megnyomod a bekapcsolo gombot..
Megkerdezi, hogy kersz e Master Reset-et, Yes...
5-6 perc alatt elkeszul.. Magatol ujraindul, addig ne nyulj hozza..
-
Minden Flash utan kotelezo muvelet..
|
hétf. júl. 12, 2004 5:41 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Csatlakozom QwertyQ-hoz. A Motorola az egyik legkorrektebb gyártó. Pár gázosabb modelt leszámítva kevés gyártó gyárt jobb antennát. Talán a legjobb.
Valaki viszont elárulhatná, hogy tudom hard resetelni a telót. A soft gondolom a ki-bekapcs által kiváltható, de engem a reset érdekelne. Tudja valaki a megoldást?
QwertyQ írta: Steini írta: Még az a próblémám a telefonommal, hogy úgy tűnik mintha problémája lenne a térerővel. Ott ahol más telefonoknak max van neki ingadozik... Nem tudjátok hogy hol van beépítve az antenna? Az akis mögött? Ha a beszelgetes nem akadozik, vagy szakad meg, akkor nincs gond.. Az MPX200, akarcsak az SE teloi a valos tererot mutatjak, magyarul a kijelzes valos idoben mutatja a tenyleges adatokat, ezert latod ingadozni.. Valojaban mindegyik mobilnal ugyanigy ingadozik, csak nehany gyarto csal (fokent a nokia). nemi kesessel jelzi csak ki a valtozast, es ha addigra visszaal, akkor nem is mutatja a valtozast.. Nalunk a haz liftjeben 1 csik latszik az MPX200-on, 3 egy 6310i-n, az MPX200 meg GPRS adatkapcsolatot is letre tud hozni, a nokia az elso hivaskezdemenyezesre eldobja a halot..
|
vas. júl. 11, 2004 23:19 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Steini írta: Még az a próblémám a telefonommal, hogy úgy tűnik mintha problémája lenne a térerővel. Ott ahol más telefonoknak max van neki ingadozik... Nem tudjátok hogy hol van beépítve az antenna? Az akis mögött?
Ha a beszelgetes nem akadozik, vagy szakad meg, akkor nincs gond..
Az MPX200, akarcsak az SE teloi a valos tererot mutatjak, magyarul a kijelzes valos idoben mutatja a tenyleges adatokat, ezert latod ingadozni..
Valojaban mindegyik mobilnal ugyanigy ingadozik, csak nehany gyarto csal (fokent a nokia). nemi kesessel jelzi csak ki a valtozast, es ha addigra visszaal, akkor nem is mutatja a valtozast..
Nalunk a haz liftjeben 1 csik latszik az MPX200-on, 3 egy 6310i-n, az MPX200 meg GPRS adatkapcsolatot is letre tud hozni, a nokia az elso hivaskezdemenyezesre eldobja a halot..
|
szomb. júl. 10, 2004 18:57 |
|
|
Steini
arany tag
|
Még az a próblémám a telefonommal, hogy úgy tűnik mintha problémája lenne a térerővel. Ott ahol más telefonoknak max van neki ingadozik... Nem tudjátok hogy hol van beépítve az antenna? Az akis mögött?
|
szomb. júl. 10, 2004 17:07 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Tényleg korrket kis gépezet!
Most van egy fél pda-m és egy telefonom egyben
|
szomb. júl. 10, 2004 13:10 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Letoltheto a Smartphone 2003-as rendszer az MPX200-hoz!!!!
http://www.msmobiles.com/news.php/2780.html
--------------
Pozitiv:
- VANNAK MAGYAR EKEZETEK!!
- Ha igaz, akkor a fogyasztas jelentosen csokkent igy majd egy nappal
no a keszenlet
- WMA file is lehet csengohang, igy hely takarithato meg
- Kicsit gyorsabbnak tunik
Negativ:
- a telo belso memoriaja nagyon keves, 2002-vel 11 mega, 2003-al mar
csak 5,5 mega
- Meg mindig nem nativ alkalmazas az MMS es a kamera
- Raadasul nincs is MMS lehetoseg, mert a regi nem fut az uj rendszeren
- NINCS 900 MHz-es tamogatas!!!!!!! Csak 1800/1900 MHz!!!
ez mondjuk Vodas letemre nem igazan izgat egyelore, de ez meg lehet
problema is (majd meglatjuk)
A Modaco Foruman azt irjak, hogy van 900 MHz, de csak az elso olyan
helyzetnel jelenik meg a menuben, amikor a telo talalkozik 900 MHz-es
haloval (magyarul, ha nincs mas lehetosege)
- Meg mindig nem kepes csengohangot hozzarendelni a memoriakartyarol a
Contactokhoz
- Total megkutyulja a filerendszert, a Storage Card Mounted Device
lett, az IPSM meg Storage
|
pén. júl. 09, 2004 5:51 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Steini írta: Köszi a gyors választ, beállítottam és most próbálgatom.
Amúgy most vettem délután a kicsikét és elsőre az a gondom vele, hogy néha akadozik a szoftver, mintha gondolkodna de nincsen közben semmi jele annak hogy gondokodna (pl homokóra..)
Ez annak a jele, ha sok alkalmazas van elinditva es szukseget erzi a memoria felszabaditasanak, ekkor a hatterben eppen lezar egy futo taszkot..
Megoldas ra, hogy felrakod az Xbar nevu alkalmazast, amivel te tudod kontrollalni ezt es hasznalat utan barmelyik alkalmazast le tudod zarni. Igy egyreszrol kicsit gyorsabb lesz a gep, masreszrol no a keszenlet, mert nem fogyasztjak a feleslegesen programok az akksit..
|
pén. júl. 09, 2004 5:46 |
|
|
Steini
arany tag
|
Köszi a gyors választ, beállítottam és most próbálgatom.
Amúgy most vettem délután a kicsikét és elsőre az a gondom vele, hogy néha akadozik a szoftver, mintha gondolkodna de nincsen közben semmi jele annak hogy gondokodna (pl homokóra..)
|
csüt. júl. 08, 2004 17:13 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Steini írta: El tudjátok küldeni az internet és wap beállításokat Vodára? Én nekem nem sikerültt eddig beállítanom a kicsikét és már nagyon izgat a dolog...
Köszi!
A mukodo beallitasok Voda-ra:
GPRS Connections:
Connects to: My Corporate Network
Access point: wap.vodafone.net
User name: vodawap
Password: vodawap
Proxy Connections
Connects from: My Corporate Network
Connects to: WAP Network
Proxy: 10.9.8.7:9201
Type: WAP
User name: vodawap
Password: vodawap
Explorer/Options/Connections:
Automatic detect settings: pipat kivenni
Select network: WAP network
----------
Ha a Proxy-nal 10.9.8.7:8080-at irunk es a Type-hoz HTTP-t, akkor bar
csak WAP-os elofizetesunk van 340 Ft-ert, megis minden oldalt megmutat
az Explorer, tehat nemcsak WAP, hanem WEB oldalakat is.
(erdemes kikapcsolni a kepmegjelenitest, mert kulonben hamar a vegere
lehet jutni a 2 megas elofizetesnek )
|
csüt. júl. 08, 2004 17:02 |
|
|
Steini
arany tag
|
A sikerült természeteden 1 t...
THX
|
csüt. júl. 08, 2004 16:43 |
|
|
Steini
arany tag
|
El tudjátok küldeni az internet és wap beállításokat Vodára? Én nekem nem sikerültt eddig beállítanom a kicsikét és már nagyon izgat a dolog...
Köszi!
|
csüt. júl. 08, 2004 16:42 |
|
|
sztyopi
vas-tag
|
Magyar ékezetes karakterek MS Smartphone-hoz
Magyar ékezetes karakterek MS Smartphone-hoz
http://prog.hbnet.hu/dev/ce/IXLang/
|
kedd júl. 06, 2004 12:26 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
Jumboo írta: A 2003-as Moci op sztem par hét-honap és elérhetö lesz. Részemröl, ha nem fontos a 2003-as op, akkor kb. ugyanazért az arért vennék egy Mitac Mio-t. nekem legalabb is jobban bejön. (Pl. 200 MHz-es proci)
8380-ast nem szabad venni, mert prototipus, igazabol nem kerult forgalomba, csak nagyon keves darabszamot kuldtek ki nehany szolgaltatohoz, azok forognak kozkezen..
De rengeteg gond van veluk. Instabilak, zabaljak az akksit es 200 MHz ide, vagy oda, lassuak..
Az MPX200 lassabb procival is jobban teljesit..
Ha Mio, akkor 8390-es, de az meg nagyon draga..
|
szomb. júl. 03, 2004 16:55 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
A 2003-as Moci op sztem par hét-honap és elérhetö lesz.
Részemröl, ha nem fontos a 2003-as op, akkor kb. ugyanazért az arért vennék egy Mitac Mio-t. nekem legalabb is jobban bejön. (Pl. 200 MHz-es proci)
|
szomb. júl. 03, 2004 16:23 |
|
|
NWA
arany tag
|
Köszi a gyors válaszokat, szerintem, amint meglesz a készülékem sűrűbben bombázlak majd titeket kérdésekkel, remélem nem gond....
|
szomb. júl. 03, 2004 10:31 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
"Hallottam, hogy a hamarosan megjelenő mpx220 szoftverét rá lehet tölteni majd erre."
Nem lehet attolteni, teljesen mas hardverrol van szo..
Amirol hallhattal, az az, hogy elkeszult MPX200-ra is a Smartphone 2003-as rendszer, eddig csak az AT&T ugyfelei kaphattak meg (ezt nekunk meg nem lehet hasznalnunk, mert amerikai radio verziot tartalmaz), de rovidesen lesz nonbrand verzio is belole..
"Ez azt jelenti, hogy létezik majd magyar nyelvű verzió is?"
Nem, nem lesz magyar verzio..
"Jumboo írta, hogy neki SPV-je van, bocs a láma kérdésért, de az ahhoz tartozó alkalmazások futnak a Motorolán is?"
Futnak. Mindegyiken azonos az oprendszer..
|
szomb. júl. 03, 2004 10:14 |
|
|
NWA
arany tag
|
Hát igen, aki keres, az talál
Most már tényleg nagyon várom, hogy meglegyen ez a telefonom... Hallottam, hogy a hamarosan megjelenő mpx220 szoftverét rá lehet tölteni majd erre. Ez azt jelenti, hogy létezik majd magyar nyelvű verzió is? Jumboo írta, hogy neki SPV-je van, bocs a láma kérdésért, de az ahhoz tartozó alkalmazások futnak a Motorolán is?
|
szomb. júl. 03, 2004 10:03 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Nekem megvan minden törés, vagyis a legtöbb. latom megtalaltatok a klubbunkat...
|
szomb. júl. 03, 2004 8:54 |
|
|
QwertyQ
arany tag
|
dr.zsoo írta: Sziasztok!
Engem is érdekelne a Westtek progi kódja,
dr.zsoo
Goto http://groups.yahoo.com/group/hun_sp_club/
|
szomb. júl. 03, 2004 7:47 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Sziasztok!
Engem is érdekelne a Westtek progi kódja, van egy két másik is de azok is demo verziók (RepliGo, Clearvue) igazán beletehetett volna a Mikrofos egy ilyen alkalmazást. Cserébe el tudom küldeni a Codevallet pro teljes verziójának kódját ami egy pénztárca funkció, nagyon igényes, honlapok, bankkártya stb kódjait lehet ide menteni. Elméletileg szgéppel szinkronizálható ez nekem nincs meg, ill kissé félek tőle nehogy egy kémrobot leszedje a bankkártya kódjaimat.
dr.zsoo
|
szomb. júl. 03, 2004 7:33 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
hi. nekem SPV-m van, nem Motorolam. De azt elmondhatom hogy Smartphone-od még nem volt, csak 6600-ad. majd megtudod par hét-honap mulva hogy miröl beszélek. a Westtekhez küldök kodot ha tudok.
|
pén. júl. 02, 2004 16:13 |
|
|
NWA
arany tag
|
Jumboo!
Megnéztem a képeket, hát, elég sok alkalmazásod van. Nekem vasárnap este lesz meg a készülékem, de mivel hétfőtől egy hétig kórházban leszek, csak azután tudok érdemben foglalkozni a dologgal. Az Office progik érdekelnének leginkább, mert elég sok olyan dokumentumom van, amire nap mint nap szükségem lehet! Azt a Westtek prg-t megtaláltam, de valami 15 napos verzió, kellene olyan ami teljes. Ha van kedved és időd, valamint jó lesz a géped küldhetsz nekem különböző alkalmazásokat. Korlátlan a tárhelyem Egyébként mennyire vagy megelégedve ezzel a telefonnal? Nekem vannak egy kis fenntartásaim, mert eddig smartphone-okból kizárólag a 6600-t használtam. Motorola telefonom pedig egyáltalán nem volt.
Üdv: RT.
|
pén. júl. 02, 2004 14:33 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
ja, bt-s GPS nem fog menni, az nincs 2002-es opban. ha jobban megfigyeled nem csak a nevekre keres ra a T9, hanem még a szamokra is...
|
pén. júl. 02, 2004 14:29 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
navi szoftot nem probaltam még, de van ra.
|
pén. júl. 02, 2004 14:20 |
|
|