Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 0:46

Hozzászólás a témához  [ 5919 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 119  Következő
Nokia 3650 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
A figyelmes olvasás úgy látszik nem az erényed. Nem azt írtam, hogy le kell törölni a C-ről mindent!

áááááááá..pfuu..ok, a figyelemes olvasás nem az erényem,de neked sem,mert én olyat nem állítottam hogy te írtad azt hogy a C:/ meghajtóról le kell törölni mindent,én csak kérdeztem azt hogy ha: a C:/ meghajtó= USER AREA és az USER AREA-t vagyis a C:/ meghajtót FORMÁZNI kell hogy újra elinduljon a telcsim akkor az nem=a C:/meghajtóról való minden adat törlésévél,vagy a formázás alatt mit értesz pontosan, mi történik a C:/ meghajtóval (formázáskor),vagy akkor a törlés nem yó kifejezés a formázásra?

U.I.:huhh, ennél érthetőbben már nem tom megfogalmazni ezt az 1szerű kérdést..bocs :(

szer. jún. 02, 2004 23:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
"Így aztán nehéz összehasonlítani a kék kockát egy piros golyóval."

De gurítani mindkettővel lehet. :)

szer. jún. 02, 2004 21:24
Moderátor

Hozzászólás 
A figyelmes olvasás úgy látszik nem az erényed. Nem azt írtam, hogy le kell törölni a C-ről mindent!

Az ST55 pedig tudtommal nem Nokia, legkevésbé sem 6600. Így aztán nehéz összehasonlítani a kék kockát egy piros golyóval.

szer. jún. 02, 2004 21:22
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
parhuzamos írta:
Nekem volt 3650, sokaig gyurtem. De a 6600-ban sokkal jobb lett a joy, sokkal jobban lehet vele jatszani! Joval kevesebbet kell az ujjadnak mozognia a jobbra-balra es fel-le muveletekhez. Mig 3650-nel (ha jol emlekszem), nekem ket ujj kellet az iranyitashoz (akkor mivel lottem? :)), addig 6600-n teljesen jo a joy. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy mennyivel tobb memoria van a 6600-ban. Ha teheted ruhazz be egy ilyenre, nem fogsz csalodni. Philips akarmirol annyit, hogy nekem sem megy, viszont van ETI Camcorder, ami nekem eddig tokeletesen megfelelt, nem is szeretnek mast. Gondlokozz el megegyszer ezen a 3650-6600 "osszehasonlitason"... :)

Nekem leginkább a n-gage játékok miatt kellene,és télleg az 6mb sokat nyom a latba e-téren...az eti megsem közelíti a philips camcodert
:(..mutternek van 1 szörnyű st55öse,és azon a joystick 1 rémálom számomra:lassú kezelhetőség(a tányérhoz képest),lecsúszik róla az újjam..stb tapasztalataim szerint.

szer. jún. 02, 2004 21:13
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, nem hallottam még sok embertől, hogy jobban szerette volna azt az 5 irányú szörnyeteget, amit költségkímélés miatt tettek a 3650-be joystick helyett. De örülök, hogy végre hallottam ilyet is.

/AKKOR AZÉRT TETTEK A 7610BE IS TÁNYÉRT?/

MÁS:Akkor elég ha annyit mondok a srácnak hogy töröljön minden a C:/meghajtóról,vagy csak a mappákból???(azok automatikusan visszaálnak a telefon indításakor?)

szer. jún. 02, 2004 21:08
arany tag

Hozzászólás 
Nekem volt 3650, sokaig gyurtem. De a 6600-ban sokkal jobb lett a joy, sokkal jobban lehet vele jatszani! Joval kevesebbet kell az ujjadnak mozognia a jobbra-balra es fel-le muveletekhez. Mig 3650-nel (ha jol emlekszem), nekem ket ujj kellet az iranyitashoz (akkor mivel lottem? :)), addig 6600-n teljesen jo a joy. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy mennyivel tobb memoria van a 6600-ban. Ha teheted ruhazz be egy ilyenre, nem fogsz csalodni. Philips akarmirol annyit, hogy nekem sem megy, viszont van ETI Camcorder, ami nekem eddig tokeletesen megfelelt, nem is szeretnek mast. Gondlokozz el megegyszer ezen a 3650-6600 "osszehasonlitason"... :)

szer. jún. 02, 2004 20:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
Macika írta:

Egy box-szal rendelkező embernek (ha az illető profi) jó 2 perces munka a kábelkereséssel együtt a User Area formázása (Griffin, Twister, Prodigy jöhet szóba).

És igen, ha legközelebb is eljutsz odáig, hogy a teló nem bírja tovább, akkor legközelebb is meg fog sérülni a UA. ÉS akkor megint lehet formázni, és így tovább.

Tehát akkor a USER AREA formázása után nem kell újra szoftvert frissíteni,nem vesznek el a telóból az alap programok pl.: számológép,naptár,jegyzetek..stb???
Tehát ahol szoftver frissítettem a telómat (kemény :) 2hete) 4.13as szoftverre ott minden probléma nélkül meg tudják csinálni ezt a műveletett?!
A user area akkor megeggyezik a telon található C:/ meghajtóval?

Nem.
Igen.
Igen.

johnny3650 írta:
ya amit az s60as apps-ről írtál...akkor ezentúl 1etlen "új" programot se merjek felrakni a 3650re,mert másképpen nem lehetek biztos benne hogy nem kavar be!?

Amennyiben számodra csak ez a két véglet van, akkor igen.

johnny3650 írta:
u.i.: vennék én 6600át,de anak dzsójsztik van a tányérgomb helyett, az meg nem yátékokra van kitaláva meg nem fut rajta a philips camcoder pro:( ..állítólag!

Hááát, nem hallottam még sok embertől, hogy jobban szerette volna azt az 5 irányú szörnyeteget, amit költségkímélés miatt tettek a 3650-be joystick helyett. De örülök, hogy végre hallottam ilyet is.

szer. jún. 02, 2004 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Egy box-szal rendelkező embernek (ha az illető profi) jó 2 perces munka a kábelkereséssel együtt a User Area formázása (Griffin, Twister, Prodigy jöhet szóba).

És igen, ha legközelebb is eljutsz odáig, hogy a teló nem bírja tovább, akkor legközelebb is meg fog sérülni a UA. ÉS akkor megint lehet formázni, és így tovább.

Tehát akkor a USER AREA formázása után nem kell újra szoftvert frissíteni,nem vesznek el a telóból az alap programok pl.: számológép,naptár,jegyzetek..stb???
Tehát ahol szoftver frissítettem a telómat (kemény :) 2hete) 4.13as szoftverre ott minden probléma nélkül meg tudják csinálni ezt a műveletett?!
A user area akkor megeggyezik a telon található C:/ meghajtóval?

ya amit az s60as apps-ről írtál...akkor ezentúl 1etlen "új" programot se merjek felrakni a 3650re,mert másképpen nem lehetek biztos benne hogy nem kavar be!?

u.i.: vennék én 6600át,de anak dzsójsztik van a tányérgomb helyett, az meg nem yátékokra van kitaláva meg nem fut rajta a philips camcoder pro:( ..állítólag!

szer. jún. 02, 2004 18:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez van. Nekem a PhoneSecure kavart be úgy, hogy egyszer egy reggel bekapcsolás után már riasztózott is, és lezárta a telót. Nagy harc volt, mire sikerült olyan gyorsnak lennem, hogy a telóformázó kódot beüssem.

szer. jún. 02, 2004 17:15
Moderátor

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
Macika írta:
johnny3650 írta:
kiprobáltam:SEMMI,vagyis ugyan úgy lefagy,és újra és újra indul (míg a NOKIA felirat alul megjelenik),majd kikapcsol!:(
Kérdés: MOST MIT TEGYEK?

Megsérült a telefon User Area-ja.

A megoldás: egy box-szal formázni a User Area-t. Minden adat el fog veszni.

Nem írod pontosan, a telefon nem lefagy, hanem 4x megpróbál elindulni, eljut a Nokia feliratig, majd újraindul, a végén pedig kikapcsol.
Ez az ún. 4x elhalványodós hiba.
A 7650 is „tudta” már ezt.

Ameddig valaki ész nélkül pakol fel mindent a telóra, addig gyakran előfordul (tapasztalat).
Sajnos a Symbian is ugyanolyan, mint a Windows. Sokmindenki fejleszt rá programot, azt azonban senki nem tudja előre, hogy két egymásnak teljesen ismeretlen program hogyan fog egy telefonon együtt, egyisőben viselkedni. Ez a Windows hibája is, amit először az XP alatt tudtak kiküszöbölni. Symbiannál talán a 6600-nál már javítottak a dolgon.

Aha,ez az amit leírtál pontosan ezt csinálja,az igaz hogy nagyon sok progi van/volt fent a telefonon és nagyon rákattantam a programok vég nélküli felpakolgatására(de eddig nem volt gondom),de ez a smart movie 2.12 tökéletesen működött mígnem 1szer kiírta hogy "hiba:audio codec",majd mindig fagyott a program ha elindítottam 1filmet! magátol meghibásodott,ezért újból felraktam a smartmovie 2.12es verzióját ami eddig fent volt,és itt már el sem indult a program hanem azt írta ki a telcsi: rendszerhiba:smartmovie
ezért fogtam magam majd felraktam a smartmovie 2.22es legújabb verzióját,miután telepítettem, el akartam indítani az újonnan feltett smartmoviet legújabb verzióját (2.22),és ekkor se kép.se hang,fagyás,és többet soha nem tudta magát újra indítani a telcsim, ha bekapcsolom megpróbálja 4x elindítani magát--)nokia felirat--)homály--)és még 3x ugyanez :(

Tehát akkor nem kell szoftvert frissíteni újra,elég a "user areat"(ez 1ébként milyen funkciót töltbe a 3650ben?)törölni,ez körülbelül mennyi időt vesz igénybe 1 boxal rendelkező embernek, bonyolult művelet,és miért reagált így a telcsim miért következet be ez a meghibásodás,vagy csak 1xűen besokalt/rendszerösszeomlás,lehet hogy nem a smartmovie 2.22 miatt történt ez az egész,vagy alapból instabilabb a 3650es szoftja???
BOCS A SOK KÉRDÉSÉRT DE TUDÁSÉHSÉGBEN SZENVEDEK!!!:(

Kérdéseidre leírtam már mindent, miért történik ez. Aki pl. Angliában fejleszt egy programot S60-ra, az nem tudja, hogy egy Németországban készülő S60-as programmal milyen kölcsönhatás fog kiváltódni, ha mindkettőjük programjának rezidens része benne van a teló memóriájában, 15 féle másik programéval együtt. Előre nem kiszámítható, mikor akad össze, melyik és melyikkel. A vége meg ugyanez.
Nem a 3650 szoftvere instabil. A felhasználók hiszik azt, hogy egy telefonnal bármit meg lehet csinálni, ráadásul egyszerre!!! :D

A User Area tartalmaz minden egyéni felhasználói adatot a nevéből következően is. Talán ez feleltethető meg SE-knél a GDFS-nek (némi pontatlansággal).

szer. jún. 02, 2004 17:01
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
johnny3650 írta:
kiprobáltam:SEMMI,vagyis ugyan úgy lefagy,és újra és újra indul (míg a NOKIA felirat alul megjelenik),majd kikapcsol!:(

Nem írod pontosan, a telefon nem lefagy, hanem 4x megpróbál elindulni, eljut a Nokia feliratig, majd újraindul, a végén pedig kikapcsol.

Ameddig valaki ész nélkül pakol fel mindent a telóra, addig gyakran előfordul (tapasztalat).
Sajnos a Symbian is ugyanolyan, mint a Windows. Sokmindenki fejleszt rá programot, azt azonban senki nem tudja előre, hogy két egymásnak teljesen ismeretlen program hogyan fog egy telefonon együtt, egyisőben viselkedni. Ez a Windows hibája is, amit először az XP alatt tudtak kiküszöbölni. Symbiannál talán a 6600-nál már javítottak a dolgon.

Aha,ez az amit leírtál pontosan ezt csinálja,az igaz hogy nagyon sok progi van/volt fent a telefonon és nagyon rákattantam a programok vég nélküli felpakolgatására(de eddig nem volt gondom),de ez a smart movie 2.12 tökéletesen működött mígnem 1szer kiírta hogy "hiba:audio codec",majd mindig fagyott a program ha elindítottam 1filmet! magátol meghibásodott,ezért újból felraktam a smartmovie 2.12es verzióját ami eddig fent volt,és itt már el sem indult a program hanem azt írta ki a telcsi: rendszerhiba:smartmovie
ezért fogtam magam majd felraktam a smartmovie 2.22es legújabb verzióját,miután telepítettem, el akartam indítani az újonnan feltett smartmoviet legújabb verzióját (2.22),és ekkor se kép.se hang,fagyás,és többet soha nem tudta magát újra indítani a telcsim, ha bekapcsolom megpróbálja 4x elindítani magát--)nokia felirat--)homály--)és még 3x ugyanez :(

Tehát akkor nem kell szoftvert frissíteni újra,elég a "user areat"(ez 1ébként milyen funkciót töltbe a 3650ben?)törölni,ez körülbelül mennyi időt vesz igénybe 1 boxal rendelkező embernek, bonyolult művelet,és miért reagált így a telcsim miért következet be ez a meghibásodás,vagy csak 1xűen besokalt/rendszerösszeomlás,lehet hogy nem a smartmovie 2.22 miatt történt ez az egész,vagy alapból instabilabb a 3650es szoftja???
BOCS A SOK KÉRDÉSÉRT DE TUDÁSÉHSÉGBEN SZENVEDEK!!!:(

szer. jún. 02, 2004 16:37
arany tag

Hozzászólás 
Nekem volt ilyen elhalványodikos problémám. Software frissítés lett belőle. Azóta hetente csinálok backup-ot az ilyen szivások elkerülése végett. Tudom ajánlani mindenkinek, ingyen van :).

szer. jún. 02, 2004 16:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
johnny3650 írta:

szer. jún. 02, 2004 15:42
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 02, 2004 15:02
platina tag

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
Mi az a ceruza gomb???az ABC gomb/vagy az a kis ceruzagomb??és tartsam lenyomva bekapcsolás előtt/közben???

Hát a ceruzagomb, az a kis ceruzagomb. :lol:
Nyomd le már bekapcsolás előtt, és aztán tartsd is lenyomva végig bekapcsolás közben, amíg meg nem jelenik a PIN-kód kérés (vagy amíg el nem indul a telefon)...

szer. jún. 02, 2004 12:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
De az a poén hogy a progi a memorya kártyámon van,semmi koze a tel memoryához,1ébként kártya olvasóval már töröltem a progit,de mindegy,mert ha kiveszem a memorya kártyát akkor is ugyan úgy rögtön fagy a telcsit,és nem tud újra indulni magát,hiába próbálja meg vagy 3szor!!!
Mi az a ceruza gomb???az ABC gomb/vagy az a kis ceruzagomb??és tartsam lenyomva bekapcsolás előtt/közben???

szer. jún. 02, 2004 12:28
platina tag

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
S.O.S. HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Gyerekek a következő aprócska probléma adódott: tehát adott a smartmovie 2.12es program,ami eddig fent volt a telcsimen kb.:10órányi film megnézése után fogta magár,és 1szerűen meghibásodott kiírja hogy hiba:audio codec/hiba:mp3 codec,és lefagy ezt már csinálta az 1.01es verziója is...uninstall oszt újra feltelepítettem,de indításkor azt írja ki hogy smartmovie:rendszerhiba,erre én fogtam magam és feltelepítettem a legújabb 2.22es verziót na és itt jön a probléma,telepítés után rákattintok a smartmovie ikonra,erre LEFAGY A TELEFONOM,ÉS MEGPRÓBÁL ÚJRA INDULNI,DE MINDIG LEFAGY AMIKOR A NOKIA FELIRAT MEGJELENNE,HIÁBA VESZEM KI BELŐLE A MEMORYA KÁRTYÁT MINDIG LEFAGY MIELŐTT BÁRMIT (MÉG A NOKIA FELIRAT IS CSAK 1MPRE JELENIK MEG utána fagy) IS BETÖLTENE!!!

KÉRDÉS: mi lehet a hiba,ti már találkoztatok ilyen jelenséggel,mi a teendő,hogy tudnám elinditani a telcsim??? VÁROM YÓ TANÁCSAITOKAT!
(1ébként 2hete volt szoft.updatem 2.50esről frissítettem 4.13asra)

Azt próbáltad, hogy bekapcsolás közben végig nyomva tartod a "ceruza" gombot? Nem biztos, hogy ez megoldja, de érdemes kipróbálni...

Aztán ha elindul a telefon, akkor töröld a progit.

szer. jún. 02, 2004 12:10
arany tag

Hozzászólás 
S.O.S. HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Gyerekek a következő aprócska probléma adódott: tehát adott a smartmovie 2.12es program,ami eddig fent volt a telcsimen kb.:10órányi film megnézése után fogta magár,és 1szerűen meghibásodott kiírja hogy hiba:audio codec/hiba:mp3 codec,és lefagy ezt már csinálta az 1.01es verziója is...uninstall oszt újra feltelepítettem,de indításkor azt írja ki hogy smartmovie:rendszerhiba,erre én fogtam magam és feltelepítettem a legújabb 2.22es verziót na és itt jön a probléma,telepítés után rákattintok a smartmovie ikonra,erre LEFAGY A TELEFONOM,ÉS MEGPRÓBÁL ÚJRA INDULNI,DE MINDIG LEFAGY AMIKOR A NOKIA FELIRAT MEGJELENNE,HIÁBA VESZEM KI BELŐLE A MEMORYA KÁRTYÁT MINDIG LEFAGY MIELŐTT BÁRMIT (MÉG A NOKIA FELIRAT IS CSAK 1MPRE JELENIK MEG utána fagy) IS BETÖLTENE!!!

KÉRDÉS: mi lehet a hiba,ti már találkoztatok ilyen jelenséggel,mi a teendő,hogy tudnám elinditani a telcsim??? VÁROM YÓ TANÁCSAITOKAT!
(1ébként 2hete volt szoft.updatem 2.50esről frissítettem 4.13asra)

szer. jún. 02, 2004 12:01
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
A Dictaphone-t én is használtam,egész jó kis progi.Egyszerű a kezelése és nagyon kicsi hang file-okat csinál,bár ez gondolom az amr kódolásból adódik.

@Seri:
Azt hogy tudjátok ellenőrizni,hogy a progi futtatás közben mennyi memóriát eszik?Valami rendszermonitorral?

Az active desktop-ban van egy kibővített task manager/switcher féleség, az kiírja a programnak a teló heap-jéből elfoglalt részét is.

szer. jún. 02, 2004 9:23
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Dictaphone-t én is használtam,egész jó kis progi.Egyszerű a kezelése és nagyon kicsi hang file-okat csinál,bár ez gondolom az amr kódolásból adódik.

@Seri:
Azt hogy tudjátok ellenőrizni,hogy a progi futtatás közben mennyi memóriát eszik?Valami rendszermonitorral?

szer. jún. 02, 2004 9:10
platina tag

Hozzászólás Re: diktafon
Blendmaster írta:
Segitsegetekre lenne szuksegem nemreg vettem egy 3650 est. Idaig 6310i-m volt es eleg fontos a diktafon egyszeru es gyors kezelhatosege. Viszont itt eleg maceras a beszelgetes kozben elinditani a felvetelt. Proba keppen folraktam egy diktafonos progit de 14 sec ig sipol es addig nem hallanak engem "ez eleg idegesito". Erre kene nekem valami megoldas valami minel egyszerubb gyorsabb es megbizhatobb. Legyszi segitsetek. Ha van valami jo progitok erre es atkuldenetek megkoszonnem. blendmaster@mailbox.hu

2 jó megoldást is találsz a hsz-em alatti linken. Itt a WWW-re kattintva. http://madsoft.try.hu
Itt a cikkek között a legújabb pont 2 ilyen programról szól! Remélem segít vmit. :wink:

szer. jún. 02, 2004 8:30
vas-tag

Hozzászólás diktafon
Segitsegetekre lenne szuksegem nemreg vettem egy 3650 est. Idaig 6310i-m volt es eleg fontos a diktafon egyszeru es gyors kezelhatosege. Viszont itt eleg maceras a beszelgetes kozben elinditani a felvetelt. Proba keppen folraktam egy diktafonos progit de 14 sec ig sipol es addig nem hallanak engem "ez eleg idegesito". Erre kene nekem valami megoldas valami minel egyszerubb gyorsabb es megbizhatobb. Legyszi segitsetek. Ha van valami jo progitok erre es atkuldenetek megkoszonnem. blendmaster@mailbox.hu

szer. jún. 02, 2004 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most már nincs nálam,szal majd legközelebb ezzel kezdem :)

kedd jún. 01, 2004 18:01
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Igen,én is gondoltam,hogy csinálok egy backupot a szerviz előtt,de először csak a memória kártyára mentés nem ment,majd a pc suite-os verzió sem.És mindig a memóriakárytára lementette file-nál akadt meg a gépi back up.Miután töröltem,aztán se csinálta meg...

Szal nem tom,mi lehetett a baja,majd kiderül.Viszont a simán infrán küldés az ment,így szépen az össze könyvtárat,amiben volt vmi azt szépen infrán átküldtem a gépre :) Abban hol találom a telefonkönyvet?Vissza tudom majd állítani?Bemásolással,vagy legalább a tartalma elérhető F3-mal? (most nem tudom nézegetni,mivel otthon van a gépem)

thx

S60-on az SVCard az ALAPPROGRAM!!!
Nagyon ügyes, a hívó fényképével együtt menti le a telefonkönyvet egy vcf fájlba! Eddig még mindig sikerült lementeni bármelyik S60-as telkönyvét. Bármennyire is gázos volt, ez vitte. Mondjuk a 7650-nél kellett még rajta legyen egy fájlkezelő program is, máshogyan nem lehetett magát az adatfájlt kinyerni.

kedd jún. 01, 2004 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen,én is gondoltam,hogy csinálok egy backupot a szerviz előtt,de először csak a memória kártyára mentés nem ment,majd a pc suite-os verzió sem.És mindig a memóriakárytára lementette file-nál akadt meg a gépi back up.Miután töröltem,aztán se csinálta meg...

Szal nem tom,mi lehetett a baja,majd kiderül.Viszont a simán infrán küldés az ment,így szépen az össze könyvtárat,amiben volt vmi azt szépen infrán átküldtem a gépre :) Abban hol találom a telefonkönyvet?Vissza tudom majd állítani?Bemásolással,vagy legalább a tartalma elérhető F3-mal? (most nem tudom nézegetni,mivel otthon van a gépem)

thx

kedd jún. 01, 2004 16:19
platina tag

Hozzászólás 
Nekem korábban nem akarta lementeni azt a backup file-t a PC Suite, ami a telkönyvet tartalmazta. Hiába minden. Aztán egyszercsak megjavult, viszont ez a full telkönyvem elvesztésével járt mert épp akkor volt SW frissítésen és én nem tudtam, hogy ennek a file-nak a hiánya milyen nagy gondot okoz majd. Azóta használom amúgy a SVCard nevű progit és alkalmanként lementem az adatokat. Csak gondoltam szólok, hogy a backup-nak vannak hibái. :(

kedd jún. 01, 2004 16:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma leadtam a szervizbe a drágámat,mivel nem volt hajlandó backupot csinálni,valamint az akksi is érdekesen működött(éjszakás töltéssel ment 1 napot;2 órás töltéssel ment 2,5 napot),meg az infra kapcsolatot is mindig dubálta a pc suite.az irftp-n ment minden simán...

Amikor ezt mind elsoroltam,mondta a csávó,hogy akkor itt a lap és olvashatóan írjam le szépen,mert úgy egyszerűbb :)

Jah,és kaptam egy 6210-t csere telcsinek!Eddig nem adtak cseretelefont a nokiában. Mindenesetre ez is nagyon tetszik,bár egy 6310i elfogadnék "csakúgy"-ból,mer nagyon szerettem:)

Közben bejött egy nő egy 3410-essel,hogy nincs térerő,DE NEM VOLT LEEJTVE!!én meg mosolyogtam egyet magamban,hogy ha egyből ezzel kezdi,akkor az már kicsit gyanús :lol:

kedd jún. 01, 2004 16:07
Moderátor

Hozzászólás 
csab2 írta:
johnny3650 írta:
gyerekek,az operahoz kell net előfizú,vagy sima wap kapcsolattal is m1?

Csak net előfizuval megy tudtommal. Legalábbis nekem nem ment wappal. A Pannonnál viszont most a wap és a net egyáron van, ráadásul havi díj nélkül. Ez a Wap Start. A másik kettőnél nem tudom pontosan hogy van, ezért nem írok semmit.

Ezért kérdeztem, hogy melyik szolgáltatónál. Mert a Voda is és a WesT-mobile is azonosan méri a wap/net-et, csak a Voda köti az ebet a karóhoz.

kedd jún. 01, 2004 7:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
johnny3650 írta:

Csak net előfizuval megy tudtommal. Legalábbis nekem nem ment wappal. A Pannonnál viszont most a wap és a net egyáron van, ráadásul havi díj nélkül. Ez a Wap Start. A másik kettőnél nem tudom pontosan hogy van, ezért nem írok semmit.

kedd jún. 01, 2004 7:25
Moderátor

Hozzászólás 
johnny3650 írta:

Legalább jó sokáig kerestél? Csodálom, hogy a jó tucatnyi beírásból egyetlenegyet sem találtál meg.

Attól függ. Mármint hogy mit értesz wap kapcsolat alatt.
Tedd fel pontosabban a kérdést, vagy keress!
Ja, és melyik szolgáltató? Mert az sem mindegy.
Van, amelyik a wap-ba befoglalt X MB-ot a net-en is engedi elkölteni.

kedd jún. 01, 2004 6:42
arany tag

Hozzászólás 

kedd jún. 01, 2004 6:37
arany tag

Hozzászólás 
agyhalal írta:
Szevasztok.

Ebben a topicban olvastam valahol régebben, hogy az Opera tovább használható akkor is ha már aktiválni kell, úgy, hogy letörlök egy bizonyos filet.
Sajnos nem találtam a hozzászólást.

Tudnátok segíteni, hogy melyik az amelyiket törölnöm kell?

Előre is köszönöm!

Természetesen: elvileg a c:\system\Data\-ban lévő: ousr600.dat file.

Amikor lejár a triál ezt a file-t egyszerűen törlöd.. és már is megy az opera.

Csüsz.

hétf. máj. 31, 2004 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
SW frissítés egy MMC formázással.

vas. máj. 30, 2004 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok.

Ebben a topicban olvastam valahol régebben, hogy az Opera tovább használható akkor is ha már aktiválni kell, úgy, hogy letörlök egy bizonyos filet.
Sajnos nem találtam a hozzászólást.

Tudnátok segíteni, hogy melyik az amelyiket törölnöm kell?

Előre is köszönöm!

vas. máj. 30, 2004 21:58
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Macika írta:
pampika írta:
Vagy ha a Nokia szervizbe viszi,akkor ott raknak rá gyári softot gariban,nem?

Őszinte leszek, nem tudom, mi a Vodafone hivatalos hozzáállása garanciaügyben, ha garanciális időben, hivatalos helyen cserélik ki nem Live!-os szoftra.
Azt tudom, hogy régebben nem tehettek rá, csak Live!-os szoftot a MobilAsk-nál is.

De régebben nem az volt szinte mindenkivel,hogy ha LIVE!-os telcsit kapott,akkor ment vele szervizbe és szépen magkapta rá a gyári softot :?:

Régebben pont nem az volt. Hanem hogy nem tették fel a sima szoftot nekik, más meg nem volt az ASK-knak csak a Központi Szervizben.

szomb. máj. 29, 2004 22:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
pampika írta:

Őszinte leszek, nem tudom, mi a Vodafone hivatalos hozzáállása garanciaügyben, ha garanciális időben, hivatalos helyen cserélik ki nem Live!-os szoftra.
Azt tudom, hogy régebben nem tehettek rá, csak Live!-os szoftot a MobilAsk-nál is.

De régebben nem az volt szinte mindenkivel,hogy ha LIVE!-os telcsit kapott,akkor ment vele szervizbe és szépen magkapta rá a gyári softot :?:

szomb. máj. 29, 2004 21:52
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:

szomb. máj. 29, 2004 21:43
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. máj. 29, 2004 21:36
Moderátor

Hozzászólás Re: Elbaftam! HELP!
Macika írta:
Ancica írta:
Sziasztok! Lenne egy kérdésem és egy kérésem! A kérdés: A 3650esnek a kedvencekből ki lehet valahogy irtani a vodás ikonokat, bejegyzéseket, parancsikonokat? Kérés: A problémám az hogy azt hittem editorral ki tudom szedni belőle de nem jött össze és persze biztonsági másolatot nem csináltam szóval ha lennétek olyan rendesek elküldené nekem valaki a pinboard filét a 3650esből? elérési helye: c:\system\data\pinboard
kiterjesztése azt hiszem nincs! ide küldjétek légyszi!
dream@nanaskabel.hu
Sürgős lenne.... help........

Kicsit hübelebalázs módjára kezdtél neki Live!-talanítani a telódat.
Nem lehet csak úgy levakarni róla a vöröset, egészen másik PPM(nyelvi) csomag a Live! HU csomag. Nagyjából 1,2 MB az, ami különbözik a hagyományos (ún. OPEN) szofthoz képest.
Persze az OPEN rárakható bármikor utólag is, csak egy jóképű box kell hozzá.

Nem kellett volna új topicot nyitni emiatt.

1. Amikor azt írtam, hogy jóképű box kell hozzá, akkor Prodigyre, Griffinre vagy Twisterre gondoltam. Ezek a szervizeszközök 40 és 110e Ft között vannak. Gondolom, Neked ilyenek nincsenek.
2. Igen, garanciavesztéssel jár, mivel nem az eredeti szoftver van rajta.

szomb. máj. 29, 2004 21:33
Moderátor

Hozzászólás Re: Elbaftam! HELP!
Ancica írta:
Sziasztok! Lenne egy kérdésem és egy kérésem! A kérdés: A 3650esnek a kedvencekből ki lehet valahogy irtani a vodás ikonokat, bejegyzéseket, parancsikonokat? Kérés: A problémám az hogy azt hittem editorral ki tudom szedni belőle de nem jött össze és persze biztonsági másolatot nem csináltam szóval ha lennétek olyan rendesek elküldené nekem valaki a pinboard filét a 3650esből? elérési helye: c:\system\data\pinboard
dream@nanaskabel.hu

Kicsit hübelebalázs módjára kezdtél neki Live!-talanítani a telódat.
Nem lehet csak úgy levakarni róla a vöröset, egészen másik PPM(nyelvi) csomag a Live! HU csomag. Nagyjából 1,2 MB az, ami különbözik a hagyományos (ún. OPEN) szofthoz képest.
Persze az OPEN rárakható bármikor utólag is, csak egy jóképű box kell hozzá.

szomb. máj. 29, 2004 18:59
vas-tag

Hozzászólás Elbaftam! HELP!
dream@nanaskabel.hu

szomb. máj. 29, 2004 18:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Andras írta:
Sziasztok!
Ma voltam a Szfvári Média Markt-ban és láttam a telefonoknál egy nagyon kedvező árú bluethooth headset-et. A tipusa CONCEPTRONIC CBTHS. Az ára 11.111 Ft

Kellemesnek tűnik. Tudtok-e valami közelebbit róla? 3650-el használható-e? Mennyire megbízható?

Ha tudtok válaszoljatok mielőbb!
Előre is köszönöm mindenkinek!

Azt hiszem, eléggé ismeretlen a név, de talán annyit megér, hogy kipróbáld. Talán ad rá lehetőséget a MM.

conceptronic - én informatikai cuccokat láttam tőlük, azok mind 100%-ban tökéletesen működtek, szóval a márkát magát merem ajánlani. :lol: A blueth cuccukhoz még nem volt szerencsém..

pén. máj. 28, 2004 14:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Jaj bocs, az utolsó hozzászólásom nem ide akartam, hanem a pannon gyalázóba, csak közbe nem vettem észre hogy témát váltottam. Ne hari! :oops: :oops: :oops:

csüt. máj. 27, 2004 12:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali! A pgsm egy rakás **** úgy ahogy van! Ki a francnak képzelik magukat hogy fizetős az ügyfélszolgálat?! Még mindig így van? Akkor vágtam ki a szemétbe a pgsm sim-kártyámat amikor megtudtam hogy saját hálózatból hívva sem teljesen ingyenes az ügyfélszolgálat! :lol: 8)

csüt. máj. 27, 2004 12:34
arany tag

Hozzászólás 
Nem értem.. bár lehet én vagyok hülye...

Mi a nyavajának kell formánzi állandóan? :)

1,5 éve van a telcsim meg. Azóta egyszer volt a saját ökörségem miatt memkártya formázás.
Igaz nem pakolgatok fel a telefonra ész nélkül minden programot. Emberek! Ez telefon, nem Windows. :)))

(bár az se jobb)

Schaf

szer. máj. 26, 2004 14:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!
Még mindig nem tud nekem valaki segíteni az elözö hozzászólásomra?
"7650 contact the provider"

Azt mondták, hogy nyomni kell bekapcsolás közbe a <3>+<*>+<zöld> gombokat és akkor megformázza a user area-t, de ez semmit nem csinál.

HELP PLS!!!

szer. máj. 26, 2004 8:32
Moderátor

Hozzászólás 
Andras írta:
Sziasztok!
Ma voltam a Szfvári Média Markt-ban és láttam a telefonoknál egy nagyon kedvező árú bluethooth headset-et. A tipusa CONCEPTRONIC CBTHS. Az ára 11.111 Ft

Kellemesnek tűnik. Tudtok-e valami közelebbit róla? 3650-el használható-e? Mennyire megbízható?

Azt hiszem, eléggé ismeretlen a név, de talán annyit megér, hogy kipróbáld. Talán ad rá lehetőséget a MM.

kedd máj. 25, 2004 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd máj. 25, 2004 19:32
Moderátor

Hozzászólás 
gazsiazasz írta:
Hi ALL!

Nekem lenne egy problémám: N7650-em van. Tegnap másolgattam a telefonra 1-2 dolgot epocware filemanaggerrel, de meguntam, mert hosszu ideig tartott volna, ugyhogy megszakitottam, erre még nem válaszot semmit, aztán próbáltam bezárni a programot, arra se válaszolt semmit, elvettem a telefont az infra elöl, na ekkor megszakadt a másolás, telefonon villogott a kis infra je, de akármit nyomkodtam rajta, semmire sem reagált. Leszedtem rola az akksit, aztán vissza. Mikor be akarom kapcsolni, megjelenik a NOKIA felirat, aztán pedig kiirja, hogy "Phone startup failed. Contact the provider!"

És most nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Nézegettem neten, de azt irják hogy a "user area"-t csak progival+kábellel lehet megformánzi, az meg bonyolult, mert nyákot kéne hozzá csinálni+EEPROM-ot égetni.

Ha tud nekem valaki segiteni, irjon PLS!!!!!!

Az nem úgy megy ám, hogy nyák meg eeprom. Profi box kell hozzá. De szerencsére többen is rendelkezünk olyan box-szal, amivel megoldható a művelet, még csak fél perc sincs az egész. A telóból viszont minden el fog veszni.

kedd máj. 25, 2004 14:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vedd le mégegyszer az akkut, csak hosszabb időre.

kedd máj. 25, 2004 14:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5919 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 119  Következő