Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 23:45

Hozzászólás a témához  [ 953 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Következő
Májustól T-mobile néven szolgáltat a Westel 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
A 777mobil már t-zones! Megújult külsővel!

Igen, kipróbálva... http://t-zones.hu

Kicsit mintha gyorsabb lenne, mint a 777... nagyon utáltam a bazi nagy címlapot, lassan jött be és zabálta a wap egyenleget :twisted: :twisted:

Mondjuk a t-zones címlap se kicsi, de szerintem akkor is gyorsabb.
Viszont a régi is élt még reggel fél 7-kor.

Üdv

szer. jún. 02, 2004 6:52
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokian írta:

Nekem a www.t-zones.hu -ra a http://www.777sms.hu/index.html oldal jött be a szokásos megjelenéssel.

Én már tegnap este óta a t-zones.hu-t használom.

szer. jún. 02, 2004 6:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
kezdőlap már nem 777mobilt ír ki hanem T-Mobile-t
tzones - 2004.06.02
Kármen, Anita

Ikonok más kinézetűek. Csak a További témák -ig van az ikonsor. Utána: Keresés, Súgó/Beállítás menüpont kép nélkül.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD szer. jún. 02, 2004 6:51-kor.

szer. jún. 02, 2004 6:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
kerelyfe írta:

Bizti?? Nem csak 2-án éjszakától??

Nekem a www.t-zones.hu -ra a http://www.777sms.hu/index.html oldal jött be a szokásos megjelenéssel.

ua. már régóta, akkor mikor írtam hajnalban már t-zonest ír ki teljesen más külsővel, mint eddig! T610/vodagprs

szer. jún. 02, 2004 6:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:

Bizti?? Nem csak 2-án éjszakától??

szer. jún. 02, 2004 6:45
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Előfordulhat, hogy az operátor felirat cseréjét készüléke, illetve SIM-kártyája adottsága nem teszi lehetővé. A használatban lévő készülékek és kártyák egy része ugyanis - különös tekintettel a korábbi típusokra - a központi SMS parancsot nem tudja értelmezni. Ennek megfelelően a sikeres operátor név megjelenítése esetlegesen a kártya vagy a mobilkészülék lecserélésével lehetséges."

Ez is le van írva. Valószínűnek tartom, hogy semmit. De lehet, hogy igen. Vasárnapig kiderül.

szer. jún. 02, 2004 6:19
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. jún. 02, 2004 0:53
platina tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
392MHz írta:
valaki leirhatná közérthetõen ez hogy fog történni, mert nem értem.

...A feliratváltozást technikailag egy automatikusan kiküldött, speciális SMS parancs hajtja végre az Ön kártyáján illetve készülékén. A sikeresen végrehajtott operátornév-változásról SMS-ben tájékoztatjuk. Amennyiben a tájékoztató SMS üzenetet megkapja, kérjük, kapcsolja ki majd be telefonját annak érdekében, hogy a „T-Mobile H” felirat a kijelzõn megjelenhessen...

...Amennyiben korábban egyedi, testreszabott operátorlogót töltött le készülékére, a választott kép vagy szöveg megmarad. Az új „T-Mobile H” felirat a már megszokott módon bármikor lecserélhetõ egy újonnan letöltöttel. Amennyiben új típusú MenüÁsz kártyát használ, csak készüléke menüjében - a korábbi „Westel” menüpont helyén társaságunk új neve, a T-Mobile jelenik meg.

Elõfordulhat, hogy az operátor felirat cseréjét készüléke, illetve SIM-kártyája adottsága nem teszi lehetõvé. A használatban lévõ készülékek és kártyák egy része ugyanis - különös tekintettel a korábbi típusokra - a központi SMS parancsot nem tudja értelmezni. Ennek megfelelõen a sikeres operátor név megjelenítése esetlegesen a kártya vagy a mobilkészülék lecserélésével lehetséges...

Nem vagyok egy technikai (meg semmilyen más) zseni. Ezen mit nem lehet érteni???

Azt nem értem, hogy a spec sms-sel mit fog kezdeni mondjuk egy A1018-as?

kedd jún. 01, 2004 23:26
platina tag

Hozzászólás 
a webshop már csodaszép rózsaszínben pompázik.

kedd jún. 01, 2004 23:24
platina tag

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Tuvok, a jóisten áldjon meg... ezért a két szóért vágtad be az egész eredeti HSZ-t képestül, mindenestül??? :shock:

A modemesek emlegetni fognak (nem beszélve a waposokról, néha én is használom)!!!

Persze nem te vagy az egyedüli... :wink: :wink: :wink:

Üdv

Korrigálva!! :)

kedd jún. 01, 2004 18:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
valaki leirhatná közérthetően ez hogy fog történni, mert nem értem.

...A feliratváltozást technikailag egy automatikusan kiküldött, speciális SMS parancs hajtja végre az Ön kártyáján illetve készülékén. A sikeresen végrehajtott operátornév-változásról SMS-ben tájékoztatjuk. Amennyiben a tájékoztató SMS üzenetet megkapja, kérjük, kapcsolja ki majd be telefonját annak érdekében, hogy a „T-Mobile H” felirat a kijelzőn megjelenhessen...

...Amennyiben korábban egyedi, testreszabott operátorlogót töltött le készülékére, a választott kép vagy szöveg megmarad. Az új „T-Mobile H” felirat a már megszokott módon bármikor lecserélhető egy újonnan letöltöttel. Amennyiben új típusú MenüÁsz kártyát használ, csak készüléke menüjében - a korábbi „Westel” menüpont helyén társaságunk új neve, a T-Mobile jelenik meg.

Előfordulhat, hogy az operátor felirat cseréjét készüléke, illetve SIM-kártyája adottsága nem teszi lehetővé. A használatban lévő készülékek és kártyák egy része ugyanis - különös tekintettel a korábbi típusokra - a központi SMS parancsot nem tudja értelmezni. Ennek megfelelően a sikeres operátor név megjelenítése esetlegesen a kártya vagy a mobilkészülék lecserélésével lehetséges...

Nem vagyok egy technikai (meg semmilyen más) zseni. Ezen mit nem lehet érteni???

kedd jún. 01, 2004 17:57
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok, a jóisten áldjon meg... ezért a két szóért vágtad be az egész eredeti HSZ-t képestül, mindenestül??? :shock:

A modemesek emlegetni fognak (nem beszélve a waposokról, néha én is használom)!!!

Persze nem te vagy az egyedüli... :wink: :wink: :wink:

Üdv

kedd jún. 01, 2004 14:58
platina tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
Holnaptól átalakul a 777mobil és a Westel/T-Mobile honlap is:
--------------------------------------------------------------------------------

Új T-Mobile honlap és t-zones holnaptól

A T-Mobile Nap ünnepségeit megelőzően, június 2-ára virradóan t-zones néven még több ...

Na végre!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tuvok kedd jún. 01, 2004 18:10-kor.

kedd jún. 01, 2004 14:31
platina tag

Hozzászólás 
Ma láttam otársam exWesteles M35ösét és azon már T-Mobile H volt! Ő pedig nem az a fajta aki SWt frissít, vagy logókkal ****. Az bizony vhogy központilag lett rátéve. Szvsz... :P

kedd jún. 01, 2004 13:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Holnaptól átalakul a 777mobil és a Westel/T-Mobile honlap is:
--------------------------------------------------------------------------------

Új T-Mobile honlap és t-zones holnaptól

A T-Mobile Nap ünnepségeit megelőzően, június 2-ára virradóan t-zones néven még több tartalommal érhető el a népszerű 777mobil WAP-portál, június 2-án este pedig megkezdődik a vállalat honlapjának az átalakítása. A legnagyobb hazai mobilcég minden – külső és belső - online felületét érintő arculatváltás a külsőségeken túl az ügyfelek számára előnyös tartalmi megújulást is jelent majd.

www.t-mobile-hu
A márkaváltás során az eddigi Westel honlapot a www.t-mobile.hu internet címen elérhető, mind megjelenésében, mind kezelhetőségében korszerűbb, az eddigieknél egyszerűbben használható új honlap váltja fel. A T-Mobile internet oldalán az ügyfelek egyéni vagy vállalati portál között választhatnak majd és természetesen könnyen elérhető lesz a népszerű Webshop is. A legkeresettebb témák köré csoportosított új menürendszer átláthatóságot kínál és a sokak által használt szolgáltatások – pl. tudakozó – ezentúl azonnal a főoldalról érhetők majd el. A T-Mobile honlapot a fehér alapszín mellett a magenta és szürke színek, valamint a társaságra jellemző képek teszik egyedivé. A tájékoztató oldalak mellett a szolgáltatások és ügyfélszolgálati felületek is átalakulnak. A június elején végrehajtott változtatásokat a következő hónapokban további hasznos kiegészítések, további fejlesztések követik majd.

t-zones : tartalom mindenkinek
t-zones néven érhető el ezentúl a T-Mobile egyedülálló tartalomszolgáltatása, amely a vállalatcsoport nemzetközi partnerkapcsolataira támaszkodva jelentősen kibővül. A WAP mellett SMS-ben, MMS-ben és interneten Magyarország legnagyobb mobil tartalomválasztékát kínáló t-zones számos új érdekességgel szolgál. A világ meghatározó zenei csatornájának, az MTV-nek hetente frissülő TOP20-as európai slágerlistája, vagy a mindenki által jól ismert Universal Mobile sztárjainak háttérképei, a népszerű slágerek polifónikus és MP3 formátumban letölthető csengőhang változatai egyaránt megtalálhatók lesznek. A megújult videotárban az extrém sportoktól a divat világáig több témakörben a hollywoodi Cinema Electric stúdió kifejezetten mobiltelefonra készült videofilmjei tölthetők le. A Sony Pictures jóvoltából a legújabb filmekkel kapcsolatos háttérképek és játékok közül választhatnak a t-zones portál látogatói és természetesen nem hiányozhatnak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Walt Disney rajzfilmfigurák sem. A játékok szerelmesei számára jó hír, hogy a számtalan új kalandjáték mellett a t-zones oldaláról a T-Mobile ügyfelei júniusban ingyenesen tölthetik le telefonjukra a PC-s változatban már jól ismert Prince of Persia® Harem Adventures játékot.
Kép

Márkaváltás a T-Mobile online felületein
A www.t-mobile.hu oldal átalakítása június 2-án este kezdődik és az összes online felület több ezer oldalnyi tartalma, a számos interaktív funkció – pl. online ügyfélszolgálat, Webshop, e-mail, Multimédia Album -, a nyolc különböző, egymással együttműködő kiszolgáló rendszer átállítása hosszabb, akár egy napot is meghaladó időt vehet igénybe. A szolgáltatások WAP-os és internetes oldalai értelemszerűen a két felület átállításának időpontjától érhetők el, azaz előfordulhat, hogy átmenetileg valamely szolgáltatás mobilról és weben eltérő néven vehető igénybe.

A T-Mobile régi és új honlapja, valamint a WAP-oldalak az átalakítás során átmenetileg nem lesznek elérhetők, erről az ügyfeleket és érdeklődőket erre a célra létrehozott oldal tájékoztatja.

A www.t-mobile.hu működésétől kezdve a www.westel.hu internet címen a márkaváltásról szóló tájékoztató fogadja majd az ügyfeleket, akik ezt követően azonnal továbbléphetnek a T-Mobile új portáljára.

http://www.gsmport.hu/index.php?page=ar ... 641129-953

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sverige kedd jún. 01, 2004 13:54-kor.

kedd jún. 01, 2004 13:52
Moderátor

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Esküszöm hogy lelövöm azt a léghajót!! Amennyibe az a hajó került abból már egy kisebb akció vagy telóár csökkentés is kijött volna!! :evil: :evil:

Hát még ha azt is elmondom, hogy az eddig (RTL Klub híradó, Forma1, katasztrófák, nagy balesetek levegőből történő közvetítéséről ismert) Vodafone Air Team néven ismert csapat nevet változtatott, és május 1 óta T-mobile Air Team lett...

És nem azért változtatott nevet és festették át Xmillióért a tűzpiros MD-500-ast randa fehér-ezüst-magentára, mert továbbra is a Vodafone fizeti a kiba... költséges légiórákat és az üzembentartást!

Most így néz ki:
Kép

kedd jún. 01, 2004 3:56
platina tag

Hozzászólás 
Esküszöm hogy lelövöm azt a léghajót!! Amennyibe az a hajó került abból már egy kisebb akció vagy telóár csökkentés is kijött volna!! :evil: :evil:

kedd jún. 01, 2004 3:48
platina tag

Hozzászólás 
valaki leirhatná közérthetõen ez hogy fog történni, mert nme értem.

Nokia esetén gondolom kiküldenek egy új oplogót, de mit csinálnak egy T68-cal? vagy egy A1018-cal?

más: a SATK is frissül? ezt elvileg tudná frissiteni a T68.

hétf. máj. 31, 2004 23:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
vally írta:
(...) CSak érdeklődésileg: le tudnád irni, mégis hogyan lehet Tmobil logót varázsolni a telókra?

Kedves Vally!
Az előbb postoltam el az evvel kapcsolatban íródott T-Mobile közlemény linkjét, de akkor beteszem az egész cikket, ami MEGTALÁLHATÓ ITT:

http://www.westel.hu/ujdonsagok/tmobile ... rlogo.html

"Operátorlogó csere

A márkaváltás során, társaságunk nevének változásával összhangban a készülékek kijelzőjén látható Westel operátor feliratot ügyfeleink jelentős részének mobiltelefonján T-Mobile H feliratra cseréljük. Tekintettel a számos, különböző típusú és adottságú telefonra és SIM-kártyára, többféle módszert alkalmazunk. A meghatározott ütemben zajló folyamat május végén kezdődik és az új operátor felirat cseréje várhatóan augusztus végéig befejeződik.

A feliratváltozást technikailag egy automatikusan kiküldött, speciális SMS parancs hajtja végre az Ön kártyáján illetve készülékén. A sikeresen végrehajtott operátornév-változásról SMS-ben tájékoztatjuk. Amennyiben a tájékoztató SMS üzenetet megkapja, kérjük, kapcsolja ki majd be telefonját annak érdekében, hogy a „T-Mobile H” felirat a kijelzőn megjelenhessen.

Természetesen e művelet során nagy körültekintéssel járunk el és arra törekszünk, hogy Önt a telefon használatában ne zavarjuk. Amennyiben korábban egyedi, testreszabott operátorlogót töltött le készülékére, a választott kép vagy szöveg megmarad. Az új „T-Mobile H” felirat a már megszokott módon bármikor lecserélhető egy újonnan letöltöttel. Amennyiben új típusú MenüÁsz kártyát használ, csak készüléke menüjében - a korábbi „Westel” menüpont helyén társaságunk új neve, a T-Mobile jelenik meg.

Előfordulhat, hogy az operátor felirat cseréjét készüléke, illetve SIM-kártyája adottsága nem teszi lehetővé. A használatban lévő készülékek és kártyák egy része ugyanis - különös tekintettel a korábbi típusokra - a központi SMS parancsot nem tudja értelmezni. Ennek megfelelően a sikeres operátor név megjelenítése esetlegesen a kártya vagy a mobilkészülék lecserélésével lehetséges."

hétf. máj. 31, 2004 22:53
platina tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
William Honda írta:
Olvass vissza mielőtt írsz!
Ezek a dolgok, amiket írsz júni 5én a T-Mobio napon lesznek megcsinálva!

Szia!

Olvastam, hidd el.
Csak ez megint olyan hogy bejentik, januarban, hogy majusban atalakulnak, aztan kiderul, hogy nem is majus hanem junius esetleg julius :-)

Vegul is mindegy...

Azért nagyon érdekes ez szemlélet amit írkálsz! Nekem még a feltételezés is röhejes, hogy valaki azt írja, hogy nem figyelnek arra, hogy a telefon mit fog kiírni... Pláne úgy, hogy nem ismerik az oplogónak a működését... Szóval a T-Mobile oplogót a legújabb tipusú Westeles kártyákra csak egy "trükkel" lehet megjeleníteni, ugyanis a rendszer csak a hálózat kódját küldi. Azt hogy a kijelzőn mi jelenik meg, az attól függ, hogy a készülékben és a SIM kártyában milyen szöveg van a hálózat kódjához rendelve! Tehát a kártyák programozása nem is olyan egyszerű művelet és nem is fog minden kártyánál / telefonnál sikerülni.
A másik pedig a névváltás! Hát ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy mekkora munkával járó FOLYAMAT egy ilyen! Én csak pislogtam, amikor már a névváltás első napján számonkérte néhány ügyfél, hogy mekkora szemetek vagyunk, hogy nincs azonnal európai és amerikai T-mobile hálózati roaming (arra gondolt, hogy mindenhonnan ugyanannyiért, de inkább ingyen), csomó új ingyenes díjcsomag és 0 Ft-os telefon - részlet nélkül - mert "ugye egy ekkora cég már megteheti".... Hihetetlen, hogy más szolgáltatóknál, üzleteknél nem gondolkodnak így az emberek...
Szóval ki van találva az egész és komoly ütemterv szerint zajlik, de az átálláshoz idő kell, mert egy ekkora céget nem lehet egy éjszaka alatt átformálni! Aki ezt kéri számon, az nem teljesen normális szerintem...[/quote]

CSak érdeklődésileg: le tudnád irni, mégis hogyan lehet Tmobil logót varázsolni a telókra?

hétf. máj. 31, 2004 22:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aki még nem találkozott volna vele:

Westel -> T-Mobile H operátologó csere!!!

http://www.westel.hu/ujdonsagok/tmobile ... rlogo.html

hétf. máj. 31, 2004 22:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
A GSM portálon már láttam a képet. tök jó. de az akciókra is vevő vagyok :D

Köszi! Már meg is találtam:
Kép
http://www.gsmport.hu/index.php?page=ar ... 463143-948

hétf. máj. 31, 2004 22:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nokian írta:
http://hirek.prim.hu/cikk/40014/

"A T-Mobile óriás léghajón járja az országot

Rég nem látott légijármű tűnt fel vasárnap az égbolton Magyarország felett. Az angilai Hempshire-ből ma érkezett Magyarországra a T-Mobile Magyarország országjáró látványossága, az óriási, 43 méter hosszú és 13 méter magas léghajó, amely júniustól egy hónapon át számos település fölött megjelenik majd..."

Na, ezt megnézem magamnak :D

Van még eladó azokból a tankokból, amit a hadsereg kiselejtezett? Egy kicsit felfelé kell majd irányítani, de majd megoldom... :-)

hétf. máj. 31, 2004 22:27
arany tag

Hozzászólás 
A GSM portálon már láttam a képet. tök jó. de az akciókra is vevő vagyok :D

hétf. máj. 31, 2004 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://hirek.prim.hu/cikk/40014/

"A T-Mobile óriás léghajón járja az országot

Rég nem látott légijármű tűnt fel vasárnap az égbolton Magyarország felett. Az angilai Hempshire-ből ma érkezett Magyarországra a T-Mobile Magyarország országjáró látványossága, az óriási, 43 méter hosszú és 13 méter magas léghajó, amely júniustól egy hónapon át számos település fölött megjelenik majd..."

Na, ezt megnézem magamnak :D

hétf. máj. 31, 2004 22:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Oké. Mondom, elvagyok a csomagommal. :)

vas. máj. 30, 2004 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
De egyefene! Ha Trabi TM rámtukmál egy dealer csomagot.... :twisted:

Sajnos csak 1 van nekem is :(

vas. máj. 30, 2004 20:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Trabi TM!
Te egyre szimpatikusabb vagy nekem. :) Mert aki hülye, az hülye. Nem kell itt variálni. :)

:D

vas. máj. 30, 2004 20:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
:P De genyák vagytok! :P

Elvagyok én a félhavidíjas ingyendumás 30-korlátlan sms-es csomagommal is. :)

De egyefene! Ha Trabi TM rámtukmál egy dealer csomagot.... :twisted:

vas. máj. 30, 2004 13:36
ezüst tag

Hozzászólás 
alorinc írta:
Én is azt várnám a T-mobiletól amit Ausztriában, olcsóbb percdíj és jó kínálat. Miért mi vagyunk a "használt piac" (ezt arra értem, h. a ruháknál is ami tavalyi áró az jön be Mo-ra, de kinn a T-mobilenál van MDAII itt nincs, etc.)

Vajon vetted-e a fáradtságot, hogy megnézd a tarifákat??? MERT NEM ÚGY TŰNIK!!! Magyarázd már el nekem miért is jobbak ezek a tarifák????

http://www.t-mobile.at/tarife_rechnung/ ... index.html
http://www.t-mobile.at/tarife_rechnung/ ... index.html

--- Hoppá, A Relax és Relax Plus tarifára nem figyeltem, kéccségtelen, ez valóban jóóó!! A Relax 17 euróért hálón belül mindig ingyenduma, a Relax Plus hálón belül és vezetékes mindig ingyen van...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skinner vas. máj. 30, 2004 13:38-kor.

vas. máj. 30, 2004 13:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Trabi TM írta:
pampika írta:
Persze,hogy nem lehet egy este alatt átállni,de ha te tényleg t-mobilos vagy,akkor meg az ügyfelet lehülyézni se szerencsés dolog...

Én hülyéztem le nem Ő, és fent is tartom azt a hsz-emet, aki így áll hozzá egy névváltáshoz, arra nincs jobb szavam így hirtelen...

Trabi TM!
Te egyre szimpatikusabb vagy nekem. :) Mert aki hülye, az hülye. Nem kell itt variálni. :)

Trabi vigyázz, Meggylé csak a dealer-csomagodra gyúr. :D

vas. máj. 30, 2004 13:28
platina tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Trabi TM írta:
pampika írta:
Persze,hogy nem lehet egy este alatt átállni,de ha te tényleg t-mobilos vagy,akkor meg az ügyfelet lehülyézni se szerencsés dolog...

Én hülyéztem le nem Ő, és fent is tartom azt a hsz-emet, aki így áll hozzá egy névváltáshoz, arra nincs jobb szavam így hirtelen...

Trabi TM!

Zsák a foltját! Tipikus! De jóóó! :D :lol:

vas. máj. 30, 2004 12:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
pampika írta:

Trabi TM!

vas. máj. 30, 2004 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
test írta:
Szerintem Godot hamarabb érkezik...:-)

Jajj,neee.Azt a Godot-ra várvát egy kész agybaj volt végig szenvedni :)

szomb. máj. 29, 2004 23:50
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika írta:
viraxo írta:
Mindenki várja a mobilos kánaánt,hogy egyszer mi is majd fillérekért beszélünk,etc...az emberek csak azt akarták tőled kérdezni,nem-e elértük már a kánaán bejáratát.
Egy üszisnek pont az a feladata,hogy az érdeklődőt felhomályosítsa.Ha 1 nap 50-szer mondod el ugyanazt,akkor is.És fapofával,sőt fülig érő mosollyal kell mindezt tenni.Te azért kapod a pénzt,hogy jópofizz mindenkivel és segíts neki.Biztos nem egyszerű sokszor,de ha neked ez a dolgod :idea:

Mobilos kánaán? Szerintem Godot hamarabb érkezik...:-)

szomb. máj. 29, 2004 23:38
platina tag

Hozzászólás 
William Honda írta:
Aha, Májustól, persze... :-(
Olyan aprosagokra nem kepesek odafigyelni, hogy a Halozatvalasztaskor meg mindig WESTEL-t lehet valasztani (majus vegi allapot!), valamint arra, hogy a Westel alaplogo helyett az elofizetoknek es Dominosoknak kuldhetnenek egy ingyenes T-Mobile logot...

Kicsit olyan ize van a dolognak, hogy a kis Westel, megint egy nagy ceg hatan probal tovabbmaszni a hazai piacon. Ok milyen hozzaadott erteket biztositanak?

A logót EMS képes telókra illetve Nokiákra le lehet tölteni 1 FT-ért a Wapról!! Keressetek rá az oplogók között! Egyébként nem nagy szám, csak annyi hogy ezt leírták hogy T-Mobile H.

szomb. máj. 29, 2004 4:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
pampika írta:

Én arra értettem,ami az ő HSZ-e végén volt ,csak mire bepötyögtem,addogra már ti is írtatok :)
Idézet:
Aki ezt kéri számon, az nem teljesen normális szerintem...

pén. máj. 28, 2004 23:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
alorinc írta:
Én is azt várnám a T-mobiletól amit Ausztriában, olcsóbb percdíj és jó kínálat. Miért mi vagyunk a "használt piac" (ezt arra értem, h. a ruháknál is ami tavalyi áró az jön be Mo-ra, de kinn a T-mobilenál van MDAII itt nincs, etc.)

Fére ne ért én is. De csak majd jó 10 év mulva. Egy unió-s tagságtól, és egy mobilcég névváltásától nem kell csodát várni.
A westel eddig is a matávé volt, most a t-mobile a matávé. Semmi nem változott, majd hosszútávon fog változni, de az más kérdés...

pén. máj. 28, 2004 23:20
arany tag

Hozzászólás 

pén. máj. 28, 2004 23:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:

pén. máj. 28, 2004 23:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Én csak pislogtam, amikor már a névváltás első napján számonkérte néhány ügyfél, hogy mekkora szemetek vagyunk, hogy nincs azonnal európai és amerikai T-mobile hálózati roaming (arra gondolt, hogy mindenhonnan ugyanannyiért, de inkább ingyen), csomó új ingyenes díjcsomag és 0 Ft-os telefon - részlet nélkül - mert "ugye egy ekkora cég már megteheti".... Hihetetlen, hogy más szolgáltatóknál, üzleteknél nem gondolkodnak így az emberek...

Azért ha megnézel egy amcsi T-mobile honlapot,akkor ott tényleg ilyen paramétereket lehet olvasni,szóval nem légből kapott dolgokról beszéltek!

Miért a T-Mobilt kérdezik?Mert ő egy "új" szolgálató a nép számára (egyesek szerint a negyedik :)
Mindenki várja a mobilos kánaánt,hogy egyszer mi is majd fillérekért beszélünk,etc...az emberek csak azt akarták tőled kérdezni,nem-e elértük már a kánaán bejáratát.
Egy üszisnek pont az a feladata,hogy az érdeklődőt felhomályosítsa.Ha 1 nap 50-szer mondod el ugyanazt,akkor is.És fapofával,sőt fülig érő mosollyal kell mindezt tenni.Te azért kapod a pénzt,hogy jópofizz mindenkivel és segíts neki.Biztos nem egyszerű sokszor,de ha neked ez a dolgod :idea:

pén. máj. 28, 2004 23:09
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
viraxo írta:
Én csak pislogtam, amikor már a névváltás első napján számonkérte néhány ügyfél, hogy mekkora szemetek vagyunk, hogy nincs azonnal európai és amerikai T-mobile hálózati roaming (arra gondolt, hogy mindenhonnan ugyanannyiért, de inkább ingyen), csomó új ingyenes díjcsomag és 0 Ft-os telefon - részlet nélkül - mert "ugye egy ekkora cég már megteheti".... Hihetetlen, hogy más szolgáltatóknál, üzleteknél nem gondolkodnak így az emberek.

Hidd el, hogy minden szolgáltatónál/üzletnél vannak így gondolkodó emberek is (hála istennek nagyon kevesen), csak Te nem találkozol velük, csak azokkal akik a mobil-üzletágban hülyék...

Nem gondolok én rájuk úgy mint hülyékre! Nem is akarok mert közvetve tőlük kapom a fizetésem, és lehet, hogy hihetetlenül hangzik: nekem tényleg baromi fontos, hogy elégedett legyen és visszajöjjön, mert akkor biztos az én fizetésem is! És - ez is komoly - én tényleg megteszek mindent amit csak a lehetőségek engednek, sőt...
De ez a gondolkodásmód nagyon meglepett, mert mindenféle logikát nélkülözött és én ki is akadtam rajta rendesen...

pén. máj. 28, 2004 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
viraxo írta:
Én csak pislogtam, amikor már a névváltás első napján számonkérte néhány ügyfél, hogy mekkora szemetek vagyunk, hogy nincs azonnal európai és amerikai T-mobile hálózati roaming (arra gondolt, hogy mindenhonnan ugyanannyiért, de inkább ingyen), csomó új ingyenes díjcsomag és 0 Ft-os telefon - részlet nélkül - mert "ugye egy ekkora cég már megteheti".... Hihetetlen, hogy más szolgáltatóknál, üzleteknél nem gondolkodnak így az emberek.

Hidd el, hogy minden szolgáltatónál/üzletnél vannak így gondolkodó emberek is (hála istennek nagyon kevesen), csak Te nem találkozol velük, csak azokkal akik a mobil-üzletágban hülyék...

pén. máj. 28, 2004 22:44
arany tag

Hozzászólás 
William Honda írta:

Szia!

Olvastam, hidd el.
Csak ez megint olyan hogy bejentik, januarban, hogy majusban atalakulnak, aztan kiderul, hogy nem is majus hanem junius esetleg julius :-)

Vegul is mindegy...[/quote]

Azért nagyon érdekes ez szemlélet amit írkálsz! Nekem még a feltételezés is röhejes, hogy valaki azt írja, hogy nem figyelnek arra, hogy a telefon mit fog kiírni... Pláne úgy, hogy nem ismerik az oplogónak a működését... Szóval a T-Mobile oplogót a legújabb tipusú Westeles kártyákra csak egy "trükkel" lehet megjeleníteni, ugyanis a rendszer csak a hálózat kódját küldi. Azt hogy a kijelzőn mi jelenik meg, az attól függ, hogy a készülékben és a SIM kártyában milyen szöveg van a hálózat kódjához rendelve! Tehát a kártyák programozása nem is olyan egyszerű művelet és nem is fog minden kártyánál / telefonnál sikerülni.
A másik pedig a névváltás! Hát ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy mekkora munkával járó FOLYAMAT egy ilyen! Én csak pislogtam, amikor már a névváltás első napján számonkérte néhány ügyfél, hogy mekkora szemetek vagyunk, hogy nincs azonnal európai és amerikai T-mobile hálózati roaming (arra gondolt, hogy mindenhonnan ugyanannyiért, de inkább ingyen), csomó új ingyenes díjcsomag és 0 Ft-os telefon - részlet nélkül - mert "ugye egy ekkora cég már megteheti".... Hihetetlen, hogy más szolgáltatóknál, üzleteknél nem gondolkodnak így az emberek...
Szóval ki van találva az egész és komoly ütemterv szerint zajlik, de az átálláshoz idő kell, mert egy ekkora céget nem lehet egy éjszaka alatt átformálni! Aki ezt kéri számon, az nem teljesen normális szerintem...

pén. máj. 28, 2004 22:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
"A Westel névváltása májusban kezdődik, júniustól a piacvezető cég szolgáltatásai már T-Mobile néven lesznek elérhetők."

Április 29-ei Sajtóközlemény.

A hivatalos bejelentés pedig március 22-én történt a névváltásról, ott ez szerepel:
"A társaság hivatalos neve 2004. május elejétől T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. lesz."

Ami itt pletyka szinten terjed, abból eléggé sokminden beigazolódik, de a WesT-mobil egy szóval sem mondta, hogy május 3-tól lesz az új struktúra.

Az meg a saját véeleményem, hogy kijelőlt váltásig (Június 5.) nem is lenne korrekt változtatnia...

pén. máj. 28, 2004 13:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezek a dolgok, amiket írsz júni 5én a T-Mobio napon lesznek megcsinálva![/quote]

Szia!

Olvastam, hidd el.

Vegul is mindegy...

pén. máj. 28, 2004 12:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Nagyon szép és nagyon jó ez a frizbis reklám,de mostmár lassan tényleg örülnék valami akciónak vagy meglepetésnek is! :evil:

A gitáros is jó. Akciót nem várok június 5-ig.

pén. máj. 28, 2004 9:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
William Honda írta:
Olyan aprosagokra nem kepesek odafigyelni, hogy a Halozatvalasztaskor meg mindig WESTEL-t lehet valasztani (majus vegi allapot!), valamint arra, hogy a Westel alaplogo helyett az elofizetoknek es Dominosoknak kuldhetnenek egy ingyenes T-Mobile logot...

Kicsit olyan ize van a dolognak, hogy a kis Westel, megint egy nagy ceg hatan probal tovabbmaszni a hazai piacon. Ok milyen hozzaadott erteket biztositanak?

pén. máj. 28, 2004 8:44
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. máj. 28, 2004 8:41
platina tag

Hozzászólás 
Nagyon szép és nagyon jó ez a frizbis reklám,de mostmár lassan tényleg örülnék valami akciónak vagy meglepetésnek is! :evil:

pén. máj. 28, 2004 5:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 953 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Következő