Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 7:43

Hozzászólás a témához  [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő
PannOnline 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
shadowleap írta:
...

Nem értetted!
Csak szám lehet a jelszóban!

5let:
Lehet, hogy a PannOnline jelszót a későbbiekben akarják az ügyfélszolgálat IVR rendszerében is azonosításnál használni?

szer. júl. 21, 2004 10:11
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
igazad van, ezt tényleg nem értem miért van...
talán mivel mobilhoz kapcsolódó szolgáltatás ezért próbálnak hasonlítani a PIN kódhoz?

szer. júl. 21, 2004 9:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
shadowleap írta:
...

Nem értetted!
Csak szám lehet a jelszóban!

szer. júl. 21, 2004 9:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
Aúgy meg mi ez a marhaság, hogy a PannOnlineon számot kell megadni jelszónak???
Én a régi loginommal normális jelszóval be tudok lépni, de az újaknak már csak számot enged. Mire jó ez?
elvileg biztonságosabb, mert több féle karakter miatt nehezebb kitalálni/feltörni. amúgy én azért nem értem csak, mert az egy dolog, hogy igyekeznek biztonságosabbra alkotni, de had döntsem már én el mint user, hogy mennyire akarok bonyolult jelszót... attól vagyok ki hogy pl a suli szerverére úgy kell megadni, hogy kis- és nagybetű is legyen, szám és/vagy valami spéci karakter (pl: + - ? . stb), és mindezek tetejébe nem lehet értelmes szó (még szerencse, hogy csak az angol szótárat ismeri a gép), és fél évente változtasd meg...
eredménye az lett, hogy a 3ik változtatás után elfelejtettem mi az, és most mehetnék a rendszergazdihoz újért... :roll:

szer. júl. 21, 2004 9:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aúgy meg mi ez a marhaság, hogy a PannOnlineon számot kell megadni jelszónak???
Én a régi loginommal normális jelszóval be tudok lépni, de az újaknak már csak számot enged. Mire jó ez?

szer. júl. 21, 2004 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Kár!

Mert számításom szerint kb 200 Ft-tal kevesebb van az egyenlegemen. Eddig mindig egyezett az én számításommal az egyenleginfó. Ennek szeretnék utánajárni, viszont nem szeretnék több időt és energiát ráfordítani és a 200 Ft miatt nagyon hepciáskodni.

Nem is lehet részletes számlainformációt kérni valahogy prepaidre?

Írj egy reklamásciót a ugyfelszolgalat@pgsm.hu -ra. Részeletesen indokold meg és kivizsgálják!

szer. júl. 21, 2004 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kár!

Mert számításom szerint kb 200 Ft-tal kevesebb van az egyenlegemen. Eddig mindig egyezett az én számításommal az egyenleginfó. Ennek szeretnék utánajárni, viszont nem szeretnék több időt és energiát ráfordítani és a 200 Ft miatt nagyon hepciáskodni.

Nem is lehet részletes számlainformációt kérni valahogy prepaidre?

szer. júl. 21, 2004 8:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Sziasztok!

Meg tudjátok mondani, hogy ha regisztrálok a Pannonline-ra, akkor meg tudom-e nézni, hogy milyen számokat mikor és mennyi ideig hívtam (azaz részletes számlainformációra lenne szükségem) pre-paid és post-paid csomag esetén? A honlapon post-paidre írja, de a pre-paid-re nem, illetve nem egyértelmű a megfogalmazás.
Köszi!

Prepaidben nem tudod megnézni.
Csak az egyenleged.

szer. júl. 21, 2004 8:13
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
Sziasztok!

Meg tudjátok mondani, hogy ha regisztrálok a Pannonline-ra, akkor meg tudom-e nézni, hogy milyen számokat mikor és mennyi ideig hívtam (azaz részletes számlainformációra lenne szükségem) pre-paid és post-paid csomag esetén? A honlapon post-paidre írja, de a pre-paid-re nem, illetve nem egyértelmű a megfogalmazás.
Köszi!

A regisztráció ingyenes, szóval nyugodtan megejtheted, jól jöhet szolgáltatás megrendelésnél és lemondásnál pl., de prepaid-re nem fogsz ott sem részletes számlát kapni sajnos. Postpaid-re pedig csak akkor ha megrendeled.
A frissítése kb. 24 óránként történik.

szer. júl. 21, 2004 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszi!

szer. júl. 21, 2004 8:00
arany tag

Hozzászólás 
Rapidus!

Igazad van.
Sajnos (valószínűleg) olyanok vannak döntéshozó pozícióban, akik nem törődnek magával a céggel, csak azzal, hogy a saját zsebüket megtömjék.
Nem tekintik sajátjuknak a Pgsm-et, hiszen tudják, hogy nem "nyugdíjas állásuk" van és addig csak a pénzszerzés a céljuk.
Rendesen utálom is ezt a fajta "undorítómenedzser" típust.
Azzal, hogy sokat keresnek semmi bajom - egészségükre - viszont, hogy ilyen munkát végeznek annál több.

Mi pedig hiába próbálunk hatni rájuk (email, telefon), az ügyfélszolgálaton nem jutunk túl.
A kifogások, érvek, gyanítom nem, vagy csak nagyon kis részben jutnak el a felső vezetéshez.

csüt. júl. 08, 2004 13:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rapidus: szívemből szóltál :)

én még csak 4 éve vagyok előfizető náluk, de még akkor is tök jó volt a cég. annak ellenére náluk kötöttünk előfizut, hogy a család másik fele westeles volt (még most is azok /vagyis tmobilosok/), mert sokkal korrektebb ajánlatot tettek elénk, mint a másik cég. (emlékszem, hogy a vode boltból úgy fordultam ki, mert a kapa kilógott a szájából az eladónak, és azt se tudta mi az a telefon... ez azóta szerencsére változott)

végülis az is egy taktika, hogy nem veszi fel a kesztyűt a versenyben hanem szép nyugisan valami stabil szolgáltatást biztosít, de valahogy úgy érzem, hogy egyrészt ennek nincs jövője, másrészt ezt sem igazán csinálja, hanem amúgy utólag jó késéssel lép valami, de nem akarózik egy huszárvágással elébemenni a riválisoknak. ez pedig elkeserítő akárhogy is nézem.
remélem sürgősen váltanak valami jobb hozzáállásra, mert az nem maradhat így

szer. júl. 07, 2004 15:54
arany tag

Hozzászólás 
Te is? Én is! :D
Én is nagyon régen vagyok Pannonos, akkor még (ma már el sem hinnék mennyiért) egy Nokia 2110-et vettem náluk, persze előfizetéssel. Azért náluk, mert a lakóhelyemen a Pannon térereje sokkal jobb volt, mint a Westelé. A szolgáltatásokkal nekem a mai napig nincs bajom, gyorsak, rugalmasak, korrektek. De valaki(k) a Pannonnál nem akarják belátni, hogy önmagában ez már nem elég, be kell szállni a versenybe, hiszen a Pannon ügyfeleit is bombázzák a T-mobile és a Vodafone új telefonokról és tarifákról szóló reklámjai, amire ha nem lépnek, akkor a lassú sorvadás törvényszerű. Rengeteg nagy céget sorolhatnánk, akik ugyan ezt tették (semmit) és a jövevények néhány év alatt "letolták" őket. Ebből a szempontból elismerésem a Westelnek, akik ráéreztek az új idők szelére, és szépen vitorláznak is vele.
Tulajdonképpen csak néhány, döntési helyzetben lévő vezetőnek kellene másképp gondolkodnia, mert bár ebben a pillanatban még semmi sincs veszve -nyereségesek- de mozdulni kell, mert az a bizonyos tyúk egyre jobban lefogy, és a végén még nem aranyat, hanem a négylábúak nemzőszervét tojja! :D

szer. júl. 07, 2004 15:34
arany tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Ha ez is hír lenne, az akár pozitív is lehetne, de ha csak ez van, akkor bizony tényleg szomorú. Eközben ugyanis a többiek kínálatában megjelent néhány új telefon, mint pl. a K700, a 7610, amikről még előzetesként sincs szó, tarifák csökkentek stb, ezért megértem a reakciódat.
Nem tudom mióta vagy Pannonos, de nem volt ez mindig így. Valami nem kerek az "élvonal"nál

1996 óta vagyok pannonos és még emlékszem a kedvezményekre, amit a régi előfizetők is igénybe vehettek. Nem úgy a Westelnél. (legalább is akkor, csak az új belépők kaptak belőle)
Azután 2000-ben minden megváltozott. A kedvezmények eltűntek, a prepaid árai kedvezőbbek lettek a Post-nál és az egyéni előfizetőket kezdték - talán tudat alatt leépíteni.
A régi terminálos időkben többször vitatkoztam, védtem a pannont, de utólag belátom teljesen felesleges volt.
Kár volt ezt a korrekt jó szolgáltatót így tönkre vágni :(

szer. júl. 07, 2004 11:43
arany tag

Hozzászólás 
Ha ez is hír lenne, az akár pozitív is lehetne, de ha csak ez van, akkor bizony tényleg szomorú. Eközben ugyanis a többiek kínálatában megjelent néhány új telefon, mint pl. a K700, a 7610, amikről még előzetesként sincs szó, tarifák csökkentek stb, ezért megértem a reakciódat.
Nem tudom mióta vagy Pannonos, de nem volt ez mindig így. Valami nem kerek az "élvonal"nál

szer. júl. 07, 2004 10:12
arany tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Íme, tényleg készültek valamire, hiszen júl 5-től egy igen fontos változás van a honlap szerint, ugyanis Sierra Leone roaming parner lett. :D :P Csak így tovább!

Végre egy jó hír!
Én már akkor is plafonig ugráltam a boldogságtól, mikor Vietnám roaming parner lett, hiszen tömegesen járunk oda.
Tényleg szánalmas amit a Pannon művel. Bánom, hogy náluk vagyok előfizus :(

szer. júl. 07, 2004 9:45
arany tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
integral írta:

Mi is pontosan ez? Mert ugyan elolvastam, de nem sokat értettem belőle.
Az is benne volt, hogy 150000 Ft-os hitelkeretet adnak! :shock: Csak nem derült ki, hogy ez egy sima hitellehetőség, vagy valami kedvezményes dolog. :roll:

Keresni kell egy THM melletti szamot. Minden parasztvakito szoveg, meg reklam mellett az az egyetlen biztos pont, onnan megtudsz mindent. :)

THM valami 38-43% volt, ha jol emléxek, nem tom hol a papir :)elkavartam itthon

kedd júl. 06, 2004 10:27
arany tag

Hozzászólás 
Íme, tényleg készültek valamire, hiszen júl 5-től egy igen fontos változás van a honlap szerint, ugyanis Sierra Leone roaming parner lett. :D :P Csak így tovább!

kedd júl. 06, 2004 9:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:

Az is benne volt, hogy 150000 Ft-os hitelkeretet adnak! :shock: Csak nem derült ki, hogy ez egy sima hitellehetőség, vagy valami kedvezményes dolog. :roll:

Keresni kell egy THM melletti szamot. Minden parasztvakito szoveg, meg reklam mellett az az egyetlen biztos pont, onnan megtudsz mindent. :)

kedd júl. 06, 2004 9:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
Kunci írta:
-vadaszg- írta:
lett vmi pannon hitelkártya by raifeisenn bank :)

Erről hol hallottál? Érdekelne, de nem találtam semmi infót róla.

kaptam levelet :) mint hűséges előfizető, hogy egyszerűsített hitel kártya ügyintézes meg ilyesmi... meg ingyen pannon top 3 :)

hétf. júl. 05, 2004 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Ez jogos, bizony ez értelmetlenre sikeredett :)

hétf. júl. 05, 2004 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
asdf_ írta:
...Amennyiben az Előfizető kéri, a Szolgáltató köteles a fentitől részletesebb számlamellékletet csatolni (részletes számla).

OFF
Ettől kapok kiütést. A Pannon sem tud magyarul!

Pedig helyesen 'a fentinél' lenne.

Iszonyat, hogyan korcsul a nyelvünk. És minél többet látják leírva a rosszat, annál többen gondolják helyesnek - a rosszat.
ON

Most fedeztem fel:

A részletes számlát az egyéni Előfizető havonta egy alkalommal ingyenesen - döntésétől függően nyomtatott vagy elektronikus
formában - biztosítja a Szolgáltató.

Talan az elofizeto reszere nem? :) Arrgghhhh

hétf. júl. 05, 2004 15:25
arany tag

Hozzászólás 
Kunci írta:
-vadaszg- írta:

kaptam levelet :) mint hűséges előfizető, hogy egyszerűsített hitel kártya ügyintézes meg ilyesmi... meg ingyen pannon top 3 :)

vas. júl. 04, 2004 11:21
ezüst tag

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:

vas. júl. 04, 2004 10:09
arany tag

Hozzászólás 
na nem lép semmit a pannon? gondolom nyaralnak: http://www.pgsm.hu/sajtoszoba/sajto/2004/pakisztan.phpnem?
már unalmas,hogy minden szolgáltató kijött vmivel, de a pannon ül a babérjain...
ja de lépett:)

vas. júl. 04, 2004 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
asdf_ írta:
...Amennyiben az Előfizető kéri, a Szolgáltató köteles a fentitől részletesebb számlamellékletet csatolni (részletes számla).

OFF

Iszonyat, hogyan korcsul a nyelvünk. És minél többet látják leírva a rosszat, annál többen gondolják helyesnek - a rosszat.
ON

Helyesbítbe: mi magyarok nem tudunk magyarul:)
Pontosítva: Kovács Ferenc nem tud magyarul, aki azt a rész írta:) :wink:

vas. jún. 27, 2004 23:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Érdekes viszont, hogy a céges előfizetésre ingyenesen csak az elektronikusat nem lehet megrendelni. Fizetni kell érte. Papíralapút nem akarok, ezért nem is rendeltem meg. A kettő együtt ingyen lenne pedig.

Na akkor ujabb nem ertes ;)
AFAIK egyeni elofizeto kerhet papirost vagy elektronikust, ceges elofizetonek meg elektronikus ingyen van, a papiros meg penzes.

vas. jún. 27, 2004 23:10
Hozzászólás 
Nekem megvan az elektronikus is és a papíralapú is, kapom is rendszeresen. Teljesen ingyenes, nem kell érte fizetni. Érdekes viszont, hogy a céges előfizetésre ingyenesen csak az elektronikusat nem lehet megrendelni. Fizetni kell érte. Papíralapút nem akarok, ezért nem is rendeltem meg. A kettő együtt ingyen lenne pedig.

vas. jún. 27, 2004 8:25
arany tag

Hozzászólás 
Akkor nem értem, mert ezek szerint van, akinél működik, van akinél nem. :?:

vas. jún. 27, 2004 5:35
Moderátor

Hozzászólás 
asdf_ írta:

OFF

ON

vas. jún. 27, 2004 3:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak ezert nem ertem ezt a kettot egyszerre kell dolgot:

4.1.7 RÉSZLETES SZÁMLA IGÉNYLÉSE
A Szolgáltató a számlás Előfizető részére kiállított számlához köteles csatolni az előfizető által fizetendő díjakat megfelelő bontásban feltüntető mellékletet (tételes számlamelléklet). Amennyiben az Előfizető kéri, a Szolgáltató köteles a fentitől részletesebb számlamellékletet csatolni (részletes számla). A részletes számla magában foglalja a díj kiszámításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokat tartalmazó kimutatást. A részletes számlát a Szolgáltató egyéni Előfizető részére elektronikus vagy nyomtatott, más Előfizető részére elektronikus formában ingyenesen biztosítja. A részletes számla igényléséről az Előfizető az egyedi előfizetői szerződésben nyilatkozik. Bármilyen, a nyilatkozatban foglalttól eltérő számlát, részletezést térítés ellenében bocsátja rendelkezésre a Szolgáltató. A részletes számlát az egyéni
Előfizető havonta egy alkalommal ingyenesen - döntésétől függően nyomtatott vagy elektronikus formában - biztosítja a Szolgáltató. Ezt követően, illetve ezen felül a másolatokat a Szolgáltató térítés ellenében a mindenkori Díjszabásban meghatározott díj ellenében bocsátja az Előfizető rendelkezésre.

szomb. jún. 26, 2004 23:12
Hozzászólás 
SamsungX600 írta:
Na most akkor ez hogyan van????

Apámnak van 2 előfizetése, az egyikre meg van rendelve a hívásrészletezés (papír+elektronikus) és az ő havidíjjához mégis hozzávágnak 625 Ft-ot havonta, míg a k*csög Matávnál full ingyen küldik a hívásrészletezőt! Nameg tudomásom szerint van is egy ilyen rendelet, hogy ugye EU-ban ezért nem lehet pénz kérni, és pl. a Westel is már rég ingyen küldi!
Akkor a Pannonnal mi van???

A letölthető elektronikusért továbbra is fizetni kell.
Lehet hogy nem jó sorrendben rendeltétek meg. Van olyan, hogy Hívásrészletezés 0 Ft-ért. Ezt kell kiválasztani, majd ezután az Elektronikus hívásrészletezést, ami 0 Ft. Lehet hogy csak simán egy-egy gombnyomással rendeltétek. Bár én nem próbáltam úgy, de gondolom ez lehet a gond.

szomb. jún. 26, 2004 20:59
platina tag

Hozzászólás 
Na most akkor ez hogyan van????

Apámnak van 2 előfizetése, az egyikre meg van rendelve a hívásrészletezés (papír+elektronikus) és az ő havidíjjához mégis hozzávágnak 625 Ft-ot havonta, míg a k*csög Matávnál full ingyen küldik a hívásrészletezőt! Nameg tudomásom szerint van is egy ilyen rendelet, hogy ugye EU-ban ezért nem lehet pénz kérni, és pl. a Westel is már rég ingyen küldi!
Akkor a Pannonnal mi van???

szomb. jún. 26, 2004 20:54
Hozzászólás 
Így van. Csak az a furcsa, ha külön-külön van megrendelve, akkor fizetős, de ha mindkettő, akkor nem.

szomb. jún. 26, 2004 20:05
Moderátor

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ez eddig is így volt. Csak az elektronikusért fizetni kellett, a csak papíralapúért fizetni kellett, de ha mindkettő meg lett rendelve, akkor mindkettő ingyenes volt. Nekem már pár hónapja meg van rendelve, küldik a papíralapút is.

Nem látogattam elég sűrűn a PannOnline-t, nekem újdonság volt. Gondolom az ingyenessé vált papíralapú részletező óta van ingyen az elektronikus is.

szomb. jún. 26, 2004 19:40
Hozzászólás 
Ez eddig is így volt. Csak az elektronikusért fizetni kellett, a csak papíralapúért fizetni kellett, de ha mindkettő meg lett rendelve, akkor mindkettő ingyenes volt. Nekem már pár hónapja meg van rendelve, küldik a papíralapút is. Nem értem benne a logikát, de így jó. :o

szomb. jún. 26, 2004 19:37
Moderátor

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Nekem nem jön be, már délelőtt se jött be! :cry:
A https://online.pannongsm.hu/ -ra semmi sem jön be.

Most fél órája vettem észre, hogy az elektronikus hívásrészletezés ingyenes lett, megrendeltem a PannOnline-on, már nézhető is, tehát simán működik nálam.

szomb. jún. 26, 2004 19:14
platina tag

Hozzászólás 
Nekem nem jön be, már délelőtt se jött be! :cry:
A https://online.pannongsm.hu/ -ra semmi sem jön be.

szomb. jún. 26, 2004 18:57
arany tag

Hozzászólás 
Köszi, hogy megnézted!
A Pannon oldalai nálam is bejönnek, csak a Webshop és a PannOnline nem. Nekem meg pont az utóbbi kellet volna.

szomb. jún. 26, 2004 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Nézze már meg valaki plíz, hogy megy most a Pannon Online csak én nem érem el valamiért, vagy újra leállt.

Megy.
A szolgáltatásos rész hibát ír ki.

szomb. jún. 26, 2004 17:21
ezüst tag

Hozzászólás 
A PannOnline-ról csak annyit, hogy ****. Szerdán lemondtam rajta a PáratlanSzámot erre ma levonták a 600 forintot és a PannOnline-on ott virít a "meglévő" jelző.

(nyugi, már kontaktoltam az ügyfélszolgálatot)

szomb. jún. 26, 2004 17:02
arany tag

Hozzászólás 
Nézze már meg valaki plíz, hogy megy most a Pannon Online csak én nem érem el valamiért, vagy újra leállt.

szomb. jún. 26, 2004 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Meggylé írta:
Csab2 is erre váltott nem? Ő is maradt a csomagban??

Nem, ő Vám- és Pénzügyőr csomagra, de őt automatikusan visszadobta a rendszer számlazáráskor.
Nálam viszont nincs zárolva a váltás lehetősége a Kártya- és tarifacsomag információk ablakban, mint volt mondjuk korábban a megrendelést követően, de még az aktiválás előtt. Csab2-nél az aktiválás után kb 1 héttel már megtörtént ez a zárolás (ha jól értettem). Nálam több mint 2 hét telt el az aktiválás óta.

Jól értetted.

hétf. jún. 14, 2004 8:06
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:

Nem, ő Vám- és Pénzügyőr csomagra, de őt automatikusan visszadobta a rendszer számlazáráskor.
Nálam viszont nincs zárolva a váltás lehetősége a Kártya- és tarifacsomag információk ablakban, mint volt mondjuk korábban a megrendelést követően, de még az aktiválás előtt. Csab2-nél az aktiválás után kb 1 héttel már megtörtént ez a zárolás (ha jól értettem). Nálam több mint 2 hét telt el az aktiválás óta.

szomb. jún. 12, 2004 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:

Nem.
Első számlazárás után visszarakták. Ha jól emlékszem.

szomb. jún. 12, 2004 18:46
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Én kérek elnézést!

Rendben. Vita részemről lezárva.

szomb. jún. 12, 2004 18:45
a fórum lelke

Hozzászólás 

szomb. jún. 12, 2004 18:45
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm, Rozso2, hogy megtetted helyettem a kiemelést.

Azért nekik írtam, mert prémium ügyfél vagyok, 96 óta Pannon (üzleti) előfizető.

Azért gondoltam, hogy a váltás nem rendszerhiba eredménye, mert egy korábbi vita során kárpótlásként kértem (többek között) az erre a csomagra való áttérés lehetőségét, annak ellenére, hogy az Üzleti Divízió ÜFSZ osztályvezetője válaszlevelében nem látott erre lehetőséget (bár a többi kérésemet teljesítették). Arra gondoltam, hogy mivel a HIF (számomra kedvező) döntését a levelet követően hozta meg, mégiscsak engedélyezték a csomagváltást.

szomb. jún. 12, 2004 18:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én kérek elnézést!

szomb. jún. 12, 2004 18:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
milestone írta:
Egy hete írtam a prémium ÜFSZ-nak egy levelet

szomb. jún. 12, 2004 18:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Következő