Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 7:49

Hozzászólás a témához  [ 740 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Következő
Sagem My-V55 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ez tök kafa :-). Hú, már várom, hogy ilyenem legyen :-). De azért még kíváncsi vagyok a gx15-re is. Remélem nem bánjuk meg!

Ja, és milyen a csengetési, és beszédhangerő a v525-höz képest?

Sokkal hangosabb, és még kihangosítható is. A csengőhangot pedig levettem 1-esre, de nekem még így is hangos...

A GX15-ben már lesz BT, és nagy eséllyel jobb lesz a kamerája is, és a kijelzője is mint a Sagemnek, viszont 10-20 rugóval többe fog kerülni várhatóan...

szomb. jún. 12, 2004 10:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
1. igen.
2. igen, valahol azt olvastam hogy 10db-ot :D
3. ha ékezeteket írsz akkor is 160 karaktert küldhetsz :D
4. igen.
5. nagyon :D , sokkal gyorsabb mint a GX30... bár egyelőre képeket nem tölt le, mert nem ismeri fel a központ a telefont, de remélem képekkel együtt is gyorsabb lesz 8)
6. megpróbálom, de a V525-öt még sohasem sikerült úgy lefényképezzem, hogy látszon hogy mi van a kijelzőn...

Ez tök kafa :-). Hú, már várom, hogy ilyenem legyen :-). De azért még kíváncsi vagyok a gx15-re is. Remélem nem bánjuk meg!

Ja, és milyen a csengetési, és beszédhangerő a v525-höz képest?

szomb. jún. 12, 2004 9:46
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
1. Az SMS-nél van kézbesítési értesítés?
2.Több SMS-t is össze lehet fűzni?
3. GSM abc-vel, vagy unicode-dal lehet ékezeteket küldeni?
4. Több címzett is megadható?
5. Mennyire gyors a wap?
6. Tudnál egy fotót csinálni a kijelzőről úgy, hogy mellette van egy v525-ös kijelző is :-)?

Thnx

1. igen.
2. igen, valahol azt olvastam hogy 10db-ot :D
3. ha ékezeteket írsz akkor is 160 karaktert küldhetsz :D
4. igen.
5. nagyon :D , sokkal gyorsabb mint a GX30... bár egyelőre képeket nem tölt le, mert nem ismeri fel a központ a telefont, de remélem képekkel együtt is gyorsabb lesz 8)
6. megpróbálom, de a V525-öt még sohasem sikerült úgy lefényképezzem, hogy látszon hogy mi van a kijelzőn...

szomb. jún. 12, 2004 8:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. Az SMS-nél van kézbesítési értesítés?
2.Több SMS-t is össze lehet fűzni?
3. GSM abc-vel, vagy unicode-dal lehet ékezeteket küldeni?
4. Több címzett is megadható?
5. Mennyire gyors a wap?
6. Tudnál egy fotót csinálni a kijelzőről úgy, hogy mellette van egy v525-ös kijelző is :-)?

Thnx

szomb. jún. 12, 2004 5:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akinek volt már Sagem telefonja, annak hatalmas újdonság lesz, hogy a kezelési útmutató teljes mértékben használható. Eddig mindent elsőre ott találtam meg, ahol lennie kellett volna (ez a régiekre nem volt jellemző).
Úgy tűnik, hogy a Sagemnél nem csak a franciák fejlesztenek, hanem a magyar képviselet is :D .

Többek között azt is írták benne: "Az ébresztési funkció a telefon kikapcsolása után is aktív marad" . Egész érthető mondat, és még helyesírási hiba sincs benne, mint anno a 3-as, és 5-ös Sagem füzetében...

Hogy tényleg működik-e a csörgő kikapcsolt állapotban azt holnap kipróbálom 8) .

Így néz ki a teló sötétben :D : kép

pén. jún. 11, 2004 22:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sajnos a telefonban még egyelőre csak a menü Live!-os, ha fellépek a wapra, akkor nem tudom használni a Live!-ot, mert nem ismeri fel a telefont...
A kihangosító ha csend van akkor egészen jól használható, autóban pl. már nem nagyon, de szobában tökéletes :D .

pén. jún. 11, 2004 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:
viszont a T610-es jobb anyagbol van osszerakva ugy olvastam.

"Ismerek" olyan T610-est, amihez ha hozzáérsz, összevissza nyikorog, elmozdul a hátlap stb. Pedig nem dobálták, csak használták.

pén. jún. 11, 2004 21:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Akkor ez a telcsi azon keves ujak koze tartozik ahol normalisan beleraktak az sms iras funkciot az ehhez kapcsolodo alap szolgaltatasokkal.

Kamera minoseget T610-es szintunek lehet minositeni akkor, viszont a T610-es jobb anyagbol van osszerakva ugy olvastam.

Szamomra teljesen mind1, hogy melyik keszuleknek mekkora volt a nyito ara, ha a BT-t leszamitva osszemerheto tudasban, akkor kategoriaban is.
BT nem olyan hetkoznapi, elterjedt kenyelmi szolgaltatas, hogy kozepkategoriaban ez elvarhato lenne mar, de idovel az lehet.

A Sagem eleg meglepo gyengesege, hogy nem lehet minden menut elerni szam gombokkal, de azert a T610-es is levan maradva pl az sms iras szolgaltatasainal. Illetve nemtom ott megy-e a gyors menu mindenhol.

pén. jún. 11, 2004 20:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Na várj, mert amit én eddig tudok róla, az alapján maximum az ára miatt lenne alsó kategóriásnak nevezhető, a szolgálatások alapján semmiképpen sem, sokkal inkább közép-kategóriásnak.

A középkategóriába már illik lennie BT-nek, de teljesen mindegy, mert két abszolut nem összehasonlítható kategóriáról van szó. A T610 2 éve 100e felett jött be MO-ra, ez pedig 30e...

pén. jún. 11, 2004 20:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
grafikus írta:
1.Lehet-e például a menüket számbillentyűvel/nem tudom hogy kell pontosan leírni/előhozni :roll: pl:menü 8-1=naptár.
2.Ha néhány mp után bekapcsol a képernyő kimélő lehet látni az időt mint a nikiáknál és kijelzi kis ikonnal a nem fogadott hívást vagy az sms-t?
3.Kikapcsolva ébreszt?
Ezekről a megszokott dolgokról nem szívsen mondanék le.

1. Csak az alapmenüben 1-9-ig, ahogy az ikonok is vannak. Azokon bellül nincsen számozva, tehát marad a fel-le gomb :D .

2. 5-25 másodperc között állítható 5 mp-es egységenként... Ha nincs nem fogadott hívás/sms akkor az időt mutatja, ha van akkor pedig semmit :D Ez gondolom csak bug...

3. kikapcsolva még nem volt, de majd kipróbálom...

pén. jún. 11, 2004 20:29
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

A T610-el nem szívesen hasonlítanám össze, mert az 2 évvel ezelőtt egy csúcskategóriás mobil volt, a V55 pedig egy új alsókategóriás mobil... Többek között ezért nincs benne BT.

Na várj, mert amit én eddig tudok róla, az alapján maximum az ára miatt lenne alsó kategóriásnak nevezhető, a szolgálatások alapján semmiképpen sem, sokkal inkább közép-kategóriásnak.

pén. jún. 11, 2004 20:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
gasztonmartini írta:
Trabi!Mondd meg a frankot,jo vagy nem:-)A 610el osszevdtve is.

Jó!

A T610-el nem szívesen hasonlítanám össze, mert az 2 évvel ezelőtt egy csúcskategóriás mobil volt, a V55 pedig egy új alsókategóriás mobil... Többek között ezért nincs benne BT.

pén. jún. 11, 2004 20:18
platina tag

Hozzászólás 
1.Lehet-e például a menüket számbillentyűvel/nem tudom hogy kell pontosan leírni/előhozni :roll: pl:menü 8-1=naptár.
2.Ha néhány mp után bekapcsol a képernyő kimélő lehet látni az időt mint a nikiáknál és kijelzi kis ikonnal a nem fogadott hívást vagy az sms-t?
3.Kikapcsolva ébreszt?
Ezekről a megszokott dolgokról nem szívsen mondanék le.

pén. jún. 11, 2004 18:49
arany tag

Hozzászólás 
Trabi!Mondd meg a frankot,jo vagy nem:-)A 610el osszevdtve is.

pén. jún. 11, 2004 18:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na feltöltődött az akku :D .

Csináltam kis képet:

Kép

Ahogy nézten 6-9 kb között vannak számítógépen, a telefonon nem tudom, hogy mms-nél mennyinek számolja, de szerintem még tömörít rajta mint a T610, akkor beleférsz a 10 kb-ba 8)

A képek a kijelzőn sem tökéletesek, de aránylag tűrhetőek, főleg ha a fényt előtte beállítod.

Ami még kiderült menet közben: hívás közben az elnémítás a kettőskereszt gombbal, ami elég kellemetlen helyen van, de majd csak hozzászokok...
Ami viszont tetszik, hogy kikapcsolható az operátor-logo funkció, ilyenkor eltűnnek a vodafone feliratok a kijelzőről :D

pén. jún. 11, 2004 18:11
arany tag

Hozzászólás 
Amit az irodájában csinált, ott el lehet képzelni, hogy kevés a fény, de amit az üzlet előtt (kívül), ott nem hiszem.
Sőt bemozdulás sincs, mert a megismételt felvétel, letámasztva sem lett jobb. Ez simán csak ilyen szerintem. De biztos vagyok benne, hogy a telefon kijelzőjén tök jól néz ki (igaz Trabi?). Nekem ennyi elég. MMS-re, fényképes telkönyvre ez jó. Normális (monitoron, netán nyomtatva is jól kinéző) fotót úgysem lehet szinte semelyikkel sem csinálni. Arra kell egy sokkal nagyobb optikával felszerelt gép.

pén. jún. 11, 2004 17:52
platina tag

Hozzászólás 
Ugye jól tudom hogy ebben nincs videó felvétel lejátszás csak fényképező? :roll: :roll:
Találtam még képeket a menüről meg a my Y-7-el csinált képeket.Vajon ebben is ugyanaz az optika van?Mert lehet hogy Trabi M.nek csak kevés volt a fény.
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 40402.html
Kép
Kép

pén. jún. 11, 2004 17:40
platina tag

Hozzászólás 
Csak remélni tudom.Én csak azóta küldök MMS-t amióta 30ft-al megúszom.

pén. jún. 11, 2004 15:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
grafikus írta:
Lehet vele 10kb alatti képeket csinálni ,mert én nagyon szívesen használnám MMS-re feltéve ha a voda 30ft-os akciója tovább fog még tarani.Bár sajnálnám a kedvenc kis smile-kat amiet küldtél.

Nem tudom, mert ennek is az a roszz tulajdonsága van, hogyha sokat sórakoznak vele akkor lemerül :evil: ezt a hibát mostmár javíthatnák :D , De este megnézem hogy milyen a kis kép...

pén. jún. 11, 2004 15:10
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Lehet vele 10kb alatti képeket csinálni ,mert én nagyon szívesen használnám MMS-re feltéve ha a voda 30ft-os akciója tovább fog még tarani.Bár sajnálnám a kedvenc kis smile-kat amiet küldtél.

Hogyhogy? Meghosszabbítja az akciót?

pén. jún. 11, 2004 15:02
platina tag

Hozzászólás 

pén. jún. 11, 2004 14:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
(meg fényképen jól is nézett ki :) )

Élőbe is jól néz ki :D . A motoroláról meg annyit, hogy pont a V525-ömet cserélem le a sagemre. A másik telóm pedig egy T610, de egyelőre szolgáltatások terén nem sok különbség van, csak a BT...

pén. jún. 11, 2004 14:53
arany tag

Hozzászólás 
Jó a v525 szerintem is, de csak ha az ár nem számít. Mert 70.000Ft (vitmax) az ára, míg a Sagem 30.000. Én éppen az ára miatt figyeltem fel a myv-55-re (meg fényképen jól is nézett ki :) ).

pén. jún. 11, 2004 14:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Sztem t610-el össze se hasonlithato ez a sagem,szal egyértemű,hogy t610..a v525-ről meg azt mondták a vodában,hogy sokat romlik, nah most akkor kituggya mi az igazság..

pén. jún. 11, 2004 14:24
a fórum lelke

Hozzászólás Re: választás
seqvence írta:
Sziasztok!
Olvasgattam a it a topikokat és lenne egy nagy kérdésem.Szeretnék venni egy uj telcsit csak nemtom eldönteni hogy T610 vagy Sagem MyV-55.Nekem az a lényeg hogy végülis nagy memoja legyen és olyan képeket csináljon ami a Mobil képernyőjén jol néz ki és lehetőleg lelehessen rá tölteni sok játékot :) meg jo telefon is legyen(pl.:legyen rajta infra vagy blutoth).Annyira nem bízok a sagembe meg azt is hallotam hogy a t610 menűje lassú szoval segitsetek. Ti meiket választanátok :P[/b]

én a t610-et hagynám. Inkább v525.

pén. jún. 11, 2004 14:09
a fórum lelke

Hozzászólás Re: választás
seqvence írta:
Sziasztok!
Olvasgattam a it a topikokat és lenne egy nagy kérdésem.Szeretnék venni egy uj telcsit csak nemtom eldönteni hogy T610 vagy Sagem MyV-55.Nekem az a lényeg hogy végülis nagy memoja legyen és olyan képeket csináljon ami a Mobil képernyőjén jol néz ki és lehetőleg lelehessen rá tölteni sok játékot :) meg jo telefon is legyen(pl.:legyen rajta infra vagy blutoth).Annyira nem bízok a sagembe meg azt is hallotam hogy a t610 menűje lassú szoval segitsetek. Ti meiket választanátok :P[/b]

Ha sok játékot akarsz, akkor mindenképpen T610, ha az kevésbé fontos akkor bármelyik megteszi, amelyik Neked jobban tetszik. Az ára is jó mindkettőnek, a T610-ben még pluszba van BT is...

pén. jún. 11, 2004 14:05
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Rapidus írta:
Köszönöm a gyors válaszokat, sokat segítettél.

ps: Te megtartod?

Jaja. Már meg is kötöttem magammal a szerződést :D
Ennyit szvsz lazán megér...

Na ja, ha valakinek ilyen ügyes, segítőkész vásárlója van...:D :D :D

pén. jún. 11, 2004 13:54
ezüst tag

Hozzászólás választás
Sziasztok!

pén. jún. 11, 2004 13:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:

Jaja. Már meg is kötöttem magammal a szerződést :D
Ennyit szvsz lazán megér...

pén. jún. 11, 2004 13:47
arany tag

Hozzászólás 

pén. jún. 11, 2004 12:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Utolsó 2 kérdésem következik (a többit már személyesen kiderítem) :
-A csengés hangja összehasonlítható minőségben, tisztaságban hangerőben valamelyik ismert típussal? Vagy annál rosszabb?
-Tehát jól értem, hogy a telefonnal készített képeket hozzárendelheted a hívóhoz?

Leginkább a sagem 6-tal hasonlítható össze :D .
Bármilyen képet hozzárendelhetsz, nemcsak azt amit fényképeztél, de azt is...

pén. jún. 11, 2004 12:47
arany tag

Hozzászólás 
A telefon kamerája "nem optimális"minőségű,maradjunk ennyiben .....:?
A SEGEM és a Vodafone azért mindenképpen elismerést érdemel,hogy ilyen áron hoztak ki egy komoly tudású telefont/pedig Vodafone-rajongónak semmiképpen nem vagyok mondható :wink: /
A T-610 akcióra is érvényes ez,természetesen,ez az uj telefon jobb is,rosszabb is annál :)

pén. jún. 11, 2004 11:36
arany tag

Hozzászólás 
Igen, a kamerája (főként most, hogy megnéztem a telefonnal készült képek topikot), elég gyengusz, talán a saját kijelzőjén jól néz ki. No de ne várjunk csodát a legolcsóbb kamerás mobiltól.

Utolsó 2 kérdésem következik (a többit már személyesen kiderítem) :
-A csengés hangja összehasonlítható minőségben, tisztaságban hangerőben valamelyik ismert típussal? Vagy annál rosszabb?
-Tehát jól értem, hogy a telefonnal készített képeket hozzárendelheted a hívóhoz?

pén. jún. 11, 2004 11:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Ez nem nagyon változott. Esteleg egy közlebbit is csinálnál, mondjuk a kávés csészédről, vagy valami másról ?

Kávéscsészém az nincs :D , de a közeli képek sem olyan túlzottan jók...

közeli kép :D

pén. jún. 11, 2004 11:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Cserélhető elő-hátlap:

ITT

Modemeseknek szintén nem ajánlott 8)

pén. jún. 11, 2004 11:13
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Rapidus írta:
Gyorsan megnéztem, az S55-ön is van egy kattanó hangja a lenyomott billentyűnek (nem recseg, hanem picit kattan). Ilyesmi?

Nem maga a billentyű kattan, hanem alatta a micro-kapcsoló. Most megnéztem ugyanolyan hangja van, mint a T100-as, vagy a T610-es sonyericssonnak... :D

Azt ismerem, az akkor teljesen rendben van :)

pén. jún. 11, 2004 11:05
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Rapidus írta:
Trabi ugye bírod még kicsit a gyűrődést! :D
Mi lenne, ha letámasztanád a telót fényképezéskor ( már ha gasztonmartini jól gondolja és picit tényleg bemozdult)

kép1
kép2

Ez nem nagyon változott. Esteleg egy közlebbit is csinálnál, mondjuk a kávés csészédről, vagy valami másról ?

pén. jún. 11, 2004 11:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Gyorsan megnéztem, az S55-ön is van egy kattanó hangja a lenyomott billentyűnek (nem recseg, hanem picit kattan). Ilyesmi?

Nem maga a billentyű kattan, hanem alatta a micro-kapcsoló. Most megnéztem ugyanolyan hangja van, mint a T100-as, vagy a T610-es sonyericssonnak... :D

pén. jún. 11, 2004 11:01
arany tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Talán ha feltennéd wav-ban... :wink:

Inkább elküldeném CD-n :D

pén. jún. 11, 2004 11:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Mi lenne, ha letámasztanád a telót fényképezéskor ( már ha gasztonmartini jól gondolja és picit tényleg bemozdult)

kép1
kép2

pén. jún. 11, 2004 10:57
platina tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Trabi TM írta:
[A gombok ropognak, vagyis az alatta lévő micro-kapcsolók, de maga a készülékház nem :D

Talán ha feltennéd wav-ban... :wink:

pén. jún. 11, 2004 10:52
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
[A gombok ropognak, vagyis az alatta lévő micro-kapcsolók, de maga a készülékház nem :D

pén. jún. 11, 2004 10:50
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Trabi TM írta:
Képek a telefonról:

kép1 kép2 kép3

Modemeseknek nem ajánlott :D 8)

1024*768-as képernyőn az első képből 6 centi, a többiből csak 1,5 centi csík töltődik le. Miért?

Nálam mindegyik 2048-as, és teljes egészében lejön.

pén. jún. 11, 2004 10:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
1024*768-as képernyőn az első képből 6 centi, a többiből csak 1,5 centi csík töltődik le. Miért?

Nem tudom, nekem működik. Töltsed le valamelyik letöltésvezérlővel :idea:

pén. jún. 11, 2004 10:45
arany tag

Hozzászólás 

pén. jún. 11, 2004 10:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Képek a telefonról:

kép1 kép2 kép3

Modemeseknek nem ajánlott :D 8)

pén. jún. 11, 2004 10:39
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Rapidus írta:
A telefonnal készültek, hm, finoman szólva nem a csúcs (pedig elvileg VGA). Mit állítottál, hogy sokkal jobb lett a sagem2.jpg, mint a sagem1.jpg?

Leszedtem a fóliát a kameráról :D :lol: :lol: :D 8)

:D :D :D Ez tetszett!!!
Ha találkozunk, jövök egy sörrel, ez akkora poén volt!

pén. jún. 11, 2004 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Trabi végre valami hasznosat is mívelsz. :D:D:D

Ugye-ugye :D

pén. jún. 11, 2004 10:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rapidus írta:
A telefonnal készültek, hm, finoman szólva nem a csúcs (pedig elvileg VGA). Mit állítottál, hogy sokkal jobb lett a sagem2.jpg, mint a sagem1.jpg?

Leszedtem a fóliát a kameráról :D :lol: :lol: :D 8)

pén. jún. 11, 2004 10:36
platina tag

Hozzászólás 
Trabi végre valami hasznosat is mívelsz. :D:D:D

pén. jún. 11, 2004 10:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 740 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Következő