|
Pannon Happy tarifacsomag
Szerző |
Üzenet |
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Nargoth írta: Vadidegen embernek általában ritkán küld az ember MMS-t. Én annak a 3-4 embernek, akinek küldtem, elötte azért megbeszéltem, tudja-e fogadni a teloja. Szvsz ez egy kicsit szörszálhasogatás..
Olvass már el:) Azért írtam hátha bevallják, hogy tervezik az MMS igénybevételi lehetőségét:) Amúgy meg van pár netes ismerősöm akinek nem tudom a tarifa csomagját... de ez mindegy.
|
szer. jún. 23, 2004 16:47 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Frenklin írta: Pannon Happy -val nincs MMS album. Az a bajom vele, hogy ha valakinek küldenék egy MMS-t, elöbb tudnom kell hogy milyen tarifa csomagba van, különben aztán várhatom az MMS jelentést... mivel nem küld el semmit. Tehát se MMS album, se MMS. Ezért írtam a pannonnak, hogy valahogy le kérhető e a másik fél tarifacsomagja. Ha nincs MMS képes telcsid, attól még műxik az MMS album, feltéve ha nem Happy vagy. Nah ezt jól leírtam egymásután soxor:) Üdv!
Értem, értem Világos, mi a "probléma":
a PGSM ellent mond saját magának (szvsz nem először!):
"Ha a címzettnek nincs MMS-képes készüléke, SMS-ben értesítjük, hogy multimédiás üzenete érkezett; az üzenetet egy internetes felületen keresztül nézheti meg 30 napig. Az internetes felület a mms.pannongsm.hu címen érhető el, amin belül kérjük válassza a nem MMS Album előfizetők számára szóló linket. Az MMS érkezéséről szóló SMS tartalma: "Önnek új MMS üzenete érkezett: https://mms.pgsm.hu/tar azonosító: xxxxxx jelszó: xxxxxxx küldő: +36209303831 Megtekinthető: 30 napig." olvasható a MMS oldalon: http://www.pannongsm.hu/szolgaltatasok/ ... os/mms.php
a Pannon Happy oldalán pedig:
A tarifacsomag nem tartalmazza és nem is vehetőek igénybe hozzá az alábbi szolgáltatások: (...) - MMS és MMS Album
MIKOR FOGJA A PANNON egyszer is átgondolni azt, amit leír a honlapjára??
|
szer. jún. 23, 2004 16:36 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
Frenklin írta: Nokian írta: Frenklin! Ha jól emlékszem, talán a Pannon volt az első, aki az MMS Album-ot bevezette - így, pl. nekem is, akinek MMS-képtelen a telefonja (Nokia6250) a Pannon adott oldalán nézheti meg mit is kapott, s ez tarifacsomagtól függetlenül működik! De igazából nem értem, hogy mi is a gondod neked a Pannon Happy-vel, meg evvel az MMS küldéssel? Pannon Happy -val nincs MMS album. Az a bajom vele, hogy ha valakinek küldenék egy MMS-t, elöbb tudnom kell hogy milyen tarifa csomagba van, különben aztán várhatom az MMS jelentést... mivel nem küld el semmit. Tehát se MMS album, se MMS. Ezért írtam a pannonnak, hogy valahogy le kérhető e a másik fél tarifacsomagja. Ha nincs MMS képes telcsid, attól még műxik az MMS album, feltéve ha nem Happy vagy. Nah ezt jól leírtam egymásután soxor:) Üdv!
Vadidegen embernek általában ritkán küld az ember MMS-t. Én annak a 3-4 embernek, akinek küldtem, elötte azért megbeszéltem, tudja-e fogadni a teloja. Szvsz ez egy kicsit szörszálhasogatás.
|
szer. jún. 23, 2004 16:31 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Tom-y írta: Sziasztok!Végigolvastam a topicot,és lenne véleményem is.Sokan megdöbbenve(felháborodva) írtátok,hogy milyen fapados ez a happy.Én átváltottam erre,azért,mert a korábbi "praktikum perfekt" csomaghoz képest az általam használt szolgáltatások olcsóbbak.Wapozni,mms-t küldeni,nem szoktam,így nem hiányoznak ezek a dolgok.A GPRS-t is kikapcsoltam,nekem ez sem létszükség.És mivel állandóan be vagyok kapcsolva, a hangposta is kihasználatlanul tátong.....
Rendeld meg az SMS20-at:) énis azt tettem, és így 14,50ft ba kerül minden hónapban az első 20 SMS... Sztem ez tökre megéri
|
szer. jún. 23, 2004 14:11 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Sziasztok!Végigolvastam a topicot,és lenne véleményem is.Sokan megdöbbenve(felháborodva) írtátok,hogy milyen fapados ez a happy.Én átváltottam erre,azért,mert a korábbi "praktikum perfekt" csomaghoz képest az általam használt szolgáltatások olcsóbbak.Wapozni,mms-t küldeni,nem szoktam,így nem hiányoznak ezek a dolgok.A GPRS-t régen kikapcsoltam,nekem ez sem létszükséglet.És mivel állandóan be vagyok kapcsolva, a hangposta is kihasználatlanul tátong.A Roaming jó dolog,de sajna mostanában nem jutok ki külföldre ,így ez sem létfontoságú.Van egy Horizont előfizus karim is, és állandóan k...va magas számlák jöttek,ezért ezt nem használom.Csak a kedvezményt dumcsizom le,a hívásokat meg átirányítom.(legalább ez ingyenes)
Az SMS a happynél/nál a legolcsóbb,és a 19 ft-os csúcsidőn kívüli percdíj is kedvezőbb az előbb említetteknél.Csúcsidőben meg úgyis a munkahelyemen dekkolok,ha mindenképpen telefonálnom kell,onnan megtehetem.(szerencsére)
Összefoglalva,nem feltétlenül hülye az,aki ezt válassza,csak szeretne 1 kicsit spórolni,még ha nem is egetverően sokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tom-y szer. jún. 23, 2004 15:46-kor.
|
szer. jún. 23, 2004 13:50 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Nokian írta: Frenklin! Ha jól emlékszem, talán a Pannon volt az első, aki az MMS Album-ot bevezette - így, pl. nekem is, akinek MMS-képtelen a telefonja (Nokia6250) a Pannon adott oldalán nézheti meg mit is kapott, s ez tarifacsomagtól függetlenül működik! De igazából nem értem, hogy mi is a gondod neked a Pannon Happy-vel, meg evvel az MMS küldéssel?
Pannon Happy -val nincs MMS album. Az a bajom vele, hogy ha valakinek küldenék egy MMS-t, elöbb tudnom kell hogy milyen tarifa csomagba van, különben aztán várhatom az MMS jelentést... mivel nem küld el semmit. Tehát se MMS album, se MMS. Ezért írtam a pannonnak, hogy valahogy le kérhető e a másik fél tarifacsomagja. Ha nincs MMS képes telcsid, attól még műxik az MMS album, feltéve ha nem Happy vagy. Nah ezt jól leírtam egymásután soxor:)
Üdv!
|
szer. jún. 23, 2004 13:50 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Macika!
A topik nevét nem tudod átírni PANNON HAPPY-re (mert ugyebár úgy helyes!)?
Frenklin!
Ha jól emlékszem, talán a Pannon volt az első, aki az MMS Album-ot bevezette - így, pl. nekem is, akinek MMS-képtelen a telefonja (Nokia6250) a Pannon adott oldalán nézheti meg mit is kapott, s ez tarifacsomagtól függetlenül működik!
De igazából nem értem, hogy mi is a gondod neked a Pannon Happy-vel, meg evvel az MMS küldéssel?
|
szer. jún. 23, 2004 6:52 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Maci:) ez csak tájékoztatás:) nem is a kérdésemre válaszoltak, hanem "szívesek"
|
szer. jún. 23, 2004 1:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Frenklin írta: "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a az MMS elküldésekor annak címzettje nem fizet az üzenet fogadásáért, tehát a küldő részéről közömbös, hogy a címzett milyen tarifacsomagban van."
Mondjuk, ha kicsit gondolkoztál volna előtte, akkor nem írtad volna meg a levelet nekik, és nem égetett volna le a Pannon ÜFSZ.
A Happy arról szól, hogy mindenben a legminimálisabbat nyújtsa, azoknak akik csak beszélni/SM-et írni akarnak, semmi több. Ugyanakkor a szolgáltatónak pont ugyanannyi haszna kell legyen rajta, tehát a legkisebb önköltséggel is járjon. Nem hiszem, hogy bármiféle bővítés várható tehát.
|
szer. jún. 23, 2004 0:30 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
http://www.gsmport.hu/index.php?page=article&id=c-2004806511906-1004
Ez a cikk poén:) Ki lehet az az "egyik fórumozó"?
Váltottam Happyra, de elötte feltettem szerény kérdésem a Pannonnak.
Íme:
Tisztelt PannonGSM!
blabla ...ha valakinek küldök készülékemről MMS-t egy pannon előfizetős telefonszámra, akkor honnan tudom azt, hogy a címzett szám tulajdonosának milyen tarifa csomagja van, ugyanis a Praktikum Happy díjcsomagnak nincs MMS szolgáltatása. Hogyan lehetek biztos abban, hogy érdemes -e MMS-t küldenem. Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Válaszuk:
Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a az MMS elküldésekor annak címzettje nem fizet az üzenet fogadásáért, tehát a küldő részéről közömbös, hogy a címzett milyen tarifacsomagban van.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy az MMS szolgáltatás valóban nem rendelhető a Pannon Happy tarifacsomaghoz. Azonban felhívjuk szíves figyelmét, hogy a többi Pannon tarifacsomaghoz sem biztos, hogy annak előfizetője megrendelte a nevezett szolgáltatást.
Amennyiben az elküldött MMS-t rendszerünk nem tudta kézbesíteni - mert az előfizető nem rendelkezik MMS szolgáltatással és/vagy MMS fogadására alkalmas készülékkel -, azt ún. MMS Albumba / Tárban helyezi el. Annak tartalmát internetes honlapunk https://mms.pannongsm.hu/ oldalán lehet megtekinteni, amennyiben a címzett az SMS-ben megkapott azonosítójával és jelszavával bejelentkezik.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az MMS szolgáltatásról bővebben internetes honlapunk http://www..pgsm.hu/szolgaltatasok/informacios/mms.php oldalán tájékozódhat.
Mindazonáltal, ha biztosan tudni szeretné, hogy az a személy, akinek MMS-t küldene, rendelkezik-e MMS szolgáltatással, akkor a multimédiás üzenet elküldése előtt tájékozódjon az illetőtől.
Hát gondoltam megkérdezem hátha azt álaszolják hogy hamarosan igénybe lehet venni az MMS-t is, de hiába:D
|
kedd jún. 22, 2004 23:56 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
VonBraun írta: Ezt meg az Indexen találtam, abszolút ontopic, bár itt a Terminálon már lefutott: http://index.hu/tech/mobil/mobiltrukk/A Vitamax Duo és a Pannon Happy által termelhető +600 forintról szól.
4 hozzászólással feljebb ezt már belinkelte phallos.
Nem olvasol/olvastok, csak írsz/írtok?
|
pén. jún. 18, 2004 18:42 |
|
|
Zozo
arany tag
|
pampika írta: pampika írta: Mostanában minden reklám erről szól. Tudom,félreérthető volt.Csak már nem akartam utólag szerkeszteni.Nem csak a pannon,és nem csak a szolgáltatók használják ezeket az eszközöket.Aki al akar adni vmit,sokszor ehhez a módszerhez nyúl Örülök,ha neked jó és tudod használni.Ez nem is baj. Másod kártyának,csúcson kívül valóban jó.De a pannon nem ezt mondja,hanem azt,hogy ez úgy tökély,ahogy van.És én ezzel nem értek egyet.De a néphez csak a magasztalásos része jut el
Igen, így már tisztább a kép, de aki amúgy is két kártyát használ az tudja hogy miért jó, én nem a reklámját nézem meg hogy minek szánja, hanem a sorok közt olvasok. Én a második kártyáimat kizárólag hívásra használtam, más szolgáltatást nem vettem igénybe. Én arra következtetek hogy azért hozta ki a pgsm ezt a kártyát hogy azok használják akik amúgy is használnak 2-ik kártyát, és ne más szolgáltató kártyáját használják, csak szerintem ezt hivatalosan sehol nem mondják.
|
pén. jún. 18, 2004 18:18 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
pampika írta: Mostanában minden reklám erről szól.
Tudom,félreérthető volt.Csak már nem akartam utólag szerkeszteni.Nem csak a pannon,és nem csak a szolgáltatók használják ezeket az eszközöket.Aki al akar adni vmit,sokszor ehhez a módszerhez nyúl
Örülök,ha neked jó és tudod használni.Ez nem is baj. Másod kártyának,csúcson kívül valóban jó.De a pannon nem ezt mondja,hanem azt,hogy ez úgy tökély,ahogy van.És én ezzel nem értek egyet.De a néphez csak a magasztalásos része jut el
|
pén. jún. 18, 2004 17:32 |
|
|
Bournie
arany tag
|
uatu írta: Egy kicsit körbenéztem az NHH oldalán, és az alábbiakat találtam: Pannonos hívásvégződtetési díjakról: http://www.nhh.hu/menu2/m2_1/tanacs/hat ... ic_hat.pdfhívásvégződtetési díj csúcsidőszakban : 41 Ft/perc, hívásvégződtetési díj csúcsidőszakon kívül : 21 Ft/perc. T-Mobile-os hívásvégződtetési díjakról: http://www.nhh.hu/menu2/m2_1/tanacs/hat ... e_lric.pdfhívásvégződtetési díj csúcsidőszakban : 37 Ft/perc, hívásvégződtetési díj csúcsidőszakon kívül : 20,50 Ft/perc. A Voda nem jelentős erejű szolgáltató, ezért ők szabadon határozzák meg a végződtetési díjukat, nem maximálja a HIF. Nyilván a Vodafone végződtetési díjai még magasabbak. (Ebből ad vissza percenként 20Ft-ot a Duonál.) És hogy mit jelent ez? Azt, hogy ha a Vodafone hálózatából felhívod a Pannon hálózatát, azért a Vodafone csúcsidőben 41 Ft-ot fizet percenként a Pannonnak, csúcsidőn kívül 21 Ft-ot. Fordított helyzetben gondolom a Vodafone még többet kér a Pannontól és a T-Mobile-tól. Ezen kívül van egy csomó költségük is a mobilszolgáltatóknak, hálózat fenntartása, munkabérek, víz-villany stb. Tehát egy hálózaton kívülre menő hívás költsége csúcsidőben percenként legalább 25-30 Ft szerintem, csúcsidőn kívül pedig 45-50 Ft. Ez alapján butaság azt várni, hogy valaha is lesz olyan tarifacsomag, aminek a percdíja minden időben, minden irányba 19 Ft lesz. Illetve lehet, de akkor jönnek a trükközések a számlázási egységekkel.
Ezek a vezetékes hálózatból érkező hívásokra érvényes végződtetési díjak.
|
pén. jún. 18, 2004 17:30 |
|
|
Zozo
arany tag
|
pampika írta: tarby írta: Soha nem értettem azokat az embereket akik egy olyan díjcsomagot - és azon keresztül az operátort - fikáznak ami nem nekik lett kitalálva, aminek nem ők a célközönsége.
Ennyi erővel lehet gyalázkodni, hogy minden operátor ****, mert nem adnak ingyen telefont, és nem 2 fillér a percdíj. Ahogy elnézem a fórumot nemsokára már itt tartunk. Nem az a bajom,hogy nem nekem találták ki.(még) t-mobile-os révén nem is nagyon izgat.Csak azt nem bírom elviselni,hogy az emberek agyát tudatosan manipulálják.Mostanában minden reklám erről szól. Kiemelik a jó tulajdonságokat,de a rosszakat pedig úgy véka alá rejtik,hogy az átlag honpolgár lehet,hogy sose tudja meg.Márpedig valszeg nem a Fórumosok többsége lesz a happy törzsközönsége,aki utánajár a dolgoknak.Hanem a sok bepalizható ember,akinek kiszúrják a szemét a 19 Ft-tal és pont.És talán foggalma sincs,hogy csúcsidőben 69 Ft-ért dumál.Vagy hogy mindezt perc alapon. Igen,aki őgy vesz csomagot,hogy a tarifákat se olvassa el,az vessen magára.De a mobil használók nagy részének halvány lila dunsztja sincs,hogy milyen díjért beszél,tehát valszeg ennél a csomagnál se fogja megnézni.Ha jön a számla/lemerül az egyenleg akkor tejel és kész. A realitásoknál maradva én se várom el a szolgáltatótól,hogy ingyen adja a telefont,bár ugye nem olyan messze tőlünk ez már alap dolog bizonyos modelleknél.A percdíj is annyi amennyi.De azért a profitot nem arra kéne építeni,hogy mennyi embert is lehet hülyére venni ma Magyarországon...
Amiért nem felel meg neked ez a csomag nem kell fikázni, nekem tökéletes és még sok embernek. Második telcsibe csúcson kívül tökéletes, amit nem tud, azt tudja a fő kártya, ilyen eccerű, nem vagyok rákényszerülve csúcson kívül egyéb szolgáltató kártyáit használni. Csak a pgsm veszi hülyére az embereket Csak a pgsm az a szolgáltató aki a pozitivumokat emeli ki egy csomagba Na neee, ez már csúsztatás részedről is
|
pén. jún. 18, 2004 17:14 |
|
|
bluestar
arany tag
|
Egy kicsit körbenéztem az NHH oldalán, és az alábbiakat találtam:
Pannonos hívásvégződtetési díjakról:
http://www.nhh.hu/menu2/m2_1/tanacs/hat ... ic_hat.pdf
hívásvégződtetési díj csúcsidőszakban : 41 Ft/perc,
hívásvégződtetési díj csúcsidőszakon kívül : 21 Ft/perc.
T-Mobile-os hívásvégződtetési díjakról:
http://www.nhh.hu/menu2/m2_1/tanacs/hat ... e_lric.pdf
hívásvégződtetési díj csúcsidőszakban : 37 Ft/perc,
hívásvégződtetési díj csúcsidőszakon kívül : 20,50 Ft/perc.
A Voda nem jelentős erejű szolgáltató, ezért ők szabadon határozzák meg a végződtetési díjukat, nem maximálja a HIF. Nyilván a Vodafone végződtetési díjai még magasabbak. (Ebből ad vissza percenként 20Ft-ot a Duonál.)
És hogy mit jelent ez? Azt, hogy ha a Vodafone hálózatából felhívod a Pannon hálózatát, azért a Vodafone csúcsidőben 41 Ft-ot fizet percenként a Pannonnak, csúcsidőn kívül 21 Ft-ot. Fordított helyzetben gondolom a Vodafone még többet kér a Pannontól és a T-Mobile-tól. Ezen kívül van egy csomó költségük is a mobilszolgáltatóknak, hálózat fenntartása, munkabérek, víz-villany stb.
Tehát egy hálózaton kívülre menő hívás költsége csúcsidőben percenként legalább 25-30 Ft szerintem, csúcsidőn kívül pedig 45-50 Ft. Ez alapján butaság azt várni, hogy valaha is lesz olyan tarifacsomag, aminek a percdíja minden időben, minden irányba 19 Ft lesz. Illetve lehet, de akkor jönnek a trükközések a számlázási egységekkel.
|
pén. jún. 18, 2004 14:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
tarby írta: Soha nem értettem azokat az embereket akik egy olyan díjcsomagot - és azon keresztül az operátort - fikáznak ami nem nekik lett kitalálva, aminek nem ők a célközönsége.
Ennyi erővel lehet gyalázkodni, hogy minden operátor ****, mert nem adnak ingyen telefont, és nem 2 fillér a percdíj. Ahogy elnézem a fórumot nemsokára már itt tartunk.
Nem az a bajom,hogy nem nekem találták ki.(még) t-mobile-os révén nem is nagyon izgat.Csak azt nem bírom elviselni,hogy az emberek agyát tudatosan manipulálják.Mostanában minden reklám erről szól.
Kiemelik a jó tulajdonságokat,de a rosszakat pedig úgy véka alá rejtik,hogy az átlag honpolgár lehet,hogy sose tudja meg.Márpedig valszeg nem a Fórumosok többsége lesz a happy törzsközönsége,aki utánajár a dolgoknak.Hanem a sok bepalizható ember,akinek kiszúrják a szemét a 19 Ft-tal és pont.És talán foggalma sincs,hogy csúcsidőben 69 Ft-ért dumál.Vagy hogy mindezt perc alapon.
Igen,aki őgy vesz csomagot,hogy a tarifákat se olvassa el,az vessen magára.De a mobil használók nagy részének halvány lila dunsztja sincs,hogy milyen díjért beszél,tehát valszeg ennél a csomagnál se fogja megnézni.Ha jön a számla/lemerül az egyenleg akkor tejel és kész.
A realitásoknál maradva én se várom el a szolgáltatótól,hogy ingyen adja a telefont,bár ugye nem olyan messze tőlünk ez már alap dolog bizonyos modelleknél.A percdíj is annyi amennyi.De azért a profitot nem arra kéne építeni,hogy mennyi embert is lehet hülyére venni ma Magyarországon...
|
pén. jún. 18, 2004 14:37 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Ezt meg az Indexen találtam, abszolút ontopic, bár itt a Terminálon már lefutott:
http://index.hu/tech/mobil/mobiltrukk/
A Vitamax Duo és a Pannon Happy által termelhető +600 forintról szól.
|
pén. jún. 18, 2004 14:27 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Valamire megint fény derült: a +36208 -al kezdődő számokra.
Néhány ügyfelemnek ilyen száma van, időnként, főleg délután nem bírom őket felhívni, mert kicsörög, utána folyamatos búgó hangot ad a vonal.
Nos, egyikük mondta, hogy ezt a számát azért ne hívjam, mert kártyatelefonban van, a számítógépes rendszerrel van összekötve, ő tud hívni róla, őt hívni nem tudom.
Kivéve, ha átrakja a 3410-esébe.
Egy másik topicban beszéltük a 8-as kezdetű pannonos számokat, hát itt egy lehetséges variáció rájuk.
|
pén. jún. 18, 2004 14:23 |
|
|
tarby
arany tag
|
Soha nem értettem azokat az embereket akik egy olyan díjcsomagot - és azon keresztül az operátort - fikáznak ami nem nekik lett kitalálva, aminek nem ők a célközönsége.
Ennyi erővel lehet gyalázkodni, hogy minden operátor ****, mert nem adnak ingyen telefont, és nem 2 fillér a percdíj. Ahogy elnézem a fórumot nemsokára már itt tartunk.
|
pén. jún. 18, 2004 14:20 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
[quote='Index.hu"] a roppant kedvezõ percdíjú Happy csomagot mi mindenféle feltétel, forgalom-kötelezettség nélkül ajánljuk az ügyfeleknek" - mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.[/quote]
Ez meg van hibbanva!!!Hogy lehet ennyire hülyének nézni az embereket???Szégyen gyalázat!
Szeretném,ha a kedves Somlyai Dóra 1-2 hónapig csúcsidőben tárgyalna minden ügyfelével Happy csomagban és mindezt fedezné az 50k-s minimálbéréből.
És ha mindezek után is állatira kedvezőnek tartja ezt a csomagot,akkor majd gratulálok neki
|
pén. jún. 18, 2004 14:06 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
OFF:
Az elemetben itt lefektetett trukkrol:
http://index.hu/tech/mobil/mobiltrukk/
|
pén. jún. 18, 2004 13:58 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
integral írta: KaRFiol írta: Frenklin írta: Seri - Nokian - Karfiol: ezért vagytok arany tagok, mert ilyen hülyeségekre válaszoltok egyfolytában:)
Sorry:) Szerintem nagy hülyeség ez. De ami kikívánkozik, azt ki kell engedni!!! :D:D Mint a kábelfektetés-es hozzászólásod a Virtuális szolgáltatók c. topikban?
Há így áhogy mondolod tessvérem.
|
pén. jún. 18, 2004 10:24 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én egy ideig próbáltam befogni a számat, maradtam is ezüstben.. na azóta elengedtem magam, meg itt a szünet is, szóval arany-tag vagyok!!!! yeah..
ON!
|
pén. jún. 18, 2004 9:32 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
KaRFiol írta: Frenklin írta: Seri - Nokian - Karfiol: ezért vagytok arany tagok, mert ilyen hülyeségekre válaszoltok egyfolytában:)
Sorry:) Szerintem nagy hülyeség ez. De ami kikívánkozik, azt ki kell engedni!!! :D:D
Mint a kábelfektetés-es hozzászólásod a Virtuális szolgáltatók c. topikban?
|
pén. jún. 18, 2004 8:14 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Frenklin írta: Seri - Nokian - Karfiol: ezért vagytok arany tagok, mert ilyen hülyeségekre válaszoltok egyfolytában:)
Sorry:)
Szerintem nagy hülyeség ez. De ami kikívánkozik, azt ki kell engedni!!! :D:D
|
csüt. jún. 17, 2004 21:56 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Seri - Nokian - Karfiol: ezért vagytok arany tagok, mert ilyen hülyeségekre válaszoltok egyfolytában:)
Sorry:)
|
csüt. jún. 17, 2004 21:42 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Seri á áránygyerök!
|
csüt. jún. 17, 2004 20:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
|
csüt. jún. 17, 2004 19:57 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
kerelyfe írta: Seri01 írta: A 69 is jó, csak nem épp percdíjban.. Seri, te nagy "öreg" a tapasztalat szól belőled?
Inkább csak fantázia.. de vékony a határvonal..
|
csüt. jún. 17, 2004 15:36 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Seri01 írta: A 69 is jó, csak nem épp percdíjban..
Seri, te nagy "öreg" a tapasztalat szól belőled?
|
csüt. jún. 17, 2004 15:33 |
|
|
Seri01
platina tag
|
A 69 is jó, csak nem épp percdíjban..
|
csüt. jún. 17, 2004 15:26 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Amúgy a 69-től eltekintve (hmmm jó is az.. ) nem rossz csomag ez.
|
csüt. jún. 17, 2004 14:58 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
VonBraun írta: Happrymityv díjcsomag. Van erre magyarázat: lám, drága előfizetők, a prepaidben lehet 19-ért beszélni, de aztán semmi! Hát nem jobb előfizetni? Legalább térerő van. Higgyétek el, van, ahol ez minden.
Egyetértek, most néztem meg konkrétan ezt a Happy csomagot, hát leesett az állam, miez???
Pannon megint jól belehúzott, már annyira nevetséges, hogy sírok rajta...
|
csüt. jún. 17, 2004 13:52 |
|
|
VonBraun
arany tag
|
Happrymityv díjcsomag. Van erre magyarázat: lám, drága előfizetők, a prepaidben lehet 19-ért beszélni, de aztán semmi! Hát nem jobb előfizetni?
Legalább térerő van. Higgyétek el, van, ahol ez minden.
|
kedd jún. 15, 2004 19:12 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Soma01 írta: Aki csak 20 SM-et küld annak olyan mind1!! Aki meg (sokkal)többet annak meg azért mind1! olcsosms.hu-t használjon aki aki rengeteg SM-et küld!! Ez a 20 SM egy vicc!!
Ez igaz, de a Happyvel sem a CSD, sem a GPRS WAP nem megy.
|
kedd jún. 15, 2004 14:08 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Aki csak 20 SM-et küld annak olyan mind1!! Aki meg (sokkal)többet annak meg azért mind1! olcsosms.hu-t használjon aki aki rengeteg SM-et küld!! Ez a 20 SM egy vicc!!
|
kedd jún. 15, 2004 11:10 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Így 14,5Ft/SMS
|
kedd jún. 15, 2004 10:24 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ezt kapják a Happy-sek az SMS 80 csomag helyett! 20db SMS 290Ft-ért (vagyis 14,5Ft/SMS). Vagyis havonta spórolhatnak 90Ft-ot!
----------------------------------------------------------------
A Pannon GSM Rt. ezúton tájékoztatja tisztelt Elôfizetôit, hogy az Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás), szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerzôdési Feltételek 1. sz. mellékletét képezô Díjszabások 2004. június 15-tôl az alábbiak szerint módosulnak.
Igénybevételi díjat elôre fizetô (kártyás) szolgáltatás
A Pannon GSM Rt. új szolgáltatást vezet be Pannon Happy tarifacsomaggal rendelkezô Elôfizetôi részére.
Happy SMS 20 A Szolgáltatás 20 db SMS küldését teszi lehetôvé a Pannon GSM hálózatából belföldi hálózatokba, a tarifacsomag szerinti díjhoz képest kedvezményes áron. A Szolgáltatás 30 naponta egyszer rendelhetô meg. Az adott számlázási idôszakban a fel nem használt SMS-ek nem vihetôk át a következô számlázási idôszakra. A Szolgáltatás havidíja bruttó 290,00 Ft.
Tájékoztatásul közöljük, hogy amennyiben az Elôfizetô 7 200 Ft-os Feltöltôkártyát használ, bruttó 257,80 Ft; ha 14 400 Ft-os Feltöltôkártyát használ, bruttó 232,00 Ft a Szolgáltatás kedvezmények utáni, Elôfizetôt terhelô havidíja.
Az igénybevétel feltételei:
ASzolgáltatás megrendelése, valamint a Szolgáltató mindenkor érvényes Díjszabásában szereplô – ezen szolgáltatásra vonatkozó – havidíj megfizetése. A Szolgáltatás megrendelése esetén az elküldött SMS-ek elôször a 20 db SMS-bôl kerülnek levonásra.
Az Elôfizetô a Szolgáltatás lemondására irányuló nyilatkozatát bármikor megteheti, azonban a lemondás mindig csak a Szolgáltatás megrendelésétôl számított 30. napon válik érvényessé.
Az igénybevétel korlátja:
Ha a mobiltelefon nem alkalmas szöveges üzenetek küldésére és fogadására, illetve ha az Elôfizetô nem rendelkezik SMS szolgáltatással.
A Szolgáltatás kizárólag Pannon Happy tarifacsomaggal vehetô igénybe. A módosított Általános Szerzôdési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM Rt. bemutatótermeiben és internetes honlapján ( www.pannongsm.hu) 2004. június 15-tôl az Elôfizetôk rendelkezésére áll.
http://www.pgsm.hu/kozlemenyek/komn.pdf ... 577f8c5e0a
|
kedd jún. 15, 2004 10:19 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
csab2 írta: Már korábban említettem, hogy puszta kíváncsiságból küldtem egy e-mail-t a Pannonnak a Happy-vel kapcsolatban. Ez elsején volt. Most bírtak rá válaszolni: "Tisztelt Rácz Csaba Úr! Tájékoztatjuk, hogy ezen levelét - illetékességből - Marketing osztályunkra továbbítottuk, válaszadásra. Köszönjük türelmét. Tisztelettel, Pannon GSM Rt. Internet Ügyfélszolgálat" Ezen ültek 2 hétig
Az egyik osztrák szolgáltató - talán a one - néhány percen belül visszaírt egy általam feltett kérdésre (ezt írtam is vmelyik topicban)..
Vannak még különbségek sajnos...
|
pén. jún. 11, 2004 12:57 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Már korábban említettem, hogy puszta kíváncsiságból küldtem egy e-mail-t a Pannonnak a Happy-vel kapcsolatban. Ez elsején volt. Most bírtak rá válaszolni:
"Tisztelt Rácz Csaba Úr!
Tájékoztatjuk, hogy ezen levelét - illetékességből - Marketing osztályunkra továbbítottuk, válaszadásra.
Köszönjük türelmét.
Tisztelettel,
Pannon GSM Rt.
Internet Ügyfélszolgálat"
Ezen ültek 2 hétig
|
csüt. jún. 10, 2004 7:13 |
|
|
Rian
gyémánt tag
|
Elöbb már azon voltam hogy jaj de jó, átváltok Djuicéról Happy-re. De elolvastam a topic beszélgetéseit
A sim kártyát nem is szeretem cserélgetni a telcsimbe, azt utálom ha szétkoptatja a sok szétszedés a Nokija telcsim:(
Hát ennyit erről a csomagról, tényleg csak mamáknak való.
De mi van ha korlátozott pédányszámban lehet venni Happy-t? Mivan ha mingyár beszűnik?
Üdv
|
csüt. jún. 10, 2004 1:35 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Soma01 írta: Na de akinek nem mondja el senki a "teljes történetet"???!!! Az majd a saját bőrén tapasztalja meg. Ki kellene próbálni, rádumálnának e (pl. engem ha Lámának tetetném magam) a Pannonnál? Vagy korrektül kiválasztanák nekem a legjobb csomagot, ill. azt, hogy maradjak ha az a legjobb?
Engem mint naív ügyfelet pillanatok alatt rá akartak dumálni a Happy-re egy látogatásom alkalmával. Mondjuk a kolléganő elmondta, hogy nincs benne mms és wap, én meg mondtam, hogy nem tudom mit jelentenek, de olyan csomagot akarok, amiben ezek vannak. Hát így kötöttünk ki a Pro-nál, ami azért elég durva...
|
kedd jún. 08, 2004 20:50 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
csab2 írta: Én is küldtem a Pannonnak egy e-mailt, amelyben nagyon udvariasan megérdeklődtem, hogy mi értelme volt kihozni egy ilyen csomagot,és azt, hogy mért Pannon Happynek nevezték el. Azóta sem kaptam választ. Pedig azóta egy másik levelemre már válaszoltak. Szóval lenyelték.
Biztos meg van az oka (valakiknek érdeke). A 19 Ft/perc akár honnan nézzük, jó!
Egyébként el tudom képzelni, hogy direkt kihoznak egy - nevezzük így - terelő csomagot. Amit fennhangon hangoztatnak orrba-szájba egy előnyös tulajdonsága révén (ez inkább a Horizont Perfektre igaz). Ezzel duplán jól jár a társaság, mert:
1. aki beveszi (netán még anyagilag is jó neki), hát bevette, úgy köll neki, használja egészséggel!
2. elgondolkozik, hogy ez nem is olyan jó, inkább a másik csomagot választja és belül büszkeséggel tölti el, hogy dacára a reklámoknak neki sikerült egy jobb csomagot választania, amivel X ezer Ft-tal olcsóbban jön ki. És elégedetten megállapítja, hogy őt bizony nem lehet a reklámokkal félrevezetni, és végülis milyen jó az adott szolgáltató, mert tudott magának megfelelőt találnia, rögzül benne a relatíve diszkont jelleg és a szolgáltató neve, imidzse.
Szóval pszikológikán alapszik az egész!
|
kedd jún. 08, 2004 8:31 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Annyi logika mondjuk van benne,hogy az SMS 80 nem elérhető,hiszen az úgyis olcsó.De a többi még mindig felfoghatatlan számomra..
Főleg az,hogy nyomják egyfolytában,hogy MMS ,meg színes telcsi,meg költsed a pénzt 1000-rel,erre ezzel a csomaggal ilyen téren (IS) maguk ellen dolgoznak
|
kedd jún. 08, 2004 8:12 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Én is küldtem a Pannonnak egy e-mailt, amelyben nagyon udvariasan megérdeklődtem, hogy mi értelme volt kihozni egy ilyen csomagot,és azt, hogy mért Pannon Happynek nevezték el. Azóta sem kaptam választ. Pedig azóta egy másik levelemre már válaszoltak. Szóval lenyelték.
|
kedd jún. 08, 2004 7:59 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Tisztelt XY Úr!
Tájékoztatjuk, hogy a Pannon GSM 2004. június 1-től kínálja Happy kártyás tarifacsomagját.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Pannon Happy jelenleg nem használható külföldön (nincs lehetőség roamingolásra); Csak alapcsomag vásárolható, készülékes csomag nem; Hangposta nem rendelhető hozzá; Bármelyik összegű feltöltőkártyával feltölthető; Érvényességi idők, értesítő SMS-ek megegyeznek a többi kártyás szolgáltatással.
A tarifacsomaghoz tartozó szolgáltatások: hívástartás, hívásvárakoztatás, hívásátirányítás, hívófél-azonosítás, hívószámküldés-tiltás, SMS-küldés.
A tarifacsomaghoz igénybe vehető további szolgáltatások: - PluszNulla; - Emelt díjas szolgáltatások; - Egyenleginformáció (172); - PannOnline; - Mobil bankfiók.
A tarifacsomag nem tartalmazza és nem is vehetők igénybe az alábbi szolgáltatások: - Wap; - GPRS; - Internet; - MMS és MMS album; - Fax és adat hívások; - Hangposta; - Roaming; - PáratlanSzám; - SMS 80.
A nevezett tarifacsomagról internetes honlapunk http://www.pgsm.hu/tarifacsomagok/kartyas/happy.php oldalán olvashat bővebben.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Számhordozhatóság alkalmával az előfizető a fogadó szolgáltatótól új SIM kártyát kap, de telefonszáma a "körzetszámmal" együtt változatlan marad. - A számhordozhatóságnak pont az a lényege, hogy az előfizető telefonszáma változatlan maradjon, így őt továbbra is a korábban megszokott mobilszámon érhetik el. - Tehát, az utolsó 9 számjegy megmarad. A számhordozhatóság miatt már nem az utolsó hét, hanem az utolsó kilenc számjegy szükséges az ügyfelek azonosításához.
Az új SIM kártya 250 db telefonszám 16 karakterrel, 25 db SMS, 50 db rögzített szám tárolására alkalmas.
Én ezt a választ kaptam "internetes megkeresésemre". A számhordozós dolgot nem a Happyvel kapcsolatban kérdeztem, mégis a kettő közé rakták be. Mindegy. Nem szedem ki (de nem azért, hogy kigúnyoljam őket, nincs is miért ezzel kapcsolatban), hogy lássátok, hogy a PGSM hogyan oktatja a laikus embert a témában.
|
hétf. jún. 07, 2004 20:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nézd csak meg mégegyszer...
partycsoka írta: Ha hinni lehet a PGSM díjszabásnak, akkor külföldre nem lehet Happyvel SMS-t küldeni. "Érdekes" csomagot raktak össze...
|
hétf. jún. 07, 2004 16:15 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na de akinek nem mondja el senki a "teljes történetet"???!!! Az majd a saját bőrén tapasztalja meg.
Ki kellene próbálni, rádumálnának e (pl. engem ha Lámának tetetném magam) a Pannonnál? Vagy korrektül kiválasztanák nekem a legjobb csomagot, ill. azt, hogy maradjak ha az a legjobb?
|
hétf. jún. 07, 2004 14:45 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Hát igen,a körítés kezd bejönni..
Most hívott anyám,hogy volt a pannonban és milyen tuti,mert látta,hogy van egy új díjcsomag,amivel 19 ft-ért lehet beszélni és neki az kell!!!! Mondtam neki,hogy nyugi,jöjjön haza és majd elmondom a teljes történetet...
|
hétf. jún. 07, 2004 11:42 |
|
|