|
Szerző |
Üzenet |
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
gasztonmartini írta: Az előbb irt ide Freunder,de a hsz-e csak kb 3'-ig volt látható
Kitöröltem, mert utána rájöttem, hogy 1 másik topicba írtam azt, csak összetévesztettem valamiért...
|
hétf. jún. 28, 2004 9:06 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
vizsla1 írta: Vagy vegyél Sagem myV-55-öt, erről is van külön topic. Ez is 40 ezer, mint a T610. Az áráért nagyon jó telefon! Előfizusan pedig tök olcsó, bár mondtad, hogy az nem érdekel. Pedig van egy csomag, amivel nagyon megérné . Nézz egy pcit körbe ezirányba is a fórumon .
Én 29.900-ért vettem Vitamaxban, azóta fölment volna?
|
hétf. jún. 28, 2004 9:01 |
|
|
gasztonmartini
arany tag
|
Nemigen,mert pont reklamálta
|
hétf. jún. 28, 2004 7:31 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
gasztonmartini írta: Az előbb irt ide Freunder,de a hsz-e csak kb 3'-ig volt látható
Meggondolta, és kitörölte.
|
hétf. jún. 28, 2004 7:28 |
|
|
gasztonmartini
arany tag
|
Az előbb irt ide Freunder,de a hsz-e csak kb 3'-ig volt látható
|
hétf. jún. 28, 2004 7:25 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Vagy vegyél Sagem myV-55-öt, erről is van külön topic. --------------------------. Az áráért nagyon jó telefon! Előfizusan pedig tök olcsó, bár mondtad, hogy az nem érdekel. Pedig van egy csomag, amivel nagyon megérné . Nézz egy pcit körbe ezirányba is a fórumon .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla hétf. jún. 28, 2004 19:53-kor.
|
vas. jún. 27, 2004 22:00 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Comma írta: srácok így visszaolvasva tényleg elég tág "témakört" írtam.Bocsi. A márkája teljesen mindegy, régen voltam nokia fun, most már nem túlzottan érdekel. Lehet régebbi is, használt is. Én színes kijelzőset szeretnék olyat ami támogatja az MMS-t. Azt a kis samsungot pont tegnap néztem a MediaMarkt-ban 32k-ért van. Öszegezve talán olyan telefont szeretnék ami mindenből tud egy "picit". Nincsen annyira kihegyezve a multimédiás, vagy az üzleti dolgokra mint pl: 3650-es nokia. Én még az SE t610-el szemezek azon a Samsung X450-en en kívül. Azért nem tudok dönteni mert, mivel nem ismerem annyira a telefonokat, lehet hogy ennyiért kapok egy régebbi használt de jobb telefont is. Nem szeretnék előfizetésest, meg kártyásat sem. Inkább veszek használtan, csak ne pannonos legyen. Köszönöm a gyors válaszokat.
Ha annyira nem értesz hozzá, inkább vegyél újat, azzal a szívás lehetősége minimális. Én (ha már említetted) a t610-et ajánlom (vodánál feltöltőkártyás csomagban pont 39900 . Kifutó modell (de ezért kiforrott a szoft), de sokat tud. Ha fényképet küldeni csak MMS-ben akarsz, arra jó a kamerája is.
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_arlista.asp
A t610 terminalos topicja:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=11428
Vagy ha nem vagy annyira mobilmániás
(értsd nem használod ki maximálisan a tel funkcióit) , ott a Nokia 6100 a t-mobilnál 44900-ért domino csomagban. Ez is jó kis teló, kinézetre ász (szubjektív, term.), kicsi, aksija jól bírja.
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSDominoSearchCmd?priceFrom=40000
A 6100 terminalos topicja:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=11318&highlight=6100
|
vas. jún. 27, 2004 21:53 |
|
|
Comma
ezüst tag
|
srácok így visszaolvasva tényleg elég tág "témakört" írtam.Bocsi.
A márkája teljesen mindegy, régen voltam nokia fun, most már nem túlzottan érdekel. Lehet régebbi is, használt is. Én színes kijelzőset szeretnék olyat ami támogatja az MMS-t. Azt a kis samsungot pont tegnap néztem a MediaMarkt-ban 32k-ért van. Öszegezve talán olyan telefont szeretnék ami mindenből tud egy "picit". Nincsen annyira kihegyezve a multimédiás, vagy az üzleti dolgokra mint pl: 3650-es nokia. Én még az SE t610-el szemezek azon a Samsung X450-en en kívül. Azért nem tudok dönteni mert, mivel nem ismerem annyira a telefonokat, lehet hogy ennyiért kapok egy régebbi használt de jobb telefont is.
Nem szeretnék előfizetésest, meg kártyásat sem. Inkább veszek használtan, csak ne pannonos legyen.
Köszönöm a gyors válaszokat.
|
vas. jún. 27, 2004 20:58 |
|
|
moi
ezüst tag
|
Mindenekelőtt: pre-paiddel vagy előfizetéssel legyen <40.000 ?
Valamint: akarsz maradni Nokia-júzer, vagy szeretnél kísérletezni?
Mellesleg 100%-ig szubjektív módon ajánlom a Samsung X450-et. Pont benne van az ár-intervallumban (pre-paid), amit kikötöttél, és roppantul megéri az pénz, amit kiperkálsz érte. Szép kijelző, szép hangok, elegáns, exkluzív, kicsi, könnyű, minőségi anyagokból készült, MMS, Java, GPRS... persze kérdés, hogy szimpatikus-e a kagylóhéj-dizájn.
|
vas. jún. 27, 2004 20:41 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Re: Milyen telót?
Ja, így azért kicsit ( ) nehéz. Vagy csak szimplán soroljunk 40k-s telókat?
Új/használt?
Melyik szolgáltató/független?
Szines/nem szines?
Modem+GPRS?
MMS?
Aksi meddig bírja?
Symbian?
Videó/fényképező?
MP3?
Rádió?
MMC?
Márka számít? (Nok, Siem, Sam, SE...)
Azaz összesítve: mire akarod használni?
Most kapásból ennyi. Jó lenne ha ezek közül amelyikben biztos vagy legalább arra válaszolnál!
|
vas. jún. 27, 2004 19:42 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Re: Milyen telót?
Comma írta: Sziasztok! Most szeretném lecserélni a telefonomat (3410 ). Max 40ezret szánok erre a projektre. Nagyon le vagyok maradva, és nem ismerem a telefonokat, ezért kérem a segítségeteket. Köszi a segítséget!
Ha az elképzeléseidről is írnál egyszerübb lenne a dolog...
|
vas. jún. 27, 2004 19:25 |
|
|
Comma
ezüst tag
|
Milyen telót?
Sziasztok!
Most szeretném lecserélni a telefonomat (3410 ). Max 40ezret szánok erre a projektre. Nagyon le vagyok maradva, és nem ismerem a telefonokat, ezért kérem a segítségeteket.
Köszi a segítséget!
|
vas. jún. 27, 2004 19:14 |
|
|