|
Szerinted etikátlan-e a Vodafone T-Mobile Relax ellenreklám?
Szerinted etikátlan-e a Vodafone T-Mobile Relax ellenreklám?
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
glad írta: Itt most én a topic eredeti témájára utaltam: "...Kedves T mobilos, Voda reklám ellenzők..." Én nem egekbe emelem a Vodát csak utaltam arra, hogy azok a T-mobilosok akik fikázták a Voda reklámját (és Relaxoseok lesznek vagy már azok is) valójában hálával tartoznak a Vodának ezért. Egy dolog, hogy mi volt a Voda motivációja, egy másik dolog az, hogy ez hasznos volt a relaxosoknak holott néhányan közülük kritizálták a reklámot.
Na, ez így már jobban hangzik...
|
csüt. júl. 08, 2004 20:29 |
|
|
glad
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: néha itt, néha ott
|
Macika írta: glad írta: Na most minden jelenlegi és jövőbeli T-mobil relaxos kezet csókolhat a Vodafonnak, mert ha nincs ez a vitatott reklám akkor szerintem a büdös életben nem lépi meg ezt a T-mobil:... Nem kell ennyire sarkosan fogalmazni. Kétségtelen, hogy a Voda hatására volt a dolog, ráadásul a T-mobile ismét füllentett (...a nagy sikerre való tekintettel...), de azért nem kell a Vodát az egekbe emelni. Nem jótékonyságból csinálja ezt, nem azért, hogy a Vodások összeüthessék a tenyerüket. Hanem kőkemény konkurenciaharcról van szó, az életben maradásához van szükség arra, hogy a konkurencia árai alá menjen, és minden törvényesen megengedhető módon reklámozza a termékeit.
Itt most én a topic eredeti témájára utaltam: "...Kedves T mobilos, Voda reklám ellenzők..."
Én nem egekbe emelem a Vodát csak utaltam arra, hogy azok a T-mobilosok akik fikázták a Voda reklámját (és Relaxoseok lesznek vagy már azok is) valójában hálával tartoznak a Vodának ezért.
Egy dolog, hogy mi volt a Voda motivációja, egy másik dolog az, hogy ez hasznos volt a relaxosoknak holott néhányan közülük kritizálták a reklámot.
|
csüt. júl. 08, 2004 18:28 |
|
|
tizedes
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 14, 2004 5:27 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Székefehérvár
|
Erdekes ugy forumozni,hogy a hszt nem tudom elolwasnh waprol,foleg ha Macika ir hozza- 1ik sem m1 1ebkent ez a topic mar off,nem?!
|
csüt. júl. 08, 2004 14:50 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
freunder írta: Szerintem meg teljesen igaza van gladnak, ha nincs a Voda, még mindig szopnak a relaxosok...
Nem írtam azt, hogy nincs igaza. Annyit írtam, hogy a fogalmazás kicsit provokáló és sarkított. Alapjában véve azonban igaz.
|
csüt. júl. 08, 2004 14:15 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Szerintem meg teljesen igaza van gladnak, ha nincs a Voda, még mindig szopnak a relaxosok...
|
csüt. júl. 08, 2004 13:34 |
|
|
Macika
Moderátor
|
glad írta: Na most minden jelenlegi és jövőbeli T-mobil relaxos kezet csókolhat a Vodafonnak, mert ha nincs ez a vitatott reklám akkor szerintem a büdös életben nem lépi meg ezt a T-mobil:...
Nem kell ennyire sarkosan fogalmazni. Kétségtelen, hogy a Voda hatására volt a dolog, ráadásul a T-mobile ismét füllentett (...a nagy sikerre való tekintettel...), de azért nem kell a Vodát az egekbe emelni. Nem jótékonyságból csinálja ezt, nem azért, hogy a Vodások összeüthessék a tenyerüket. Hanem kőkemény konkurenciaharcról van szó, az életben maradásához van szükség arra, hogy a konkurencia árai alá menjen, és minden törvényesen megengedhető módon reklámozza a termékeit.
|
csüt. júl. 08, 2004 10:57 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Ezt már leírták páran a fórumon
|
csüt. júl. 08, 2004 9:02 |
|
|
glad
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 445 Tartózkodási hely: néha itt, néha ott
|
Kedves T mobilos, Voda reklám ellenzők!
Na most minden jelenlegi és jövőbeli T-mobil relaxos kezet csókolhat a Vodafonnak, mert ha nincs ez a vitatott reklám akkor szerintem a büdös életben nem lépi meg ezt a T-mobil:
".....a legnagyobb hazai mobilcég július 1-től minden Relax díjcsomagjában jelentősen, a Relax 250 esetén pl. közel 40 százalékkal csökkenti percdíjait..."
Persze gondolom hozzájárult a dologhoz, hogy nem lett olyan népszerű a csomag mint amire a T mobil számított, de az utolsó koporsószög a Voda reklám volt nekik.
(Úgy látszik már a T-mobil ügyfelek se dőlnek be az aránytalan díjcsomagoknak.)
|
csüt. júl. 08, 2004 0:23 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
T68m = Grétsy László
Steve
szerk: név rosszul volt írva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve_Hun csüt. júl. 08, 2004 7:19-kor.
|
szer. júl. 07, 2004 21:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
igen, csak a vodánál kell elõre fizetni a havidíjat, a másik kettõnél, hogy a számlázás és a számla megértése könnyebb legyen utólag fizetendõ ez.
A pannonnál van/volt? még egy csavar a dolgoban, hogy bár utólag fizeted az elõfizetési díjat, de új szerzõdés kötésekor elkérnek egy hónapi havidíjat. Amit persze majd le is vonnak a kiállított kb. másfélhónapi számlából....
Az elõfizetési díj azért elõfizetés, mert megrendelsz egy szolgáltatást, azaz elõfizetsz rá. Hogy a számla kiegyenlítési mikor történik, az már szolgáltatója válogatja. A mobilszolgáltatókon túl, az upc elõre kér, a napi/havilapok ált. megrendelés után, de még az elõfizetési idõszakon belül, stb., stb.
Tehát egy régi forma, amikor még szó szerint volt értendõ az elõ/re/fizetés, átalakult egy kifejezéssé. Amikor már az elõfizetés egy szolgáltatás megrendelését jelenti.
|
szer. júl. 07, 2004 21:39 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Macika: Oooo... Arra gondoltam en is Osszekevertem oket
|
szer. júl. 07, 2004 20:40 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Odo írta: Június hónap havidíját csak júliusban fizetem. Ez egyébként pár éve van így, előtte előre kellett. Még emlékszem amikor váltottak, s nem kellett befizetni egyik hónapban a havidíjat. Akkor történt meg a csúsztatás.
Ja így lehet, de amikor még előfizus voltam a westelnél akkor előre kellett fizetni, és most a vodáét ismerem ott is előre kell fizetni. Nem tudtam, hogy a T-westel változtatott.
Bocs a félrevezetésért
|
szer. júl. 07, 2004 20:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
nyuszy írta: Elnezest kerek, nem tudtam, hogy a Voda ezt megvaltoztatta! Akkor viszont valoban felmerul a kerdes, hogy ez mitol elofizetes
Na várj, mi a Westelről/T-mobilról írogatunk itten.
A Voda úgy számláz, ahogy mondod.
|
szer. júl. 07, 2004 18:05 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Elnezest kerek, nem tudtam, hogy a Voda ezt megvaltoztatta! Akkor viszont valoban felmerul a kerdes, hogy ez mitol elofizetes
|
szer. júl. 07, 2004 17:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: nyuszy írta: Odo: A havidijat ELORE fizeted, ettol elofizetes Június hónap havidíját csak júliusban fizetem. Ez egyébként pár éve van így, előtte előre kellett. Még emlékszem amikor váltottak, s nem kellett befizetni egyik hónapban a havidíjat. Akkor történt meg a csúsztatás.
Ez így van, a többiek azonban előre kérik.
|
szer. júl. 07, 2004 17:35 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
nyuszy írta: Odo: A havidijat ELORE fizeted, ettol elofizetes
Június hónap havidíját csak júliusban fizetem. Ez egyébként pár éve van így, előtte előre kellett. Még emlékszem amikor váltottak, s nem kellett befizetni egyik hónapban a havidíjat. Akkor történt meg a csúsztatás.
|
szer. júl. 07, 2004 17:23 |
|
|
Vendég
|
Ezt én se értem mondjuk hogy mé előfizetésnek híják, de attól még UTÓLAG fizeted a számlát.(miután telefonáltál)
|
szer. júl. 07, 2004 17:12 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
nyuszy miért akarsz valamiről meggyőzni másokat, ami nem úgy van?????? istenem. UTÓLAG KELL FIZETNI A HAVIDÍJAT. olyan fura, hogy mintha süketek párbeszéde folyna itt.
"Az Előfizetői Szerződés alapján az Előfizető a Szolgáltató részére az általa nyújtott Szolgáltatásért a Szolgáltató által havonta, a tárgyhónapot követően kiállított és megküldött számla ellenében havi díjfizetésre kötelezett az Előfizetői Szerződés mindenkori mellékletét képező és a Szolgáltató által a vonatkozó díjrendeletek figyelembevételével egyoldalúan módosítható Díjszabás feltételei szerint. "
|
szer. júl. 07, 2004 17:11 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Odo: A havidijat ELORE fizeted, ettol elofizetes
|
szer. júl. 07, 2004 17:04 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Trabi TM írta: phallos írta: utolagos fizetes Csak tájékoztatásul: a T-mobile-nál a havidíjat, így a 100 percet is ELŐRE KELL fizetni . Csak a forgalmi díjat fizeted utólag...
Utólag kell fizetni a havidíjat!
|
szer. júl. 07, 2004 16:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
he7edik. írta: A T-mobile tarifái a gusztustalanok
Akkor legyél boldog a Vodafone kötelékében
|
szer. júl. 07, 2004 16:50 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
azért elkeserítő milyen felesleges viták vannak itt egy csomó fórumban
Macika azt kérem, hogy fogadd el, ha én úgy látom, a hozzászólásaid vodapáriak. nekem ez jött le és ezen megint kár vitatkozni. szerintem sokszor te is feleslegesen vagy cikizésből írsz a t-mobile-ról és néha indokolatlanul véded a vodát. pedig tök mindegy melyikről mit gondolunk, attól a másik nem fogja azt gondolni. szerintem lépjóünk ezen túl, főleg, emrt mint írtam, hogy az sem zavar ha valaki valamit nagyon szeret vagy pártol. max néha nem értek egyet.
Trabi Tm, szerintem rosszul tudod, a t-mobile-nál utólag kell fizetni a havidíjat. ez biztos. mi úgy fizetjük és kötve hiszem, hogy ez a mi családunkra vonatkozna csak. ha előfizetu veszel nem is kérnek előre havidíjat, mert utólag fizeted.
|
szer. júl. 07, 2004 16:35 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Medvegy: Te szegeny! Te csak következetlen vagy! Bezzeg nekem a primitiv jelzo jutott! Bar lehet hogy azert mert te moderator vagy!
|
szer. júl. 07, 2004 15:58 |
|
|
Macika
Moderátor
|
phallos írta: Elarulom Neked masodszorra is, mert most is hasonlo nagy mellenyel kerdezed meg ugyanazt mint jopar HSZel elorebb:
Relax nemzetkozi dijcsomagok Csoportos kedvezmeny Őszintén: Megértetted, amit írtam? Hogy Magyarország lakosságának kevesebb, mint 5%-a beszél olyan szinten idegennyelvet, hogy egy telefonbeszélgetést le tudjon bonyolítani egy idegen nyelven!!! Sajnos, ez a magyar valóság. Már a Vodánál is írtam, hogy sz @rt sem ér a nemzetközi csomagjuk. A T-mobilenál sem tartom figyelemre érdemesnek. A Csoportos kedvezmény jó dolog. A baj, hogy nem sokat ér. "A belföldi forgalmi díjból 2 előfizetés esetén összesen nettó 200 Ft-ot, 3 előfizetés esetén összesen 600 forintot, 4 vagy ennél több előfizetés esetén hívószámonként 300 forintot írunk jóvá havonta." Tehát két előfizetésnél előfizetésenként -100 Ft. Ettől még nem lesz olcsóbb a Vodánál. phallos írta: Es nyilvan az is elkerulte a figyelmedet, hogy lejjebb irtam Blakenek, hogy nem csak azt az 1-1 csomagot kell osszehasonlitani, hanem van mas csomag is a vilagon.
Nem kerülte el. Ebben a topicban most a relaxról illetve a vele szembe állítható Vodafone 150, 250, 500 tarifacsomagokról van szó.
Nem 15 évesek cserkészgyűlése van, aminek a témája: "Az én szolgáltatóm jobb, mint a tiéd, bebeeee!!!
|
szer. júl. 07, 2004 15:49 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
phallos írta: utolagos fizetes
Csak tájékoztatásul: a T-mobile-nál a havidíjat, így a 100 percet is ELŐRE KELL fizetni .
Csak a forgalmi díjat fizeted utólag...
|
szer. júl. 07, 2004 15:46 |
|
|
he7edik.
vas-tag
|
A T-mobile tarifái a gusztustalanok
|
szer. júl. 07, 2004 15:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
phallos írta: De aki tudja hogy azert 100 percet telefonal: annak akar az 1Ft is 1Ft ) (ha a nyolc masodperc az nyolc masodperc) Ez igen vicces volt, csak semmi köze a témához. Nincs a földön olyan ember, aki 30 napra előre meg tudja határozni, mennyit telefonál. phallos írta: olcsobb telefon vasarlasanak lehetosege Ez igaz. Ám az ember nem mindig tud új készüléket venni, vagy pénze nincs rá, vagy még köti az előző 2 év hűség. phallos írta: egyeb szolgaltatasok olcsobb hasznalata Aha. Mint például a pre-paidban ingyenes hívószámkijelzés, ami a relaxnál 200 Ft havonta... phallos írta: utolagos fizetes Ez legalább annyira előny, mint hátrány. Van, akit azt szereti, ha tisztán láthatja mennyi van még hátra (ebben világbajnos a T-mobile az USSD kódokkal!!!), vannak olyanok is, akik azt szeretik, ha az utolsó pillanatig ki tudják használni az előre befizetett összeget, előre tervezhető a költés. Vannak, akik már estek bele véletlen túlszámlázásba, és még ha korrekten is jóvá lett írva a vitatott összeg, még akkor is meg kell hitelezniük legalább 30-40 napra. phallos írta: nem fogy le a legrosszabkor a penz Ez olyan, mint a Condomos szeretkezés. Van aki ésszel szeretkezik és idejében felhúzza, van aki ész nélkül (de igen nagy szenvedéllyel) és AS (ahogy sikerül) módon védekezik. Ezt megint embere válogatja. Elindulása óta van Vitamax kártyám (sokan ismerik a számát), azóta nem fordult elő, hogy rosszkor fogyott volna le róla a pénz. Egyszerűen figyelni kell rá. Sajnos manapság az emberek szeretnek egyre kevesebb dolgot a fejükben tartani. phallos írta: "Na de ettől még nem értem meg azt, hogy miért kell a már meglévő kártyásnál egy rosszabb díjazású csomagot kihozni, majd azt hazudni, hogy nincs havidíj, ezéltal több lépcsőben is hülyének nézni az előfizetőket. " Mint feljebb irtam nem biztos hogy rosszabul jar. Egyetertek azon velemenyeddel, hogy a RELAXnak igenis van havidija. De egy valamit kifogasolnek ismet: a kovetkezetessegedet, es az elfogulatlansagodat. Nem személyeskedünk, ha jól emlékszem, ebben megegyeztünk. A következetességemmel nincs semmi baj. Tőled furcsa, hogy ezen érvekkel válaszolsz, ha sarokba szorulsz. Azért lennék következetlen és elfogult, mert azt mondom, hogy a T-mobile hazudott az országnak? Mert azt mondta, hogy nincs havidíj, holott van? Vagy hogy azt mondtam, hogy (általában) még mindig drágább, mint a Domino? phallos írta: "Hallottál már olyanról, hogy valaki vékonypénzű, de nagyon szeretne egy komolyabb telefont?" Ez egyszeruen allempatikussag. Ha valaki ennyire vekonypenztarcaju, akkor nem ertem hogyan teheti meg hogy evekig fizet a szolgaltatonak komoly penzeket? (álempatikusság 1 db l. Bocs ha véletlen volt.) Milyen komoly pénzekről írsz? Igenis vannak ismerőseim (és nem egy!), akik anno úgy vettek 24 hónap hűségre 3650-est a Vodánál, hogy nem lett volna esélyük sem máshol, máshogyan beszerezni ezt a típust. Azóta is azt használják. Ráadásul megelégedéssel (én már kiütést kaptam 3 hónap után a billentyűzetétől). phallos írta: Most nem akarok genyo lenni, de ez nem jotekonysagi verseny. Ezt Te is jol tudod. En sem vehetek meg mindent amit szeretnek, pedig elhiheted, hogy lenne egy-ket dolog. Es ezzel mindenki igy van. Ki alacsonyabb, ki magasabb szinten.
Fene tudja. Ha egy szolgáltató egy vékonypénzű (DE fizetőképes!) előfizetőnek lehetővé teszi, hogy hozzájusson olcsóbban egy jobb készülékhez, akkor annak én örülök. Van akiket bosszant, mert csak azt látják, hogy már a szegényeknek is olyan telójuk van, mint nekik.
|
szer. júl. 07, 2004 15:23 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Macika
Tudtam hogy bele bir valaki kotni.
Nem irtam le eleg vilagosan, hogy ezek nekem fontosak, es en ezert valasztom a tmobilt?
Es nem akarok senkit meggyozni arrol, hogy ugyanezekert valassza a tmobilt?
Ugyhogy nem erdekel hogy ezeket altalanossagnak tartod, mert ezek az en velemenyeim,
es mindegyik fontos nekem.
"Azonban légy szíves áruld el nekem, most, hogy mindkét (említett) szolgáltató percalapon számláz és minden hívásirányban azonos díjakat kér, hogyan lehet olcsóbb a drágább díjakat számlázó szolgáltató? "
Mondjuk teny, hogy kicsit felreertheto az iras, de ha figyelmesen elolvasod rajosz
hogy Blakenek arra a reagalasara irtam, miszerint en azt bizonygatom, hogy a tmobil
olcsobb. Tehat en nem a Relaxrol es a voda csomagokrol beszelek, hanem egyszeruen
arrol hogy a tmobil elofizeto is siman kijohet olcsobbra mint egy masik
szolgaltato elofizetojekent.
Es nyilvan az is elkerulte a figyelmedet, hogy lejjebb irtam Blakenek, hogy nem
csak azt az 1-1 csomagot kell osszehasonlitani, hanem van mas csomag is a vilagon.
"Mert ez a sztenderd szöveg addig jó volt, ameddig valaki büszke lehetett arra, hogy az ő telefonkönyvében csak Westelesek vannak, így mindig hálózaton belül telefonál. De most már édesmindegy."
Amirol irtam azalapjan nem edesmindegy.
De hogy nehogy kiforgasd megint a szavaim, ezert valaszolok a kerdesedre, ugy mintha
en valoban arrol irtam volna most, hogy a Relaxal olcsobbra ki lehet jonni
mint a voda csomagok eseteben. (mint ahogy azt Te beallitottad)
Elarulom Neked masodszorra is, mert most is hasonlo nagy mellenyel kerdezed meg ugyanazt
mint jopar HSZel elorebb:
Relax nemzetkozi dijcsomagok
Csoportos kedvezmeny
|
szer. júl. 07, 2004 14:53 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
phallos
"Kettonk kozul legalabb egyikunk HSZei ne legyenek primitivek."
Imadod ezt a szot...
de ugyebar akinek nem inge...
"Azert vagy beszukult, mert ha valakinek toled eltero velemenye van, vagy mas tart
fontosnak a mobil elofizetese kapcsan, akkor egybol leorditod, hogy hulyeseg, mert
mi szukseg van ra. Teszed ezt ugy mintha Te mindenkinek az igenyet ismerned, es mindet jobban
tudnal. Pl. ugyfelszolgalat hasznalhatosaga... "
1. csak a velemenyemet mondom el es az lehet az, hogy valami szerintem baromsag es hogy nem ertek valamivel egyet. Te velem nem ertesz egyet hidd el nem faj.
2. azt hiszem hogy ide egyeterteni es egyet nem erteni jarnak az emberek, jogom van egyet nem erteni veled, ettol lennek beszukult? Te ugyanugy a magadet hajtogatod!
3. Soha nem orditoztam senkivel! EZ AZ ORDITOZAS UGYANIS!
"Magyarázd el nekem hogy miért, jó?
Győzz meg! Jőjjenek a tények! Neked miért olcsóbb!
A hozzaallasod miatt ami az eddigi HSZeidben megmutatkozik teljesen felesleges Neked ESZerveket mondani.
De azert megorobalom (sajat velemeny, sajat kutfobol, ram vonatkozik, nekem ezek fontosak, keretik nem anyazni)
- szamomra eddig kifogastalan ugyfelszolgalat es segitsegnyujtas
- problemamentes es gyors szerviz kiszolgalas
- szamomra szinte kifogastalan terero
- a szolgaltatasok minosege is szinte kifogastalan
- problemamentes es rugalmas szamlakezeles
- azt kapom (es megkapom) amiben megallapodtam
- a sajat szokasaimnak megfeleloen kivalasztott tarifacsomag es a korulmenyek
lehetove teszik az olcsobb vagy adott esetben szinte azonos osszegert torteno telefonalast,
mint masik szolgaltato eseteben"
Nem felesleges nekem az eszerv hiszen tudod, hogy ertek 2>1 relaciobol. A gond ott van hogy allandoan a minoseget hajtogatod es nem az eszerveket. A minoseg relativ! (Az en joghurtom finomabb pl.) A reklamok is erre alapoznak! Ez hijjak' parasztvakitasnak.
Olcsobb? Szinte azonos? Te nem lattad azt a reklamot? (Tudod anno az a 40% nem volt szinte azonos, hanem majdnem a fele...)
Pont a tenyeken nem lehet vitatkozni... es nem valaszoltal a kerdesre... nem azt kerdeztem, hogy pl. jobb-e a T-mobil terereje... mert a tenyeken en nem vitatkozom...
"es en csak arra kertelek, hogy fogd fel, hogy
masnak mas fontos, mas eri meg jobban, es mas az olcso."
Szerintem az olcso/olcsobb az minden nyelven es minden kulturaban azt jelenti, hogy kevesebb valaminel... Azt jelenti hogy azonos szokasokat feltetelezve az egyiknel kevesebbet csengetsz mint a masiknal... jelen esetben a viszonyitasi alap a havi szamla es a beszedforgalom... (Erre vannak ugyanis ezek a csomagok kihegyezve) A fenti csomagokat figyelembe veve te egy varazslo vagy ha forintra azonosra vagy olcsobra hozod ki Relax-al...
Lehet hogy az en primitiv agyam csak a 2>1 relaciokat erti, de nem tudom hogy a tenyeken es bizonyossagokon alapulo gondolkodas miert zavar teged es miert azonositod a primitivseggel...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Blake szer. júl. 07, 2004 16:05-kor.
|
szer. júl. 07, 2004 14:50 |
|
|
Macika
Moderátor
|
phallos írta: ...de van akinek meg igy is olcsobbra jon ki mint masik szolgaltatonal.
Amit leírtál példának, azok általánosságok (bár némelyik - belátom - igenis fontos momentum, gondolok itt a szervizre és egyebekre).
Azonban légy szíves áruld el nekem, most, hogy mindkét (említett) szolgáltató percalapon számláz és minden hívásirányban azonos díjakat kér, hogyan lehet olcsóbb a drágább díjakat számlázó szolgáltató?
Mert ez a sztenderd szöveg addig jó volt, ameddig valaki büszke lehetett arra, hogy az ő telefonkönyvében csak Westelesek vannak, így mindig hálózaton belül telefonál. De most már édesmindegy.
|
szer. júl. 07, 2004 14:21 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Macika
"Tényleg, így a huszonvalahanyadik oldal tájékán meg tudja valaki mondani már, hogy miért nem ostoba az, aki egy Domino nap helyett pl. Relax 100-ast vásárol???
Ha kér hívószámkijelzést, akkor 35 Ft 1 perc, Dominónál meg 36 Ft. Megérheti ez az 1 Ft különbség, hogy valaki előfizető legyen és - ha kell, ha nem kell - ki kelljen fizetnie minden hónapban legalább 3300 Ft-ot???"
Az az ostoba, aki 1000 forintot (kotozkodes elkerulese vegett kb 33 percet) telefonal
es megis relaxot vesz.
De aki tudja hogy azert 100 percet telefonal:
annak akar az 1Ft is 1Ft ) (ha a nyolc masodperc az nyolc masodperc)
olcsobb telefon vasarlasanak lehetosege
egyeb szolgaltatasok olcsobb hasznalata
utolagos fizetes
nem fogy le a legrosszabkor a penz
"Na de ettől még nem értem meg azt, hogy miért kell a már meglévő kártyásnál egy rosszabb díjazású csomagot kihozni, majd azt hazudni, hogy nincs havidíj, ezéltal több lépcsőben is hülyének nézni az előfizetőket. "
Mint feljebb irtam nem biztos hogy rosszabul jar.
Egyetertek azon velemenyeddel, hogy a RELAXnak igenis van havidija.
De egy valamit kifogasolnek ismet: a kovetkezetessegedet, es az elfogulatlansagodat.
"Hhhmmm. Attól lennék elfogult Vodás, hogy azt mondom, a T-mobile hülyének nézte az előfizetőit, amikor teli torokból azt harsogta, hogy nála nincs havi díj, ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy a havidíj 100%-ban lebeszélhető? És vannak szép számmal, akik ezt be is kajálták, érik bennük a tudat tovább, hogy de jó, annál a szolgáltatónál vannak, aki már a havidíjat is megszüntette? "
Anno folyattunk egy vitat a voda ingyenes internet szolgaltatasarol.
Valahogy akkor nem volt problema az, hogy a voda "teli torokbol azt harsogta" hogy ingyenes internet.
Hiaba mondtak rola, hogy ingyen van, igazabol nem volt ingyen, mert igy vagy ugy
de fizetni kellet erte valamennyit.
De ott Te nagyon megvedted am a vodafont, hogy de igenis ingyen van akarhogy is.
Akkor most ha kovetkezetesnek es elfogulatlannak mondod magad, nem ertem ezt a mostani
nagy es hangzatos keresztes hadjaratodat bebizonyitando, hogy a tmobil hulyenek nezi
a sajat elofizetoit mert igenis van elofizetes.
"Hallottál már olyanról, hogy valaki vékonypénzű, de nagyon szeretne egy komolyabb telefont?"
Ez egyszeruen allempatikussag.
Ha valaki ennyire vekonypenztarcaju, akkor nem ertem hogyan teheti meg hogy evekig
fizet a szolgaltatonak komoly penzeket?
Most nem akarok genyo lenni, de ez nem jotekonysagi verseny. Ezt Te is jol tudod.
En sem vehetek meg mindent amit szeretnek, pedig elhiheted, hogy lenne egy-ket dolog.
Es ezzel mindenki igy van. Ki alacsonyabb, ki magasabb szinten.
Es Te hallotal mar olyanrol hogy: addig nyujtozkodj amig a takarod er?
|
szer. júl. 07, 2004 13:38 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Blake
"Nagyon szepen beszelsz baratom... "
Kettonk kozul legalabb egyikunk HSZei ne legyenek primitivek.
"BénaBélák: Többesszám. Gyk. általánosítás. Akinek nem inge ugyebár ne vegye magára. Bár bevallom veled kapcsolatban volt egy bujtatott szándékom a megszemélyesítésre. "
Jee, ha nem mondod fel sem tunik.
"Te nagyon meg akarsz engem győzni, a T-Mobil olcsóbb... "
Kedves Blake, legyszives mutass ra, hogy hol akartalak en meggyozni arrol, vagy barkit is
hogy a tmobil olcsobb? Kivancsian varom.
En senkit nem akarok arrol meggyozni, hogy olcsobb mert altalanossagban nem igy van.
Arrol igen, hogy van akinek meg van az oka, hogy meg igy is azt valasztja,
de van akinek meg igy is olcsobbra jon ki mint masik szolgaltatonal.
"Mutasd meg hogy te mennyire nem vagy "beszűkült", mint én!"
Azert vagy beszukult, mert ha valakinek toled eltero velemenye van, vagy mas tart
fontosnak a mobil elofizetese kapcsan, akkor egybol leorditod, hogy hulyeseg, mert
mi szukseg van ra. Teszed ezt ugy mintha Te mindenkinek az igenyet ismerned, es mindet jobban
tudnal. Pl. ugyfelszolgalat hasznalhatosaga...
Persze amikor leirom hogy igenis hasznalom, akkor azt fikazod...
Es mindemellett csak a 1-1 csomag osszeasonlitasaig terjed a kepesseged,
de addig persze nem, hogy nem 1-1 tarifacsomag van a vilagon, hanem tobb
valamelyest kolonbozo igenyekre specializalva.
"Magyarázd el nekem hogy miért, jó?
Győzz meg! Jőjjenek a tények! Neked miért olcsóbb! "
A hozzaallasod miatt ami az eddigi HSZeidben megmutatkozik teljesen felesleges Neked ESZerveket mondani.
De azert megorobalom (sajat velemeny, sajat kutfobol, ram vonatkozik, nekem ezek fontosak, keretik nem anyazni)
- szamomra eddig kifogastalan ugyfelszolgalat es segitsegnyujtas
- problemamentes es gyors szerviz kiszolgalas
- szamomra szinte kifogastalan terero
- a szolgaltatasok minosege is szinte kifogastalan
- problemamentes es rugalmas szamlakezeles
- azt kapom (es megkapom) amiben megallapodtam
- a sajat szokasaimnak megfeleloen kivalasztott tarifacsomag es a korulmenyek
lehetove teszik az olcsobb vagy adott esetben szinte azonos osszegert torteno telefonalast,
mint masik szolgaltato eseteben
"Isten az atyám, ha elmondod rohanok és szolgáltatót váltok! Nem viccelek, mer én oda megyek ahol összességében jobban megéri és baromi kíváncsi vagyok hogy hol rontottam el! "
Nem kertelek ra, hogy valts. Nem erdekel. En tudom azt hogy az emberek nagyresze el tudja donteni,
hogy mi neki a jo, es ezert senkit nem nezek hulyenek, csak azert mert a velemenye elter az enyemtol.
Nekem igy eri meg jobban, es masnak is, es en csak arra kertelek, hogy fogd fel, hogy
masnak mas fontos, mas eri meg jobban, es mas az olcso.
|
szer. júl. 07, 2004 13:38 |
|
|
Odo
Moderátor
|
KOCsi írta: Odo írta: blindes írta: 3. - 40.000Ft ott kell hagynod:szal: nok 6230:39.990ft+40eft Én inkább a márkát megfizetem mint a gagyi **** (original <-> kínai ****) Tényleg, a kedvenc kauciómat ki is felejtettem. Akár 80-at is képesek elkérni. Ott akkor már valóban veled van vmi gáz, ha 80-at kértek tőled!
Üzleti előfizetés volt, de egy hetet várni kellett rá. Nem az én nevemen lett volna, a céggel pedig semmi probléma nem volt. Feketelistán sem volt rajta az illető.
A második céges előfizetéshez pedig egy hét múlva se tudták megmondani mennyit kérnek, ezért hagytuk a fenébe.
A T-Mobile-nál elintézték 1 órán belül. Kaució nélkül...
|
szer. júl. 07, 2004 11:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Mobilio írta: Macika nem érdemes ezen vitatkoznunk, nem erre való a fórum. amit itt olvastam tőled abból három kártya itt vagy ott nagyon az látszik, hogy vodapárti vagy de nagyon. viszont ez nem baj!! miért ne lehetnél. szerintem ez legyen szíve joga bárkinek.
Akkor nem az én hsz-eimet olvastad, vagy nem tudod, mit jelent az elfogult szó.
Olyankor emelem fel a szavamat valamely szolgáltató védelmében (ez leggyakrabban a Voda, kevésbé gyakran a Westel, és igen ritkán a Pannon), ha olyan vélemények látnak napvilágot, amik véleményem és tapasztalatom szerint nélkülözik a valóságalapot.
1995 óta van Westelem, 1996 óta Pannonom és csak 2002 óta Vodám. 2002 után is maradt a két régi kártya, ha annyira nagyon Voda-majmoló lennék, akkor nem így lenne, nem gondolod? Nekem is nagyon sok problémám volt velük, kezdetben. Azonban én (pár fórumtársammal ellentétben) tudom, mi miatt tud valami olcsóbb lenni.
Akik hajlandóak elfogadni az olcsóbb ár érdekében bizonyos kompromisszumokat, azok jól járhatnak a Vodával, mert alapjában véve olcsó. Akik nem, azoknak a szolgáltatója a másik kettő közül kell kikerüljön.
Leírom még egyszer, hogy túl vagyok már azon a koron, hogy csoportosítsam a játszótársaimat azok szerint, hogy melyik együttest szeretik, mi a kedvenc rágógumimárkájuk és hogy szeretik-e a FoxKids csatornát.
Pontosan ugyanúgy lehet szeretni és tisztelni egy embert, amiért úgy használja a T-mobil szolgáltatásait, hogy fogalma sincs róla, milyenek a percdíjak (nem érdekli, nincs rászorulva, hogy foglalkozzon vele), mint valaki olyasvalakit, aki 3 gyereket tart el alkalmazotti fizetéséből, és minden fillér számít neki, ha valami 5 Ft-tal olcsóbb, akkor már azt veszi a Közértben és ha mindenképpen szüksége van mobilra, akkor a Vodát választja.
Értelmetlen dolog kasztosodni a mobilszolgáltató alapján. Teljesen szükségtelen (és mint bebizonyosodott, káros is az emberek jellemére) ha azt akarják érzékeltetni velük úton-útfélen, hogy ők különbek csak azért, mert 'az ő mobiljukban Westel szív dobog'.
Ugyanígy idióta dolog, ahogyan a Voda indított itthon az '50 millió ember barátságával'. Aztán ők ezt észre is vették, átálltak a minimális költségvetésű reklámokra. Meg kell mondjam, szerintem üdítő színfoltok a mai egyre professzionálisabb, egyre jobban számítógépanimált, 5.1-es hangú reklámfilmek között. Nincsen bennük a bárgyú, de bombatestű anyuka, az idióta apuka, és az egyéb sztereotípiák. A mai (olykor igen szomorú) magyar valóságot tükrözik reklámjaikban. És emiatt tetszik. Másnak meg emiatt nem.
|
szer. júl. 07, 2004 11:30 |
|
|
KOCsi
arany tag
|
Odo írta: blindes írta: 3. - 40.000Ft ott kell hagynod:szal: nok 6230:39.990ft+40eft Én inkább a márkát megfizetem mint a gagyi **** (original <-> kínai ****) Tényleg, a kedvenc kauciómat ki is felejtettem. Akár 80-at is képesek elkérni.
Ott akkor már valóban veled van vmi gáz, ha 80-at kértek tőled!
|
szer. júl. 07, 2004 11:20 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
Macika nem érdemes ezen (ott van jobb szélen a szerkesztés, javítható utólag is a hsz!) vitatkoznunk, nem erre való a fórum. amit itt olvastam tőled abból három kártya itt vagy ott nagyon az látszik, hogy vodapárti vagy de nagyon. viszont ez nem baj!! miért ne lehetnél. szerintem ez legyen szíve joga bárkinek.
|
szer. júl. 07, 2004 8:28 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: És a T-Mobile-nál nincs rajt ocsmány Live! menü. Le lehet szedni, persze, de a gari is ugrik.
Bizony nincs. Náluk T-mobile-specifikus menü van rajta.
Külön PPM dukál flasheléskor a Vodának, a T-mobile-nak, a Pannonnak és egy negyedik az OPEN szoft, ami gyárilag független (nem lockilag, hanem paraméterek tekintetében (pl. wap, MMS és társai).
|
kedd júl. 06, 2004 23:52 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Trabi TM írta: A számlatartozást az eladó nem tudja ellenõrizni, de a voda igen. Ezért van a hitelbírálat. Erre van egy külön csoport a vodánál (már a T-mobile-nál is) akik ezzel foglalkoznak egész nap. Lekérdezik a másik két szolgáltatótol, hogy feketelistás-e az illetõ (a feketelistát kiadják egymásnak ), sõt bizonyos gyanus esetekben lekérdezik az ottani vezetékes szolgáltatót is, és esetleg a közüzemi szolgáltatókat is, hogy nincs-e valahol nagy hátraléka.
kicsit off:
meg tudnád-e nézni vagy valaki meg tudná-e nézni, hogy pl. én szerepelek-e valamelyik szolgáltató vagy bank feketelistáján.
Ezt azért kérdem, mert hallottam pár rémtörténetet, hogy valaki azon van, aztán nyista neki bármi hitel. Ja, és nemrég keresett meg a citibankos fickó, hogy ilyen **** kártyát tud nekem adni csak adjak neki a nevemen lévõ számlát, még munkahelyi igazolás se kell. Kérdeztem havi 20-as számla megfelel, mire õ: nagyon jó, havi 4-5ezres is már ok. Beadtam a papírokat, 3 havi telefonszámlát részletezéssel együtt + egyéb papírokat, aztán két hétre rá visszaküldték az egészet.
Még annyit se mondtak/írtak, hogy te kis hülye, esélyed sincs nálunk. Semmit, csak a beadott papírokat küldték vissza, sem elutasítás, sem indoklás, semmi!
Na, ezért gondoltam, hogy hátha ügyesen fenn vagyok egy ilyen **** listán. Ja, és mit szól ehhez az adatvédelem? És mekkora kártérítésre lehet perelni a listázó cégeket, ha valaki tévesen van fenn?
|
kedd júl. 06, 2004 23:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Tudod, az ilyen magamfajta csórónak túl drága a többi, azokat csak alibiből tartom, hogy fedezzem a Voda-imádatomat. Az ilyen nincsteleneknek a Voda való (tudom, hogy szerinted is). Igen, jól tudod, hajléktalanszagom is van... Az előfizetési díjakat meg a T-mobile/Pannonnál felfogom jótékonysági adakozásnak.
Tudom, hogy nem én voltam ott megszólítva! Csak utána. S mivel úgy állípodtunk meg, hogy nem szólunk egymáshoz, ezért reagáltam a másikra is.
Lehet hogy meglepő, de válaszod teljesen mellőzte az iróniát, tekintve a kérdés egyszerű mivoltát.
|
kedd júl. 06, 2004 23:49 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Ha már így megszólítottál. A Vodafone a legolcsóbb, és gondolom Neked is az éri meg a legjobban. Akkor minek van 3 előfizetésed? Ezt már nem tudom hány hozzászólásodban olvastam.
Nem vagyok szívbajos. Ha Téged akarlak megszólítani, megteszem névvel együtt. Itt speciel nem Rád gondoltam, sőt nem is Neked írtam, hogy hány előfizetésem van. Jó lenne, ha akkor válaszolnál csak, ha Neked címezve írtam valamit.
Tudod, az ilyen magamfajta csórónak túl drága a többi, azokat csak alibiből tartom, hogy fedezzem a Voda-imádatomat.
Az ilyen nincsteleneknek a Voda való (tudom, hogy szerinted is).
Igen, jól tudod, hajléktalanszagom is van...
Az előfizetési díjakat meg a T-mobile/Pannonnál felfogom jótékonysági adakozásnak.
|
kedd júl. 06, 2004 23:38 |
|
|
xy_
ezüst tag
|
Raven_ írta: kukacwap írta: Végre normális T-mobile -osok! ) Kösz a többiek nevében is kukacwap írta: Ebből ők is profitálhatnak, hiszen ha nagy pofon volt, akkor arra lesznek reagálások, és nem fogják emelni a percdíjaikat... Lehet, hogy nem emelnek, de a többiek csökkentenek Egyébként szerintem ebbe a reklámba se gondolnak bele akik a relaxot választják. u.i.: én azért jól megvagyok a domino NAP + wapos SMS-el
Neked van WAP sms ?? Akkor az erni oldala ennyire elavult lenne???
Adj valami elérést a wap sms hez, pls.
|
kedd júl. 06, 2004 23:34 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Odo írta: Szóval az eladó jóindulatától függ? Hm, hogy fér hozzá, ahhoz, hogy másnál számlatartozása van?
Ez így igaz. Nagymértékben függ az eladó jóindulatától is.
A számlatartozást az eladó nem tudja ellenőrizni, de a voda igen. Ezért van a hitelbírálat. Erre van egy külön csoport a vodánál (már a T-mobile-nál is) akik ezzel foglalkoznak egész nap. Lekérdezik a másik két szolgáltatótol, hogy feketelistás-e az illető (a feketelistát kiadják egymásnak ), sőt bizonyos gyanus esetekben lekérdezik az ottani vezetékes szolgáltatót is, és esetleg a közüzemi szolgáltatókat is, hogy nincs-e valahol nagy hátraléka.
|
kedd júl. 06, 2004 23:31 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Egyébként Neked is leírom, hogy mindhárom cégnél van előfizetésem elég régóta már, a Westelnél pl. 1995 nyara óta. Nem véletlenül tartottam meg a mai napig, mert én is őket tartom a legjobbnak. Ettől azonban még megfogalmazhatok kritikát velük szemben, sajnos az utóbbi időben egyre többet. A Vodát pedig azokkal szemben védem meg, akik ész, észérvek és saját tapasztalat nélkül, a szomszédtól hallott infók alapján minősítik a céget.
Ha már így megszólítottál. A Vodafone a legolcsóbb, és gondolom Neked is az éri meg a legjobban. Akkor minek van 3 előfizetésed? Ezt már nem tudom hány hozzászólásodban olvastam.
|
kedd júl. 06, 2004 23:29 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Nem is gondolod, hány olyan ember van, akinek 37e Ft-nyi árkülönbség megéri, hogy lecseréltesse a szoftot rajta.
OFF (személyeskedés ON) Miért van az, hogy eddig nem volt szinte egyetlen hsz-ed sem, amitől ne nyílott ki volna a zsebemben a bicska?
Most is ez a beleérzőképesség... És mi is a konkrét problémád? Ha meg mindegyik hozzászólásomtól bevörösödsz, akkor talán nem kéne elolvasni őket. Nagyon egyoldalú, és teljesen elfogult vagy, csak ezt pont Te nem veszed észre. Macika írta: Hallottál már olyanról, hogy valaki vékonypénzű, de nagyon szeretne egy komolyabb telefont? Egy olyat, amit nem akkor tud csak megvenni, amikor már a fenébe leesett az ára, mert már mindenkinek olyan van? Egy olyat, amit 77e Ft-ért nem, de 40e Ft-ért meg tud venni? Esetleg még egy 20-as kaució is belefér, mert még mindig 17e Ft-tal bentebb van. Az előleget meg majd úgyis lebeszéli... Bocs a személyeskedésért, de nagyon zavar ez Benned. ON
Igen, vegye meg részletre...
|
kedd júl. 06, 2004 23:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Trabi TM írta: Odo írta: A 6230-at most csökkentette csak a Vodafone. És a T-Mobile-nál nincs rajt ocsmány Live! menü. Le lehet szedni, persze, de a gari is ugrik. A gari csak akkor ugrik, ha nem teszik vissza mielőtt beviszed gariba... Ha ez vkinek jó, hogy cserélgesse a szofvert a telóján...
Nem is gondolod, hány olyan ember van, akinek 37e Ft-nyi árkülönbség megéri, hogy lecseréltesse a szoftot rajta.
OFF (személyeskedés ON)
Miért van az, hogy eddig nem volt szinte egyetlen hsz-ed sem, amitől ne nyílott ki volna a zsebemben a bicska?
Most is ez a beleérzőképesség...
Hallottál már olyanról, hogy valaki vékonypénzű, de nagyon szeretne egy komolyabb telefont? Egy olyat, amit nem akkor tud csak megvenni, amikor már a fenébe leesett az ára, mert már mindenkinek olyan van? Egy olyat, amit 77e Ft-ért nem, de 40e Ft-ért meg tud venni?
Esetleg még egy 20-as kaució is belefér, mert még mindig 17e Ft-tal bentebb van. Az előleget meg majd úgyis lebeszéli...
Bocs a személyeskedésért, de nagyon zavar ez Benned.
ON
|
kedd júl. 06, 2004 22:55 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Idézet: Szóval az eladó jóindulatától függ?
Teljes mértékben, egyik üzletben kérnek, másikban nem..., sajna így megy
|
kedd júl. 06, 2004 20:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Trabi TM írta: Odo írta: Nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs a T-Mobile-nál. Egyébként elárulom Neked, hogyha 80e-t kérnek a vodánál az 95% az eladó miatt van, és az eladó kérte a kauciót, a maradék 5%-ban pedig számlatartozása van a tagnak valamelyik mobilcégnél
Szóval az eladó jóindulatától függ? Hm, hogy fér hozzá, ahhoz, hogy másnál számlatartozása van?
|
kedd júl. 06, 2004 20:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Odo írta: Nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs a T-Mobile-nál.
Egyébként elárulom Neked, hogyha 80e-t kérnek a vodánál az 95% az eladó miatt van, és az eladó kérte a kauciót, a maradék 5%-ban pedig számlatartozása van a tagnak valamelyik mobilcégnél
|
kedd júl. 06, 2004 20:33 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Tudom, ezért írtam, hogy:
Trabi TM írta: Itt kell hogy megemlítsem, hogy a T-mobile is kérhet 80e kauciot
|
kedd júl. 06, 2004 20:30 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Trabi TM írta: Odo írta: Munkanélkülitől? Azt nem tudom, hogy kitől, de azt igen, hogy Ők is kérhetnek. Az más kérdés, hogy nem annyira szigoru a hitelbírálat mint a vodánál, de azért már van náluk is. Sőt tudomásom szerint várható a pannonnál is év végéig, de nem biztos forrásból van ez az infó...
Nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs a T-Mobile-nál.
|
kedd júl. 06, 2004 20:26 |
|
|