Szerző |
Üzenet |
peteraxx
arany tag
Csatlakozott: hétf. júl. 19, 2004 22:01 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
blueye írta: peteraxx írta: most oktoberben 90%-os kedvezmennyel lehet kiprobalni a koktel csomagokat.
Kerdes csak az, hogy most erre az egy honapra kapok @t-mail emailt, s akkor mi lesz ezzel egy honap mulva?
Mint ahogy mi lesz akkor, ha az eddigi ingyenes @westel900.net-es ingyenes ertesitom elveszodik a koktel megkotesenek pillanataban. Mert abban csak 50 e-mail ertesito van.
Atlatja ezt valaki?
Udv. Miért veszne el? Nekem maradt a westel900.net-es, nem kértem a koktél mellé t-email-est.
az ingyenes sms értesítőt sem veszítetted el?
|
szomb. okt. 02, 2004 11:34 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
peteraxx írta: most oktoberben 90%-os kedvezmennyel lehet kiprobalni a koktel csomagokat.
Kerdes csak az, hogy most erre az egy honapra kapok @t-mail emailt, s akkor mi lesz ezzel egy honap mulva?
Mint ahogy mi lesz akkor, ha az eddigi ingyenes @westel900.net-es ingyenes ertesitom elveszodik a koktel megkotesenek pillanataban. Mert abban csak 50 e-mail ertesito van.
Atlatja ezt valaki?
Udv.
Miért veszne el? Nekem maradt a westel900.net-es, nem kértem a koktél mellé t-email-est.
|
szomb. okt. 02, 2004 6:55 |
|
|
peteraxx
arany tag
Csatlakozott: hétf. júl. 19, 2004 22:01 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
most oktoberben 90%-os kedvezmennyel lehet kiprobalni a koktel csomagokat.
Atlatja ezt valaki?
Udv.
|
pén. okt. 01, 2004 21:54 |
|
|
Vendég
|
blueye írta: Mi van a westel-t-mobile-lal. Nem szoktam meg tőlük ezt a nem odafigyelést!!!
A hölgy, akivel beszéltem, megköszönte, hogy részletesen elmondtam a hibákat. A szolgáltatást most indítják, és sokat segítünk ezekkel a jelzésekkel.
Amilyen kultúráltan, gyorsan intézkedtek, én elnézem nekik ezt a kis bakizást.
|
pén. szept. 03, 2004 15:04 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
blueye írta: Hoppá!!! Ezt a választ kaptam: "A WAP START szolgáltatás felfüggesztéséhez, a KoktélMini szolgáltatás felfüggesztése szükséges !! "
Miért is?
Ezért:
'WAP forgalmi díj a csomagban foglalt adatmennyiség felhasználását követően: WAP Start díjcsomag szerint'
|
pén. szept. 03, 2004 15:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Hoppá!!! Ezt a választ kaptam:
"A WAP START szolgáltatás felfüggesztéséhez, a KoktélMini szolgáltatás felfüggesztése szükséges !! "
Miért is?
|
pén. szept. 03, 2004 14:33 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Nekem is bekapcsolták automatikusan, pedig nem kértem.
Mi van a westel-t-mobile-lal. Nem szoktam meg tőlük ezt a nem odafigyelést!!!
|
pén. szept. 03, 2004 14:32 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Silver írta: Igen. GRPS WAP Pluszom volt; megrendeltem a Minit, fél óra múlva semmi sem ment. Beszóltam az ÜSZ-re, a hölgy látta, hogy a gép automatikusan (!) megrendelte mellé a WAP Startot is, erre figyeljetek oda! Elkérték a számom, 10 perc múlva visszahívtak, megcsinálták, azóta minden oké.
Én pont ugyanezen mentem át. Engem is visszahívtak, igaz erre én kértem a fiatalembert (majd újra én fogok 15 percet várni, mire eljutok hozzájuk...).
Most megyek megnézem a "wapstart statusomat".
|
pén. szept. 03, 2004 14:28 |
|
|
Vendég
|
Odo írta: Megrendeltem neten, de persze nem működik a wap. Esetleg vki járt még így?
Igen.
GRPS WAP Pluszom volt; megrendeltem a Minit, fél óra múlva semmi sem ment. Beszóltam az ÜSZ-re, a hölgy látta, hogy a gép automatikusan (!) megrendelte mellé a WAP Startot is, erre figyeljetek oda!
Elkérték a számom, 10 perc múlva visszahívtak, megcsinálták, azóta minden oké.
|
pén. szept. 03, 2004 13:52 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
blueye írta: Én is így jártam, beszóltam a 1230-ra azóta megy. Még jó hogy szerintük mindent lehet neten intézni.
|
szer. szept. 01, 2004 17:12 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Most a K.A.P. nem megy netről! Legalábbis nekem!
|
szer. szept. 01, 2004 17:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Odo írta: Megrendeltem neten, de persze nem működik a wap. Esetleg vki járt még így?
Én is így jártam, beszóltam a 1230-ra azóta megy.
Még jó hogy szerintük mindent lehet neten intézni.
|
szer. szept. 01, 2004 16:59 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
blueye írta: Folytatom kis monológomat: Ilyen néven szerepel a kétféle koktél: Komplex MM csomag Light Komplex MM csomag Heavy Én rájöttem, gondolom más is rájön, hogy mit takarnak a nevek, de webfejlesztőknek ennyi idő alatt igazán elmondhatták volna a marketingesek, hogy mit találtak ki.
Ezt jól megkeverték mint a köhömm "koktélt"!
|
szer. szept. 01, 2004 16:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Megrendeltem neten, de persze nem működik a wap. Esetleg vki járt még így?
|
szer. szept. 01, 2004 16:46 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Folytatom kis monológomat:
Ilyen néven szerepel a kétféle koktél:
Komplex MM csomag Light
Komplex MM csomag Heavy
Én rájöttem, gondolom más is rájön, hogy mit takarnak a nevek, de webfejlesztőknek ennyi idő alatt igazán elmondhatták volna a marketingesek, hogy mit találtak ki.
|
szer. szept. 01, 2004 13:49 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Bár ne lenne fent. Hihetetlen lassú az internetes ügyfsz. Biztos mindenki most aktiválja a Koktél csomagját.
|
szer. szept. 01, 2004 13:39 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
blueye írta: Aktiválta már valaki a koktél csomagot. Úgy látom interneten még nem lehet...
Már lehet.
|
szer. szept. 01, 2004 13:19 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Aktiválta már valaki a koktél csomagot. Úgy látom interneten még nem lehet...
|
szer. szept. 01, 2004 9:39 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Hat, napidijas gprs-el alkalamankent lehet hasznalni, de tenyleg draga (azert a gprs havidija sem olcso, ha elofizetsz ra).
A westel900.net-es cimeket pedig pop3-al el lehet erni barmilyen nethozzaferessel. Amugy ezeknek is @t-email.hu lett mar a vege, de maga a szolgaltatas nem valtozott.
|
hétf. aug. 30, 2004 13:37 |
|
|
nostromo77
ezüst tag
|
peteraxx írta: wapstart? akkor viszont értem már, hogy miért nem akar ez a fajta GPRS működni a PDA-val, ezek szerint ez csak wapra jo... basszus, sehogy sem akar összejönni, amit akarok.
Naszóval:
Internetet csak a GPRS Internet és GPRS Internet Plus csomagokkal tudod elérni, elöbbinek 2500, utóbbinak 4000 Ft a bruttó havidíja, melyekben 10, illetve 50 MB adatforgalom van.
Telefon e-mail kliensét be lehet állítani, hogy bizonyos időközönként ellenőrízze a postafiókot, viszont ez hosszútávon baromi drága, mivel ha nem jön e-mailed, az akkor is kb. 3-4 KB-os adatforgalom, ami a számlázás miatt 10 KB-nak számlázódik. Innentől meg egy kis számolással kiszámolható, mennyibe is kerül ez egy hónapban.
Üdv: NS
|
hétf. aug. 30, 2004 10:29 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
wapstart? akkor viszont értem már, hogy miért nem akar ez a fajta GPRS működni a PDA-val, ezek szerint ez csak wapra jo... basszus, sehogy sem akar összejönni, amit akarok.
|
vas. aug. 29, 2004 16:47 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
peteraxx írta: Elobb a T-mobile internetes ügyfélszolgálatán aktiváltam valami GPRS-t, aminek nincs havidíja, de közben nem is a GPRS One, tehát alkalmankénti 300 Ft sincs. Az ára: 13 Ft / 10 kbyte. Erõsítsetek meg, hogy ez tényleg ennyi, semmi plusz díj nincs. Ez ugyanis tök oké lesz PDA használatára.
Üdv: Péter
wapstartnak hívják és tényleg jobban megéri mint az alap wap szolgáltatás, ami valami 325? 375? Ft/hó.
|
vas. aug. 29, 2004 16:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Az tényleg annyi,nekem is az van,ha nagy ritkán mindenképp kell vmi a wapról.
|
vas. aug. 29, 2004 16:09 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
Elobb a T-mobile internetes ügyfélszolgálatán aktiváltam valami GPRS-t, aminek nincs havidíja, de közben nem is a GPRS One, tehát alkalmankénti 300 Ft sincs. Az ára: 13 Ft / 10 kbyte. Erősítsetek meg, hogy ez tényleg ennyi, semmi plusz díj nincs. Ez ugyanis tök oké lesz PDA használatára.
Üdv: Péter
|
vas. aug. 29, 2004 16:05 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
peteraxx írta: Azt sem ertem, hogy tudtommal a Qtek és egyéb okostelefonok folyamatosan kapják az e-maileket, ezek szerint nagyon sokat kell fizetni ezert a folyamatos kapcsolatert. Bizony sokat kell büvészkednem a három szolgáltató különféle karijaival, hogy kicsit kevesebb legyen a költség. Tanácsolnám valamelyik másik szolgáltató GPRS csomagjának használatát, a dijmentes SMS megérkezése után.
|
szomb. aug. 28, 2004 23:42 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
[quote="csendes"]Amennyiben jól tudom post előfizuhoz három e-mail fiók kérhető, a dominóhoz egy.
A meglévő e-mail fiók addig marad amig a kari él ill. amig a tulajdonos nem kéri törölni. A westel900.net-es e-mail fiókok csak wapon érhetők el.
A koktél csomag úgyis szept. 1.-től kérhető, addig eldöntheted.
Az e-mail kliens csak net elérésre alakalmas GPRS csomaggal müködik.[/quote]
Koszi, kezd tisztulni a kep. Mondjuk a jonak latszi koktel csomag innentol kezdve nem erdekel, ha csak wapozni lehet vele, mert ezek szerint a PDA-s netezest buknam azzal, meg az e-mail klienst is.
Egyebkent azt meg mindig nem ertem, hogy a nevem@t-email cim az enyem a nevem@westel900.net miatt, es mukodik is. Ha en ezt kernem most koktelban, akkor kepesek lennenek hozzacsatolni fizetos SMS-t a 100 folott, holott korabban ingyen jott a nevem@t-emailre is 1000 akar havonta....szoval furcsak azert.
Azt sem ertem, hogy tudtommal a Qtek és egyéb okostelefonok folyamatosan kapják az e-maileket, ezek szerint nagyon sokat kell fizetni ezert a folyamatos kapcsolatert.
|
szomb. aug. 28, 2004 23:20 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Amennyiben jól tudom post előfizuhoz három e-mail fiók kérhető, a dominóhoz egy.
A meglévő e-mail fiók addig marad amig a kari él ill. amig a tulajdonos nem kéri törölni. A westel900.net-es e-mail fiókok csak wapon érhetők el.
A koktél csomag úgyis szept. 1.-től kérhető, addig eldöntheted.
Az e-mail kliens csak net elérésre alakalmas GPRS csomaggal müködik.
|
szomb. aug. 28, 2004 22:32 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Itt vagyok! Lezárt szolgáltatás, nem szünik meg! Ha kötsz egy GPRS előfizetést, nem fontos e-mail szerződést kötni. Ha meg a Koktél mellé megkapod, akkor az teljesen új mail lesz.
|
szomb. aug. 28, 2004 21:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nyugi!
Vannak itt a fórumon profi tmob felhasználók, email klienssel.
Majd ha ők is észreveszik a topikot és a kérdésed, megkapod a normális választ!
|
szomb. aug. 28, 2004 21:15 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
[quote="Meggylé"]A megnézés is forgalom.[/quote]
És az sok kbyte?
Mostmár végképp elvesztem, mert tulajdonképpen akkor a legjobban azzal járok, ha maradok a mostani verziónál. Betárcsázós internet, de legalább rögtön jön az értesítő arról, hogy e-mailt kaptam és hogy kitől.
Ha reklámhang még itt van, akkor válaszolj még légyszi arra, hogy miből gondolod, hogy nem szűnik meg az ingyen sms majd (t-emailekhez nincsen, és előbb-utóbb megszűnik majd a régi)? Miét független ez a GPRS-től? Én ugyanis ha most kötök egy GPRS előfizetést, akkor megkapnám azt az e-mailt, ami már eleve megvan, viszont rendelnének hozzá drága sms-értesítőt. Szóval buknám.
|
szomb. aug. 28, 2004 21:09 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Azért van ingyen, mert akik régen ezt használták, mindenlépp ingyen volt az értesítés. De ez az ingyen SMS értesítős mail már nem megrendelhető! A Koktélban pont ez /is/ jó, hogy akinek már nincs ilyen mailje, mégis kap 50/100 db. értesítést.
|
szomb. aug. 28, 2004 21:06 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
A megnézés is forgalom.
|
szomb. aug. 28, 2004 21:00 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
[quote="Meggylé"]Ha olyan a teló, amiben meglehet adni, hogy az emileket milyen sűrűséggel kérdezze le, akkor nem kell sms értesítő.
De azonnal online állandó kapcsolódás nincs szerintem.
Azt csak a voda speckó telója és szolgáltatása tudja.[/quote]
Szóval ha fél óránként "megnézi", az meg onmagaban nem adatforgalom, mert nem is biztos, hogy jön e-mail, ugye?
|
szomb. aug. 28, 2004 20:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ha olyan a teló, amiben meglehet adni, hogy az emileket milyen sűrűséggel kérdezze le, akkor nem kell sms értesítő.
De azonnal online állandó kapcsolódás nincs szerintem.
Azt csak a voda speckó telója és szolgáltatása tudja.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:49 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
[quote="reklamhang"]Én is az ingyenes SMS értesítőt használom! :) Nem fog megszünni, mivel semmi köze nincs hozzá. A GPRS wapot, CSAK wapozásra lehet használni. És nem 13, hanem 15 Ft. Ezt csak javításként írtam.[/quote]
Szóval ha én most csinálok egy GPRS Net előfizetést, akkor nem fog megszűnni az ingyenes SMS értesítés? Azt tudod, hogy miért van ez nekünk, amikor mindenhol azt írják, hogy ez pénzbe kerül, és a koktélban is csak 100-at adnak ingyen?
A készülék beépített e-mail kliense miként fogadja az e-mailt? rögtön megjelenik az e-mail? mert akkor nem kell ingyenes sms értesítő, nem?
|
szomb. aug. 28, 2004 20:46 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Sajna a régi westel900.net címeknek nem csináltak webes felületet, pedig jó lenne. Ennek pont tegnap kérdeztem utána. Talán túl kevés f.használó van a westel900.net mail előfizetésekből.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:40 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Én is az ingyenes SMS értesítőt használom! Nem fog megszünni, mivel semmi köze nincs hozzá. A GPRS wapot, CSAK wapozásra lehet használni. És nem 13, hanem 15 Ft. Ezt csak javításként írtam.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:35 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Én is az ingyenes SMS értesítőt használom! Nem fog megszünni, mivel semmi köze nincs hozzá. A GPRS wapot, CSAK wapozásra lehet használni. És nem 13, hanem 15 Ft. Ezt csak javításként írtam.
|
szomb. aug. 28, 2004 20:34 |
|
|
peteraxx
arany tag
|
Ezidáig jól elolvaltam azzal az internettel, amit a 9301-301 szám felhívással lehetett használni, adott percdíjjal. Erre az internetre azért volt szükségem, mert van egy PDA-m, és arra hívom le az e-maileket néha napján.
GPRS előfizetést nem csináltam, mert eddig így olcsóbb volt szerintem, mostmár viszont át szeretném gondolni a dolgokat.
Kérem csak ez válaszoljon, aki biztos a válaszban, mivel nem túl egyértelmű az eset. Félek bemenni a t-mobile irodába, mert attól tartok hogy megszűnik az a szolgáltatás egy GPRS előfizu esetén, hogy az e-mailjeimről ingyen SMS-t kapok. Én ugyanis vagy 60-at kapok naponta, amiből tudom, hogy ki írt, ha érdekel, akko máris nézem a PDA-n. Ez bármelyik brossúra szerint SMS-nként 13 FT-ba kerülne.... nekem viszont még soha semennyibe nem került.
Kérdésem tulajdonképpen tehát,
1. hogy ha valamelyik koktél csomagban lesz GPRS-em, akkor ezzel csak WAP-ot lehet nézni, vagy a PDA-n keresztül internetezni is tudok (lehívni az e-maileket)?
2. A SonyEricsson K700-as telefonom tudja-e folyamatosan fogadni az e-maileket, akárcsak ha SMS-t kapnék? Ez esetben már nem kell a 13FT-os SMS, vagyis tök mindegy, hogy megszűnik-e.
3. Miért van az, hogy a régi westel900-net-es e-mail címemből lett ugyan használható t-email, de azt nem tudom megnézni a t-mobile oldalain?
|
szomb. aug. 28, 2004 20:15 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
koszonom az utolso szo lehetoseget, elek vele.
Blake
"Veled ellentétben, aki csak a nevében hordja a nemi jellegét, a kezemen és a lábamon kívül van más alkalmatosságom is amivel bizonyítani tudnom a nemi hovatartozásomat és annak diverzitás iránti igényét és ez az, ami igazán el kellene, hogy szomorítson és ez az ami rontja a nőknél az esélyed!"
Nevetseges ovodas stilus. Bocsi, hogy nem reagalok ra.
"Tényleg ennyire nem tudsz egy ellenérvet sem felhozni azzal a 60%-al kapcsolatban, hogy stílus-gyenge részek elemzésébe menekülsz? "
Fel kene fogni, hogy a kopkodo korites miatt meg sem fordul masok fejeben a lenyegi reszre
reagalni, mert total nem objektiv a HSZed.
"A legutóbbi hasonló vitánk során is a szomszéd fűje zöldebb, azaz a szolgáltatások minőségével jöttél. Ugyanígy beugattál pedig akkor nem "fikáztam".
A kutyak ugatnak...
Mellesleg ajanlom figyelmedbe az emlitett topic ismetelt atolvasasat. Most alaposan.
Amennyire figyelmetlen vagy, nyilvan az is elkerulte a figyelmedet, hogy ott is
azt mondtam, hogy EN miert valasztottam azt amit. Es senkit nem akartam meggyozni,
sot a velemenyemet mindenfajta fikazas nelkul adtam elo. Es miert? Mert kertek tolem...
"A hazugsággal vádolás még mindig kicsit erős... "
Ahelyett, hogy itt ismetelned el nyolcadszorra, jo lenne elolvasni a HSZet legalabb
egyszer, de azt alaposan. Azt irtam, hogy: Nem vadoltalak hazugsaggal. Hanem tudatlansaggal.
Ami onmagaban nem lenne problema, de a tudatlanok ne vagdalkozzanak olyannal, amit nem ismernek.
"Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy mindenféle csomagozás nélkül külön-külön is olcsóbbak ezek a szolgáltatások a Vodánál, kiemelten MMS, GPRS és csak akkor gyere a minőséggel"
En meg csupan arra, hogy ezt kulturalt keretek kozott kene eloadni, nem a Te kis koriteseddel
megspekelve... mellesleg megjegyzem, hogy negativ velemenyt is lehet sokkal
fogyaszthatobban talalni szemben azzal, ahogy azt Te teszed.
De hogy miert feltetelezed, hogy majd a minoseggel jovok, azt meg most sem ertem...
"Szóval ha ilyet rakok egy mondat vagy egy bekezdés után, hogy akkor kérlek a jövőben tekintsd jó/rossz viccnek, ahogy a többi fórumozó is teszi! "
Jaaaaa vaaaagoom. Szoval ha mosolyjelet rakok, akkor mindegy hogy mit irok, lenyeg, hogy hangzatos
legyen, de en mentesuljek mindenfajta rosz szandek rolam valo feltetelezesetol?
"Akadj le a stílusom fikázásáról. Én egy temperamentumos ember vagyok és beleviszem az értelmet és érzelmet egyaránt."
Azert mert nekem a nemiszervemet van kedvem logatni a helyijaratoson, attol meg nem ildomos megtennem.
Szoval tudod mit, tudomasul veszem, hogy milyen a tempereamentumod, de nagy ivben teszek ra,
igy ha megengeded csak ezert nem fogok elnezni Neked semmit.
"A véleményem továbbra is az, hogy nincs egy épkézláb, mindenki számára megnyugtató ellenérved és, hogy ezt elsumákold cseszegetsz a kifejezésmódomért. És ezt a megállapításomat csak akkor mosod le magadról, ha tökös emberként abbahagyod a szépírás-oktatást és végre leraksz az asztalra valamit. "
Na majd ha eljon a vilag, hogy Te fogod hangzatos szavakkal definialni kinek mikor miert, mit es mivel kell
lemosnia magarol, majd akkor valaszlok.
De ahhoz meg nagyon keves vagy kedves Blake...
|
csüt. aug. 05, 2004 17:25 |
|
|
Tuvok
platina tag
|
Blake írta: (Ne gyere azzal, hogy itt a fórumon olvastad. A fórumon általában nem a pozitív eseteket panaszolják.) Van valami életszagú tapasztalatod is, vagy csak hallottál valamit?
Életszagú nincs, de a T-Mobile ÜFSZ-el eddig nem volt bajom és nem sok panaszt olvastam rá a fórumon míg a vodáéra igen sokat! Csak hogy egy módosított Westel reklám szlogent mondjak: "Több száz ember nem tévedhet"
Ami a térerőt illeti már a kisföldalattin is beszélhetnek a vodások!
|
szer. aug. 04, 2004 5:31 |
|
|
hyts
arany tag
Csatlakozott: szer. jún. 02, 2004 13:04 Hozzászólások: 214 Tartózkodási hely: Érd
|
Latom Blake tovabb füstölög mint gondoltam! Csomagrol: kiszamoltam, nem éri meg nekem
|
kedd aug. 03, 2004 22:40 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
|
kedd aug. 03, 2004 19:48 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Én jól!
Amúgy mi a véleményed a T-mobile (már azt sem merem leírni, hogy T-westel ), új kiegészítő szolgáltatáscsomagjáról?
|
kedd aug. 03, 2004 19:45 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
|
kedd aug. 03, 2004 19:39 |
|
|
Blake
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
[quote="phallos"][/quote]
[OFF]Na ezt a HSZ-t észre sem vettem! De regálok rá!
"Es ha annyira elharcosa vagy a tenyszerusegeken valo vitatkozasnak, akkor nem
ertem hogy hogy van az hogy a hozzaszolasod 40%a a fikazasrol szolt."
Szerintem ez jó arány!
Miért van az, hogy te még mindig itt tartasz!? Ha téged ennyire zavar az a 40% (tök jó arányt választottál, éérted 40% ), akkor miért foglalkozol vele? Mert a hsz-om általad definiált érdemi részéről szó sem esett. Ez a veszőparipád (40%-a), hogy csak fikázok. Tényleg ennyire nem tudsz egy ellenérvet sem felhozni azzal a 60%-al kapcsolatban, hogy stílus-gyenge részek elemzésébe menekülsz?
"Eszrevehetned mar: soha semmi bajom nem volt az olyan HSZekkel, amikben tenyeket."
A legutóbbi hasonló vitánk során is a szomszéd fűje zöldebb, azaz a szolgáltatások minőségével jöttél. Ugyanígy beugattál pedig akkor nem "fikáztam".
""ego" es "tre" es hasonszoru jelzokkel teletuzdelt HSZek valoban csipik a szememet."
Azért remélem nem sírtál!
Ezt írtam: "Ami a legfontosabb, hogy ezek közül a szolgáltatások közül azt rendelem meg amelyikre szükség van, nem erőltetik rám mindet!"
Te ezt válaszoltad: "Nem vadoltalak hazugsaggal. Hazugsag szandekos.
Te meg tudatlansagbol olyanokkal vagdalkozol, hogy raeroltetik a tmobilosra, meg hogy
ezek utan nem lesz lehetoseguk kulon kulon elofizetni az adott szolgaltatasokra.
Na ezek azok, amikkel Te itt nagy mellenyel vagdalkozol."
Amint látod, a "T-mobile", pláne a "tmobilosra" szó nincs a HSZ ezen részében...
A hazugsággal vádolás még mindig kicsit erős...
De belátom (én be szoktam), hogy ezzel méltán adtam egy kis támadási felületet, de a logika ami ezt a kijelentést vezérelte nem fért be a sok "fikázás" közé. A lényeg az, hogy ez a csomag csak annak éri meg, igazán a T-mobile-osok közül, aki az összes szolgáltatást igénybe veszi. Mivel csomag, ezért az összeset igénybe kell venni. Nem mondhatod, hogy neked csak ez vagy az kell belőle. Ha meg a csomag nélkül veszed igénybe, akkor pláne drágább. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy mindenféle csomagozás nélkül külön-külön is olcsóbbak ezek a szolgáltatások a Vodánál, kiemelten MMS, GPRS és csak akkor gyere a minőséggel, ha hasznalod is és az alapján állítod, hogy rossz, mert én használok T-mobile kártyát ezért van összehasonlítási alapom. Nekem a környezetemben senki nem panaszkodik. A GPRS WAP-ot és az MMS-t is gyakran használom, az MMS-t külföldre is.
"Tipikus. Ha valaki meg csak nem is beszel a voda ellen (bar folyamatosan a szajjaba adnak),
csak azt szeretne, hogy a fogadatlan prokatorok ne orult fikazassal adjak elo nagyon hangzatos,
vilagmegvalto velemenyuket, azt rogton tmobilos dolgozonak titulaljak.
Gyanus? Latom nagyon szeretsz konspiralni... orulok, hajra!
Ha massal nem tudod, legalabb ezzel elfoglalod magad."
Neked mennyi szmájli kell egy mondat után, hogy belásd hogy csak viccelek? Az lehet rossz vicc, de attól még nincs komolyan gondolva!
Szóval ha ilyet rakok egy mondat vagy egy bekezdés után, hogy akkor kérlek a jövőben tekintsd jó/rossz viccnek, ahogy a többi fórumozó is teszi!
Ui.: Akadj le a stílusom fikázásáról. Én egy temperamentumos ember vagyok és beleviszem az értelmet és érzelmet egyaránt. Ha valakinek ez nem tetszik akkor szóljon, ok, még bocsánatot is kérek ha megsértem az érzékeny érzelmi világát. De ne abból álljon már egy topic, hogy megpróbál karbonnáfikázni-viszont, közben meg szót sem ejt a lényegről. Szerintem ez már megbocsáss, de gyíkság! A véleményem továbbra is az, hogy nincs egy épkézláb, mindenki számára megnyugtató ellenérved és, hogy ezt elsumákold cseszegetsz a kifejezésmódomért. És ezt a megállapításomat csak akkor mosod le magadról, ha tökös emberként abbahagyod a szépírás-oktatást és végre leraksz az asztalra valamit.
Tessék! Tiéd lehet az utolsó szó, mert én a topic további részében csak a témával kapcsolatban vagyok hajlandó vitázni veled. [/OFF]
|
kedd aug. 03, 2004 19:30 |
|
|
Blake
arany tag
|
phallos írta: Blake Bizony, elszomoritasz... rontod az eselyeimet a noknel. De azert nyugi, nem kell kezzel labbal bizonygatnod a szexualis hovatartozasodat... ha elmondod az igazat sem fogok megharagudni rad. Mivel nem vagyok homofob
Erre kéne nyitni egy külön OFFtopicot nem? Ki fognak bannolni bennünket bakker!
Bár én rettentően jól szórakozom!
[OFF] Veled ellentétben, aki csak a nevében hordja a nemi jellegét, a kezemen és a lábamon kívül van más alkalmatosságom is amivel bizonyítani tudnom a nemi hovatartozásomat és annak diverzitás iránti igényét és ez az, ami igazán el kellene, hogy szomorítson és ez az ami rontja a nőknél az esélyed! [/OFF]
|
kedd aug. 03, 2004 18:46 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
Blake
Bizony, elszomoritasz... rontod az eselyeimet a noknel.
De azert nyugi, nem kell kezzel labbal bizonygatnod a szexualis
hovatartozasodat... ha elmondod az igazat sem fogok
megharagudni rad.
Mivel nem vagyok homofob
|
kedd aug. 03, 2004 18:24 |
|
|
Blake
arany tag
|
phallos írta: "vodafonbuzi vesztelfikázó hazug köcsögnek" milyen jo, hogy ezt (a wesztelfikazo kivetelevel) senki nem mondta. De azert csak ostorozd magad tovabbra is lelkesen! )
[OFF]Heh!
"Vered a melled, es olyan dolgokkal vagdalkozol, ami egyreszt ide sem tartozik es amiben nincs igazad."
Neveztél te hazugnak is...
Bizonyára jogosan!
De majd igyekszem fentartani az érdeklődésed irántam, mert nyílvánvalóan én vagyok a kedvenc topicod! Bár megjegyezném, hogy szigorúan heteroszexuális vagyok, a fenti állításaim csak képletetesek! Sajnálom ha ezzel esetleg elszomorítalak! [/OFF]
|
kedd aug. 03, 2004 11:33 |
|
|
phallos
ezüst tag
|
"vodafonbuzi vesztelfikázó hazug köcsögnek"
milyen jo, hogy ezt (a wesztelfikazo kivetelevel) senki nem mondta.
De azert csak ostorozd magad tovabbra is lelkesen! )
|
kedd aug. 03, 2004 11:22 |
|
|