Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
lebowsky02 írta: Én vagyok az öntelt, vagy aki/akik annak örülnek, hogy a macskájuknak nincs sok esélye a kutya miatt, aki/akik annak örülnek, hogy egy embernek nem sok esélye van egy fórumon a moderátorok miatt ? És mindez csak azért, mert az illető nem hajlandó beállni a csordába és nem akar autók kalaptartóján lévő bólogatókutya módján mindenre rábólintani amit a többi birka kitalál, hanem saját, önálló gondolkodása van... No, akkor most az utolsó figyelmeztetés elhangzott.
Mehetsz önmegvalósítani, ahová akarsz.
Itt VANNAK szabályok és akik a fórumon eddig voltak, jól érezték magukat birkaként.
A döntés rajtad áll, beállsz a karámba, vagy mész.
Mindkét lehetőséget elfogadom, de ha a karám mellett döntesz, akkor a szabályok onnantól Rád is 100%-osan vonatkoznak.
Köszönöm, ha megértettél.
|
csüt. okt. 19, 2006 21:43 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Lehet, hogy tényleg jó lenne egy lebigyalázót nyitni, mint ahogy azt lebi is "ajánlotta" a pannongyalázóban. Akkor talán nem késztetne mindenki OFF-olásra.
Na jó én is megpróbálom befejezni az OFF-ot, bár nemtom meddig bírom lebi hülyeségeit szó nélkül hagyni.
|
csüt. okt. 19, 2006 20:54 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
KrE írta: (...) ahelyett, hogy keres magának egy neki való fórumot, inkább tovább hergeli maga ellen az embereket.
Pár év múlva, ha középiskolába kerülsz, remélhetőleg majd rájössz, hogy az önálló vélemény nem azt jelenti, hogy baromságokat beszélsz össze, és lehülyézed azt aki erre figyelmeztet.
1/2 OFF
Nagyon egyet tudok érteni evvel.
De én inkább már nem is próbálok fényt gyújtani a sötétben. Magamban jót a szerencsétlenen: aki hülye - és tudja magáról, hogy az, de ennek ellenére mégsem tesz semmit az - haljon meg! Hulljon a férgese!
1/2 ON
...addig megy itt az OFF, amíg nem jön a lakat és bünti...
|
csüt. okt. 19, 2006 20:41 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
lebowsky02 írta: Én vagyok az öntelt, vagy aki/akik annak örülnek, hogy a macskájuknak nincs sok esélye a kutya miatt, aki/akik annak örülnek, hogy egy embernek nem sok esélye van egy fórumon a moderátorok miatt ? És mindez csak azért, mert az illető nem hajlandó beállni a csordába és nem akar autók kalaptartóján lévő bólogatókutya módján mindenre rábólintani amit a többi birka kitalál, hanem saját, önálló gondolkodása van...
Azt mindenképp önteltnek nevezném, aki azt képzeli, hogy az egész világ hülye, és csak ő normális.
Hülyének pedig azt, aki bár felismeri, hogy nem szívesen látott vendég (és nem csak a moderátorok nem csípik a búráját), az állandó pökhendi kötözködése és az eszetlen sárdobálózása miatt, mégis ahelyett, hogy keres magának egy neki való fórumot, inkább tovább hergeli maga ellen az embereket.
Pár év múlva, ha középiskolába kerülsz, remélhetőleg majd rájössz, hogy az önálló vélemény nem azt jelenti, hogy baromságokat beszélsz össze, és lehülyézed azt aki erre figyelmeztet.
|
csüt. okt. 19, 2006 20:09 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
McLaca írta: Végülis ez is egy szempont. A "cipész" népcsoport is így gondolkodik. Egyébként az önálló, szabad gondolkodás nem egyenlõ a szabados gondolkodással, és állandó ellenkezéssel, ill. az önmegvalósítási ambíciók végleg nem hasonlíthatók az önálló véleményhez és gondolkodáshoz. Azt hiszem, el vagy Te tájolva elég rendesen...
Üdv!
igen, ez kétféle dolog.
Egyfelől az emberi együttélés normáit felrúgó, másokon való élősködés, mások meglopása (esetleges agyonverése, és ez nem is annyira ritka, csak a média foglalkozik vele ritkán)
másfelől mások tiszteletben tartása - beleértve vagyonát, érzéseit, véleményét - mellett más, új dolgok létrehozása.
amennyiben leszbi a pannon szerződések hibáira mutat rá, esetleges bíróság döntés formájában, akkor cselekedete előmozdító.
Ha másokat biztat törvény/szerződésszegésre, akkor a cipészekhez hasonlatos.
|
csüt. okt. 19, 2006 12:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Végülis ez is egy szempont. A "cipész" népcsoport is így gondolkodik.
Egyébként az önálló, szabad gondolkodás nem egyenlő a szabados gondolkodással, és állandó ellenkezéssel, ill. az önmegvalósítási ambíciók végleg nem hasonlíthatók az önálló véleményhez és gondolkodáshoz.
Azt hiszem, el vagy Te tájolva elég rendesen...
Üdv!
|
csüt. okt. 19, 2006 8:54 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
lebowsky02 írta: Ez most komoly, hogy a szabadságom irigylésére egy külön topicot kell fentartanod :/? A macskát is azért utálják sokan, mert szabad, nem majmol senkit, nem fogyasztó és azt csinálja amihez csak kedve van. Még ha agyonvered, akkor sem engedelmeskedik senkinek, nem ül, nem ad pacsit parancsszóra. Sajnálni tudlak
Én szeretem a macskákat. Nekem is van. Téged viszont nem szeretlek, mert te nem öntörvényű vagy, mint a macskák, hanem öntelt.
|
szer. okt. 18, 2006 16:16 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
lebowsky02 írta: Ez most komoly, hogy a szabadságom irigylésére egy külön topicot kell fentartanod :/? A macskát is azért utálják sokan, mert szabad, nem majmol senkit, nem fogyasztó és azt csinálja amihez csak kedve van. Még ha agyonvered, akkor sem engedelmeskedik senkinek, nem ül, nem ad pacsit parancsszóra. Sajnálni tudlak
a macskát én szeretem, sőt, a kutyám is nagyon szereti. Esélye 0, hacsak nem tud elbújni vagy felmászni egy fára!
|
szer. okt. 18, 2006 15:33 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
lebowsky02 írta: Hű ha, ne büntessetek ennyire
A korábbi verziód nem valahol a 30. és a 40. hozzászólás közt ment a levesbe? (A jelenlegi 32 hozzászólásszámod és a mentalitásod azt sugalja, hogy kezdheted készíteni a 03-as lebit...)
|
kedd okt. 17, 2006 21:16 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
KrE írta: Kiváncsi vagyok, hogy lebi kollegának mikor lesz szüksége a 03-as verziószámra Rövidesen...
|
vas. okt. 15, 2006 23:52 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Kiváncsi vagyok, hogy lebi kollegának mikor lesz szüksége a 03-as verziószámra
|
vas. okt. 15, 2006 22:49 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
skynet írta: ez vagy valami, vagy megy valahová.
mi van palikám? akarom mondani, panikám?
|
csüt. okt. 12, 2006 23:13 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
lebowsky02 írta: Egyik sam talált pannikáim . A keresőbe írtam be hogy pannigyalázó, és ezt a rovatot is kidobta. Viszont szerintem mindegy mikori egy írás, amit írtam az teljesen megfelel a mai valóságnak. Az meg nem érdekel hogy milyen "magasról" néznek a pannicsalád tagjai. Legalább látják, hogyan gyalázom a cégüket, és hogyan világítom meg az embereket abban, hogy milyen gagyi cégnél kötöttek hűségszerződést . Az meg külön tetszik, hogy a gyalázóban tagadjátok a pannisok figyelését, itt meg elismeritek. Hogyis van ez ? A másik ami tetszik, hogy a fíling olyan mint mikor faluhelyen a padon ül 4 nyanya és azt mondják az arrajáró macskára "terikém. szerintem ez a macska vagy jön valahonnan, vagy megy valahová". Csak hogy hozzászóljanak valamihez, bár semmit sem mondtak . Ti velem foglalkoztok itt, nem a topiccal
ne kezdjük már megint...! Lécci!
|
csüt. okt. 12, 2006 21:06 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
skynet írta: ez vagy valami, vagy megy valahová. Valahogy nekem egyik sem...
|
csüt. okt. 12, 2006 19:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Iszonyat hátul lehetett, így inkább rákeresett.
|
csüt. okt. 12, 2006 11:55 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
mz írta: Londelmor írta: 2. azért azt ugye vágod, hogy egy több mint két éves hsz-re válaszoltál Valószínűleg nem, különben nem válszolt volna rá. De szerintem tudja, csak ő is mostanában úgy érzi hogy mindenhez szeretne hozzászólni. Gondolom, csak észrevette hogy a topik a kitudjahányadik oldalon volt, onnan kellett előásnia...
|
csüt. okt. 12, 2006 8:47 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Londelmor írta: 2. azért azt ugye vágod, hogy egy több mint két éves hsz-re válaszoltál
Valószínűleg nem, különben nem válszolt volna rá.
|
csüt. okt. 12, 2006 8:36 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
1. eddig is mindneki tudta (ezek szerint rajtad kívül), hogy vannak itt aktív pannonos dolgozók. sőt, nem csak az alsóbb szintekről, hanem fentről is figyelnek.
2. azért azt ugye vágod, hogy egy több mint két éves hsz-re válaszoltál
|
csüt. okt. 12, 2006 7:56 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Köszi a választ! Pénz nem volt rajta,sőt minuszban van/volt Tehát még 30 nap és dobhgatom el?! Nem baj,már úgysem használtam,csak régen hívtak rajta.....
|
csüt. aug. 05, 2004 20:29 |
|
|
Vendég
|
Punto83 írta: Tehát jól gondoltam,hogy lejárt a kártyám. Ettől még bejelentkezhet a hálózatra? Térerő is fullon van. Csak éppen hívni nem lehet....
Akkor mondja az automata hogy A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható, ha az utolsó feltöltéstől számított 365 nap letelt, de a 395 napot még nem érte el. Ugyanis az 1 év letelte után még van 30 nap, amíg fel lehet tölteni és akkor újra él a kártya. Ez alatt a 30 nap alatt a telefon feljelentkezik a hálózatra, de se híváést, se SMS-t nem tud fogadni. Ha volt a kártyán pénz, az elvész, nulláról indul a feltöltés. A 30 nap után jön a Hívott számon előfizető vagy szolgáltatás nem kapcsolható szöveg. Ekkor már mehet az enyészetbe a SIM kártya. Véglegesen lejár.
|
csüt. aug. 05, 2004 20:23 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Tehát jól gondoltam,hogy lejárt a kártyám. Ettől még bejelentkezhet a hálózatra? Térerő is fullon van. Csak éppen hívni nem lehet....
|
csüt. aug. 05, 2004 20:05 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Punto83 írta: Tudom,hogy nem (teljesen) ide tartozik,de az mitől lehet,hogy a régi,esetleg lejárt pannon kártyám felhívásakor azt mondja be,hogy "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható!" Tapasztalt már ilyet más is? Igen tapasztalom én is ezt.
Azt mégsem mondhatja: arra várunk most, hogy a kedves ügyfél méltóztatik-e feltölteni egy kis pénzt a kártyájára.
|
csüt. aug. 05, 2004 19:53 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Senki?
|
csüt. aug. 05, 2004 19:08 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Tudom,hogy nem (teljesen) ide tartozik,de az mitől lehet,hogy a régi,esetleg lejárt pannon kártyám felhívásakor azt mondja be,hogy "A hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható!" Tapasztalt már ilyet más is?
|
csüt. aug. 05, 2004 18:22 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Cs?
|
csüt. aug. 05, 2004 18:13 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
csab2 írta: Nyuszi! Leírnád, hogy mire gondolsz pontosan! Erről lemaradtam. Köszi!
Semmi extra, csak anno a Westeltől volt itt olyan ember először, aki nem hivatalosan mondott egy-két dolgot a fórumlakóknak meg ilyesmi
|
csüt. aug. 05, 2004 18:10 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
nyuszy írta: Macika írta: Ne aggódj, itt vannak ők is. Sőt, talán a legrégebben ők figyelnek! Szerintem figyel mindegyikőjük a kezdetek óta, csak éppen a T(W) volt az első, amelyik ennek tanúbizonyságát tette
Nyuszi! Leírnád, hogy mire gondolsz pontosan! Erről lemaradtam. Köszi!
|
csüt. aug. 05, 2004 9:22 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Tom-y írta: Sziasztok! Még 1 érdekesség:Regisztráltam magam a mobilpostán,olyan telefonszámra,amelyiken Pannon Happy csomag van.Ez rögtön megjelent a Pannonline-on,mint aktív,megrendelt "csomag".Gondoltam hogy lemondom,úgysem tudnám használni,mivel a Happyhez semmiféle GPRS szolgáltatást nem adnak.Na de!Amikor rákattyintok a lemondására,ezt írja ki:"Figyelem! A lemondás nem sikerült:A szolgáltatás megrendelése tiltott!" Megrendeltem egy olyan szolgáltatást,amit nem is lehetett volna?Hmmm.
Más csomag esetében sem hagyja lemondani a PannOnline a MobilPostát, viszont az érdekes, hogy Happy-re hagyták megrendelni, elvileg ugyanúgy nem lehetne mint a többi tiltott szolgáltatást.
|
szer. aug. 04, 2004 21:38 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Sziasztok!
Még 1 érdekesség:Regisztráltam magam a mobilpostán,olyan telefonszámra,amelyiken Pannon Happy csomag van.Ez rögtön megjelent a Pannonline-on,mint aktív,megrendelt "csomag".Gondoltam hogy lemondom,úgysem tudnám használni,mivel a Happyhez semmiféle GPRS szolgáltatást nem adnak.Na de!Amikor rákattyintok a lemondására,ezt írja ki:"Figyelem! A lemondás nem sikerült:A szolgáltatás megrendelése tiltott!"
Megrendeltem egy olyan szolgáltatást,amit nem is lehetett volna?Hmmm.
|
szer. aug. 04, 2004 21:17 |
|
|
Matho
ezüst tag
|
nyuszy írta: McLaca írta: Egyik hölgyismerősöm tapasztalta a múltkor, hogy a wapos egyenleginfónál valaki tök más adatait, telefonszámát, egyenlegét és a többit látta! Az idegen telefonszámhoz tartozó összegek úgyszólván nyilvánosságra jutása hol helyezkedik el az adatvédelem létráján?
Üdv! Ezt a jómúltkor én is tapasztaltam, asszem be is írtam vagy a Pannonline-os topicba vagy az Offtopicba. A kártyás dzsúzommal belépve egy teljesen idegen telefonszámhoz tartozó előfizu adatait láttam. Fissítés után megjavult. Érdekes, mindenképpen...
Sőt én is, és le is írtam. És tegnap megint tapasztaltam.
|
szer. aug. 04, 2004 9:53 |
|
|
tarby
arany tag
|
Valószínüleg a kommunikációs izgatón (és persze a többi górén) kívül más nem nyilatkozhat a cég nevében, márpedig egy ilyen nyilvános fórumon történő köszönet nyilvánítás vagy beismerés simán ebbe a kategóriába esik. Ez elég standard dolog, idáig az összes munkahelyemen felhívták rá a figyelmem, valahol még alá is kellett írnom valami fecnit ezzel kapcsolatban.
|
szer. aug. 04, 2004 7:09 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
valószinűleg azért nem irnak csak olvasnak, hogy ne bukjanak le!
amugy a sok gyalázó topicban leirtakat is igazán figyelembe vehetnék néha, lenne min csiszolgatniuk még szvsz
|
szer. aug. 04, 2004 0:58 |
|
|
gokart
arany tag
|
nyuszy írta: xnemox írta: Csak az a bosszantó (mármint az illetõnek lehetett volna), hogy ez igy derül ki. Meg hogy ilyenkor valami semmitmondó nickkel nem tudnak ideböffenteni annyit, hogy köszi...
Azzal elismernek a hibajukat, jol atgondolt megnyilvanulasaik vannak mindenhol.
|
kedd aug. 03, 2004 22:58 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
McLaca írta: Egyik hölgyismerősöm tapasztalta a múltkor, hogy a wapos egyenleginfónál valaki tök más adatait, telefonszámát, egyenlegét és a többit látta! Az idegen telefonszámhoz tartozó összegek úgyszólván nyilvánosságra jutása hol helyezkedik el az adatvédelem létráján?
Üdv!
Ezt a jómúltkor én is tapasztaltam, asszem be is írtam vagy a Pannonline-os topicba vagy az Offtopicba.
A kártyás dzsúzommal belépve egy teljesen idegen telefonszámhoz tartozó előfizu adatait láttam.
Fissítés után megjavult. Érdekes, mindenképpen...
|
kedd aug. 03, 2004 21:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Egyik hölgyismerősöm tapasztalta a múltkor, hogy a wapos egyenleginfónál valaki tök más adatait, telefonszámát, egyenlegét és a többit látta!
Az idegen telefonszámhoz tartozó összegek úgyszólván nyilvánosságra jutása hol helyezkedik el az adatvédelem létráján?
Üdv!
|
kedd aug. 03, 2004 20:35 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Macika írta: Ne aggódj, itt vannak ők is. Sőt, talán a legrégebben ők figyelnek!
Szerintem figyel mindegyikőjük a kezdetek óta, csak éppen a T(W) volt az első, amelyik ennek tanúbizonyságát tette
|
kedd aug. 03, 2004 19:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Pikkolo írta: És hol marad a trémobil?:)
Ne aggódj, itt vannak ők is. Sőt, talán a legrégebben ők figyelnek!
|
kedd aug. 03, 2004 17:01 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
És hol marad a trémobil?:)
|
kedd aug. 03, 2004 16:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A Pannon csak read onlyban van.
Ha voda is van itt, akkor ők is csak olvasnak...
|
kedd aug. 03, 2004 14:46 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
xnemox írta: Csak az a bosszantó (mármint az illetőnek lehetett volna), hogy ez igy derül ki.
Meg hogy ilyenkor valami semmitmondó nickkel nem tudnak ideböffenteni annyit, hogy köszi...
|
kedd aug. 03, 2004 14:29 |
|
|
xnemox
ezüst tag
|
Intézkedtek... Ma már nem tudok belépni.
Csak az a bosszantó (mármint az illetőnek lehetett volna), hogy ez igy derül ki.
|
kedd aug. 03, 2004 13:54 |
|
|
rviktor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Budapest
|
nyuszy írta: Kipróbáltam. Sikerült elővadásznom már döglött simekhez tartozó regeket, ez a válasz: Ez a felhasználói név érvényét vesztette. Kérjük, az érvényes PannOnline felhasználói nevét adja meg!Vagy egyedi a topicnyitónál tapasztalt hiba, vagy olvasták a topicot és intézkedtek
Az én régi kártyám adatival is be lehet lépni. Viszont nincs újra kiosztva.
|
hétf. aug. 02, 2004 21:13 |
|
|
Vendég
|
Egy régen lejárt kártyan adataival én is be tudtam lépni, de az a szám még nem lett újra kiosztva.
|
hétf. aug. 02, 2004 21:10 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Kipróbáltam. Sikerült elővadásznom már döglött simekhez tartozó regeket, ez a válasz:
Ez a felhasználói név érvényét vesztette. Kérjük, az érvényes PannOnline felhasználói nevét adja meg!
Vagy egyedi a topicnyitónál tapasztalt hiba, vagy olvasták a topicot és intézkedtek
|
hétf. aug. 02, 2004 20:51 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Re: PannOnline - komoly biztonsági rés
Nokian írta: MÉGIS HOGYAN??
Valszleg az történt, hogy kiadták újra a számot, a Pannonline-ból viszont nem törlődött a reg.
|
hétf. aug. 02, 2004 20:41 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Re: PannOnline - komoly biztonsági rés
Jól gondolom, hogy a régi azonosító/jelszó párosoddal be tudsz lépni a PannOnline-ra - amin most egy vadidegen valaki Happy kártyájának adati vannak???? MÉGIS HOGYAN??
|
hétf. aug. 02, 2004 20:39 |
|
|
xnemox
ezüst tag
|
PannOnline - komoly biztonsági rés
Tudom hogy van Pannongyalázó topic, de ugy gondolom hogy ez egy kicsit több figyelmet érdemel. Nem vagyok profi forumos, ezért nézzétek el ezt nekem, de le kell irnom amit tapasztaltam.
Kb. két éve váltottam Pannonról, és a kártyám még egy évig ugye aktív volt. Volt a kártyához PannOnline elérésem is. A kártyám rég a polcomon porosodik.
Valamikor kb fél éve ránéztem erre az accountra és láttam hogy még be tudok lépni, csak nem lehet semmit müködni, már mert a kártya nem aktív. Hagytam is az egészet, mígnem ma egy véletlen folytán ujra odakeveredtem és kipróbáltam a belépést.
Na és most a poén:
Itt van előttem egy aktív kártyához tartozó elérés, Happy csomaggal , amiben bármit meg tudok nézni, változtatni!!!
Ez ugy gondolom elég nagy hiányosság, ezért szerettem volna felhívni mindenki figyelmét rá!
Most gonoszkodhatnék is az illető tarifacsomagjával, szolgáltatásaival, de nyugalom nem fogom ezt tenni.
Üdv
nemo
|
hétf. aug. 02, 2004 11:10 |
|
|