Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 0:42

Hozzászólás a témához  [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Következő
Motorola E398 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
C385-re van unlock progi. Lehet hogy az E398-ra is van..

csüt. aug. 26, 2004 19:08
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy kis segítséget kérnék

le kéne ezt az mp4-et tölteni és felnyomni telóra
http://www.baxtersbluebone.com/vids/codename_47/dso.mp4

kb 5 mega

Az érdekelne, hogy mûködik-e a telón esetleg akad-e
ha jó megkapjátok a beállításokat.

csüt. aug. 26, 2004 13:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Érdkesség: beleraktam egy pannonos kártyát és ezt írta ki: írja be a feloldó kódot. lehet, hogy létezik ehhez a feloldó kódhoz unlock progi?

szer. aug. 25, 2004 16:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a tippet, mostmár nekem is megoldódott a dolog!
Remélem majd kijön egy újabb szoft erre a problémára, hogy ne keljen majd esetleg minden héten formázni...

szer. aug. 25, 2004 16:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Breki írta:
dario írta:
Brekinek:

Szerintem nálam nem ilyen tipusú a probléma de majd délután ha hazamentem leformázom a kártyát a számgéppel. Nálam az ébresztés simán mûxik, csak profil beállítással van probléma. Szerintem valamit elcsesztem a p2kmannal. Leszedtem a gyári mp3kat, meg 1 moto--.mp3 fájlt láthatóvá tettem és nem tudom megváltoztatni az attributmot. Ja meg az egyik gyári midnek is megváltoztattam az attributomát és így ~alertfile007 lett belõle (nem tudom mi volt eredetileg).

Többfajta tipp volt ott

a prohardveren teljesen más pl.

Amúgy legegyszerûbb visszamásolni a mentett seem-eket
meg seemplayert használni ilyesmikre

Másik írás

Na, szóval az orvosság a problémádra ( ha még fennáll):

- A tel. belsõ mem.-ját alapra állítjuk, tehát ami kell azt elõtte mentsed el a sz.gépre. TEL. menü ->beállítások ->gyári beállítások -> mindent töröl.

Ezzel alapra vágjuk a telcsit mintha most hoztuk volna a boltból azzal a kivétellel h. megmaradnak a java feltöltött gamék és a ja feltölt. alk.

Nekem ez bejött és azóta sincs semmi goonfom a telcsivel.

szer. aug. 25, 2004 14:51
Hozzászólás 
Na, mégis visszakúszott az ára:76.990 egy évvel.Azért ez durva.........

szer. aug. 25, 2004 13:31
ezüst tag

Hozzászólás 
dario írta:
Brekinek:

Szerintem nálam nem ilyen tipusú a probléma de majd délután ha hazamentem leformázom a kártyát a számgéppel. Nálam az ébresztés simán mûxik, csak profil beállítással van probléma. Szerintem valamit elcsesztem a p2kmannal. Leszedtem a gyári mp3kat, meg 1 moto--.mp3 fájlt láthatóvá tettem és nem tudom megváltoztatni az attributmot. Ja meg az egyik gyári midnek is megváltoztattam az attributomát és így ~alertfile007 lett belõle (nem tudom mi volt eredetileg).

Többfajta tipp volt ott

a prohardveren teljesen más pl.

Amúgy legegyszerûbb visszamásolni a mentett seem-eket
meg seemplayert használni ilyesmikre

szer. aug. 25, 2004 13:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Pár napja írtam én is, hogy nem tudtam ébresztést, miegymást változtatni, formáztam - megjavult. Tegnap ismét ugyanez volt a probléma, de már rutinosan nyúltam a dologhoz. Úgy tűnik ez az egész típushiba. Mindkétszer akkor fordult elő, amikor szgéppel matattam a telefonban. (egyébként fényképezőgéppel szoktam formázni, ugyanis úgyis azzal tudom a leggyorsabban visszamásolni a zenéket :? )

szer. aug. 25, 2004 11:38
vas-tag

Hozzászólás 
Brekinek:

Szerintem nálam nem ilyen tipusú a probléma de majd délután ha hazamentem leformázom a kártyát a számgéppel. Nálam az ébresztés simán műxik, csak profil beállítással van probléma. Szerintem valamit elcsesztem a p2kmannal. Leszedtem a gyári mp3kat, meg 1 moto--.mp3 fájlt láthatóvá tettem és nem tudom megváltoztatni az attributmot. Ja meg az egyik gyári midnek is megváltoztattam az attributomát és így ~alertfile007 lett belőle (nem tudom mi volt eredetileg).

szer. aug. 25, 2004 11:37
ezüst tag

Hozzászólás 
dario írta:
Sziasztok!
Van egy problémám. Kibróbáltam p2kman programot, és azóta valahogy a csengetési stílusokat nem tudom módosítani. Tud erre valaki valamilyen megoldást??

A telefonguru-ban is volt ilyen problémáról szó
és a prohardveren is

ott írtak többféle megoldást itt pl az igyik idézem:

"FIGYELEM EMBEREK !!!!

Egy elég érdekes ügyben írok itt mindenkinek,hátha valakinek tudok vele segíteni!
21. én írtam a következõket ide a fórumba:
Segitsetek kérlek!!! Belépek a Csengési Stílusok menübe ott pedig beállítom Pl. hogy cseng és rezeg vagy hangos,stb és alatta van,hogy részletek de ebbe a részletek almenübe valami oknál fogva nem tudok belépni mert mindig kidob a fõmenübe. Valaki tudja,hogy miért? Eddig simán be tudtam lépni. Mivel itt kell beállítani,hogy az smsnek a csengésnek az ébresztésnek stb milyen hangja legyen ezért ez nekem nagyon fontos lenne!!!! Elõre is köszönöm annak aki tud segíteni!!!

Erre jött is egy segítség:
Hozzászólás ideje: 2004-8-21 11:18:38 PM Hozzászóló: Hispy
Paladdinnak : nekem is ezt csinálta meg + az ébresztõórába se birtam belelépni viszavittem a boltba és a srác azt mondta mivel 3 napon belûl vagyok ad egy új készüléket. a réi szoftverhibás volt nem mind az de elõfordúl. csáó

Na most jöttem meg a szervízbõl mert visszavittem a telcsit és ott megmutattam az embernek,hogy mi a gond. Egy abszolút inteligens normális férfi foglalkozott az ügyemmel ezt mellékesen jegyzem meg mert ez ritkaság manapság! Mondtam neki,hogy szerintem szoftverhiba mire õ azt mondta,hogy valószínû de még van egy ötlete. Kérdezte,hogy tettem e már fel valamit a memóriakártyára,mire én mondtam,hogy tele van MP3-al. Erre õ azt mondta,hogy ha nem gond akkor leformázná a kártyát de ha gondolom akkor elõtte elmenti nekem a számokat. Mondtam,hogy nem számít mert otthon meg van mind, úgyhogy csak rajta. Na és most jön a lényeg!!!! Leformázta és láss csodát minden megjavúlt. Újra be tudtam lépni az eddig megnyithatatlan menükbe és újra van ébresztés is! Szóval itt nem szoftverproblémáról van szó hanem a memkártyának voltak gondjai amit egy formattálás megoldott. Egyébként az ember nem a telefonnal formázta le a kártyát hanem a számgépével de mondta,hogy némelyik program amikor leformázta a kártyát akkor egy két byte-ot felrak a kártyára és ezt el kell kerûlni mert ez okozhatja a problémát. Most tele van megint a memkártyám MP3-al és minden kifogástalanúl mûködik! Remélem ezzel valakinek tudtam segíteni!!!! "

szer. aug. 25, 2004 10:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy problémám. Kibróbáltam p2kman programot, és azóta valahogy a csengetési stílusokat nem tudom módosítani. Tud erre valaki valamilyen megoldást??

szer. aug. 25, 2004 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sorenson Squeeze 3 for MPEG-4

Kép

http://www.i-symbian.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=15

szer. aug. 25, 2004 8:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem pár V600-ra írt **** (pl. LOTR-ban asszongya válasz a joyal menüpontot, megnyomom a joyt, és kilép a játékból...), pl. a Pandora Tomoroww rendesen megy...

kedd aug. 24, 2004 9:11
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem csak a MIDP-2.0 ás játékok mennek teljes képernyővel és hanggal! Másnál is igy van vagy csak nekem csinálja? :(

hétf. aug. 23, 2004 22:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos, én totál nem értek ehhez a seem dologhoz (eddig a 3510i-m volt, azt azon nem lehetett ilyesmiket babrálni), szóval vki le tudná írni érthetően, hogy pontosan mit kell tennem?
Amúgy ezzel a P2K-val akadt egy gondom: mikor először kipróbáltam, not connected, lehúzom vissza, akkor megtalálta a telót, viszont vmiért nem tudta lekérni a fájlokat, és befagyasztotta az egész telefont!!! Utána aksi ki, vissza, telefon látszólag rendesen megy... vagyis menne, csak azóta nem tudok belépni abba a menübe, ahol a csengőhangot ki lehet választani (egyszerűen viszadob egy menüvel)!!! Mit tehetek ez ellen?

hétf. aug. 23, 2004 14:57
ezüst tag

Hozzászólás 
A Vibe Sync pici rezgést ad a telefonnak, miközben valami hangot ad ki. Ez amolyan passzív dolog, tehát nem meríti az akksit. A hangszóró közelében lehet valami kis rugó, lemez, ami rezeg a hang hatására.
Hja, és ha a kezedbe fogod olyan érzés, mintha mély is szólna a hangszórókból :lol:

hétf. aug. 23, 2004 14:01
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Lenne lehetőségem megvenni egy ilyen telót ,42 000ért előfizu nélkül.
Ilyenkor mire kell vigyázni ha vki előtte előfizuval használta?Lehet még venni Domino NAP kártyát ha igen akkor mennyiért?Azért kérdezem mert jelenleg pannonos vagyok.
A 42e megéri,vagy lesz még olcsóbb is mostanában?
Üdv:Bal

hétf. aug. 23, 2004 11:57
arany tag

Hozzászólás 
Jahh. Valaki írta, hogy ma szeretné megvenni. remélem megtudta venni még szombaton. Egy 50-essel drágább mától :(

hétf. aug. 23, 2004 11:37
vas-tag

Hozzászólás 
Sahib:

Köszi, az általad javasolt beállítás (Sync - Be) megoldotta a helyzetet. A 4 hang nem morog! Ezt még a szervizben sem tudták, pedig rákérdeztem, mi lehet a gond, miért a morgás!

Azt viszont nem tudom, hogy ha a Sync be van kapcsolva, akkor mi változik???
Most eszi az aksit vagy nem, ha be van kapcsolva a funkció?????

Láttátok, mától tényleg felment hetven fölé a teló ára két év aláfizuval!!!!

hétf. aug. 23, 2004 9:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Nektek az üzeneteknél automatikussan kitörli, ha beállítjátok, hogy 50 üzenet után törölje az SMS memót? Mert nekem nem törli....
Másik iszonyat bajom vele, hogy az ébresztőt nem jelzi ki, hogy bevan-e kapcsolva vagy nincs!
2 hét után ma tapasztaltam 1x, hogy ha SMS kapok és nem nézem meg, időnként rezeg egyet...
Kamerája pedig sztem nem is annyira rossz!

vas. aug. 22, 2004 23:31
platina tag

Hozzászólás 
Én szerintem jó kis telefon lenne csak nekem az volt vele a bajom hogy pl:sokszor sokat késett a billentyűzet és a hang a maxon már torz volt meg a szokásos motorola kamera( sokkal pirosabb mnt a többi)legalábbis szerintem ,de a ritmikus fények az nagyon cool voolt 8) ennyi Ja és még 1 valami mért nem tudott a motorola vdeófelvételt belerakni

vas. aug. 22, 2004 22:03
arany tag

Hozzászólás 
Mr_Rob írta:
.Nokia. írta:
Breki írta:
sahib írta:
A négy hang (Kontinentális, Klasszikus, Figyelem, Sziréna) bugása nálam is hallható volt. A megoldás ami nálam működött a kövi volt:
Menü – beállítások - gyári beállítások. Itt a Sync rezeg opciót Be-re állítottam.
Innentől kezdve megszűnt ez az idegesítő hang. Remélem segíthettem. Hali!

Dehát ez az alap

Én spec ezt az opciót kikapcsoltam, nem igazán vágom mire is jó, azon kívül, hogy gyilkolja az aksit.

Persze, ha elolvastad volna a haszn. utasítását, ott leírja, hogy a Vibe Sync nem meríti az akksit, mivel ez egy passzív szerkezet. A hangszóró rezgését erősíti fel :wink:

Háát bevallom kezembe vettem de a 20. oldal után feladtam az olvasását kurva sok a bosszantó sajtóhiba és a magyartalanság. Most viszont megkérdezem: akkor mire is való ez a funkció?

vas. aug. 22, 2004 21:58
ezüst tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Breki írta:
sahib írta:
A négy hang (Kontinentális, Klasszikus, Figyelem, Sziréna) bugása nálam is hallható volt. A megoldás ami nálam működött a kövi volt:
Menü – beállítások - gyári beállítások. Itt a Sync rezeg opciót Be-re állítottam.

Dehát ez az alap

Én spec ezt az opciót kikapcsoltam, nem igazán vágom mire is jó, azon kívül, hogy gyilkolja az aksit.

Persze, ha elolvastad volna a haszn. utasítását, ott leírja, hogy a Vibe Sync nem meríti az akksit, mivel ez egy passzív szerkezet. A hangszóró rezgését erősíti fel :wink:

vas. aug. 22, 2004 21:43
arany tag

Hozzászólás 
Valaki aki profi nem válaszolna a pár hozzászólás előtti néhány kérdésemre? :D

vas. aug. 22, 2004 20:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Coolmat írta:
Sziasztok :!:
Én jó két hete vettem egy ilyen telót, és még mindig van pár kérdésem felõle:
-P2K-val, hogy lehet kiszedni azt az idegesítõ T-Mobileos zenét indításnál és kikapcsolásnál?
-Sikerült unlockolnom a java feltöltést, de azóta nem tudok állítani csengõhangot!!! Mikor rámennék, hogy halk beállításai, viszadob egy menüvel!!!
-Ha esetleg szervizbe kéne vinni, vissza lehet kódoltatni a java lockot?
Most így hirtelen ennyi, amúgy nagyon jó véleménnyel vagyok a telóról (ezt Nokia 3510i után mondom), fõleg a kijelzõje nyûgözött le...
Ja, amúgy tegnap reggel lejött róla az a T-mobileos kis "matrica" az aljáról, viszont ott maradt a nyoma, a matrica meg már eltûnt :D

Seemplayerrel átálíthatod miután az aktuális Seem-et kiszedted

Én képernyõkimélõt is cseréltem

[img]http://direct.motorola.com/
Downloads/Digital/409292/music_ss1.gif[/img]

És van egy oldal ahol mindenki ráírhatja a nickjét a háttérképre

http://www.zedge.no/?side=logoer&getlogo=4428

vas. aug. 22, 2004 16:41
vas-tag

Hozzászólás 
Breki írta:
sahib írta:

Dehát ez az alap

Így van, de én kikapcsoltam és akkor jött a bugás. Mikkor visszanyomtam jó lett. Lehet hogy csak nekem?

vas. aug. 22, 2004 16:32
arany tag

Hozzászólás 
Breki írta:
sahib írta:

Dehát ez az alap

vas. aug. 22, 2004 10:07
ezüst tag

Hozzászólás 
sahib írta:
A négy hang (Kontinentális, Klasszikus, Figyelem, Sziréna) bugása nálam is hallható volt. A megoldás ami nálam mûködött a kövi volt:
Innentõl kezdve megszûnt ez az idegesítõ hang. Remélem segíthettem. Hali!

Dehát ez az alap

vas. aug. 22, 2004 9:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok :!:
Én jó két hete vettem egy ilyen telót, és még mindig van pár kérdésem felőle:
-P2K-val, hogy lehet kiszedni azt az idegesítő T-Mobileos zenét indításnál és kikapcsolásnál?
-Sikerült unlockolnom a java feltöltést, de azóta nem tudok állítani csengőhangot!!! Mikor rámennék, hogy halk beállításai, viszadob egy menüvel!!!
-Ha esetleg szervizbe kéne vinni, vissza lehet kódoltatni a java lockot?
Most így hirtelen ennyi, amúgy nagyon jó véleménnyel vagyok a telóról (ezt Nokia 3510i után mondom), főleg a kijelzője nyűgözött le...
Ja, amúgy tegnap reggel lejött róla az a T-mobileos kis "matrica" az aljáról, viszont ott maradt a nyoma, a matrica meg már eltűnt :D

vas. aug. 22, 2004 9:13
vas-tag

Hozzászólás 

szomb. aug. 21, 2004 21:12
ezüst tag

Hozzászólás 
bilesaron írta:
Telefonra új témát akarok varázsolni!
Szerintetek hova kell feltölteni adatkábelen át? Mert ha a képek közé rakom nem látja...

A P2K -n a Skin-eknél látom

pén. aug. 20, 2004 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Telefonra új témát akarok varázsolni!
Szerintetek hova kell feltölteni adatkábelen át? Mert ha a képek közé rakom nem látja...

pén. aug. 20, 2004 11:57
arany tag

Hozzászólás 
micsoda pangás :) Mindenki az esti mókára készül?

pén. aug. 20, 2004 11:49
arany tag

Hozzászólás 
Breki írta:
MMS és GPRS aktiválás hogy megy? ezis pénzes?

Felhív 1230. Az aktíválás ingyenes, a használatért kell fizetni, A GPRS-re van vagy 3 féle wap és kb. ennyi féle Net díjcsomag. Az mms árak meg fent vannak a [url]t-mobile.hu[/url] -n, most van 5 ingyen mms hálón belülre és e-mailra havonta

pén. aug. 20, 2004 8:37
arany tag

Hozzászólás 
Szóval mint mondottam ma sikerült beszereznem egy példányt. Pár óra nyomkodás után lenne pár kérdésem:

1. hogy lehet elérni, hogy csak a SIM-et, vagy csak a Tel. memót lássa a teló a telefonkönyvben?

2. Van esetleg lehetőség a hívócsoportoknak profilonként más csengést beállítani (valamiféle hívásszűrés)?

3. MP3 átkódolásra ki mit használ? A hozzáadott progi viccnek is rossz szerintem.

4. A szoftver (mobile phone tools) mindenkinél lassú vagy csak engem örvendeztett meg vele? Nekem bluetooth-on keresztűl ok, de az USB-s kábellel csak elsőre müködött utána többet nem :twisted:

5. Van valami hír valani féle nagyobb Trans-flash kártyáról Én csak 128-asat láttam eddig belőle egy 10-esért vesztegetni ( [/url] www.ebolt.hu [url] )

6. A szoftver verzióm R372_G__OE.20.59.R ez friss vagy vigyem el frissíteni? Érdemes az újabb szoftot ha van föllökni rá?

Így elsőre csak ennyi :D Bocsi, ha sokat kérdeznék, de szokatlan a teló még a sok Nokia után :)

Ui.: az url-t miért nem bírom normálisan belinkelni??????

csüt. aug. 19, 2004 23:04
arany tag

Hozzászólás 
epyc írta:
Ez mennyire biztos ez az info? Mert jövő héten vennék ilyet... Nehogy lecsússzak róla, mert tökön szúrom magam :mrgreen:

1000% ma vettem kormi csomag mellé és nagyon mondták, hogy még ma max. szombaton intézzem, mert hétfőn már nem ennyi lesz az annyi!!
Szóval siessetek!!

csüt. aug. 19, 2004 22:55
ezüst tag

Hozzászólás 
thiby írta:
Breki írta:
Szóval a kérdés továbbra is miért számláztak ennyit.

Szerintem hívd fel az ÜFSZ-t, biztosan szívesen segítenek számlainformációval kapcsolatban, ráadásul õk látják is a számokat, míg mi itt a fórumon sajnos nem.

:idea: Ha eddig még kértél hívásrészletezést és nem jár automatikusan, akkor igényeld az ügyfélszolgálatnál vagy a weben - így 100%-osan kontrollálhatod, hogy mennyi az annyi.

MMS és GPRS aktiválás hogy megy?
ezis pénzes?

csüt. aug. 19, 2004 21:58
Moderátor

Hozzászólás 
epyc írta:
Ez mennyire biztos ez az info? Mert jövő héten vennék ilyet... Nehogy lecsússzak róla, mert tökön szúrom magam :mrgreen:

Ez 98%. Ügyfélszolgálats mondta. Onnan tudom, mivel kicsit bajosan akart egy ismerősőm venni (Webshop+számhordozhatóság stb), és figyelmeztettek, hogy most intézze el a héten.
Már a plakátokat is szedik le a boltokban. Ha venni akarsz, szombaton tedd, a márkaüzletek nyitva lesznek.

csüt. aug. 19, 2004 21:13
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 

csüt. aug. 19, 2004 21:07
Moderátor

Hozzászólás 
A tel tényleg hatvanezer felett lesz újra.

csüt. aug. 19, 2004 17:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Ma beszereztem egy ilyen telcsit :) Siessetek ha még akartok ilyet! Hétfőtől új ára lesz :( Eddig minden baba a kicsivel, de a gép nem látja :(( Segítsetek! Nem ismeri fel a telót, csak mint USB háttértárat. Az intéző látja de a saját progik (mp3, meg a gyári buzergáló program) nem, na ilyenkor mi van? Leszedtem a netről az USB drivert, de avval sem akarja az igazat :(

Ez az info honnan van, hogy drágul hétfőtől?

Továbbra is várom, ha valakinek van infoja unlockkal kapcsolatban ehhez a telefonhoz.
dikri@freemail.hu

csüt. aug. 19, 2004 16:44
arany tag

Hozzászólás 
Ma beszereztem egy ilyen telcsit :) Siessetek ha még akartok ilyet! Hétfőtől új ára lesz :( Eddig minden baba a kicsivel, de a gép nem látja :(( Segítsetek! Nem ismeri fel a telót, csak mint USB háttértárat. Az intéző látja de a saját progik (mp3, meg a gyári buzergáló program) nem, na ilyenkor mi van? Leszedtem a netről az USB drivert, de avval sem akarja az igazat :(

csüt. aug. 19, 2004 16:20
ezüst tag

Hozzászólás 
mazio írta:
Breki írta:
mazio írta:
Igazad van, lehet, hogy kukacoskodás. Nem is igen akarok ezzel foglalkozni, csak érdekelt, hogy mások is tapasztalták -e ezt, illetve érdekes volt, hogy bluetooth elsõ használata elõtt nem csinálta, azóta viszont igen. Na mindegy, köszi, hogy megnézted a Tieden!

Üdv

Szerintem kérdezz rá a motorolla szervizben
akár e-mailban

Köszi az ötletet! Tudod a mail címüket?

Logikusan:
http://www.motorola.hu/ugyfelszolgalat.php

de akkor kérdezd már meg, hogy lehet csengõhangot kártyáról beállítani please

csüt. aug. 19, 2004 13:45
vas-tag

Hozzászólás 
Breki írta:
mazio írta:
Igazad van, lehet, hogy kukacoskodás. Nem is igen akarok ezzel foglalkozni, csak érdekelt, hogy mások is tapasztalták -e ezt, illetve érdekes volt, hogy bluetooth első használata előtt nem csinálta, azóta viszont igen. Na mindegy, köszi, hogy megnézted a Tieden!

Üdv

akár e-mailban

Köszi az ötletet! Tudod a mail címüket?

csüt. aug. 19, 2004 13:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tud valaki segiteni hálozat függetlenítésben ehhez a telefonhoz?
Email: dikri@freemail.hu

thx

csüt. aug. 19, 2004 12:34
ezüst tag

Hozzászólás 
mazio írta:
Igazad van, lehet, hogy kukacoskodás. Nem is igen akarok ezzel foglalkozni, csak érdekelt, hogy mások is tapasztalták -e ezt, illetve érdekes volt, hogy bluetooth elsõ használata elõtt nem csinálta, azóta viszont igen. Na mindegy, köszi, hogy megnézted a Tieden!

Üdv

akár e-mailban

csüt. aug. 19, 2004 12:32
vas-tag

Hozzászólás 
Igazad van, lehet, hogy kukacoskodás. Nem is igen akarok ezzel foglalkozni, csak érdekelt, hogy mások is tapasztalták -e ezt, illetve érdekes volt, hogy bluetooth első használata előtt nem csinálta, azóta viszont igen. Na mindegy, köszi, hogy megnézted a Tieden!

Üdv

csüt. aug. 19, 2004 11:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát ezt az ébresztős problémát én is megnéztem a telómnál!
Nekem is búg, de a legegyszerűbb megoldás a sok sorban állás, veszekedés, herce-hurca helyett, hogy átállítod egy másik csengőhangra és akkor nem fog búgni és nem kell az üzletben cirkuszolni:)
Én erre a búgás dologra azt mondtam, már csak kukacoskodás a részedről, má bocs .. :)

csüt. aug. 19, 2004 11:10
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi thiby!

Szia mazio,

egy kis segítség: a hozzászólásokat - miután elküldted - szerkesztheted és törölheted is (a hozzászólás jobb felső sarkában vannak feltüntetve ezek a lehetőségek). Így ha véletlenül többször dobod be, törölheted őket! ;-)

Üdv.

csüt. aug. 19, 2004 10:15
arany tag

Hozzászólás 
Szia mazio,

egy kis segítség: a hozzászólásokat - miután elküldted - szerkesztheted és törölheted is (a hozzászólás jobb felső sarkában vannak feltüntetve ezek a lehetőségek). Így ha véletlenül többször dobod be, törölheted őket! ;-)

Üdv.

csüt. aug. 19, 2004 10:04
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Következő