Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 22:57

Hozzászólás a témához  [ 311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Vitamax Joker Plusz 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Macika írta:
Jó persze, tudom, hogy itt vannak olyanok, akik 1 óra alatt el tudnak beszélni 145 percet, na de akkor is...

ha mutatsz ilyet, akkor Te is és ő is megkapjátok a Nobel-díjat (ja, feltétel, hogy itt a Földön beszélje le az illető a 145 percet egy óra alatt, nem egy közel fénysebességgel száguldó űrhajóban :) )

Kérem a nobel díjat mert én megtettem:D 4 emberrel beszéltem 50 percen keresztül:) és az 200 perc kevesebb mint 1 óra alatt.

U.I.: egy telefonon a konferencia beszélgetés szolgáltatással.

pén. szept. 03, 2004 15:39
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
viktorio írta:
Vésztartaléknak jó lenne egy olyan is, hogy nem 9 forintokkal bíbelődnének, hanem lenne egy 1000 forintos opciós díj, azért cserébe hétvégén hálón belül korlátlan beszélgetést lehetne nyomatni.

A német Vodafone-nál már egy ideje van az, hogy pár Euróért (talán 5€) 1.000 percet beszélhet hétvégén és este hálón belül.

A Relaxos dolgot se a T-Mobile találta ki, a Vodafone 150, 500 és társai évek óta szerepelnek az Angol és többi ország vodafone-os kínálatában.

Inkább arra kell majd vésztartalék a T-Mobil-nak, amikor a KAP rendszerben a sok több éve Dominós ügyfél megnézni a pontjait, hogy mennyi van, bedurvul a vicces pontszámokra és tömegesen elviszik a számukat a Vodafone-hoz.

Annyira tili-toli hozzáállása van a szolgáltatóknak, annyira félnek egymástól, annyira kapkodnak, hogy az már fáj.

Fene tudja, 5 € az olyan 1300 Ft, nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy 9 Ft-os percdíjnál megérné. Mert előbb-utóbb leszokik az ember arról, hogy csak azért beszéljen sokat, mert ingyen van.
>2,5 éve van ingyendumás R&R-om, használom, kihasználom az ingyenes időszakot, jó, hogy nem kell gyorsra fogni a mondanivalót, de hogy csak azért felhívjak valakit, hogy "na mesélj, hogy vagy?", hát azt nem. Ha a hívott későnfekvő ember, akkor megvárom a felhívásával a 21 órát, ha hét végén is ráér megbeszélni valamit, akkor felhívom hét végén, de ez félórás-órás hívásokat nem eredményez.
Lehet, hogy plusz vonzerővé válna 1300 Ft-ért korlátlan beszélgetés este+hétvégén, azonban nem biztos, hogy 145 perc 9 Ft-os beszélgetés áráért nagy tömegek bevállalnák a havi 1300 Ft-ot.
Jó persze, tudom, hogy itt vannak olyanok, akik 1 óra alatt el tudnak beszélni 145 percet, na de akkor is...

pén. szept. 03, 2004 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
De, természetesen Neked van igazad. Így akartam, csak baromira rosszul fejeztem ki magamat. Bocsi.

Akkor megnyugodtam :)

Nekem se a legyek hordják össze, hanem a lányok :wink: :lol: :lol: :lol:

pén. szept. 03, 2004 14:22
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem nem sok összefüggés van a kettő között. Ez a legyes dolog ez régebbi szvsz, mint maga a Voda. :) Persze attól mi még jól összeraktuk. :)

pén. szept. 03, 2004 14:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Lattatok mar a joker plusz plakatot?

Ilyen szoveg rajta: "Neked se a legyek hordjak ossze?"
Rogton a westel x millio elofizeto nem tevedhet szlogenje jutott eszembe... :lol:

Na várj csak, te egy kicsit "belegondoltál" a dologba.

A westel "X-millió ember nem tévedhet" nem így hangzott, hanem valahogy úgy, hogy "X-millió ember használja, talán nem véletlenül."

És erre írtuk több helyen is azt az "X-milliárd légy **** eszik, együnk mi is, hiszen ennyien nem tévedhetnek" mondást.

Innen már egyenesen következhet az asszociáció az X-millió előfizető és az X-milliárd légy között.

De önmagában ha leírod, hogy:

1. X-millió előfizető használja, talán nem véletlenül.
2. Neked sem a legyek hordják össze.

akkor nem sok összefüggés tapasztalható a két szlogen között.

Szerintem kizárható, hogy bármi szándékos összefüggés lenne a két reklám között.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika pén. szept. 03, 2004 14:30-kor.

pén. szept. 03, 2004 14:15
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
Macika írta:
Tehát ha valaki korábban egy 2500-as kártyát telefonált el havonta UNO-val, az ugye 64 percet tudott beszélni érte. Ha most erre a 64 percre leosztjuk az igénybevételi díjat, akkor percenként 5 Ft 80 fillért kapunk. Tehát ennyit kell hozzáadni az UNO percdíjaihoz, hogy egyáltalán össze lehessen hasonlítani a két csomagot.

Mindig is gyenge voltam matekból :oops: , ezért nem igazán értem, hogy miért az Uno percdíjaihoz kell hozzáadni 5 Ft 80 fillért? Nem a Joker plusz percdíjaihoz kellene? Hiszen annál kell +375Ft-ot fizetned.

De, természetesen Neked van igazad. Így akartam, csak baromira rosszul fejeztem ki magamat. Bocsi.

pén. szept. 03, 2004 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
TheDaemon írta:
Hát, ha a pannonnak vészforgatókönyve lenne, akkor azt forgathatná már egy jó ideje :lol:

:lol: :lol: :lol:

Akkor már évek óta dolgozhatna a stáb. De ez a júniusi cirka -20000 -es eredményük engem is meglepett.
Az agyonkorlátozott Happy ezek szerint nem aratott olyan nagy sikert. Vajon miért... :lol: 8)

pén. szept. 03, 2004 11:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Aha!
A vésztartalék! Akkor azért nyomták németben!

A Panninak kéne ilyen inkább!

de sajnos elég kevesen forumoznak norvégiából... :)))))))))

pén. szept. 03, 2004 11:05
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hát, ha a pannonnak vészforgatókönyve lenne, akkor azt forgathatná már egy jó ideje :lol:

pén. szept. 03, 2004 9:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor most van rajta sapka , vagy nincs? :roll:

pén. szept. 03, 2004 9:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Aha!

A pani megtehti, hogy előkészít egy konstrukciót és nem adja ki?

Amugy nem azt mondtam, hogy igaz de nem kell kamu gyárosnak mondani. Egyébként ha a képet jobban megnézzük a westel nem szokott *-ni inkább nagyítózni, a másik meg az, hogy túl egyszerű az árának a kiírása, bár ez lehet a különösen rossz minőségű scannelés miatt.

pén. szept. 03, 2004 9:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Vésztartaléknak jó lenne egy olyan is, hogy nem 9 forintokkal bíbelődnének, hanem lenne egy 1000 forintos opciós díj, azért cserébe hétvégén hálón belül korlátlan beszélgetést lehetne nyomatni.

A német Vodafone-nál már egy ideje van az, hogy pár Euróért (talán 5€) 1.000 percet beszélhet hétvégén és este hálón belül.

A Relaxos dolgot se a T-Mobile találta ki, a Vodafone 150, 500 és társai évek óta szerepelnek az Angol és többi ország vodafone-os kínálatában.

Inkább arra kell majd vésztartalék a T-Mobil-nak, amikor a KAP rendszerben a sok több éve Dominós ügyfél megnézni a pontjait, hogy mennyi van, bedurvul a vicces pontszámokra és tömegesen elviszik a számukat a Vodafone-hoz.

Annyira tili-toli hozzáállása van a szolgáltatóknak, annyira félnek egymástól, annyira kapkodnak, hogy az már fáj.

pén. szept. 03, 2004 9:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aha!

pén. szept. 03, 2004 9:22
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Aszonta akkoriban, hogy a németo.-ban nyomdában dolgozó haverja látta és nyomta ezeket.

Mi meg örültünk, meg kétkedtünk.

Mára már lemondtunk róla, és a csávó egy kamugyáros lett. :evil:

Nem kamu gyáros! A T-Mobilenak volt egy vész konstrukciója amit soha nem hozott ki. Sokat nem tudok róla, de lehet hogy ez a Domino csomag is benne volt. A t-mobilnak volt egy előreirányzott ügyfélvesztése és ha ez túllőt volna a célon akkor jött volna be.

pén. szept. 03, 2004 9:09
platina tag

Hozzászólás 
Én már iszonyat-sokszor láttam és kb. 1 hónapja megy már! Én a mostani taxis reklámot is már tegnap v. tegnapelőtt láttam. (be is írtam,h.láttam) De nekem nem esett le,h.a legyekkel mit akar mondani, nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, csak jó szövegnek tartottam és azt hittem ez a szöveg (pl.) a taxisoknál már biztosan régóta megy. De így már jobb a reklám is,h.tudom mire "kell" gondolni!! :lol:

csüt. szept. 02, 2004 19:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
A voda honlapjáról letölthető reklámok között van egy lefedettségről szóló (http://www.vodafone.hu/images/extrak/vodafone_lefedettseg_2.mpg). Azt látta már valaki a TV-ben? Mert eddig csak a két matektanárosra figyeltem fel, meg erre a taxisra, de azt még egyszer nem vettem észre.

Ui: a "40%!!!"-os reklámot levették a honlapról :-(.

csüt. szept. 02, 2004 19:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most lattam a reklamot,azert nem olyan rossz,de a legyes duma sokat dob rajta. :-D

csüt. szept. 02, 2004 19:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Joker Plusz, 375 Ft-os "opciót" lehet majd megrendelni, csak és kizárólag SMS-ben.

csüt. szept. 02, 2004 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi Meggylé! SMS rendelés? Mit lehet rendelni?

csüt. szept. 02, 2004 18:59
arany tag

Hozzászólás 
Faja ez a csomag, tuti váltok rá simáról, de mi ez az smses rendelés?
Az majd csak később derül ki?

csüt. szept. 02, 2004 18:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ezeket a posztereket, amiben a DOMINO Xtra van, honnan szedte?
Aszonta akkoriban, hogy a németo.-ban nyomdában dolgozó haverja látta és nyomta ezeket.

Mi meg örültünk, meg kétkedtünk.

Mára már lemondtunk róla, és a csávó egy kamugyáros lett. :evil:

csüt. szept. 02, 2004 16:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezeket a posztereket, amiben a DOMINO Xtra van, honnan szedte?

csüt. szept. 02, 2004 16:28
platina tag

Hozzászólás 
De lehet, de ennek sok jelentossege nincsen.

csüt. szept. 02, 2004 16:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
SZVSZ: amikor először lefutott a taxis reklám 2003-ban, rá pár hónapra ment egy másik változat. S most itt egy 3. Van egy olyan érzésem, hogy annak idején megcsináltak többféle változatot, s most az egyik változatból, ami éppen összességében kevésbé jóra sikeredett, mint a leadott 2 reklám, de a "legyes rész jó lett", azt használták fel a Joker új reklámjára. Ez nem lehetséges?

csüt. szept. 02, 2004 15:29
platina tag

Hozzászólás 
Lattatok mar a joker plusz plakatot?

Ilyen szoveg rajta: "Neked se a legyek hordjak ossze?"
Rogton a westel x millio elofizeto nem tevedhet szlogenje jutott eszembe... :lol:

csüt. szept. 02, 2004 15:03
arany tag

Hozzászólás 
simico írta:
Macika írta:
Tehát ha valaki korábban egy 2500-as kártyát telefonált el havonta UNO-val, az ugye 64 percet tudott beszélni érte. Ha most erre a 64 percre leosztjuk az igénybevételi díjat, akkor percenként 5 Ft 80 fillért kapunk. Tehát ennyit kell hozzáadni az UNO percdíjaihoz, hogy egyáltalán össze lehessen hasonlítani a két csomagot.

Mindig is gyenge voltam matekból :oops: , ezért nem igazán értem, hogy miért az Uno percdíjaihoz kell hozzáadni 5 Ft 80 fillért? Nem a Joker plusz percdíjaihoz kellene? Hiszen annál kell +375Ft-ot fizetned.

Termeszetesen igazad van, az eliras lehetett Macika reszerol. A Joker+ csomag percdijaihoz kell hozzaadni a 2500 Ft lebeszeles eseten atlag 64 percre leosztott 5 Ft 80 fillert (persze a Joker+ csomag eseten mar nem ilyen egyszeru megallapitani hany lebeszelheto percet kapsz 2500 Ft-ert, mert nem egyseges a szamlazas (idoben / hivasiranyban jelentos kulonbsegek vannak).

csüt. szept. 02, 2004 14:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Az jutott eszembe, hogy amikor a Vodafone bedob ilyen újításokat, arról szól előre (pár nappal) a konkurenciának, vagy azok is a sajtóból értesülnek?

Ha a T-Mobile lépni fog (mint anno az UNO esetében) azt két dolog fogja meghatározni:
Egyrész kíváncsi lesz, hogy a Pannon mit lép erre.
Másrészt pedig megnézi, hogy így ősszel, többen viszik-e át a számukat a T-Mobile-tól a Vodafone-hoz, vagy sem.
Ha igen, akkor biztosan lép, és azért, mert pont azok fognak lépni, akik átlag Dominóshoz képest több bevételt okoznak a T-Mobile-nak,akik utána számolnak, hogy na igen, eddig nem léptünk, de mostmár átvisszük a számunkat.

Az, hogy a Vodafone eme új csomagjára mennyien lépnek át a T-Mobile-től (elsősorban Dominósokra gondoltam) még egy dolog fogja eldönteni:
Ez az új Kapcsolat program (KAP).
Azok a 3-4-5 és több éve Dominót használók, akik valóban használják és hűek voltak mindeddig, de a kapcsolat program mégse becsüli meg őket, akkor szinte méregből is úgy dönthetnek, hogy elhagyják eddigi szolgáltatójukat.
És a Vodafone ezt tudja!

Közületek számolt-e már "régi" t-mobile-os dominós, hogy a most megismert pontjaival mire megy?
Én egy kicsit elszomordtam... nemsokra.

csüt. szept. 02, 2004 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
OFF: De ezt nem írták el véletlenül? 2003. jan. 3-a helyett írhattak volna vmi mást is, mert ez így nem helytálló. Ha nem csalnak az emlékeim, akkor még nem volt DUO és UNO se nagyon...

Lehet, hogy benfenteseknek már akkor is volt :lol:

Egyébként köszi az infokat :!:

csüt. szept. 02, 2004 14:33
platina tag

Hozzászólás 
Tényleg! :oops: :oops: :oops: :oops:

csüt. szept. 02, 2004 14:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kalasnikov írta:
Azt egyébként honnan tudod, hogy a Fiesta végleg megszűnik :?: A vodafone.hu-n ott van a már nem vásárolható csomagok között (a Party is ott van).

1. vizsla1 már megválaszolta. Köszi, ezúton. 8)
2. Az előbb felsorolt csomagok már megszűntek, már nincs egy olyan ember sem, aki még használná valamelyiket, mert már nem léteznek. Az, hogy fent van továbbra is a honlapon, ez a voda hülyesége. Az addig ok, hogy a lezárt csomagok fent vannak, de azoknak már nem kellene fent lenniük, melyek megszűntek.

"2003. január 6-tól a VitaMAX Duo, a VitaMAX Uno, a VitaMAX City , a VitaMAX Joker és VitaMAX előre fizető tarifacsomagok elérhetők kereskedelmi forgalomban. A VitaMax Party tarifacsomag vonatkozásában előfizetői szerződés nem köthető. A VitaMax Fiesta csomag 2004. július 1-jétől megszűnik."

OFF: De ezt nem írták el véletlenül? 2003. jan. 3-a helyett írhattak volna vmi mást is, mert ez így nem helytálló. Ha nem csalnak az emlékeim, akkor még nem volt DUO és UNO se nagyon...

csüt. szept. 02, 2004 14:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soma01 írta:
:shock: Melyik honlapon van fent? Mert én spec. nem találtam és az üszi mondta meg nekem némi utánajárás után! Vagy valahol írnak még a honlapon erről mert én csak ezt a linket ismerem.

Itt :-): http://prog.vodafone.hu/keszulekek/vitamax_akciok.asp

csüt. szept. 02, 2004 14:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Onnan, hogy szoktuk követni a Vodafone Közleményeit, és ÁSZF-változásait. S az augusztusi ÁSZF-ben van benne.

csüt. szept. 02, 2004 14:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Kalasnikov írta:
Ha jól értem, akkor azt írod, hogy a VitaMAX Party meg fog szűnni? Nekem még mindig ez a csomagom van, nekem fontos a másodperc alapú számlázás. Napközben nemigen beszélek...

Akkor neked a sima Vitamax lesz a legjobb majd, feltéve ha tényleg megszűnik. Az sem olyan rossz, 30Ft este 6-tól+7vége. :idea:

Azt egyébként honnan tudod, hogy a Fiesta végleg megszűnik :?: A vodafone.hu-n ott van a már nem vásárolható csomagok között (a Party is ott van).

csüt. szept. 02, 2004 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kalasnikov írta:
Ha jól értem, akkor azt írod, hogy a VitaMAX Party meg fog szűnni? Nekem még mindig ez a csomagom van, nekem fontos a másodperc alapú számlázás. Napközben nemigen beszélek...

Szerintem elég jó esélye van rá, miután 2004. január 1-én kiírtották a Vodaflex, Vodalux, Vodamax, Break, Mambo, Rumba, Salsa csomagot, nem is oly rég pedig a Vitamax Fiestát. Én még maximum fél évet jósolok neki, többet semmiképp sem. Ha úgy nézzük, lassan már tényleg versenyképtelen lesz, hisz ott a sima Vitamax (66/30Ft), olcsó SMS-re ott a Joker (18Ft), valamint a Joker Plusszal percalapon ugyan, de hétvégén agyonveri többek között a Partyt is. Igazából egyre kevésbé látom értelmét annak, hogy újra feltöltsem a kormi csomagom mellett, de egyelőre még pihentetem egy ideig a fiókban, aztán majd meglátjuk. 8)

csüt. szept. 02, 2004 13:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a mindenhova 30 Ft már nem dobogtatja meg annyira az emberek szívét szerintem. A Jóker Plusz ennél nagyságrendekkel vonzóbb ajánlat.. Este és hétvégén legalább 3 percet(!!) beszélhetsz hálón belül, de máshova is másfelet..

Ezek az opciós prepaid csomagok kicsit az előfizu felé hajlanak, az egyetlen eltérés, hogy itt nincs hűség és nem kell annyi készülék árkedveményt adni. Ugyanakkor fix percdíjas csomagban (pl Relax) nem lehet túlságosan alacsony a percdíj, mivel csúcsidőben magas az egymás közötti kapcsolási díj, és ugye egyik szolgáltató sem haragszik magára. Talán a T-Mobile tudna legjobban lemenni, hiszen neki sokkal valószínűbb hogy a végződés saját hálózatban marad, így akár egy kis elvi veszteseéget is bevállalhatna.

csüt. szept. 02, 2004 12:12
platina tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Ez tetszik, hogy egy un.opciós díjért nyújt a szolgáltató kedvező percdíjakat, kártyás csomagnál. Erre a T-Mobile is lép v.mit. 100%

Emlékeztk még? Kb. 5 hónapja volt kedves "oldman79" barátunk aki azóta is 2db hsz.-el rendelkezik aki a Domino Xtra-t mondta,h. a T be fogja vezetni és még képeket is linkelt!

Kép
Kép

Ha valamikor jön akkor most fog! Bár a T230 ára már 17.900 alatt van de még visszavihetik :lol: ! A 6600 meg nincs még dominóban de azt meg kicsit kevés 89.900 ért mert most alőfizuval 79.900, de 1 akció és akár az egész "Domino Xtra" igaz is lehet!!!

csüt. szept. 02, 2004 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jövőre meg jön a: VitaMAX Joly Joker MegaPlusz. 1000.- Ft.-os opció díjért, éjjel-nappal 15.- Ft.-ért lehet beszélni, bármely hazai hálózatba. :)

csüt. szept. 02, 2004 10:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez tetszik, hogy egy un.opciós díjért nyújt a szolgáltató kedvező percdíjakat, kártyás csomagnál. Erre a T-Mobile is lép v.mit. 100%

csüt. szept. 02, 2004 10:47
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Fent van a honlapon, hogy a váltástól számítva, 30 naponta vonják le a 375 Ft-ot. Előtte pár nappal figyelmeztető SMS-t küldenek, hogyha nincs meg az összeg, beraknak Téged sima Jokerbe.

:shock: Melyik honlapon van fent? Mert én spec. nem találtam és az üszi mondta meg nekem némi utánajárás után! Vagy valahol írnak még a honlapon erről mert én csak ezt a linket ismerem.

Kalasnikov írta:

Akkor neked a sima Vitamax lesz a legjobb majd, feltéve ha tényleg megszűnik. Az sem olyan rossz, 30Ft este 6-tól+7vége. :idea:

csüt. szept. 02, 2004 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Joker plusz nem rossz csomag! A Relax xxxx, Vodafone xxx és Pannon xxxx csomagokhoz képest helyenként jobb percdíjakat kínál ráadásul fixen.. :) Persze akkor éri meg ha sok Vodás ismerősöd van és inkább délután beszélsz!

A Relax 1000-ben az egy percre jutó díj 22Ft, A Pannon 1000-ben 18Ft.. Ezek persze nagyon nagy költések esetén érik meg. A Jóker+ viszont du 4 után 25Ft, 6 után mindenhova 19Ft-os percdíjat kíván még akkor is ha nem nézzük a kártyakedvezményeket, ráadásul nincs semmi olyan kényszer hogy el kell telefonálnod azt az 1000 percet stb.. Plusz nincs olyan kártyakedvezmény kamu-varázslat, mint a Happy Hétvége esetén (ott gyakorlatilag "elveszik" a kedvezményes egyenleg..) Itt viszont szépen ki lehet használni. Arról most ne beszéljünk, hogy a Pannon Happy-vel nem lehet WAP-ozni és semmi szolgáltatást igénybe venni, tehát amellé még kell egy kártyát szerezni ha nem csak beszélni akarsz..

Ez a hibrid megoldás nekem tetszik. Főleg ha azt nézzük, hogy egy 12500-as feltöltéssel, legrosszabb esetben -- csak csúcsidőben más mobil hálóba -- 406 percet, legjobb esetben -- csak este 10 után és hétvégén hálón belül -- 1462-1625 percet (24.3 - 27 órát) lehetne beszélni.. Itt most egyetlen 375Ft-os "havidíj" -at feltétleztem csak..

csüt. szept. 02, 2004 10:13
ezüst tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Az UNO-nak ezek utan tenyleg nem lesz tul sok ertelme. Jo lesz ez a Joker Plusz 2. esetleg hetvegi karinak a kormi es a Party SIM melle. Bar,ez utobbinak sincs mar tul sok ertelme (foleg a sima Vitamax megujulasa ota,de a Joker Plusszal meg plane nem),masreszt meg nem tartom valoszinunek,hogy fel ev mulva lesz meg ilyen nevu csomagja a vodanak,hisz jo eselye van,hogy megy a Fiesta utan a levesbe. Kotve hiszem,hogy megeli pl. 2005. jan. 31-et.

csüt. szept. 02, 2004 9:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
john30 írta:
Viszont,a napra pontos havi egyenleglevonás (mint pl. a gprs-nél az 1mbig tartandó 375hufos dijat) kérdése továbbra is nyitott maradt... :)

Fent van a honlapon, hogy a váltástól számítva, 30 naponta vonják le a 375 Ft-ot. Előtte pár nappal figyelmeztető SMS-t küldenek, hogyha nincs meg az összeg, beraknak Téged sima Jokerbe.

csüt. szept. 02, 2004 9:01
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:
Viszont,a napra pontos havi egyenleglevonás (mint pl. a gprs-nél az 1mbig tartandó 375hufos dijat) kérdése továbbra is nyitott maradt... :)

Sajnos nem tudom. De ha en lennek ott a rendszergazda, akkor amikor megrendeled, akkor levonnam, aztan minden honap elso napjan. Ez a legegyszerubb. Mondjuk ha en lennek a rendszergazda ott akkor sok minden maskent mukodne... :-)

csüt. szept. 02, 2004 8:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Vgyuri,Blake:thanx az infókat,az ingyenes váltás tényleg elkerülte a figyelmemet,most 10 percig kukoricán térdelek a sarokban. :(

csüt. szept. 02, 2004 8:42
platina tag

Hozzászólás 
john30 írta:
1.joker plusz-t csak sms-esen keresztül lehet megrendelni,azaz váltani bármelyik más vitamx csomagból,kérdés:
milyen szöveges tartalmú sms-t kell küldeni??? :shock: (ugyanis a váltásokhoz szükséges kódok a voda honlapján fennt vannak,kivéve ezt az uj csomagot).

Mint ahogy már írták, a csomag csak szept.13-án indul!!! Gondolom akkor majd megmondják, hogy hogyan lehet rá váltani...

john30 írta:
3.mivel véget ért az augusztus 31-ig tartó ingyenes vitamax tarifacsomagok közötti váltás időszaka,ezért a váltás a joker plusszra mennyibe kerül,azaz mennyit vonnak le az aktuális egyenlegemből??? :shock: ( a szokásos 500 Huf-ot?).

Erre a válasz fent van a honlapon is, miszerint dec.31-ig ingyenes lesz rá a váltás, utána pedig (ezt meg már valaki korábban írta itt) itt is 500Ft lesz.
... :roll:

csüt. szept. 02, 2004 8:38
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:
...

1: Mivel szeptember 13-tól lehet váltani, gondolom ezért nem írták még ki.
3: "A váltás 2004. december 31-ig ingyenes."

csüt. szept. 02, 2004 8:37
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:
3.mivel véget ért az augusztus 31-ig tartó ingyenes vitamax tarifacsomagok közötti váltás időszaka,ezért a váltás a joker plusszra mennyibe kerül,azaz mennyit vonnak le az aktuális egyenlegemből??? :shock: ( a szokásos 500 Huf-ot?).

Állítólag az ingyenes váltást meghosszabbították december 31-ig. Mi sem bizonyítja, hogy tegnap (09.01.) váltottam csomagot 64 forintos egyenleggel a kártyámon! :-)

csüt. szept. 02, 2004 8:37
arany tag

Hozzászólás 
Naszóval,pár kérdés,amire nem kaptam még választ:

1.joker plusz-t csak sms-esen keresztül lehet megrendelni,azaz váltani bármelyik más vitamx csomagból,kérdés:
milyen szöveges tartalmú sms-t kell küldeni??? :shock: (ugyanis a váltásokhoz szükséges kódok a voda honlapján fennt vannak,kivéve ezt az uj csomagot).

2.a havi 375ös huf dijat minden hónap azonos napján vonják le??? :shock: (azaz,ha pl 14.én vonják le az első 375 huf-ot,akkor minden hó 14én vonják le,mert akkor ugye lehet "készülni",hogy akkor legyen az egyenlegen pénz).

Ezekre nem kaptam még választ,aki tudja,irja meg,thnax előre is... :D

csüt. szept. 02, 2004 8:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:

csüt. szept. 02, 2004 7:49
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Halkan megjegyezném, hogy az nem tűnik fel senkinek, hogy az igazán hulladék csomag a nagy sikerű City lett :roll:???

pont ezt akartam én is irni, mert a percdijakat nézve egyből levágtam, hogy valószinűleg én is átváltom a city-met: jobb percdijak (főleg vezetékes relációban az eddig 96/48 helyett), olcsóbb sms (30 helyett 18 ), perces számlázás marad változatlanul!!!

szóval a vitamax city esetleg annak marad jó választás, aki mondjuk csak elérhetőségre koncentrál és nem beszél le egy hónapban több ezer forintot (most lusta vagyok kiszámolni, hogy hány perc után hoz megtakaritást a 375 Ft-os opciós dij, de nem is lenne egyszerű a sokféle percdij miatt) !

csüt. szept. 02, 2004 1:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő