Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 14:10

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!

Elolvastam egy tesztet a telcsiről, amben az áll, hogy nem lehet rá mp3akat töltenei, csak a V.Live ról. Hát ez nem valami jó, hiszen én is vodafonosat szeretnék. Tudtok valami megoldást. Egyébként hogy is van ez valójában?

Köszi!

hétf. szept. 20, 2004 15:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
HeNtEs81!
Ez az akkus dolog szerintem átverés. Egyébként akkor lenne értelme, ha nagyobb kapacitású lenne, mint az eredeti SE.

Várjuk a thémádat! :D Ígért valaki korábban egy "elbándi"-st is.

Aki videózgatni vágyik, az szerezze be a következőket:
Philipsh Platform Player
Mpegable X4 live
SmartMovie Converter
(és ha ezek nem lennének még elegek: Nokia Multimedia Converter)

vas. szept. 19, 2004 18:13
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
És annak mi értelme van hogy van benne nokia aksi? :)))

Na az aksiról annyit hogy tényleg az idők folyamán egyre jobbna birja a telo.. mondjuk beszéltem a szervizesekkel és ök is ezt mondták.. de azért bemegyek hozzájuk mert szoftver kell bele új mert továbbra sem vastaítja ki a bejegyzéseket a naptárban.

Nkeem nagyon tetszenek a képek amiket csinál a telcsi... mármint nekem samsungom volt és ahhoz képest azért jóval élesebb képeket csinál mármint köszönhetö ez annak hogy valami Sharpen Mask ot rak a kpekre alapból a telcsi.. persze a szélei homályosak de egy ilyen kis optikánál ez azért természetes... az összes telóé ilyen.

Már alakítottam is ki magamnak egy jó kis Themet... ami teccik :) majd megosztom veletek ha véglegesen leteszteltem mert nem midnen reészen 100-as még :) Tényleg nicsn már valami jó kis oldal?

HOgyan lehet 3gp fájlokat lejátszani és mondjuk aviból vagy más ból átkonvertálni 3gp-be??

Üdv

vas. szept. 19, 2004 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mennyiért lehet egy ilyen telót eladni?

vas. szept. 19, 2004 14:28
arany tag

Hozzászólás 
Hehe :D Nokia akksi k700i-ben.
http://www.pbase.com/jet2176/image/33678519
http://www.pbase.com/jet2176/image/33678526

vas. szept. 19, 2004 13:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca:

A telefon valszeg ki lesz cserélve, és a legrosszabkor hagyott cserben. Az boldogit, hogy nem az enyém. Ennek ellenére SE párti vagyok. Ami a legbotrányosabb, hogy a billentyűzárba belefagyott. Erre még a szervizesek sem tudtak válaszolni. SWUP nem segített.

vas. szept. 19, 2004 12:56
platina tag

Hozzászólás 
Andrei!
A felsorolt hibáid alapján vszleg a telefonod egy hibás példány.
Töltéskor csak 1 esetben világít folyamatosan a tel, ha takarékos üzemmódra van állítva a kijelző. Ez egy hatalmas nagy baki az SE részéről, amit az R2L szoftverben már javítottak.
Senkinek sem szokott fagyogatni a telefonja. Ami a rózsaszín menügombot illeti, jobb ha hozzászoksz, mert minden témobil dizájnos telefonba "beleégetik"!!! Tehát nem csak a K700-on nem lehet ezt megváltoztatni!!!
Egyébként én nem láttam még ilyen jó minőségű képeket (VGA kategóriában) amit ez a tel produkál (talán a Samsung még elég jó). Tény, hogy gyenge fényviszonyokban nem valami szép a fotó, de ez csak azért feltünő, mert a jó képeken nagyon jó minőségben mutatja vissza (még ha nem is teljes képernyős). A 6230-as nokián viszont a jó képet is rosszul látod, olyan szemcsés a kijelzője.

vas. szept. 19, 2004 12:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Race: nem akartam nagyon fikazni, de kibukott belolem. El kell mondanom, hogy en is SE-t nyustolok, nem nokiat. Tobbet vartam tole, raadasul cserben is hagyott. A menu magenta nem a temara ertendo, hanem a felesleges menupontra.

Racecam írta:
Most még csak annyit erről, hogy a hozzászólásod rendkívül fikázósra sikeredett, nagyon hasonlít bizonyos elvakult nokiások -minden telefon fos, csak a miénk nem- vallására.
Lehet, hogy nem ez a legjobb teló, de ott van (most!) a legjobbak között. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andrei vas. szept. 19, 2004 12:54-kor.

szomb. szept. 18, 2004 17:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Andrei!

1, A telefont használók nagy többsége itthon használja a telefont, amit írtál itt nem fodul elő. Lehet, hogy a hiba szoftveresen már megoldódott. Nem írtad, (lehet nem is tudod) a szoftver verzióját.
2, Ezt sem tapasztaltam eddig, bár az igaz, hogy csak keveset fényképeztem. (Nem ezért vettem ezt a telefont!)
3, Még soha nem fagyott le a telóm, sem billentyűzárban sem más módon. (Tudom, szerencsés vagyok :) )
4, Szofverhiba ha jól emlékszem. Javítva, nálam nem fordul elő. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy ilyenkor semmit nem tölt az aksi.
5, Igen ez valószínűleg az 1-es pontból következik.
6, Ha nem tetszik a T-Mobile rózsaszínje, lecseréled a telefonban lévő egy másik témára. Ha azok sem tetszenek, az internetről több száz!!! témát tölthetsz rá. :wink:
7, Erről még csak nem is hallottam! :shock:

Most még csak annyit erről, hogy a hozzászólásod rendkívül fikázósra sikeredett, nagyon hasonlít bizonyos elvakult nokiások -minden telefon fos, csak a miénk nem- vallására.
Lehet, hogy nem ez a legjobb teló, de ott van (most!) a legjobbak között. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Racecam szomb. szept. 18, 2004 18:07-kor.

szomb. szept. 18, 2004 16:34
arany tag

Hozzászólás 
[quote="doubleD"][/quote]
A 20-23 oldalakon olvasható parázs vitában, mindkét telefon jó és rossz tulajdonságait megtalálhatod. :wink:

Üdv.

szomb. szept. 18, 2004 15:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat. Ti akkor a SEk700-at választanátok. Mivel lassú az internetem, nem nagyon tudok annyit visszaolvasni (bárcsal ADSL lenne) Amit eddig visszaolvastam, abban nem erről volt szó. Ha megmondanátok, hogy hányas oldalon hasonlítottátok össze a telcsit a Nokia6230-al nagyon hálas lennék! De annak mégjobban, ha ezt az én kedvemért még1szer megtenné valaki aki ért hozzá. Tehát Miért a SE, vagy miért nem a Nokia.
Nagyon, nagyon hálasan köszönöm előre is a válaszotokat.

DD

szomb. szept. 18, 2004 14:24
arany tag

Hozzászólás Re: De jo is az...
2. stimmt, én sem rajongok a képeiért, valóban torzít és életlen a széleken, de portréra megteszi ha van elég fény
másra nem is való, botorság lenne azt hinni

4. miért, amikor be van kapcsolva, kommunikál a hálózattal és ilyenkor van rádugva a töltőre - akkor "sem tölt semmit"? dehogynem! viszonylag sokat eszik a világítás, de a töltő kapacitásának (400mA) a közelébe nem ér

6. randa színek: erre valók a profilok, cseréld le. a t-mobilos cuccok már érdekes kérdés: menüben ne válassza ki az ember, jól van, de ott az oldalán az az "azonnali kapcsolat" gomb, kívánok sok szépet annak, aki arra ezt programozta fixen... :(
csak emiatt szoktam én is lezárni, mert a többi gomb nem igazán nyomódik be az övtáskában, de az oldalán pont azon a gombon fekszik

tehát: külföldön mindenképp érdemes az automata bill.zárt használni

szomb. szept. 18, 2004 14:21
gyémánt tag

Hozzászólás De jo is az...
Egy hete voltam kint dolgozni angliaban. Volt velunk egy 700-as is, es a nagy sok szabadidomben (amit maskor netbongeszesre forditok) most ezt a ketyeret nyomkodtam.

1, A telefon odakint iszonyat lomhan valtott halozatot, cellat, stb.. Soxor egyszeruen lefedettseg nelkul voltunk emiatt, pedig meg a T230-asom is problemamentesen mkodott.

2, A fenykepezogep eleg nulla kepeket csinalt, a szeleken nagy a torzulas, a maas kontrasztu temaknal pedig egyszeruen szetesett a kep.

3, Nem kevesser belefagyott a telefon a billentyuzarba es csak akkulevetellel lehetett ujraeleszteni.

4, Kikapcsolt allapotban, toltes kozben nem kapcsolta ki a legtobb esetben a vilagitast, tehat szinte semmit sem toltott ra az aksira.

5, A T230-as aksijat atrakva (40-60mAh-val gyengebb) mintegy fel nap alatt lemerult minimalis hasznalat kozben (allando halozatkereses, es perse nem talalas kovetkezmenyekent)

6, Ronda T-mobile rozsaszin (magenta) menuje volt neki es meg odakint is kinalgatta az itthoni opciokat. (aki teheti ne utazzon vele kulfoldre).

7, Az elozo bekapcsolaskor beallitott opciokat hajlamos elfelejteni reszben vagy egeszben...

Nah , most csak ennyit errol.

Udv, Andrei

szomb. szept. 18, 2004 14:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja és hétfőn is vettem egyet, most már három ilyen tel. is van a családban.

Ez már betegség? :?

szomb. szept. 18, 2004 12:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Darius írta:
A naptár dologra reagálva: nekem kivastagítja azt a napot amihez írtam már valamit. Sw: R2L

Így van, az enyémen is.

szomb. szept. 18, 2004 12:53
platina tag

Hozzászólás 
Brockey!Mindenképpen ragaszkodj az R2L, vagy újabb szoftverhez. Nyugodtan hivatkozhatsz arra, hogy a korábbi verziók hibái ismertek számodra, melyek a te használati szokásaidat tekintve lényeges funkciók.
Az az R6C lehet, hogy valami gyári teszt szoft. Próbáld meg az SE szervizet megkértdezni (most nincs előttem a telefonszámuk, de már beírtam egyszer a fórumra).

Az R2E szoftos pannonosoknak azt ajánlom, menjenek be a legközelebbi szervizbe, és frissíttessenek! Az eddigiekből úgy tűnik, hogy az rosszabb, mint az alap R2A.

Én abban is várom a akku kapacitás növekedését (az R2L-től), hogy abban már rendesen működig a takarékos üzemmód. Így azt használva, mégtöbb energiát tud majd megspórolni a drága.

szomb. szept. 18, 2004 10:08
arany tag

Hozzászólás 
Brockey írta:
Elhozzam a telcsit R2A-val

ugye olvastad ezt a topikot, és tudod, h a vodás R2A-ra nem lehet mp3-at tölteni?
szvsz ez elég gáz

szomb. szept. 18, 2004 8:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A naptár dologra reagálva: nekem kivastagítja azt a napot amihez írtam már valamit. Sw: R2L
A java betöltés meg nálam is csak néhány pillanat. Én még nem is töltöttem rá semmit,mert amennyit én játszom arra pont elég a Tennis. De ezzel sztem sokan vannak így. Ja, az akksi meg egyre jobb. Tegnap be volt kapcsolva végig, játszottam egy tournament tennist, rádióztam egy fél órát, meg egy két rövid hívást is lebonyolítottam és reggel újra bekapcsolva(este ki volt kapcs) még csak a legeslegvékonyabb csík ment le az akksiról. Ennyire még a T610em se bírta!

szomb. szept. 18, 2004 8:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Úgy volt, hogy tegnap veszem át a k700-amat Vodánál, de valami telefonszám mizéria (mailben fel kellett küldeni a központba, de onnan nem jött zárásig visszajelzés, vagy valami ilyesmi) miatt ez mára halasztódott.
Viszont megnéztük a szoftverziót, ami R2A azt hiszem041. Ugye úgy volt, hogy szept. 16. után már új szoft lesz. Ügyfélszolga technikussal való egyeztetés után azt mondta, hogy a hozzájuk beérkezett telók szoftja R6C. Én R2L-t vártam, a korábban itt leírtak miatt, de erről az R6C-ről nincs infóm. Tud erről valaki vmit? Ez jobb, mint az R2L?
A másik kérdésem, hogy ti mit csinálnátok most? Elhozzam a telcsit R2A-val, vagy mondjam azt, hogy csak az új szofttal vagyok hajlandó megvásárolni, küldjék vissza, és frissítsék! Csak az a baj, hogy az 1-2 hét. Ráadásul én Siófokon lakom, és nem szoktam Budapesten járni, hogy magam megoldjam a frissítést ott megvárva.
Brockey

szomb. szept. 18, 2004 7:15
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Utána néztem a SonyErricsson Update Service-nek: Csak DSS-25 szink. állvánnyal használható.
Van valakinek ilyen? Mennyibe kerülhet?

a speedshop.hu-n 15e, "csomagolás nélkül" (vagyis gondolom használtan) pedig 8e
de még ez is sok, ha azt nézem, h a westelnél ingyen lesz az update, ha végre elkészül
(habár a jobb oldali gomb "t-zones" funkciójától nem lenne rossz megszabadulni)

szerk: most látom, h tökmindegy, azt írja a faq-ban, h
"Can I choose what software to put into my device?
No. The service will automatically identify if your device has operator specific software and make the latest software version approved by your operator available for update."

:cry:

szomb. szept. 18, 2004 7:03
arany tag

Hozzászólás 
naszóval tegnap éccaka fölraktam a zericssonos syncstation-t, kipróbálni

végülis volt előnye:
- átvitte a jegyzeteket is az Outlookból (az xp saját szinkronja nem)
- be lehetett állítani, h csak a telefon felé szinkronizálja a naptárat. Ez nagyon fontos lenne a K700-ban lévő kiherélt naptár (a T310-é is jobb volt) miatt: mivel az nem tud mit kezdeni az ismétlődő eseményekkel (márpedig én többnyire pont családi évfordulókra emlékeztetés miatt használnám), ezért a következő szinkronnál visszakerülnek az Outlookba eltorzulva - és kis szerencsével újra, meg újra többszöröződnek... :(

ellenben:
- a kontaktok szinkronja ugyanúgy nem történik meg néha, tehát ez telefonszoftver hiba
- vmiért sokkal tovább tart, mint az xp-s szinkronizálás. ez mondjuk lehet beállítás kérdése
- ha benn van a syncstation process, gyönyörű 100% prociterhelést csinál, gondolom egyfolytában pollozhatja a virtuális comportokat. a taskbaron ráadásul nem is elég kilépni belőle, a processt kell lelőni. ráadásul2: a notebookom ventillátora nem csak akkor indul be, ha már túl melege van, hanem előrelátóan, a nagy prociterhelést érezve is - emiatt nálam még zajos is közvetve a Syncstation

szóval töröltem is gyorsan - amíg nincs jobb, marad az xp sajátja

szomb. szept. 18, 2004 5:50
platina tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
Köszönöm _Laca - nak a választ. Te egyébként miért inkább a SE K700-at választanád a Nokia 6230-helyett???? (légyszi indokoljátok meg)
A szép nagy kijelző engemis csábít, de mit tudtok a memóriájáról? Semmikeéépen sem bővíthető? Mik a gyengéji?

Beletrafáltál! Nem melyiket választanám, hanem mért ezt választottam?!
Ugyanis én is ezek közül választottam néhány hónappal ezelőtt.
Mivel nem szeretem ismételni önmagamat, olvass vissza a fórumon. Nagyon sokszor esett már szó erről. Annyit elárulhatok, hogy most is ezt a telefont választanám.
A memóriája nem bővíthető. pont. A többit megtudod, ha visszaolvasol.

pén. szept. 17, 2004 20:20
platina tag

Hozzászólás 
Miért kérdezel ilyeneket?erre nem lehet válaszolni.Vagyis lehet,de azzal Te személy szerint nem mész semmire,mert mindenkinek mások az igényei.Azt kell tisztáznod hogy neked mire van szükséged,mi pedig megpróbálunk a kérdéseidre objektíven felelni.

Ha már a memóriát említed,azt nem lehet bővíteni,viszont ez a 41MByte elég sok mindenre elég.Lehet rárakni 10-15 zeneszámot ha ez a vágyad,vagy videót(pl egy teljes south park-részt).Persze megfelelően átkonvertálva.MMC-re igazán csak akkor van szükség ha tényleg több zenét kívánsz feltenni(SZVSZ),vagy esetleg még több videót,de erre pl nekem nincs szükségem mert naponta gép közelében vok így tudok tölteni rá mindig mást.
A kijelző az csodás,bár ez már mindenkinek a könyökén jön ki 8)
Nagyon jó telefon,én is 6230 helyett vettem.

Apropó valaki írta hogy neki nem tetszik hogy lassú a JAVA kezelés.Hát én ezt még nem vettem észre,minden másodpercek alatt történik.

pén. szept. 17, 2004 20:16
arany tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
...légyszi indokoljátok meg...

Hello.

Szerintem, ha a száraz tényeket mérlegre teszed, akkor a 2 telcsi kb. egálban lesz. Ezek után csak a szubjektivitás marad. Én speciel már semmi mást nem vennék, csak SE-t. Azért, mert számomra az egyik legjobban kezelhető, ár-érték arányban is kiváló márka. K700-am azért lett, mert alap kiszerelésben 40 MB memória számomra több volt, mint csábító. Többre nincs is szükségem.

Sok tényt nem írtam, de Én ezekért választanám a SE-t.
(Meg mert nem szeretem a Nokiákat! :D )

Üdv.

pén. szept. 17, 2004 20:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm _Laca - nak a választ. Te egyébként miért inkább a SE K700-at választanád a Nokia 6230-helyett???? (légyszi indokoljátok meg)
A szép nagy kijelző engemis csábít, de mit tudtok a memóriájáról? Semmikeéépen sem bővíthető? Mik a gyengéji?

Üdv!

pén. szept. 17, 2004 19:57
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Régóta olvasgatom a fórumot, de csak most szántam rá magam, hogy írjak is. Érdekelne mások véleménye a problémámról. Röviden:

Ha a telefonban lévő tel.számokat a SIM kártyára szeretném másolni, akkor csak töredéke kerül át, látszólag véletlenszerűen kihagyva bejegyzéseket. T-mobil szervizben, szervízes kártyájára próbálva is ugyan ez a helyzet. Megoldásként, Sony Ericsson szervizben a legfrissebb FW felrakását ajánlotta, -állítása szerint- garanciavesztés nélkül.
Ja. Elfelejtettem, hogy mindkét esetben a "memória megtelt" hibaüzenettel fejeződött be a másolás.

Nem egetverő a probléma, de vajon Ti mit gondoltok a dologról?

Üdv.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poirot_ pén. szept. 17, 2004 20:23-kor.

pén. szept. 17, 2004 19:19
arany tag

Hozzászólás 
mondjuk ilyesmire prímán megteszi a gyárilag mellékelt füles is, elég jó minőségű
lóghat a nyakon, elég akkor fülbe rakni, amikor hívás van

pont erre jó az, amit néhányan hibának véltek: ha nem a "csöndes üzemmód" van bekapcsolva, akkor ilyenkor is maga a telefon csörög, tehát meghallod akkor is, ha nincs fönn a füldugó

pén. szept. 17, 2004 17:46
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Mr.T írta:
[Teljesen így gondolom én is. Nem szabadna, hogy olyan
nagy varázslat legyen

Ha csak a bevezetékelt mikrofont és hangszórót akarod használni, az nem gond. DE a "központi egység" teljesen más azt nem tudod összehangolni.

Mit tudnak ezek a "központi egység"-ek?
Nem sok más dologra lenne szükségem, mint a mikrofont és hangszórót használjam, nem szeretem ha dudálnak a rendőrök, na meg nem is hiányzik. :-)

pén. szept. 17, 2004 16:40
platina tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
Nézegetem ezt a telefont és a Nokia 6230-ast. Nem tudok dönteni. Egyébként mindkettő ugyanabban az árban van a Vodafonnál.
A SE-nak jobb a kijelzője, de nincs benne MMC.
Ti melyikket választanátok a helyemben???

A K700-AT!!!!!! MI MÁST!!!!!

pén. szept. 17, 2004 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nézegetem ezt a telefont és a Nokia 6230-ast. Nem tudok dönteni. Egyébként mindkettő ugyanabban az árban van a Vodafonnál.
A SE-nak jobb a kijelzője, de nincs benne MMC.
Ti melyikket választanátok a helyemben???
A válasz sürgős lenne!

DD

pén. szept. 17, 2004 14:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Próbáltatok már e-mailt irni a telefonnal? Mert nekem bár hagyja hogy írjak amig csak akarok viszont mikor rányomok a mentés gombra lementem és utánna megnyitom szerkesztésre akkor mitudom én hány karakter után a végét letörli... na ez a lol.. az mi miatt van? Elküldeni még nem próbáltam,hogy az egész érkezik e meg vagy csak a csonka..

naptár az tányleg gáz nekme is R2E001 es szoftver van benne.. és nem vastagitja ki :(

pén. szept. 17, 2004 14:50
ezüst tag

Hozzászólás naptar
Hello

Nos a baratomnak 1 hetes Pannonos a keszuleke es sajna a naptar resz nem funkcional ugy , ahogy kene. Tehat nem emeli ki a bejegyzeseket vastag betukkel sajna. Nem tudom melyik soft van rajta de ez van

pén. szept. 17, 2004 13:53
arany tag

Hozzászólás Re: re
_Laca írta:
a mo.on kapható példányok első verziójában is már vastag betűvel jelezte a naptár a teendőket, havi nézetben.

nem, pont az a lényeg, h később rontották el: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330

R2E011
- Released to service points around 14/7/04
Appointments are no longer marked as bold dates in the month calender. So now you can no longer see on which days you need to do things.

remélhetőleg vmelyik újabban már kijavították

(az itteniekben többnyire a legrégebbi van)

pén. szept. 17, 2004 13:44
platina tag

Hozzászólás Re: re
Ommega írta:
Remelem a naptar problema megoldodik no meg a 2mp es problema es akkor ujragondolom a cseret. Mert K700 egyebkent tetszik nagyon

Nem tudom, hogy az ismerősödnek honan volt ilyen mobilja (szürke import, külföldi nagynéni), de a mo.on kapható példányok első verziójában is már vastag betűvel jelezte a naptár a teendőket, havi nézetben.
Elvileg javították a 2mp-et, de én már úgy megszoktam, hogy már hiányozna ha nem lenne :D !
Igen, tényleg jó telefon.

pén. szept. 17, 2004 13:22
ezüst tag

Hozzászólás re
Hello
Degeczi:
Koszonom a valaszt es foleg azt , hogy nem estetek nekem a nokia felhozatala miatt :lol:

"SMS-nél szerintem nem, képeknél viszont hogyne, célszerű is pl a telkönyvhöz tartozó képeket külön mappába tenni "

Nos ez problema. Marmint az, hogy az sms-eket nem lehet rendezni

"pontosabban: bizonyos firmware verzióra jellemző bug
a nem mai csirke 2A41-ben pl szépen megvastagítja azt a napot, ahol van vmi "

Akkor ez az uj softban javitva van? lesz? Mert igy azert elegge haszontalan ez a naptar.

"ebben pedig pl a Nokiák vmi érthetetlen okból nagyon gyengék, csak egy párszor tizes méretű képet dobnak föl, ami semmire nem jó (akkor meg minek a szép kijelző)"

Nos ez nem igy van. Van ra alkalmazas Neve: FScaller. Ez teljesen full screnen rakja ki a hivo kepet es az alltalad megadott adatokat.
Ja es fenykepeket alapbol tudja fullkepernyon mutatni

Koszonom a reagalasodat es sokat segitettel. Remelem a naptar problema megoldodik no meg a 2mp es problema es akkor ujragondolom a cseret. Mert K700 egyebkent tetszik nagyon
Bye

pén. szept. 17, 2004 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mr.T írta:
[Teljesen így gondolom én is. Nem szabadna, hogy olyan
nagy varázslat legyen

Ha csak a bevezetékelt mikrofont és hangszórót akarod használni, az nem gond. DE a "központi egység" teljesen más azt nem tudod összehangolni.

pén. szept. 17, 2004 11:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
nem hiszem, h reménytelen lenne: egy kihangosító alapvetően csak a mikrofon és a hangszóró csatlakoztatását jelenti + vmilyen jelzését annak, h mi van a telefonra rákötve
elsősorban csatlakozó kérdése a dolog, nem valószínű, h a jelszintekben túl nagy eltérés lenne

Teljesen így gondolom én is. Nem szabadna, hogy olyan nagy varázslat legyen

pén. szept. 17, 2004 10:32
platina tag

Hozzászólás 
Utána néztem a SonyErricsson Update Service-nek: Csak DSS-25 szink. állvánnyal használható.
Van valakinek ilyen? Mennyibe kerülhet?

pén. szept. 17, 2004 9:41
platina tag

Hozzászólás 
:cry: csúnya rossz témobil! Nem mondták meg, hogy van-e új szoft! :cry:
"Mi a bajom a telefonnal? Ezzel a típussal nem szokott baj lenni. Jobb ha beviszem, és megnézik."
Most vagy ennyire jó a teló (mindenesetre ez azért megnyugtató), vagy ennyire tájékozatlanok a té nyíregyházi főhadiszállásán!

pén. szept. 17, 2004 8:33
arany tag

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
gyerekek nem akarok megbántani 1 k700as tulajt sem,de ez a telcsi nem 1 multimédiás csoda,aminap kiprobálhattam 1 ilyen készüléket tapasztalatom: rossz minőségű kaméra,a képek közepe kör alakban éles,a többi full homály,2-3mp az exponálási idő(!!!) a mozgóképes felvétel phhuuuu ezt inkább nem részletezném (pocsék).pozitívum:gyors a teló azért az a 40mb memorya nem rossz,szép a menü.

Ajánlanám, hogy fénykép ügyben menj be a telefonokkal készített fényképek topikba, és nézz szét!

pén. szept. 17, 2004 8:23
arany tag

Hozzászólás 
nem hiszem, h reménytelen lenne: egy kihangosító alapvetően csak a mikrofon és a hangszóró csatlakoztatását jelenti + vmilyen jelzését annak, h mi van a telefonra rákötve
elsősorban csatlakozó kérdése a dolog, nem valószínű, h a jelszintekben túl nagy eltérés lenne

pén. szept. 17, 2004 8:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen azzal szeretném.
Bármire képes vagyok, ha kell még forrasztatok is :)

pén. szept. 17, 2004 8:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mr.T írta:
Van egy nokia kihangosítóm 6110; 6210; 6310; hez való. ezt ugyebár egy kábée köti össze a készüléktartóval. Rá lehet é bírni ezt a kihangosítót, hogy megfelelő átalakító (kábel) és készüléktartó beiktatásával megszólaljon?

Mármint a K700-al akarod összehozni? Imppssible Mission. A gyárak ezt jól "kitalálták". Talán majd a BT kihangosítók. Bár a K700-am nem ment egy Nokia BT kihangosítóval.

pén. szept. 17, 2004 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás Re: tapasztalat
Ommega írta:
De lehet felhozni kontra erveket es gyozzetek meg , hogy megerett a cserere a telom

Kontra érv: méret.

Amúgy nem szerencsés egy "okos" telefont összehasonlítani egy saját op. rendszerrel müködő telóval.

Én erre a PPC+K700-at használom de nem szeretném összehasonlítani a 3650-el. :lol:

pén. szept. 17, 2004 8:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja bocsánat, K700-al kellene megszólalnia

pén. szept. 17, 2004 7:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika! Nem voltam annyira nokiafan, hogy ne tudjak váltani, csak most ismét nem sikerült. :)
Viszont azt hiszem te lennél az aki tudna nekem segíteni. Van egy nokia kihangosítóm 6110; 6210; 6310; hez való. ezt ugyebár egy kábée köti össze a készüléktartóval. Rá lehet é bírni ezt a kihangosítót, hogy megfelelő átalakító (kábel) és készüléktartó beiktatásával megszólaljon?
Én nem látok problémát, dehát én ehez (is) balfék vagyok, ez is csak egy gondolat, amivel lehetne spórolni vagy 30 rugót.

pén. szept. 17, 2004 7:51
arany tag

Hozzászólás Re: kerdes
Ommega írta:
Tehat tudok sajat mappakat csinalni? Es ugyanez a kepeknel?

SMS-nél szerintem nem, képeknél viszont hogyne, célszerű is pl a telkönyvhöz tartozó képeket külön mappába tenni
elég jó ezek kezelése, egyszerre több is kijelölhető és utána egyszerre mozgatható, törölhető

pén. szept. 17, 2004 6:40
arany tag

Hozzászólás Re: tapasztalat
Ommega írta:
Ha havi nezetben vagy es beirogatsz esemenyeket akkor a nezetben semmi nem jeloli, hogy ott valami jegyezve van. Ezt csak a heti nezetben latod. Ez iszonyu hiba sztem.

pontosabban: bizonyos firmware verzióra jellemző bug
a nem mai csirke 2A41-ben pl szépen megvastagítja azt a napot, ahol van vmi

Ommega írta:
nem nyujt semmi tobbet a k700. Soot.A kijelzon

nemtom, egy ilyen minőségű kijelző önmagában, csak, h szép menüket lássak, engem pl nem érdekel
videókat, fényképeket nem telefonon nézegetek (minek, úgyis mindig van a közelben gép)
az egyetlen felhasználás ami érdekel, az a kontaktok mellé rendelt kép
vhogy hangulatosabb így egy hívás (pláne ha egy bohóckodós kép van az illetőről)
ebben pedig pl a Nokiák vmi érthetetlen okból nagyon gyengék, csak egy párszor tizes méretű képet dobnak föl, ami semmire nem jó (akkor meg minek a szép kijelző)

pén. szept. 17, 2004 6:37
ezüst tag

Hozzászólás kerdes
Hello

Bocsi de eszembe jutott meg 1-2 kerdes.
Lehet az sms-eket mappakba rendezni? Tehat tudok sajat mappakat csinalni? Es ugyanez a kepeknel?
Felvetett naptar problemara van megoldas? Vagy csak nem volt jol beallitva az alltalam probalt telo?
Elore is koszi a valaszokat

pén. szept. 17, 2004 0:00
ezüst tag

Hozzászólás tapasztalat
Hello
Nos, jo nehany napja szemezgetek eme telefonnal.Jelenleg egy Nokia3650-et hasznalok mar tobb mint 1 eve /Eddig ez a leghosszabb ido amit mobil nalam toltott/ nagy-nagy megelegedessel. Most megis a cseren gondolkodom , mert vonz az ujdonsag varazsa...hisz tudjatok :)
Megtetszett ez a telo es elolvastam az osszes forumot vele kapcsolatban. Nos a velemenyemet ne ugy vegyetek,mint egy nokias elvakult emberet mert nem vagyok marka fuggo. Mindig az adott ar teljesitmeny alapjan , no es az igenyeim alapjan dontok.
Szoval addig kutattam az ismerosok kozott mig modomban allt kiprobalni ezt a telefont.
Velemenyem:
Kicsi-Konnyu-szep. A kijelzo szep jo szinek, eles kep.A menu szep atgondolt,de neha belassul.A joy jol kezelheto de kesobb nemtom.Hangja gyonyoru de lehet halk zajos utcan.Sikerult fagyasztanom sajna. Java betoltes iszonyat lassu.
Kep kezeles gyors atgondolt. Megjelenites mar nem annyira. Ertem ezalatt,hogy nem lehet full kepernyon megnezni a fotokat.Naptar resz elsore jo, aztan nem annyira. Ha havi nezetben vagy es beirogatsz esemenyeket akkor a nezetben semmi nem jeloli, hogy ott valami jegyezve van. Ezt csak a heti nezetben latod. Ez iszonyu hiba sztem.
Kamera jo de lehetne jobb is.
Nos a tapasztalataimat 1 ora nyomkodas , ismerkedes utan irom.
Konkluzio. Marad a 3650. Mert nem nyujt semmi tobbet a k700. Soot.A kijelzon es a hangokon kivul sajna butabb joval mint a masfel eves tipusu 3650.Sajna nekem nem eri meg rafizetni a 3650 re, hogy ehez hozzajussak. Azt hittem jobb. Persze ez az en velemenyem , es az en igenyeimhez igazodik.Keretik nem megkovezni erte!
Szerettem volna egy ilyen telefont.Kar hogy semmi extra tudas nincs benne. Ja de!! A radio. Az jo. :D

Kerlek benneteket hogy ne ugy vegyetek, hogy fikazom ezt a modelt, csak a szereny es nem alapos tapasztalatomat osztottam meg veletek. De lehet felhozni kontra erveket es gyozzetek meg , hogy megerett a cserere a telom

csüt. szept. 16, 2004 23:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 94  Következő