Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Természetesen szó sincs róla hoyg valaki beüljön helyettem. Csalni és felfüggesztetni magamat én sem akarom. Itt nem személyit kérnek, hanem hogy írd alá a lapot, és mivel eddig én írtam alá mindig...
Szóval arról lenne szó, hogy az adat kikerűlne a teremből hozzátok, és vissza kéne postázni mail-en nekem. Többi része menni fog. Végülis egy profinak fél, egy órájába kerül az egész, és nem lennék rest meghálálni. Ha esetleg ezek után lenne valaki konkrétan aki ráér ekkor, az keressen már meg PÜ-ben, köszönöm.
Szóval mégegyszer: kap egy mail-t vagy egy telefonhívást a feladatról, megoljda okosan, és jön vissza a mail a forráskóddal.
KB hogy mi várható: egy bináris fáról kell valamit beolvasni, és kiértékelni. Ez volt tavaly. Ha hülyeség amit írtam, azt vegyétek úgy, hogy nem tudok programozni
Egyébként 'jánosvitéznél' vagyok
matekból ma kerültem keresztre, szóval elég ideges vagyok miatta, és ezt nem akarom elbukni.
|
szer. jan. 05, 2005 21:48 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
KaRFiol írta: Steve_Hun írta: Úgy látszik, hogy nem véletlen, hogy csak görbült a pénzügy jegyem Steve Pedig rosszul mondtam. Nem a trendet szűri ki, hanem pont azt mutatja meg. De nincs szoros kapcsolatban a 400%-os hozammal, csak megnéztem az oldalt és megtetszett ez a funkció a grafikonnál. CD: ebből a grafikonból nem úgy tűnik.
Mert a CD-nél hol látod a sportingbetet?
Miért nem az angol tőzsde oldalát nézed?
|
szer. jan. 05, 2005 21:47 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Steve_Hun írta: Úgy látszik, hogy nem véletlen, hogy csak görbült a pénzügy jegyem Steve
Pedig rosszul mondtam. Nem a trendet szűri ki, hanem pont azt mutatja meg. De nincs szoros kapcsolatban a 400%-os hozammal, csak megnéztem az oldalt és megtetszett ez a funkció a grafikonnál.
CD: ebből a grafikonból nem úgy tűnik.
|
szer. jan. 05, 2005 21:45 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Tudtátok, hogy az lx.hu-n továbbra is a régi feeling uralkodik? Az ott maradt fórumok ugyanúgy néznek ki, mint a mi régi fórummotorunk. (Lehet, hogy ott még a régi motor van?) Egy kis retrofeeling Még valami: BrOnZ platina tag.... Tartózkodási hely: Stuhlweissenburg Ez tetszik! Tényleg ott "tartózkodsz"? A valódi német neve tényleg ez... Üdv!
Én tudtam. Ugyanúgy **** a fejünkre. Éppen pár napja küldtem nekik egy keresetlen levelet, hogy töröljék már a regisztrációmat, mert 4 év után elegem van a Mobilos találkáikból. Persze se válasz, se törlés. De a mailem sem jött vissza.
|
szer. jan. 05, 2005 21:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
KaRFiol írta: Steve_Hun írta: Nem akarok kötözködni, de SZVSZ részvény = értékpapír! Steve Minden részvény értékpapír, de nem minden értékpapír részvény. Viszont, a mozgóátlagolás elvileg kiszűrné a trendet, de se a 30napos, se a 90napos nem mutatja a 400%os hozamot. Valami nem ok.
Mi nem mutatja? Amit egy éve megvettek részvényt, az évvégére több mint 4szer annyit ért.
|
szer. jan. 05, 2005 21:43 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
KaRFiol írta: Minden részvény értékpapír, de nem minden értékpapír részvény. Viszont, a mozgóátlagolás elvileg kiszűrné a trendet, de se a 30napos, se a 90napos nem mutatja a 400%os hozamot. Valami nem ok.
Úgy látszik, hogy nem véletlen, hogy csak görbült a pénzügy jegyem !
Steve
|
szer. jan. 05, 2005 21:39 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Steve_Hun írta: Nem akarok kötözködni, de SZVSZ részvény = értékpapír! Steve
Minden részvény értékpapír, de nem minden értékpapír részvény.
Viszont, a mozgóátlagolás elvileg kiszűrné a trendet, de se a 30napos, se a 90napos nem mutatja a 400%os hozamot. Valami nem ok.
http://www.londonstockexchange.com/en-g ... 0951625SBT
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KaRFiol szer. jan. 05, 2005 21:42-kor.
|
szer. jan. 05, 2005 21:30 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
CineDOG írta: alorinc írta: CineDOG írta: www.sportingbet.hu hány százalékos az éves hozama az értékpapírjának? ez reszveny. Valtozo hozam. Tavaly tobb mint 400%! www.londonstockexchange.com
Nem akarok kötözködni, de SZVSZ részvény = értékpapír !
Steve
|
szer. jan. 05, 2005 21:23 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Tudtátok, hogy az lx.hu-n továbbra is a régi feeling uralkodik? Az ott maradt fórumok ugyanúgy néznek ki, mint a mi régi fórummotorunk. (Lehet, hogy ott még a régi motor van?) Egy kis retrofeeling
Még valami:
BrOnZ
platina tag....
Ez tetszik! Tényleg ott "tartózkodsz"?
A valódi német neve tényleg ez...
Üdv!
|
szer. jan. 05, 2005 20:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azt tudjátok, hogy az intermail/wap.hu február 1-jétől megszűnik?
|
szer. jan. 05, 2005 20:23 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Hát, én sajna nem vágom az angolt, csak a németet, így nem is igazán értem, mi van a levelekben, csak sejtem.
Üdv!
|
szer. jan. 05, 2005 20:19 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@ írta: McLaca írta: Csak nem akkor lesz a ZH-d? Majdnem, IV-m lesz (egyszóval utolsó lehetőségem... )
Kinél vagy?
Pascal még megyegetett, C már nem igazán. Én anno a házin buktam el. ZH meglett. Drága gyakvezér b*szott segíteni a házi végében...
Többi trággyal mi a helyzet ?
|
szer. jan. 05, 2005 20:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A lényeg, hogy van valami biztosítási díj a pénzedre amit "nyertél" és azt kell befizetned.
|
szer. jan. 05, 2005 20:10 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
McLaca írta: Hmm... A második angol nyelvű levelet kapom ma, az egyik szerint 1millió, a másik szerint 800.000 dollárt nyertem a nemzetközi lottón, ahol az email címemet kisorsolták...
Ilyent én is szoktam kapni mostanság.
A célját én se igazán értem.Mert ok,hogy spam,meg fogja a sávszélt,amíg millió számra küldik ezeket,de hogy ez kinek yó
|
szer. jan. 05, 2005 20:10 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Hmm...
A második angol nyelvű levelet kapom ma, az egyik szerint 1millió, a másik szerint 800.000 dollárt nyertem a nemzetközi lottón, ahol az email címemet kisorsolták. Előzménye is volt, hasonló levelekkel. Én nem jelentkeztem amúgy sehová... Elég érdekes, mert fogalmam sincs, mi lehet mögötte, mi lehet a céljuk? Nyilvánvalóan kamu, mert az egyik netscape.net a másik go.com-os mailcímről jött, és azért egy "Lottery Coordinator"-nak elég gáz, ha nincs céges mailje, nem?? Meg van adva egy telefonszám benne. Mi lehet az? Egy baromira emelt díjas szám, hogy így húzzanak le??
Csak az érdekel, de nagyon, hogy mi lehet mögötte? Mi a céljuk, hogy ilyennel akarnak reakciót kiváltani belőlem? Esetleg, ha írok nekik, csőstül jönnek majd a spamek? Na, lehet, hogy kíváncsiságból megkérem egyik angol-komm.-os barátnőmet, hogy írjon a megadott mailcímre, hátha igaz
Üdv!
|
szer. jan. 05, 2005 19:44 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
@ írta: McLaca írta: Csak nem akkor lesz a ZH-d? Majdnem, IV-m lesz (egyszóval utolsó lehetőségem... )
Mennyire kell komoly tudás hozzá?2 haverom is most került bme-re,most pascaloztak,tehát friss.Az egyik srác amúgy is eléggé érti,a másiknak meg a szobatársa nagy asm,pascal guru (legutóbb asszem nyomtató porton keresztül vezérelhetős knight rider futófénnyel szórakázott )
|
szer. jan. 05, 2005 19:05 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Igen, tudom, hogy nem Te kérdőjelezted meg, írtam is. A macska nem szokott szeretni, amúgy meg szereti a magasabb hőmérsékletű helyeket, azért bújik hozzád, hogy ne "fázzon"
Kutyát azért kell este etetni, mert egyrészt ha elcsavarog (jellemzően a kanok), kajaidőre visszatalál estére, és nem fog éjszaka kóborolni, de ez csak praktika, a lényegi ok az, hogy a kutya naponta egyszer eszi meg az egész napi kaját, ilyenkor eléggé megterheli a szervezetét. Kaja után neki is pihenésre van szüksége, és hogy a kajából valamit raktározni is tudjon, célszerű is nyugton maradnia. Ha reggel eszik, az egész kaját ledolgozza nap közben. Mintegy "mellesleg", ha a kutyát teli gyomorral viszed sétálni, futkosni, nagyon nagy esélye lesz egy jó kis bél- ill. gyomorcsavarodásra. Minél nagyobb testű a blöki, vagy minél inkább kölyök, annál inkább igaz ez.
@: Nekem kellett anno papíron pascalban programozni, elég jól sikerült... Igaz, csak alapvető ismereteim vannak, tehát overlay technikákat, meg ilyesmiket nem ismerek, de (nagyon) egyszerű kis progikat még össze tudok dobni. (Függvény értékeit kellett a progival megjeleníteni és ahol nem volt értelmezve, ott ezt jelezni kellett és az okát is.) Viszont nem írom meg helyetted a vizsgát! Két ok miatt: nálunk divat a személyit kirakatni a vizsgán, és emiatt Téged felfüggeszthetnek... Ja, még1: nagy a távolság És még 1: lehet, hogy infós vagy, és akkor magas szint kellene oda...
Üdv!
|
szer. jan. 05, 2005 18:52 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Rozso írta: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJ!
Megvan a mechanika szigorlatom!!!!
(5félév anyagából!)
GRATULA
Én meg asszem,ma csesztem el egy írásbeli vizsgát Egy hét múlva mehetek szóbelizni
|
szer. jan. 05, 2005 17:28 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
alorinc írta: CineDOG írta: www.sportingbet.hu hány százalékos az éves hozama az értékpapírjának?
ez reszveny. Valtozo hozam. Tavaly tobb mint 400%! www.londonstockexchange.com
|
szer. jan. 05, 2005 13:52 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJ!
Megvan a mechanika szigorlatom!!!!
(5félév anyagából!)
|
szer. jan. 05, 2005 12:33 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
CineDOG írta: www.sportingbet.hu
hány százalékos az éves hozama az értékpapírjának?
|
szer. jan. 05, 2005 12:30 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
reklamhang írta: Március 31-ig meghosszabbították az Uno+ 27 Ft.-os percdíját.
Ez valami elég hirtelen meghozott döntés lehetett, mert most néztem a február 1-től érvényes díjszabást, ahol február 1-től 35Ft/perc szerepel még. De még a honlapon sincs átírva, pedig már jan. 1. óta megy a reklám.
|
szer. jan. 05, 2005 10:50 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Hali! tudtok vmi jo szolis FAQ(GYIK) oldal? lesz-e borrakom,heti hany alkalommal szabad, utana meddig nem ajanlott furdeni? ilyenek. elöre is thx! cycy
|
szer. jan. 05, 2005 10:26 |
|
|
Vendég
|
McLaca írta: Csak nem akkor lesz a ZH-d?
Majdnem, IV-m lesz (egyszóval utolsó lehetőségem... )
|
szer. jan. 05, 2005 0:41 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Csak nem akkor lesz a ZH-d?
Üdv!
|
szer. jan. 05, 2005 0:40 |
|
|
Vendég
|
Hi all,
Van itt valaki aki Pascal zseni és ráér pénteken 9 és 12 között? NAGYON fontos lenne.
|
szer. jan. 05, 2005 0:37 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Azért nyalja meg a képem, mert majd behugyál szegénykém és tudja, hogy bennem bízhat, én le fogom vinni. Persze, ha kajálni akar, akkor is megnyal. De van, hogy csak "úgy"... A macska Rád se xarik, ha nem fűződik hozzá érdeke. Amúgy valaki (úgy emléxem, nem Te!) megkérdőjelezte a háziállatokhoz való hozzáértésemet, kíváncsi vagyok, tudja-e, miért nem célszerű reggel etetni a kutyát... (Elég nagy melléfogás amúgy - egészségügyi szempontból is.)
Üdv!
|
kedd jan. 04, 2005 23:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
kedd jan. 04, 2005 23:37 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
CineDOG írta: sportingbet részvényeket
Nem is hallottam még róla! Mivel foglalkozik a cég?
Steve
|
kedd jan. 04, 2005 23:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Steve_Hun írta: CineDOG írta: Nekem meg kifejezetten egy bizonyos részvénypapír kell, .... Megtudhatom, hogy mit szeretnél venni? (Ne félj nem vásárolom fel előled, nincs egy fillérem se ) Steve
sportingbet részvényeket
|
kedd jan. 04, 2005 23:33 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Rozso írta: Feltűnt!?
Idéntől már tényleg nem lehet változtatni a felhasználónevet! Sy írta: Üdv mindenkinek!
Macika felhívta a figyelmemet erre a topikra illetve a problémára. Személy szerint nem éreztem úgy, hogy ezzel a lehetőséggel sokan visszaélnének, de mivel a többség inkább szeretné, ha a névcsere megszünne, ám legyen.
Szilveszterig mindenki lecserélheti a nickjét, amire szeretné, az új évben visztont már tiltva lesz. Megfelel ez így a többségnek? _________________ További kellemes fórumozást kívánva:
Sy
18 Dec. 2004 15:52
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=383765
|
kedd jan. 04, 2005 23:22 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
CineDOG írta: Nekem meg kifejezetten egy bizonyos részvénypapír kell, ....
Megtudhatom, hogy mit szeretnél venni? (Ne félj nem vásárolom fel előled, nincs egy fillérem se )
Steve
|
kedd jan. 04, 2005 23:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
De közben kaptam egy tippet, hogy a Concorde is nagy cég.
Ha az a www.cd.hu , akkor oké, mert ők megtudják nekem szerezni azt ami kell nekem.
|
kedd jan. 04, 2005 23:09 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Naja, csakhogy a londoni tőzsdével nem foglalkoznak.
Nekem meg kifejezetten egy bizonyos részvénypapír kell, ami csak ott található.
|
kedd jan. 04, 2005 23:07 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
CineDOG írta: Annak hol tudok utánanézni, hogy egy brókercég mennyire megbízható? Azaz a megkapott pénzért valóban meg is veszi-e a részvényt nekem, vagy csak elteszi a pénzem? SZVSZ, bennük megbízhatsz: Idézet: Erős forgalombővülés a részvényszekciónál Az Erste uralja a piacot 2005-01-04
Csak szeptemberben sikerült az első helyről leszorítani az Erste brókercégét 2004-ben, így toronymagasan lett első az egész év forgalmát tekintve. A duplikált összforgalom egyébként 5219 milliárd forint lett tavaly, ami 41 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.
Decemberben már nem sikerült a novemberi 660 milliárd forintos, négyévi, csúcsot jelentő forgalmat még csak megközelíteni sem. A 441 milliárd forintra azonban így sem lehet panasz, hiszen ha ezt a hónapot vizsgáljuk, akkor utoljára ennél magasabb forgalom 2000-ben volt.
Az év utolsó hónapjában 95 milliárd forintos forgalommal – mondhatni szokás szerint – az Erste végzett az élen, így az sem meglepő, hogy az egész tavalyi évet toronymagasan, 1192 milliárd forintos forgalommal nyerte. Az egész évet tekintve a Cashline végzett...
A cikk teljes terjedelemben >>
forrás: vg online
Steve
|
kedd jan. 04, 2005 23:00 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Annak hol tudok utánanézni, hogy egy brókercég mennyire megbízható?
Azaz a megkapott pénzért valóban meg is veszi-e a részvényt nekem, vagy csak elteszi a pénzem?
|
kedd jan. 04, 2005 22:49 |
|
|
Vendég
|
jah, hogy ez brojler csirke... Nem tudtam mit jelent, de legalább hallottam róla
Kössz az infót
|
kedd jan. 04, 2005 22:41 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
a broyler csirket kimondottan huscellal tartjak/tenyesztik, nem tojatjak amit a boltban megveszel az kivetelnelkul szinte mind broyler csirke...
de majd kijavit valaki ha nem jol irom
|
kedd jan. 04, 2005 21:15 |
|
|
Vendég
|
lehet én nem hallottam még ilyet, de mi az a bojler csirke? főtt csirke? vagy mi? Vagy olajsütő? grill sütő? vagy mi a pék f*sza?
|
kedd jan. 04, 2005 20:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Tuttti írta: Megszünt a www.900.hu fórum? Nem tudom megnyitni az oldalt mert a gsmarena oldal jelentkezik be!
Beleolvadt a gsmarénába. Ideje volt, mert s.rt sem ért.
|
kedd jan. 04, 2005 18:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ez nem semmi:
Összeomlott a közlekedés az évszázad kiárusítása miatt
2005-01-04
Hatalmas közlekedési dugók és tömegjelenetek alakultak ki Csehországban és Szlovákiában, mivel egy áruházlánc hatalmas, több esetben 95 százalékos árengedményekkel csábította a vevőket - írja a Népszabadság.
Az évszázad kiárusítását hirdette meg csehországi és szlovákiai bevásárlóközpontjaiban a Carefour áruházlánc. A boltok több esetben 95 százalékos árengedménnyel csábították a vevőket, akik nem is tudtak ennek ellenállni. A hatalmas vásárolói roham számos cseh és szlovák városban okozott közlekedési dugókat és tömegjeleneteket - írja a Népszabadság.
A lap szerint Prágában már éjféltől sorba álltak a vevők, majd a kilométeres kocsisorok hatalmas dugót okoztak a Teplice és a német határ fele vezető úton. Több közúti baleset is történt. Rendőröknek kellett közbelépniük az észak-morvaországi Ostraván, ahol amiatt estek egymásnak az emberek, hogy többen egyszerre három-négy bevásárlókocsival indultak vásárolni.
Kassán betörték az áruház bejárati ajtajának üvegét, többen könnyebben megsérültek, illetve elájultak a hatalmas tülekedésben. A pozsonyi Pólus Központ előtt kialakuló többezres tömeg és a sok száz veszteglő autó miatt délig teljesen megbénult a szlovák főváros.
Az emberek hamar elkapkodták a hatezer helyett 299 koronáét kínált digitális fényképezőgépeket, a tízezer helyett kétezerért árult DVD-s házimozikat, vagy a 300-400 koronáért megvehető jó minőségű téli cipőket. Volt azonban még gyermekmelegítő húsz koronáért (százhúsz forint), téli pulóver két-háromszáz koronáért. A szokásosnál jóval kedvezőbb áron kínálták a brojlercsirkét, az üdítőket, az ásványvizeket és mosóporokat.
A vásárlói roham csak estére csitult, addigra ugyanis kiürültek a polcok. Az áruházlánc szóvivője azonban közölte, keddre újra feltöltik a boltokat - írja a Népszabadság. [origo]
|
kedd jan. 04, 2005 18:54 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
Megszünt a www.900.hu fórum? Nem tudom megnyitni az oldalt mert a gsmarena oldal jelentkezik be!
|
kedd jan. 04, 2005 18:53 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Feltűnt!?
Idéntől már tényleg nem lehet változtatni a felhasználónevet!
|
kedd jan. 04, 2005 18:17 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Hát, hogy egy kicsit reklámozzam magamat is. Nálam is van pár játék. A link pedig egy kicsit lejebb.
|
kedd jan. 04, 2005 18:03 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
CineDOG írta: www.xtel.com.ua és ott a klub nokia.
Itt aztán van játék elég! Csak győzzem le- illetve áttölteni őket...
Köszi!
|
kedd jan. 04, 2005 16:33 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
M62 írta: skynet, és egyéb Nokia S40 szakértők, lécci segítsetek egy kicsit: hol találok jó játékokat - ingyen - az én kis 6610i-mhez? Most van benne vagy 10-15 játék (gabriel401 oldaláról), s még mindig bőven lenne hely! Olyanszerűekre gondolnék, mint a SprinterCell 1-2, Astro3003, Prince of Persia 1-2, tehát mászkálósokra. Vagy kártyajáték lenne esetleg még jó. A T68i-ben nagyon megszerettem&megszoktam a Passziánszt (csak ezért viszont nem akarok MPx200-at venni ), de a mostani telómon futó Szóló21 sem rossz. Tippek?
Adj emilcimet priviben, kulodk nehany passzianszt. Aztan amelyik jol fut, azt hasznalod.
|
kedd jan. 04, 2005 16:15 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
www.xtel.com.ua és ott a klub nokia.
|
kedd jan. 04, 2005 15:46 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
skynet, és egyéb Nokia S40 szakértők, lécci segítsetek egy kicsit: hol találok jó játékokat - ingyen - az én kis 6610i-mhez? Most van benne vagy 10-15 játék (gabriel401 oldaláról), s még mindig bőven lenne hely!
Olyanszerűekre gondolnék, mint a SprinterCell 1-2, Astro3003, Prince of Persia 1-2, tehát mászkálósokra.
Vagy kártyajáték lenne esetleg még jó. A T68i-ben nagyon megszerettem&megszoktam a Passziánszt (csak ezért viszont nem akarok MPx200-at venni ), de a mostani telómon futó Szóló21 sem rossz.
Tippek?
|
kedd jan. 04, 2005 14:36 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
CineDOG írta: Oké, meglett már tegnap is. Hirtelen felindulásból 4 domainre adtam be a kérelmem.
ABC-sorrendben nézve az első hármat értem, de a negyedik mi a búbánat?
|
kedd jan. 04, 2005 9:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Oké, meglett már tegnap is.
Hirtelen felindulásból 4 domainre adtam be a kérelmem.
Ma meg húzok a bankba, hogy hogyan tudok egy bizonyos angol részvényhez hozzájutni.
|
kedd jan. 04, 2005 8:53 |
|
|