Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 02, 2025 20:13

Hozzászólás a témához  [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok... 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát megjött a a hs-801-es sem bekapcsolni se tölteni nem tudom, hétfőn megy vissza a gyorsba :cry:
Infarktus közeli állapotban vagyok, káromkodni meg nem szeretek a vendégek előtt! De akkor is a **********ba az egésszel!

pén. nov. 05, 2004 21:16
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
nord írta:
Steve, megvan a K700?
Érdekelne a párosítás, mert én is gondolkozom a K700 mellé egy bt headseten.

Még nincs meg a K700 (még mindig nem kaptuk meg az ösztöndíjakat, sőt még mindig nem tudjuk, hogy mennyit is kapunk (BMF)), de már nem vagyok benne annyira biztos, hogy K700 lesz belőle. Nagyon kacsingatok egy SONY STR-DB790 házimozi erősítő felé. Kifutó modell és most mindenhol akciózzák!

Steve

pén. nov. 05, 2004 9:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Én E/// T68m(i)-vel és SE T610-el használ(tam)ok 1 SE HBH-30-at. A párosok hibátlanul működnek, a kapcsolat SOHA nem szakadt meg, a hangminőségre pedig egyáltalán nem lehet panaszom, mondhatni, hogy tökéletes. Remélem, hogy a közeljövőben beszámolhatok egy K700 + HBH 30 párosításról is :D !

Steve

Steve, megvan a K700?
Érdekelne a párosítás, mert én is gondolkozom a K700 mellé egy bt headseten.

pén. nov. 05, 2004 8:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én tizert vettem EW-be, s mint ahogy irtam, GX15-tel probalnam hasznalni, sikertelenül. Lehet, hogy megvalok töle, de jo volna masik telefonnal, masik GX15-tel kiprobalni, s vegsö soron mindket termeket szervizbe küldeni. De nem akarom ezt a kalvariat vegigjarni.

pén. nov. 05, 2004 8:32
ezüst tag

Hozzászólás 
nah mégegyszer a sor elejére:)
amugy a kütyüt megrendeltem majd mondok róla valamit, pár nap múlva szvsz ennyi pénzért már a sz*r is jó?

pén. nov. 05, 2004 0:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Bluetooth headset, Motorola gyári HS-801, minden Bluetooth mobiltelefonhoz (csomagolás nélkül, utángyártott hálózati töltővel) (eredeti MOTOROLA termék)

Nettó: 7 192 Ft Csak a Dózsa Gy. úti üzletünkben van raktáron
ÚJDONSÁG

Bruttó: 8 990 Ft

Bocsi hogy ujra felhoztam a témát de nem igazán sokat tudtam meg erről a tipusról a hozzászólásaitokból.
Valakinek valami új tapasztalata?
Az utángyártott töltő miben külömbözhet az eredetitől? Nincs rajta logo :?

szer. nov. 03, 2004 20:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Adott egy Sharp GX15 és egy Motorloa HS801-es headset.

A két készülék össze van párosítva.

Kimenő hívás
headset tökéletesen működik, a mikrofon és hangszóró is, a rajta található gombbal a hívás befejezhető.

Bejövő hívás
a headseten található gombbal a hívás fogadható, a headset hangszórójában hallom a hívó fél hangját, amit én mondok azt ő nem hallja. Kipróbáltam, felhívtam magam: eszméleten recsegés hallható. Ennyi.

Mi a probléma?

Ha hosszan nyomom meg a gombot bejövő hívás során, a headset nem tudom milyen állapotba kerül, aztán ha mégegyszer hosszan megnyomom, akkor újra normális a kapcsolatba kerülnek, de bejövő hívásnál, opciókat benyomva, Bluetoth Be-t kiválasztva nem tudom akitválni a headsetet, csak azt írja ki, hogy Kapcsolódás, és pörög a homokóra.

szer. okt. 27, 2004 21:07
arany tag

Hozzászólás 
Ez nagyon ütős jószág, bár biztos nem könnyű, az AAA elem miatt, de gondolom olyan szempontból megéri, hogy lehet cserélni, és amikor tönkremegy akkor nem kell az egész cuccot kidobni:

"Az elemről működtethető Motorola HS805 Bluetooth headset egy vékony és pehelykönnyű szörfdeszka stílusú füles. Zajszűrő technológiája és könnyű kezelhetősége csak egy a sok funkció közül. Áramforrása egy darab AAA elem, mellyel hihetetlen hosszú 22 óra beszélgetési időt képes biztosítani számunkra."

Kép

A cikk:
http://www.gsmport.hu/index.php?page=article&id=c-20041010302747-1354

szer. okt. 27, 2004 13:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
mennyibe kerül egy usb bluetooth csatlakozó? a speedshopnál van olcsóbb??

vas. okt. 24, 2004 12:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Megkérdeztem a Logikert, melyiket javasolják a 3 Motorola headset közül:

Logiker írta:
a három headset közül mindenképp a HS810-et javaslom, mind megbíthatóság, mind design, mind pedig használhatóság szempontjából.
A Motorola a telefonokra ugyan 1 évet, a tartozékokra csak 6 hónap garanciát ad. Meghibásodás esetén a származástól függően javitják illetve cserélik, a nálunk vásárolt headsetet mi bevizsgálás után azonnal cseréljük, más viszonteladónak el kell küldeniük a szervizbe, így annak hosszabb az átfutása.

Üdvözlettel:
Motoker kft

szer. okt. 20, 2004 19:22
arany tag

Hozzászólás 
Motorola HS801 működik 2 telefonnal?

szer. okt. 20, 2004 3:08
Hozzászólás 
Ó, hogy ez az infó nem jutott hamarabb a fülembe... Mindegy, nem bánom így sem, hogy egy Nluemate 630-asom lett, ráadásul előtte kipróbálhattam... :)

kedd okt. 19, 2004 22:53
platina tag

Hozzászólás 
ElectroWorld, október 18-24

Motorola HS801: 9990 Ft
Nokia HDW3: 14990 Ft

http://www.electroworld.hu/intershoproo ... _43/08.pdf

kedd okt. 19, 2004 15:14
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Urak!

A Motorola HS801-gyel kapcsolatban van már valakinek tapasztalata?
Vagy maradjak a 820-nál?

A 820-as keszenleti idejerol nem tudok nyilatkozni, mivel sosem varom meg, hogy lemeruljon, nomeg nem is hasznalom allandoan...de amiota sikerult osszehoznom a telefonommal, azota 100%-osan mukodik, es talan a hangja is egy fokkal jobb a HBH-65-osnel, ami elozoleg volt.
Ennyiert szerintem jo vetel.
Udv.

hétf. okt. 18, 2004 0:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Logitechböl melyik? Amiröl irnak a Terminalon?

Legjobb tudomásom szerint a Logitech egyetlen egy db BT headset-et adott ki eddig, és azt is típusszám nélkül, így nehéz behatárolni, hogy melyik 8) ....

Ez az:
Kép

vas. okt. 17, 2004 22:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Logitechböl melyik? Amiröl irnak a Terminalon?

vas. okt. 17, 2004 22:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
vocsok írta:
.... és a leghosszabb készenléti idővel rendelkezik....

Na ezt honnan szedted ???
Nálam 1 napot nem bírt ki :evil: , 1 hétig használtam kényszerűségből, de amint visszaért a szervízből a Logitech-em, már dobtam is ki a 820-ast...

Ja a Logitech nálam 3 napig megy (ez kb 10-12 óra beszélgetés) :wink: ...

vas. okt. 17, 2004 21:22
Moderátor

Hozzászólás 
vocsok írta:
Macika:
a 801-est nem ismerem, de a 820 a legkissebb, legkönnyebb és a leghosszabb készenléti idővel rendelkezik.
Ezen kívül szempont lehet a kinézet, ugyanis mindegyik elüt egymástól.

Bevallom, a kinézet annyira nem izgat, a minőség annál inkább. Na meg a hosszú készenléti idő sem igazán közömbös.

A dilemma konkrétan, hogy jó-e az újdonság, a 801-es, vagy vegyem a jól bevált 820-at.

vas. okt. 17, 2004 21:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kinézetre nekem a HS-801 jön be. A 801, 810, 820 közül melyiket hol lehet a legolcsóbban megkapni? 801 és 820 van 14990-ért, 810 pedig 17990 Ft-ért a Speedshopban. Van ennél olcsóbb hely :-)? Persze megbízható üzletre gondolok...

S mi a helyzet a Logitech által kifejlesztett headsettel? A Terminálon van róla egy cikk. 17 ezret jelöltek meg ajánlott fogyasztói árnak, és megjelenésre októbert írták.

Milyen garancia van ezekre a készülékekre? Ha tényleg gáz van az akkuval, akkor az egész szerkezetet kicserélik egy újra?

vas. okt. 17, 2004 19:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az SE HB-65-ös füleséről?

Készenlét?
Beszélgetési idő?
Akksi milyen NiMH vagy Li-ion?

Biztos nem jól néztem ,de az SE honlapon nincs ilyen info.

Tudnék most venni olcson és jó lenne info.

Kösz!

tom

vas. okt. 17, 2004 16:46
platina tag

Hozzászólás 
Macika:
a 801-est nem ismerem, de a 820 a legkissebb, legkönnyebb és a leghosszabb készenléti idővel rendelkezik.
Ezen kívül szempont lehet a kinézet, ugyanis mindegyik elüt egymástól.

vas. okt. 17, 2004 15:27
platina tag

Hozzászólás 
Nokia és a Bluetooth? Hááááát.... Sokat fejlődött az biztos, de még messze van a tökéletestől!

Steve

szomb. okt. 16, 2004 20:18
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Vettem egy Nokia HS-4W headsetet (boom mikrofonos), és állandóan megszakad a kapcsolat közte és a 3660 között. Ma a headset ment szervizbe, ha az jó, akkor a telcsi megy (fél hónapos).
Nagyon kezd elegem lenni a Nokiából... :evil:
Ami érdekes, hogy a HS-4W kifogástalanul összepárosítható egy X-Micro Bluetooth dongle-vel, és egy órán keresztül hibátlanul ment egy kiadós Skype-olás során, mint fülhallgató és mikrofon. Szóval szerintem a telcsi a ludas. Valakinek van ötlete??

(by Darth Smoke)

szomb. okt. 16, 2004 19:37
Moderátor

Hozzászólás 
Urak!

A Motorola HS801-gyel kapcsolatban van már valakinek tapasztalata?
Vagy maradjak a 820-nál?

szomb. okt. 16, 2004 17:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
BT dongle:

www.speedshop.hu

www.mistral.hu

csüt. okt. 14, 2004 19:08
vas-tag

Hozzászólás 
Hy!

Van valakinek eladó USB-s bluetooth-ja? Motorolás telómra szeretnék adatokat küldeni, meg hasonlók...

Üdv:Valentino

csüt. okt. 14, 2004 19:06
vas-tag

Hozzászólás widcomm
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!!!
Még mindig nem működik, de próbálkozom :))

Üdv.

hétf. okt. 11, 2004 11:18
arany tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Én kifejezetten érdekesnek találtam. Kérlek, ha tudsz róla tapasztalatot írni, írjál még!
(by Darth Smoke)

Szia,

Szóval egy hete használom már, és volt alkalmam többször beszélni is rajta keresztül. A hangminőség teljsen jó, a másik oldalon is tökéletesen hallottak, pedig BKV-n is volt szerencsém használni.
Ami kicsit zavaró bejövő híváskor, hogy mintha kicsit sokára "kapcsolná be" a hívást, nem tudom mennyit csöng ki a hívó oldalán, mindenesetre a gomb lenyomása után eljátsza még egyszer a csengőhangnak beállított mp3-at. Mert, hogy bármit be lehet tenni, csak a megfelelő helyre ring.mp3 formába kell másolni. ;-) Nincs más BT főles tapasztalatom, nem tudom mennyire normális ez a kb. másodperces késleltetés...
Az SRS TrueBass nagyon jól kiemeli a mély hangokat, meglepő hangzást kölcsönöz ennek a kis szerkezetnek.
Az aksi órára lebontva, változó BT használattal és városi zajt elnyomó hangerő alkalmazásával kb. 8-9 órát biztosan bírt. Az aksi állapot kijelzés 4 kockája megbízhatónak tűnik.
Sajnos a kiejzője nem megy el pihenő állapotba, biztos azzal is lehetne energiát spórolni, viszont a háttérvilágítás hossza állítható.
Ennyi, egyelőre... ;-)

Üdv: Gabesz

vas. okt. 10, 2004 22:18
arany tag

Hozzászólás Re: Widcomm Bluetooth adapter
kabatp írta:
Sziasztok!

A problémám a következő lenne: használok egy Widcomm Bluetooth adapter-t, ami párosítva volt egy Nokia 3650-es telóval. Minden tökéletesen működött (főleg a képek mentésére használtam), addig amíg a szervízcsomag 2-es telepítésre került. Most viszont nem tudok képet küldeni, sem a PC-ről, sem a telefonról.
Ha valaki esetleg tud tanácsot adni, hogy mit tegyek, nagyon hálás lennék.

Előre is köszönöm a segítségeteket!
kabatp

Szia,

Amióta hozzám is felkerült a frissítés kicsit döcögősen indul a BT, de megy. A lényeg, hogy nem fut a szolgáltatás így nincs mi kommunikáljon, azt nézd meg, hogy a BTStackServer megy-e a háttérben? A BTTray, már csak egy pluszjó, ha igen. ;-) Nálam ezen file-ok manuális indítása után simán megy a régi szoftverrel.
Másik gond lehet, apámnál a windóz kezdte kezelni a BT-jét, hellyel közzel megy is az S55-ösével, bár nem tudom hanyadán állapodtak meg, mert mikor reggel elmentem itthonról folyt a küzdelem. A telcsi nem találta meg a gépet, hiába klattyoltuk be, hogy felfedezehető a PC... Grrr, lehet a tűzfal fogta meg a bejövő kérést... Az S55-re tudott képet küldeni minden további nélkül.

Üdv: Gabesz

vas. okt. 10, 2004 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
En irtam nekik emilt, ez a valasz jott.

1.After you install Widcomm software, plug Bluetooth USB into USB port.
If you see nothing is happening in your system (using Windows-XP+SP1 (Some machines) or Windows-XP+SP2, maybe the problem is that the Bluetooth USB Dongle is using Microsoft default driver.
Right-click on the “My PC” icon and select System Properties

2.Please open Device manager on the Hardware tab.

3. Look for a Bluetooth wireless device named “Cambridge Silicon Rabio Ltd. Bluetooth Adapter”. If you can see it, then you are not using Widcomm software, because “Cambridge…” is the Microsoft default value. Please select it and follow the next step.

4.Double Click on it to open the device properties an look for the “Update Driver” button and click on it.

5.
Please choose item at “Install from a list or specific location (Advanced)”, then click “Next ” button.

6. Please choose “Don’t search. I will choose the driver to install”, then click “Next ” button.

Select “CSR USB Bluetooth Device”, and click “Next” button.

7. After selecting the driver, you may see a pop-up window regarding Windows Hardware Installation and drivers certification. Please click “Continue Anyway” button.

The re-installation driver step starts…

When you complete all the installation steps, the Widcomm software will run with Bluetooth USB Dongle without problems. You might need to restart your computer for the changes to take effect.

vas. okt. 10, 2004 16:35
vas-tag

Hozzászólás Widcomm Bluetooth adapter
Sziasztok!

A problémám a következő lenne: használok egy Widcomm Bluetooth adapter-t, ami párosítva volt egy Nokia 3650-es telóval. Minden tökéletesen működött (főleg a képek mentésére használtam), addig amíg a szervízcsomag 2-es telepítésre került. Most viszont nem tudok képet küldeni, sem a PC-ről, sem a telefonról.
Ha valaki esetleg tud tanácsot adni, hogy mit tegyek, nagyon hálás lennék.

Előre is köszönöm a segítségeteket!
kabatp

szomb. okt. 09, 2004 21:18
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nem használt (vett) esetleg valaki közületek ilyet?

http://www.bluetake.com/products/BT400G3.htm

Ha igen, kérem, ossza meg a tapasztalatokat velem!
(Amúgy az AQUA Computernél lehet kapni, bruttó 16e Ft-ért, és a leírás meg a külföldi oldalak tesztjei alapján is nagyon jónak tűnik.)
Előre is köszönöm!

(by Darth Smoke)

szomb. okt. 09, 2004 17:20
platina tag

Hozzászólás 
Egyetértek veled.
De sajnos ez a valóság. Még egyetlenegy nagykerben sem láttam BT headsethez aksit (kivéve azt az egyet).
Sőt: Megnézheted bármelyik gyártót és ott a support-ot, vagy FAQ rovatokat, kiderül, hogy nem cserélhető az aksi.

pén. okt. 08, 2004 22:25
arany tag

Hozzászólás 
vocsok:

azert en nem szeretnem elhajigalni a 15000-es cuccokat,foleg ha a vodanal 24000-be kerul. ENnyi erõvel a minidisc-lejatszokat is eldobhatoak lennének!EZ azert nem 100ft-os egyszerhasználatos fényképezõgép!

pén. okt. 08, 2004 21:45
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem csak a NiMh tipusokat lehet cserélni, legalább is a Nokia megfelelő tipusához kapni egy ideig.
De 2 évig bírják így is és utána meg eldobbod.

pén. okt. 08, 2004 18:25
arany tag

Hozzászólás 
Blake:

NOs az utobbi dolgokat en is tapasztaltam!amugy elárulom hogy pl a sony ericsson HB-30nal a hangero + - gombjait egyszerre megnyomva felvillan 1-2-3szor a LED! a 3 a max toltottseget,az 1 a legkiseb toltottseget jelenti!Ugyhogy van(vagy legalabbis lenne) mod rá,hogy lekérdezhetõ legyen!

Másik kérdés!Mi van akkor,ha elhasználodik aHS820 akkuja?Mivel en eleg sokat szoktam beszelni,s motorolanal nem tudjak cserelni!A nokiaknal es a sony ericssonoknal is van rá mod!Szoval?Megoldást tudtok rá?

pén. okt. 08, 2004 10:17
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
nos erdekes,mert ezen az oldalon azt irja,hogy van ilyen benne:
http://www.reliablewirelesscenter.com/w ... p?id=34083

.Volt iylen headseted,ha jol vettem ki a soraidbol!Mik voltak a tapasztalataid?velemény?
Van ilyen headsetem es szerintem allat. Egyedul a szelerzekenysege rossz, de ez nalam nem jatszik. Viszont hangminosegben es keszenleti idoben magasan a legjobb.

"- Light indicator that shows status of headset, including notification of pairing mode, pairing successful, power state, charge state and call state"

Erre gondolsz?

Power state nem egyenlő a Battery Power state-val!
Ez a mondat nem azt jelenti ám, hogy a töltöttségi szintet kijelzi.... egy darab LED-del az amúgy is bajosan lehetne megoldható! Tehát továbbra is állítom, hogy az akksi állapotáról 3 infót kapsz:

1. Rádugod a töltőt, folyamatosan világít, akkor tölt
2. kialszik, az akksi fel van töltve
3. sok csipogás hallatszik, az akksi hamarosan lemerül

csüt. okt. 07, 2004 12:11
arany tag

Hozzászólás 
nos erdekes,mert ezen az oldalon azt irja,hogy van ilyen benne:
http://www.reliablewirelesscenter.com/w ... p?id=34083

.Volt iylen headseted,ha jol vettem ki a soraidbol!Mik voltak a tapasztalataid?velemény?

csüt. okt. 07, 2004 11:37
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
NOs ezt nekem telefonon mondták a cégek emberei(mobil cégek),s ezért sosem vártam meg!Akkor ezentul ugy teszek!Probáltam amugy keresgélni,de nem tul sok mindent találtam!
EGy másik kérdés: tudod véletlen,hogy a HS820nal az akku állapotot hogy lehet lekérdezni?mert nincs benne a hazsnálati útmutatójában...!
Nem lehet lekerdezni... Viszont - és ez benne van a használati útmutatóban - ha már merül az akksi és közel van a HS a kikapcsoláshoz, akkor bizonyos időközönként, gyors egymás utáni csipogásokat lehet hallani a HSben. Hogy hány darab csipogás van egymás után azt elfelejtettem. Tapasztalatom szerint, olyan fél óra készenlét és/vagy 1-2 perc beszélgetés van már ilyenkor a HS-820-ban!

csüt. okt. 07, 2004 11:34
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="Blake"]Mivel Li-ION vagy Li-Polimer akksik vannak általában... [quote]

Erősen általában...
HDW-2: "Power source: Rechargeable 170 mAh NiMH, user changeable"

csüt. okt. 07, 2004 11:32
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
NOs ezt nekem telefonon mondták a cégek emberei(mobil cégek),s ezért sosem vártam meg!Akkor ezentul ugy teszek!Probáltam amugy keresgélni,de nem tul sok mindent találtam!
EGy másik kérdés: tudod véletlen,hogy a HS820nal az akku állapotot hogy lehet lekérdezni?mert nincs benne a hazsnálati útmutatójában...!

De az is elég, ha például már jelez a készüléked akkor. SE tulaj vagyok és már a piros villogáskor felteszem, bár bírná utána még egy jó darabig csak az már rizikósabb az egyszercsak kikapcs szempontjából. De mintha a headsetek is visszajeleznének töltöttségük állapotáról...
A lényeg, ahogyan már írták is, bizonyos feszültség alatt már nem működnek, nem kapcsolnak be a készülékek, de ez még bőven nem a 0 szint.

csüt. okt. 07, 2004 11:25
arany tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 07, 2004 11:15
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Blake:

Jol ertem, hogy tehát ha csak használom nap mint nap,akkor szabad lemeritenem,tehát megvárhatom mig kikapcsol,s akkor töltsem, de ha honapokig ne használjam,eltétel előtt töltsem fel fullra az akkut???
Igen! Jól értetted!

krisztianxxx írta:
Ezek szerint nem ugy mukodik mint a telefonoknál,hogy tilos megvárni mig kikapcsol( a LI-ion, és polymer akkunál persze), hanem mar mondjuk a felénél rakom fel töltőre??
Fussunk neki még egyszer ha lehet!
Ki mondta, hogy a Li-ION/Pol akksiknál nem szabad megvárni míg a telcsi kikapcsol...? Lazán meg lehet várni, mert még bőven marad energia az akksiban, csak a telefon már képtelen üzemelni róla. Ha ezután felraknád a polcra hosszú időre, vagy más módon tovább merítenéd, akkor lenne gond, de így sima ügy. Szóval inkább javasolt, az ilyen eszközöknél, hogy akksi típustól függetlenül mindig várjuk meg míg az eszköz kikapcsol és azután töltsük fel az akksit, mert a Li-ION/Poli akkor tudja kihasználni a legnagyobb kapacitását.

Egy egszerű példa.
Van egy 1000 mAh kapacitású Li-Ion akksid.
Ha mindig csak félig meríted le, és aztán töltöd fullra, az akksi ezt megjegyzi és onnantól csak bonyolult eletronikus töltőberendezéssel lehet lebeszélni arról, hogy ő nem 500mAh-s. Ez ennél persze bonyolultabb folyamat és a különböző akkumlátor technológiáknál eltérő komolysággal jelentkezik, de végül is mindegyik akksi ilyen.

Ha tudományosabban is érdekel a dolog, akkor továbbra is javaslom, hogy nézz szét a fórumon...

csüt. okt. 07, 2004 11:07
arany tag

Hozzászólás 
Blake:

Jol ertem, hogy tehát ha csak használom nap mint nap,akkor szabad lemeritenem,tehát megvárhatom mig kikapcsol,s akkor töltsem, de ha honapokig ne használjam,eltétel elõtt töltsem fel fullra az akkut???

Ezek szerint nem ugy mukodik mint a telefonoknál,hogy tilos megvárni mig kikapcsol( a LI-ion, és polymer akkunál persze), hanem mar mondjuk a felénél rakom fel töltõre??
Fussunk neki még egyszer ha lehet!

csüt. okt. 07, 2004 10:33
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Köszönöm a válaszotokat! Nos sikerrel tapasztalom,hogy nem merult le a bluetooth headset tegnap este 6 ora ota,igaz,ejszakara kikapcsoltam,de be volt kapcsolva ejfelig vegig,meg beszeltem is,sot meg ma reggel is beszeltem,ugyhogy nem tunik hogy 2 ora alatt leszivna az akkut! Jut eszembe,mit tudtok rola,hogy ratölthetek-e a bluetooth headset akkujára?vagy mindig meg kell várjam hogy lemerüljön??
Mivel Li-ION vagy Li-Polimer akksik vannak általában a BT headsetekben, ezért ésszerűen alkalmazva tolerálják a rátöltést (de ezt alapjában véve egyik akksi sem szereti, csak valamelyik jobban tolerálja). Arra figyelj még oda, hogy ha mégis rátöltesz, akkor ne 5 percig hagyd rajta, akkor már illik min. 1 órán kereszrül tölteni. Persze az a normális, ha kimerül és utána kezded tölteni (tehát amikor kikapcsolt magától). A mélykisütés ellenben kerülendő, mert tönkreteheti az akksit, ezért ha hosszabb ideig nem használod, akkor feltöltve tárold, mivel az akksi a saját belső ellenállása miatt is merül, ha nem használod akkor is és ha lényegesen az alá a szint alá csökken a töltöttsége, mint amelynél mondjuk a telefon, vagy a headset már kikapcsolna akkor károsodhat a cella. Többet megtudhatsz a Li-ION és Polimer, valamint a Ni-MH akksik kezeléséről, ha megkeresed a kapcsolódó topicokat (van belőle egy csomó)!

csüt. okt. 07, 2004 8:32
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm a válaszotokat! Nos sikerrel tapasztalom,hogy nem merult le a bluetooth headset tegnap este 6 ora ota,igaz,ejszakara kikapcsoltam,de be volt kapcsolva ejfelig vegig,meg beszeltem is,sot meg ma reggel is beszeltem,ugyhogy nem tunik hogy 2 ora alatt leszivna az akkut! Jut eszembe,mit tudtok rola,hogy ratölthetek-e a bluetooth headset akkujára?vagy mindig meg kell várjam hogy lemerüljön??

csüt. okt. 07, 2004 8:27
platina tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Másik: azt mondták a T-mobile boltban hogy a nokia annyira gagyi, hogy a NEM NOKIA gyártmányú headsetek akkuját 2 óra alatt leszivja,mivel közvetlen kapcsolatot létesit,és tart fent a telefon!

Szerintem arra gondoltak, hogy a legtöbb NOKIA (pl. a 3650, 3660, 6600, stb.) csak a Handsfree Bluetooth profilt támogatja, ami közvetlen kapcsolatot tart fenn a telefon és a füles között. DE ez nem azt jelenti, hogy "leszívja" a headset aksiját! (Amúgy ebben az esetben a saját gyártmányú headset aksiját is leszívná, nem?!)
A 6230 az egyik olyan Nokia telefon, ami tudja a Headset profile-t is.
Egyébként nincsen senki olyan, akinek Ericsson vagy Sony Ericsson telefonja van, és érdekelné egy nagyon keveset használt, vadiúj állapotú, garanciális HBH-20-as (félig vezetékes) Bluetooth headset???

(by Darth Smoke)

szer. okt. 06, 2004 18:52
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Lehet-e azt megoldani,hogy a headsetben hivas fogadáskor pittyegés helyett a csengődallam szóljon???

Nem! Nekem ez Sharp GX-15-nel is csak pittyegés! Viszont a Motorola V600-asom belecsorog rendesen a csengohanggal!
krisztianxxx írta:
Másik: azt mondták a T-mobile boltban hogy a nokia annyira gagyi, hogy a NEM NOKIA gyártmányú headsetek akkuját 2 óra alatt leszivja,mivel közvetlen kapcsolatot létesit,és tart fent a telefon! A motorola es a nokia szervizesek sem hallottak ilyen problémáról,de a T-mobile szervizes emberei igen...! Nos ki mit tud ezekről a dolgokról?Ha volnátok oly kedvesek,s megosztanátok a tapasztalaitokat e két ügyben, megköszönném!

Ez hülyeség! A Nokiánál is BT a BT és szabványok kötelezőek. Az alapfunkcióknak és metódusoknak kötelező ugyanúgy működnie. Tehát, ha egy telefon is ilyet csinál az hibás, vagy a HSet hibás.

szer. okt. 06, 2004 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Hali Mindenkinek!

Nos ma vettem egy Motorola HS-820as headsetet, amit egy Nokia 6600-val fogok hasznalni! Nos két kérdéssel fordulok hozzátok!
Az egyik: lehet-e azt megoldani,hogy a headsetben hivas fogadáskor pittyegés helyett a csengõdallam szóljon???
Másik: azt mondták a T-mobile boltban hogy a nokia annyira gagyi, hogy a NEM NOKIA gyártmányú headsetek akkuját 2 óra alatt leszivja,mivel közvetlen kapcsolatot létesit,és tart fent a telefon! A motorola es a nokia szervizesek sem hallottak ilyen problémáról,de a T-mobile szervizes emberei igen...! Nos ki mit tud ezekrõl a dolgokról?Ha volnátok oly kedvesek,s megosztanátok a tapasztalaitokat e két ügyben, megköszönném!

szer. okt. 06, 2004 17:11
platina tag

Hozzászólás 
Nekem a HBH-30 annyira bejött, hogy a következő BT headset-em is biztosan SE lesz! A HBH-660 és a HBH-300 pl nagyon tetszenek!

Steve

szer. okt. 06, 2004 7:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Következő