Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 13:26

Hozzászólás a témához  [ 148 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Egyenlegfeltöltés interneten: www.ppo.hu 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
CVC kódos Electronnal nem megy?
Hogyne menne!
Én is azzal töltöm.
EC/MC-vel is megy, ha van CVV2 kódja, és a bank engedélyezi vele a belföldi fizetést, ugyanis csak ezen (a bankon) múlik.

Üdv!

vas. feb. 26, 2006 20:56
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Visa Electronom nincs, MC-m mindig volt, így sosem tudtam azzal kipróbálni. Viszont a Maestro igérgetésből nem lett semi. Ettől eltekintve jó párszor töltöttem itt a Voda kártyámat, megbízható.

vas. feb. 26, 2006 20:14
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. feb. 26, 2006 20:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem még mindig csak dombornyomottal megy...

vas. feb. 26, 2006 20:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
stm írta:
Eddig ketszer toltottem naluk, egyszer vitamaxot, egyszer praktikumot. Mind a kettonel kertem szamlat, egyszer sem kaptam.:evil:
Megreklamáltad!?

Üdv!

vas. feb. 26, 2006 14:25
vas-tag

Hozzászólás 
Eddig ketszer toltottem naluk, egyszer vitamaxot, egyszer praktikumot. Mind a kettonel kertem szamlat, egyszer sem kaptam.:evil:
Tobbet nem probalkozom naluk. Inkabb beulok az autoba, elmegyek par km-t es atm-nel vagy benzinkutnal toltok. Utobbinal rogton kapok szamlat, elobbinel meg kuldik.

vas. feb. 26, 2006 9:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még a Pannon logó sem változott.

vas. feb. 26, 2006 8:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na hol vannak és mik azok az egetrengető újítások!?

Üdv!

vas. feb. 26, 2006 3:43
írásjog megvonva

Hozzászólás Re: Nemsokára megújul a PPO.hu!
grds írta:
Sziasztok! Nemsokára megújul a PPO. Egy nagy csomó kényelmi szolgáltatást fogunk bevezetni... :idea:

Esetleg valami konkrétum?

hétf. jan. 23, 2006 15:54
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A másik (elsősorban vodás netes feltöltéssel foglalkozó) topicban ugyanez volt a reakció Rozso-tól :)
Engem is érdekelnének a tények.

Üdv!

hétf. jan. 23, 2006 14:06
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás Re: Nemsokára megújul a PPO.hu!
grds írta:
Sziasztok! Nemsokára megújul a PPO. Egy nagy csomó kényelmi szolgáltatást fogunk bevezetni... :idea:

Pl.?

hétf. jan. 23, 2006 13:51
ezüst tag

Hozzászólás Nemsokára megújul a PPO.hu!

hétf. jan. 23, 2006 13:14
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Soockit írta:
Bevallom, hogy nem vagyok bank alkalmazott [nem is akarok :) ], de akkor mi arra a magyarázat, hogy az én CIB Visa Electron kártyám sehol soha nem kér PIN kódot, és ugyan így az OTP üzleti Mastercad kártyám sem! Soha, sehol nem kér és kért...pedig elég sűrűn használom, főleg a CIB kártyát. De csak ATM-nél (logikusan) ütöm be a PIN kódot!
Mint már írtam, valószínűleg a fizetést fogadó (a terminál másik végén lévő :D ) bank dönti el, mely kibocsátó bank mely típusú kártyájánál kér PIN-t, vagy ahogy CineDOG írta fentebb, az üzlet határozhatja meg. De szerintem az üzlet is úgy "határozza meg", hogy a vele szerződésben lévő bankkal úgy egyezik meg, hogy nem ellenőriznek innentől PIN-t. Viszont szó, ami szó, engem baromira zavarna az, ha világba lehetne a kártyámmal PIN nélkül fizetni...
Az arcképes (Pl. CitiBank) bankkártyáknál természetesen sehol nem fognak PIN-t kérni, viszont a pofádba biztosan belebámulnak !-D

Üdv!

Kétségtelen, hogy van előnye is és hátránya is. Sokkal jobban kell vigyázni rá, de sokkal kényelmesebb a használata.

csüt. jún. 09, 2005 17:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
Bevallom, hogy nem vagyok bank alkalmazott [nem is akarok :) ], de akkor mi arra a magyarázat, hogy az én CIB Visa Electron kártyám sehol soha nem kér PIN kódot, és ugyan így az OTP üzleti Mastercad kártyám sem! Soha, sehol nem kér és kért...pedig elég sűrűn használom, főleg a CIB kártyát. De csak ATM-nél (logikusan) ütöm be a PIN kódot!
Mint már írtam, valószínűleg a fizetést fogadó (a terminál másik végén lévő :D ) bank dönti el, mely kibocsátó bank mely típusú kártyájánál kér PIN-t, vagy ahogy CineDOG írta fentebb, az üzlet határozhatja meg. De szerintem az üzlet is úgy "határozza meg", hogy a vele szerződésben lévő bankkal úgy egyezik meg, hogy nem ellenőriznek innentől PIN-t. Viszont szó, ami szó, engem baromira zavarna az, ha világba lehetne a kártyámmal PIN nélkül fizetni...
Az arcképes (Pl. CitiBank) bankkártyáknál természetesen sehol nem fognak PIN-t kérni, viszont a pofádba biztosan belebámulnak !-D

Üdv!

csüt. jún. 09, 2005 14:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha már...
Nekem is van Visa Electronom... PIN kódos. De nem mindenhol.
Nem is öröltem neki, mert ekkor meg a személyimet kell előhuzigálnom, és így figyelni kell, hogy az is mindig nálam legyen.
Bementem a bankba reklamálni. Azt mondták, nem ők állították át a kártyám, hanem az üzlethálózat döntött úgy, hogy PIN nélkül is jó lesz nekik a kártyám.

csüt. jún. 09, 2005 11:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
apám BB-s céges kártyája se kér sehol PIN-kódot (csak ATM-nél). az üzleti lehet a magyarázat.

A CIB kártyám sima mezei VIsa Electron lakossági kártya és az sem kér sehol PIN kódot. Az üzleti OTP-s az kétségtelen komolyabb kártya.

csüt. jún. 09, 2005 10:11
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hát ATM-nél még jó, hogy kér PIN-t, be is b..szna, ha nem kérne...
Viszont nekem az ERSTE-s Visa Electronnál bizony a Tesco (régen) nem kért PIN-t (ma már igen), a Cora meg igen, az optika, ahova járok, azóta sem (azaz ma sem! - tehát nem lehet a kártyára vonatkozó kibocsátó banki opció), bárhol máshol igen.
Szóval nagyon úgy tűnik, hogy a terminált telepítő (azaz a fogadó) bank határozza meg, hogy ott kell-e PIN, illetve állítja be a terminált úgy, hogy adott bank kártyatípusához kér-e.

Üdv!

csüt. jún. 09, 2005 9:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Én pár napja töltöttem a djuice kártyásomat ppo-nál OTP Junior VisaElectronnal és tökéletesen működöott.
14400-al töltöttem, így 3600Ft-ot nyerek vele és ez sokkal jobb, mintha a bankban kamatozna.

Na igen, csak éppen nagy kár, hogy ezt a pénzt nem költheted akármire. Így meg nem ér sokat a hatalmas nyereség. :wink:

csüt. jún. 09, 2005 5:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát ATM-nél még jó, hogy kér PIN-t, be is b..szna, ha nem kérne...
Viszont nekem az ERSTE-s Visa Electronnál bizony a Tesco (régen) nem kért PIN-t (ma már igen), a Cora meg igen, az optika, ahova járok, azóta sem (azaz ma sem! - tehát nem lehet a kártyára vonatkozó kibocsátó banki opció), bárhol máshol igen.
Szóval nagyon úgy tűnik, hogy a terminált telepítő (azaz a fogadó) bank határozza meg, hogy ott kell-e PIN, illetve állítja be a terminált úgy, hogy adott bank kártyatípusához kér-e.

Üdv!

szer. jún. 08, 2005 21:57
arany tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
McLaca írta:
nem is az összegtől függ... Régen a Tesco sem kért PIN-t.
Üdv!

nem az összegtől, hanem attól, h melyik bankhoz tartozik a kártya, és melyikhez az elfogadó terminál: "saját" kártya esetén kér
egy "régebben nem kért, most meg igen" lehet pl attól, h mondjuk OTP-s a kártyád, de régebben vmi másik bankhoz szerződött az adott bolt, most pedig váltottak

Ez hülyeség.
A kártyát kibocsájtó bank állítja be ezeket a dolgokat. Nekem a CIB-nél (is) van a lakossági bankszámlám, sima Visa Electron és soha nem kért PIN kódot, csak ATM-ben. Az üzleti kártyám OTP-nél van ez dombornyomott Mastercard üzleti kártya, ez sem kért még PIN kódot soha csak ATM-nél. Van egy OTP-s Visa Electron kártyám az pedig kér mindenhol PIN kódot.

szer. jún. 08, 2005 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én most próbáltam először így feltölteni a telefonomat. Azt írja az oldal, hogy regisztráció nem kell. Miután megadom a feltölteni kívánt számot és értéket, minidg visszadob a kezdő oldalra. Nem jutok el a bank oldalára. Más is járt már így?

szer. jún. 08, 2005 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én pár napja töltöttem a djuice kártyásomat ppo-nál OTP Junior VisaElectronnal és tökéletesen működöott.
14400-al töltöttem, így 3600Ft-ot nyerek vele és ez sokkal jobb, mintha a bankban kamatozna.

csüt. dec. 30, 2004 10:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Akkor sem biztos, hogy működik, nekem nyáron ment a VISA Electron (aláírási panelon semmi sincs, megadtam a kárrtyaszám utolsó 3 számjegyét, elfogadta CVV2-nek), most meg nem (ha semmit se írok be, vagy ugyanazt a 3 számot, mint nyáron, az sem jó). Raiffeisen a bank. Kénytelen voltam dombornyomottat igényelni. Így a VISA Classicba már nem lehet belekötni :-).

Én most próbáltam egy Budapest Bankos Visa Electronnal, 2 év múlva jár le (asszem 3 évenként adnak újat), azzal rendesen működött.

csüt. dec. 30, 2004 1:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
KeFe írta:
Ott voltam egy szal MasterCarddal es kb a tizedik bankban bent a belvarosban a Hilton mellett tudtam penzt felvenni.
Ra kellett jonnom hogy az osztrakok hulyek!

ATM-mel nem próbálkoztál???

kedd dec. 28, 2004 11:51
ezüst tag

Hozzászólás 
SIS írta:
skynet írta:
nekem pl. Eurocard Mastercard van, amit eddig még mindenütt elfogadtak.

Namost tegnapig en is ebben a hitben eltem hogy a dombornyomott MasterCard az jo.
A tegnapi becsben eltoltott 3-4 ora melyet bankok felkeresesevel toltottem megvaltoztatta ezt!
Az egy dolog hogy a Mediamarktban meg a Saturnban CSAK! Maestro-t fogadnak el, de azon kicsit kiakadtam hogy a bankfiokokban es a postan is!!!
Ott voltam egy szal MasterCarddal es kb a tizedik bankban bent a belvarosban a Hilton mellett tudtam penzt felvenni.
Ra kellett jonnom hogy az osztrakok hulyek!

kedd dec. 28, 2004 11:48
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
grds: OTP Maestro kártyáról folynak még a tárgyalások? Vagy váltsam át VISA Electronra (azzal működik, úgy láttam)?

Szia ! Én még ezt nem próbáltam, de az a lényeg, hogy dombornyomott kártya legyen, nekem pl. Eurocard Mastercard van, amit eddig még mindenütt elfogadtak. A keresztfiam az ő csaláadjaban minden kártyát kipróbált repülőjegy rendelésre, de egysem volt jó, viszont a dombornyomottat egybők elfogadta. Csak ennek ugye évi 4-5 ezer a kártyadíja. A sima elektront nagyon sok heleyen (főleg külföldön) nem fogják elfogadni.

kedd dec. 28, 2004 9:08
ezüst tag

Hozzászólás 
cr-v írta:
Vodanettel nekem sem sikerül.

Amikor bevezették az egészet, tökéletesen ment Vodanettel.

Közben lekapcsolták? :cry:

vas. dec. 26, 2004 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Vodanettel nekem sem sikerül.

vas. dec. 26, 2004 22:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Megy valakinek a feltöltés?

Most próbáltam egy vodás, illetve pannonos számot feltölteni, de az adatok bekérése után, nem jön be a bank oldala. Régebben ment...

vas. dec. 26, 2004 21:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bournie írta:
Felkerültek a Pannon új feltöltői, szóval már 900HUF-al is tölthetőek akár a PGSM simek. :)

Ez akkor nagyon baba :-).

kedd dec. 07, 2004 19:40
arany tag

Hozzászólás 
Felkerültek a Pannon új feltöltői, szóval már 900HUF-al is tölthetőek akár a PGSM simek. :)

kedd dec. 07, 2004 19:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
XP SP2. Abban van popup blocker, de ki se írja, hogy blokkolta volna. Kikapcsoltam, úgyse megy. Próbáltam Firefox-szal is. Kikapcsoltam a Macarát is. Semmi.

vas. okt. 31, 2004 13:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pop-up blocker? Norton Internet Security? Nekem h ezek aktívak, nem jön be az OlcsóSMS.hu-n lévő OTP-terminál ablak, s rámegy a főoldalra.

vas. okt. 31, 2004 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kéne egy kis segítség. Hogy kell ezt használni? :roll:
T-Mobile számot szeretnék feltölteni. Kitöltöm a számot, a címletet, majd amikor bepipálom az adatok rendben-t és tovább-ot nyomok, akkor visszadob arra az oldalra, ahol a telefonszámot lehet megadni.

vas. okt. 31, 2004 12:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor sem biztos, hogy működik, nekem nyáron ment a VISA Electron (aláírási panelon semmi sincs, megadtam a kárrtyaszám utolsó 3 számjegyét, elfogadta CVV2-nek), most meg nem (ha semmit se írok be, vagy ugyanazt a 3 számot, mint nyáron, az sem jó). Raiffeisen a bank. Kénytelen voltam dombornyomottat igényelni. Így a VISA Classicba már nem lehet belekötni :-).

hétf. okt. 25, 2004 19:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem kell feltétlenül megadni (csak ha kérik), de általában olyan elektronikus kártyákkal (elektronikus=nem dombornyomott, tehát a számok nem állnak ki belőle) lehet igénybe venni, amiknek van ilyen kódja. Ezt a hátulján, azon a sávon lehet megtalálni, amin alá kell írni, ott van a kártyaszám, és utána +3 számjegy. Ha nincs a +3 számjegy, de kártyaszám van az aláírási sávra nyomtatva, akkor annak utolsó 3 számjegyét kell annak venni, ha kérik.

Üdv!

hétf. okt. 25, 2004 19:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Es ezt a kodot mindenkepp meg kell adni? Es hol talalhato ez a kartyan, valamint hany szamjegyu?

hétf. okt. 25, 2004 18:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Használható, ha van rajta CVC kód (vagy CVV2), függetlenül attól, meg kell-e adni.

Üdv!

hétf. okt. 25, 2004 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az mit jelent, hogy dombornyomott bankkártya?
Mert csak azzal használható a feltöltés..
Sima mezei kártya nem is jó?
Pl.: Visa Electron

hétf. okt. 25, 2004 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Momentán ilyet ír ki:

ÁTMENETI SZÜNET

A honlap karbantartás miatt átmenetileg nem üzemel.

...most már megy!

vas. okt. 24, 2004 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Momentán ilyet ír ki:

ÁTMENETI SZÜNET

A honlap karbantartás miatt átmenetileg nem üzemel.

vas. okt. 24, 2004 9:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
grds írta:
A GPS-el arra gondoltam, hogy ha valaki simlizik, kiháromszögelhető a holléte pillanatok alatt...
Na jó, de ez még nem GPS, csak a GSM-rendszer felhasználása a GPS-hez hasonlóan, de ez most OFF, legyen túltárgyalva.

Üdv!

szer. okt. 13, 2004 19:42
ezüst tag

Hozzászólás 
A számlát a PPO.hu állítja ki. Az átfutási idő 1-2 hét, eléggé postafüggő... Aki kér számlát az biztos, hogy kap.

szer. okt. 13, 2004 10:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt nem tudod véletlenűl,hogy mennyi idő után jött meg a számla?

09.28-án volt egy feltöltésem(12500 Ft) és még mindig várok rá.Egy picit kezdek izgulni. :)

kedd okt. 12, 2004 22:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Volt aki kért, kézzel írottat kapott.

kedd okt. 12, 2004 22:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Kért és kapott már valaki ilyen feltöltés után ÁFÁ-s számlát?

Üdv
Szefi

kedd okt. 12, 2004 22:31
ezüst tag

Hozzászólás 
A GPS-el arra gondoltam, hogy ha valaki simlizik, kiháromszögelhető a holléte pillanatok alatt...

kedd okt. 12, 2004 22:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Minek GPS a lopott bankkártyás feltöltésnél??? A bank azonnal csekkolja a lopott kártyával (kártyaszámmal) történő tranzakciót (persze ha már bejelentették az ellopását a bank felé) és lecsap... arra a szolgáltatóra, akinek a számára feltöltöttek (itt persze lehet bukta, ha nem annak töltenek, aki lop :) ), és ha van rendőrségi feljelentés, akkor a szolgáltató kiadja a számhoz tartozó adatokat, ennyi. Minek ehez GPS??

Üdv!

kedd okt. 12, 2004 17:23
platina tag

Hozzászólás 
A http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=21500 topicban vazolt esetnel is volt a csokanal veletlenul egy GPS kutyu...? :shock:

kedd okt. 12, 2004 13:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Netán a csalóba van inplantálva. :)

Ha mégsem, akkor nokdeli a gps-nek. :)

kedd okt. 12, 2004 12:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 148 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő