Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 13:29

Hozzászólás a témához  [ 71 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Zaklat a szolgáltatóm, mit tegyek? 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Bakker ilyen kérdések miatt topicot nyitni... Te melyik bolygón élsz? :twisted:

csüt. nov. 18, 2004 21:14
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Úgy látom az olvasási készség ezen a fórumon is hiányosságokat szenved. Azt irtam, "Számlafizetési szokásaim a kezdetekkor fél éves intervallumokat mutattak" utána pedig azt, hogy "2-3 éve minden hónap végén az automata ügyfélszolgálat naponta többször is felhiv, hogy miért nem fizetek már..." a kettő között pedig múltidőről írtam.

Jelenleg HAVONTA fizetek minden hó végén.

Amikor megkötöttem a szerződést annak idején fizettem fél évente, de nem csak én, voltunk még így egy páran.

Tehát fikabajnokok, szó sincs arról hogy nem fizetnék, az előzményeket írtam le évekre visszamenőleg, ezek szerint hiába.

Amin kiakadtam, az mindössze annyi hogy a csekken szereplő dátum másnapján azt feltételezik 6-7 év után, hogy nem akarok fizetni.

PONT.

Tanuljatok meg olvasni.

csüt. nov. 18, 2004 21:07
arany tag

Hozzászólás 
elképesztő, hogy valaki nem fizet rendesen és még fel is van háborodva. :? de csodálom a tmob türelmét is.

szerintem egyszerűen megoldható a problémád. tedd át dominoba és akkor majd ha feltöltöd megy és a kutya sem fog szólni, hogy ugyan fizess már.

csüt. nov. 18, 2004 20:57
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
(na jó, ha délelõtt 10-kor, akkor eltart egy ideig, mire bebootolok).

:-)))))))))))))))))

csüt. nov. 18, 2004 20:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
djsms írta:
Thiros írta:
DE mivel minden hónapban ugyanabban az időben szoktam kiegyenliteni a számlámat, ezért ez nem figyelmesség, hanem zaklatás.

Na most akkor havonta vagy fél évente fizetsz? :)

Ez még nekem se állt össze,de az első hsz-ben szó sem volt késedelmes fizetésről :?

@Thiros:
Valamint azt nem értem még,hogy ha átlag userként szerződést kötsz,akkor miért gondolod,hogy a két szép szemedért elnézi neked a szolgáltató,hogy mondjuk 23-án van kedved fizetni(hiába mindig így csinálod).Ha egyszer aláírtad,hogy X-edikén fizetsz,akkor miről beszélünk?...

Ha meg neked vmi hiper-szuper sajátos szerződésed van,akkor miért az átlag userektől várod a megoldást?Hiszen mi nem tudhatjuk,mit is írtál alá pontosan,szóval azt neked kéne megnézned a szerződésben.És ha tényleg neked van igazad,akkor sztem szólj/írj az üszinek,hogy ha lehet,akkor kicsit vegyenek már vissza,hiszen nem te cseszted el.

csüt. nov. 18, 2004 20:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Thiros írta:
DE mivel minden hónapban ugyanabban az időben szoktam kiegyenliteni a számlámat, ezért ez nem figyelmesség, hanem zaklatás.

Na most akkor havonta vagy fél évente fizetsz? :)

csüt. nov. 18, 2004 20:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Thiros! Ha már mindenképp fél évente akarsz fizetni javasolok neked egy megoldást, ami teljesen legális és így akár évente is fizethetsz!
Nagyon egyszerű a trükk! Fizess be előre egy nagyobb összeget! Majd abból vonják neked a havidíjat, aztán ha már elfogyott szólnak csak!

és djsms feltalálta a prepostpaid-et :)

csüt. nov. 18, 2004 20:21
vas-tag

Hozzászólás 
Nem tűntem el!

Szóval azt is aláírtam, hogy késedelmes fizetés esetén kamatot számítanak fel. Ez lenne természetes. Nem mondtam, hogy nincs igazuk, ha több hetes elmaradásom van, sőőőt. De ha nem fizetnék, ki is kapcsolták volna régesrég a kártyámat.

Régebben még szó volt arról itt a szolgáltatónál, hogy az ügyfélnek "szokásai vannak".

Véleményem a következő: amennyiben a t. szolgáltatónak nem érdeke a késedelmes fizetésem miatt a szerződésünk, miért nem bontja fel? Joga megvan hozzá. DE mivel minden hónapban ugyanabban az időben szoktam kiegyenliteni a számlámat, ezért ez nem figyelmesség, hanem zaklatás. Ha ez a 2 hét a probléma, tegye rá a kamatát, még jobban is járna.

csüt. nov. 18, 2004 20:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali mindenkinek!

Még mondja valaki,hogy szavakkal nem lehet ölni... :D

Hova tünt a topikindító :?:

csüt. nov. 18, 2004 20:04
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Hat a voda egyenleg felhasznalasi ido kozeledtevel, vagy alacsony egyenlegnel minden egyes hivas elott bemondott szovege tenyleg zaklatas!
Untig eleg lenne 3 naponta egy sms is, es meg csak nem is tartozik az illeto neki...
Gyakorlatilag ertekcsokkent a szolgaltatas ilyenkor mert nem a halozati parameterektol elvarhato feltetelekkel telefonalhatok (azonnal) pedig tartozasom sincs :shock:

csüt. nov. 18, 2004 19:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika és Skynet hozzászólásával teljesen egyetértek.

Szerintem a Voda prepaid egyenleginfója sokkal idegesítőbb, ha egyenleged 300Ft alá esik.

csüt. nov. 18, 2004 19:24
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
phallos írta:
Egyebkent nem tudom a tobbinel hogy van, de a Tmobilnal elegge kulturalt ez a figyelmeztetgetosdi. Nem kifejezzetten kemenykedos.

Igen,nekünk is t-mobile,és tényleg nagyon normálisan közlik a dolgokat.
Nálunk csak én vagyok társkártyás,így nem tudom,hogy más esetben hívnának-e mást,de az tuti,hogy fatert még nem hívták,mindig engem szemelnek ki.De kibírom,amikor nagy ritkán hívnak :)

csüt. nov. 18, 2004 17:44
ezüst tag

Hozzászólás 
pampika:

Nalam is volt ilyen regebeben, hogy nem az en telomra jott
a figyelmeztetes, hanem valakiere a csaladbol. Ja es rendszertelenul
valakiere. (enyem a fokartya)

Az ugyfelszolgalatosnal be lehet allitatni hogy fixen csak az egyik szamra
menjen az osszes ilyen jellegu figyelmeztetes.

ui.: szerintem sem zaklatas ha ilyennel hiv a szolgaltato.
Nalam is elofordult mar azert parszor, hogy jott a figyelmeztetes,
de hat ugye amit hasznalunk azert fizetni kell. Es ha azt elfelejti
az ember, akkor tudomasul kell venni, hogy "zaklat" az automata.

Egyebkent nem tudom a tobbinel hogy van, de a Tmobilnal
elegge kulturalt ez a figyelmeztetgetosdi. Nem kifejezzetten kemenykedos.

csüt. nov. 18, 2004 17:33
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
No igen, erre mondják, hogy a mobiltelefon kikapcsolható, némítható, hívásszűrhető. Ha valaki éjszakára bekapcsolva hagyja, akkor magára vessen...

A fenti mondat teljesen igaz, de volt rá példa, hogy érdemes volt éjszakára is bekapcsolnom. (Persze nagyon ritkán.)

csüt. nov. 18, 2004 17:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engem az ért váratlanul már kétszer is,amikor hívott az üszi,hogy bizalmas üzenete van számomra...mondhtja-e? há mondja...
És bemondja,hogy 60 rugó az utolsó számla,és majd ne felejtsük el befizetni,ha jön a csekk :shock: Hát köpni nyelni nem tudtam..rögtön para,hogy hova a frászba telefonáltam én ennyit :?: Aztán rájöttem,hogy ez nem az én számlám,hanem fateré (éppen szerveztek vmi vásárt,és olyankor van rendesen számla).Csak az volt a furi,hogy az én kártyám a társkártya,övé a főkártya,de eddig minden alkalommal engem hívtak fel (direkt megkérdeztem,de fateromat nem hívták).

(zaklatásnak nem vettem,csak majd szívrohamot kaptam :D )

csüt. nov. 18, 2004 17:19
Moderátor

Hozzászólás 
email írta:
Félig OFF: Apropó "zaklatás"! Kb. 1,5 hónppal ezelőtt volt T-Mobile-nál egy olyan, (bocs ha már volt róla szó) hogy kb. egy héten keresztül minden nap éjjel fél 3-kor küldtek a telefonomra egy MMS-t (valami ügyfél üdvözlő dolog, és nem InfoMMS), szóltam az ügyfélszolg.-nak és nem jött több. Tudom nem ide tartozik, de én ezt nem vettem zaklatásnak. Bár ennek szinte semmi köze nincs a te panaszodhoz. :)

No igen, erre mondják, hogy a mobiltelefon kikapcsolható, némítható, hívásszűrhető. Ha valaki éjszakára bekapcsolva hagyja, akkor magára vessen. Nálam 0-24 be van kapcsolva mind a 4 db, soha nem veszem zaklatásnak, ha éjszaka 3-kor hív valaki (na jó, ha délelőtt 10-kor, akkor eltart egy ideig, mire bebootolok).

csüt. nov. 18, 2004 17:12
arany tag

Hozzászólás 
Félig OFF: Apropó "zaklatás"! Kb. 1,5 hónppal ezelőtt volt T-Mobile-nál egy olyan, (bocs ha már volt róla szó) hogy kb. egy héten keresztül minden nap éjjel fél 3-kor küldtek a telefonomra egy MMS-t (valami ügyfél üdvözlő dolog, és nem InfoMMS), szóltam az ügyfélszolg.-nak és nem jött több. Tudom nem ide tartozik, de én ezt nem vettem zaklatásnak. Bár ennek szinte semmi köze nincs a te panaszodhoz. :)

csüt. nov. 18, 2004 17:08
Moderátor

Hozzászólás 
Minden tiszteletem a WesT-mobilé, a másik két szolgáltatótól már megkaptad volna, amit érdelmelsz. :D

Ha jól tudom, van egy szerződésed, amit aláírtál (nem a hűség, a másik!). Abban van egy passzus, ami meghatározza a fizetés mikéntjét. Ha ezt aláírtad, akkor elfogadtad.
Amennyiben benne van az ÁSZF-ben, hogy a fizetés gyakorisága minden számlazárást követő 15(?) nap, KIVÉVE Thiros nevű előfizetőnket, aki akkor fizethet, amikor éppen a kedve tartja, akkor fordulj bírósághoz, és szorítsd sarokba a mocsok szemét szolgáltatót. Pusztuljon az ilyen!
Ha viszont nincs személyed megemlítve kivételként, akkor Rád is ugyanazok a szabályok és kötelességek vonatkoznak, mint egy legutolsó hajléktalanra.

Ajánlom az ÁSZF tüzetes átolvasását, ha már 6-7 éve nem tetted meg. Már csak azért is, hogy ha már a Demokrácia kézikönyve c. kiadványban csak a jogaidig jutottál, hátha itt a kötelességeidet is meg találod.

A zaklatást meg szerintem nagyon gyorsan felejtsd el.

csüt. nov. 18, 2004 17:08
platina tag

Hozzászólás 
Na, skynet megírta szó szerint, amit én is akartam. :)

csüt. nov. 18, 2004 16:58
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nyilvan azert zaklatnak, mert tobbszori kesedelmes fizeteseddel rendszeres keson fizetove nyilvanitott a rendszer. Alapvetoen k-ra nem ertem a problemad. Megjon a csekk, adott hataridoig be kell fizetni es ennyi. Ha utana szolnak, h fizesd be, vagy kimenot tiltanak szerintem szavad nem lehet. Ha pedig nagy faradsag elbaktatni a postara, akkor bankot megbizni, hogy limitfigyelessel automatikusan teljesitsek a szolgaltato beerkezo szamlajat.

De mondom, alapvetoen nem ertem a problemadat. Nem fizettel idore, ezert felhivjak erre a figyelmed. Hol ezzel a problema??? :roll:

csüt. nov. 18, 2004 16:47
vas-tag

Hozzászólás Zaklat a szolgáltatóm, mit tegyek?
Körülbelül 6 vagy 7 éve rendelkezem adott szolgáltatónál előfizetéssel. Számlafizetési szokásaim a kezdetekkor fél éves intervallumokat mutattak (gy.k. fél évente fizettem egyben). 2-3 éve minden hónap végén az automata ügyfélszolgálat naponta többször is felhiv, hogy miért nem fizetek már... Tulajdonképp igazuk is lehet(ne), ha az előzőekben valamikor is nem fizettem volna, vagy esetleg többet beszélnék, és attól tarthatna a szolgáltató hogy nem fogok fizetni. Nincs aláírt évem, havidíjas kiemelt előfizető lennék.

Ma viszont a pohár betelt... 1 nappal a csekken feltüntetett dátum után az automata 2x is felhivott, mikor fizetek már?

Lehet fizetek, de egyben és végérvényesen. Megdöbbentő, hogy havidíjasként nem kevés pénzt fizetek be a kasszába, mégis a percdijak a csillagos eget érik, és még zaklatnak is.

Tudja valaki, hogy a fent emlitett automata hívás meddig minősül jószándékú figyelemfelhívásnak, és mikortól számít a zaklatás tárgykörébe? Az nem mondható hogy azért zaklatnak mert nem fizetek, mert akkor a kártyám nem lenne aktív régesrég.

Az olyan válaszokra, hogy "mért nem fizetek", meg a "mért nem váltok szolgáltatót" nem vagyok kíváncsi. Többen között azért sem, mert "fizetek, mint a katonatiszt" meghát a másik kettő sem biztos hogy jobb lenne....

csüt. nov. 18, 2004 16:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 71 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2