|
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját
Szerző |
Üzenet |
Tigrincs
gyémánt tag
|
Arról meg nem is szólva, hogy a Voda honlapján sincs egy szó se a dologról, pedig erről kötelesek lennének sajtóközleményt kiadni...
Szerintem ez kamu.
|
csüt. dec. 16, 2004 13:26 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
vicces írta: hi! tegnap akartam venni a vodánál egy ilyen telót, de nem adtak. azt mondta a csaj, hogy a nokia visszhivta az összeset, mert rossz a bluetooth bennük. viszont akkor nem értem, hogy miért nem veszik le az árlistákról a telót?? és azt se tudta megmondani, hogy mikor lehet, majd megint ujra kapni. /bár kezdem azt hinni, hogy csak át lettem verve, csupán azt nem értem, hogy mi ebben a jó/
SZVSZ át lettél verve. Ha visszahívtak volna 6230-asokat, akkor erről a mobilos portálok, de legalább a nokia.com tudna... Szerintem csak simán kifogytak belőle, mert karácsony van, meg amúgy is nagyon kelendő a cucc. De hogy ezt miért ciki elismerni, azt nem tudom. De szerintem itt valami komolyabbról van szó, ha már az is kérdéses, hogy mikor lehet újra kapni. A Nokia slágertelót nem szokott így visszafogni, üzletpolitikailag hülyeség.
|
csüt. dec. 16, 2004 13:19 |
|
|
bigboi
vas-tag
|
hello,
nekem az lenne a gondom, h oplogot cserélnék a 6230-ason, de a MoboMB -vel nem tudok kapcsolatot létesíteni, Bluetooth-om van és amikor indul a progi csatlakozik, majd bontja is, aztán újra csatl. és bont.... mi lehet a gond??
|
csüt. dec. 16, 2004 12:28 |
|
|
vicces
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: vác
|
hi!
tegnap akartam venni a vodánál egy ilyen telót, de nem adtak. azt mondta a csaj, hogy a nokia visszhivta az összeset, mert rossz a bluetooth bennük.
viszont akkor nem értem, hogy miért nem veszik le az árlistákról a telót??
és azt se tudta megmondani, hogy mikor lehet, majd megint ujra kapni.
/bár kezdem azt hinni, hogy csak át lettem verve, csupán azt nem értem, hogy mi ebben a jó/
|
csüt. dec. 16, 2004 12:25 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
Tigrincs írta: (Amúgy ismeritek a google-t? A dologra kb. 5 perc alatt találtam választ. Csodálatos egy dolog...)
Tigrincs ez dijazott irónia. Grat.!!
Ha valakinek nem fexik a pvauthor, itt egy másik kezelhetö dolog.:
http://www.handyarchive.com/free/aac/
"Xsilisoft"
|
csüt. dec. 16, 2004 10:37 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Zoltanfi írta: Miért akarsz te fehér hátteret? A 3220-asban például tök szépek azok a színes hátterképek a menüben! Egyáltalán nem rontják az olvashatóságot! Úgy tudom, az már tud témákat kezelni, 6230-as nem.. Egy 3220-asban olyan fehér hátteret állíthatnál be amilyet akarsz.. De lehet hogy le vagyok maradva. A 6230-as kezel témákat? Mert ha igen akkor nekem meg színes kell...
A 6230-as nem kezel témákat, a 3220-assal, 7270-assal és a 6170-essel ellentétben (lásd, ezek is S40-esek). Több infó itt: http://www.mobiledia.com/phones/list.html
(Amúgy ismeritek a google-t? A dologra kb. 5 perc alatt találtam választ. Csodálatos egy dolog...)
|
csüt. dec. 16, 2004 9:42 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
c3po írta: Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon lama kerdes, de valahogy mar regota szeretnem eltuntetni a kepernyo also negyedebol a (lehet, hogy csak az en ugyetlen beallitasaim miatt) nekem barmely menupontban (alaphelyzetben nem) latszo kek pottyoket, melyek jobbra egyre erosebbek. Sikerult eddig mindent "szintelenitenem", hatter ugye nincs, oplogo sem, a kivalasztott szinprofil szurke, megis azok a pottyok ott vannak, es igazan a szamologepnel zavarnak, mert nem nagyon kozelrol nezem, es nem mindig latom, hogy + vagy x jel van a kepernyon. Szoval jo lenne ha minden feher es szurke lehetne, pontok nelkül.
Elore is kosz a segitseget.
Miért akarsz te fehér hátteret? A 3220-asban például tök szépek azok a színes hátterképek a menüben! Egyáltalán nem rontják az olvashatóságot! Úgy tudom, az már tud témákat kezelni, 6230-as nem.. Egy 3220-asban olyan fehér hátteret állíthatnál be amilyet akarsz..
De lehet hogy le vagyok maradva. A 6230-as kezel témákat? Mert ha igen akkor nekem meg színes kell...
|
csüt. dec. 16, 2004 0:30 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
tegnap véletlenül leejtettem és megrepedt ott ahol a nyakbaakasztót kell befűzni
|
szer. dec. 15, 2004 21:17 |
|
|
c3po
arany tag
|
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon lama kerdes, de valahogy mar regota szeretnem eltuntetni a kepernyo also negyedebol a (lehet, hogy csak az en ugyetlen beallitasaim miatt) nekem barmely menupontban (alaphelyzetben nem) latszo kek pottyoket, melyek jobbra egyre erosebbek.
Sikerult eddig mindent "szintelenitenem", hatter ugye nincs, oplogo sem, a kivalasztott szinprofil szurke, megis azok a pottyok ott vannak, es igazan a szamologepnel zavarnak, mert nem nagyon kozelrol nezem, es nem mindig latom, hogy + vagy x jel van a kepernyon. Szoval jo lenne ha minden feher es szurke lehetne, pontok nelkul.
Meg egyszer bocs, ha trivialis, vagy ha esetleg szo volt rola, a tema elso hozzaszolasatol kezdve szinte minden nap kovettem ezt a temat, de lehet, hogy elkerulte a figyelmemet.
Elore is kosz a segitseget.
|
szer. dec. 15, 2004 20:36 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
R210Pro ericsson az a jo... az mindent kibir.
|
szer. dec. 15, 2004 14:03 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
WinCE írta: Előlap és hátlap: Nem szedegetem lefelé -mint már írtam szinte alap funkciókat használok rajta... Lötyög eleje, hátulja egyaránt. Az eleje már kezd zavarni. Tény: Nyűvöm egész nap, mert fizikai melózom, a telefon meg szinte munkaeszköz... ööö... inkább segédeszköz.
A fizikai munkások nagyobb megbecsülét érdemelnek. Minden tiszteletem az övék. A Nokia is tiszteli öket épp ezért alkották meg az 5210-et, 5140-et, meg még amiket nem ismerek. Pór és ütés álló, stabil burkolat...!
Vagy esetleg egy átlátszó tok a 6230-ra!!
|
szer. dec. 15, 2004 12:08 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
tudtommal T9 hasznalatanal a 6230 unicode ot hasznal... es vitatkozzunk. de ocsem felkel es megnezem.
en is betiltanam a nick cseret...
|
szer. dec. 15, 2004 11:18 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
CineDOG írta: Rian írta: Tudja valaki, hogy lehet e UNICODE kódolású SMS-t írni? Mármint 6230-ról, mert PC Suitéval lehet, ara már rájöttem:)
Üdv! Hihi!! Van akinek az a baja, hogy mi a francért van unicode, van akinek meg az hogy mi a francért nincs. Tipikus sapka eset.
hehe
Nem azt mondtam, hogy gáz ez így, de minden Nokiában kéne lennie valahol egy Unicode/GSMabc-nek. Most hogy Djuice NON-STOP SMS-em van, így jobban járnék az Unicodéval, mert így nem kell sablonokból előhívnom a balradőlő készletet.
|
szer. dec. 15, 2004 1:53 |
|
|
WinCE
arany tag
|
zoli62 írta: Áttöltem 6310i-ről gépre, onnan 6230-ra BT segítségével az üzeneteket Nocia Content Copierrrel, és nem találom sehol..Hol lehetnek? Far... esetleg a mellényzsebben! Kérdezd meg Rodolfót!
Előlap és hátlap: Nem szedegetem lefelé -mint már írtam szinte alap funkciókat használok rajta...
Lötyög eleje, hátulja egyaránt. Az eleje már kezd zavarni.
Tény: Nyűvöm egész nap, mert fizikai melózom, a telefon meg szinte munkaeszköz... ööö... inkább segédeszköz.
|
kedd dec. 14, 2004 20:39 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Nekem a Lame bejott. Google-n hamar megtalalod.
|
kedd dec. 14, 2004 20:35 |
|
|
Joco@@@
ezüst tag
|
Hy!
Ti milyen konvertálóprogit használtok? Az mp3 kbps lejebbvitelére?
|
kedd dec. 14, 2004 20:26 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Áttöltem 6310i-ről gépre, onnan 6230-ra BT segítségével az üzeneteket Nocia Content Copierrrel, és nem találom sehol..Hol lehetnek?
|
kedd dec. 14, 2004 16:44 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Amulet, köszi, ez az!!!
|
kedd dec. 14, 2004 14:50 |
|
|
Amulet
ezüst tag
|
Üzenet menü, üzenetbeállítások, szöveges üzenet, küldési mód, sms, kézbesítési jelentések, be/ki
|
kedd dec. 14, 2004 14:00 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Apropó... Ki tudja hogyan lehet jelentést kérni sms-ben az elküldött sms-ekről?
|
kedd dec. 14, 2004 13:33 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
nem rossz az akkuja... de nem egy 6310i:-)
|
kedd dec. 14, 2004 10:24 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Nos első rendes töltéssel, egy kis kamerázással, meg egy kevés ráfdiózással, átlag SMS-sel, és prá percnyi napi beszélgetéssel három napig bírta. Kicsit jobb, mint amit anno a 3210-es (ami két napot bírt, és nem nikkeles akkuval ) ment. Respectem.
|
kedd dec. 14, 2004 9:49 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Ewergo írta: Gondolom a 9 megás számra teljes egészében szükséged van csengöhangként mert ha kapásod van, először végig hallgatod elejétöl a végéig a zenét, és csak aztán "veszed fel"?! De javits ki nyugodtan hogy ha csak pár pásodpercet hallgatsz belöle amig meg nem nyomod a hivás aktiválót. Mert akkor kitudod vágni belöle azt a részt ami tetszik neked és lesz kb. 25kb. ami már a teló memóján is elfér.
Pontosan ezt fogom tenni. Csak az a baj, hogy ez az alapproblémát nem oldja meg...
|
kedd dec. 14, 2004 7:50 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
nekem 4.28AL siman ment mmc karirol az mp3 csengohangkent asszem 10 megas volt a legnagyobb es mukodott...
na ugye Jeff, hogy nincs 2 egyforman mukodo 6230as...
|
hétf. dec. 13, 2004 15:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
MMC karin lévő mp3 is lemegy csengőhangként. Nekem 5megás.
|
hétf. dec. 13, 2004 15:25 |
|
|
Ewergo
arany tag
|
.:Jeff:. írta: Nektek a memóriakártyán tárolt MP3-at lejátsza csengőnagként?
Be szerettem volna ugynis állítani a Náksi vs Brunner Szivárvány c. számot, namost a szám mérete (9mb) kizárja, hogy a belső memóriába rakjam. Lényeg az, hogy a szám címe megjelenik a Beállítások - Hangbeállítások menüpontban, de ha hív valaki, akkor az alap Nokia Tune-t játsza le. 4.44-es szoft van rajta egyébként.
Mi lehet a gond? (Nem, a profilokat nem **** el)
Gondolom a 9 megás számra teljes egészében szükséged van csengöhangként mert ha kapásod van, először végig hallgatod elejétöl a végéig a zenét, és csak aztán "veszed fel"?!
De javits ki nyugodtan hogy ha csak pár pásodpercet hallgatsz belöle amig meg nem nyomod a hivás aktiválót. Mert akkor kitudod vágni belöle azt a részt ami tetszik neked és lesz kb. 25kb. ami már a teló memóján is elfér.
|
hétf. dec. 13, 2004 15:20 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
erre qa megoldas egy plusz menu lenne vagy hogy elkuldes elott megkerdezi unicode vagy gsm abeceben kuldje...
|
hétf. dec. 13, 2004 13:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Rian írta: Tudja valaki, hogy lehet e UNICODE kódolású SMS-t írni? Mármint 6230-ról, mert PC Suitéval lehet, ara már rájöttem:)
Üdv!
Hihi!!
Van akinek az a baja, hogy mi a francért van unicode, van akinek meg az hogy mi a francért nincs.
Tipikus sapka eset.
|
hétf. dec. 13, 2004 13:48 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Tudja valaki, hogy lehet e UNICODE kódolású SMS-t írni? Mármint 6230-ról, mert PC Suitéval lehet, ara már rájöttem:)
Üdv!
|
hétf. dec. 13, 2004 13:34 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Október végén vettem. Akkortájt jöttek ki az ezüst-szürke előlapos 4.44-es szoftos telók. De pl. a kollégám 5 hónapos sötétkék telója egyáltalán nem zörög.
Szerintem ez az ezüst előlap kicsit gyengébbre sikerült a régieknél.
Viszont a lötyögést átmenetileg megoldotta a fórumon már leírt módszer.
Remélem egy komplett elő- és hátlap csere megoldja a porosodási és lötyögési gondomat.
Azt viszont tényleg nem értem hogy mi a fenének kell cserélhető előlapos telókat gyártani ebben a kategóriában. Szerintem a gyári 4-féle színből mindenki választhat olyant ami tetszik neki.
|
hétf. dec. 13, 2004 10:31 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
A lötyögős hátlap témához egy aprócska észrevétel:
Amíg olyan telefonokat gyártanak aminek az külső burkolata cserélhető addig mindig lesznek lötyögős hátlapok! Miért? Mert anyag legyen a talpán amit meg lehet úgy csinálni, hogy csak négy-öt kis méretű felületen fekszik fel egymásra és mégis tart mint a cövek. Persze lehet nagyon szoros illesztéssel csinálni de akkor meg az lenne a baj, hogy tényleg célszerszám kellen a levételéhez.
El kell fogadni, hogy mivel cserélhető a külső borítás ez jár némi kompromisszummal!
Érdekes azért, hogy azokon a Nokiákon amiken nem voltak cserélhetők a borítások semmi ilyen probléma nem volt. Lehet, hogy a Nokia is tud lötyögésmentes előlapokat gyártani???
|
hétf. dec. 13, 2004 10:03 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
ObGa írta: .:Jeff:. írta: Nektek a memóriakártyán tárolt MP3-at lejátsza csengőnagként?
Be szerettem volna ugynis állítani a Náksi vs Brunner Szivárvány c. számot, namost a szám mérete (9mb) kizárja, hogy a belső memóriába rakjam. Lényeg az, hogy a szám címe megjelenik a Beállítások - Hangbeállítások menüpontban, de ha hív valaki, akkor az alap Nokia Tune-t játsza le. 4.44-es szoft van rajta egyébként.
Mi lehet a gond? (Nem, a profilokat nem **** el) 4.44-es szoft van az enyémen is, és lejátsza az mp3-at csengőhangként.
Na hogy ba..... meg
|
hétf. dec. 13, 2004 9:02 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
.:Jeff:. írta: Nektek a memóriakártyán tárolt MP3-at lejátsza csengőnagként?
4.44-es szoft van az enyémen is, és lejátsza az mp3-at csengőhangként.
|
hétf. dec. 13, 2004 8:55 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Lenne némi észrevételem skynet hozzászólásához.
Sajna olyan 6230-as is létezik aminek lötyög a hátlapja. Már az első összerakás (megvétel) után. Ráadásul nem is kell zug-gsmben megvenni, hanem elég egy t-mobil (pl. Mammut) boltban megvenni. A lötyögéshez szét sem kellett szednem, az gyárilag járt.
Sőt, az előlap sem illeszkedik pontosan, már nagyon porosodik a kijelző.
Van ez így a nokiáéknál. Ritkán gyártanak olyan telefont, ami tokozásra és működésre is jó.
Az én lötyögősöm két hónapos, működési hibája nem volt, azon kívül, hogy néha nem tudok letörölni képeket a telefonról. De egy ki- bekapcsolás után megy.
|
hétf. dec. 13, 2004 8:52 |
|
|
arany tag
|
Nektek a memóriakártyán tárolt MP3-at lejátsza csengőnagként?
|
hétf. dec. 13, 2004 8:48 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
nem lehet tudtommal.
|
vas. dec. 12, 2004 14:56 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Na engem is rábeszéltek. Első tapasztalatok. Nokia Suite 6.4.8 felrakva netről telefon elsőre felismerve. Amúgy nem szinkronizáltam még névjegyeket, mert azt már megtettem 6310i-vel. Tegnapi első töltéssel megy, kameráztam egy kicsit, meg BT, bakapcsolva ma 4 egységen van.Hát talán elmegy még ma estéig. 6310i ugye csak hetenként van töltve, meg is tartom fő telefonnak.Amúgy hátlapja okés, zörögni nmzörög, kicsit érces a hangja. Kérdés: Szervizkódok, amiket 6310i-hez használtam itt is jók lesznek?Érdekes, hogy elsőre kiszúrtam, hogy archivált SMS-eimet nem tudom átlőni infrán 6310i-ről 6230-ba. Vagy talán nem vettem észre valamit?
|
vas. dec. 12, 2004 14:19 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
sanyikam figyelj ide, de erosen am: mer van az hogy kiforditod a szavaim, utana en reagalok ra... es utana megint egy 3. nem odaillo f.a.szsagot hozol fel, amikor latod es tudod nincs igazad agyam dobom el frankon mondom...
.:Jeff:. írta: K.Zolee írta: te meg megint fas.z.sagokat beszelsz es nem tudsz mondatot elemezni... a nokiara azt irtam minosegre uszav ahogy van... 5 ft-os froccsontott muanyag az egesz es kesz. nekem mint irtam 3 6230al se volt bajom... ami volt magatol meggyogyult... elegedetten hasznaltam 2 het alatt megszoktam recseg ropog, tudasaval se volt bajom. az S700i nem istenitem, ku.r.v.a jo telefon de nem tokeletes ez se... minosegre eg es fold mako jeruzsalem... az a baj veled szemelyes sertesnek veszed a dolgokat... nezd mar meg a nokiakat milyen anyagbol keszulnek, mennyi embernek van problemaja a 6230al? jo nekem nem volt a minosegen kivul. es miert is nem ertektarto telefonok a nokiak? na? ezek tenyek. SZERINTUNK eke detected
Való igaz, hogy a mondataid elég nehéz értelmezni, lévén a magyar nyelvtan legalapvetőbb szavályait sem használod (pont a mondat végén, nagy betű az elején, írásjelek), ugyanis így egy-egy hozzászólásod nem más, mint főnévi igenevek egymás után hányása. Érdekes, hogy a többi fórumlátogató szinte kivétel nélkül képes megbírkózni ezzel az igen nehéz feladattal, és most nem kell a pool szöveg, hogy angol billentyűzet, ugyis én sem Magyarországon vettem a Notebookom. A szubjekítv véleményalkotást pedig minden fórumlakó magának dönti el, hisz megnyilvánulásaid naponta olvahatóak a terminalon...
|
vas. dec. 12, 2004 13:39 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Jeff, Zolee, vitakulturátok az van rendesen. Még szerencse, hogy ilyen hasznos, témába vágó érveket soroltok fel.
|
vas. dec. 12, 2004 13:34 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
Jeff mirol beszelsz?
|
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Volnál oly' szíves....
|
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
leforditsam?:-)
CineDOG írta: Azért ez még nekem sem értelmezhető: "SZERINTUNK eke detected " by kzolee
|
vas. dec. 12, 2004 13:33 |
|
|
arany tag
|
CineDOG írta: Azért ez még nekem sem értelmezhető: "SZERINTUNK eke detected " by kzolee
Pontosan ez az amiről beszélek...
|
vas. dec. 12, 2004 13:30 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Azért ez még nekem sem értelmezhető:
"SZERINTUNK eke detected " by kzolee
|
vas. dec. 12, 2004 13:29 |
|
|
arany tag
|
K.Zolee írta: te meg megint fas.z.sagokat beszelsz es nem tudsz mondatot elemezni... a nokiara azt irtam minosegre uszav ahogy van... 5 ft-os froccsontott muanyag az egesz es kesz. nekem mint irtam 3 6230al se volt bajom... ami volt magatol meggyogyult... elegedetten hasznaltam 2 het alatt megszoktam recseg ropog, tudasaval se volt bajom. az S700i nem istenitem, ku.r.v.a jo telefon de nem tokeletes ez se... minosegre eg es fold mako jeruzsalem... az a baj veled szemelyes sertesnek veszed a dolgokat... nezd mar meg a nokiakat milyen anyagbol keszulnek, mennyi embernek van problemaja a 6230al? jo nekem nem volt a minosegen kivul. es miert is nem ertektarto telefonok a nokiak? na? ezek tenyek. SZERINTUNK eke detected
Való igaz, hogy a mondataid elég nehéz értelmezni, lévén a magyar nyelvtan legalapvetőbb szavályait sem használod (pont a mondat végén, nagy betű az elején, írásjelek), ugyanis így egy-egy hozzászólásod nem más, mint főnévi igenevek egymás után hányása. Érdekes, hogy a többi fórumlátogató szinte kivétel nélkül képes megbírkózni ezzel az igen nehéz feladattal, és most nem kell a pool szöveg, hogy angol billentyűzet, ugyis én sem Magyarországon vettem a Notebookom.
A szubjekítv véleményalkotást pedig minden fórumlakó magának dönti el, hisz megnyilvánulásaid naponta olvahatóak a terminalon...
|
vas. dec. 12, 2004 13:24 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
te meg megint fas.z.sagokat beszelsz es nem tudsz mondatot elemezni... a nokiara azt irtam minosegre uszav ahogy van... 5 ft-os froccsontott muanyag az egesz es kesz. nekem mint irtam 3 6230al se volt bajom... ami volt magatol meggyogyult... elegedetten hasznaltam 2 het alatt megszoktam recseg ropog, tudasaval se volt bajom. az S700i nem istenitem, ku.r.v.a jo telefon de nem tokeletes ez se... minosegre eg es fold mako jeruzsalem... az a baj veled szemelyes sertesnek veszed a dolgokat... nezd mar meg a nokiakat milyen anyagbol keszulnek, mennyi embernek van problemaja a 6230al? jo nekem nem volt a minosegen kivul. es miert is nem ertektarto telefonok a nokiak? na? ezek tenyek. SZERINTUNK eke detected
.:Jeff:. írta: K.Zolee írta: nem a 6230 USZAV hanem az egesz nokia... nekem 3 6230 volt a kozelemben bajuk nem volt... mind made in hungary volt. de minosegre mindegyik ilyen 5 forintos froccsontott muanyagbol volt... itt az a baj hogy a nokia a mennyisegre nem a minosegre megy... csak ugy fo.s.sa magabol ki a telefonokat... raklap szamra... a 6230 nem azert s.za.r mert magyar hanem mert konstrukcio hibas... Az a baj veled Zoli, hogy te mindig azt a típust (gyártót) isteníted, ami éppen neked van, legyen ez Nokia, Samsung vagy akármi. Bármi más csak fos lehet szerinted. Namost ha következetes lennék és kitarnatál a véleményed mellett akkor azt lehetne mondani, hogy elfogult vagy, de ez már inkább vicc számba megy. Konkétan a 6230: Ok, silány minőségú az összeszerelés, ok, a felhasznált műanyagok nem a legjobbak, ok, lötyög a hátlap, DE a mai napig az egyik legnagyobb tudású forgalomban lévő nem Symbianos (értsd ezalatt kicsi) telefon, sőt jópát Symbianost is lepipál, gyorsal bootol, gyors a menüje, szoftverileg sem hagytak ki belőle semmit és az egyes műveleteket sem kísérik idióta hangok, szóval azért butaságot ne beszéljünk már...
|
vas. dec. 12, 2004 12:44 |
|
|
Tigrincs
gyémánt tag
|
Utánaolvastam a neten, és szerintem a két képet készítő mobil között inkább a firmware a különbség, nem pedig a gyártmány.
v4.44 - Changes/improvements made from MCU SW version 4.28 to version 4.44:
[...]
- Picture quality of camera in VGA mode improved
forrás: http://www.expansys.com.au/forumthread. ... hread=2842
|
vas. dec. 12, 2004 12:38 |
|
|
Pippo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Debrecen, Pécs, Zalaegerszeg
|
Bár lehet, hogy off, de egy kicsit hadd kardoskodjak a magyarok mellett. Sztem abban egyetÉrtünk, (mÉg ebben a topikban is) hogy az Eri t39 egy elÉg jól összerakott kütyü volt. Na most egÉsz Európát Mo.-ról, konkrÉtan Zalaegerszegről terítettÉk.
|
vas. dec. 12, 2004 12:06 |
|
|
bsj
ezüst tag
|
.:Jeff:. írta: Mi is volt annak a programnak a neve, amivel Mp3-at lehet vágni?
Még nem próbáltam, de itt van egy.
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat1/e ... gsciss.php
|
vas. dec. 12, 2004 10:45 |
|
|
bsj
ezüst tag
|
Tigrincs írta: Szintén csatlakozom... A hátlap lötyögéséről csak annyit, hogy én csak fél óra küszködés után tudom az inkriminált alkatrész lehántani a mobilról, ezért kicsit nyűgös vagyok, hogy a memóriakártyát oda rakták ahova. De annyira arra sem. Bár biztos hogy én vagyok a hülye, hogy nem gyalogsági ásóval vagy konzervnyitóval estem neki. Bocs.
Dettó! Én is hülye vagyok!
|
vas. dec. 12, 2004 10:33 |
|
|