Szerző |
Üzenet |
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
Faresz írta: Sikerült valakinek wma-t varázsolnia a csengőhangokba? Van valaki aki foglalkozik a dologgal? Próbáltatok már a hangok közé beilleszteni újakat?
Ha jol tevedek, akkor a 2002-es rendszer nem tud wma-t kezelni csengohangkent, csak wav-ot, szerintem azzal probalkozz.
|
pén. dec. 31, 2004 13:59 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
.dredd. írta: 2002-nél is kint van a G betű... ez csak annyit jelent, hogy képes GPRS kapcsolatra, rajta van a hálón. Igen, tudom, csak volt olyan aki kerdezte, hogy 2003-nal miert van kint azonnal es nem csak azutan miutan GPRS kapcsolatot kezdemenyez. Nalam speciel folyamatosan kint van, mert az Agile Messenger az elso prg, amit elinditok miutan bekapcsolom. Idézet: A 2003 upgrade-t pedig jól kezdted el Nem adom fel ilyen konnyen, meg probalkozom vele, ez csak az elso tapasztalat. Persze abban sem vagyok biztos, hogy kell ez nekem. Elrettent, hogy csak 5 MB lesz a szabad belso memoriaja. Idézet: Sztem minden, csak nem nőies
Ezt magyarazd el Edesapamnak, aki egy Nokia 7110-essel maszkal.
|
pén. dec. 31, 2004 13:57 |
|
|
Faresz
arany tag
|
Sikerült valakinek wma-t varázsolnia a csengőhangokba? Van valaki aki foglalkozik a dologgal? Próbáltatok már a hangok közé beilleszteni újakat?
|
pén. dec. 31, 2004 13:54 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
bodab írta: Probalkoztam a 2003 upgraddel, de meg addig sem jutottam el, hogy erzekelte volna wireless modemkent. Amit csinaltam: kikapcsoltam a telefont. Miutan elsotetult a kijelzoje megnyomtam a balra nyilat, aztan radugtam az USB-re, de semmi. Aztan probaltam bekapcsolni, de nem ment, akksit levettem, visszatettem es akkor ment normalisan a bekapcs. Szoval valami biztosan tortent, csak nem tudom mi.
Nekem így, ahogy leírtad, ment. Próbáld meg újra.
Nekem viszont az ActiveSync nem tud kapcsolatot létesíteni a telefonnal. Próbálkozik, Connecting..., de semmi. Ha kihúzom a telefonból az usb-t, akkor rögtön rájön, hogy nincs kapcsolat,,,
|
pén. dec. 31, 2004 13:52 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
bodab írta: Erdekes, ugye elvileg nem SDIO kompatibilis a Moto, itt meg azt irja egy MS szakember, hogy akar az is lehetne: http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/302.htmlIlletve, ami sokakat izgat, hogy miert van folyton kint a G betu (ami a GPRS-t jelzi) miutan upgradelnek 2003-ra: http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/539.htmlEddig nagyon tetszik a telefon, kiveve egy par dolgot: - minden ujjlenyomat latszik rajta - a sync kabel csatlakozo fedele, eddig ketszer hittem, hogy elveszett - van a csaladban olyan, aki szerint noies telefon, masok szerint bumfordi Probalkoztam a 2003 upgraddel, de meg addig sem jutottam el, hogy erzekelte volna wireless modemkent. Amit csinaltam: kikapcsoltam a telefont. Miutan elsotetult a kijelzoje megnyomtam a balra nyilat, aztan radugtam az USB-re, de semmi. Aztan probaltam bekapcsolni, de nem ment, akksit levettem, visszatettem es akkor ment normalisan a bekapcs. Szoval valami biztosan tortent, csak nem tudom mi.
2002-nél is kint van a G betű... ez csak annyit jelent, hogy képes GPRS kapcsolatra, rajta van a hálón.
A 2003 upgrade-t pedig jól kezdted el (kikapcsolva balra nyíl, közben rádugni... új hardver... smartfon.inf megmutat neki... smartphone 2002 wireless usb modem betelepszik)
Nem tudom hol lehet a hiba.
Sztem minden, csak nem nőies
Üdv
|
pén. dec. 31, 2004 13:48 |
|
|
bodab
arany tag
|
Erdekes, ugye elvileg nem SDIO kompatibilis a Moto, itt meg azt irja egy MS szakember, hogy akar az is lehetne:
http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/302.html
Illetve, ami sokakat izgat, hogy miert van folyton kint a G betu (ami a GPRS-t jelzi) miutan upgradelnek 2003-ra:
http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/539.html
Eddig nagyon tetszik a telefon, kiveve egy par dolgot:
- minden ujjlenyomat latszik rajta
- a sync kabel csatlakozo fedele, eddig ketszer hittem, hogy elveszett
- van a csaladban olyan, aki szerint noies telefon, masok szerint bumfordi
- a Moto mar az ocsem osregi telefonjahoz (pedig az nem is tudott 1900-at) is olyan toltot adott, amit mind az USA-ban, mind Europaban lehet hasznalni, ehhez pedig nem, ejnye-bejnye
Probalkoztam a 2003 upgraddel, de meg addig sem jutottam el, hogy erzekelte volna wireless modemkent. Amit csinaltam: kikapcsoltam a telefont. Miutan elsotetult a kijelzoje megnyomtam a balra nyilat, aztan radugtam az USB-re, de semmi. Aztan probaltam bekapcsolni, de nem ment, akksit levettem, visszatettem es akkor ment normalisan a bekapcs. Szoval valami biztosan tortent, csak nem tudom mi.
|
pén. dec. 31, 2004 13:43 |
|
|
Faresz
arany tag
|
Sikerült valakinek wma-t varázsolnia a csengőhangokba?
|
pén. dec. 31, 2004 13:39 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Nos akkor ugye most 2003-ról beszélünk??? ... Üdv
Akkor az infrát jó helyen találtam meg.
Az sms írás abc-vel indul, csak a leírásban volt, hogy át kell váltani németre és kikapcsolni. Ezek szernt kikapcsolni nem kell, de a német nekem nem jön elő...
SMS érvényesség . ha megtalálod, szólj!
Kezd gyanús lenni, hogy itt korábban super_moto2 image-ről volt szó, én meg sima super_moto image-et találtam. Lehet, hogy ez a gond?
|
pén. dec. 31, 2004 13:34 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
PioDVD1 írta: Feladom. Hol lehet kikapcsolni az infrát? Hol lehet németre állítani az sms-írás nyelvét és hol lehet kikapcsolni a T9-et? Illetve: nem találtam meg, hol be lehetne állítani az sms érvényességét. Ezt hol lehet (ha lehet)? Még egy: el lehet valahogy tüntetni a millió információt a kijelzőről (hogy látszódjon a háttérkép)? A 2002-esben a Home Screen/Home Screen Layout beállításnál volt olyan lehetőség (full akármi), hogy csak a PannonGSM és az óra volt kiírva, alatta a többi info illetve felül a grafikus menük nem.
Nos akkor ugye most 2003-ról beszélünk??? Az infra el van dugva a Settings-be, talán Beam vagy vmi... azért gázos, mert 2002-vel ellentétben (ahol külön programpont az infra) itt a settingsben ha bepipálod, akkor úgymarad és taskmanager sem hozza ki. Keresd ott.
Német nyelv és T9 kikapcs nem tudom, nekem a 2002-ben alapból abc-vel indul. Lehet, hogy van benne ilyen feature is... szintén böngészés.
Hát ez érdekes... az sms érvényességet most én sem találom, pedig esküszöm, úgy emlékszem, hogy láttam.... nem tom hol van....
Bocsi, nem nagyon voltam segítőképes... de az infrát azért sztem megtalálod.
Üdv
|
pén. dec. 31, 2004 13:19 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Pio: itt vok
Itt vannak fentebb a kérdések. Legfontosabb az ékezetes sms írás lenne (német írás bekapcs., de hol?), aztán a többi.
|
pén. dec. 31, 2004 13:02 |
|
|
Faresz
arany tag
|
Sikerült valakinek wma-t varázsolnia a csengőhangokba?
|
pén. dec. 31, 2004 12:08 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
kartyaolvasoval palmtoppal.
Szomszéd írta: Egyszerü kikapcsolás utáni bekapcsolás után nem maradt memóriakártyára telepitett progikból egy se, hogyan kell a memóriakártyát szakszerüen megformázni?
|
pén. dec. 31, 2004 11:31 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Pio: itt vok
Urak!
Jóval előrébb volt szó róla, hogy 2002-re varázsoltak Javát (a MIO-s javával) és sikerült úgy összehegeszteni, hogy ment rajta a SkynetCalc.
Nos a módszer sajna nem lett itt a topicban közzétéve és nekem csak addig sikerült eljutni, hogy java felmegy és bugyuta amőbajáték elindul, de skynetcalc hibát jelez induláskor. Ez lenne a kérdés, hogy hogyan sikerült összehozni.
Thx
|
pén. dec. 31, 2004 11:23 |
|
|
Szomszéd
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 11, 2004 6:29 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: A szomszédban.
|
Egyszerü kikapcsolás utáni bekapcsolás után nem maradt memóriakártyára telepitett progikból egy se, hogyan kell a memóriakártyát szakszerüen megformázni?
|
pén. dec. 31, 2004 11:22 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Faresz írta: van itt még valaki?
Ja.
|
csüt. dec. 30, 2004 22:48 |
|
|
Faresz
arany tag
|
van itt még valaki?
|
csüt. dec. 30, 2004 22:27 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Feladom.
Hol lehet kikapcsolni az infrát?
Hol lehet németre állítani az sms-írás nyelvét és hol lehet kikapcsolni a T9-et?
Illetve: nem találtam meg, hol be lehetne állítani az sms érvényességét. Ezt hol lehet (ha lehet)?
Még egy: el lehet valahogy tüntetni a millió információt a kijelzőről (hogy látszódjon a háttérkép)? A 2002-esben a Home Screen/Home Screen Layout beállításnál volt olyan lehetőség (full akármi), hogy csak a PannonGSM és az óra volt kiírva, alatta a többi info illetve felül a grafikus menük nem.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára PioDVD1 pén. dec. 31, 2004 10:30-kor.
|
csüt. dec. 30, 2004 22:24 |
|
|
Szomszéd
ezüst tag
Csatlakozott: vas. júl. 11, 2004 6:29 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: A szomszédban.
|
Köszi most látom, hogy feltetted. Valamilyen külföldi fórumban találtam meg, hogy rajta van a gyári cd-n. Köszi!
|
csüt. dec. 30, 2004 21:47 |
|
|
Szomszéd
ezüst tag
|
A File manager ott van a cd-n.... na meg most már a telcsin is.
|
csüt. dec. 30, 2004 21:45 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
|
csüt. dec. 30, 2004 21:26 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Szomszéd írta: Ajaj, gondoltam, hogy a file manager hiányozni fog, de sajna egy hard reset után sajnos elveszett... Honnan lehetne visszavarázsolni?
Várj... megpróbálom feltenni vhova.
|
csüt. dec. 30, 2004 21:22 |
|
|
Szomszéd
ezüst tag
|
Ajaj, gondoltam, hogy a file manager hiányozni fog, de sajna egy hard reset után sajnos elveszett...
Honnan lehetne visszavarázsolni?
|
csüt. dec. 30, 2004 21:20 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Szomszéd írta: idézek egy sort a java8380 readme-ből: 1.ĎČ˝«´ÓÍřÂçÉĎĎÂÔصÄjadĽ°jarµµ°¸ŔűÓĂActiveSync·ĹÖĂÔÚ\IPSM\ tempĎÂ(ČçąűtempĿ¼˛»´ćÔÚ,ÓĂ»§żÉ×ÔĐĐ´´˝¨)ˇŁ Na ez alapján nem tudom, hogyan kellene felltenni a telcsire? Kérdezném, hogy általában hogyan kell az ilyen cab-es cuccokat a telcsin kibontani? köszi!
Hali!
mindkét cab-ot másold be a My Documentsbe és először a JavaMan-t aztán a másikat telepítsd (file managerben kattints rá). Utána az IPSM-ben hozz létre egy temp mappát és ide pakold a java fájlokat. Nekem így működött egy amőba játék, de más játékot nem próbáltam, a skynetcalc meg nem ment.
Üdv
|
csüt. dec. 30, 2004 21:04 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Úúúúúúúú... te a német 2003-ast töltötted le? Én nem mertem... nos a nyelv a settings menüpontban (ikon alapján talán megtalálod) a második oldalon a Regional Settings-ben van.
A Supermoto-t, az német alapból. Időközben kipróbáltam az újabb hard reset-et a 2 kiegészítés felpakolása után és így már angolul indult.
Még megkeresem az sms-hez a német nyelv/no T9 beállítást, aztán mára be is fejezem az ismerkedést. Jóból is megárt a sok.
|
csüt. dec. 30, 2004 21:00 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
PioDVD1 írta: Kösz! Most már csak azt kellene tudni, hogy melyik menüben lehet angolra állítani a tel-t, ugyanis németül még annyit sem tudok, mint angolul (asse sok). Vagy ezek után is kellett volna hard reset és angollá válna?
Úúúúúúúú... te a német 2003-ast töltötted le? Én nem mertem... nos a nyelv a settings menüpontban (ikon alapján talán megtalálod) a második oldalon a Regional Settings-ben van.
|
csüt. dec. 30, 2004 20:44 |
|
|
Szomszéd
ezüst tag
|
idézek egy sort a java8380 readme-ből: 1.ĎČ˝«´ÓÍřÂçÉĎĎÂÔصÄjadĽ°jarµµ°¸ŔűÓĂActiveSync·ĹÖĂÔÚ\IPSM\
tempĎÂ(ČçąűtempĿ¼˛»´ćÔÚ,ÓĂ»§żÉ×ÔĐĐ´´˝¨)ˇŁ
Na ez alapján nem tudom, hogyan kellene felltenni a telcsire? Kérdezném, hogy általában hogyan kell az ilyen cab-es cuccokat a telcsin kibontani? köszi!
|
csüt. dec. 30, 2004 20:44 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Viszont, ha a gsmfix az .img kiterjesztésű - márpedig úgy emlékszem, hogy az - akkor ugyanígy kell az update wizarddal rátenni (csak már nem kell eljátszani a felismertetést, mert a PC már fel fogja ismerni. Gondolom a langupdate is .img... úgyhogy bátraké a szerencse Üdv
Kösz!
Most már csak azt kellene tudni, hogy melyik menüben lehet angolra állítani a tel-t, ugyanis németül még annyit sem tudok, mint angolul (asse sok). Vagy ezek után is kellett volna hard reset és angollá válna?
|
csüt. dec. 30, 2004 20:30 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
PioDVD1 írta: .dredd. írta: Az itteni (asszem 7. oldal) alapján Kösz, már az IPSM formatnál jár. Próbáltam a másik leírás alapján is, de úgy csak 1x látta az új hardvert és telepíteni akkor sem akarta, ezzel a módszerrel viszont minden ment, mint a karikacsapás. Már csak az a kérdés(em), hogy a lang_update meg a gsm_fix is ugyanígy megy, vagy az mehet bekapcsolt tel-nél is?
Háááát látod eztetet nem tudom, mert én visszapakolásztam a 2002-t és ahhoz nincs langupdate.
Viszont, ha a gsmfix az .img kiterjesztésű - márpedig úgy emlékszem, hogy az - akkor ugyanígy kell az update wizarddal rátenni (csak már nem kell eljátszani a felismertetést, mert a PC már fel fogja ismerni. Gondolom a langupdate is .img... úgyhogy bátraké a szerencse
Üdv
|
csüt. dec. 30, 2004 20:20 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Az itteni (asszem 7. oldal) alapján
Kösz, már az IPSM formatnál jár.
Próbáltam a másik leírás alapján is, de úgy csak 1x látta az új hardvert és telepíteni akkor sem akarta, ezzel a módszerrel viszont minden ment, mint a karikacsapás.
Már csak az a kérdés(em), hogy a lang_update meg a gsm_fix is ugyanígy megy, vagy az mehet bekapcsolt tel-nél is?
|
csüt. dec. 30, 2004 20:16 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Az itteni (asszem 7. oldal) alapján
|
csüt. dec. 30, 2004 19:46 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Hali Mindkettőtök.
Én nem vagyok guru, de már 3x flasheltem... szóval...
a Format IPSM akár percekig is eltarthat...türelem!!!
És melyik lrírás alapján csináltad? Itt meg a másik topikban 2 féle van. Nem nagy eltérésekkel, de azért mégsem ugyanaz.
|
csüt. dec. 30, 2004 19:26 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
Nem tudtok olyan progit rá, amivel csukott állapotban lehetne zene számot váltani (mondjuk a hangerő gomb befelé nyomásával). Elég bosszantó, hogy mindig ki kell nyitni...
|
csüt. dec. 30, 2004 18:31 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
PioDVD1 írta: Titan írta: Sziasztok. Kérném a segitségeteket, frisitettem a firmwaret és nem mükszik. Mit tudok tenni?
A flash reset megáll a format ipsm-nél.
Please
Köszönöm Ez rosszul hangzik. Mindent a leírás szerint csináltál és végig is ment? (Én ma este akarom, de ha gond van (lehet), akkor még meggondolom...)
Hali Mindkettőtök.
Én nem vagyok guru, de már 3x flasheltem... szóval...
a Format IPSM akár percekig is eltarthat...türelem!!!
Titan:
próbáld meg mégegyszer a legelejétől a flashelést és ha végigmegy, türelmesen várd ki a format ipsm-et. Gondolom hogy ez egy master reset után volt...
Üdv
|
csüt. dec. 30, 2004 18:07 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Titan írta: Sziasztok. Kérném a segitségeteket, frisitettem a firmwaret és nem mükszik. Mit tudok tenni?
Please
Köszönöm
Ez rosszul hangzik. Mindent a leírás szerint csináltál és végig is ment? (Én ma este akarom, de ha gond van (lehet), akkor még meggondolom...)
|
csüt. dec. 30, 2004 18:03 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az bekapcsolánsnál lévő zenét hogyan lehet kikapcsolni?
Amúgy meg ha baírsz egy tel. számot kikeresi a nevet hozzá! Kezd el írni,hogy 0620 (vagy+3620) és kihozza az összes 20-as számot!
|
csüt. dec. 30, 2004 14:52 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Re: diktafon
bili írta: Sziasztok! Vszínű, én is bővíteni fogom az mpx200 tulajdonosok számát. Egy dolog viszont nagyon fontos lenne nekem: Diktafon. Mennyire használható? Egyetemi előadásokat szeretnék felvennni vele. Ez járható, vagy felejtsem el?
Neked egy olyan Voice Recorder program kell, ami egyből mp3-ba vesz fel, íilyen PDA-ra van, gondolom Sp-re is írtak, de majd jönnek a régiek és elmondják.
|
csüt. dec. 30, 2004 13:38 |
|
|
bili
arany tag
Csatlakozott: kedd dec. 21, 2004 17:05 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Debrecen - Bp
|
diktafon
Sziasztok!
Vszínű, én is bővíteni fogom az mpx200 tulajdonosok számát. Egy dolog viszont nagyon fontos lenne nekem: Diktafon.
Mennyire használható? Egyetemi előadásokat szeretnék felvennni vele.
Ez járható, vagy felejtsem el?
|
csüt. dec. 30, 2004 13:32 |
|
|
Titan
vas-tag
|
Sziasztok.
Kérném a segitségeteket, frisitettem a firmwaret és nem mükszik.
Mit tudok tenni?
Please
Köszönöm
|
csüt. dec. 30, 2004 13:18 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Még egy újonc kérdés:
az SD helyre csak a gyári kamera csatlakoztatható vagy más SD kamera is?
|
csüt. dec. 30, 2004 13:16 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Jumboo írta: zip??? én cabinet file-t töltöttem fel! másold a telefonra és futtasd! Te valszeg számgépen nézed, és a tömörítő programod úgy van belőve hogy a .cab -ot is tömörítse ki.
Így volt és észre sem vettem.
Kösz.
Eddigi WM2003-as programjaim gondolom nem futnak a telón, mert ez SP2002. Van vhol nagyobb játék és program gyűjtemény a neten? Esetleg privátban linkek?
|
csüt. dec. 30, 2004 12:36 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
blueye írta: Sziasztok, megkaptam a telót a pgsm-től.
Először is, mint korábbi WM2003 használó, tennék fel egy Xbart, letöltöttem Jumboo-tól (köszi!), de a zip-ben nem találom, hogy mit kéne elindítani a telepítéshez, csak egy _setup.xml van benne és az egész zip 14Kb, mit tegyek?
zip??? én cabinet file-t töltöttem fel! másold a telefonra és futtasd! Te valszeg számgépen nézed, és a tömörítő programod úgy van belőve hogy a .cab -ot is tömörítse ki.
Faresz: Légyszives olvass visszafelé is néha, a kérdésed még ezen a lapon meg lett válaszolva...
Telókönyvben nem keres szám alapján észrevételem szerint, csak a híváslistában.
Üdv mr. Q!
|
csüt. dec. 30, 2004 12:29 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
Először is, mint korábbi WM2003 használó, tennék fel egy Xbart, letöltöttem Jumboo-tól (köszi!), de a zip-ben nem találom, hogy mit kéne elindítani a telepítéshez, csak egy _setup.xml van benne és az egész zip 14Kb, mit tegyek?
Ahol a hivatkozás van, ott van két másik, egy txt-re és egy doc-ra, Abból -szerintem- kiderül.
Megoldódott a rejtély a Contactsnál: a valós találatok mellett kihozza azt is, aminek a sorszáma megegyezik a bepötyögött számmal. Nálam az MS a 32. a listán.
|
csüt. dec. 30, 2004 12:29 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
zip??? én cabinet file-t töltöttem fel! másold a telefonra és futtasd! Te valszeg számgépen nézed, és a tömörítő programod úgy van belőve hogy a .cab -ot is tömörítse ki.
Faresz: Légyszives olvass visszafelé is néha, a kérdésed még ezen a lapon meg lett válaszolva...
Telókönyvben nem keres szám alapján észrevételem szerint, csak a híváslistában.
Üdv mr. Q!
|
csüt. dec. 30, 2004 12:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Sziasztok, megkaptam a telót a pgsm-től.
|
csüt. dec. 30, 2004 12:07 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Zole01 írta: sziasztok!Na,en is frissitettem,nem a supermoto valtozatot tettem fel egy masikat.eloszor is ndm tudom,a gsm fix kell e ra?az email kliens es a photos menupont eltunt a keszulekbol,viszont tudok irni a forumba!tegyem visza a 2002t?ezen gondolkodom.nincs ra mod hogy ezek a menupontok visszakeruljenek? sziasztok
E-mail kliens tovabbra is van, csak bekerult az uzenetekbe..
A kepnezegeto nem resze a ROM-nak, kulon kell felinstallalni, a hozza kapott CD-n van rajta az mms alkalmazassal egyutt, de az sajna 2003-on nem fut..
Ajanlom egyebkent figyelmedbe a Resco Picture Viewert, sokkal jobb es PC-vel is tud szinkronizalni..
|
csüt. dec. 30, 2004 11:54 |
|
|
Faresz
arany tag
|
Helló! Valaki megmondaná, hogy amikor a memória kártyát kiveszem ki kell-e kapcsolni a telefont? PL. a PC-nél ki kell kapcsolni ha vinyót cserélek. Itt is ki kell?
kössz
|
csüt. dec. 30, 2004 11:43 |
|
|
Zole01
vas-tag
|
sziasztok!Na,en is frissitettem,nem a supermoto valtozatot tettem fel egy masikat.eloszor is ndm tudom,a gsm fix kell e ra?az email kliens es a photos menupont eltunt a keszulekbol,viszont tudok irni a forumba!tegyem visza a 2002t?ezen gondolkodom.nincs ra mod hogy ezek a menupontok visszakeruljenek?
sziasztok
|
csüt. dec. 30, 2004 8:56 |
|
|
PioDVD1
arany tag
|
.dredd. írta: Nézegesd meg, azt az MS beírást... csak ennyi a név, hogy MS? Üdv
Szerintem csak ennyi, de holnap megnézem. Most töltöm, meg amúgy is jobb, ha nem veszem kézbe, mert még véletlenül elfelejtenék aludni.
Ja, igen. Írtam, hogy más felállásban is játszott ilyet, csak azokra nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy mégis Somának lesz igaza? Kezdje már valaki beírni, hogy 2, 0, aztán kiderül, hozza-e a pannonos számokat.
|
szer. dec. 29, 2004 22:08 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
PioDVD1 írta: Vezetéknév, keresztnév üres.
De lehet, hogy Soma (írhatom szám nélkül?) megoldotta? Most tölt a telefon, nem akarom bántani, de holnap megnézem.
Na látod, ezt nem hiszem, hogy a szám miatt hozta ki.... ha így lenne, akkor millió fals találat lenne nálam is... gondold el...
Nézegesd meg, azt az MS beírást... csak ennyi a név, hogy MS?
Üdv
|
szer. dec. 29, 2004 22:02 |
|
|
Faresz
arany tag
|
Írjátok már le nkem a menetét pl. a hangok átküldésére! Mert nem tudom sehogy sem . Átmennek de nem játdza le őket
|
szer. dec. 29, 2004 22:00 |
|
|