Szerző |
Üzenet |
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ide senki ne irjon IMEI szamot.
Maganuton persze intezheto a dolog, de innen a forumrol (az IMEI tulajdonosa vedelmeben) torlom.
Tehat be se irja senki. Koszonom
|
kedd jan. 18, 2005 14:45 |
|
|
Akossss
arany tag
Csatlakozott: pén. máj. 28, 2004 9:52 Hozzászólások: 194 Tartózkodási hely: Győr
|
Re: függetlenítés
ditrics írta: Sziasztok! tudna nekem segiteni vki hogy hogyan tudom kifuggetleniteni a nokia 6600 telefonomat? elore is koszi
Mondd meg melyik szolgáltatónál vagy, és írd le az IMEI-det, aztán biztos adni fog valaki egy kódot innen (pl. én), amivel kifüggetleníthetetd...
|
kedd jan. 18, 2005 14:33 |
|
|
Punto83
platina tag
|
kerelyfe írta: Ide is beírom, hátha tud vki segíteni: Szükségem lenne OPMre, min. a 2.0.3-ra a 6600 támogatás miatt. De minél újabbat tud vki annál jobb. Nincs meg vkinek a 2.3? Persze a legjobb a crack-elt változat lenne. Előre is kösz.
http://www.cracks.am/cracks/o2.html
Ezen a linken vannak crack-ek OPM-hez.
|
kedd jan. 18, 2005 13:25 |
|
|
ditrics
vas-tag
|
függetlenítés
Sziasztok! tudna nekem segiteni vki hogy hogyan tudom kifuggetleniteni a nokia 6600 telefonomat? elore is koszi
|
kedd jan. 18, 2005 13:07 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Akossss írta: DC++
Nem tennéd meg helyettem? PlZ! Ugyanis nincs DC++-om, nem tervezem a használatát. (Véleményem szerint GPRS net alá nem az igazi.) Tulképpen most már csak 2.3-hoz való cracket keresek. A trialt letöltöttem a hiv. oldalról.
|
szomb. jan. 15, 2005 22:31 |
|
|
Akossss
arany tag
Csatlakozott: pén. máj. 28, 2004 9:52 Hozzászólások: 194 Tartózkodási hely: Győr
|
DC++
|
szomb. jan. 15, 2005 19:23 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Ide is beírom, hátha tud vki segíteni:
Szükségem lenne OPMre, min. a 2.0.3-ra a 6600 támogatás miatt. De minél újabbat tud vki annál jobb. Nincs meg vkinek a 2.3? Persze a legjobb a crack-elt változat lenne.
Előre is kösz.
|
szomb. jan. 15, 2005 11:29 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Nos uraim átolvastam mind a 67 oldalt és ezeket találztam:
Voda gprs internettel nem lehet wapozni. Át lehet állítani olyanra az IP-t, hogy menjen a wap, de semmit sem tölt le. Csak eccerű oldalakat jelenít meg, és se java, se cshang, se semmi.
Nekem megy minden trükk nélkül a wap, de semmilyen tagtag-os oldal nem jön be!
Végre sikerült vodás internetes előfizuval a tagtag-os oldalakat elérni és letölteni róluk!
Megoldás: Netfront 3.1!
Pedig valami bekavart neki. Ki-bekapcs, és kész. Mégis milyen netböngészőt szeretnél egy telefonra? Az opera legalább lekezeli a java alkalmazásokat. A netfront meg nem felejti el a loginodat. Ráadásul mindkettő betud hozni(nem korlátozott) wap oldalakat is neten keresztül.
Ha eddig ment, és most nem megy, akkor a teló cseszte el saját magát.
Nekem a 3650-en ugyanez. Sőt, a Netfront még a wapomat is elbszkurálta.Még a haveromnak is. Hiába volt jó minden beállítás. A wap már jó, az mms meg nem érdekel.
1270 válasza email-ben: Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy amennyiben a WAP szolgáltatást is szeretné igénybe venni, úgy az Internet szolgáltatás mellé a GPRS WAP megrendelése egyaránt szükséges.
1270 szóban ugyan ezt mondta.
3:2 a nem megy aránya.Ezek után már tényleg nem tudom hogy megy vagy nem.
|
pén. jan. 14, 2005 15:16 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Valaki tudna válaszolni nekem?Lemondanám a voda wapot és megrendelném a vodanetet 3125-ért.
A vodanet-el meg lehet nézni a telefononon wap oldalakat???A 1270 szerint nem ,lehet mástól ugy hallottam hogy igen.
Mi az igazság?Gyakorlati tapasztalat????
|
pén. jan. 14, 2005 12:36 |
|
|
Exl
ezüst tag
|
levike7 írta: Akossss írta: A Live!-os szoftver szokta ezt csinálni, én ezért is szedettem ki belőle a Live!-ot... Nem csak a Live!-os szoft! Az én 4.09.1-es soft-om is ezt csinálja! Kicsit kényelmetlen folyton átnevezgetni, de ha ez van, hát ez van... Sokszor nem is kell átnevezni másik telcsin sem, mert ha tegyük fel átkóldöm, mint jpg-t, és meg akarom nézni, akkor rögtön mint csangőhang jelenik meg, és már játssza is. Ugyanez van a programokkal is! Egy csomó kis progi van, amit csak így tudok átküldeni (a régi softtal nem voltak ilyen dolgok...)
Ez igy van!!
Nekem 5.27-es van rajta.
Aztmondták azért van ez igy mert a csengést jogvédettnek itéli a szoft.
A nagyobbik baj az , hogy a másik telo egy Moto lenne , és azt irja ki ,hogy ismeretlen file...
És hogy hová teszi el magába amikor átmegy.....azt nem tudom..
|
vas. jan. 09, 2005 17:57 |
|
|
levike7
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Szeged
|
Akossss írta: A Live!-os szoftver szokta ezt csinálni, én ezért is szedettem ki belőle a Live!-ot...
Nem csak a Live!-os szoft! Az én 4.09.1-es soft-om is ezt csinálja! Kicsit kényelmetlen folyton átnevezgetni, de ha ez van, hát ez van...
Sokszor nem is kell átnevezni másik telcsin sem, mert ha tegyük fel átkóldöm, mint jpg-t, és meg akarom nézni, akkor rögtön mint csangőhang jelenik meg, és már játssza is. Ugyanez van a programokkal is! Egy csomó kis progi van, amit csak így tudok átküldeni (a régi softtal nem voltak ilyen dolgok...)
|
vas. jan. 09, 2005 16:38 |
|
|
Akossss
arany tag
|
nn írta: Akossss írta: nn írta: olyan program is van ami eltavolitja az ekezeteket az smsből.... Na egy ilyen programmal kibékülnék! Leírhattad volna a nevét is, nagyon megköszönném! mondj emailt el is kuldom neked amugy NaSms a neve
satupad@axelero.hu
Köszi szépen előreis! Be lehet állítani, hogy milyen ékezeteket vegyen le, vagy automatikusan mindet leszedi? Vagy helyettesíti másfajta ékezetes karakterrel? Bár mind1, majd megnézem... Köszi!
|
szomb. jan. 08, 2005 18:01 |
|
|
Akossss
arany tag
|
A Live!-os szoftver szokta ezt csinálni, én ezért is szedettem ki belőle a Live!-ot...
|
szomb. jan. 08, 2005 18:00 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Nevezd at gif-re es ugy kuld at! A masik telefonon vissza kell nevezni.
|
szomb. jan. 08, 2005 17:51 |
|
|
Exl
ezüst tag
|
Bluetooth
Sziasztok.
Olyan problémával fordulok hozzátok , hogy eddig tudtam bluetooth-on átküldeni másik telora csengöhangot, de most egy ideje nem.
A képeket engedi , de csengést nem.
Ha ki van kapcsolva a kékfog , akkor régebben rá is kérdezett, hogy aktiválja-e, most ezt sem teszi.
De csak a hangoknál.
Tudtok valami megoldást?
Köszi.
|
szomb. jan. 08, 2005 16:56 |
|
|
nn
arany tag
|
Akossss írta: nn írta: olyan program is van ami eltavolitja az ekezeteket az smsből.... Na egy ilyen programmal kibékülnék! Leírhattad volna a nevét is, nagyon megköszönném!
mondj emailt el is kuldom neked
amugy NaSms a neve
|
szomb. jan. 08, 2005 15:39 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Zozo írta: DuckHead írta: Na jó, ha a T9-cet rá lehet venni arra hogy ékezetek nélkül írjon magyar szavakat, azzal kibékülnék. Megtanítod a T9-et, hogy pl. balra dőlő karakteres szavakat használjon, az elején lassú lesz, és macerás A lényeg, hogy a bevitel nyelvét angolra állítod, és írsz egy üres smst a balra dőlő ékezetekkel, elmented, visszaállítod a telcsit magyar bevitelre, és a T9-be hozzáadod a balra dőlő karaktereket, utána megírod az sms-t és kicseréled a kicserélni kívánt karaktereket balra dőlőkkel, és az így készült új szavakat hozzáadod a T9-es szótárhoz, mint új szót és köv. alkalommal már ott is lesz a T9-be balra dőlő ékezettel
Gyorsabb módszered nincs? Erre tudod ki vállalkozna...
|
szomb. jan. 08, 2005 12:22 |
|
|
Akossss
arany tag
|
nn írta: olyan program is van ami eltavolitja az ekezeteket az smsből....
Na egy ilyen programmal kibékülnék! Leírhattad volna a nevét is, nagyon megköszönném!
|
szomb. jan. 08, 2005 11:59 |
|
|
Zozo
arany tag
|
DuckHead írta: Na jó, ha a T9-cet rá lehet venni arra hogy ékezetek nélkül írjon magyar szavakat, azzal kibékülnék.
Megtanítod a T9-et, hogy pl. balra dőlő karakteres szavakat használjon, az elején lassú lesz, és macerás A lényeg, hogy a bevitel nyelvét angolra állítod, és írsz egy üres smst a balra dőlő ékezetekkel, elmented, visszaállítod a telcsit magyar bevitelre, és a T9-be hozzáadod a balra dőlő karaktereket, utána megírod az sms-t és kicseréled a kicserélni kívánt karaktereket balra dőlőkkel, és az így készült új szavakat hozzáadod a T9-es szótárhoz, mint új szót és köv. alkalommal már ott is lesz a T9-be balra dőlő ékezettel
|
szomb. jan. 08, 2005 5:52 |
|
|
nn
arany tag
|
olyan program is van ami eltavolitja az ekezeteket az smsből....
|
pén. jan. 07, 2005 20:15 |
|
|
levike7
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Szeged
|
Blamazs írta: Sziasztok! Egyik ismerosomnek van 6600-as telefonja. Azt szeretnem megtudni, hogy automatikus billentyuzar tenyleg nincs a telefonban? Van ra valami megoldas? SW update, esetleg vmi programmal elocsalni! Elore is koszi! Udv:Balazs
SW update nem segít! Viszont kb 10program van, ami ezt megteszi. A legjobb ezek közül az Autolock nevű. Ez tudja azt, hogy nem zárja le a billentyűzetet telefonálás közben (így nem kell feloldani a záart, és csak utána lerakni a telt). Na ebbe jól belekavarodtam, de sztem érthető...
Az Autolock semmit nem tud, csak a lezárást, de azt nagyon jól.
|
csüt. jan. 06, 2005 15:19 |
|
|
levike7
platina tag
|
DuckHead: Más megoldás nincs, csak átírod a szavakat, vagy a T9-et kapcsolod ki! Amúgy a legjobb az egészben, hogy ha olyan ékezetett használsz, ami csak az Unicode-ábécében van benne, vagy pedig más mint a GSM ábécében, és olyan telcsire küldöd, ami nem kezeli az Unicode ábécét, akkor semmi értelme, merthogy az úgyis csak á helyett a-t kap (ő helyett meg ö-t). Viszont számlázáskor te fizeted érte a jó pénzt!
|
csüt. jan. 06, 2005 15:14 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Zacskósvíz írta: Jelenleg a Nokia 6600 a T-Mobile-nál 70 000 ft. Szerintetek csökken tovább az ára?
Hát szerintem ha a 7610 megjelenésével sem vitték lejebb az árakat, akkor egy jódarabig nem fog szerintem. Addig legalábbis nem, még el nem kezdik forgalmazni a 6630-ast.
|
csüt. jan. 06, 2005 8:48 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Nincs más választásod sajna, meg kell írnod úgy a szavakat, ahogy kívánja a prediktív (T9 a Siemens-eknél, meg más mobiloknál van. Tudom, hogy ugyanaz, de a Nokia prediktívnek hívja), aztán utána kikapcsolod a szótárat, és átírsz minden 'ő'-t, meg 'í'-t a rövid megfelelőjére. A többi magánhangzóra nem harap!
|
csüt. jan. 06, 2005 8:46 |
|
|
DuckHead
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: gépnél
|
Tiszteletem a Hölgyeknek és Uraknak,
No akkor nem teljesen világos nekem ez az Unicode-os móka. 1 hete lettem 6600 tulaj, és ez a "2 mondatot 3 SM-ben küldök el nem baj??" probléma, engem is aggaszt.
Megszoktam a T9-cet, sztem okos és jó dolog, nem akarom kikapcsolni, szeretem az ékezeteket is, "Hát magyarok vagyunk nem?" -Király Linda )
Mit tehetek? Világosítsatok már fel!
köszi, üdv,
DuckHead
Na jó, ha a T9-cet rá lehet venni arra hogy ékezetek nélkül írjon magyar szavakat, azzal kibékülnék. Vagy ez az Unicode kódolás nem csak ékezeteket jelenti hanem azt is, hogy a nem ékezetes betűk is "több helyet foglalnak"?
|
csüt. jan. 06, 2005 3:11 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Akossss írta: Amúgy hol, mennyiért lehet ilyen Flasherboxot kapni? Meg gondolom akkor ugyanaz a flasher kell mindegyik telefonhoz, csak a vége más. Mennyiért lehet szerválni egy ilyen multi-végű cuccot, ami minden (illetve a legtöbb) telefonhoz működik? Csak érdeklődöm... Nameg szoftveresen milyen program kell annak a vezérléséhez? Új szoftvert honnan lehet letölteni telefonra? Gondolom legálisan sehonnan. Honnan lehet ilyen pdf-eket kotorni?
Pl. http://www.griffinbox.org/index.php vagy http://www.twisterflasher.com
Ha megveszed a boxot, megkapsz hozzá minden kábelt és hozzáférést a support oldalhoz, így keresgélni többé nem kell, ott van minden
Olyan 50e és felfelé...
|
szer. jan. 05, 2005 23:31 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Ne nevettessetek!
Ma Motorola MPX 200-as 39 E be kerül függetlenül! Hasonló korú tipus, csak éppen tudásban klasszisokkal a Nokia felett áll. Ennyiér ez a szerencsétlen nokiát bűn megvenni!
dr.zsoo
Zacskósvíz írta: Jelenleg a Nokia 6600 a T-Mobile-nál 70 000 ft. Szerintetek csökken tovább az ára?
|
szer. jan. 05, 2005 21:26 |
|
|
Zacskósvíz
ezüst tag
|
Jelenleg a Nokia 6600 a T-Mobile-nál 70 000 ft. Szerintetek csökken tovább az ára?
|
szer. jan. 05, 2005 20:23 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Nemnem, én pont erre gondoltam, a flasherboxosra. Nem vagyok képben, az tény, mert nem foglalkoztam ilyennel. Nem is áll egyelőre szándékomban, csak érdekel nagyon. Megnéznék egy ilyet...
Amúgy hol, mennyiért lehet ilyen Flasherboxot kapni? Meg gondolom akkor ugyanaz a flasher kell mindegyik telefonhoz, csak a vége más. Mennyiért lehet szerválni egy ilyen multi-végű cuccot, ami minden (illetve a legtöbb) telefonhoz működik? Csak érdeklődöm... Nameg szoftveresen milyen program kell annak a vezérléséhez? Új szoftvert honnan lehet letölteni telefonra? Gondolom legálisan sehonnan. Honnan lehet ilyen pdf-eket kotorni?
|
szer. jan. 05, 2005 10:28 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Akossss írta: Azért ha valaki tudja, hogyan lehet szoftvert frissíteni, az szóljon! 2 dolog kell hozzá, egy szervízkábel, egy új szoftver, nameg a telefon. Azaz 3 De azért a menetére lennék kíváncsi...
Kisebb korrekcióra van szükség: a flasherboxot (FPS8, FLS4, Twister, Griffin, JAF, Prodigy és tsai) és a belőle kilógó, telefontól függő formájú kábelvéget nevezhetjük ugyan együttesen "szervizkábel"-nek, de amire Te gondolsz, azzal csengőhangot lehet max. felpakolni, új softot nem.
Ha meg ilyen flashernek a birtokában vagy, akkor már
- jobban képben vagy az egészet illetően, nem kérdezel ilyesmit
- a flasher működése általában néhány többé-kevésbé elnagyolt PDF-ben a support oldalakról letölthető.
|
kedd jan. 04, 2005 19:05 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
ok! koszonom szepen!
udv:Balazs
|
kedd jan. 04, 2005 17:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Mindegy. XP alatt jobb gombbal rákatt, Küldés, Bluetooth vagy infra, aztán kész. A teló megkapja, Üzenete érkezett címmel, megnyitod, telepíted.
|
kedd jan. 04, 2005 17:23 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
talaltam progit hozza. bt-n vagy infran ra lehet tenni ?
nem ismeren egyaltalan azt a telefont.
|
kedd jan. 04, 2005 17:20 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Rátölt egy megfelelő progit, és kész.
|
kedd jan. 04, 2005 17:00 |
|
|
Blamazs
arany tag
|
Sziasztok!
Egyik ismerosomnek van 6600-as telefonja. Azt szeretnem megtudni, hogy automatikus billentyuzar tenyleg nincs a telefonban?
Van ra valami megoldas? SW update, esetleg vmi programmal elocsalni!
Elore is koszi!
Udv:Balazs
|
kedd jan. 04, 2005 16:58 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Nekem ma frissítettek szoftvert, szintén 5.27-est kaptam, szal az a legújabb.
Engem egyáltalán nem zavar ez a telefonkönyv-háttérbeküldés. Ebben a telefonban, mivel Symbian-os, a háttérben minden egy külön kis program, és ha elindul, azt nekünk kell nagyrészt bezárni, és ez így van rendjén.
Azért ha valaki tudja, hogyan lehet szoftvert frissíteni, az szóljon! 2 dolog kell hozzá, egy szervízkábel, egy új szoftver, nameg a telefon. Azaz 3 De azért a menetére lennék kíváncsi...
|
kedd jan. 04, 2005 16:31 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Az 5.27 is igy csinal hivas utan.
|
kedd jan. 04, 2005 16:10 |
|
|
levike7
platina tag
|
K.Zolee írta: egyik ismerosomnek van egy 6600aja indiai, feltettek ra a magyar sw-t iszonyatusan belassul neha. uj sw segithet rajta? 4.** van rajta.
A 6600 mindig lassul, nekem is az van, úgyhogy tapaszlatom!
Próbáld ki az új softot, és ha gyorsul, akkor örülj, ha nem akkor nem kell csalódni, ez nem egyedi vonás...
Ja, de mondd el, hogy mikor lassul be, vagy m,ilyern alkalmazás megnyitásakor... (mert lehet programfüggő is a lassulás)!
Jut eszembe! Vki meg tudná mondani, hogy mi az újítás az új softban (5.27)?
VAn ugyanis egy eléggé idegesítő probléma a 4.0.92 (vag milyen) softtal, meg régiekkel is: ha hívok vkit, akkor a névjegyzéket a háttérba küldi, és hívás után is ott hagyja! Nem lép ki belőle! Nem tudom, hogy mást is idegesít-e ez a dolog, vagy egyedi, de jó lenne már lépni vmit...
|
kedd jan. 04, 2005 14:33 |
|
|
levike7
platina tag
|
Akossss írta: Árulja el vki pls, hogy én, itthon, hogyan tudnék szoftvert frissíteni a telefonomon? Nem hiszem, hogy ezt akarom csinálni, még garanciális, meg minden, csak úgy érdekel a konkrét, meg hogy tulajdonképpen hogy is néz ki egy ilyen művelet... Honnan lehet leszedni a legújabb szoftvert a telefonra? Honnan lehet tudni, hogy melyik a legújabb?
Előre is köszi!
Az új soft a z 5.27 (legalábbis én erről tudok)
Ha mindig tudni akarod,hogy mi az új, akkor célszerű mindig a fórumoban szétnézni, mert ide mindig beírja vki, hogy mi a legfrissebb! Hogy konkréten honnan lehet letölteni, vagy megtudni, azt sajnos nem tudom
Aztr pedig végképp nem ajánlom, hogy otthon egyedül csinál d a dolgot. (Oké, láttam hogy nem akarod, de mégiscsak megkérdezted, tehát falmerülhetett benned)
Mindesetre kell pár kütyü hozzá!
|
kedd jan. 04, 2005 14:27 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Árulja el vki pls, hogy én, itthon, hogyan tudnék szoftvert frissíteni a telefonomon? Nem hiszem, hogy ezt akarom csinálni, még garanciális, meg minden, csak úgy érdekel a konkrét, meg hogy tulajdonképpen hogy is néz ki egy ilyen művelet... Honnan lehet leszedni a legújabb szoftvert a telefonra? Honnan lehet tudni, hogy melyik a legújabb?
Előre is köszi!
|
kedd jan. 04, 2005 11:19 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Kell hozzá egy kártyaolvasó, onnantól nem nagy kunszt!
|
kedd jan. 04, 2005 11:11 |
|
|
nyirzoz
ezüst tag
|
Help!
Tegnap este sikerült leformáznom a telót meg az eredeti gyári 32 MB-os kártyát és azóta a kártya jelszavat kér,amit én sosem adtam meg neki.Van valakinek valami ötlete hogyan tudnám feloldani a kártyazárat?
|
kedd jan. 04, 2005 9:35 |
|
|
nyirzoz
ezüst tag
|
Help!
Tegnap este sikerült leformáznom a telót meg az eredeti gyári 32 MB-os kártyát és azóta a kártya jelszavat kér,amit én sosem adtam meg neki.Van valakinek valami ötlete hogyan tudnám feloldani a kártyazárat?
|
kedd jan. 04, 2005 9:34 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
K.Zolee írta: egyik ismerosomnek van egy 6600aja indiai, feltettek ra a magyar sw-t iszonyatusan belassul neha. uj sw segithet rajta? 4.** van rajta.
A 6600 szokása, hogy belassul. Megpróbálhatod az újat, de gondolom te is tudod, hogy az új sw hibákat javít ki és nem gyorsít.
|
hétf. jan. 03, 2005 22:28 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
egyik ismerosomnek van egy 6600aja indiai, feltettek ra a magyar sw-t iszonyatusan belassul neha. uj sw segithet rajta? 4.** van rajta.
|
hétf. jan. 03, 2005 22:00 |
|
|
levike7
platina tag
|
kerelyfe: Nem rossz az oldal! Tényleg található rajta jó néhány használható kép, téma is...
|
hétf. jan. 03, 2005 14:42 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
Tudom a gyereknek minden új, de szerintem ez elég korrekt oldal. Nem kell regisztráció, de akkor végig kell várni egy 10mp-s felhívást, hogy regelj. De egyébként TELJESEN INGYENES!
http://gallery.mobile9.com/
|
vas. jan. 02, 2005 21:48 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
akkor annyi... de mondom egy ket forumozo joval olcsobban megcsinalja neked...
BMW 525i írta: K.Zolee írta: barmelyik mobilaskban tesznek ujat 4000+fa korul... de itt egy ket forumozo is megtudja neked csinalni. Olcsóbb lett? Régebben a 3650, 6000ft. volt a Mamutba.
|
szomb. dec. 25, 2004 14:47 |
|
|
BMW 525i
ezüst tag
|
K.Zolee írta: barmelyik mobilaskban tesznek ujat 4000+fa korul... de itt egy ket forumozo is megtudja neked csinalni.
Olcsóbb lett? Régebben a 3650, 6000ft. volt a Mamutba.
|
szomb. dec. 25, 2004 10:02 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
|
barmelyik mobilaskban tesznek ujat 4000+fa korul... de itt egy ket forumozo is megtudja neked csinalni.
|
pén. dec. 24, 2004 19:09 |
|
|