Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. dec. 30, 2024 20:43

Hozzászólás a témához  [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 98  Következő
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
jajjj,meg ne mÉrjem helyetted? :D
http://erni.try.hu->Mobil->Wap info->sebessÉgmÉrÉs,etc
üdv.cycy

pén. jan. 14, 2005 18:59
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézem, de nem látom! :cry:
Azért köszi... :)

pén. jan. 14, 2005 18:30
platina tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Olyan oldalt nem tudsz, ami wapon megmondja a sebességet? Mert az tuti lenne!

az erniwapon van (vagy legalábbis volt) ilyen oldal (olasz volt, ha jól emlékszem).

üdv

pén. jan. 14, 2005 18:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
koviubi írta:
http://enternet.hu/helpdesk/ kattints ide link.

"A Te kapcsolatod 1.46 mbit/sec" :D
Na persze... nem látom a 9600-at! :cry:
Olyan oldalt nem tudsz, ami wapon megmondja a sebességet? Mert az tuti lenne!
Az Infopark környékén működik? Mármint a Pannon EDGE? Azt én is olvastam, hogy beindítják a szolgáltatást, de semmi konkrétat nem hallottam megbízható forrásból! :?

pén. jan. 14, 2005 17:52
ezüst tag

Hozzászólás 
http://enternet.hu/helpdesk/ kattints ide link.

A fejlesztések ütemezéséről térképem nekem sincs, bár próbáltam szerezni. (Azt tudom, hogy Budaörsön és az Infopark környékén már 2 hónapja működik)
Gondolom igazán tapasztalati úton deríthető fel, hogy hol megy már, mert a telefon se jelez mást, mint a sima gprs kapcsolatnál.

Én még Balatonföldvárnak szurkolok.

(A Voda egyébként azt mondta, hogy náluk soha nem lesz EDGE, mert ez "global policy" de mindjárt itt a G3. Jó pénzért, tettem én hozzá. Feltételezem a TM is hasonlóan áll hozzá)

Így van a hscsd-vel is, azt is csak a Pannon csinálta meg.

pén. jan. 14, 2005 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
koviubi írta:
Sajnos a képet nem sikerült beillesztenem, de az Enternet sebesség mérő oldalán

"A Te kapcsolatod 201.13 kbit/sec"

jelent meg ma reggel Budapest Csillaghegyen. (Egyébként Pannonból infó, hogy 2 hónapon belül Budapesten majdnem mindenhol menni fog az Edge)

Azt gondolom, hogy az EDGE képesség sem teljesen elhanyagolható szempont telefon választáskor, az olyan fontos dolgok mellett, mint a billentyűzet szine vagy, hogy kiáll-e 0,1 mm-el hátul a kamera.[/img]

Hol van ez a sebességmérő oldal? Nagyon szeretném látni a "Te kapcsolatod 9.60 kbit/sec" feliratot! :?

Egyébként a pannonos infó honnan van? Mit tudni még róla?

pén. jan. 14, 2005 8:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sajnos a képet nem sikerült beillesztenem, de az Enternet sebesség mérő oldalán

"A Te kapcsolatod 201.13 kbit/sec"

jelent meg ma reggel Budapest Csillaghegyen. (Egyébként Pannonból infó, hogy 2 hónapon belül Budapesten majdnem mindenhol menni fog az Edge)

Azt gondolom, hogy az EDGE képesség sem teljesen elhanyagolható szempont telefon választáskor, az olyan fontos dolgok mellett, mint a billentyűzet szine vagy, hogy kiáll-e 0,1 mm-el hátul a kamera.[/img]

pén. jan. 14, 2005 7:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hát ha leírtam, hogy lehet úgy függetleníteni, hogy észrevétlenül visszazárható legyen, akkor szerinted?

Függetleníthetős (sic!), észrevétlenül visszazárós, nokiásos. Szerintem. :)

Macika írta:
Nem vettem a szívemre, szimplán félreértettem, bocsi.

Tévedést elismerni manapság nagy emberi erény. Őszintén meghajlok előtted, komolyan, gúny nélkül. Részemről semmi gond, békejobb. :)

Macika írta:
Hááát, össze kell szedenem nagyon magamat, hogy valami jót tudjak mondani.

Jaa, igen, kapsz időnként Nokia újságot. Meg MMS-eket a regisztrált Nokiádra. Jaa, meg 48 órán belül megjavítják a MobilASK-nál a telódat. Vagy esetleg nem. Vagy esetleg Nokia klubtagság nélkül is.

Akkor most együtt, kórusban: Kö-szön-jük No-ki-aaaaaaaaaaaaaaa! :)

szer. jan. 12, 2005 9:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Létezik ilyen módszer? :) Tudsz mondani olyan helyeket, ahol ilyet csinálnak?

Hát ha leírtam, hogy lehet úgy függetleníteni, hogy észrevétlenül visszazárható legyen, akkor szerinted?

Tigrincs írta:
Sajnálom, hogy ennyire a szívedre vetted.

Nem vettem a szívemre, szimplán félreértettem, bocsi.

Tigrincs írta:
Az információid szerint mire használható érdemben a nokia klubtagság? A "Köszi Nokia!" mondatom ugyanis nem a függetlenítésnek szólt, hanem annak, hogy kb. 5. éve szorgalmasan ápolom a kapcsolatomat a Nokiával, a 4. Nokiámat regisztráltam be, ennek ellenére semmi hasznom nem volt belőle. Mivel a mondat, amivel kötözködtél, az előbb említettekre vonatkozott, ezért kérlek, válaszolj tudásod szerint kimerítően.
Előre is köszönöm!

Hááát, össze kell szedenem nagyon magamat, hogy valami jót tudjak mondani.

Jaa, igen, kapsz időnként Nokia újságot. Meg MMS-eket a regisztrált Nokiádra. Jaa, meg 48 órán belül megjavítják a MobilASK-nál a telódat. Vagy esetleg nem. Vagy esetleg Nokia klubtagság nélkül is.

szer. jan. 12, 2005 0:04
vas-tag

Hozzászólás GPRS WAP
Sziasztok!

Bocs, ha már korábban volt!

A megoldásra váró problémám az, hogy vodás /soft: v4.28/ 6230-som a GPRS WAP-ozás közben több wap oldal betöltése esetén is az "ismeretlen fileformátum" hibaüzenetet adja. Ezt tapasztaltam pl. a wap.elvira.hu, de több más wap oldal töltésekor is. A cache kiürítésével is próbálkoztam, de az sem segít. Más oldalakat ugyanakkor betölt rendesen. Kivétel azért egyebekben is van: 777mobil wapos oldalnál, a HÍREK rovatra klikkelve a júniusi híreket tölti be. A cache ürítése és az oldal újratöltése sem oldja meg a dolgot. A röhej az, hogy a korábbi Alcatel 715 és 535 telóim gond nélkül betöltöttek minden WAP oldalt, pedig azok a telók hol vannak egy überf@sza Nokiához képest...

Én vagyok béna, vagy a Nokiám ****?!

Minden segítségeteket előre is köszönöm!!!

DrB

kedd jan. 11, 2005 19:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
csak annyit, hogy igenis létezik kód nélküli nyitás, mégpedig boxszal, és úgy vissza lehet zárni, hogy nem látszik, hogy valaha nyitva volt...

más kérdés, hogy egy szoftverfrissítés miatt nincs értelme visszazárni az ilyen módszerrel kinyitott telefont, egyszerűbb rögtön annál az illetőnél frissíteni, aki visszazárhatná...

a "köszi, nokia" szerintem is a klubkártyára vonatkozott, ezt most félreértette Macika.

Ami a nyitást-visszazárást illeti, nem vagyok profi, elhiszem, amit írsz, csupán az lepett meg, hogy egy szoftfrissítésnél ennyire vérkomolyan veszi a dolgot egy alvállalkozó. De persze megértem, csak meglepett, és ahogy már írtam, persze a következményeket vállalom. Mindenesetre azért azon nagyot kuncogtam, hogy megint előjött az a magyar mentalitás, hogy az okosak nem előre adnak tanácsot, hanem utólag szólnak, hogy hihi, így jártál. De mondom, ez már tényleg nem fórumra vonatkozó magánvélemény, bocs érte.

Kösz, Nokia... Azt hittem egyértelmű. :)

kedd jan. 11, 2005 9:57
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Egyébként az "S" betű 5.24-ben is csak a magyar nyelvű részből hiányzik, amint angolra állítom a telefont, azonnal minden rendben.
Így most marad angolon...

Tisztára 7110 v5.01 feeling... :)

kedd jan. 11, 2005 8:19
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Én meg SOKKAL jobban örülnék annak, ahogyan ezt a dolgot a Nokia már megoldotta, nevezetesen a Symbianos telóiban:
egyszerűen külön kezeli a telefon és a bevitel nyelvét, vagyis, ha már magyarra állítva nem elérhetők a GSMábécés ékezetek (amiket elküldhetek egy 160 karakteres üzenetben is), legalább nem vagyok kénytelen unicode-os karaktereket írni magyarra állított telefon esetében sem.

Én annak örülnék, ha lehetne Symbianos telón úgy használni a magyar T9-et, hogy utána csak GSM ábécés karaktereket küldjön el, ahelyett, hogy közölné kedvesen, hogy az üzenetet 3 SMS-ben továbbítja...
Erre nincsen megoldás?

(by Darth Smoke)

kedd jan. 11, 2005 7:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Jó lenne ha végre az unicode karakterek is elérhetőek lennének (mert így mi a fenének van az SMS írásakor ott a hosszú ő-Ő - így nem lehet kihasználni őket).

Én meg SOKKAL jobban örülnék annak, ahogyan ezt a dolgot a Nokia már megoldotta, nevezetesen a Symbianos telóiban:
egyszerűen külön kezeli a telefon és a bevitel nyelvét, vagyis, ha már magyarra állítva nem elérhetők a GSMábécés ékezetek (amiket elküldhetek egy 160 karakteres üzenetben is), legalább nem vagyok kénytelen unicode-os karaktereket írni magyarra állított telefon esetében sem.

Egyszerűen rejtély, miért nincs ez benne a nem-Symbianos telókban, pedig milyen jó lenne.

Egyébként az "S" betű 5.24-ben is csak a magyar nyelvű részből hiányzik, amint angolra állítom a telefont, azonnal minden rendben.
Így most marad angolon...

hétf. jan. 10, 2005 23:06
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Tigrincs írta:
(...)bementem, garipapírral, minden ahogy kell, erre szól a srác, hogy van egy kis gond, ki van ütve a teló? Hát igen, mondom. Akkor no gari, hat rugó. Ja, megkérdeztem, hogy számít-e vmit a klubkártya, felvilágosítottak, hogy semmit. Köszi Nokia!

Nem értem, mi az, hogy 'Köszi, Nokia!'.

Hiszen mielőt kinyitottad volna a telót, tudtad, hogy Magyarországon a hatályos törvények szerint bűncselekmény, amit teszel.
Tudtad és elfogadtad, hogy TELJES garanciavesztéssel jár.
Akkor nem tudom, most mit érzékenykedsz.

Inkább nyittattad volna ki olyan emberel, aki ért hozzá, hogyan kell úgy kinyitni a 6230-at, hogy ÉSZREVÉTLENÜL visszazárható legyen.

Létezik ilyen módszer? :) Tudsz mondani olyan helyeket, ahol ilyet csinálnak? Én S40-es Nokiák függetlenítésének csak egy módját tudom, kóddal. Szívesen venném, ha felvilágosítanál arról, hogy hogyan lehet máshogy. Nem gúnyolódás, érdekel, mint laikus, úgy TIT alapon.
Amúgy ha tovább is olvastad volna, akkor világos lenne számodra, hogy
1, tisztában voltam, mit csinálok
2, szintén tisztában voltam a következményekkel
3, ezzel együtt vállalom a következményeket, és azt is, ha ennek ANYAGI következményei vannak
Igazából csak az álszent hozzáállással van bajom, hogy mindenki ezt csinálja (mobilfüggetlenítés), annak ellenére, hogy olyanról nem hallottam, hogy valaki a két év lejárta után (a mobil eldobása helyett, mert aksi, kábelek, elavulás, stb.) bevitte volna a szolgáltatóhoz és kellően borsos áron élt volna azon jogával, hogy függetlenítik a telót.
Mindenesetre annak örülök, hogy vannak még rugalmasabb (fúj, korruptabb) hozzáállású fórumozók is. :)
Sajnálom, hogy ennyire a szívedre vetted.

Az információid szerint mire használható érdemben a nokia klubtagság? A "Köszi Nokia!" mondatom ugyanis nem a függetlenítésnek szólt, hanem annak, hogy kb. 5. éve szorgalmasan ápolom a kapcsolatomat a Nokiával, a 4. Nokiámat regisztráltam be, ennek ellenére semmi hasznom nem volt belőle. Mivel a mondat, amivel kötözködtél, az előbb említettekre vonatkozott, ezért kérlek, válaszolj tudásod szerint kimerítően.
Előre is köszönöm!

hétf. jan. 10, 2005 21:39
Moderátor

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
(...)bementem, garipapírral, minden ahogy kell, erre szól a srác, hogy van egy kis gond, ki van ütve a teló? Hát igen, mondom. Akkor no gari, hat rugó. Ja, megkérdeztem, hogy számít-e vmit a klubkártya, felvilágosítottak, hogy semmit. Köszi Nokia!

Nem értem, mi az, hogy 'Köszi, Nokia!'.

Hiszen mielőt kinyitottad volna a telót, tudtad, hogy Magyarországon a hatályos törvények szerint bűncselekmény, amit teszel.
Tudtad és elfogadtad, hogy TELJES garanciavesztéssel jár.
Akkor nem tudom, most mit érzékenykedsz.

Inkább nyittattad volna ki olyan emberel, aki ért hozzá, hogyan kell úgy kinyitni a 6230-at, hogy ÉSZREVÉTLENÜL visszazárható legyen.

hétf. jan. 10, 2005 14:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Jó lenne ha végre az unicode karakterek is elérhetőek lennének (mert így mi a fenének van az SMS írásakor ott a hosszú ő-Ő - így nem lehet kihasználni őket).

Ez most személyes vélemény lesz...
Szóval azért, hogy triplaakkora áron küldjek el egy ékezethelyes sms-t, azért nem hiányzik. Az meg hogy íráskor miért van ott? Hogy a T9 korrektül tudjon tippelni, hogy mit akarsz írni, és hogy amíg írod az sms-t legalább addig legyen lehetőség szerint korrekt a szöveg.
Továbbá amekkora patália volt a Nokia számára, hogy a magyaroknak nem tetszett ez a megoldás, őszintén szólva nem csodálom, hogy kiherélték a unicode-ot a telóból.
Mondom, ez mind szigorúan magánvélemény, és nem sértésnek venni.

hétf. jan. 10, 2005 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 10, 2005 10:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
rage. írta:
4,44.
Bent voltam ma a t-mobile-nál.
Mondták,hogy van 5.40-es szoft.De az nem tud "s" betüt irni sms-nél.Ezért visszaküldték a nokiának.De rá tudják tölteni ha akarom.
De azt mondták várjam meg a következő szoftot,2-3 hét.
Kipróbáltam 4.28-as szoftal is.Kb.10perc után szétkapcsol az is.

Westel, MobilAsk, a múlt hét csütörtökön mondták, hogy jan. 15-én jön az új szoft (5.24 utáni), amiben javítva lesz az "S". Csak pontosításképp.

hétf. jan. 10, 2005 9:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Háát, én csak 5.24-ről tudok, és ott nem az SMS-nél, hanem a telefonkönyvnél hibádzik az S-betű. De aztán lehet, hogy az SMS-nél is, úgy még nem próbáltam.

A telefonkönyvnél is + az SMS-nél is! De csak az "S"! Az "s" asszem megy! Hogy miért van ez? Már 8-10 éve is lehetett az ABC betüit írni a telefonba. Ennyit fejlődött a technika? Van MMS, GPRS, EDGE... stb... ABC meg nincs? :?
Tök para...

hétf. jan. 10, 2005 7:53
Moderátor

Hozzászólás 
rage. írta:
4,44.
Mondták,hogy van 5.40-es szoft.De az nem tud "s" betüt irni sms-nél.Ezért visszaküldték a nokiának.De rá tudják tölteni ha akarom.

Háát, én csak 5.24-ről tudok, és ott nem az SMS-nél, hanem a telefonkönyvnél hibádzik az S-betű. De aztán lehet, hogy az SMS-nél is, úgy még nem próbáltam.

hétf. jan. 10, 2005 1:48
vas-tag

Hozzászólás 
rage. írta:
sziasztok.
Tudtok valamit olyan hibárol,hogy ha autos kihangositot használok(bluetooth)akkor rövid időn belül leszakad.Mindig.Olvasgatom a topicot is de elég sok idő mig a végére jutok.Ha tud valaki segitsen.
Köszönöm.
Próbáld meg úgy, hogy nem akasztod rá! :lol:
Megnéztem én is azkokat azengőhangokat az üzenetekhez. Nem tudtok valami sokkal jobb helyet? Elég tréket találtam rajta! :oops:

vas. jan. 09, 2005 22:00
platina tag

Hozzászólás 
club!

köszönöm szépen a tippet, beírtam a hármasba és ragyogóan megy az mms!!!

vas. jan. 09, 2005 21:02
arany tag

Hozzászólás 
4,44.

Macika írta:
rage. írta:
sziasztok.
Tudtok valamit olyan hibárol,hogy ha autos kihangositot használok(bluetooth)akkor rövid időn belül leszakad.Mindig.Olvasgatom a topicot is de elég sok idő mig a végére jutok.Ha tud valaki segitsen.
Köszönöm.

Szoftverzió?

vas. jan. 09, 2005 20:55
Moderátor

Hozzászólás 
rage. írta:
sziasztok.
Köszönöm.

Szoftverzió?

vas. jan. 09, 2005 20:37
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok.
Köszönöm.

vas. jan. 09, 2005 12:40
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
@Dredd: kipróbálhatod, műxik :)

BrOnZi! Nagyon köszi :)

Elmentettem a módszert, arra az esetre, ha mégis csoda történik és párom érdeklődést mutatna bármilyen adatkommunikáció irányában a telefon és PC között.... :D:D

Üdv

szomb. jan. 08, 2005 17:43
arany tag

Hozzászólás 
WinCE írta:
Néha én is szívok a telefonnal, de azért ennyit nem. A bluetooth-szal kapcsolódom a géphez, de egyx telepítéssel megoldom a dolgot...
Polifónikus hangeffekteket hol lehet találni? :shock:
sms/mms-hez kellene valami tutkó kis hangocska. :)

http://www.arabiatel.net/tons-stranger.htm
http://www.arabiatel.net/tons-wav.htm
http://www.arabiatel.net/tons-messages.htm
http://www.arabiatel.net/tons-asafeer.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ewergo szomb. jan. 08, 2005 19:31-kor.

szomb. jan. 08, 2005 15:58
arany tag

Hozzászólás 
Néha én is szívok a telefonnal, de azért ennyit nem. A bluetooth-szal kapcsolódom a géphez, de egyx telepítéssel megoldom a dolgot...
Polifónikus hangeffekteket hol lehet találni? :shock:
sms/mms-hez kellene valami tutkó kis hangocska. :)

szomb. jan. 08, 2005 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Most nem azért, de mennyiből tart felmenni a nokia.com-ra, lecsekkolni, letölteni az új szoftot? 6.41 és igen, integrálták a kábeldrivert is. Én is kinlódtam a cuccal, azt hiszem épp ide írtam le, dehát látom, nem lapozol vissza... Szóval szedj le mindent a gépről, pc suite, kábeldrivert, mindent, ami mobilos, reboot, és úgy tedd fel a pc suite-et, a 6.41-est és menni fog, legalábbis eddig ez mindig ment.
Na még mielőtt leszeditek a fejem... :) Olvastam vissza persze. Többek között azt is, hogy valaki a legújabbat feltette és azzal omlott össze a cucc... Szóval a történet nem ilyen egyszerű. Sajnos a NOKIA nem okozott meglepetést a szoftverével, ami egészen egoista módon, csak egyeduralkodni szeretne a gépen... :(

De nehogy csak nyafogással vádoljatok, tanulságképpen legyen itt a leírás, -három leszed, visszarak után,- az egyedüli "üdvözítő" megoldásra. Talán másnak is lesz haszna belőle. Alapvetően furcsa az olyan SW amihez előbb installáld a drivert, de úgy hogy rá ne dugd a telefont, majd később a SW-t, de még ekkor se dugd rá a telefont... Az újabb verzióba már ugye integrálták a drivert, de sajna azzal sem jó a cucc. Lássuk, hogy bronzinak hogyan jött össze:

Elöljáróban, a gépemen rengeteg eszköz használja az USB portot: a lokális nyomtató azon van, egy PALM M505 lóg rajta állandó jelleggel, meg egy WEB kamera. Ezen felül a SIEMENS S55-ös adatábele is innen táplálkozik. Továbbá rendszeresen és az előbbi eszközökkel párhuzamosan egy MP3 lejátszó/diktafon és egy pen drive szokott az USB porton tanyázni. Időnként pluszba jön egy D-Link DWL-120+ USB Wireless LAN card. Maga a vas: P4 2.7 GHz, 512 DDR, XPSP2-vel felszerelve. Le szeretném szögezni, hogy ezidáig minden USB-s eszköz csont nélkül felmászott és működött a gépen, kivéve a finn gumicsizma-gyár eme csúcsmodelljét.

Tehát a megoldás:

1. NOKIA eredeti CD-jéről csak a DKU-2 drivere feltelepít.
2. PC újraindít.
3. Kábel telefonnal együtt feldug. (ezt követően saját maga feltelepíti az "eszközöket" Lesz a vezérlőpult/eszközkezelőben egy: Wireless Communication Devices szekció, amelyen belül létrejönnek az alábbiak:
3.1 NOKIA 6230 USB Generic
3.2 NOKIA 6230 USB Modem AT
3.3 NOKIA 6230 USB OBEX
3.4 NOKIA 6230 USB OBEX
3.5 NOKIA 6230 USB OBEX (Igen így háromszor! De hogy miért???)
3.6 NOKIA 6230 USB Phone Parent
4. A modemek szekcióban megjelenik a NOKIA 6230 USB eszköz is.
5. PC újraindít.
6. Telefon és kábel nélkül Az angol Data Suite v6.41.6 feltelepít. Igen! A már előzőleg feltelepített DKU-2 driverre rá!!!
7. Run/msconfig, majd az automatikus indításból kiszedni két dolgot: az egyik a DATALA~1 kezdetű sor, a másik pedig a: Launch Application 2 kezdetű.
8. PC újraindít.

Nos ezek után a telefon feldugását követően mountolja az eszközt, és indítható a keretalkalmazás. Szépen és gyorsan működik, és az alkalmazások bezárása után büntetlenül lehúzható, illetve visszarakható a telefon.

@Dredd: kipróbálhatod, műxik :)

Csóközön!

szomb. jan. 08, 2005 11:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
skynet írta:
elsőre annyit tudnék javasolni, hogy uninstalláld a pc suitot, majd a drájvert, aztán tedd fel a legújabb pc suitot (abban benne van a drájver alapból, azt nem kell külön)
Köszönöm! Melyik a legújabb verzió? A 6.4 az már "jó"? Abba már integrálták a drivert is?

Most nem azért, de mennyiből tart felmenni a nokia.com-ra, lecsekkolni, letölteni az új szoftot? 6.41 és igen, integrálták a kábeldrivert is. Én is kinlódtam a cuccal, azt hiszem épp ide írtam le, dehát látom, nem lapozol vissza... Szóval szedj le mindent a gépről, pc suite, kábeldrivert, mindent, ami mobilos, reboot, és úgy tedd fel a pc suite-et, a 6.41-est és menni fog, legalábbis eddig ez mindig ment.

szomb. jan. 08, 2005 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Tigrincs írta:
Köszi a tippet, ki fogom próbálni 15-e után, így talán még az új szoftból is kapok.

Nem tudom, szeretnéd-e. Nem csak névjegyzékben nincs S betű, de nagy S sms írás közben sincs, ez mondatok kezdésénél probléma lehet.
Elég ciki ez, nem tudom, hogy jelenhet meg így egy soft.

Úgy látom vagy az eseményeket, vagy a fórumot nem követed, de akkor elmondom még egyszer. Bent voltam, rákérdeztem a frissítésre a nokiásoknál. Azt mondták, hogy per pill. a 4.44-est adják, mert az 5.24-esben hiba van (a nagy S-betűs), ergo ezt visszahívták, de január 15-én elérhető lesz az új (ha jól hallottam 5.44-es) javított verzió, ami hivatalosan is használható lesz, arra fognak frissíteni. Nem véletlenül írtam azt, hogy 15-e után az új szoftból fogok kérni...
Remélem így már érthető voltam.

szomb. jan. 08, 2005 10:22
ezüst tag

Hozzászólás 
hi!
ehhez mit szoltok??

Kép

mi a különbség a dku-5-ös kábel és e között a rajz között?
a dku-5-ös kábelt telo nélkül felismeri a windows, ezen a rajzon meg csak "log" a levegőben a 4 usb pin.
gondolom, ha a telot is feldugom rá, akkor ismeri fel.

csak azért kérdem mert a franc akar venni még 1 kábelt, ha már a meglévőt lehetne univerzálisitani.
kérdés az, hogy ezután a 3100-ásom fog e a rajz szerinti bekötéssel müködni?

szomb. jan. 08, 2005 9:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Na ez az oldal bronzival lesz tele... :lol: Nem tudja valaki véletlenül, hogy az Oxigen Phone Manager (...régi szép idők...) valamelyik verziója kezeli-e a 6230-at? És ha kezeli, akkor szintén az oxigén előtt telepíteni kell a DKU-2 driverét?

http://nokia6230.mgj.hu
A magyarítást ne tedd bele, mert hülyén van megcsinálva.

szomb. jan. 08, 2005 8:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na ez az oldal bronzival lesz tele... :lol: Nem tudja valaki véletlenül, hogy az Oxigen Phone Manager (...régi szép idők...) valamelyik verziója kezeli-e a 6230-at? És ha kezeli, akkor szintén az oxigén előtt telepíteni kell a DKU-2 driverét?

szomb. jan. 08, 2005 7:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát gyerekek... Bronzi eccerűen tökönszúrja magát. :( Akármelyik PC Suite-ot teszem fel: nem működik. Simán feltelepül, látszik a telefon, de órákba telik, mire bekukkent egy könyvtárba. Még egy ilyen el"!%/@&#szott SW-t nem pipáltam. 3 PC-lett kipróbálva 3 féle oprendszeren, 4 féle data suite... Na ezért nem lesz soha többet nokia telefonom...

Nincs egy roppant egyszerű programocska, amivel mindössze csak egy mappaként vagy drive-ként látszik a telefon egy intézőben és a file-okat le lehet tölteni PC-re??? Ezt nem hiszem el! Grrrrrr :(

Help! Pls...

szomb. jan. 08, 2005 7:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
elsőre annyit tudnék javasolni, hogy uninstalláld a pc suitot, majd a drájvert, aztán tedd fel a legújabb pc suitot (abban benne van a drájver alapból, azt nem kell külön)
Köszönöm! Melyik a legújabb verzió? A 6.4 az már "jó"? Abba már integrálták a drivert is?

szomb. jan. 08, 2005 6:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Na jónapot kedves Uraim :)

Ha már a 7110 klubnál tartunk :) És Boldog Újévet Nektek!

Ja igen... BrOnZi, mi is ugyanígy jártunk... párom új céges telója is ilyen... csak nekem nem lesz annyi gondom vele, mert nem érdekesek a képek, hangok... semmise, csak működjön :)

Üdv
Szija Dredd Bátyó! :) Valahogyan csak össze kellene reszelnem, ha már vettem hozzá egy drótot is... :)

szomb. jan. 08, 2005 6:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
gt911 írta:
Hello!

Boldogabb Új Évet Mindenkinek!

1) BRONZ! Hol dolgozik a kedves házisárkány?
Szeretnék én is egy ilyen kellemes melóhelyet ahol csak úgy dobolják a 6230-asokat.

A helyi TegnapTÁV vezető helyettese... :) Kellemesnek azért talán enyhe túlzás nevezni... :lol:

szomb. jan. 08, 2005 6:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
szabopali írta:
Szia BrOnZI

Üdvözlet a régi 7110-es "klubból". Na és ha már itt tartunk: Hepi nyú jír 4 everi1.

Szia Palikám!!! 1000 éve... BUÉK Neked is! :)

szomb. jan. 08, 2005 6:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Köszi a tippet, ki fogom próbálni 15-e után, így talán még az új szoftból is kapok.

Nem tudom, szeretnéd-e. Nem csak névjegyzékben nincs S betű, de nagy S sms írás közben sincs, ez mondatok kezdésénél probléma lehet.
Elég ciki ez, nem tudom, hogy jelenhet meg így egy soft.

pén. jan. 07, 2005 21:16
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma voltam a debreceni Mobilask-ban (vÉgre kicserÉltettem a fülest), És azt mondta a srác, hogy nincs olyan információja, hogy a szolgáltatók visszadobták volna az új szoftot. Az \"utolsó szoftver\" tÉmához meg annyit mondott, hogy mostanában jött ki új a 8210-eshez.

pén. jan. 07, 2005 17:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Megpróbálhatod a Mammut2-ben levő kis szervizt.

- az egyik legjófejebb banda
- nekik tudtommal olyan butított berendezésük van, amivel a simlockot sem lehet megnézni, ők a Nokia weboldaláról azonosítják a teló eredetét

Így max. akkor tudja megmondani, hogy függetlenítve van, ha belepróbál egy másik kártyát. Aztán persze lehet, hogy fejlesztettek, de akkor is rendesek :)

pén. jan. 07, 2005 10:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kis segítség kellene... Adott egy 6230. Van hozzá egy DKU-2 kompatibilis (utángyártott) USB-s kábel. Ahogyan az a nagykönyvben le van írva: először a kábel drivere feltelepítve, Ok! Azután a telefon CD-jéről PC Suite v6.1 feltelepít, ezután kábel, telefon összedug a PC-vel. Az XP szépen egyenként telepíti a hardvereket: USB, GPRS, modem, stb. stb. Minden teljesen rendeben, a PC "látja" a telefont. És gyakorlatilat ennyi...

A nokia browser alkalmazás elindítása után, a 6230-ra kattintva 18 perc volt, amíg megnyitotta a telefon könyvtárát. Minden egyes könyvtárváltás 15-20 perc, és akkor még nem másoltam ki semmit.

USB port Ok, (pen drive hasít, MP3 player hasít, USB-s SIEMENS SW-ek hasítanak, telepítés rendben ám a cucc használhatatlan.

Valakinek ötlete? Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha pl. egy totalconmmanderhez lenne egy plug-in, amivel mint egy drive-ot tudnám kezelni a telefont. (képek, videók PC-re mentése)

Tudtok segíteni? Előre is köszönöm...

pén. jan. 07, 2005 7:47
ezüst tag

Hozzászólás 
yess! megvan ! végre ! :lol:
már csak kártya kell, meg kábel, meg..
először nagyon szokatlan volt a kijelzője a 3100-ám után.
most viszont már elég jol megszoktam.
csak azt nem értem, hogy a pannon miért küldött 2 sms-t...
először azt küldték, hogy elértem a 800Kbyte-ot, majd fél perc mulva jött a másik sms, hogy elértem az 1 megát.
közben pedig összesen 90Kbyte- adatforgalmam volt..
remélem enm a telo hibája..
:?:

csüt. jan. 06, 2005 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megpróbálhatod a Mammut2-ben levő kis szervizt.

- az egyik legjófejebb banda
- nekik tudtommal olyan butított berendezésük van, amivel a simlockot sem lehet megnézni, ők a Nokia weboldaláról azonosítják a teló eredetét

Így max. akkor tudja megmondani, hogy függetlenítve van, ha belepróbál egy másik kártyát. Aztán persze lehet, hogy fejlesztettek, de akkor is rendesek :)

csüt. jan. 06, 2005 12:29
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na srácok, kissé megszopattam magam. Szóval még mindig szoft-frissítés. Adatmentés, bementem, garipapírral, minden ahogy kell, erre szól a srác, hogy van egy kis gond, ki van ütve a teló? Hát igen, mondom. Akkor no gari, hat rugó. Ja, megkérdeztem, hogy számít-e vmit a klubkártya, felvilágosítottak, hogy semmit. Köszi Nokia! :( No mindegy, egy jót mondtak, hogy jan. 15-én jön az új szoft, amiben javítva lesz az s-hiba. Szóval lehet, hogy 15 után megejtek egy frissítést, de azt hiszem máshol fogom megnézni, hátha van olyan hely, ahol elnézik a teló kiütését. Szerintetek hivatalos Nokia szervízből van olyan, ahol átsiklanak a kiütés felett?

csüt. jan. 06, 2005 11:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aha. Lehet, hogy túl sokan tudják úgy, ahogy én :)

A keletkezésekor tuti nem volt free, erről olvastam, de az már nem tagnap volt.

csüt. jan. 06, 2005 0:10
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Soha, mert sulyos licence-dijak terhelik, nem free szabvany, mint a jpg.

Egykor a GIF fizetosse tetelenek kiserlete is csufos kudarcba fulladt...

Ebben tévedsz. Az alap JPEG 2000 teljesen ingyenesen felhasználható szabvány. Részletek itt: http://www.jpeg.org/faq.phtml?action=sh ... 42a68b1081

szer. jan. 05, 2005 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soha, mert sulyos licence-dijak terhelik, nem free szabvany, mint a jpg.

Egykor a GIF fizetosse tetelenek kiserlete is csufos kudarcba fulladt...

szer. jan. 05, 2005 9:47
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 98  Következő