Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 12:31

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
most nem is értem megint miért találtál meg.

Álljál már le hékás! Ha már válaszolok a Te hozzászólásodra, akkor az már "megtaláltalak"??

hétf. feb. 28, 2005 23:24
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
nem lenne olyan rossz ez a perces domino, persze ha a más mobil díjak nem lennének olyanok amilyenek. mert a csúcsidő is kemény de azon kívül 59 forint percesen hát mit mondjak. horror. ennyire nem kéne büntetni a más mobilhálózatot. nem válogathatja meg valaki, hogy kik az ismerősei. az meg azért erős, hogy fizessek az ügyfszon ha díjcosmagot módosítok személyesen. agyrém. a voda lehet, hogy rosszabb, sőt én is így gondolom, de nagyon nagy a különbség a percdíjban. a relax 250-nél nincs ekkora különbség, ott pl nem is érné meg átmenni. de ha most dominos lennék bizony váltanék.

A Relax 250 is (meg az összes pecdíjas ún relax-típusú csomag) nagy átverés. Nagy általánosságban 20-30%-ot rá lehet számolni a laboratóriumi percdíjra. Tehát az a 26 Ft az valahol 35 Ft, ha nem több.
És minél nagyobb szám szerepel az előfizetés nevében, annál több a megmaradt töredékpercek száma, és annál drágábbak a leosztott percdíjak.
Ki van ez találva.

Igazad van, de van amikor ez még mindig jobb. Ott volt/van például a Pannon Minimum csomagja. Igaz hogy másodperc alapon volt, de havi 2750-ért, ami havi 20 percet adott ingyen. Ehhez képest a Pannon 50 1800 Ft. Ha mondjuk egyikről sem telefonálsz, melyiknek rosszabb a percdíja? Szerintem a másik két szolgáltatónak is van ugyanilyen anomáliás díjcsomagja.

hétf. feb. 28, 2005 23:15
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mobilio írta:
nem lenne olyan rossz ez a perces domino, persze ha a más mobil díjak nem lennének olyanok amilyenek. mert a csúcsidő is kemény de azon kívül 59 forint percesen hát mit mondjak. horror. ennyire nem kéne büntetni a más mobilhálózatot. nem válogathatja meg valaki, hogy kik az ismerősei. az meg azért erős, hogy fizessek az ügyfszon ha díjcosmagot módosítok személyesen. agyrém. a voda lehet, hogy rosszabb, sőt én is így gondolom, de nagyon nagy a különbség a percdíjban. a relax 250-nél nincs ekkora különbség, ott pl nem is érné meg átmenni. de ha most dominos lennék bizony váltanék.

A Relax 250 is (meg az összes pecdíjas ún relax-típusú csomag) nagy átverés. Nagy általánosságban 20-30%-ot rá lehet számolni a laboratóriumi percdíjra. Tehát az a 26 Ft az valahol 35 Ft, ha nem több.
És minél nagyobb szám szerepel az előfizetés nevében, annál több a megmaradt töredékpercek száma, és annál drágábbak a leosztott percdíjak.
Ki van ez találva.

most nem is értem megint miért találtál meg. senki nem azt írta, hogy ez a legjobb, én azt írtam, hogy a relax 250 és a pgsm voda hasonló csomagjai között nincs olyan nagy különbség ami miatt váltanék most. a dominonál már nem igaz ugyanez, egy vitamax joker plusz és a most megújuló perces domino között ég és föld a különbség. ennyi. egyébként mindegyik ki van találva, főleg, hogy lassan minden kezd átalakulni és perces lesz belőle. úgy tűnik ez a divat. mellesleg nekem megfelel ez a átverős csomag arra amire használom, hogy főleg csúcsidőben tűrhető és kiszámítható percdíjjal beszéljek minden hálózatba.

hétf. feb. 28, 2005 23:13
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:

Ki van ez találva.

hétf. feb. 28, 2005 23:07
Hozzászólás 
Az Eseménydíjak "opció" és azok árai egy kicsit viccesek. Április elsejei tréfának elmennének, de így...
Furcsa ez az egész díjazás. Nekem olyan érzésem van, pénzt akarnak valahonnan szerezni, de még ők maguk sem tudják honnan, de a díjakhoz nem nagyon tudnak/mernek nyúlni.

hétf. feb. 28, 2005 23:01
arany tag

Hozzászólás 

hétf. feb. 28, 2005 22:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nos. Átnéztem az április 1-jétől életbe lépő változásokat.
Ti egy-két dolgot félrenéztetek.

1. Macika nem emelted ki, hogy

Idézet:
I. A Domino Díjszabást érintô módosítások lényegének rövid leírása:
1. A Domino díjcsomag percdíjai csökkennek :-)
2. A Domino díjcsomag esetében a forgalmi díjak mérése a korábbi 30 másodperces egységek
helyett 60 másodperces egységekben történik
3. Új eseménydíj kerül bevezetésre :!:

Vagyis: most, hogy 10,5 fél évesek lettek, ismét csökkentik a percdíjakat, ismét a számlázási egység rovására.

Az eseménydíjak bevezetése pedig nagyon, khm, barátságosak: mintha az OTP, vagy ERSTE Bank kondícióit látnám:

Idézet:
Vásárlási számla pótlása* 625 Ft / alkalom
Egyirányúsítás feloldása 625 Ft / előfizetés
Számla újranyomtatása 625 Ft / alkalom
Vásárlási számla pótlása* 625 Ft / alkalom
Csekk újraküldés* 250 Ft / alkalom

Attól függően, hogy hol (Üzletek; Call Center; Postai levél, e-mail, fax; Önkiszolgáló ügyfélszolgálatok) módosítasz, más-más árakat* kell ezekért fizetni:
Idézet:
- díjcsomag módosítás (625; 0; 375; 0 - előfizetésenként);
- szerződésszintű jelszó módosítása (250; 125; 125; 0 - előfizetésenként);
- készpénzátutalási megbízásra (postai csekk) történő átállás (250; 125; 125; 0- folyószámlánként)

3. Az SM-áremelés NEM a Domino-t érinti, hanem ezeket:
Idézet:
II.1. SMS küldés díjára vonatkozó módosított szövegrész:
SMS árváltozás Egyenlítô, Partner 1, Partner 2, Partner 3, Partner 4, Zöldzóna, Társalgó, Szervusz, ezek
M és Aranytárskártya változatai, Partner 3 és Partner 3 M díjcsomag Csoport Plusz kedvezménnyel,
valamint Eurofon I, Eurofon II, Eurofon III és MobilMester díjcsomagok esetében:

* Platina kiemeltségű szerződésen, illetve Platina kiemeltségű szerződéssel rendelkező folyószámlán díjmentes.

hétf. feb. 28, 2005 22:41
Moderátor

Hozzászólás 
toky11 írta:
nem tudom hogy ertelme van- reszletes szamlanak! szertnek atmenni a vodahoz!
8 eve vagyok elofizetoje a westelnek,de mara o lett a legdragabb. telefonjai is meg minden szolgaltatasa.

Nem tudom, van-e értelme részletes számlát kérni. Nem tudom, mert előre fizetettről sosem kértem még. De gondolom, hogy már csak amiatt is érdemes lehet, hogy megnyugodj, esetleg megtaláld a számítási hibát, avagy esetleg be tudd bizonyítani az igazadat.

Hogy átmész a Vodához?

Lelked rajta. Ameddig nincs dolgod az ügyfélszolgálattal, addig maximálisan elégedett leszel. Mert olcsó és ahhoz képest használható. Ameddig beszédre és SMS-re kell.
A véleményem az, hogy aki megszokta a T minőségét, az csak akkor váltson erősebb árnyalat irányába, ha kompromisszumképes.

Ha a pénz számít elsődlegesen, akkor ne tétovázz!

hétf. feb. 28, 2005 21:26
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
toky11 írta:
Én tudom amit irtal,de en a kis papiromon mar kerekitve irtam fel.
1:15 =2 1:56=2 0:41=1 es a vegen osszeszamoltam a felirt egesz szamokat!

Ez esetben viszont nem értem. Ennyit - sőt semennyit! - nem szabadna tévedjenek.

nem tudom hogy ertelme van- reszletes szamlanak! szertnek atmenni a vodahoz!
8 eve vagyok elofizetoje a westelnek,de mara o lett a legdragabb. telefonjai is meg minden szolgaltatasa.

hétf. feb. 28, 2005 21:05
Moderátor

Hozzászólás 
toky11 írta:

Ez esetben viszont nem értem. Ennyit - sőt semennyit! - nem szabadna tévedjenek.

hétf. feb. 28, 2005 20:47
arany tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
nokia 3650,3660, 7650,6600
Ok mindt egy konyvtarba teszik (naplozzak a kimenohivasidat).
Barmikor visszanezheto

bejovőt is? sms t?

hétf. feb. 28, 2005 20:42
arany tag

Hozzászólás 
hmatyas írta:
Ez sajnos így van :(
me45 lévén látom, hogy mennyire jön ki egy perc ( minden be-ki jövő hívást logol automatikusan).
És nagyon tudom utálni ezt a perces számlázást. jobb volt a régi :?

apropó az ujabb telók tudják, hogy automatikusan minden ki-bejövő hivást berak egy állományba amit utána le lehet szedni, és gépen lehet nézegetni és egyéb kalkulációkat elvégezni?

nokia 3650,3660, 7650,6600
Ok mindt egy konyvtarba teszik (naplozzak a kimenohivasidat).
Barmikor visszanezheto
A bejovot is a kimenot is az sms.-t is sot az mms meretet idejet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára toky11 hétf. feb. 28, 2005 20:59-kor.

hétf. feb. 28, 2005 20:16
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
toky11 írta:
Megkovezem magam mert elozo hozzaszolasom a t dicsero volt.

Most kerdeztem le a szamlainformaciot. relaxos reven 250 vagyok es kihozott 4:43 perc beszedet.
ebbol az az erdekes hogy ebben a honapban pappira vetettem a hivasaim idejet hosszat.
30 perc az elteres. de lekerhetem a reszletes szamlainformaciot 500ft+afa.
mindent hivast szakitottam x:56 alatt.
a tel szamlaloja nem lehet ennyire rossz.

De lehet. Illetve nem rossz. Csak a telefon jól számol, a T- meg kerekítve.
Minden egyes hívásodat felkerekíti a következő egész percre. A telefonod meg nem teszi ezt. Egészen biztosan innen a különbség.
És ezért óriási hazugság, hogy az 100-es csomaggal 22,50 Ft egy perc. Igen, laboratóriumi körülmények között ELMÉLETILEG lehetséges. A valóság azonban valahol 20-30%-kal felette van. Csak ebbe kevesen gondolnak bele.

hétf. feb. 28, 2005 20:10
arany tag

Hozzászólás 
Ez sajnos így van :(
me45 lévén látom, hogy mennyire jön ki egy perc ( minden be-ki jövő hívást logol automatikusan).
És nagyon tudom utálni ezt a perces számlázást. jobb volt a régi :?

apropó az ujabb telók tudják, hogy automatikusan minden ki-bejövő hivást berak egy állományba amit utána le lehet szedni, és gépen lehet nézegetni és egyéb kalkulációkat elvégezni?

hétf. feb. 28, 2005 20:06
Moderátor

Hozzászólás 
toky11 írta:

Most kerdeztem le a szamlainformaciot. relaxos reven 250 vagyok es kihozott 4:43 perc beszedet.
ebbol az az erdekes hogy ebben a honapban pappira vetettem a hivasaim idejet hosszat.

De lehet. Illetve nem rossz. Csak a telefon jól számol, a T- meg kerekítve.
Minden egyes hívásodat felkerekíti a következő egész percre. A telefonod meg nem teszi ezt. Egészen biztosan innen a különbség.
És ezért óriási hazugság, hogy az 100-es csomaggal 22,50 Ft egy perc. Igen, laboratóriumi körülmények között ELMÉLETILEG lehetséges. A valóság azonban valahol 20-30%-kal felette van. Csak ebbe kevesen gondolnak bele.

hétf. feb. 28, 2005 19:59
arany tag

Hozzászólás 

hétf. feb. 28, 2005 19:32
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Khmm. Éppen a Pannonra jellemző, hogy kikapcsolja hamar a szolgáltatást számlatartozás esetén. Ezért is váltottak barátaim T-re.
A rózsaszín cégnél ilyen ügyben elég engedékenyek. Ugye rögtön letilthatnák a kimenő hívást, de nem teszik. Felszólít az autómata(nálam volt olyan, hogy 14 nap késés után tették meg, pedig én voltam ugye a HIBÁS), s ad 3 napot a rendezésre. Ha ezt nem teszed meg, akkor van tiltás, majd egy hónapig is elhúzódhat -kérelemmel tovább is- amíg teljesen kikapcsolnak.
MMS-t azért nem tudsz fogandi ilyenkor, mert az GPRS kapcsolaton megy. SMS mehet.

Akkor biztosan csak velem és a barátnőmmel kivételeznek. Én 2000 óta vagyok pannonos, de nem vagyok kiemelt ügyfél, többször hónapokig is szünetelt a kártyám, csak 1 éve lépett elő elsődleges kártyának (amióta előfizus lettem). Az 5 év alatt velem mindig korrektek voltak, és "engedékenyek". Kaptam már én is fizetési felszólítást az elmúlt egy évben többször is (istenem, nem azért nem fizetek, mert nincs kedvem, hanem mert épp nincs annyi pénzem), de még sosem kapcsoltak ki semmit. Egy ilyen nagy cégnél, mint a T-Mobile, nem hiszem, hogy ne tudnák megcsinálni, hogy MMS-t lehessen fogadni GPRS-en keresztül is. Az más dolog, hogy nem is akarják. De hunyjunk szemet most efölött kicsit. A röpke 16 perces várakozási időre és a flegma hangnemre akkor sincs mentség (éjfélkor biztos kétmillióan telefonálnak az ügyfélszolgálatnak, hogy ennyire elfoglaltak). Ilyet sohasem tapasztaltam a "tudszennéljobbat" szolgáltatónál.
Mindenesetre megkérdem majd a barátnőmet, hogy kapott-e felszólítást telefonon a rendezésre (automata), de szerintem nem, mert hirtelen történt az egész és azt se tudta, mi van. Csak azt vette észre, hogy nem tud telefonálni (a szülei fizetik (ill. most nem fizették) a számláját). Megint csak egyszerű véletlen?

hétf. feb. 28, 2005 19:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
email írta:
Odo írta:
A Domino SMS csomag még létezik?

Létezik. Tavaly járt le egy Domino SIM-em ilyen csomaggal.

és ott is ennyivel drágult?

Amire nem térnek ki, az változatlan marad.

hétf. feb. 28, 2005 18:50
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
... és ott is ennyivel drágult?

A közleményben nincs benne.
Ennyire pedig nem tudják leplezni. :D

hétf. feb. 28, 2005 18:42
Moderátor

Hozzászólás 
email írta:
Odo írta:

és ott is ennyivel drágult?

hétf. feb. 28, 2005 18:35
arany tag

Hozzászólás 
Paal írta:

Gratulálok nekik. Amúgy ezek szerint még mindig igen sok ember lehet ebben a díjcsomagban, ha emelnek. Hajrá...

Odo írta:

hétf. feb. 28, 2005 18:33
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Odo írta:
Konkrétan hány Forinttal drágult az SMS?

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/domino/sms.shtml

De hogy segítsek: T-mobile irányban 8 (!) Ft-tal. Pannon és vezetékes irányban 3 Ft-tal.

Wow :( Jóvanna, nem ismerem a domino díjszabást, sose volt.

hétf. feb. 28, 2005 18:28
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/domino/sms.shtml

De hogy segítsek: T-mobile irányban 8 (!) Ft-tal. Pannon és vezetékes irányban 3 Ft-tal.

hétf. feb. 28, 2005 18:26
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. feb. 28, 2005 18:08
Moderátor

Hozzászólás 
Édes pofák!

Idézet:
I.2. A forgalmi díjak mérési egységére vonatkozó szövegrész változása:
A Domino díjcsomag esetében a forgalmi díjak mérése 60 másodperces egységekben történik.
Minden megkezdett egység díjköteles. A forintszámlán a 60 másodperces és annál rövidebb hívások esetében 60 másodperc díját kell fizetni.

És mindezt ilyen percdíjakkal!

Csúcsidő: 45/75/79 (HB/Vez/HK)
Cskiv: 19/29/79
Éjszaka: 9/9/59

Van új SMS-díjazás is:
Idézet:
I/1.a. A T-Mobile, a Pannon GSM illetve a vezetékes szolgáltatók
hálózataiba küldött SMS, valamint a 400-as szám: 38 Ft

hétf. feb. 28, 2005 18:06
Moderátor

Hozzászólás 
Khmm. Éppen a Pannonra jellemző, hogy kikapcsolja hamar a szolgáltatást számlatartozás esetén. Ezért is váltottak barátaim T-re.
A rózsaszín cégnél ilyen ügyben elég engedékenyek. Ugye rögtön letilthatnák a kimenő hívást, de nem teszik. Felszólít az autómata(nálam volt olyan, hogy 14 nap késés után tették meg, pedig én voltam ugye a HIBÁS), s ad 3 napot a rendezésre. Ha ezt nem teszed meg, akkor van tiltás, majd egy hónapig is elhúzódhat -kérelemmel tovább is- amíg teljesen kikapcsolnak.
MMS-t azért nem tudsz fogandi ilyenkor, mert az GPRS kapcsolaton megy. SMS mehet.

hétf. feb. 28, 2005 18:05
Moderátor

Hozzászólás 
Tegnapi eset. Barátnőmnek küldenék MMS-t a szülinapjára, én Pannonos vagyok, ő T-Mobile-os. 15-20 perc elteltével (!) megérkezik 2 SMS a telefonjára, hogy ezen meg ezen a WAP-címen elérhető az MMS. (Nekem T68-om, neki T610-e van, tehát mindkét telefon MMS-kompatibilis.) Nagyot néztünk, mert eddig nem volt gond ezzel. Felvetődött bennem az ötlet, hogy lehet, hogy azért van ez a jelenség, mert a köcsög T-Mobile letiltja az MMS-t, ha épp hátraléka van a fizetéssel, magyarul a kimenő hívásai blokkolva vannak. Mondtam neki, hogy hívja fel az ügyfélszolgot és kérdezze meg. 16 percnyi (!) zenélés után felvette egy álmos, unott férfihang és megerősítette a feltételezésemet. "Ez a szabály."
Kérdem én: mi köze van a kimenő hívások blokkolásának az MMS fogadásának letiltásához? Azért, mert 1 évig mindig időben fizette a számláját, most egy kicsit csúszott, és máris nem tud MMS-t fogadni? Hogy Eric Cartman szavajárását idézzem: "nyalja meg a T-Mobile a golyóimat". Ez baromság. Arról már nem is beszélve, hogy nekem is 200 Ft-om fuccsba ment, mert a WAPról meg valamiért nem volt elérhető a link, töltögette percekig. Ez igen, ez szolgáltatás. Egyre inkább becsülöm a Pannont, ott (még feltöltőkártyás időszakomból emlékszem) mínuszba is lehetett menni SMS-ekkel, semmilyen szolgáltatást nem tiltottak le, ha a kimenő hívásaim blokkolva voltak (bár lehet, hogy ez már megváltozott), valamint ha másfél hetet kések a számla befizetésével a fizetési határidő lejárta után, akkor se lőnek még agyon (bő egy éve postpaid előfizetésem van). Az ügyfélszolgálat kapcsolási ideje, akárhányszor is hívtam őket, maximum 10 másodperc lehetett. Már korábban is tervezgettük, de a fenti sztori hatására egyre biztosabb, hogy a barátnőm is kap egy Pannonos kártyát... Ha a T-Mobile-nál valaki arany- vagy platinakártyás, még a hátsóját is kitörlik díjmentesen, a mezei ügyfél meg semmit se ér. Ezzel biztosan lehet vitatkozni, másoknak biztosan vannak ezzel pontosan ellentétes jó tapasztalataik a fenti szolgáltatóval kapcsolatban, nekünk ennyi pont elég volt. (Bocsánat mindenkitől a hangnemért, de kellőképpen felbosszantottam magam az eseten.)

hétf. feb. 28, 2005 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Újabb burkolt áremelés..

http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... 050401.pdf

hétf. feb. 28, 2005 17:18
arany tag

Hozzászólás 
Így igaz, ez nem ugyanaz. Itt meghamísítják a számot, a központ pedig úgy érzékeli, mintha a szám tulajdonosa hívta volna fel a hangpostafiókot -> ahol megkövetelt a jelszó, és azt meg is változtatták, ott nem lehet gond. Igaz, hogy a cikkben T-Mobile-t említenek,de az amerikai alfajt.
Lesz kedvem, időm, energiám, hétfőn kipróbálom a Vodás hangpostámon! :lol:

vas. feb. 27, 2005 2:15
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Rozso írta:
Feltörhetők a T-Mobile hangpostafiókjai

http://index.hu/tech/biztonsag/tmob0225/

És ez hír?
Már 3éve tudtam róla, és teszteltem a WESTEL hálóján. :twisted:

Na várj, ez nem ugyanaz.
Az nem feltörés volt, hanem a trehány emberek postafiókjainak lehallgatása az alapkód használatával. A Westel nem tudott többet tenni, minthogy figyelmeztette minden adandó alkalommal a tulajt, hogy változtassa meg az eredeti jelszót. Az emberek legalább 40%-a sz@ rt erre. Megérdemelték.

Itt azonban most egészen másról van szó.

szomb. feb. 26, 2005 17:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
És voltak sokan, akik nem értettek még ahhoz sem, hogy a hangposta jelszavukat módosítsák. Meg voltak akik nem is törődtek vele.
Meg voltak, amikhez még nem is tartozott előfizető.

szomb. feb. 26, 2005 15:51
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Az alap jelszó volt a behatoló tényező....
Ez igy van, ezért kértek fel mindenkit anno, hogy az alap jelszót módósitsa valamilyen egyedire.

szomb. feb. 26, 2005 15:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az alap jelszó volt a behatoló tényező.

El is kaptak anno pár gyereket, akik Westel/Matáv hangpostákból telefonálgattak kifele.
Itt is volt róla szó, még olyan is írt ide, akit elkaptak.

szomb. feb. 26, 2005 14:48
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Rozso írta:

És ez hír?

Bocs, de Mo-on pont a másik két szolgáltatónak nincs rajta alapból jelszó. A Tirpákéknál meg éppen van akkor is, ha saját SIM-ről hívod. A gond a Tirpáknál az, hogy ez a jelszó alapból mindenkinek azonos - gondolom erre gondolt Cinekutya -.

szomb. feb. 26, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nem.
Magamba zárom a titkom. :)
De meglehet vesztegetni. Esetleg.

fránya korrupció... 8) :lol:

szomb. feb. 26, 2005 14:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem.
Magamba zárom a titkom. :)
De meglehet vesztegetni. Esetleg.

szomb. feb. 26, 2005 14:10
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
És ez hír?

nem tudnád nekunk elárulni, hogy hogyan? igazábol a technikai része érdekelne :) akár priv is...

előre is koszi :)

szomb. feb. 26, 2005 13:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:

És ez hír?

szomb. feb. 26, 2005 12:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:

Engem az érdekelne, hogyan tudnak bármilyen számot megadni, hogy úgy tűnjön, mintha arról indulna a hívás. Ugyanez SM-nél is, plusz, ott hogy oldják meg a szöveges feladót.

A vodafone-nál sincs jelszóbeadás, ha a saját számról hívod a 170-et.

szomb. feb. 26, 2005 11:52
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 26, 2005 11:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem most volt ilyen először.De valszeg utoljára is,mivel jövőhéten bye-bye magenta :)

szomb. jan. 22, 2005 23:36
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:

EZ MOST nagyon korrekt hozzáállás volt részéről!Még a végén azt is megvárta a vonalban,amíg elküldök egy próba mms-t,hogy tényleg működik-e.

Velem sokszor volt már ilyen, hogy felhívtak másik számon beállítás ügyben.

szomb. jan. 22, 2005 23:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kicsit OFF a gyalázóban (dícsérőt nem találtam,de amúgy se lenne benne sok hsz :P )

Ma du. nem voltam gép közelben,de kellettek volna az mms beállítások.Így üszit felhavtam.(attól eltekintve,hogy a vonal borzalmasan beszaggatott és sokszor elhalkult) a hapsi megállapította,hogy nincs elküldhető beállítása az mpx200-ra.DE!Ekkor azt mondta,hogy mondjak neki egy másik számot,azon felhív és megcsináljuk step-by-step.Kérdezem,hogy nem baj,ha vodás számot mondok?? -> Semmi gond!
Rögtön hívott is rajta és sikerült is beállítani (persze nem egyszerű művelet,mivel 2 külön helyen kell babrálni,ő meg vmi netes doksit nézett),de röpke 17 perc alatt sikerült ledumálnunk. Szvsz EZ MOST nagyon korrekt hozzáállás volt részéről!Még a végén azt is megvárta a vonalban,amíg elküldök egy próba mms-t,hogy tényleg működik-e.

szomb. jan. 22, 2005 23:27
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Max itt nem jelentik be,hogy modell csökkentés lesz,csak mégis megtörténik.Érdekes,hogy a T mióta ilyen randa színben pompázik,süllyed minden téren.Kellett ez nekik :?:

Ezt mondom én is. :evil:

szomb. jan. 22, 2005 12:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Max itt nem jelentik be,hogy modell csökkentés lesz,csak mégis megtörténik.Érdekes,hogy a T mióta ilyen randa színben pompázik,süllyed minden téren.Kellett ez nekik :?:

szomb. jan. 22, 2005 12:41
Moderátor

Hozzászólás 
'A T-Mobile Magyarország Rt.-t nem érinti a T-Mobile International lépése, a leánycégnél nincs szó a termékpaletta, illetve a kedvezmények szűkítéséről, közölte a Napi Online-nal a cég kommunikációs osztálya. Bár a magyar T-Mobile is a Deutsche Telekom-csoport tagja, mivel azonban a közvetlen tulajdonosa a Matáv, a T-Mobile Internationalen belüli intézkedések nem érintik feltétlenül a céget, tették hozzá.'

szomb. jan. 22, 2005 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Soockit írta:
Végül is itt nem az volt a lényeg, hogy új SIM-et vagy sem adnak, hanem az, hogy kijátszható az a 5000 Ft, és ugyan úgy 800 Ft-ba kerül a belépés, mintha 12-24 hónapos hűségnyilatkozatot aláírtál volna!

500 Ft forgalmi díj kedvezményt adnak még 1 éven át? Ha igen, akkor is, ha nem írtál alá hűséget?

szomb. jan. 22, 2005 11:35
arany tag

Hozzászólás 
Végül is itt nem az volt a lényeg, hogy új SIM-et vagy sem adnak, hanem az, hogy kijátszható az a 5000 Ft, és ugyan úgy 800 Ft-ba kerül a belépés, mintha 12-24 hónapos hűségnyilatkozatot aláírtál volna!

szomb. jan. 22, 2005 10:43
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Pannonnál ügyfélszolis mondta, hogy nem dnak újat. Vodánál 100%, hogy újat kapsz, mert ez az eljárás menete, Westelnél ki tudja. Majd beír az üszi, és megmondja.

szomb. jan. 22, 2005 10:13
Hozzászólás 
Pannonnál nem cseréltek SIM-et mikor szeptemberben kártyásból számlás lettem. Azt megkérdezték hogy mikor lett cserélve utóljára. Mivel bő 1 éve, így nem cserélték. Gondolom ha 3-4 éves lett volna, akkor igen.

pén. jan. 21, 2005 21:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 62  Következő