Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 02, 2025 20:40

Hozzászólás a témához  [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Következő
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok... 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Stargate írta:
Hi All!
Én nekem abba kellene segitség, hogyan tudom összehozni a BT fülest a számotogéppel hogy a messengerrel is tudjam használni!A BT füles egy Moto Hs820-as,dongle X-micro,win Xp Sp2.
Páran már irták hogy használják igy is a fülest és konkrétan hogy hogyan is hozták össze engem az érdekelne.Párositani tudom,de tovább mi a teendő?

Előre is köszönöm az info(ka)t!

Off, Stargate

Először: ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mo ... hwxp1o.exe
Másodszor:http://www.habmem1804.de/patch_v4.exe
Harmadszor olvas, kísérletez (minden korábbi BT kiirtása) és kész: http://board.gulli.com/thread/334961
Nem mondom, hogy azonnal sikerült összehozni, de most működik a HS805, mind pc-s fülhallgató és mikrofon mindennel. Pl. mp3 is azon jön ki.

csüt. feb. 03, 2005 23:16
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Beszereztem egy HS805-öt. Elég gagyinak tűnik a akasztója, valamint annak a rögzítése a készülékhez. :shock:
6230-hoz használom, a kapcsolat jó, szépen szól. 8)
De a hangtárcsázás nem mindig működött. Aztán rájöttem, hogy akkor nem megy, ha a képernyővédő beindul. Miután azt kikapcsoltam, tökéletesen működik. :!:
Az új szoftban ez is javítva van? (4.44-es van) :?:

hétf. jan. 31, 2005 23:40
vas-tag

Hozzászólás 
Senki???? :?:

hétf. jan. 31, 2005 19:43
vas-tag

Hozzászólás 
Hi All!
Én nekem abba kellene segitség, hogyan tudom összehozni a BT fülest a számotogéppel hogy a messengerrel is tudjam használni!A BT füles egy Moto Hs820-as,dongle X-micro,win Xp Sp2.
Páran már irták hogy használják igy is a fülest és konkrétan hogy hogyan is hozták össze engem az érdekelne.Párositani tudom,de tovább mi a teendő?

Előre is köszönöm az info(ka)t!

Off, Stargate

vas. jan. 30, 2005 19:40
platina tag

Hozzászólás 
Gilbert:

A manapság újabb tipusú headsettek mindegyike jó hozzá.
Elsősorban a szimpátiád és a pénztárcád számít.
Szempont lehet, hogy egyes tipusokhoz milyen töltő van. Vagyis ha Nokiát veszel, akkor csak 1 töltő kell, ha elutazol valahová.
Én személy szerint HS820-at használok. Minden telefonnal működik és rendkívúl kényelmes, még hosszútávon is.

vas. jan. 30, 2005 19:18
vas-tag

Hozzászólás 
Udvozlet mindenkinek!

Segitsegeteket kernem a kovetkezo dologban. Tegnap ota hasznalok egy Nokia 6230-t. Mivel az eddigi telefonomon nem volt BT (Sharp TM100), igy szeretnem a Nokia ezen funkciojat hasznalni. Tobbnyire gepkocsiban hasznalnam. Vegigolvasva az eddigi osszes hozzaszollast kicsit tanacstalan vagyok, hogy ehhez a keszulekhez vegul is melyik az a BT set ami stabilan muxik, elfogadhato a beszelgetes-keszenleti ideje?

Elore is koszonom a segitsegeteket!

Udv,

Gilbert

vas. jan. 30, 2005 17:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Így már értem minek a kijelzős füles! :lol:

vas. jan. 30, 2005 12:01
arany tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:

Ezért vegyél HBH-600-at ugyanaz,csak kijelző nélkül jóval olcsóbban!
Igen igazad lehetne ha nekem nem kifejezetten kijelzős cucc kellene...
HBH30-ast eddig is használtam, csak kettő telóhoz használnám a kijelzős fülest és így nem kellene elővenni a telcsiket megnézni, hogy ki hív. A HBH660-as kijelzője olyan kicsi, hogy ahhoz egy nagyitó is kellene még nekem, ezért érdekel a Jabra BT800-as kijelzőmérete.

vas. jan. 30, 2005 11:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
Nokia CK7W kihangosító: pl. ha a telefon bill. hangja be van kapcsolva akkor bármely (!!!) gomb lenyomásakor rögtön némítja a rádiót...képzeld amikor csak lapozom a telefonkönyvet vagy nézegetem a naptáramat.
a megoldás persze primitív : ki kell kapcsolni a bill.hangot NORMÁLIS?

üdv Babar

Nem olyan tragikus a helyzet! 6230cal be lehet allitani a tartozekok menupontban a hasznalt profilt. Pl kihangosito. A profilok beallitasanal letiltom a kihangosito nevu profil billentyu es figyelmezteto hagjait es maris megszunik a problema!
Amikor csatizik a telo automatikusan atvalt a kihang. profilra!
Szerintem igy egesz normalis! :D

vas. jan. 30, 2005 9:34
arany tag

Hozzászólás 
csendes írta:
Megnéztem a HBH660-as eszközt, a kijelző miatt érdekelt, de sajnos az olyan picike rajta, hogy csupán a kijelző miatt nem érdemes pont ezt a tipust megvenni.
A Jabra BT-800-as van már valakinek, annak mekkora a kijelzője?

Ezért vegyél HBH-600-at ugyanaz,csak kijelző nélkül jóval olcsóbban!

vas. jan. 30, 2005 8:59
arany tag

Hozzászólás 
Megnéztem a HBH660-as eszközt, a kijelző miatt érdekelt, de sajnos az olyan picike rajta, hogy csupán a kijelző miatt nem érdemes pont ezt a tipust megvenni.
A Jabra BT-800-as van már valakinek, annak mekkora a kijelzője?

szomb. jan. 29, 2005 15:28
arany tag

Hozzászólás 
Nokia CK7W kihangosító:
a mostani Connect-ben az van a táblázatos értékelésnél (108.o) hogy nem támogatja a hangvezérlést.. ez a hanghívás ????

mondjuk nem az első és szvsz nem is az utolsó alkalom hogy hülyeségeket írnak :lol: tehát nem tekintem authentikus forrásnak...

bevallom, komoly aggályaim vannak ezzel a gyári kihangosítóval kapcsolatban, pl. ha a telefon bill. hangja be van kapcsolva akkor bármely (!!!) gomb lenyomásakor rögtön némítja a rádiót...képzeld amikor csak lapozom a telefonkönyvet vagy nézegetem a naptáramat.
a megoldás persze primitív : ki kell kapcsolni a bill.hangot NORMÁLIS?

üdv Babar

ps. volt Siemens s65 öm de olyan rövid ideig :P hogy ki se próbáltam a kocsiban

szomb. jan. 29, 2005 14:50
arany tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
.Nokia. írta:
Tegnap óta egyébként Én is rendelkezem egy bt fülessel. A gyorsboltos akciós 10k-s Cellinket vettem. A fülessel elégedett vagyok (még második vonalat is kezel, pedig azt hivatalosan nem kéne), de van egy apró gondom vele. A "fülpánt" amit adnak hozzá nekem nagy nem fekszik fel a fülemre. Erre esetleg létezik valami megoldás?

Szigetelőszalag többször körbetekerve? :twisted:

Nem rossz csak nem elég elegáns :oops:

szomb. jan. 29, 2005 0:11
Moderátor

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Tegnap óta egyébként Én is rendelkezem egy bt fülessel. A gyorsboltos akciós 10k-s Cellinket vettem. A fülessel elégedett vagyok (még második vonalat is kezel, pedig azt hivatalosan nem kéne), de van egy apró gondom vele. A "fülpánt" amit adnak hozzá nekem nagy nem fekszik fel a fülemre. Erre esetleg létezik valami megoldás?

Szigetelőszalag többször körbetekerve? :twisted:

pén. jan. 28, 2005 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majd meglátjuk! A vak is ezt mondta! :D

pén. jan. 28, 2005 16:22
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Nekem is bír normálisan működni. Azt vettem észre, hogy akkor hülyül meg, amikor más Bt szerkezethez csatlakozok! Pl.: bekapcsolás után működik a kocsiban, de a fülessel már nem megy! Ilyenkor kikapcs --> visszakapcs és megint jó. Közben elküldök egy képet a munkatársamnak, visszacsatlakozaok a füleshez --> erre megint nincs hanghívásom!
Ilyet? :?

Szoft-up szaga van dolognak. A 6600-nak is vannak néha érdekes dolgai a Bt fülessel, de alapjában véve minden ok.

pén. jan. 28, 2005 16:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is bír normálisan működni. Azt vettem észre, hogy akkor hülyül meg, amikor más Bt szerkezethez csatlakozok! Pl.: bekapcsolás után működik a kocsiban, de a fülessel már nem megy! Ilyenkor kikapcs --> visszakapcs és megint jó. Közben elküldök egy képet a munkatársamnak, visszacsatlakozaok a füleshez --> erre megint nincs hanghívásom!
Ilyet? :?

pén. jan. 28, 2005 15:36
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
.Nokia. írta:
Haveromnak 6230-asa (5.xx) szofttal nem csinál ilyeneket. Szerintem próbáld meg a szoft-uppot!

Az lesz! :)
De asszem' csak a jövő hét végén! Remélem meggyógyul! :D

Remélem is. Haverom telóját közben megkínoztuk BT ügyileg. Hanghívás ok volt vele, és nem dobta el a kapcsolatot, ha a telót vagy a fülest kikapcsoltuk megtalálták egymást utána.

pén. jan. 28, 2005 14:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Haveromnak 6230-asa (5.xx) szofttal nem csinál ilyeneket. Szerintem próbáld meg a szoft-uppot!

Az lesz! :)
De asszem' csak a jövő hét végén! Remélem meggyógyul! :D

pén. jan. 28, 2005 14:14
arany tag

Hozzászólás 

pén. jan. 28, 2005 14:06
arany tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Ez a nem "engedi el", érdekes kérdés! Nekem a hangtárcsázáznál van ez! Nyomvatartom a gombot --> csipog --> mondom a nevet --> a teló meg arra vár, hogy mondjam a nevet, és nem történik semmi! (a 3.15-ös szoftverrel nem volt ilyen gondom) Azt se mondja, hogy nincs egyező hangminta! Viszont a rádió némulva marad! :(
A motorola füles dettó! Lehet, hogy fölrakatom a legújabb szoftot! Mert állítólag abban jó a Bt!
A visszhangosodásra nem tudok mondani semmit! V525-össel is jó volt, és másik 6230-cal is!
Szerintem a kihangosító frankón működik! :) (legalább az! :? )

pén. jan. 28, 2005 14:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a nem "engedi el", érdekes kérdés! Nekem a hangtárcsázáznál van ez! Nyomvatartom a gombot --> csipog --> mondom a nevet --> a teló meg arra vár, hogy mondjam a nevet, és nem történik semmi! (a 3.15-ös szoftverrel nem volt ilyen gondom) Azt se mondja, hogy nincs egyező hangminta! Viszont a rádió némulva marad! :(
A motorola füles dettó! Lehet, hogy fölrakatom a legújabb szoftot! Mert állítólag abban jó a Bt!
A visszhangosodásra nem tudok mondani semmit! V525-össel is jó volt, és másik 6230-cal is!
Szerintem a kihangosító frankón működik! :) (legalább az! :? )

pén. jan. 28, 2005 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
hello,
nekem is ue a konfig van (CK7W + 6230 4.44) majd kipróbálom a hangtárcsázást...
DE amióta ez a kihangosító van a kocsimban, több telefon megfordult a kezemben ( SE T630, TM SDA stb) de a Nokia kivételével mindegyik rettenetesen visszhangos volt a másik oldalon...az üfsz azt mondta telefonon hogy az ő kihangosítójuk bármelyik BT telefonnal kompatibilis, ez nem lehet...

Siemens S65-öt használtál a CK7W-vel?
Nekem megtalálja a telót, működik vele, de hívás után nem "engedi el" és így nem vált vissza rádióra. Mit kéne beállítanom, hogy jó legyen?

pén. jan. 28, 2005 9:03
arany tag

Hozzászólás 
hello,
nekem is ue a konfig van (CK7W + 6230 4.44) majd kipróbálom a hangtárcsázást...
DE amióta ez a kihangosító van a kocsimban, több telefon megfordult a kezemben ( SE T630, TM SDA stb) de a Nokia kivételével mindegyik rettenetesen visszhangos volt a másik oldalon...az üfsz azt mondta telefonon hogy az ő kihangosítójuk bármelyik BT telefonnal kompatibilis, ez nem lehet...
Most vagy a kihangosító **** vagy nekem szerelték be rosszul (lehet ezt rosszul szerelni???)
ha van ötlet welcome !
egyébként én Plantronics 3000 -t használtam sokáig (a Nokia HDW-t cseréltettem ki mert 15x letört a fülkampója) és 1 hetes , napi 1 órás használattal kifogástalanul működött, csak ajánlani tudom
üdv Babar

csüt. jan. 27, 2005 21:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amióta a 4.44-es szoft van a 6230-asomon, azóta leginkább nem megy a hanghívás Bt kapcsolaton keresztül! (nagyritkán azért mégis) A HS805-tel sem, illetve a CK-7W-vel sem! :evil:
Valakinek hasonló baja? Engem kezd egy kicsit bosszantani! :twisted:

csüt. jan. 27, 2005 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
HBH660 Budaors mediamarkt 32900

csüt. jan. 27, 2005 8:08
platina tag

Hozzászólás 
Ha valakit érdekel SE Akono HBH-660 (én is most vettem, a régim lcd-je hibás volt) van még az EW-ben (budaörs ~5db) és a Saturnba (mammut ~3db) és talán még a MM-ban (westend).

EW: 25e
Saturn: 30e

Mindenhol original és full egy éves garis... A neten már rég nem lehet kapni és már a HBH-600as is kifogyóban van, városszerte...

csüt. jan. 27, 2005 7:38
arany tag

Hozzászólás 
Engem is esz a fene ,hogy mindig BP-en vannak a tuti akciók,ez most kivétel. :?

csüt. jan. 27, 2005 7:16
arany tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Hali a győri plázában a texastelutódboltjában vettem számlásan,garival vadiújonnan!

Na igen :) Győr tőlem túl messze van, hogy leugorjak oda egy headsetért, de azért köszi!

szer. jan. 26, 2005 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Hali a győri plázában a texastelutódboltjában vettem számlásan,garival vadiújonnan!

szer. jan. 26, 2005 20:52
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
.Nokia. írta:
Igen azt tudom, hogy az SE-k nagyon jók. De a mocinak megvan az előnye, hogy elemes (akkus). És amióta Voda business van nekem meg a barátnőmnek is elég sokat beszélünk, ezért lenne jó egy AAA elemes headset. Hogy ne kelljen még a headset töltésére is odafigyelnem. csak betárazok 3-4 AAA akut és nincs gond. Meg a moci elég sokáig is bírja az akku miatt :) Ui. meg a 14k-s keret is elég feszes azt hiszem.

Azt hiszem, hogy leginkább a keret, ami tényleg ellene szól (most néztem a speedshopban: SE-ből valóban 19e a legolcsóbb :cry: és ha belegondolok, hogy én még 32e-ért vettem ERŐSEN AKCIÓSAN, akkor :cry: :cry: :cry: :cry: ). Nem tudom, hogy az akkuval eggyütt mennyi a súlya a motorolának, de nem nagyon nehéz az így (főleg ha nagyobb teljesítményű akkut raksz bele)? Azért arra is gondolj, hogy ne legyen kellemetlen viselni!

Steve

u.i.: ha megvetted (akármelyiket is), azért írd meg, hogy milyen!
u.i.2: az AAA akkukat is kell ám tölteni :twisted:

Na igen, de ennyi van rá. Barátnőmnél ennyi volt a max. amit kialkudhattam rá. Az AAA akkuból van itthon 6, meg van egy duracell töltöm is hozzá. És mondjuk 1-2 pót akkuval nem érhet meglepi soha. É nem kell töltöt is vinnem magammal a headset-hez külön.

szer. jan. 26, 2005 10:13
arany tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
HBH-600 as kicsi,könnyű lipol.akku,hosszú készenléti idő,és újonnan 15-e ft.

Hol 15? A speedshopban 19 :(

szer. jan. 26, 2005 10:06
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Igen azt tudom, hogy az SE-k nagyon jók. De a mocinak megvan az előnye, hogy elemes (akkus). És amióta Voda business van nekem meg a barátnőmnek is elég sokat beszélünk, ezért lenne jó egy AAA elemes headset. Hogy ne kelljen még a headset töltésére is odafigyelnem. csak betárazok 3-4 AAA akut és nincs gond. Meg a moci elég sokáig is bírja az akku miatt :) Ui. meg a 14k-s keret is elég feszes azt hiszem.

Azt hiszem, hogy leginkább a keret, ami tényleg ellene szól (most néztem a speedshopban: SE-ből valóban 19e a legolcsóbb :cry: és ha belegondolok, hogy én még 32e-ért vettem ERŐSEN AKCIÓSAN, akkor :cry: :cry: :cry: :cry: ). Nem tudom, hogy az akkuval eggyütt mennyi a súlya a motorolának, de nem nagyon nehéz az így (főleg ha nagyobb teljesítményű akkut raksz bele)? Azért arra is gondolj, hogy ne legyen kellemetlen viselni!

Steve

u.i.: ha megvetted (akármelyiket is), azért írd meg, hogy milyen!
u.i.2: az AAA akkukat is kell ám tölteni :twisted:

szer. jan. 26, 2005 9:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
HBH-600 as kicsi,könnyű lipol.akku,hosszú készenléti idő,és újonnan 15-e ft.

szer. jan. 26, 2005 9:55
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
.Nokia. írta:
Sziasztok! Bluetooth headset vásárlása előtt állnék és elég tanácstalan vagyok. Kinéztem a moci HS805-öt az AAA elemek miatt, viszont a topicban nem csak jót írtak róla. Alapvetően egy Nokia 6600-val kéne a headset-nek üzemelnie. Ja igen valahol 14k körül van a fájdalom határ a fölé nem szívesen mennék. Segítsetek választani :-)

Én is SonyEricsson BT headset vásárlását javaslom! SZVSZ azzokkal volt eddig a legkevesebb probléma (én eddig nemigen hallottam róluk rosszat). Jómagam is egy HBH-30-at használok, mostmár éppen 2 éve, teljes megelégedéssel!

Steve

szer. jan. 26, 2005 9:47
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
Sziasztok! Bluetooth headset vásárlása előtt állnék és elég tanácstalan vagyok. Kinéztem a moci HS805-öt az AAA elemek miatt, viszont a topicban nem csak jót írtak róla. Alapvetően egy Nokia 6600-val kéne a headset-nek üzemelnie. Ja igen valahol 14k körül van a fájdalom határ a fölé nem szívesen mennék. Segítsetek választani :-)

Én is SonyEricsson BT headset vásárlását javaslom! SZVSZ azzokkal volt eddig a legkevesebb probléma (én eddig nemigen hallottam róluk rosszat). Jómagam is egy HBH-30-at használok, mostmár éppen 2 éve, teljes megelégedéssel!

Steve

szer. jan. 26, 2005 9:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Szerettem volna már rég egy bluetooth-os headset-et, de nem tetszett, hogy mindegyik úgy néz ki mint valami nagy csótány....

Nagyon gondolkodtam egy Nokia HS-W4-en, de aztán megláttam a Plantronics 2500-at és tegnap meg is hozta a futár a gyorsboltból.
Kicsit olcsóbb mint a Nokia, talán nem annyira igényes a kidolgozottsága, de szerintem nem gáz.
Ni-Mh akkumulátora van, ami ilyen kicsi kapacitásnál talán inkább előny mint hátrány.
Siemens S55-tel használom, és WinXP alatt Skype-val meg MSN Messengerrel. Jónak tűnik.

szer. jan. 26, 2005 9:23
arany tag

Hozzászólás 
A Sonyericsson HBH-600-ast tudom ajánlani,igaz én SX1-el használom,de nagyon bevált!

szer. jan. 26, 2005 7:09
arany tag

Hozzászólás 

kedd jan. 25, 2005 23:34
platina tag

Hozzászólás 
Segítséget szeretnék kérni! Nokia 6220-ashoz milyen infrát tudnátok ajánlani? Megéri / kell-e REDSNAKE infrát venni a gyorsboltban (merthogy úgy hallottam, az az egyik legjobb), vagy jó másfajta is hozzá? Mindenképp USB-set szeretnék, tehát RS-232-es szóba sem jöhet. USB-s infrákból milyet tudnátok ajánlani?

Köszi és üdv: Bepe

szomb. jan. 22, 2005 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Mostanaban torom a fejem egy bluetooth headset vasarlasan.
Igazabol van egy CK-7W a kocsimban, tehat ez csak amolyan masodiknak kellene, ha eppen nem az en kocsimmal utazom, vagy pc-hez beszelgetni.

A telefon 6600-as.

Szeretnek tehat egy headsetet, ami nem tul draga, viszont megbizhato.

Mit javasolnatok?

A valaszokat koszonom.

szomb. jan. 22, 2005 12:06
vas-tag

Hozzászólás HS805 probléma
Kb. egy hónapja vettem a 805-t, mostanában nem hajlandó csatlakozni, pontosabban három-négy próbálkozás után (párosított eszköz törlése, keresés... nincs eszköz, keresés....) egyszer csak ok, párosítás, csatlakozás, aztán megy amíg szét nem kapcsolom. Ha ekkor a kapcsolódásra megyek, akkor a válasz: "a BT kapcsolat létrehozása nem sikerült." Ezt játsza sx1-el és 6230-al is. Szerintetek szerviz?

szomb. jan. 22, 2005 11:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Neked a 805-öst kellett volna venned! Olyan nehéz, hogy lehúzná az egész fejed!

azzal csak az a baj, hogy vezetés közben a homlokommal a dudát nyomnám, és ez előnytelen... :D

igazából az nem tetszett, hogy a fülembe kell dugni..

kedd jan. 18, 2005 15:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
bmisi írta:
a Speedshopban kipróbáltam amennyire lehetett (megfogtam), pici mindössze 9g, ezért fülbedugós az egész... kicsit szokatlan volt, de a súlyát nem éreztem és ez elbizonytalanított, nem éreztem, hogy rajtam vann, így motorollát vettem.. :D

Neked a 805-öst kellett volna venned! Olyan nehéz, hogy lehúzná az egész fejed! :lol:

kedd jan. 18, 2005 13:57
ezüst tag

Hozzászólás 
a Speedshopban kipróbáltam amennyire lehetett (megfogtam), pici mindössze 9g, ezért fülbedugós az egész... kicsit szokatlan volt, de a súlyát nem éreztem és ez elbizonytalanított, nem éreztem, hogy rajtam vann, így motorollát vettem.. :D

hétf. jan. 17, 2005 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is láttam! Elég jól néz ki, de mást nem tudni róla!

hétf. jan. 17, 2005 10:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Probalta mar valaki a Speedshopos Cellink headsetet?
9900 Ft, pici, aranyos, Li poli akku stb.

vas. jan. 16, 2005 17:02
ezüst tag

Hozzászólás 
ma megint jelentkezett a "fax hang".... :cry:
mivel vidéken vagyok a BT-t pedig a Speedshopban vettem ezért először is elvittem a nokia szervizbe, de ott természetesen nem produkálta a hangot, minden jó volt, és azóta is...
azt mondták, hogy érdeklődjek hogy ha megjön az új szoftware akkor rá teszik, mert még a 4.44-es a hivatalos új, és az van készüléken...

szomb. jan. 15, 2005 12:41
ezüst tag

Hozzászólás 
tegnap este eltávolítottam a telefonból a BT.-t és újra felismertettem...
most eddig működik minden rendesen..

a "Beállítások, tartozékbeállítások, szövegtelefon" menüben igenre állítottam... ment a nemmel is, de az igen olyan pozitívan hangzik... :D

bízom benne ez a reset meghozta a gyümölcsét.. (kiszállok, beszállok és megyek tovább)..

pén. jan. 14, 2005 13:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt a választ kaptam, hogy "nem adat, hanem hang" - ezt a beállítást kell valahogy elérned :lol:.

pén. jan. 14, 2005 11:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 780 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Következő