Szerző |
Üzenet |
Jenci S
vas-tag
|
Stargate írta: Hi All! Én nekem abba kellene segitség, hogyan tudom összehozni a BT fülest a számotogéppel hogy a messengerrel is tudjam használni!A BT füles egy Moto Hs820-as,dongle X-micro,win Xp Sp2. Páran már irták hogy használják igy is a fülest és konkrétan hogy hogyan is hozták össze engem az érdekelne.Párositani tudom,de tovább mi a teendő?
Előre is köszönöm az info(ka)t!
Off, Stargate
Először: ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mo ... hwxp1o.exe
Másodszor:http://www.habmem1804.de/patch_v4.exe
Harmadszor olvas, kísérletez (minden korábbi BT kiirtása) és kész: http://board.gulli.com/thread/334961
Nem mondom, hogy azonnal sikerült összehozni, de most működik a HS805, mind pc-s fülhallgató és mikrofon mindennel. Pl. mp3 is azon jön ki.
|
csüt. feb. 03, 2005 23:16 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Beszereztem egy HS805-öt. Elég gagyinak tűnik a akasztója, valamint annak a rögzítése a készülékhez.
6230-hoz használom, a kapcsolat jó, szépen szól.
De a hangtárcsázás nem mindig működött. Aztán rájöttem, hogy akkor nem megy, ha a képernyővédő beindul. Miután azt kikapcsoltam, tökéletesen működik.
Az új szoftban ez is javítva van? (4.44-es van)
|
hétf. jan. 31, 2005 23:40 |
|
|
Stargate
vas-tag
|
Senki????
|
hétf. jan. 31, 2005 19:43 |
|
|
Stargate
vas-tag
|
Hi All!
Én nekem abba kellene segitség, hogyan tudom összehozni a BT fülest a számotogéppel hogy a messengerrel is tudjam használni!A BT füles egy Moto Hs820-as,dongle X-micro,win Xp Sp2.
Páran már irták hogy használják igy is a fülest és konkrétan hogy hogyan is hozták össze engem az érdekelne.Párositani tudom,de tovább mi a teendő?
Előre is köszönöm az info(ka)t!
Off, Stargate
|
vas. jan. 30, 2005 19:40 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Gilbert:
A manapság újabb tipusú headsettek mindegyike jó hozzá.
Elsősorban a szimpátiád és a pénztárcád számít.
Szempont lehet, hogy egyes tipusokhoz milyen töltő van. Vagyis ha Nokiát veszel, akkor csak 1 töltő kell, ha elutazol valahová.
Én személy szerint HS820-at használok. Minden telefonnal működik és rendkívúl kényelmes, még hosszútávon is.
|
vas. jan. 30, 2005 19:18 |
|
|
Gilbert
vas-tag
Csatlakozott: vas. jan. 30, 2005 17:44 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Canada-Hungary
|
Udvozlet mindenkinek!
Segitsegeteket kernem a kovetkezo dologban. Tegnap ota hasznalok egy Nokia 6230-t. Mivel az eddigi telefonomon nem volt BT (Sharp TM100), igy szeretnem a Nokia ezen funkciojat hasznalni. Tobbnyire gepkocsiban hasznalnam. Vegigolvasva az eddigi osszes hozzaszollast kicsit tanacstalan vagyok, hogy ehhez a keszulekhez vegul is melyik az a BT set ami stabilan muxik, elfogadhato a beszelgetes-keszenleti ideje?
Elore is koszonom a segitsegeteket!
Udv,
Gilbert
|
vas. jan. 30, 2005 17:49 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
Így már értem minek a kijelzős füles!
|
vas. jan. 30, 2005 12:01 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
horizsoo írta: Ezért vegyél HBH-600-at ugyanaz,csak kijelző nélkül jóval olcsóbban! Igen igazad lehetne ha nekem nem kifejezetten kijelzős cucc kellene...
HBH30-ast eddig is használtam, csak kettő telóhoz használnám a kijelzős fülest és így nem kellene elővenni a telcsiket megnézni, hogy ki hív. A HBH660-as kijelzője olyan kicsi, hogy ahhoz egy nagyitó is kellene még nekem, ezért érdekel a Jabra BT800-as kijelzőmérete.
|
vas. jan. 30, 2005 11:36 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Babarnew írta: Nokia CK7W kihangosító: pl. ha a telefon bill. hangja be van kapcsolva akkor bármely (!!!) gomb lenyomásakor rögtön némítja a rádiót...képzeld amikor csak lapozom a telefonkönyvet vagy nézegetem a naptáramat. a megoldás persze primitív : ki kell kapcsolni a bill.hangot NORMÁLIS?
üdv Babar
Nem olyan tragikus a helyzet! 6230cal be lehet allitani a tartozekok menupontban a hasznalt profilt. Pl kihangosito. A profilok beallitasanal letiltom a kihangosito nevu profil billentyu es figyelmezteto hagjait es maris megszunik a problema!
Amikor csatizik a telo automatikusan atvalt a kihang. profilra!
Szerintem igy egesz normalis!
|
vas. jan. 30, 2005 9:34 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
csendes írta: Megnéztem a HBH660-as eszközt, a kijelző miatt érdekelt, de sajnos az olyan picike rajta, hogy csupán a kijelző miatt nem érdemes pont ezt a tipust megvenni. A Jabra BT-800-as van már valakinek, annak mekkora a kijelzője?
Ezért vegyél HBH-600-at ugyanaz,csak kijelző nélkül jóval olcsóbban!
|
vas. jan. 30, 2005 8:59 |
|
|
csendes
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 374 Tartózkodási hely: Csillag-sötétzárka, irány HAWAII :)
|
Megnéztem a HBH660-as eszközt, a kijelző miatt érdekelt, de sajnos az olyan picike rajta, hogy csupán a kijelző miatt nem érdemes pont ezt a tipust megvenni.
A Jabra BT-800-as van már valakinek, annak mekkora a kijelzője?
|
szomb. jan. 29, 2005 15:28 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
Nokia CK7W kihangosító:
a mostani Connect-ben az van a táblázatos értékelésnél (108.o) hogy nem támogatja a hangvezérlést.. ez a hanghívás ????
mondjuk nem az első és szvsz nem is az utolsó alkalom hogy hülyeségeket írnak tehát nem tekintem authentikus forrásnak...
bevallom, komoly aggályaim vannak ezzel a gyári kihangosítóval kapcsolatban, pl. ha a telefon bill. hangja be van kapcsolva akkor bármely (!!!) gomb lenyomásakor rögtön némítja a rádiót...képzeld amikor csak lapozom a telefonkönyvet vagy nézegetem a naptáramat.
a megoldás persze primitív : ki kell kapcsolni a bill.hangot NORMÁLIS?
üdv Babar
ps. volt Siemens s65 öm de olyan rövid ideig hogy ki se próbáltam a kocsiban
|
szomb. jan. 29, 2005 14:50 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
-guru- írta: .Nokia. írta: Tegnap óta egyébként Én is rendelkezem egy bt fülessel. A gyorsboltos akciós 10k-s Cellinket vettem. A fülessel elégedett vagyok (még második vonalat is kezel, pedig azt hivatalosan nem kéne), de van egy apró gondom vele. A "fülpánt" amit adnak hozzá nekem nagy nem fekszik fel a fülemre. Erre esetleg létezik valami megoldás? Szigetelőszalag többször körbetekerve?
Nem rossz csak nem elég elegáns
|
szomb. jan. 29, 2005 0:11 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
.Nokia. írta: Tegnap óta egyébként Én is rendelkezem egy bt fülessel. A gyorsboltos akciós 10k-s Cellinket vettem. A fülessel elégedett vagyok (még második vonalat is kezel, pedig azt hivatalosan nem kéne), de van egy apró gondom vele. A "fülpánt" amit adnak hozzá nekem nagy nem fekszik fel a fülemre. Erre esetleg létezik valami megoldás?
Szigetelőszalag többször körbetekerve?
|
pén. jan. 28, 2005 19:13 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Majd meglátjuk! A vak is ezt mondta!
|
pén. jan. 28, 2005 16:22 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
thomas77 írta: Nekem is bír normálisan működni. Azt vettem észre, hogy akkor hülyül meg, amikor más Bt szerkezethez csatlakozok! Pl.: bekapcsolás után működik a kocsiban, de a fülessel már nem megy! Ilyenkor kikapcs --> visszakapcs és megint jó. Közben elküldök egy képet a munkatársamnak, visszacsatlakozaok a füleshez --> erre megint nincs hanghívásom! Ilyet?
Szoft-up szaga van dolognak. A 6600-nak is vannak néha érdekes dolgai a Bt fülessel, de alapjában véve minden ok.
|
pén. jan. 28, 2005 16:18 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Nekem is bír normálisan működni. Azt vettem észre, hogy akkor hülyül meg, amikor más Bt szerkezethez csatlakozok! Pl.: bekapcsolás után működik a kocsiban, de a fülessel már nem megy! Ilyenkor kikapcs --> visszakapcs és megint jó. Közben elküldök egy képet a munkatársamnak, visszacsatlakozaok a füleshez --> erre megint nincs hanghívásom!
Ilyet?
|
pén. jan. 28, 2005 15:36 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
thomas77 írta: .Nokia. írta: Haveromnak 6230-asa (5.xx) szofttal nem csinál ilyeneket. Szerintem próbáld meg a szoft-uppot! Az lesz! De asszem' csak a jövő hét végén! Remélem meggyógyul!
Remélem is. Haverom telóját közben megkínoztuk BT ügyileg. Hanghívás ok volt vele, és nem dobta el a kapcsolatot, ha a telót vagy a fülest kikapcsoltuk megtalálták egymást utána.
|
pén. jan. 28, 2005 14:26 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
.Nokia. írta: Haveromnak 6230-asa (5.xx) szofttal nem csinál ilyeneket. Szerintem próbáld meg a szoft-uppot!
Az lesz!
De asszem' csak a jövő hét végén! Remélem meggyógyul!
|
pén. jan. 28, 2005 14:14 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Tegnap óta egyébként Én is rendelkezem egy bt fülessel. A gyorsboltos akciós 10k-s Cellinket vettem. A fülessel elégedett vagyok (még második vonalat is kezel, pedig azt hivatalosan nem kéne), de van egy apró gondom vele. A "fülpánt" amit adnak hozzá nekem nagy nem fekszik fel a fülemre. Erre esetleg létezik valami megoldás?
|
pén. jan. 28, 2005 14:06 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
thomas77 írta: Ez a nem "engedi el", érdekes kérdés! Nekem a hangtárcsázáznál van ez! Nyomvatartom a gombot --> csipog --> mondom a nevet --> a teló meg arra vár, hogy mondjam a nevet, és nem történik semmi! (a 3.15-ös szoftverrel nem volt ilyen gondom) Azt se mondja, hogy nincs egyező hangminta! Viszont a rádió némulva marad! A motorola füles dettó! Lehet, hogy fölrakatom a legújabb szoftot! Mert állítólag abban jó a Bt! A visszhangosodásra nem tudok mondani semmit! V525-össel is jó volt, és másik 6230-cal is! Szerintem a kihangosító frankón működik! (legalább az! )
Haveromnak 6230-asa (5.xx) szofttal nem csinál ilyeneket. Szerintem próbáld meg a szoft-uppot!
|
pén. jan. 28, 2005 14:02 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Ez a nem "engedi el", érdekes kérdés! Nekem a hangtárcsázáznál van ez! Nyomvatartom a gombot --> csipog --> mondom a nevet --> a teló meg arra vár, hogy mondjam a nevet, és nem történik semmi! (a 3.15-ös szoftverrel nem volt ilyen gondom) Azt se mondja, hogy nincs egyező hangminta! Viszont a rádió némulva marad!
A motorola füles dettó! Lehet, hogy fölrakatom a legújabb szoftot! Mert állítólag abban jó a Bt!
A visszhangosodásra nem tudok mondani semmit! V525-össel is jó volt, és másik 6230-cal is!
Szerintem a kihangosító frankón működik! (legalább az! )
|
pén. jan. 28, 2005 11:55 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Babarnew írta: hello, nekem is ue a konfig van (CK7W + 6230 4.44) majd kipróbálom a hangtárcsázást... DE amióta ez a kihangosító van a kocsimban, több telefon megfordult a kezemben ( SE T630, TM SDA stb) de a Nokia kivételével mindegyik rettenetesen visszhangos volt a másik oldalon...az üfsz azt mondta telefonon hogy az ő kihangosítójuk bármelyik BT telefonnal kompatibilis, ez nem lehet...
Siemens S65-öt használtál a CK7W-vel?
Nekem megtalálja a telót, működik vele, de hívás után nem "engedi el" és így nem vált vissza rádióra. Mit kéne beállítanom, hogy jó legyen?
|
pén. jan. 28, 2005 9:03 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
hello,
nekem is ue a konfig van (CK7W + 6230 4.44) majd kipróbálom a hangtárcsázást...
DE amióta ez a kihangosító van a kocsimban, több telefon megfordult a kezemben ( SE T630, TM SDA stb) de a Nokia kivételével mindegyik rettenetesen visszhangos volt a másik oldalon...az üfsz azt mondta telefonon hogy az ő kihangosítójuk bármelyik BT telefonnal kompatibilis, ez nem lehet...
Most vagy a kihangosító **** vagy nekem szerelték be rosszul (lehet ezt rosszul szerelni???)
ha van ötlet welcome !
egyébként én Plantronics 3000 -t használtam sokáig (a Nokia HDW-t cseréltettem ki mert 15x letört a fülkampója) és 1 hetes , napi 1 órás használattal kifogástalanul működött, csak ajánlani tudom
üdv Babar
|
csüt. jan. 27, 2005 21:12 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Amióta a 4.44-es szoft van a 6230-asomon, azóta leginkább nem megy a hanghívás Bt kapcsolaton keresztül! (nagyritkán azért mégis) A HS805-tel sem, illetve a CK-7W-vel sem!
Valakinek hasonló baja? Engem kezd egy kicsit bosszantani!
|
csüt. jan. 27, 2005 14:01 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
HBH660 Budaors mediamarkt 32900
|
csüt. jan. 27, 2005 8:08 |
|
|
SilentKiller
platina tag
|
Ha valakit érdekel SE Akono HBH-660 (én is most vettem, a régim lcd-je hibás volt) van még az EW-ben (budaörs ~5db) és a Saturnba (mammut ~3db) és talán még a MM-ban (westend).
EW: 25e
Saturn: 30e
Mindenhol original és full egy éves garis... A neten már rég nem lehet kapni és már a HBH-600as is kifogyóban van, városszerte...
|
csüt. jan. 27, 2005 7:38 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
Engem is esz a fene ,hogy mindig BP-en vannak a tuti akciók,ez most kivétel.
|
csüt. jan. 27, 2005 7:16 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
horizsoo írta: Hali a győri plázában a texastelutódboltjában vettem számlásan,garival vadiújonnan!
Na igen Győr tőlem túl messze van, hogy leugorjak oda egy headsetért, de azért köszi!
|
szer. jan. 26, 2005 21:00 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
Hali a győri plázában a texastelutódboltjában vettem számlásan,garival vadiújonnan!
|
szer. jan. 26, 2005 20:52 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Steve_Hun írta: .Nokia. írta: Igen azt tudom, hogy az SE-k nagyon jók. De a mocinak megvan az előnye, hogy elemes (akkus). És amióta Voda business van nekem meg a barátnőmnek is elég sokat beszélünk, ezért lenne jó egy AAA elemes headset. Hogy ne kelljen még a headset töltésére is odafigyelnem. csak betárazok 3-4 AAA akut és nincs gond. Meg a moci elég sokáig is bírja az akku miatt Ui. meg a 14k-s keret is elég feszes azt hiszem. Azt hiszem, hogy leginkább a keret, ami tényleg ellene szól (most néztem a speedshopban: SE-ből valóban 19e a legolcsóbb és ha belegondolok, hogy én még 32e-ért vettem ERŐSEN AKCIÓSAN, akkor ). Nem tudom, hogy az akkuval eggyütt mennyi a súlya a motorolának, de nem nagyon nehéz az így (főleg ha nagyobb teljesítményű akkut raksz bele)? Azért arra is gondolj, hogy ne legyen kellemetlen viselni! Steve u.i.: ha megvetted (akármelyiket is), azért írd meg, hogy milyen! u.i.2: az AAA akkukat is kell ám tölteni
Na igen, de ennyi van rá. Barátnőmnél ennyi volt a max. amit kialkudhattam rá. Az AAA akkuból van itthon 6, meg van egy duracell töltöm is hozzá. És mondjuk 1-2 pót akkuval nem érhet meglepi soha. É nem kell töltöt is vinnem magammal a headset-hez külön.
|
szer. jan. 26, 2005 10:13 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
horizsoo írta: HBH-600 as kicsi,könnyű lipol.akku,hosszú készenléti idő,és újonnan 15-e ft.
Hol 15? A speedshopban 19
|
szer. jan. 26, 2005 10:06 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
.Nokia. írta: Igen azt tudom, hogy az SE-k nagyon jók. De a mocinak megvan az előnye, hogy elemes (akkus). És amióta Voda business van nekem meg a barátnőmnek is elég sokat beszélünk, ezért lenne jó egy AAA elemes headset. Hogy ne kelljen még a headset töltésére is odafigyelnem. csak betárazok 3-4 AAA akut és nincs gond. Meg a moci elég sokáig is bírja az akku miatt Ui. meg a 14k-s keret is elég feszes azt hiszem.
Azt hiszem, hogy leginkább a keret, ami tényleg ellene szól (most néztem a speedshopban: SE-ből valóban 19e a legolcsóbb és ha belegondolok, hogy én még 32e-ért vettem ERŐSEN AKCIÓSAN, akkor ). Nem tudom, hogy az akkuval eggyütt mennyi a súlya a motorolának, de nem nagyon nehéz az így (főleg ha nagyobb teljesítményű akkut raksz bele)? Azért arra is gondolj, hogy ne legyen kellemetlen viselni!
Steve
u.i.: ha megvetted (akármelyiket is), azért írd meg, hogy milyen!
u.i.2: az AAA akkukat is kell ám tölteni
|
szer. jan. 26, 2005 9:56 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
HBH-600 as kicsi,könnyű lipol.akku,hosszú készenléti idő,és újonnan 15-e ft.
|
szer. jan. 26, 2005 9:55 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Steve_Hun írta: .Nokia. írta: Sziasztok! Bluetooth headset vásárlása előtt állnék és elég tanácstalan vagyok. Kinéztem a moci HS805-öt az AAA elemek miatt, viszont a topicban nem csak jót írtak róla. Alapvetően egy Nokia 6600-val kéne a headset-nek üzemelnie. Ja igen valahol 14k körül van a fájdalom határ a fölé nem szívesen mennék. Segítsetek választani Én is SonyEricsson BT headset vásárlását javaslom! SZVSZ azzokkal volt eddig a legkevesebb probléma (én eddig nemigen hallottam róluk rosszat). Jómagam is egy HBH-30-at használok, mostmár éppen 2 éve, teljes megelégedéssel! Steve
Igen azt tudom, hogy az SE-k nagyon jók. De a mocinak megvan az előnye, hogy elemes (akkus). És amióta Voda business van nekem meg a barátnőmnek is elég sokat beszélünk, ezért lenne jó egy AAA elemes headset. Hogy ne kelljen még a headset töltésére is odafigyelnem. csak betárazok 3-4 AAA akut és nincs gond. Meg a moci elég sokáig is bírja az akku miatt Ui. meg a 14k-s keret is elég feszes azt hiszem.
|
szer. jan. 26, 2005 9:47 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
.Nokia. írta: Sziasztok! Bluetooth headset vásárlása előtt állnék és elég tanácstalan vagyok. Kinéztem a moci HS805-öt az AAA elemek miatt, viszont a topicban nem csak jót írtak róla. Alapvetően egy Nokia 6600-val kéne a headset-nek üzemelnie. Ja igen valahol 14k körül van a fájdalom határ a fölé nem szívesen mennék. Segítsetek választani
Én is SonyEricsson BT headset vásárlását javaslom! SZVSZ azzokkal volt eddig a legkevesebb probléma (én eddig nemigen hallottam róluk rosszat). Jómagam is egy HBH-30-at használok, mostmár éppen 2 éve, teljes megelégedéssel!
Steve
|
szer. jan. 26, 2005 9:39 |
|
|
Kozmonauta
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali!
Szerettem volna már rég egy bluetooth-os headset-et, de nem tetszett, hogy mindegyik úgy néz ki mint valami nagy csótány....
Nagyon gondolkodtam egy Nokia HS-W4-en, de aztán megláttam a Plantronics 2500-at és tegnap meg is hozta a futár a gyorsboltból.
Kicsit olcsóbb mint a Nokia, talán nem annyira igényes a kidolgozottsága, de szerintem nem gáz.
Ni-Mh akkumulátora van, ami ilyen kicsi kapacitásnál talán inkább előny mint hátrány.
Siemens S55-tel használom, és WinXP alatt Skype-val meg MSN Messengerrel. Jónak tűnik.
|
szer. jan. 26, 2005 9:23 |
|
|
horizsoo
arany tag
|
A Sonyericsson HBH-600-ast tudom ajánlani,igaz én SX1-el használom,de nagyon bevált!
|
szer. jan. 26, 2005 7:09 |
|
|
.Nokia.
arany tag
|
Sziasztok! Bluetooth headset vásárlása előtt állnék és elég tanácstalan vagyok. Kinéztem a moci HS805-öt az AAA elemek miatt, viszont a topicban nem csak jót írtak róla. Alapvetően egy Nokia 6600-val kéne a headset-nek üzemelnie. Ja igen valahol 14k körül van a fájdalom határ a fölé nem szívesen mennék. Segítsetek választani
|
kedd jan. 25, 2005 23:34 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Segítséget szeretnék kérni! Nokia 6220-ashoz milyen infrát tudnátok ajánlani? Megéri / kell-e REDSNAKE infrát venni a gyorsboltban (merthogy úgy hallottam, az az egyik legjobb), vagy jó másfajta is hozzá? Mindenképp USB-set szeretnék, tehát RS-232-es szóba sem jöhet. USB-s infrákból milyet tudnátok ajánlani?
Köszi és üdv: Bepe
|
szomb. jan. 22, 2005 12:17 |
|
|
fuzy
ezüst tag
|
Sziasztok,
Mostanaban torom a fejem egy bluetooth headset vasarlasan.
Igazabol van egy CK-7W a kocsimban, tehat ez csak amolyan masodiknak kellene, ha eppen nem az en kocsimmal utazom, vagy pc-hez beszelgetni.
A telefon 6600-as.
Szeretnek tehat egy headsetet, ami nem tul draga, viszont megbizhato.
Mit javasolnatok?
A valaszokat koszonom.
|
szomb. jan. 22, 2005 12:06 |
|
|
Jenci S
vas-tag
|
HS805 probléma
Kb. egy hónapja vettem a 805-t, mostanában nem hajlandó csatlakozni, pontosabban három-négy próbálkozás után (párosított eszköz törlése, keresés... nincs eszköz, keresés....) egyszer csak ok, párosítás, csatlakozás, aztán megy amíg szét nem kapcsolom. Ha ekkor a kapcsolódásra megyek, akkor a válasz: "a BT kapcsolat létrehozása nem sikerült." Ezt játsza sx1-el és 6230-al is. Szerintetek szerviz?
|
szomb. jan. 22, 2005 11:06 |
|
|
bmisi
ezüst tag
|
Idézet: Neked a 805-öst kellett volna venned! Olyan nehéz, hogy lehúzná az egész fejed!
azzal csak az a baj, hogy vezetés közben a homlokommal a dudát nyomnám, és ez előnytelen...
igazából az nem tetszett, hogy a fülembe kell dugni..
|
kedd jan. 18, 2005 15:05 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
bmisi írta: a Speedshopban kipróbáltam amennyire lehetett (megfogtam), pici mindössze 9g, ezért fülbedugós az egész... kicsit szokatlan volt, de a súlyát nem éreztem és ez elbizonytalanított, nem éreztem, hogy rajtam vann, így motorollát vettem..
Neked a 805-öst kellett volna venned! Olyan nehéz, hogy lehúzná az egész fejed!
|
kedd jan. 18, 2005 13:57 |
|
|
bmisi
ezüst tag
|
a Speedshopban kipróbáltam amennyire lehetett (megfogtam), pici mindössze 9g, ezért fülbedugós az egész... kicsit szokatlan volt, de a súlyát nem éreztem és ez elbizonytalanított, nem éreztem, hogy rajtam vann, így motorollát vettem..
|
hétf. jan. 17, 2005 19:59 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
|
Én is láttam! Elég jól néz ki, de mást nem tudni róla!
|
hétf. jan. 17, 2005 10:45 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Probalta mar valaki a Speedshopos Cellink headsetet?
9900 Ft, pici, aranyos, Li poli akku stb.
|
vas. jan. 16, 2005 17:02 |
|
|
bmisi
ezüst tag
|
ma megint jelentkezett a "fax hang"....
mivel vidéken vagyok a BT-t pedig a Speedshopban vettem ezért először is elvittem a nokia szervizbe, de ott természetesen nem produkálta a hangot, minden jó volt, és azóta is...
azt mondták, hogy érdeklődjek hogy ha megjön az új szoftware akkor rá teszik, mert még a 4.44-es a hivatalos új, és az van készüléken...
|
szomb. jan. 15, 2005 12:41 |
|
|
bmisi
ezüst tag
|
tegnap este eltávolítottam a telefonból a BT.-t és újra felismertettem...
most eddig működik minden rendesen..
a "Beállítások, tartozékbeállítások, szövegtelefon" menüben igenre állítottam... ment a nemmel is, de az igen olyan pozitívan hangzik...
bízom benne ez a reset meghozta a gyümölcsét.. (kiszállok, beszállok és megyek tovább)..
|
pén. jan. 14, 2005 13:46 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azt a választ kaptam, hogy "nem adat, hanem hang" - ezt a beállítást kell valahogy elérned .
|
pén. jan. 14, 2005 11:20 |
|
|