Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 10:06

Hozzászólás a témához  [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Következő
SonyEricsson S700i 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Tombike írta:
nagyon is latja Bluetoothon
probalkozz csak :)

Milyen OSed van (SP?), milyen BTd? Milyen COM portokat használ a BT serial portod? Milyen driverrel van felpakolva a BT? Widcomm / XPSP2 saját driver?

Hidd csak el, nagyon is nem látja a BTt a program, mint ahogy az FMA sem (, csak külön BT Serial Port létrehozással, de a MobilEdit még azzal sem, mert nem hajlandó a COM5 / COM6 -ot nézni...).

pén. feb. 11, 2005 15:12
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
talan a honlapodra ki is rakhatnad ezt a progit ha meg nincs kint
sokan orulnek neki

pén. feb. 11, 2005 11:18
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
nagyon is latja Bluetoothon
probalkozz csak :)
igen zuhannak a teloarak rendesen en meg 100 ert vettem most meg mar 90 vmiert tudom masnak is hozni akkor meg 120 adtak mikor en vettem
most vettem PDA-nak egy MPX200-at nem s700 helyett hanem mellé 40 ert vettem most mar meg 33 ert tudom egy het persze ezek vadi ujak
nem egy ertekalo befektetes de ez van:)

pén. feb. 11, 2005 11:17
platina tag

Hozzászólás 
Más: kissé "hátast dobtam" amikor megláttam, hogy a neten mennyire olcsó az S700i, hihetetlen, hogy egy telefon mennyit veszít az értékéből - rövid idő alatt. Mondjuk ez azért nincs mindenhol így, keleten nagyon jó tartják az árukat a telefon és ugyanez van az államokban is...

pén. feb. 11, 2005 9:32
platina tag

Hozzászólás 
Én bekapcsoltam a bt-t, csatlakoztattam a telefont COM 4en és a mobiledit! már látta az installnál (persze utána is megtudod adni neki, hogy hol keresse). Mondjuk nekem nincs sp2 de nem hinném, hogy ez lenne a baj...

pén. feb. 11, 2005 9:30
platina tag

Hozzászólás 
Tombike: Nagyon jó, hogy mondtad ezt a programot, köszi! Tényleg megeszi az S700i-t, nem is akárhogyan :roll: csak bámultam azon, hogy ez a program mennyivel jobb az FMA-nál. Nagyon stabil és gyerekjáték szinkronizálni vele bármit a telefonról - a backupról nem is beszélve!

pén. feb. 11, 2005 9:28
arany tag

Hozzászólás 
Tombike írta:
haliho

van egy mobil edit 1.94 es progi ami szepen megeszi az s700-ast es frankon lehet vele mindent szinkronizálni menteni

Ez szép és jó, de...

Szóval nem tudom csatlakoztatni a telót a programmal. Hogy miért nem? Mert Bluetooth-on nem találja meg (WinXPSP2), a COM portok közül meg csak a COM1-et és COM2-t nézi a hülye, miközben a COM5 vagy COM6ot kéne neki...

Esetleg van ötleted?

pén. feb. 11, 2005 9:26
arany tag

Hozzászólás 
haliho

van egy mobil edit 1.94 es progi ami szepen megeszi az s700-ast es frankon lehet vele mindent szinkronizálni menteni

csüt. feb. 10, 2005 15:48
platina tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
.... mert nekem gyárilag független a telefonom úgyhogy már nem igazán van rá gari de izgat az R3K!

Ez hogy is van? Azért mert gyárilag független azért csak (mondjuk) 1 hónap garancia van rá???? SZVSZ mindenre min 6 hónap jótállás + 18 hónap szavatosság van! Legalábbis én így tudom.... Javítsatok, ha tévednék!

Steve

szer. feb. 09, 2005 7:46
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
David1969: ha viszont mész a Polusba akkor várom majd a tapasztalataidat (mennyi időbe telt, milyen adatok maradtak meg, K-s szoftvert kaptál-e, mennyibe került, stb...) mert nekem gyárilag független a telefonom úgyhogy már nem igazán van rá gari de izgat az R3K!

szer. feb. 09, 2005 7:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Honnan tudhattam volna, nem volt K700-asom.
Én SW terén a Pólust választom inkább, nem tudom, miért.

kedd feb. 08, 2005 23:53
arany tag

Hozzászólás 
David1969 írta:
...NEM ÉRTEM...

Mit nem értesz? Irány az Evic, firmware update (ezt hogy kell írni magyarul? :D )! Ilyen problémája már a K700i-nek is volt.

kedd feb. 08, 2005 23:17
ezüst tag

Hozzászólás 
SZIASZTOK!

Igen, párosítva van, de közben nagyobb hibába is belefutottam, ezért nem foglalkoztam a távvezérlés lehetőségével...
A következőt tapasztaltam:
LE gombbal megnyitottam a telefonkönyvet (de lehet menüből is), és ahogy haladtam a telefonszámok során lefelé, egyszercsak azt vettem észre, hogy minden névhez ugyanazt a telszámot írja ki.
Egész pontosan 3-4 telszámot használ a 80-100 névhez, attól függően, hogy milyen tip. a szám (mobil, vezetékes, stb).
NEM ÉRTEM...
HA megnyomom a hívás gombot, akkor már a jó számot hívja, de a listában több névnél van ua. a szám.
Később linkelek képeket, mert (számomra) döbbenetes...
(Magyarul nem tudok telszámot nézni, csak ha tárcsázom is.)
NEM ÉRTEM...

kedd feb. 08, 2005 19:37
arany tag

Hozzászólás 
David1969 írta:
Én meg akartam próbálni de az jött vissza, hogy nem talál eszközt...
(Azaz a telefon nem talál rá a computerre.)
Próbáltam úgy is , hogy BT serial-t engedélyeztem a PC-n, de így mrg
inaktív maradt a telefonon a távvezérlés lehetőség, mivel a BT foglalt volt.
Az első esetet nem nagyon értem, hisz a connect műx, de akkor miért nem talál eszközt?
???

Párosítva van a PC és a teló?

hétf. feb. 07, 2005 8:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Én meg akartam próbálni de az jött vissza, hogy nem talál eszközt...
(Azaz a telefon nem talál rá a computerre.)
Próbáltam úgy is , hogy BT serial-t engedélyeztem a PC-n, de így mrg
inaktív maradt a telefonon a távvezérlés lehetőség, mivel a BT foglalt volt.
Az első esetet nem nagyon értem, hisz a connect műx, de akkor miért nem talál eszközt?
???

vas. feb. 06, 2005 22:26
arany tag

Hozzászólás 
Amúgy próbálta már valaki a Kapcsolódás / Bluetooth / Távvezérlés / Desktop funkciót? Jó móka ez is, és még FMA sem kell hozzá :D

pén. feb. 04, 2005 11:52
arany tag

Hozzászólás 
David1969 írta:
Jaaaaa, műx!

A Main Menu nekem akkor töltődik be, amikor az FMA connectál a telóval.
Aztán ha a telcsin kilépek belőle, akkor (ÉN) csak úgy tudom visszakapcsolni, hogy az FMA-ban connect/reconnect-et csinálok.
Akkor megint bejön....

Nem kell reconnect-elni. Kapcsolódás / Tartozékok / FMA

pén. feb. 04, 2005 0:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Jaaaaa, műx!

A Main Menu nekem akkor töltődik be, amikor az FMA connectál a telóval.
Aztán ha a telcsin kilépek belőle, akkor (ÉN) csak úgy tudom visszakapcsolni, hogy az FMA-ban connect/reconnect-et csinálok.
Akkor megint bejön....

Amúgy volt pici bosszúság, nem tudom, más nem vette-e észre...
A telefonkönyvet szerkesztgettem, mivel a telcsin nagyon macerás lett volna a tel. könyv bejegyzések fajtáját (otthon/mobil/munkahely/egyéb) szerkeszteni... (Nem is értem, hogy nem gondoltak rá...)
Na mindegy, szóval helyezgettem ide-oda a számokat, és mikor szinkronizáltam, agyvérzést kaptam (majdnem).
Az történt, hogy a kapcsolatok kb 10%-t úgy szinkronizálta, hogy a vezeték és keresztneveket felcserélte. Tette ezt annak ellenére, hogy az FMA-ban minden rendesen volt, és a telcsin a szinkronizálás beállítása is vezetéknév- keresztnév sorrendben volt...
Ami még érdekes, hogy találomra kb 10 névvel csinálta ezt, én nem találtam logikát a dologban...
Ettől függetlenül jó a progi, thx mindenkinek a sok segítségért...
Jó éjt.

csüt. feb. 03, 2005 23:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Silent ! Nem értem hol találod a Main menüt az FMA-ban ?
Köszi. Lwolf

csüt. feb. 03, 2005 23:05
platina tag

Hozzászólás 
Megpróbáltam és memóriakártyáról nem nagyon akarnak menni a játékok így marad a klasszikus módszer. :(

csüt. feb. 03, 2005 18:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Apropó, WinAmp... Én úgy tudom kezelni, hogy a telefonomon (amikor az FMA fut és létrejött a bt kapcsolat) megjelenik egy "Main menu" amiben programok vanna felsorolva és azok között ott van pl.: PowerPoint, WinDVD, WinAMP és ezek - ha telepítve vannak - futtathatóak a telfonról...

csüt. feb. 03, 2005 14:22
platina tag

Hozzászólás 
Most a battery 4%-os :roll: és 24 fokos... Na, szóval nekem R3F008as firmware van rajta, ez a gyári - azóta nem lett rátöltve semmi. Szóval ahogy elindítottam az FMA-t, mindig csak a kicsi ikont indította el a tray-ben és ott kellett nyomnom egyet a "restore" -ra és így bejött az Oxygen Phone Manager-szerű asztal ahol mindent megtudsz a telefonodról (még a hőmérsékleteket is) és a fogadott hívásokat, stb... Mellesleg nekem az FMA (beta) 2.1.0.53 as van és teljesen szépen lehet vele nézegetni mind az MS, mind a telefon mappáit. Az sms-ek (in/out) megmaradnak, ahogy a contact-ok is... de le is lehet őket menteni ami nekem fontos az adatbiztonság miatt. Szóval nagyon örülök, hogy végre sikerült működésre bírni ezt a programot (4x csak sikerült :wink:)... A battery már csak 3%-os és 25 fokos...

csüt. feb. 03, 2005 14:20
arany tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
...nehéz volt rájönni, hogy az apró pici ikon "restore" funkciójával tudom megnyitni a tényleges munkaasztalt. Jópofa dolog, hogy közben a telóról elindítható a PowerPoint és a DVD Player, sőt szinte teljes WinAMP használat is van :wink: ...

Hm? Milyen munkaasztalról van szó?

Van nekem egy T68i telóm is, abban tényleg lehetett használni a WinAmp stb távirányító cuccokat. Az S700ban ugyanezt nem találom. Ez hol volt? Melyik FMA van fent neked? Milyen firm van a telódon?

Szerk: Végül megtaláltam a megoldást. Valszeg az volt a gond, hogy a sok régebbi FMA már összezavarodott :D

csüt. feb. 03, 2005 11:47
platina tag

Hozzászólás 
Ez nem teszt volt csak leírtam, hogy én mit szinkronizáltam :roll: mert nekem ezek a fontosak. A mappákat látja és azokat is amik benne vannak, most reggel csekkoltam...

csüt. feb. 03, 2005 8:08
platina tag

Hozzászólás 
Tehát akkor a telefon mappáit nem látja az FMA? Kár. Pedig a K700-al állítólag (mondom álítólag) kóser.

csüt. feb. 03, 2005 5:20
platina tag

Hozzászólás 
Igen, így már szebben működik az FMA. Köszönöm a segítséget a bt-vel kapcsolatban. Szépen leszedi az összes in/out sms üzenetet, phonebook-ot és SIM-et is, sőt még a profilokat is engedi berhelni. Tetszik, bár nehéz volt rájönni, hogy az apró pici ikon "restore" funkciójával tudom megnyitni a tényleges munkaasztalt. Jópofa dolog, hogy közben a telóról elindítható a PowerPoint és a DVD Player, sőt szinte teljes WinAMP használat is van :wink: persze azért várom én is a frissített verziót ami már jobban fogja támogatni az S700i-t!

Megjelent a legújabb Themes Creator 1.6, a gombokat kicsit átszabták és főleg az újabb típusokat támogatja.

szer. feb. 02, 2005 23:40
arany tag

Hozzászólás 
BT kapcsolattal az FMA nálam úgy megy, hogy
1: a PCről kezdeményezni kell egy COM kapcsolatot
2: az FMA kapcsolódásánál a COM-ot kell megadni csatlakozási felületként.

Így próbáljátok!

szer. feb. 02, 2005 20:14
platina tag

Hozzászólás 
Kábellel nem próbálta senki az FMA-t S700-al? Minden megy vajon vele?

szer. feb. 02, 2005 18:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Aha...
Hát emiatt nem veszek IrDa-t. Elég a BT. Remélhetőleg kiadnak az S700-hoz való szoftvert hamarosan...

szer. feb. 02, 2005 15:17
platina tag

Hozzászólás 
Ez a baj nekem is, bt-al sehogy sem sikerült összehoznom! remélem nemsokára kijavítják valahogy...

szer. feb. 02, 2005 15:16
arany tag

Hozzászólás 
sajna bluetooth-al nekem sem sikerulult vele kapcsolatot létesítenem, viszont Infran keresztul hibatlanul muxik az FMA

szer. feb. 02, 2005 14:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Most, hogy ilyen remekül sikerült létrehozni a kapcsolatot a telcsi saját szoftverével, letöltöttem Silent oldaláról a Mobil agent szoftvert, de sajnos nekem egyáltalán nem műx, nem connectál a telefonnal.
Olvastam feljebb, hogy ez a szoft nem az s700-hoz való, de a Sony site is ezt javasolja hozzá.
Megint én vagyok béna, vagy a szoft nem az igazi...
(Főleg, hogy nem is connectál, pedig a Tool/Setup menüben megpróbáltam mind a BT, mind a Serial/Virtual kapcsolatot)
Na, ez van.

szer. feb. 02, 2005 10:33
ezüst tag

Hozzászólás 
HI!

Megpróbálkoztam azzal, amit mondtál, de valszeg valamit nem értek (pl, hogy hogy rendeljem a COM portot a PIM Sync-hez), mindenesetre egyenlőre nem műx a dolog. Csináltam pár ss-t, hátha látsz valamit , amit segít rajtam... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyjából ennyi...
Nem tudom, mit nem csinálok jól...

kedd feb. 01, 2005 13:49
arany tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
...egyszerű, megbízható és együttműködik SE S700i-vel... mert mindez a floAt-ról nem mondható el :cry:

Ugyanis az FMA nincs még felkészítve az S700i-re. Türelem :wink:

kedd feb. 01, 2005 13:17
platina tag

Hozzászólás 
A floAt's Phone Manager-en kívül ismertek olyan programot ami SonyEricson-al működik együtt? Olyat keresek, mint a nokiáknál az Oxygen Phone Manager, egyszerű, megbízható és együttműködik SE S700i-vel... mert mindez a floAt-ról nem mondható el :cry:

kedd feb. 01, 2005 8:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia

Engem erdekel a TXT olvaso és a 3d jatek is .
Címem: yyyyy23@vipmail.hu
előre is köszike

hétf. jan. 31, 2005 20:05
platina tag

Hozzászólás 
David1969: No, nekem is csak bt-m van és csak a SyncStation-t használom. Nekem működik, mint a kisangyal :wink: Tudom mi lehet a problémád, leírom, hogy tudnád megcsinálni, hogy menjen a szinkronizáció...

1. Letöltöttem a hivatalos oldalról a legújabb SyncStation-t

2. Install, bt bekapcsolása (s700i + PC), stb...

3. Ha leindítod a programot, megjelenik 2 pici ikon az óra mellett (egy régebbi és egy újabb mobiltelefon kinéztű)

4. Létrehozok a bt-dongle programommal (nálam advanced configuration) egy soros portot. Vagyis advanced config > client applications (local services is lehet), itt adok a PIM Synchronisation-nak egy COM portot.

5. Ezután az rábökök az egyik ikonra - ez a "régebbi telefon" kinéztű [a másikra nem is tudsz mert végül is az a szinkronizáció] az óra mellettiekből amiket a SyncStation felrakott és bejön egy pici szürke ablakokcska ahonnan kiválaszthatnád a telódat de előtte valamelyik fülön ott van, hogy configuration (vagy valami hasonló). Itt engedélyezed (enable) kell azt a COM portot amit az előbb a bt-dongle adott

6. Máris látod a kis szürke ablakban a telefonod és kitudod jelölni. Ha minden jól megy akkor elindul egy kis install ablak mindneféle beállításokkal (SIM kártyád neve, telefonod neve, stb). Miután ezzel kész leszel máris egy zöld pipát fogsz látni a tray-ben

7. Miután felállt a telefon és a SyncStation között a bt kapcsolat máris használhatod a szinkronizációt melyet eddig nem tudtál elindítani. Ennél a pici ikonnál beállíthatod, hogy hova és mit szinkronizáljon (outlook, címek és/vagy a többi dolog, stb...)

8. Taraaam... kész és máris mehet a szinkronizáció :wink:

Szóval nálad az volt a baj, hogy nem csináltál soros portot a szinkronizációhoz de így mostmár menni fog. Ha egy kicsit bonyolult voltam, nyugodtan kérdezz!

:idea: nekem is felment a CPU használat 52%-ra! Csak nemtudom miért... furcsa

hétf. jan. 31, 2005 16:33
arany tag

Hozzászólás 
hali

koszi megkaptam es muxik is a txt olvaso
de sajna nagyon aprok a betuk amivel kirajzolja a txt tartalmat :?

hétf. jan. 31, 2005 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
megjelenik elvileg feketene telefon ikon talcan bal oldalt ott allitod be bluetoothra kapcsolatot vagy a program bellitasai kozott...

vas. jan. 30, 2005 23:56
ezüst tag

Hozzászólás 
A következő PC-s700i problémába vagyok... Nem értem, miért nem fut megfelelően a telefonhoz adott szoftver.
A Bluetooth szoftverrel tudok fájlokat másolni, illetve tudom küldeni a .jar fájlokat is, de...
A Start menüben ugye van a Sony mappa , és azon belül lehet indítani a Sync Station programot. A Setting indítása esetén nem történik semmi, csak annyi, hogy a processzor terhelés felmegy 100%-ra, a tálcán megjelenik a Sync ikonja, de nem indul el semmilyen program.
Ezen kívül van az asztalon egy My Phones ikon, ami megnyit valamilyen böngésző mappát, de a megjelenő ikon mindig Not Connected állapotban van. (Gondoltam arra, hogy csak kábel kapcsolaton müx, de nekem nincs kábelem, csak BT.)

A fenti problem miatt nem tudom a telefonkönyvet áttölteni és szinkronizálni, ha esetleg van valakinjek konkrét ötlete, ossza meg velem (ünk) itt a fórumban.
THX
DAVID

vas. jan. 30, 2005 21:02
ezüst tag

Hozzászólás Újabb elakadás...
A következő PC-s700i problémába vagyok... Nem értem, miért nem fut megfelelően a telefonhoz adott szoftver.
A Bluetooth szoftverrel tudok fájlokat másolni, illetve tudom küldeni a .jar fájlokat is, de...
A Start menüben ugye van a Sony mappa , és azon belül lehet indítani a Sync Station programot. A Setting indítása esetén nem történik semmi, csak annyi, hogy a processzor terhelés felmegy 100%-ra, a tálcán megjelenik a Sync ikonja, de nem indul el semmilyen program.
Ezen kívül van az asztalon egy My Phones ikon, ami megnyit valamilyen böngésző mappát, de a megjelenő ikon mindig Not Connected állapotban van. (Gondoltam arra, hogy csak kábel kapcsolaton müx, de nekem nincs kábelem, csak BT.)

A fenti problem miatt nem tudom a telefonkönyvet áttölteni és szinkronizálni, ha esetleg van valakinjek konkrét ötlete, ossza meg velem (ünk) itt a fórumban.
THX
DAVID

vas. jan. 30, 2005 20:40
platina tag

Hozzászólás 
A siteon már a fullscreenes Speedchaser 3D van, én is a hétközben kaptam meg. Érdekelne a *.txt olvasó, pü-ben megy a mailem... Köszi

vas. jan. 30, 2005 16:14
arany tag

Hozzászólás 
Hy p00h

engem erdekel a TXT olvaso ja es a 3d jatek is

cimem: tombike@vipmail.hu, vagy bike@t-email.hu

elore is koszi

Tom

szomb. jan. 29, 2005 21:46
platina tag

Hozzászólás 
Thx a választ.

Az előző hozzászólásom elején a "melyik mappát" úgy értettem, hogy több olyan mappa van amiben van audio,képek stb. mappa. Mostmár megnéztem és megvan hogy ezekből melyik az amit az S700 használ. ugyanis van egy olyan mappa aminek P-series a neve gondolom a P900/910-nek.

szomb. jan. 29, 2005 6:31
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Ha a számítógépről másolok fileokat a mamóriakártyára akkor melyik mappába tegyem a fileokat, mert több mappa is van a kártyán amiben benne vannak a képek audio....stb. mappák. A másik kérdés: Ugye a telefonnak mindegy hogy melyik mappában van a játék, tehát ha én berakom a játékot az egyéb mappába a memóriakártyán onnan is tudja futtani?

A fájlokat értelemszerűen kell másolni a memóriakártyára, szal ne másolj pl. képet a video alkönyvtárba. Nem is teljesen tiszta a kérdésed...

Én még nem próbáltam java cuccot a memkártyára másolni, hanem bluetooth-on küldöm a telefonra. Ilyenkor egyből a teló memóriájába kerül a stuff. Nem próbáltam memkártyára másolva elindítani, de nem hiszem, hogy elindul, mivel a java dolgok egy kis kulccsal vannak jelölve (védettek), így védelem alatt állva sztem csak a telefol memóriájából futtathatók. Ha nem így van, írja be valaki :!: :!:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hypp szomb. jan. 29, 2005 12:11-kor.

szomb. jan. 29, 2005 5:36
platina tag

Hozzászólás 
Ha a számítógépről másolok fileokat a mamóriakártyára akkor melyik mappába tegyem a fileokat, mert több mappa is van a kártyán amiben benne vannak a képek audio....stb. mappák. A másik kérdés: Ugye a telefonnak mindegy hogy melyik mappában van a játék, tehát ha én berakom a játékot az egyéb mappába a memóriakártyán onnan is tudja futtani?

szomb. jan. 29, 2005 5:22
vas-tag

Hozzászólás 
Úgy látom az oldalon a speed chaser 3d-nek a k700as változata avn fenn ami igencsak fagyogat, ha kell elküldöm az s700asat!!!
másik h találtam 1 java alapú txt olvasót! ha érdekel vkit és nem mmsszerkesztővel akar olvasgatni annak is átküldöm!
És vki leírhatná végre h hogyan lehet és hol és mennyiért szoftvert frissíteni! plz!!

szomb. jan. 29, 2005 2:33
arany tag

Hozzászólás 
Tombike írta:
nem evic naluk 1 nap
mobilos cegnel vagyok ahol meg tudjuk oldani
akit erdekel s700 most tudok 98 ert

Engem inkább ez a soft-up érdekel... Mégegy S700i-t mostanában nem tervezek venni :)

csüt. jan. 27, 2005 19:03
vas-tag

Hozzászólás 
Hi allz!
Én is vettem még decemberben egy s700at és örülök h végre megtaláltam ezt a fórumot és az oldalt.
Láttam hogy van softwarefrissítés hozzá és láttam hogy jó dolgok vannak benne és engem is érdekelne hogy hol/milyen helyeken mennyiért lehet ezt megcsinálni/tatni. Igazából nem értettem ezeket a hülye jeleket, rövidítéseket, vki felvilágosíthatna :). Én debreceni vagyok, szal nemtom hogy pestre kell e mennem hogy meg tudjam csináltatni :? . A másik hogy várható e hogy tud majd teljes képernyőn videót lejátszani az s700?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
p00h

csüt. jan. 27, 2005 13:30
arany tag

Hozzászólás 
nem evic naluk 1 nap
mobilos cegnel vagyok ahol meg tudjuk oldani
akit erdekel s700 most tudok 98 ert

csüt. jan. 27, 2005 8:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Következő