Szerző |
Üzenet |
ssppiikkee
arany tag
|
|
vas. márc. 06, 2005 11:24 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
itt van az összes létezö:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=112800
Persze az elején a régiek vannak amikenek esetleg van javítása. Szóval lehet jobb ha elöször végignézed öket
|
vas. márc. 06, 2005 11:09 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
rengeteg sw20 as pecs pl.
|
vas. márc. 06, 2005 10:55 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
mi kell?
|
szomb. márc. 05, 2005 22:40 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
elolvasgattam már ezt a topicot csak az a lgenagyobb gond hogy
LINK-ek nem müködnek már ahonnan a cumókat le tudnám szedni .
|
szomb. márc. 05, 2005 22:39 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Fogadd őszínte gratulációmat!
Ezekszerint nekem még kell néhány hsz. a platina tagsághoz .
|
szomb. márc. 05, 2005 18:46 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
|
szomb. márc. 05, 2005 18:07 |
|
|
squiddy
arany tag
|
Ezen a héten lehet én is kipróbálom. Remélem jövőhéten hálálkodhatok neked
|
pén. márc. 04, 2005 10:19 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Olyan sajnos nincs, de néha, amikor néha lottózom, akkor azokat a számokat teszem meg, amikre a programom tippel
|
csüt. márc. 03, 2005 13:43 |
|
|
rzy
ezüst tag
|
Egy kis segítséget kérnék Bp-, v. környékéről:
pannonosítani kellene szeretett s55/me45 teflonjaimat, de
csak adatkábelem van mindkét készülékhez. Ezen egy alkalom miatt nem szeretnék még két kábelt beszerezni, ha valaki tudna rajtam segíteni, kérem üzenjen! kösz:
rzy
|
csüt. márc. 03, 2005 10:32 |
|
|
squiddy
arany tag
|
GazVezir:
Esetleg olyan lottó szimulátorod nincs, ami mindig az aktuális heti nyerőszámokat ténylegesen előrejelzi?
|
kedd márc. 01, 2005 10:11 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Köszönöm a letöltést, illetve az őszínte kritikát.
|
hétf. feb. 28, 2005 22:34 |
|
|
gaborb
arany tag
|
GazVezir írta: Üdv mindenkinek!
Bár az előző játékom itteni publikálása sem kapott egyetlen egy pozitív vagy negatív kritikáju hozzászólást sem.
én letöltöttem, alap!!! barátnőm kishúgát 10 percekre lefoglalja!!! Szóval 1000 köszönet
bár egyszer-kétszer lefagyott tőle a teló.
|
hétf. feb. 28, 2005 22:33 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Üdv mindenkinek!
Bár az előző játékom itteni publikálása sem kapott egyetlen egy pozitív vagy negatív kritikáju hozzászólást sem. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy közkincsé teszem a nemrég írt programomat, ami Lottosimulator névre hallgat. Nagyon korai állapotban van még a drága, nem egy komoly program, nem rendelkezik grafikai kezelőfelülettel sem. Mindenesetre aki szeretne egy kicsit lottózni, próbálja ki. A program nem a tippek alapján számolja ki a kihúzott számokat, minden teljesen véletlenszerüen zajlik.
Letöltés pediglen itt:
http://www.alvilag.hu/mobilgames/Lottosimulator.jar
|
hétf. feb. 28, 2005 16:58 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
BrOnZ írta: ssppiikkee írta: a siemens picture changer-t meg nem találtam meg az oldaladon Bronz , végignéztem minden mappát meg mindent de nem találtam!!!!!!! Legalább ne írnád, hogy végignéztél minden mappát... Ha jól emlékszem írtam is a nevét: spc2... BrOnZ írta: A site-omon fenn van a Siemens Picture Changer, amivel bármelyik képet kiszedheted, illetve módosíthatod. (spc2) Láss csodát: http://www.bronz.hu/s55/spc2.zipMi lenne, ha egy picit figyelmesen olvasnál? Másodfokú ejnye-bejnyében részesítelek...
köszönöm a másodfokú "ejnye-bejnyét"
ÍGÉREM legközelebb figyelemsebb leszek nagyon de nagyon de nagyon kösz
|
vas. feb. 27, 2005 19:23 |
|
|
jazzkifli
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 714 Tartózkodási hely: Székesfehérvár Telefon:Nokia E50
|
ssppiikkee írta: amugy olyan cuccos mint mondjuk a c60 hoz hogy tud wav-ot is felvenni vagy lejáccani esetleg
olyan program ami a wav-ot átalakítja vmo-vá???????????????
De van egy ügyes kis progi ami a wav-ot átalakítja mmf formátumba. BrOnZ oldalán természetesen fenn van ez is Tényleg nem csesztetni akarunk, de ebben a topicban minden le van írva amire csak szükséged lehet a telefonnal kapcsolatban. Olvasd át legalább egyszer az elejétől és meglátod tök feleslegesen kérdeztél eddig...
Itt a program.
|
vas. feb. 27, 2005 10:55 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
ssppiikkee írta: a siemens picture changer-t meg nem találtam meg az oldaladon Bronz , végignéztem minden mappát meg mindent de nem találtam!!!!!!! Legalább ne írnád, hogy végignéztél minden mappát... Ha jól emlékszem írtam is a nevét: spc2... BrOnZ írta: A site-omon fenn van a Siemens Picture Changer, amivel bármelyik képet kiszedheted, illetve módosíthatod. (spc2)
Láss csodát: http://www.bronz.hu/s55/spc2.zip
Mi lenne, ha egy picit figyelmesen olvasnál? Másodfokú ejnye-bejnyében részesítelek...
|
vas. feb. 27, 2005 8:22 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
Az s55 nem tud wav-ot
|
vas. feb. 27, 2005 0:40 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
amugy olyan cuccos mint mondjuk a c60 hoz hogy tud wav-ot is felvenni vagy lejáccani esetleg
olyan program ami a wav-ot átalakítja vmo-vá???????????????
|
szomb. feb. 26, 2005 22:27 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Kispósi írta: Annyi hogy a vklay-ben amikor megnyitottad a pecset amit felraktál akkor nem az apply-ra kattintol hanem az undo-ra. Az szedi le a pecset
THX
amint pecstelenítettem a telómat rögtön csinálok egy FUBU-t és kiírom cd re
|
szomb. feb. 26, 2005 20:31 |
|
|
jazzkifli
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 714 Tartózkodási hely: Székesfehérvár Telefon:Nokia E50
|
ssppiikkee írta: nincs meg az eredeti fubu mert véletlenül letöröltem a gépemről
A FUBU-ra mindig nagyon vigyázz, aranyat ér
|
szomb. feb. 26, 2005 19:22 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
Annyi hogy a vklay-ben amikor megnyitottad a pecset amit felraktál akkor nem az apply-ra kattintol hanem az undo-ra. Az szedi le a pecset
|
szomb. feb. 26, 2005 16:30 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Kispósi írta: ssppiikkee: Szerintem szedd le a pecset mert ez nem az. Vagy azt is csinálhatod hogy megkeresed ezt a képet a fububan és kicseréled egy zöldre (ami a telón átlátszó lesz) és akkor nem látod ezt a képet, de attól még nem lesz %-os aksid. De mondom sztem rossz pecset raktál fel
és a pecsset azt hogyan szedjem le vagy azt csak az eredeti fubu-t visszarakom rá és csak úgy lehet de nincs meg az eredeti fubu mert véletlenül letöröltem a gépemről
akkor van valami pecs leszedő ??
a siemens picture changer-t meg nem találtam meg az oldaladon Bronz , végignéztem minden mappát meg mindent de nem találtam!!!!!!!
|
szomb. feb. 26, 2005 15:31 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
A site-omon fenn van a Siemens Picture Changer, amivel bármelyik képet kiszedheted, illetve módosíthatod. (spc2) Ugyancsak az említett helyen van az a patch és program, mivel screenshot-ot tudsz csinálni a telefonodról. Ilyeneket pl.:
http://www.bronz.hu/s55/patch/netmon.bmp
De azt hiszem ezek is le vannak írva itt a fórumba.
p.s.: vesszek meg, ha tudom miért nem linkeli be a képet...
|
szomb. feb. 26, 2005 11:52 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
ssppiikkee:
Szerintem szedd le a pecset mert ez nem az. Vagy azt is csinálhatod hogy megkeresed ezt a képet a fububan és kicseréled egy zöldre (ami a telón átlátszó lesz) és akkor nem látod ezt a képet, de attól még nem lesz %-os aksid. De mondom sztem rossz pecset raktál fel
|
szomb. feb. 26, 2005 11:51 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
adatkábellal nincs probléma mert van mind a 2 fajta csak azt a rohadt kép idegesít ott középen
|
szomb. feb. 26, 2005 11:05 |
|
|
tangerine
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Paks
|
1. A flexmem peccs előtt nem illik mást felrakni. Az legyen az első.
2. szerintem frissíts 91-re, és utána kezd elölről, de frissítés előtt szedd le a peccseket, vagy told vissza a fubut a telóra.
3. Frissítéshez adatkábel kell, nem jó a peccselős szervizkábel.
4. ha frissítesz 91-re, akkor más patcheket kell használni: http://www.vi-soft.com.ua/siemens/patches/s55fw91.htm
bár a 21-es egy része is jó (kb. 5%-a)
|
pén. feb. 25, 2005 22:36 |
|
|
tangerine
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Paks
|
|
pén. feb. 25, 2005 22:29 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Ez a képe nagyjából a telómnak (csak paint-ban rajzoltam mert nem tom hogy kell telefonról screenshotolni!
Működik ez a %-os akksi kiírás de a képernyőn ott van az a szív és nem látszik tőle a háttér szóval nem lehet eltüntetni !!!!!
és az nem háttér se nem logó se színminta semmi ami olyat csinál.
és ráadásul ha pl: beírok egy telefonszámot és mikor írom befele akkor is ott van az a szív. a számokat meg eltakarja!!!!
a FUBU az már nem jó mert a legeredetibb az nincs meg csak a flexmem pecs előtt mentettem ki a fubut hogy majd ha elb*szom akkor jó legyen de akkor már fel volt rakva ez a százalékos akksi pecs!!
szóval nekem valami olyan kéne ami a pecseket szedi le a telefonból!!!
UNINSTALL vagy valami ilyesmi
Köszi BRONZ hogy segítettél hidd el SOKAT segíteetél most vele nem is tudod milyen hálás vgayok!
Föleg ha most is segítetek!!!!!![/url]
|
pén. feb. 25, 2005 18:59 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
ssppiikkee írta: Error at adress 0x0B4B3A: Data in phone memory: 0F, old data in patch: FF, New data in patch: FF.
WARNING!!! The old data 176 from 180 blocks of patch is not found in flash. May be the similar patch has been applied or you have a wrong version of flash. Nos egy cseppet értelmezd amit kiírt a SW... Ha nem olvasol, látsz, hanem csak nézel akkor állandóan ilyen "pánikban" leszel...
A patch-ek felépítése olyan, hogy az adott memória címek közötti tartományban tartalmazzák a telefon eredeti (gyári) adattartalmát és vele egy sorban az új (patch-elt) adattartalmat. Azért van erre szükség, hogy simán vissza lehessen vonni a felrakott patch-et ha nem tetszik.
Az üzeneted szerint: az eredeti 176-180 blokk közötti adattartalmat nem találja a V-Klay. Ennek oka lehet, hogy rossz a telefonod flash tartalma. (pl.: már herélt a cucc, vagy valaki már módosította azt, így te a módosítás módosítását akarod feltölteni) Hiba lehet még az is, hogy egy másik patch által használt területre akarsz írni. (néhány patch ütheti egymást, nem lehetnek fent egyszerre a telefonban)
Javaslat: egy totál eredeti FUBU feltöltése a telefonba. Legjobb a saját eredetije! Majd ezek után folytatni a patch-elgetést.
|
csüt. feb. 24, 2005 7:13 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Legyen Olyan szíves valaki csak annyit kérek hogy ezt mondja el hogy ebböl nagy baj lesz ha az igenre kattintok és már nem is maradok itt !!!!
amikor egy-két pecset akarok felrani akkor ez mi lenne??
És ez a pecs 20as SW re készült és a telefonon is 20 as SW van!
Error at adress 0x0B4B3A:
Data in phone memory: 0F, old data in patch: FF, New data in patch: FF.
WARNING!!!
The old data 176 from 180 blocks of patch is not found in flash.
May be the similar patch has been applied or you have a wrong version of flash.
Do you want to apply the patch anyway?
YES - to write new data anyway, but before this a repair patch will be saved. Later you can load it and UNDO all changes, made by applying of current patch, to original (not to old data from current patch).
DO NOT USE CURRENT PATCH FOR UNDO IN THIS CASE!!!!
NO - to cancel apply patch.
|
szer. feb. 23, 2005 23:38 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Kispósi írta: ssppiikkee írta: na megcsináltam a flexmem 2 es cuccost müxik is elöször mikor bekapcsoltam a telót akkor Szabad memória 1.38 MB Teljes memória 1.58 MB de felraktam eg-két képet meg csengöhangot és ez lett belöle: ekkor a hangrögzítővel lehetett 12 percet felvenni Szabad memória 1.62MB Teljes memória 1.58MB gondolkozom lehet hogy elcsesztem valamit de mondom nem baj utána megint felraktam 2 csengöhangot meg 1 képet ezután megint nagy változás lett belöle: Szabad memória 0.10 MB Teljes memória 1.58MB és még mindig lehetett 12 perc felvétel a hangrögzítöben!! ez mitöl van?? Velem is előfordult párszor amikor csináltam flexmem bőbítést. Én ilyenkor visszaraktam a mentést és megcsináltam mindent az elejéről. ezt ajánlom neked is amíg jó nem lesz
THX te legalább segítesz rajtam!
|
szer. feb. 23, 2005 20:02 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
ssppiikkee írta: na megcsináltam a flexmem 2 es cuccost müxik is elöször mikor bekapcsoltam a telót akkor Szabad memória 1.38 MB Teljes memória 1.58 MB de felraktam eg-két képet meg csengöhangot és ez lett belöle: ekkor a hangrögzítővel lehetett 12 percet felvenni Szabad memória 1.62MB Teljes memória 1.58MB gondolkozom lehet hogy elcsesztem valamit de mondom nem baj utána megint felraktam 2 csengöhangot meg 1 képet ezután megint nagy változás lett belöle: Szabad memória 0.10 MB Teljes memória 1.58MB és még mindig lehetett 12 perc felvétel a hangrögzítöben!! ez mitöl van??
Velem is előfordult párszor amikor csináltam flexmem bőbítést. Én ilyenkor visszaraktam a mentést és megcsináltam mindent az elejéről. ezt ajánlom neked is amíg jó nem lesz
|
szer. feb. 23, 2005 12:20 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
peterbrown írta: Úgy döntöttem - fájó szívvel - megválok S55-ösömtől, kérlek ne kövezzetek meg érte, de átpártoltam egy ...
Másik Siemens telóra Szóval az én modellem már kicsit leharcolt állapotban van, de tökéletesen működik. Lehet nagyravágyó vagyok, de szeretnék 15k-t kapni érte (fényképezőgép,doboz,CD,tőttő)
Az utódtopicban összefuthatunk bármikor, de az ösztöneim még ide hajtanak az első kattintáskor
|
kedd feb. 22, 2005 21:30 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
na megcsináltam a flexmem 2 es cuccost müxik is
elöször mikor bekapcsoltam a telót akkor
Szabad memória
1.38 MB
Teljes memória
1.58 MB
de felraktam eg-két képet meg csengöhangot és ez lett belöle:
ekkor a hangrögzítővel lehetett 12 percet felvenni
Szabad memória
1.62MB
Teljes memória
1.58MB
gondolkozom lehet hogy elcsesztem valamit de mondom nem baj
utána megint felraktam 2 csengöhangot meg 1 képet
ezután megint nagy változás lett belöle:
Szabad memória
0.10 MB
Teljes memória
1.58MB
és még mindig lehetett 12 perc felvétel a hangrögzítöben!!
ez mitöl van??
|
kedd feb. 22, 2005 20:08 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
peterbrown írta: Sziasztok!
Úgy döntöttem - fájó szívvel - megválok S55-ösömtől, kérlek ne kövezzetek meg érte, de átpártoltam egy Symbian-os telóra.
Ne viccelj mán! Gratula hozzá! Ez a telefonok sorsa. IMHO még néhány topicban úgyis összefutunk...
|
kedd feb. 22, 2005 19:44 |
|
|
peterbrown
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: tartózkodom
|
Sziasztok!
Úgy döntöttem - fájó szívvel - megválok S55-ösömtől, kérlek ne kövezzetek meg érte, de átpártoltam egy Symbian-os telóra.
Ez néhány hete következett be, így már egy ideje csak mint külső szemlélő olvasgatom a topic-ot. Még emlékszem nem is olyan régen milyen lelkesedéssel vetettük bele magunkat a patch-ek felpakolgatásába, és nagyon köszönöm Bronz és a többieknek a sok hasznos ötletet, tanácsot és egyebeket. Először gondolkoztam, hogy megtartsam párhuzamosan ezt a remek kis készüléket is, végül azonban mégis az eladása mellett döntöttem...
Ezért ha valakit érdekel, eladó egy 2003.májusában vásárolt, nagyon jó állapotú S55 - pár hónapos előlappal és gombsorral (gariban kicseréltettem), sok tartozékkal (kamera, CD, adatkábel, szervizkábel), az írjon.
Ára: 17.000 Ft.
Üdv: peti
|
kedd feb. 22, 2005 16:15 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Kispósi írta: Na meg még az lenne a kérdésem hogy most hogy JIM megcsnálta a hingary.bin-t mit kell megcsinálni? Mármint melyik pontot? Idézet: 1. Fullbackup illetve a fileok lementése a Flexmem-ből 2. Fullbackup után a Language Editor-ral ki kell szedni a nyelvi cumókat--> lng file. 3. Lng file-ból ki kell törölni a magyar kivételével az összes nyelv cumóját, majd az AllLangs 6-ot 1-re írni az lng file elején. 4. Ezek után Language Editor-ral összeállítani az lng fileból egy bin-t ismét. 5. A kapott bin-ből kivágni a B00000 offsettől 65536 byte méretű darabot, de arra nagyon kell figyelni, hogy ahol már nincs adat a kivágott darab vége fele, azt FF értékekkel kell feltölteni a végéig.
6. V_klayel megnyitni kivágott és feltöltött új bin file-t és beégetni a B00000 offsettől 10000 méret hosszban. 7. flexmem növelő pecs beégetés 8. teló bekapcs, vár míg formázza az új flexmem-et, és közben imádkozni, hogy jó legyen minden! 9. Fileok visszamásolása a flexmembe
Srácok már a 7 es pontbani flexmem növelö pecset honnan szedjem le mert a 6 os pontot már megcsináltam de nem változott semmi a memórián de a nyelvek azok eltüntek!
szóval kellen nekem a 7-es ponthoz való cucc!!
lécci valaki dobja már ide vagy a Mailemre!!
|
hétf. feb. 21, 2005 23:30 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
amikor egy-két pecset akarok felrani akkor ez mi lenne??
ez baj hogyha az igenre kattintok??
És ez a pecs 20as SW re készült és a telefonon is 20 as SW van!
Error at adress 0x0B4B3A:
Data in phone memory: 0F, old data in patch: FF, New data in patch: FF.
WARNING!!!
The old data 176 from 180 blocks of patch is not found in flash.
May be the similar patch has been applied or you have a wrong version of flash.
Do you want to apply the patch anyway?
YES - to write new data anyway, but before this a repair patch will be saved. Later you can load it and UNDO all changes, made by applying of current patch, to original (not to old data from current patch).
DO NOT USE CURRENT PATCH FOR UNDO IN THIS CASE!!!!
NO - to cancel apply patch.
|
hétf. feb. 21, 2005 20:52 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
.:Jeff:. írta: Adatkábel van, kamera nincs (mondjuk nekem nem is kell), ja és lealkudtam 19-re Asszem beleugrok, ez a K700i egyre inkább f.e.l.b.a.s.z!
csere S55 re?
|
hétf. feb. 21, 2005 17:18 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
Syraly írta: ssppiikkee írta: hi felraktam egy peccset sw 20 hoz való müködik is de olyan hogy százalékban írja ki a akkut de a képernyő közepén van egy szárnyas szív !! azt nem lehetne esetleg valahogyan eltüntentni?? Hali! szerintem nem raktal fel minden osszetevot a patch-hez, es igy nem lett kicserelve egy szukseges ikon.
De felrakódott mert ki is írta hogy OK meg az a kép eddig nem volt ott.
most teremt oda hogy a pecset felraktam
|
hétf. feb. 21, 2005 17:17 |
|
|
Syraly
ezüst tag
|
ssppiikkee írta: hi felraktam egy peccset sw 20 hoz való müködik is de olyan hogy százalékban írja ki a akkut de a képernyő közepén van egy szárnyas szív !! azt nem lehetne esetleg valahogyan eltüntentni??
Hali!
szerintem nem raktal fel minden osszetevot a patch-hez, es igy nem lett kicserelve egy szukseges ikon.
|
hétf. feb. 21, 2005 16:34 |
|
|
ssppiikkee
arany tag
|
hi felraktam egy peccset sw 20 hoz való
müködik is de olyan hogy százalékban írja ki a akkut de a képernyő közepén van egy szárnyas szív !!
azt nem lehetne esetleg valahogyan eltüntentni??
|
hétf. feb. 21, 2005 15:39 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Adatkábel van, kamera nincs (mondjuk nekem nem is kell), ja és lealkudtam 19-re
Asszem beleugrok, ez a K700i egyre inkább f.e.l.b.a.s.z!
|
hétf. feb. 21, 2005 10:31 |
|
|
Syraly
ezüst tag
|
Dogoljon meg aki a magyar T9-et csinalta ehhez a telefonhoz!!!
Pl be akarom irni pulover, erre egyetlen ertelmes magyar szot jelenit meg : sukotep .
Nah ilyenkor tudnam foldhozvagni ezt a ....
De az a szornyu, hogy minden 10. 20. szora ilyen jon be, mindez 20-as szoftver verzional.
Van erre valami megoldas?
persze ezon kivul, hogy inkabb telefonaljak.
|
hétf. feb. 21, 2005 10:11 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Jazzkifli: Na jó, de azért ez mégis egy zsír új teló, amit meg itt lehet kapni az legjobb esetben is egy éves elmúlt. Szerintem reális érte az ár, főleg annak aki jóállapotú S55-re vadászik.
Guni
|
hétf. feb. 21, 2005 3:34 |
|
|
tangerine
ezüst tag
|
BrTH írta: a flexmem bővítés lehet 91-es softtal is?
Igen, csak arra figyelj, hogy a 91-hez való patch-csel kell csinálni.
|
vas. feb. 20, 2005 22:53 |
|
|
jazzkifli
platina tag
|
.:Jeff:. írta: Legutoljára 2 éve néztem (és írtam) ebbe a fórumba Írásom lényege, hogy szerintetek mennyit ér most egy teljesen új, 12 hó Siemens garis S55, német nyelvvel (bár gondolom ez nem probléma)? Történt ugyanis, hogy egyik német barátom ezzel hosszabbította meg a kinti előfizetését (egy rakat lebeszélhető egységet adtak neki hozzá), viszont nagyon nem jön be neki a telefon. Én pedig a K700i cseréjén gondolkodom... Namost ő 20E Ft.-ot szeretne érte... Vélemény?
Ha van hozzá kamera és adatkábel, valamint egy kisebb balek akkor reális az ár Egyébként meg 17-18k körül sztem.
|
vas. feb. 20, 2005 16:57 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Legutoljára 2 éve néztem (és írtam) ebbe a fórumba
Írásom lényege, hogy szerintetek mennyit ér most egy teljesen új, 12 hó Siemens garis S55, német nyelvvel (bár gondolom ez nem probléma)?
Történt ugyanis, hogy egyik német barátom ezzel hosszabbította meg a kinti előfizetését (egy rakat lebeszélhető egységet adtak neki hozzá), viszont nagyon nem jön be neki a telefon. Én pedig a K700i cseréjén gondolkodom...
Namost ő 20E Ft.-ot szeretne érte...
Vélemény?
|
vas. feb. 20, 2005 14:35 |
|
|
BrTH
arany tag
|
a flexmem bővítés lehet 91-es softtal is?
|
vas. feb. 20, 2005 7:35 |
|
|