Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 22:24

Hozzászólás a témához  [ 2576 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  Következő
Siemens CX65 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fody írta:
Bocs, ha már volt ilyen kérdés, olvasok szorgosan, de hát ugye türelmetlen a friss CX65 tulaj, no. Szóval: ha a default mappát egy CXT65-ön átírom az eredeti defaultra, az ugye nem gond, de mi van ha én egyik témához sem akarok be-kikapcsolási hangot. ha azokat letörlöm akkor az OKÉ? Sőt! Meg lehet e csinálni, hogy az egyik kedvenc témám elemeit pakolom be a defaultba, persze a fileneveket illesztve, így az lenne az alap? Persze hangok nélkül. Kicsit lehet, hogy érthetetlen, vagy zagyva voltam, de hátha tudjátok dekódolni! A segítségeteket előre is THX. Üdv.

Téma szerkesztő program: http://cx65.dox.hu/file/SiemensCustomiz ... ls_1_1.exe

ORCA írta:
A T-mobile-hoz bevittem a telómat, hogy kéne egy szoft frissítés, azt mondta a fickó, hogy mindent mentsek le a telóról, mert teljesen új szoftot rak fel. Inkább hagytam a dolgot. A C55-ömhöz úgy ment (házilag) a frissítés, hogy minden maradt a helyén. Most akkor mi a szitu?

Válasz:
Nekem 25-öst tettek fel, de tényleg teljesen kiürítették a telót. Előtte mindent el kell menteni pl MPM-el, habár a visszatöltés nem volt 100%-os
Pl. Címjegyzék születésnapok 00-24 órás időtartamra tette, ill jegyzetek elvesztek

Az adatok abban az esetben tödlődnek ha FFS-t is újabbat raknak fel (filerendszer). Egyébként ha valaki a gyári hangokat képeket ikonokat akarja az felrak egy ilyen FFS-t és minden az eredeti. Ha csak fimrware-t frissítenek akkor nem vesznek el a tárolt adatok.

gasztonmartini írta:
Sziasztok!Ide irom a mondokamat,zimensz-zimensz:-)A kartyat 3100-ba atrakva,CWT70-bol,az erniwap 3 hettel ezelott (feb.04)helyett a feb 22.-i frissites jott le.Kartya vissza a 70-esbe.ES MEGINT A FEB 08.-I ALLAPOT VIRIT A TELEFONON!!(A cache-t uritettem elotte.)Tudja vaki az LI.korzet szamat?Very Happy.Mi lehet ez.

Hát ebből nem sokat értek :)

Louis Gara írta:
A 41-es fw, és az új trémobilos szoftal kapcsolatban lenne pár észrevételem. Nem tudom melyik érdeme, de mostmár a telefon beszélgetés közben nem irja ki az időt, csak külön menűből lehet, bekapcsolni, és amikor töltök rá valamit akkor csak kibekapcsolás után jeleniti meg, hogy bejövő dolgok, persze enélkül is megtalálja az ember, csak a régi 12-es el ilyen bajaim nem voltak, csak éppen az MPM-el nem kommunikált normálisan, de azt nem gondoltam volna, hogy hasznos és praktikus dolgok kárára válik a frissités, gratula a programozó guruknak..

Nekem semmi gondom a 41-essel, gyorsabb jobb szebb :)

bike írta:
A px65-nek van már 41-es szofthoz való verziója?
Már nagyon szeretném kicsit átalakítani a kicsikét.
Nagyon hiányzik róla például a blacklist Sad .

Még nincs. Az a blacklist mire is jó? Tényleg nem megy a visszaalakítás 25-ös szoftra?

pén. márc. 04, 2005 17:55
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
A px65-nek van már 41-es szofthoz való verziója?
Már nagyon szeretném kicsit átalakítani a kicsikét.
Nagyon hiányzik róla például a blacklist :( .

pén. márc. 04, 2005 6:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen, nem egy Prince of Persia, az biztos :)

kedd márc. 01, 2005 20:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Gondoltam megosztom veletek ezt és ti majd döntötök arról, hogy értékelhető avagy nem.

"Bár az előző játékom itteni publikálása sem kapott egyetlen egy pozitív vagy negatív kritikáju hozzászólást sem. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy közkincsé Smile teszem a nemrég írt programomat, ami Lottosimulator névre hallgat. Nagyon korai állapotban van még a drága, nem egy komoly program, nem rendelkezik grafikai kezelőfelülettel sem. Mindenesetre aki szeretne egy kicsit lottózni, próbálja ki. A program nem a tippek alapján számolja ki a kihúzott számokat, minden teljesen véletlenszerüen zajlik."

Letöltés pediglen itt:
http://www.alvilag.hu/mobilgames/Lottosimulator.jar
Nem rossz, bár hosszú távon kissé egyhangú. :P
Ja és nem kell neki Java 3D :)

kedd márc. 01, 2005 18:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gondoltam megosztom veletek ezt és ti majd döntötök arról, hogy értékelhető avagy nem.

"Bár az előző játékom itteni publikálása sem kapott egyetlen egy pozitív vagy negatív kritikáju hozzászólást sem. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy közkincsé Smile teszem a nemrég írt programomat, ami Lottosimulator névre hallgat. Nagyon korai állapotban van még a drága, nem egy komoly program, nem rendelkezik grafikai kezelőfelülettel sem. Mindenesetre aki szeretne egy kicsit lottózni, próbálja ki. A program nem a tippek alapján számolja ki a kihúzott számokat, minden teljesen véletlenszerüen zajlik."

Letöltés pediglen itt:
http://www.alvilag.hu/mobilgames/Lottosimulator.jar

Ja és nem kell neki Java 3D :)

hétf. feb. 28, 2005 20:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vodafone-os telefon 1321 ikonját/képét cseréli ki a patch csomag a sima cx65-ével. Ez a 41-es verzióra vonatkozik, az akku és térerő képei maradtak. Egy két pixelhibás (rózsaszín pixelek) kép van benne, azt javítani kéne.

http://cx65.dox.hu/file/1321ikon.zip

A java3D nekem is megy 41-esen.

hétf. feb. 28, 2005 18:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Louis Gara írta:
jazzkifli írta:
Louis Gara írta:
beszélgetés közben nem irja ki az időt

Főmenü :arrow: Hívásnapló :arrow: Idő/Tarifa :arrow: Tarifa beáll. :arrow: Autom. kijelzés
Oda tegyél egy pipát.

Köszönöm szépen!!! Esetleg a java3dvel kapcsolatban valalmi infó, hogy miért nem fut?

Lehet, hogy rossz helyről töltötted le. Nekem a 3drally már a 16-os soft-tal is ment, bár iszonyúan szaggatott, játszhatatlan volt. Ilyen a 25-össel is.

hétf. feb. 28, 2005 14:43
ezüst tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Louis Gara írta:

Főmenü :arrow: Hívásnapló :arrow: Idő/Tarifa :arrow: Tarifa beáll. :arrow: Autom. kijelzés
Oda tegyél egy pipát.

Köszönöm szépen!!! Esetleg a java3dvel kapcsolatban valalmi infó, hogy miért nem fut?

hétf. feb. 28, 2005 13:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
strar írta:
Hali! a http://cx65.dox.hu/-n lévő firmware-ek közül melyik jó CXT65-re?

A sima cx65-ös.

vas. feb. 27, 2005 23:03
vas-tag

Hozzászólás 
Hali! a http://cx65.dox.hu/-n lévő firmware-ek közül melyik jó CXT65-re?

vas. feb. 27, 2005 16:02
platina tag

Hozzászólás 
Louis Gara írta:

Oda tegyél egy pipát.

vas. feb. 27, 2005 15:07
ezüst tag

Hozzászólás 
A 41-es fw, és az új trémobilos szoftal kapcsolatban lenne pár észrevételem. Nem tudom melyik érdeme, de mostmár a telefon beszélgetés közben nem irja ki az időt, csak külön menűből lehet, bekapcsolni, és amikor töltök rá valamit akkor csak kibekapcsolás után jeleniti meg, hogy bejövő dolgok, persze enélkül is megtalálja az ember, csak a régi 12-es el ilyen bajaim nem voltak, csak éppen az MPM-el nem kommunikált normálisan, de azt nem gondoltam volna, hogy hasznos és praktikus dolgok kárára válik a frissités, gratula a programozó guruknak.. :evil:

vas. feb. 27, 2005 14:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Na megoldódott az egyik problémám a readmaniac-al kapcsolatban, az 41-eshez a 2.1-es kell, de a java3d még mindig nem müködik, legalább is a 3drally nem fut, viszont a readmaniac oldalán van egy csomó link más olvasó programra...
Az az igazság, hogy nem is olyan rossz ez a telefon, én meg következetes vagyok. :? (tettem az akufedél alá egy kis pzst...hometuning)

pén. feb. 25, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Ide irom a mondokamat,zimensz-zimensz:-)A kartyat 3100-ba atrakva,CWT70-bol,az erniwap 3 hettel ezelott (feb.04)helyett a feb 22.-i frissites jott le.Kartya vissza a 70-esbe.ES MEGINT A FEB 08.-I ALLAPOT VIRIT A TELEFONON!!(A cache-t uritettem elotte.)Tudja vaki az LI.korzet szamat?:-D.Mi lehet ez.

pén. feb. 25, 2005 17:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Szétfeszít az ideg…12 fw telóm volt minden jól ment rajta, nem fagyott, majdnem mindig azt csinálta amit szerettem volna, csak a mpm-el nem ment infrán, gondoltam elviszem simensékhez, hogy frissitség a szoftot, meg mindent, meg is tették 41-es van rajta, hazahozom, nyomnám vissza rá a dolgokat, de a Readmaniac mikor elinditom azt irja ki: java.lang.ArrayINDEXOUTOFBoundsExceptionnull…és nem megy a progi, ami elég nagy érvágás nekem, mert kb ez volt az az összes java alkalmazás, amit használtam, elég sokszor (már vagy két könyvet kiolvastam). Szóval valaki nem tudná megírni, hogy mi lehet a hiba, mert olyan szinten vagyok, hogy falhozb..m telót, mert fagyogat is a kis szemétje, ezen kívül pedig java3d is felejtő. Ráadásul igen idegesit, hogy lötyög az akufedő…amennyire szerettem ezt a telefont, most legalább annyira nem. Előre is köszönöm

pén. feb. 25, 2005 17:16
vas-tag

Hozzászólás 
3) A T-mobile-hoz bevittem a telómat, hogy kéne egy szoft frissítés, azt mondta a fickó, hogy mindent mentsek le a telóról, mert teljesen új szoftot rak fel. Inkább hagytam a dolgot. A C55-ömhöz úgy ment (házilag) a frissítés, hogy minden maradt a helyén. Most akkor mi a szitu?

Válasz:
Nekem 25-öst tettek fel, de tényleg teljesen kiürítették a telót. Előtte mindent el kell menteni pl MPM-el, habár a visszatöltés nem volt 100%-os
Pl. Címjegyzék születésnapok 00-24 órás időtartamra tette, ill jegyzetek elvesztek

csüt. feb. 24, 2005 10:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm szépen Guni a gyors választ. Már csak annyit a témával kapcsolatban, hogy Bubamester az oldalán azt írja, hogy a default mappát csak 1szer lehet átírni. Én értettem félre valamit, vagy ez tényleg így van? ( Másodszor már egyenként sem engedi felülírni a file-okat???) Nekem ez egy kicsit fura, mert ugye a flexmenu pl. ugyanabban a config mappában figyel, azt meg már vagy ötször is megbuheráltam, és minden OK. Nos?

csüt. feb. 24, 2005 8:15
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Fody: Igen ez így elvileg működni fog, bár ha új témát töltesz fel, akkor ettől függetlenül annyka a hangjai fognak szólni, amíg ki nem törlöd azokat is.

njack: Jónak kell lenni, bár én már egy kicsit félek bármelyik kábelre ezt mondani...

Ugyi: Miért hol van v43?

Guni

Itt: http://siemens4all.tk

csüt. feb. 24, 2005 6:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fody: Igen ez így elvileg működni fog, bár ha új témát töltesz fel, akkor ettől függetlenül annyka a hangjai fognak szólni, amíg ki nem törlöd azokat is.

njack: Jónak kell lenni, bár én már egy kicsit félek bármelyik kábelre ezt mondani...

Ugyi: Miért hol van v43?

Guni

csüt. feb. 24, 2005 2:58
arany tag

Hozzászólás 
v43-ból nincs még magyar?

szer. feb. 23, 2005 20:27
arany tag

Hozzászólás 
Az én nem sokkal korábbi kérdéseimre tud valaki válaszolni...? Thanx

szer. feb. 23, 2005 14:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Az előbbit úgy gondoltam , hogy a hangokat még a defaultból is kitörölni, hogy attól még megy e a telefon.

szer. feb. 23, 2005 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, ha már volt ilyen kérdés, olvasok szorgosan, de hát ugye türelmetlen a friss CX65 tulaj, no. Szóval: ha a default mappát egy CXT65-ön átírom az eredeti defaultra, az ugye nem gond, de mi van ha én egyik témához sem akarok be-kikapcsolási hangot. ha azokat letörlöm akkor az OKÉ? Sőt! Meg lehet e csinálni, hogy az egyik kedvenc témám elemeit pakolom be a defaultba, persze a fileneveket illesztve, így az lenne az alap? Persze hangok nélkül. Kicsit lehet, hogy érthetetlen, vagy zagyva voltam, de hátha tudjátok dekódolni! A segítségeteket előre is THX. Üdv.

szer. feb. 23, 2005 14:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Gsnake írta:
Az opendisk tool fenn van az általad említett honlapon... csak a használata után fogod látni a config könyvtárat...

Olvasni arany...

Igen megtaláltam..köszi

kedd feb. 22, 2005 19:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Neeem. Most a 41-esnél megállunk egy kicsit :)

kedd feb. 22, 2005 19:29
arany tag

Hozzászólás 
Itt vannak új SWUPok:
http://siemens4all.tk

Itt találtok SMS animációkat + egyebeket: :D
http://forum.siemens-club.ru/viewtopic. ... 443&page=0

kedd feb. 22, 2005 17:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Nekem is mondták anno az SL55-nél, de nem törölt ki semmit, ha jól emlékszem (lényegest biztos nem). Ez inkább biztosítás, ha valami beütne. Ha jól megy a frissítés maradnak az adatok.

hétf. feb. 21, 2005 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Lenne pár kérdésem. Ne haragudjon senki, ha esetleg már volt róla szó, de nincs időm meg türelmem az egész fórumot elolvasni... :wink:

1)A következő Speedshop-os adatkábel M65 flash-elésre és adatkommunikációra jó? Csakmert a felsorolásból az M65 + S65 hiányzik, de nem hiszem, hogy ahhoz másik kábel kellene...

Cikkszám: 1978 Kommunikációs kábel, Siemens A55,A62,A60,A65,C55,C60,C62,C65,CF62,CT65,CV65,CX65,CXT65,CXV65,M55,MC60,S55,SL55,SF65,SK65,SL65, adatkábel GPRS (RS-232) (internet és szoftverfrissítés funkciókra) (utángyártott termék)

Nettó ár:
1 592 Ft Mindkét üzletünkben van raktáron
AKCIÓ! Er. listaár: br. 2.990Ft. Adatátvitel és szoftverfrissítés funkciókra használható.
Bruttó ár:
1 990 Ft

2) Mintha még régebben, a fórum eleján olvastam volna valami olyasmit, hogy a C55-ömhöz való utángyártott adatkábelt lehet a 65-ös szériával működtetni, csak kell hozzá valami progi. Ez nem biztos, csak lehet rosszul emlékszem. Ha tényleg van ilyen, írjátok meg...

3) A T-mobile-hoz bevittem a telómat, hogy kéne egy szoft frissítés, azt mondta a fickó, hogy mindent mentsek le a telóról, mert teljesen új szoftot rak fel. Inkább hagytam a dolgot. A C55-ömhöz úgy ment (házilag) a frissítés, hogy minden maradt a helyén. Most akkor mi a szitu?

Előre is kösz..., Még lehet lesznek kérdéseim... :wink:

hétf. feb. 21, 2005 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Ha be vannak pipálva, akkor bekapcsolt telóval kell indítani. Ha a pipákat kiszedted, akkor kikapcsolt teló kell és nyomkodni a piros gombot a boot-oláshoz. Egyébként én azért vigyáznék a dabsol által javasolt módszerrel, mert azt egyelőre csak update-tel próbáltuk és ugye a winswup jobban belenyúl a sw-be, lehet hogy kevésbé fogja értékelni, ha flash közben csak úgy egyszerűen lehúzod a kábelről...

Guni

Szerintem amíg a bootcore nem sérül addig azt csinálsz a telefonnal amit akarsz :) Múltkor fubu-t írtam vissza és közben lefagyott a gép. V-klayjel mindig működik a fubu írás. De én mindig mondom, hogy csak saját felelősségre :)

hétf. feb. 21, 2005 14:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha be vannak pipálva, akkor bekapcsolt telóval kell indítani. Ha a pipákat kiszedted, akkor kikapcsolt teló kell és nyomkodni a piros gombot a boot-oláshoz. Egyébként én azért vigyáznék a dabsol által javasolt módszerrel, mert azt egyelőre csak update-tel próbáltuk és ugye a winswup jobban belenyúl a sw-be, lehet hogy kevésbé fogja értékelni, ha flash közben csak úgy egyszerűen lehúzod a kábelről...

Guni

hétf. feb. 21, 2005 14:08
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
A downgradet úgy kell csinálni, hogy elindítod ugyanazt a fw, tehát a 41-est, majd pár %-nál bezárod a programot. Elméletileg így engednie kell korábbi felrakását is.

A 41-es az SWUP-os és nem igazán igazodok ki rajta. mit kell kipipálni és mit nem? Nekem mindegyre azt írja hogy nem tudja megpingelni a telót. :roll:

vas. feb. 20, 2005 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Trabi TM írta:
A downgrade-t meg vagy engedi, vagy nem, próbáld ki :)

Nem engedi. Mit lehet csinálni?

A downgradet úgy kell csinálni, hogy elindítod ugyanazt a fw, tehát a 41-est, majd pár %-nál bezárod a programot. Elméletileg így engednie kell korábbi felrakását is.

Na nem ad nekem senki cx65 fw41 képgyűjteményt? Nem nehéz spc-vel megcsinálni...

vas. feb. 20, 2005 13:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
jazzkifli írta:

Próbáld meg úgy, hogy hagyja ki a Pre-check-et...

Ha úgysem, akkor csak SST-vel, és egy 25-ösről lementett fubu-val fog menni maximum.

vas. feb. 20, 2005 13:02
platina tag

Hozzászólás 
Szics írta:
Azt mondja meg nekem valaki, hogy lehet legyerélni a meenüt, de nem gyáriakra, hanem azokra amiket itt lehet letölteni...?Vagyis mit kell tennem egész pontosan.Szóval, ha nem a cx-es meg a S65-ös menüt akarom felrakni, hanem mást?!

Dabsol aláírásában ott a megoldás: http://cx65.dox.hu

vas. feb. 20, 2005 12:33
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

vas. feb. 20, 2005 12:32
vas-tag

Hozzászólás 
Azt mondja meg nekem valaki, hogy lehet legyerélni a meenüt, de nem gyáriakra, hanem azokra amiket itt lehet letölteni...?Vagyis mit kell tennem egész pontosan.Szóval, ha nem a cx-es meg a S65-ös menüt akarom felrakni, hanem mást?!

vas. feb. 20, 2005 11:55
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Igen az a 25-ös, 41-est meg innen szedhetsz: http://siemens-swup.atw.hu :wink:

Köszi, megpróbálom :!:

vas. feb. 20, 2005 11:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Ezt töltöttem le: "S6V_250400.xbz_update.exe"
Ez lenne a 25-ös?

Igen az a 25-ös, 41-est meg innen szedhetsz: http://siemens-swup.atw.hu :wink:

vas. feb. 20, 2005 10:26
arany tag

Hozzászólás 
Javaslatokat szeretnék kérni, van 30000ft-om amit mobilra szeretnék elkölteni! Vegyek egy cx65,cx70-t vagy egyéb telefont, vagy várjak még amíg lemennek az árak, várjam az új telefonokat? Ti melyiket javasoljátok? Indokot is kérnék!

vas. feb. 20, 2005 9:41
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Hát abból a javapatchből van vagy 3 féle, de szerintem nézd meg a szoftver verziót, mert 41-esre úgy tudom nem tudod ráereszteni. Tedd vissza a 25-öst vagy 16-ost és úgy próbáld.

Most már biztos az agyadra megyek, de megkérdem:
Hogyan tudok downgradelni (kell hozzá vmi trükk?)és honnan tudom leszedni a 16-os vagy a 25-ös SW-t?
Ezt töltöttem le: "S6V_250400.xbz_update.exe"
Ez lenne a 25-ös? Ha felment és müxik a V-Klay-el akkor vissza tudom tenni a 41-est? Honnan szedek 41-est?
Jó kérdéseim vannak :?

szomb. feb. 19, 2005 22:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Dabsol írta:
A dca-k adatkábelek, patchelésre az 1979es jó, jónak kell lennie.

V-Klay 3.2, S65 (Chaos BootPatch): piros gombot megnyomva dolgozik kicsit és ezt írja ki:
Kód:
A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot Chaoskey2.bin

Ugyanezt produkálja S65 (Password boot) esetén is.
Olvastam vhol hogy le kéne futtatni egy java-s alkalmazást és akkor lehet mókolni a telóval, de érvénytelen alkalmazást ír ki. :?
Mit lehet tenni hogy tudjam használni a v-klayt?

Hát abból a javapatchből van vagy 3 féle, de szerintem nézd meg a szoftver verziót, mert 41-esre úgy tudom nem tudod ráereszteni. Tedd vissza a 25-öst vagy 16-ost és úgy próbáld.

szomb. feb. 19, 2005 20:41
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:

V-Klay 3.2, S65 (Chaos BootPatch): piros gombot megnyomva dolgozik kicsit és ezt írja ki:
Kód:
A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot Chaoskey2.bin

Ugyanezt produkálja S65 (Password boot) esetén is.
Olvastam vhol hogy le kéne futtatni egy java-s alkalmazást és akkor lehet mókolni a telóval, de érvénytelen alkalmazást ír ki. :?
Mit lehet tenni hogy tudjam használni a v-klayt?

szomb. feb. 19, 2005 17:58
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:

Köszi, ha hazaértem kipróbálom!

szomb. feb. 19, 2005 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Az opendisk tool fenn van az általad említett honlapon... csak a használata után fogod látni a config könyvtárat...

Olvasni arany...

szomb. feb. 19, 2005 12:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Olvastam Dabsol oldalán hogy le lehet cserélni az sms küldő animációt.Merre találom ezeket?

opendisk tool
- config/default könyvtár

Bocs ha láma a kérdés de én még csak most ismerkedem ezekkel :oops:

szomb. feb. 19, 2005 11:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Dash írta:
Valaki tud belinkelni egy videót, hogy miet csinál?Nem akadozik az a 12fps? Képeket jót csinál?

Video: akadozik.
Fotó: képminõség kb mint a "sexi" siemensé. Az 1-1,5 évvel öregebb ST55 képminõsége ezerrel jobb.

Ez nagyjából semmire sem használható, de aki fényképezni akar az vegyen fényképezõgépet.

szomb. feb. 19, 2005 8:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van egy C65-öm!!!

Saját hülyeségem miatt a 9-es lábára 12V került, ezek után a SIM foglalat fölötti és melleti BGA(szerintem flash nem ismerem a Siemens hardwert ) saját aksitól szörnyen melegszik!!!

Nem tudja valaki pontosan milyen alkatrész ez??? Be lehet valahol szerezni???
Ha ez flash, csere után, ha van mentésem helyre lehet tenni???

Tud valaki segíteni a javításába???

Segitségeteket előre is köszönöm!!!
Üdv.: sgeri

szomb. feb. 19, 2005 0:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki akinek még esetleg az eredeti vodalive gomb van a jobb soft gombon megmondaná a direct sofkeyben mi a neve ?
Köszi!

pén. feb. 18, 2005 22:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mivel lehet fullflash-t menteni amit az SPC3 megeszik???

pén. feb. 18, 2005 21:58
arany tag

Hozzászólás 
t-mobilosoknak megy a patch, flash, képeket videókat lécci!

pén. feb. 18, 2005 20:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2576 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 52  Következő