Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 05, 2025 22:06

Hozzászólás a témához  [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 98  Következő
A Nokia bejelentette 6230 mobiltelefonját 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem is varnam el Toled hogy teleirkald a telt. Az viszont jol hangzik amit irtal. Az a baj a tesztekkel hogy nehol kulombozo adatokat irnak (mobilarena es telefonguru-6230 videomasolas a pc-re)
KOSZ. Azert meg informalodok mert felakasztanam magam ha megvennem es nem birnek 1000 szamot belenyomni a nevjegyzekbe.
robi

vas. márc. 13, 2005 23:40
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet: Ha mindegyik nevhez beirod az osszes adatot akkor is lehet 1000 bejegyzest tarolni?? Nekem ez lenne a legfontosabb a telefonba. Mert ha nem akkor lehet hogy atpartolok a nokia 6600-ra vagy egy motorola mpx220-ra.
robi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bedecam vas. márc. 13, 2005 23:35-kor.

vas. márc. 13, 2005 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Igazán nem olvastam még semmi whatsnew-t róla...

Egyelőre nem látok én sem különbséget...

vas. márc. 13, 2005 20:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Van már valakinek tapasztalata a v5.35-ről?

Eddig talán ha 2-3 embernek tettem csak fel.
Igazán nem olvastam még semmi whatsnew-t róla...

vas. márc. 13, 2005 19:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Erdekelene, hogy a 6230-ba egy nev ala mennyi telefonszamot es adatot lehet beirni? Van e lehetoseg szuletesnap beirasahoz ugy, hogy az automatikusan a naptarban is bejegyezze? Gyanitom hogy ha minden mezot kitoltok akkor csak kb 300-330 bejegyzest birok tarolni. Ha lehet ne leirasokra hivatkozzatok hanem olyanok irjanak akiknek van ilyen teljuk es hasznaljak. Elore is koszonom.
robi

vas. márc. 13, 2005 18:14
arany tag

Tartózkodási hely: Flare>CMD200>C25>7110 >SL45>6510>T68 >6230>3230>W800>W810
Hozzászólás 
Telefanni írta:
Mp3 csingilingi:
Vodka live sw 4.28 majd 4.44, gyari 32 mega kari nyari uzem, sehogy nem csipi karesz empeharmat. Non plusz vim /vagy ultra?/: akar 11 ker akar duplaja.

Milyen hulye vagy te Telefanni :lol:

szomb. márc. 12, 2005 17:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van már valakinek tapasztalata a v5.35-ről?

pén. márc. 11, 2005 19:32
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
Skynet, ha mar nekem jutott dicsdicsbacsi szerepe: ritka szep vonas ha valaki birja a kritikat, ugyhogy DICSDICS ! ;-)

Kariolvaso gond (igaz, 512es kari):
nekem 2 7be tellett amig ragyuttem: a kariolvasom csak 128 megaig lat. Ja! ...

Mp3 csingilingi:
Vodka live sw 4.28 majd 4.44, gyari 32 mega kari nyari uzem, sehogy nem csipi karesz empeharmat. Non plusz vim /vagy ultra?/: akar 11 ker akar duplaja.

pén. márc. 11, 2005 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mintha erről is lett volna már szó!
Jelszavas védelem... Vagy valami ilyesmi... :?

pén. márc. 11, 2005 11:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Telefanni írta:
skynet írta:
N6230 írta:
Hi All!

Volt már itt a topicon vita egyebek, de itt a tuti:

N6230i

van nokia 6230i topic is, ahol már leírták ezt, csöppet lemaradtál :)

Részemről nem bánom, hogy egy fél másodperces hsz erejéig belinkelted 6230i-t, nem dőlt össze tőle phpbbbarátunk.

Arról a topicról kb. fél éve leszoktam, amikor ezerrel menta vaker hogy ez csak kamu, meg nem lesz belőle semmi. Valszeg ugyanazok voltak ott és akkor is az "erős hangok", akik most ügyesen jelezték Neked, hogy jajdebutivagy.

Szóval köszi.

Köszönöm a becsületem megmentését :)

Más:
Gépbe épített kártyaolvasóval akarok felmásolni a gyári mem kártyára kb 10 háttérképet. Kb. az ötödiknél azt írja, hogy nem éri el a file-t, de utána a mem kártyát sem tudja megnyitni a gép.
Valami 5let, hogy mi lehet a bibi? Köszi.

csüt. márc. 10, 2005 13:56
Moderátor

Hozzászólás 
Mpityu írta:
Aham... csak az enyém garis, és még mivel "rossz" nem akarom függetlenné teteni... :-)
:oops:

Vagyunk páran, akik le tudjuk menteni a lock területét és baj esetén vissza lehet rakni észrevétlenül az eredeti állapotot, nincs ember, aki észrevegye, hogy látott idegen kártyát a drága.

kedd márc. 08, 2005 22:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Aham... csak az enyém garis, és még mivel "rossz" nem akarom függetlenné teteni... :-)
:oops:

kedd márc. 08, 2005 21:31
Moderátor

Hozzászólás 
Mpityu írta:
Hali!

Sajna nem ez a helyzet... Nekem amikor nem csörög, vagy furcsán, és gyorsan lerakom, belépek a galériába, akkor jön a duma, hogy az eszköz nem áll készen.. és ezt írta már a saját!!! memóriájára is, nem csak a mem kártyára. A gyári 32M kártya van benne ... (igaz egy darab nokia felirat nincs rajta, viszont egy "made in taiwan" igen.. :-) )

Nem tudom, mitől lehet ez, ha nem SW bug. Viszont! Akkor leírom, hogy mire gondolok. Amikor nekem ezt elkezdte, akkor vezette be a pannon a "mobil szélessáv" c. szolgáltatását, amihez a bázisállomásokat sorra készíti fel. Itt nálunk ezt korán tették meg. Csinálja is 90% valószínűséggel. A melóhelyemen (XI. kerület) még Soha! sem csinálta.. nem is tudom előcsalni. Ezért mondom, hogy hálózatfüggő. Más különbség ugyanis NINCS! hacsak nem a hőmérséklet. Arra gondolok, hogy telefon nem tud mit kezdeni a vátozásokkal, és nem marad elég proc idő, vagy mit tudom én, nem én írtam az sw-t.. (lehet, hogy sajna..) de én más magarázatot nem tudok elképzelni. Nálam mindig csinálja itthon, melóhelyen soha, nokia szervizben soha, Lágymányosi hídon csinálta már, hidegben... meg még sok helyen...

Ezért gyűjtök adatokat, hogy beigazoljam, vagy megcáfoljam az elméletemet...

De minden más 5letet szívesen fogadok. A nem elég gyors a mem kártya elmélettel az a bibi, ha tudok rá fényképezni a fényképezőgéppel, vagy videót rögzíteni 640*480-ban, akkor nehogy már a tetves mp3, 128k mono-nak ne legyen elég gyors. SW hiba elfogadható lenne, ha MINDIG csinálná. De hogy egyszer csak elkezdi, és aztán nem megy... megy helyhez kötött a hiba...

Ha a kártyára kellene várni, akkor részemről ne csörögjön mondjuk pár ms ideig... :-) többet úgysem kell várni a mem kártyára

Üdv:mpityu

Erről meggyőződni úgy lehet, ha egy másik hálózat kártyájával nem csinálja.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd márc. 08, 2005 22:51-kor.

kedd márc. 08, 2005 19:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Sajna nem ez a helyzet... Nekem amikor nem csörög, vagy furcsán, és gyorsan lerakom, belépek a galériába, akkor jön a duma, hogy az eszköz nem áll készen.. és ezt írta már a saját!!! memóriájára is, nem csak a mem kártyára. A gyári 32M kártya van benne ... (igaz egy darab nokia felirat nincs rajta, viszont egy "made in taiwan" igen.. :-) )

Nem tudom, mitől lehet ez, ha nem SW bug. Viszont! Akkor leírom, hogy mire gondolok. Amikor nekem ezt elkezdte, akkor vezette be a pannon a "mobil szélessáv" c. szolgáltatását, amihez a bázisállomásokat sorra készíti fel. Itt nálunk ezt korán tették meg. Csinálja is 90% valószínűséggel. A melóhelyemen (XI. kerület) még Soha! sem csinálta.. nem is tudom előcsalni. Ezért mondom, hogy hálózatfüggő. Más különbség ugyanis NINCS! hacsak nem a hőmérséklet. Arra gondolok, hogy telefon nem tud mit kezdeni a vátozásokkal, és nem marad elég proc idő, vagy mit tudom én, nem én írtam az sw-t.. (lehet, hogy sajna..) de én más magarázatot nem tudok elképzelni. Nálam mindig csinálja itthon, melóhelyen soha, nokia szervizben soha, Lágymányosi hídon csinálta már, hidegben... meg még sok helyen...

Ezért gyűjtök adatokat, hogy beigazoljam, vagy megcáfoljam az elméletemet...

De minden más 5letet szívesen fogadok. A nem elég gyors a mem kártya elmélettel az a bibi, ha tudok rá fényképezni a fényképezőgéppel, vagy videót rögzíteni 640*480-ban, akkor nehogy már a tetves mp3, 128k mono-nak ne legyen elég gyors. SW hiba elfogadható lenne, ha MINDIG csinálná. De hogy egyszer csak elkezdi, és aztán nem megy... megy helyhez kötött a hiba...

Ha a kártyára kellene várni, akkor részemről ne csörögjön mondjuk pár ms ideig... :-) többet úgysem kell várni a mem kártyára

Üdv:mpityu

kedd márc. 08, 2005 18:18
platina tag

Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
Hozzászólás 
skynet írta:
N6230 írta:
Hi All!

N6230i

Részemről nem bánom, hogy egy fél másodperces hsz erejéig belinkelted 6230i-t, nem dőlt össze tőle phpbbbarátunk.

Arról a topicról kb. fél éve leszoktam, amikor ezerrel menta vaker hogy ez csak kamu, meg nem lesz belőle semmi. Valszeg ugyanazok voltak ott és akkor is az "erős hangok", akik most ügyesen jelezték Neked, hogy jajdebutivagy.

Szóval köszi.

kedd márc. 08, 2005 9:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezzel kapcsolatban az én észrevételem:

Szóval szerintem a telcsi kicsit lassan nyitja meg a memoriakártyát. Ezt befolyásolhatja még ha tele van cuccokkal a kártyesz. És triplán ráfejel a problémára, ha esetleg nem 32-es kártya van benne, hanem nagyobb (nekem 256-os volt). Ilyenkor csak annyi történik (szerintem), hogy mivel túl sokáig tartana az MP3 megnyitása, ezért a telcsi az alap csörgést nyomja. Na de létezik olyan amikor még határeset, és épp hogy eléri a kártyán levő MP3-at, ilyenkor képes arra hogy butaságokat csináljon. Pl akad, vagy köhög, stb. Én eleve nem tettem mem-kártyára MP3-at ami csörög! Alapmemoriából minden tökéletesen megy nekem! Mivel annak az elérési ideje nagyon jó!

MPityu: próbáld meg az alapmemóriábol a csengőhangot!

Üdv!

kedd márc. 08, 2005 6:12
ezüst tag

Hozzászólás 
nem akarlak elkeseríteni, de sztem tökmind1, milyen szolgáltatónál használod a telt és épp hol, melyik toronyra csatlakozol. Bár igazad lenne, mert engem is érint a dolog, de csak akkor, HA nem a gyári memkártyán van az mp3, hanem bármilyen nagyobb, 64-128-256-os kártyán..

Nekem is volt,h 2 hétig csörgött az mp3, aztán teljesen váratlanul semmi.
v3.15-ös sw van rajta, nem is tervezem a frissítését, egyenlőre, mert ezt a kellemetlenséget leszámítva semmi bajom vele..

habár.. :) tegnap este egy régi "kocka" nokia töltővel töltöttem a telcsit és csak reggel húztam le.. Bekérte az időt, dátumot:) Soha nem csinált még ilyet, pedig fél éve nálam van a kütyü.

hétf. márc. 07, 2005 22:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nos, én is beállok az mp3 csengőhang bibisek táborába.

Leírom az egész történetet, és gondolom sokan lesznek, akiknek ismerős...

Hajrá:

Minden szép volt, és jó, egészen 1 hónappal ezelőttig, amikor egyszercsak belefagyott a telefon a csörgésbe, mp3 csengőhangba. (novemberben vettem...) Erre mondom, ahh meghülyült.. kikapcs, bekapcs, nem OK, megint csinálja, aztán 1* megjavult. így ment 1 hétig, hogy minden OK. aztán megint, és azóta mindig. De! Utcán nem. Ott OK, melóhelyen is OK, de itthon sajna szinte mindig rossz... Ahh... Érdekes, nem? Mondom elviszem a szervizbe.. Beadom, mondják SW update. 3 óra múlva mehetek. Mentem is. Már a villamoson is rossz volt. Másnap vissza. Elmagyarázom, hogy mi a bibi.

" mp3 csengőhang, nem csörög, vagy akad, vagy nem rezeg, vagy belefagy, és újraindul, vagy halvány a kijelző, és úgy rezeg, mintha a torkát szorítanák. "

nézi, nyomkodja, dehát ez jó felszólítással visszakapom. Mondom, de nem jó... De jó.. és így tovább.. A végén kijelentette a "gyerek" a szervizben, hogy érdekes hiba, mert ők megkapják a hibáket a nokiától, és abban ilyen hiba NINCS! Na ekkor kaptam fel a vizet. Mi az, hogy nincs. Akkor most hülye vagyok? Ha nincs leírva, akkor nem is létezik??? Addig húzódott a dolog, míg megfogalmaztam, amit a hibajegybe írjanak, és elment a nagyszervízbe. Mondván, ha visszajön, felhívnak. nem hívtak fel, viszont bementem érte, ott volt, a gari papiron a hogy SW update, meg alkatrészcsere... Kérdezem, minek SW update, mert a múlt héten csinálták, meg mit cseréltek, stb. Nem kaptam választ... Viszont ki lettem röhögve.

Ezek szerint viszont nem vagyok egyedül... De egy kicsit mélyebre hatoltam a dologban, és segítséget szeretnék kérni tőletek!

Egy lista kellene nekem, hogy kinek milyen 6230-a van, Milyen hálózaton használja, milyen mem. kártya van benne, és milyen SW verzió. Van egy elméletem, aminek megerősítéséhez kellenének az adatok A legjobb az is lenne, ha leírná hol lakik.. Elég egy város, vagy BP esetén egy kerület...

Hangsúlyozom... egy elméletem megerősítéséhez kell... Az enyém bedöglésének az időpontja pont egybeesik egy bizonyos szolgáltató új szolgáltatásának előkészítésével... kíváncsi vagyok

Ha van más 5let, hogy a bibit hogy lehet orvosolni, az is jöhet.. (memória kártya sebesség szerintem mind1, mert többel is próbáltam már...)

Az enyém: 5.26 SW. előtte, amivel ment február elejéig, az a 4.28 volt.

Köszi szépen, előre is...

hétf. márc. 07, 2005 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet írta:
N6230 írta:
Hi All!

N6230i

Jóvanna :) hamarabb járt a kezem, mint a szemem :oops:

csüt. márc. 03, 2005 13:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi All!

N6230i

csüt. márc. 03, 2005 13:13
ezüst tag

Hozzászólás 
hali,

bár nem teljesen friss, de megjelent a jimm 0.3.1 (icq kliens) új verziója, elvileg már van benne 6230-ra timeout beállítás.

* NEW FEATURE: Users of the Nokia 6230 can now set the connection delay in the network menu

http://belnet.dl.sourceforge.net/source ... -0.3.1.zip

Próbáltátok már? Nekem ugyanúgy nem megy, hiába állítom be ezt a timeoutot 2-10 secre.. Ill akkor megy, ha rögtön, miután beadja a szokásos error üzenetet, rányomok a Connectre 1x 2x.

üdv,
kuf

hétf. feb. 28, 2005 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
OK, megvan a megoldás. Okulásképpen megosztom mindenkivel. A gond az volt, hogy eddig magyar zenéket nem nagyon pakoltam fel, és eddig nem jött ki ez a dolog. Tehát: ha playlistet csinálsz, akkor azokat az mp3-akat, amiben dupla hosszú (ő,ű) ékezetes karakter van a filenévben, na azokat nem látta. Rename és kész.

vas. feb. 27, 2005 12:03
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
4.28-as sw van a telefonomom. A gyari mmc kartyan mp3 zenek. hogyan lehetne ezt a zenelejatszoval lejatszani? medialejatszo viszi,de kulon kell inditani minden szamot. a zenelejatszo azt mondja nincsenek zenefajlok.
ha azt mondom neki,hogy lejatszas sorban akkor minden szambol az elso 5 masodpercet jatsza le.
Biztos van ra vmi megoldas, csak en lehetek lama hozza.

vas. feb. 27, 2005 11:23
vas-tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
somi7 írta:
most mi rosszat tettem? :oops: :cry: :?:
csak segiteni akartam....

Akkor próbálj meg a http://nokia6230.hu oldalra lépni. Mert nincs ilyen. És te adtad meg a linket.

bocsika.1kicsit b@mba voltam.... :oops: :oops: :oops:
a helyes link:http://nokia6230.fxp.hu.

még 1*bocsi[/url]

szomb. feb. 26, 2005 20:17
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Dannyboy írta:
Kezdek ám picit bosszús lenni. Vettem ugyanis egy mmc kártyát, futottam 3 kört, míg végre olyan került bele, amit látott is. Most ez a kártya elkezdett ****: beállítottam mp3-at csengőhangnak és egyszerűen nem csörög. Be van kapcsolva a rezgés is, (talán) emiatt néha szakadozva játszotta le a beállított zenét. Viszont azóta rosszabb lett a helyzet, mert néha semmit nem játszik le, csak úgy csörög, mintha néma módban lenne, és ráadásul nem is rezeg, viszont néha csinál olyat, hogy a Nokia tune-t kezdi el játszani, pedig az semelyik hívócsoportnak sincs beállítva. Szoftja 4.44. Tapasztalt már valaki hasonlót?

A kártyádnak lassú az elérési ideje és sokat várna a csengőhang előhozásakor, ezért az alapértelmezett csörög. Ez nem a telcsi baja.

Ez a telcsi hibája. Nekem is ezt csinálta azzal a szofttal.(4.44) :!: Most az 5.26-tal nem csinálja. :o

szomb. feb. 26, 2005 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Kezdek ám picit bosszús lenni. Vettem ugyanis egy mmc kártyát, futottam 3 kört, míg végre olyan került bele, amit látott is. Most ez a kártya elkezdett ****: beállítottam mp3-at csengőhangnak és egyszerűen nem csörög. Be van kapcsolva a rezgés is, (talán) emiatt néha szakadozva játszotta le a beállított zenét. Viszont azóta rosszabb lett a helyzet, mert néha semmit nem játszik le, csak úgy csörög, mintha néma módban lenne, és ráadásul nem is rezeg, viszont néha csinál olyat, hogy a Nokia tune-t kezdi el játszani, pedig az semelyik hívócsoportnak sincs beállítva. Szoftja 4.44. Tapasztalt már valaki hasonlót?

A kártyádnak lassú az elérési ideje és sokat várna a csengőhang előhozásakor, ezért az alapértelmezett csörög. Ez nem a telcsi baja.

szomb. feb. 26, 2005 15:03
arany tag

Hozzászólás 
Köszi.Nekem a legujabb szoft van fent.Most csinálta elöször.

Rian írta:
rage. írta:
Észlelt valaki olyat,hogy kivettem az akksit a telobol,és kivettem a kártyát.Majd nem tudtam bekapcsolni 1orán keresztül.

20 percig nem tudtam bekapcsolni. De csak azért mert 2 percenként próbálgattam. Pihentetsd olyankor 6-7 percre. De lehet h neked nem ez a bug. Elvittem szervizbe olyan dumával, hogy "nemmindíg kspcsol be" a nő nem hitte el:) És kipbélta - csodálkozott. Akkor volt 3.xx-ről 4.28-ra való váltásom. És az új szoft megoldotta. Üdv!

szomb. feb. 26, 2005 11:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
Ha egy kicsit visszaolvasnál akkor láthatnád, hogy ezzel a problémával nem vagy egyedül. Még 5.26 szofttal is csinálja a nem gyári és nagyobb kapacitású MMC-kkel. Nálam és nálad is az lesz a megoldás, hogy a kiválasztott mp3 csengőhangot áthelyezed a telefon memóriájába (pl. zenefájlok mappa).

Bocs, valóban nem olvastam vissza nagyon, mert leragadtam a hangproblémánál. Szubjektív, de nekem megfelel a hangereje a headsetnek, ellenben fogok venni egy ilyen átalakítót.

Köszi a tanácsot, majd megoldom valahogy, mert 4 hívócsoport van, a belső memó meg max. 6Mb. :)

szomb. feb. 26, 2005 10:59
platina tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:

Ha egy kicsit visszaolvasnál akkor láthatnád, hogy ezzel a problémával nem vagy egyedül. Még 5.26 szofttal is csinálja a nem gyári és nagyobb kapacitású MMC-kkel. Nálam és nálad is az lesz a megoldás, hogy a kiválasztott mp3 csengőhangot áthelyezed a telefon memóriájába (pl. zenefájlok mappa).

szomb. feb. 26, 2005 10:24
Hozzászólás 
bocs de senki nem akarja megvenni a fekete 6230-asomat? még 6 hónap vodafone garancia van rá én vagyok az első tulaj számla is megvan és minden tartozék kifogástalan állapot stb. x78@freemail.hu

szomb. feb. 26, 2005 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 26, 2005 9:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
rage. írta:
Észlelt valaki olyat,hogy kivettem az akksit a telobol,és kivettem a kártyát.Majd nem tudtam bekapcsolni 1orán keresztül.

20 percig nem tudtam bekapcsolni. De csak azért mert 2 percenként próbálgattam. Pihentetsd olyankor 6-7 percre. De lehet h neked nem ez a bug. Elvittem szervizbe olyan dumával, hogy "nemmindíg kspcsol be" a nő nem hitte el:) És kipbélta - csodálkozott. Akkor volt 3.xx-ről 4.28-ra való váltásom. És az új szoft megoldotta. Üdv!

pén. feb. 25, 2005 23:20
arany tag

Hozzászólás 

pén. feb. 25, 2005 20:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy pillanatra elcsodálkoztam a Zenelejátszón: vettem egy kártyaolvasót (a kábeles megoldás után 1xűen álom ezzel mp3-akat felrakni a karira). Szóval, felhányok egy vagon mp3-at, MobiMB-vel playlist megcsinál, playlist betölt és most jön a csoda: 2-3 szám nincs benne a playlistben!!! Ez most mi lehet? (Én vagyok láma, vagy a teló? (4.28 a szoft.))

pén. feb. 25, 2005 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem teljesen normális! :) Nekem nem volt 4.28-as (pont azt hagytam ki), de szerintem érdemes fölrakatni az 5.26-ot! Nekem ezzel van a legkevesebb bajom!
Bár most éppen nem tudok alkalmazást telepíteni rá... de úgy nézem, a gépem ájult be, nem a tella! :?
Na mind1! Majd otthon! :D

csüt. feb. 24, 2005 10:45
ezüst tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
A Pamut2-ben lévő Nokia szervizbe vittem idáig. (2x)
Azért oda, mert:
- megvárható
- garanciális
- jól megcsinálták (idáig)
- és a nyitvatartás sem mellékes
De ha tudsz jobbat, akkor hallgatlak! :D
Hallottam, hogy Te is nagyon értesz hozzá! A 2 haveromnak is van kevésbé garanciális 6230-a! :wink:
Nem tudom, érted-e mire célzok! :lol:

Ha szoftvert megyek be frissíteni, akkor azt is megcsinálják?
Azt is meg lehet várni?
Mert nem szívesen hagynám benn a szervizben, ha meg lehet várni....

csüt. feb. 24, 2005 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Pamut2-ben lévő Nokia szervizbe vittem idáig. (2x)
Azért oda, mert:
- megvárható
- garanciális
- jól megcsinálták (idáig)
- és a nyitvatartás sem mellékes
De ha tudsz jobbat, akkor hallgatlak! :D
Hallottam, hogy Te is nagyon értesz hozzá! A 2 haveromnak is van kevésbé garanciális 6230-a! :wink:
Nem tudom, érted-e mire célzok! :lol:

szer. feb. 23, 2005 17:38
Moderátor

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Az lenne a tuti, ha lehetne így is, meg úgy is! De ennek is lenne hátránya! A szoftverfrissítések után így is egy órába telik mire visszaállítgatok mindent! Tök para... :?

Rossz helyen csináltatod... :)
Van, ahol nincs szükség visszaállítgatásokra, mert úgy kapod vissza :lol:

szer. feb. 23, 2005 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az lenne a tuti, ha lehetne így is, meg úgy is! De ennek is lenne hátránya! A szoftverfrissítések után így is egy órába telik mire visszaállítgatok mindent! Tök para... :?

szer. feb. 23, 2005 15:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
PGSM-akció: gondolhattam volna, hogy valami *-vakítás... :?

Szerintem nem haszontalan dolog, hogy a teló is szól a headset mellett, mikor hívás van, ugyanis a headset leggyakrabban azért van a füledben, mert rádiózol (MP3-at hallgatsz).
Viszont mikor vkivel találkozol, beszélgetsz, vagy a metrón a rádióadás hiánya miatt kiveszed a füledből, olyankor egészen praktikus, ha a teló is zümmög, hogy esemény van, nem? :)

Amúgy be lehet valahol állítani azt is, hogy a headset csatlakoztatásával automatikusan milyen üzemmódra váltson a teló, legalábbis a 6610i-ben ez a funkció elérhető volt, gondolom itt sem hagyták ki....

szer. feb. 23, 2005 15:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sokat bénáztam vele, de úgy néz ki, hogy nem megy amit szeretnél! :?
Pedig nem hülyeség amit írtál!

szer. feb. 23, 2005 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tigrincs írta:
Gondom van. Hogy a manóba lehet megcsinálni, hogy a teló, ha headseten van, akkor csak a fülesbe csengjen (vagy zenéljen), a hangszórón ne? A dologról a barátnőm kérdezett, neki 7250i-je van, azt hittem elsőre, hogy a teló hülye, de aztán a 6230-am is ugyanúgy szólt, amikor megcsöngettem. Nem igazán értem a dolgot, elvégre a headset azért is van, hogy amikor nem akarod zavarni a környezetet, akkor füles be és kész, mindent csak ott hallasz, de persze lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve. Amúgy N6230, 5.26-os szofttal, ha valakit érdekel és nem tudná már az eddigiekből.
Szóval ha vkinek van tippje, hogy mit hogyan, tudassa, legyen oly' bátyám!

Szóval ha jól értem a hozzá nem szólásokból, akkor a probléma létezik, mindenki ismeri, senkit sem bosszant, csak engem, ergo csak nekem lenne szükségem ezt kiküszöbölni... Valaki reagáljon már, pls!

szer. feb. 23, 2005 9:58
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Hozzászólás Re: 6230..
Landor írta:
Jééé, ez a 6230 ilyen ****?!

itt arról volt szó hogy a 6230 kompletten sz*r nem pedig arról hogy az audiokimenete vagy a headset vagy a hangja stb. mindegy. nem akarok vért folyatni. legyen igazad neked.

kedd feb. 22, 2005 19:05
arany tag

Hozzászólás 
bili írta:
M62 írta:
Senkinek nem tűnt fel a PGSM új reklámja, mely szerint a 6230-ast 0Ft kezdőrészlettel, 12x2490Ft-ért elvihető?

Ennek az akciónak a honlapon semmi nyoma, ott továbbra is 49.900-ért szerepel... :roll:

Igen ám! Viszont, ha kicsit utánanézel a speciális ajánlatoknál, rájöhetsz a turpisságra. Eddig is megvolt ez az akció, ha úgy döntöttél, hogy kipengetsz nekik 2 évig legalább havi 10k-t vmelyik pannon 1000, vagy nemtom pontosan melyik díjcsomagért. Ellenkezo esetben pedig a kezdo részlet 19.900. :(

Ilyet a T-Mobile is csinált, mielőtt a hihhhhetetlen sikerre való tekintettel csökentette volna a Relaxok percdíjait. Addig 500-as és 1000-es csomaggal olcsóbban vehettél telefont. Érdekes módon a díjcsökkentés után megszűnt ez a lehetőség :twisted:

kedd feb. 22, 2005 15:22
arany tag

Hozzászólás 
M62 írta:
Senkinek nem tűnt fel a PGSM új reklámja, mely szerint a 6230-ast 0Ft kezdőrészlettel, 12x2490Ft-ért elvihető?

Ennek az akciónak a honlapon semmi nyoma, ott továbbra is 49.900-ért szerepel... :roll:

Igen ám! Viszont, ha kicsit utánanézel a speciális ajánlatoknál, rájöhetsz a turpisságra. Eddig is megvolt ez az akció, ha úgy döntöttél, hogy kipengetsz nekik 2 évig legalább havi 10k-t vmelyik pannon 1000, vagy nemtom pontosan melyik díjcsomagért. Ellenkezo esetben pedig a kezdo részlet 19.900. :(

kedd feb. 22, 2005 14:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd feb. 22, 2005 13:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem is volt ilyen képem, Skynet oldasláról az a járgány "Delorean" vagy mi. Egyszerűen nem engedte magát kitörölni. Hagytam is.
Most eme téma újra felhozásával megint eszembejutott, és mostmár kitudtam törölni.

kedd feb. 22, 2005 12:13
arany tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Szabolcs írta:
Nem tudom valakivel előfordult-e már de egyes képeket illetve letöltött állományokat nem tudok kitörölni a galériából. :shock: :shock:
A régebbi 4.xx és legfrissebb szoftban is előfordul!
Ezek nem a gyári képek hanem én tettem fel a telefonra, és amikor törölni akartam őket nem lehet????????

Mi lehet az oka?????

Ha háttérnek használtad akkor nem engedi, csak egy restart után. Meg emlékeim szerint képernyő védőnél is zárolja egy rövidebb időre. De egy restart megoldja a problémát. - Részemről mondjuk ezt nem bánom, hogy a héttérnek használtat zárolja, mert multkor különben kitörölte volna kedves unokahugom a kedvesem képét véletlen. :)

Sajnos nem ez áll fenn! A kép sehol nincs használatban. CSak egy fotó a többi közül. Igaz a többit lehetett törölni ezt meg nem. Az elöző softban volt egy saját mappám. A telefon szerint üres volt, csak a mobimb látott benne egy állományt de nem lehetett törölni. A telefon sem tudta törölni a mappát mert az a bizonyos file törölhetetlen volt. Most ugyanez a helyzet csak most egy fotó vált halhatatlanná! :? :?

kedd feb. 22, 2005 11:52
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
Nem tudom valakivel előfordult-e már de egyes képeket illetve letöltött állományokat nem tudok kitörölni a galériából. :shock: :shock:
Ezek nem a gyári képek hanem én tettem fel a telefonra, és amikor törölni akartam őket nem lehet????????

Mi lehet az oka?????

Ha háttérnek használtad akkor nem engedi, csak egy restart után. Meg emlékeim szerint képernyő védőnél is zárolja egy rövidebb időre. De egy restart megoldja a problémát. - Részemről mondjuk ezt nem bánom, hogy a héttérnek használtat zárolja, mert multkor különben kitörölte volna kedves unokahugom a kedvesem képét véletlen. :)

kedd feb. 22, 2005 9:01
arany tag

Hozzászólás 

Mi lehet az oka?????

kedd feb. 22, 2005 8:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 98  Következő