Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 06, 2025 8:02

Hozzászólás a témához  [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő
PannOnline 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
hát nekem ott csak e-Phone van amit lehet választani

csüt. júl. 28, 2005 18:43
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Felul a pannononline menut :) a beallitas mellett, aztan meg bal oldalt talalod amit elobb irtam.

csüt. júl. 28, 2005 18:40
platina tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
jokers5 írta:
Hol lehet itt ebben az új rendszerben az egyenleget megnézni?

egyenleginformaico es feltoltes->tovabb

hát nemtudom, d enem találom

mikor belépek akkor ott mit válasszak?

csüt. júl. 28, 2005 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:

egyenleginformaico es feltoltes->tovabb

csüt. júl. 28, 2005 18:17
platina tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 28, 2005 18:08
ezüst tag

Hozzászólás 
TargeT írta:
Ez talán :?: a jobbik eset. Próbáld elküldetni az elfelejtett jelszó nyomán a telefonodra a usernevet, jelszót. Ha összejön, módosítsd a jelszót. Bár más nem tud a telefonod nélkül regisztrálni az ideiglenes SMS aktiváló kód miatt.
Nekem korábban azt írta ki, hogy nincs ilyen telefonszám.
Igaz, hogy amúgy teljesen össze-vissza csinált mindent, ezért ez sem garancia, hogy neked összejön.

elküldtettem velük vmelyik nap... de nem számít mert a belépéssel nincs gondom. látok a beállításoknál pár adatot, de módosítani nem lehet. hiába adok mail mailcímet, utána a telszámmal problémázik...
sikerült kiakasztanoma rendsz.rukat, íme:

Kép

hibakód : LOL
:lol:

szer. júl. 27, 2005 13:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez talán :?: a jobbik eset. Próbáld elküldetni az elfelejtett jelszó nyomán a telefonodra a usernevet, jelszót. Ha összejön, módosítsd a jelszót. Bár más nem tud a telefonod nélkül regisztrálni az ideiglenes SMS aktiváló kód miatt.
Nekem korábban azt írta ki, hogy nincs ilyen telefonszám.
Igaz, hogy amúgy teljesen össze-vissza csinált mindent, ezért ez sem garancia, hogy neked összejön.

szer. júl. 27, 2005 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Mit rágódtok ezen? Regeljetek újra és kész! Én is így tettem és mqködik.

A regisztráció sikertelen: A megadott GSM telefonszámon már létezik regisztrált felhasználó.

szer. júl. 27, 2005 12:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most már igen. Legalább is nekem is sikerült.
Tegnap este még az összes verziót végig szívtam.

szer. júl. 27, 2005 9:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mit rágódtok ezen? Regeljetek újra és kész! Én is így tettem és mqködik.

kedd júl. 26, 2005 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most toltottem fel a kartyam, otp h@zibank-on keresztul a tranzakcio utan egybol frissult, a pannon online-on is az egyenleg. :)

kedd júl. 26, 2005 18:18
arany tag

Hozzászólás 
Kriminális az egész. Egy hete küszködök vele, bármit csinálok, nem megy. Ma is végigzongoráztuk egy ügyfélszolgával a dolgokat - aki egyébként kedves és segítőkész volt - de arra jutottunk, hogy nem tud segíteni és továbbítja az illetékesek felé a problémá(KA)t. Nem először jelzem nekik, megjegyzem. Miért nem lehet a régi rendszert párhuzamosan üzemeltetni? Az legalább rendesen működött. Ez meg túl csicsás is szerintem, azon túl hogy az indulás óta "gyerekbetegségben" szenved.
Irtó dühítő.

kedd júl. 26, 2005 13:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Sajnos a Pannon-nál soha semmi nem müködik jól vagy megbízhatóan. És ez az utóbbi időben egyre rosszabb lesz. Egy szép napon az egész összeomlik és vége.... Ha ez a tendencia lesz az uralkodó.

:arrow:

kedd júl. 26, 2005 13:34
ezüst tag

Hozzászólás 
krimlin írta:
Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen működőképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhető)!
Azért ez tényleg nem "élvonal" minőségű!

jól beszélsz :)
sajna az eddig mindig gyors és segítőkész netes üfsz b.szik válaszolni a mailjeimre. (egyiket nem is ebben a témában írtam nekik...)
de biztos elárasztották őket a panszkodó ügyfelek.
úgykell nekik.
:potyog:

kedd júl. 26, 2005 13:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
krimlin írta:
Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen mûködõképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhetõ)!
Azért ez tényleg nem "élvonal" minõségû!

tiszta voda

kedd júl. 26, 2005 13:04
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen működőképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhető)!
Azért ez tényleg nem "élvonal" minőségű!

kedd júl. 26, 2005 12:38
ezüst tag

Hozzászólás 
paffffff:

A megadott felhasználónév és/vagy jelszó hibás.
Kérjük, ellenőrizze és próbálja meg újra!
Amennyiben korábban rendelkezett PannOnline felhasználónévvel és jelszóval, kérjük kattintson ide a regisztráció frissítéséhez.

tehát -> PannOnline regisztráció frissítése -> eredmény:

PannOnline regisztráció frissítése
A PannOnline regisztráció frissítése sajnos nem sikerült.
Egyéb hiba

Ha még nem rendelkezik regisztrációval a PannOnline rendszerben, vagy a korábbi regisztrációjának aktiválása nem sikerült, akkor egyszerűen és gyorsan újra regisztrálhatja magát az alábbi oldalon. Regisztráljon most!
.....

az egyetlen hiba hogy hozzányúltak egy jól működő rendszerhez, és kiraktak ide egy gyökbéta verziót.
mondanom se kell ezt a reget is amit most nem fogadott el, idáig tudtam használni...

kedd júl. 26, 2005 12:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Andee írta:
...sikerült rendesen használnom, de a grafikán kívül túl sok változást nem sikerült felfedeznem...

Szolgáltatások

A "Szolgáltatások" oldal almenüpontjaiban Ön általános szolgáltatásainkról olvashat.

Ha az elõfizetéséhez kapcsolódó aktív és megrendelhetõ szolgáltatásokra kiváncsi, kérjük, válassza a felsõ menüben a "PannOnline" menüpontot, és a megjelenõ oldalon kattintson a "Szolgáltatásinformációk"-ra.
Amennyiben bármely termékünkről vagy szolgáltatásunkról bővebb információt szeretne, kérjük, keresse fel weboldalunkat, ügyfélszolgálatunkat, Pannon Partner üzleteinket vagy közvetlen kapcsolattartóját!

nálam ez van.
ez egy elég régi reg, de eddig tökéletesen működött.
mindjárt kipróbálok egy másikat is...

hétf. júl. 25, 2005 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Erre én is kíváncsi lennék melyik hétfőre gondoltak. Inkább foltozgatták volna a régit. 1 telefonszámmal (azonosító, jelszó számok voltak) sikerült rendesen használnom, de a grafikán kívül túl sok változást nem sikerült felfedeznem. Van olyan regisztrációm amivel be sem bírok jelentkezni. Illetve van olyan amivel csak be-kijelentkezés, illetve beállítások működnek. De pl. hiába engedélyezem az e-shop használatát majd lépek be újra, azt írja ki nincs jogosultságom használatra. Ha ez is olyan lesz, mint e-mail szolgáltatásuk...Remélem mielőbb javul a helyzet, mert nem szeretnék számokat használni jelszónak

hétf. júl. 25, 2005 11:53
ezüst tag

Hozzászólás 
BrTH írta:
nem lesz jó a hétvéve. most beszéltem az 1220-al és az az info hogy a terljes régi adatbázis áttöltése jövő hétfőtől már müködőképes lesz.

én sem akarok megválni a régi betűs jelszavamtól :)

vajon melyik jövőhétfőre gondoltak ? :)
a régi úgy nézett ki ahogy, de legalább működött...
a be és a kilépésen kívül nemsokra használható :( :?

hétf. júl. 25, 2005 10:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kártyás ügyfélként csak a külső változott. Mondjuk az előnyére: jól illesztkedik a Pannon honlapjához. Kiváncsian várom a további fejlesztéseket.

csüt. júl. 21, 2005 15:02
arany tag

Hozzászólás 
nem lesz jó a hétvéve. most beszéltem az 1220-al és az az info hogy a terljes régi adatbázis áttöltése jövő hétfőtől már müködőképes lesz.

én sem akarok megválni a régi betűs jelszavamtól :)

csüt. júl. 21, 2005 14:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
...
Nekem van (volt?) Sőt, a számlás előfizetéshez tartozó regisztráció nem működik, és próbáltam a jelszó elfelejtős linket (merthogy a migráció link nem megy), erre azt állítja hogy ilyen előfizetői szám nincs is.
...

Megy az az a migracios link, csak nem jol van linkelve az oldalon...
Nem kell ele a www ( https://pannonline.pgsm.hu/Migration/ ) :)
Mondjuk nekem nem sikerult a migralas, majd hetvegen neki futunk ujra :)

csüt. júl. 21, 2005 4:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Azt hiszem, én még várok pár napot, aztán utána próbálom újra kiegyengetni a régi regisztrációimat.
Bölcs döntés!
Nekem 3 regem volt/van. Ami szám-jelszavas volt nálam az ment simán és (mint már írtam) a betű-jelszavasnál küldött új kódot.

szer. júl. 20, 2005 21:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem van (volt?) több regisztrációm is (a család összes telefonját beregisztráltam anno). Az egyiken betűs jelszó volt, azt tudom használni most is. Ami számjegyes jelszó volt, azzal nem mindegyiknél enged be. Sőt, a számlás előfizetéshez tartozó regisztráció nem működik, és próbáltam a jelszó elfelejtős linket (merthogy a migráció link nem megy), erre azt állítja hogy ilyen előfizetői szám nincs is. A kártyás adatoknál egyszer azt írta ki, hogy az "egyenleg információ nem elérhető". Aztán kicsit később megvolt az is.
Azt hiszem, én még várok pár napot, aztán utána próbálom újra kiegyengetni a régi regisztrációimat.

szer. júl. 20, 2005 20:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tarifacsomagajánló? Van talán egy értelmes csomagjuk, pre-ben persze!

szer. júl. 20, 2005 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
...
Az egyenleginfó sebességét letesztelte már vki? Most is csak ritka frissítésű vagy már pontos?

Leteszteled es megtudjuk. :wink:

szer. júl. 20, 2005 18:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Írja, hogy jogosult vagyok tarifacsomag ajánló szolgáltatásra, de ez nem jelenki meg sehol ti láttátok?

Az egyenleginfó sebességét letesztelte már vki? Most is csak ritka frissítésű vagy már pontos?

szer. júl. 20, 2005 18:16
Hozzászólás 
Mindegy, akkor sem értem hogy jöhet ki 24 Ft. Se egyben, se külön-külön több tételből sem tud összejönni. GPRS forgalom azon a kártyán egyáltalán nincs.

szer. júl. 20, 2005 15:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Hát nem tudom hogy ez pontosan mit jelenthet.
Én már tudom, de mindegy, mert el fog tünni. írtam nekik mailt és azt válaszolták:
Pannon GSM ügyfélszolgálat írta:
Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a mai nappal került bevezetésre a PannOnline rendszerünk új verziója, aminek még lehetnek hibái.

Ilyen jelenleg is tapasztalható hiba az e-mail értesítés küldése abban az esetben, ha az ügyfél nem állította be ezt az opciót, illetve a kártyás ügyfeleinknél megjelenő számlainformáció is. Ez az adat a hónap első napjától generálódott forgalmat takarja. A szolgáltatás fejlesztéséért felelős kollégáinktól kapott információ alapján tájékoztatjuk Önt, hogy ezen adata a közeljövőben eltűnik majd az alkalmazás oldalairól, illetve az e-mail értesítés küldési hibát is hamarosan javítani fogják.

Reméljük, válaszunkkal sikerült információval szolgálnunk.

Üdvözlettel

Pannon GSM
Internet Ügyfélszolgálat
Kár pedig szerintem bennehagyhatnák.

szer. júl. 20, 2005 13:33
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Na most tényleg készülnek valamire!

"Átalakul a PannOnline!
A PannOnline internetes szolgáltatás segítségével Ön számos ügyfélszolgálati tevékenységet végezhet el egyszerűen, gyorsan a számítógépe előtt ülve. Többek között bármikor információkat kaphat előfizetéseiről, számlainformációkat érhet el, megrendelhet és lemondhat szolgáltatásokat.

A Pannon GSM átalakítja PannOnline szolgáltatását, amelyen - több új funkció mellett -, korszerűbb, könnyebben kezelhető felület fogja Önt fogadni.

Az átalakítás miatt elképzelhető, hogy néhány ügyfelünk a meglévő regisztrációját nem tudja használni, így ismét regisztrálnia kell az új szolgáltatás bevezetését követően.

Ha jelenleg még nem rendelkezik regisztrációval, akkor kérjük, hogy a bevezetés időpontjáig ne regisztráljon, mert ezek a regisztrációk az új rendszer bevezetésével törlésre kerülnek.

Megértésüket köszönjük, kényelmes ügyintézést kívánunk!

Üdvözlettel: Pannon GSM"

Itt a Prim cikke róla

szer. júl. 20, 2005 13:33
Hozzászólás 
Rozso írta:
Pozitívum (vagy legábbis újdonság és nekem tetszik), hogy kártyásként is kiírja, hogy "utolsó számla végösszege: 2374", ez az összegből következtetve egy havi költésemet jelenti, de azt nem tudom, hogy hanyadikán van "számlazárás"

Hát nem tudom hogy ez pontosan mit jelenthet. Ugyanis nekem is van kártyás előfizetésem. Nem tudom hogy utolsó számla összegének hogy hoztak ki 24 Ft-ot. Praktikum Privátom van. Mert ugye az SMS 19 Ft, a beszélgetés csúcsidőben 160 FT, de azt a kártyát csak SMS-re használom. Amúgy tényleg nem rossz, de a jogosultságok beállítását nem vágom hogy mi is akarna lenni. :shock:

szer. júl. 20, 2005 9:59
arany tag

Hozzászólás 
A felület tényleg formásabb lett.
Ezt a szolgáltatást magasan a Pannon javára lehet írni!

szer. júl. 20, 2005 9:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja és az még sajnos hátrány, hogy az egyenleginfónál csak külön írja ki az egyenleget és a kedvezményt és nem adja össze. Tudom, hogy nem nagy dolog összeadni, de eddig kiírta és pont a végösszeg érdekli az embert.

Szerk.: Sose kértem és most sincs beállítva, hogy küldjön e-mail értesítést a belépésről, de küldi.

szer. júl. 20, 2005 9:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
No szóval, az új PannOnline:
én kártyás ügyfélként tudtam kipróbálni.
Nagyjából ugyanazt tudja, de szebb az egész, de még vannak gyerekbetegségei.
Pl. nem engedett be a régi jelszavammal, de felajánlotta, hogy ha régi regisztrált vagyok, akkor kattintsak ide. Kattintottam, de az a link nem élt. Sebaj 3-szor nem fogadta el a jelszavamat, aztán kérésre küldött sms-ben egy újat, amit nekem meg kellett változatanom (ezzel sajnos meg kellett válnom a betű alapú jelszvamtól (mert nekem még olyan volt a régi szépidőkből).
Pozitívum (vagy legábbis újdonság és nekem tetszik), hogy kártyásként is kiírja, hogy "utolsó számla végösszege: 2374", ez az összegből következtetve egy havi költésemet jelenti, de azt nem tudom, hogy hanyadikán van "számlazárás"

szer. júl. 20, 2005 8:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már meg is újult! Lehet nézegetni! :)
Itt azért gyorsabban mennek a dolgok, mint a vodánál! :D

szer. júl. 20, 2005 8:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
VGyuri írta:
nem tudom hogy publikus-e, megkérdezem az illetőt.
Ha nem publikus, akkor jöhet priviben :wink:
Amúgy mire mutat ez a link? A teszt POL WAP oldalra?

szer. júl. 20, 2005 8:22
arany tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Van esetleg több infód is?...

Sajnos csak ennyi: "POL a WAPon egy nagy tervben lévő project...".
Kaptam egy linket is, nem tudom hogy publikus-e, megkérdezem az illetőt.

szer. júl. 20, 2005 5:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rákérdeztem e-mail-ben az újjításokra. Ezt kaptam: "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a PannOnline-ban tervezett változások első lépése, mely egységes ügyfél-azonosítást és jogosultsági rendszert biztosít minden ügyfélszegmens számára a tegnapi nappal került bevezetésre. A szegmentáció biztosítja, hogy az azonosított ügyfelek szegmenstől függően eltérő design-t, információkat és szolgáltatásokat érjenek el. A második lépcsőben az internetes értékesítés kerül átalakításra. A második fázis várható bevezetésének időpontja: 2005. 08. 20."

kedd júl. 19, 2005 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az lenne a nagy dobás, ha kártyásoknak is elérhető lenne neten a részletes számla!
Van erre esély? Külföldon van rá példa pre-paidben?

kedd júl. 19, 2005 20:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Senkinek sincs infója?

kedd júl. 19, 2005 17:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
VGyuri írta:
Wap-on is elérhető lesz a PannOnLine.
Van esetleg több infód is? Mik lesznek az újdonságok? Remélem továbbra is ingyenes marad az egyenleglekérdezés meg az egész, mert ha nem akkor nem ér semmit az egész...
Mikor lesz kész?

hétf. júl. 18, 2005 9:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:19-kor.

hétf. júl. 18, 2005 8:08
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Wap-on is elérhető lesz a PannOnLine.

hétf. júl. 18, 2005 5:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na most tényleg készülnek valamire!

"Átalakul a PannOnline!
A PannOnline internetes szolgáltatás segítségével Ön számos ügyfélszolgálati tevékenységet végezhet el egyszerűen, gyorsan a számítógépe előtt ülve. Többek között bármikor információkat kaphat előfizetéseiről, számlainformációkat érhet el, megrendelhet és lemondhat szolgáltatásokat.

A Pannon GSM átalakítja PannOnline szolgáltatását, amelyen - több új funkció mellett -, korszerűbb, könnyebben kezelhető felület fogja Önt fogadni.

Az átalakítás miatt elképzelhető, hogy néhány ügyfelünk a meglévő regisztrációját nem tudja használni, így ismét regisztrálnia kell az új szolgáltatás bevezetését követően.

Ha jelenleg még nem rendelkezik regisztrációval, akkor kérjük, hogy a bevezetés időpontjáig ne regisztráljon, mert ezek a regisztrációk az új rendszer bevezetésével törlésre kerülnek.

Megértésüket köszönjük, kényelmes ügyintézést kívánunk!

Üdvözlettel: Pannon GSM"

vas. júl. 17, 2005 22:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi,

Arról mit tudtok hogy mennyi idő alatt megy át rajtuk egy egyenleg feltötltés?

ma reggel kb 9-kor irtam be, oszt azóta sem történt semmi....

kedd jún. 28, 2005 12:01
vas-tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Pénteken - április 1. - váltottam számlásról kártyásra. Ma - április 4. - még a PannOnline nem jól műxik. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő, amíg átállnak?

en multkor valtottam, es siman jo lett... nem kellett ujraregisztralnom. :roll:
jo lett mar neked is?

pén. ápr. 29, 2005 14:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Hozzászólás 
csab2 írta:
Pénteken - április 1. - váltottam számlásról kártyásra. Ma - április 4. - még a PannOnline nem jól műxik. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő, amíg átállnak?

Újra kell regisztrálni. Nekem is ez volt, csak én kártyásról váltottam számlásra. Két hét után hívtam az ügyfélszolgát, hogy mi a helyzet. Ő mondta, hogy újra kell regisztrálni és akkor működni fog. Tényleg úgy lett.

hétf. ápr. 04, 2005 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 04, 2005 13:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, megoldódott a probléma. Mivel hó közben rendeltem meg a mobile data 1-et, így idQarányosan kaptam forgalmi keretet. A pannonline pedig a rendelkezésre álló keret feletti adatforgalmat nem méri. A telefonom pedig 8 gb-nyi forgalmat mutatott! Azért köszi Landsmann a segítséget!

szomb. ápr. 02, 2005 22:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 747 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő