Szerző |
Üzenet |
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
hát nekem ott csak e-Phone van amit lehet választani
|
csüt. júl. 28, 2005 18:43 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Felul a pannononline menut a beallitas mellett, aztan meg bal oldalt talalod amit elobb irtam.
|
csüt. júl. 28, 2005 18:40 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
tibuu írta: jokers5 írta: Hol lehet itt ebben az új rendszerben az egyenleget megnézni? egyenleginformaico es feltoltes->tovabb
hát nemtudom, d enem találom
mikor belépek akkor ott mit válasszak?
|
csüt. júl. 28, 2005 18:31 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
jokers5 írta: Hol lehet itt ebben az új rendszerben az egyenleget megnézni?
egyenleginformaico es feltoltes->tovabb
|
csüt. júl. 28, 2005 18:17 |
|
|
jokers5
platina tag
|
Hol lehet itt ebben az új rendszerben az egyenleget megnézni?
|
csüt. júl. 28, 2005 18:08 |
|
|
ooz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Budapest
|
TargeT írta: Ez talán a jobbik eset. Próbáld elküldetni az elfelejtett jelszó nyomán a telefonodra a usernevet, jelszót. Ha összejön, módosítsd a jelszót. Bár más nem tud a telefonod nélkül regisztrálni az ideiglenes SMS aktiváló kód miatt. Nekem korábban azt írta ki, hogy nincs ilyen telefonszám. Igaz, hogy amúgy teljesen össze-vissza csinált mindent, ezért ez sem garancia, hogy neked összejön.
elküldtettem velük vmelyik nap... de nem számít mert a belépéssel nincs gondom. látok a beállításoknál pár adatot, de módosítani nem lehet. hiába adok mail mailcímet, utána a telszámmal problémázik...
sikerült kiakasztanoma rendsz.rukat, íme:
hibakód : LOL
|
szer. júl. 27, 2005 13:29 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Ez talán a jobbik eset. Próbáld elküldetni az elfelejtett jelszó nyomán a telefonodra a usernevet, jelszót. Ha összejön, módosítsd a jelszót. Bár más nem tud a telefonod nélkül regisztrálni az ideiglenes SMS aktiváló kód miatt.
Nekem korábban azt írta ki, hogy nincs ilyen telefonszám.
Igaz, hogy amúgy teljesen össze-vissza csinált mindent, ezért ez sem garancia, hogy neked összejön.
|
szer. júl. 27, 2005 13:00 |
|
|
ooz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Budapest
|
csab2 írta: Mit rágódtok ezen? Regeljetek újra és kész! Én is így tettem és mqködik.
A regisztráció sikertelen: A megadott GSM telefonszámon már létezik regisztrált felhasználó.
|
szer. júl. 27, 2005 12:35 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Most már igen. Legalább is nekem is sikerült.
Tegnap este még az összes verziót végig szívtam.
|
szer. júl. 27, 2005 9:58 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Mit rágódtok ezen? Regeljetek újra és kész! Én is így tettem és mqködik.
|
kedd júl. 26, 2005 21:35 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
|
Most toltottem fel a kartyam, otp h@zibank-on keresztul a tranzakcio utan egybol frissult, a pannon online-on is az egyenleg.
|
kedd júl. 26, 2005 18:18 |
|
|
milestone
arany tag
|
Kriminális az egész. Egy hete küszködök vele, bármit csinálok, nem megy. Ma is végigzongoráztuk egy ügyfélszolgával a dolgokat - aki egyébként kedves és segítőkész volt - de arra jutottunk, hogy nem tud segíteni és továbbítja az illetékesek felé a problémá(KA)t. Nem először jelzem nekik, megjegyzem. Miért nem lehet a régi rendszert párhuzamosan üzemeltetni? Az legalább rendesen működött. Ez meg túl csicsás is szerintem, azon túl hogy az indulás óta "gyerekbetegségben" szenved.
Irtó dühítő.
|
kedd júl. 26, 2005 13:39 |
|
|
scrollingrock
ezüst tag
|
Sajnos a Pannon-nál soha semmi nem müködik jól vagy megbízhatóan. És ez az utóbbi időben egyre rosszabb lesz. Egy szép napon az egész összeomlik és vége.... Ha ez a tendencia lesz az uralkodó.
|
kedd júl. 26, 2005 13:34 |
|
|
ooz
ezüst tag
|
krimlin írta: Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen működőképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhető)! Azért ez tényleg nem "élvonal" minőségű!
jól beszélsz
sajna az eddig mindig gyors és segítőkész netes üfsz b.szik válaszolni a mailjeimre. (egyiket nem is ebben a témában írtam nekik...)
de biztos elárasztották őket a panszkodó ügyfelek.
úgykell nekik.
|
kedd júl. 26, 2005 13:19 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
krimlin írta: Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen mûködõképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhetõ)! Azért ez tényleg nem "élvonal" minõségû!
tiszta voda
|
kedd júl. 26, 2005 13:04 |
|
|
krimlin
arany tag
|
Fejlesszék az egészet addig, amíg teljesen működőképes, és addig hagyják meg a régit!! Én be tudok lépni a régi jelszóval, de semmi infot nem kapok (egyenleg, szolgáltatások aktiválása, stb. nem elérhető)!
Azért ez tényleg nem "élvonal" minőségű!
|
kedd júl. 26, 2005 12:38 |
|
|
ooz
ezüst tag
|
paffffff:
A megadott felhasználónév és/vagy jelszó hibás. Kérjük, ellenőrizze és próbálja meg újra! Amennyiben korábban rendelkezett PannOnline felhasználónévvel és jelszóval, kérjük kattintson ide a regisztráció frissítéséhez.
tehát -> PannOnline regisztráció frissítése -> eredmény:
PannOnline regisztráció frissítése A PannOnline regisztráció frissítése sajnos nem sikerült. Egyéb hiba
Ha még nem rendelkezik regisztrációval a PannOnline rendszerben, vagy a korábbi regisztrációjának aktiválása nem sikerült, akkor egyszerűen és gyorsan újra regisztrálhatja magát az alábbi oldalon. Regisztráljon most!
.....
az egyetlen hiba hogy hozzányúltak egy jól működő rendszerhez, és kiraktak ide egy gyökbéta verziót.
mondanom se kell ezt a reget is amit most nem fogadott el, idáig tudtam használni...
|
kedd júl. 26, 2005 12:34 |
|
|
ooz
ezüst tag
|
Andee írta: ...sikerült rendesen használnom, de a grafikán kívül túl sok változást nem sikerült felfedeznem...
Szolgáltatások
A "Szolgáltatások" oldal almenüpontjaiban Ön általános szolgáltatásainkról olvashat.
Ha az elõfizetéséhez kapcsolódó aktív és megrendelhetõ szolgáltatásokra kiváncsi, kérjük, válassza a felsõ menüben a "PannOnline" menüpontot, és a megjelenõ oldalon kattintson a "Szolgáltatásinformációk"-ra.
Amennyiben bármely termékünkről vagy szolgáltatásunkról bővebb információt szeretne, kérjük, keresse fel weboldalunkat, ügyfélszolgálatunkat, Pannon Partner üzleteinket vagy közvetlen kapcsolattartóját!
nálam ez van.
ez egy elég régi reg, de eddig tökéletesen működött.
mindjárt kipróbálok egy másikat is...
|
hétf. júl. 25, 2005 12:55 |
|
|
Andee
arany tag
|
Erre én is kíváncsi lennék melyik hétfőre gondoltak. Inkább foltozgatták volna a régit. 1 telefonszámmal (azonosító, jelszó számok voltak) sikerült rendesen használnom, de a grafikán kívül túl sok változást nem sikerült felfedeznem. Van olyan regisztrációm amivel be sem bírok jelentkezni. Illetve van olyan amivel csak be-kijelentkezés, illetve beállítások működnek. De pl. hiába engedélyezem az e-shop használatát majd lépek be újra, azt írja ki nincs jogosultságom használatra. Ha ez is olyan lesz, mint e-mail szolgáltatásuk...Remélem mielőbb javul a helyzet, mert nem szeretnék számokat használni jelszónak
|
hétf. júl. 25, 2005 11:53 |
|
|
ooz
ezüst tag
|
BrTH írta: nem lesz jó a hétvéve. most beszéltem az 1220-al és az az info hogy a terljes régi adatbázis áttöltése jövő hétfőtől már müködőképes lesz. én sem akarok megválni a régi betűs jelszavamtól
vajon melyik jövőhétfőre gondoltak ?
a régi úgy nézett ki ahogy, de legalább működött...
a be és a kilépésen kívül nemsokra használható
|
hétf. júl. 25, 2005 10:19 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Kártyás ügyfélként csak a külső változott. Mondjuk az előnyére: jól illesztkedik a Pannon honlapjához. Kiváncsian várom a további fejlesztéseket.
|
csüt. júl. 21, 2005 15:02 |
|
|
BrTH
arany tag
|
nem lesz jó a hétvéve. most beszéltem az 1220-al és az az info hogy a terljes régi adatbázis áttöltése jövő hétfőtől már müködőképes lesz.
én sem akarok megválni a régi betűs jelszavamtól
|
csüt. júl. 21, 2005 14:48 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
|
joc_ írta: ... Nekem van (volt?) Sőt, a számlás előfizetéshez tartozó regisztráció nem működik, és próbáltam a jelszó elfelejtős linket (merthogy a migráció link nem megy), erre azt állítja hogy ilyen előfizetői szám nincs is. ...
Megy az az a migracios link, csak nem jol van linkelve az oldalon...
Nem kell ele a www ( https://pannonline.pgsm.hu/Migration/ )
Mondjuk nekem nem sikerult a migralas, majd hetvegen neki futunk ujra
|
csüt. júl. 21, 2005 4:03 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
joc_ írta: Azt hiszem, én még várok pár napot, aztán utána próbálom újra kiegyengetni a régi regisztrációimat. Bölcs döntés!
Nekem 3 regem volt/van. Ami szám-jelszavas volt nálam az ment simán és (mint már írtam) a betű-jelszavasnál küldött új kódot.
|
szer. júl. 20, 2005 21:02 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Nekem van (volt?) több regisztrációm is (a család összes telefonját beregisztráltam anno). Az egyiken betűs jelszó volt, azt tudom használni most is. Ami számjegyes jelszó volt, azzal nem mindegyiknél enged be. Sőt, a számlás előfizetéshez tartozó regisztráció nem működik, és próbáltam a jelszó elfelejtős linket (merthogy a migráció link nem megy), erre azt állítja hogy ilyen előfizetői szám nincs is. A kártyás adatoknál egyszer azt írta ki, hogy az "egyenleg információ nem elérhető". Aztán kicsit később megvolt az is.
Azt hiszem, én még várok pár napot, aztán utána próbálom újra kiegyengetni a régi regisztrációimat.
|
szer. júl. 20, 2005 20:53 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Tarifacsomagajánló? Van talán egy értelmes csomagjuk, pre-ben persze!
|
szer. júl. 20, 2005 19:43 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
|
Rozso írta: ... Az egyenleginfó sebességét letesztelte már vki? Most is csak ritka frissítésű vagy már pontos?
Leteszteled es megtudjuk.
|
szer. júl. 20, 2005 18:40 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Írja, hogy jogosult vagyok tarifacsomag ajánló szolgáltatásra, de ez nem jelenki meg sehol ti láttátok?
Az egyenleginfó sebességét letesztelte már vki? Most is csak ritka frissítésű vagy már pontos?
|
szer. júl. 20, 2005 18:16 |
|
|
Vendég
|
Mindegy, akkor sem értem hogy jöhet ki 24 Ft. Se egyben, se külön-külön több tételből sem tud összejönni. GPRS forgalom azon a kártyán egyáltalán nincs.
|
szer. júl. 20, 2005 15:32 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Landsmann írta: Hát nem tudom hogy ez pontosan mit jelenthet. Én már tudom, de mindegy, mert el fog tünni. írtam nekik mailt és azt válaszolták: Pannon GSM ügyfélszolgálat írta: Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a mai nappal került bevezetésre a PannOnline rendszerünk új verziója, aminek még lehetnek hibái.
Ilyen jelenleg is tapasztalható hiba az e-mail értesítés küldése abban az esetben, ha az ügyfél nem állította be ezt az opciót, illetve a kártyás ügyfeleinknél megjelenő számlainformáció is. Ez az adat a hónap első napjától generálódott forgalmat takarja. A szolgáltatás fejlesztéséért felelős kollégáinktól kapott információ alapján tájékoztatjuk Önt, hogy ezen adata a közeljövőben eltűnik majd az alkalmazás oldalairól, illetve az e-mail értesítés küldési hibát is hamarosan javítani fogják.
Reméljük, válaszunkkal sikerült információval szolgálnunk.
Üdvözlettel
Pannon GSM Internet Ügyfélszolgálat Kár pedig szerintem bennehagyhatnák.
|
szer. júl. 20, 2005 13:33 |
|
|
rohamkocka
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 28, 2004 7:56 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: A számítógép előtt, telefon mellett
|
Rozso írta: Na most tényleg készülnek valamire!
"Átalakul a PannOnline! A PannOnline internetes szolgáltatás segítségével Ön számos ügyfélszolgálati tevékenységet végezhet el egyszerűen, gyorsan a számítógépe előtt ülve. Többek között bármikor információkat kaphat előfizetéseiről, számlainformációkat érhet el, megrendelhet és lemondhat szolgáltatásokat.
A Pannon GSM átalakítja PannOnline szolgáltatását, amelyen - több új funkció mellett -, korszerűbb, könnyebben kezelhető felület fogja Önt fogadni.
Az átalakítás miatt elképzelhető, hogy néhány ügyfelünk a meglévő regisztrációját nem tudja használni, így ismét regisztrálnia kell az új szolgáltatás bevezetését követően.
Ha jelenleg még nem rendelkezik regisztrációval, akkor kérjük, hogy a bevezetés időpontjáig ne regisztráljon, mert ezek a regisztrációk az új rendszer bevezetésével törlésre kerülnek.
Megértésüket köszönjük, kényelmes ügyintézést kívánunk!
Üdvözlettel: Pannon GSM"
Itt a Prim cikke róla
|
szer. júl. 20, 2005 13:33 |
|
|
Vendég
|
Rozso írta: Pozitívum (vagy legábbis újdonság és nekem tetszik), hogy kártyásként is kiírja, hogy "utolsó számla végösszege: 2374", ez az összegből következtetve egy havi költésemet jelenti, de azt nem tudom, hogy hanyadikán van "számlazárás"
Hát nem tudom hogy ez pontosan mit jelenthet. Ugyanis nekem is van kártyás előfizetésem. Nem tudom hogy utolsó számla összegének hogy hoztak ki 24 Ft-ot. Praktikum Privátom van. Mert ugye az SMS 19 Ft, a beszélgetés csúcsidőben 160 FT, de azt a kártyát csak SMS-re használom. Amúgy tényleg nem rossz, de a jogosultságok beállítását nem vágom hogy mi is akarna lenni.
|
szer. júl. 20, 2005 9:59 |
|
|
szapora
arany tag
|
A felület tényleg formásabb lett.
Ezt a szolgáltatást magasan a Pannon javára lehet írni!
|
szer. júl. 20, 2005 9:05 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Ja és az még sajnos hátrány, hogy az egyenleginfónál csak külön írja ki az egyenleget és a kedvezményt és nem adja össze. Tudom, hogy nem nagy dolog összeadni, de eddig kiírta és pont a végösszeg érdekli az embert.
Szerk.: Sose kértem és most sincs beállítva, hogy küldjön e-mail értesítést a belépésről, de küldi.
|
szer. júl. 20, 2005 9:01 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
No szóval, az új PannOnline:
én kártyás ügyfélként tudtam kipróbálni.
Nagyjából ugyanazt tudja, de szebb az egész, de még vannak gyerekbetegségei.
Pl. nem engedett be a régi jelszavammal, de felajánlotta, hogy ha régi regisztrált vagyok, akkor kattintsak ide. Kattintottam, de az a link nem élt. Sebaj 3-szor nem fogadta el a jelszavamat, aztán kérésre küldött sms-ben egy újat, amit nekem meg kellett változatanom (ezzel sajnos meg kellett válnom a betű alapú jelszvamtól (mert nekem még olyan volt a régi szépidőkből).
Pozitívum (vagy legábbis újdonság és nekem tetszik), hogy kártyásként is kiírja, hogy "utolsó számla végösszege: 2374", ez az összegből következtetve egy havi költésemet jelenti, de azt nem tudom, hogy hanyadikán van "számlazárás"
|
szer. júl. 20, 2005 8:57 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Már meg is újult! Lehet nézegetni!
Itt azért gyorsabban mennek a dolgok, mint a vodánál!
|
szer. júl. 20, 2005 8:33 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
VGyuri írta: nem tudom hogy publikus-e, megkérdezem az illetőt. Ha nem publikus, akkor jöhet priviben
Amúgy mire mutat ez a link? A teszt POL WAP oldalra?
|
szer. júl. 20, 2005 8:22 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Rozso írta: Van esetleg több infód is?...
Sajnos csak ennyi: "POL a WAPon egy nagy tervben lévő project...".
Kaptam egy linket is, nem tudom hogy publikus-e, megkérdezem az illetőt.
|
szer. júl. 20, 2005 5:17 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Rákérdeztem e-mail-ben az újjításokra. Ezt kaptam: "Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a PannOnline-ban tervezett változások első lépése, mely egységes ügyfél-azonosítást és jogosultsági rendszert biztosít minden ügyfélszegmens számára a tegnapi nappal került bevezetésre. A szegmentáció biztosítja, hogy az azonosított ügyfelek szegmenstől függően eltérő design-t, információkat és szolgáltatásokat érjenek el. A második lépcsőben az internetes értékesítés kerül átalakításra. A második fázis várható bevezetésének időpontja: 2005. 08. 20."
|
kedd júl. 19, 2005 22:58 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Az lenne a nagy dobás, ha kártyásoknak is elérhető lenne neten a részletes számla!
Van erre esély? Külföldon van rá példa pre-paidben?
|
kedd júl. 19, 2005 20:52 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Senkinek sincs infója?
|
kedd júl. 19, 2005 17:53 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
VGyuri írta: Wap-on is elérhető lesz a PannOnLine. Van esetleg több infód is? Mik lesznek az újdonságok? Remélem továbbra is ingyenes marad az egyenleglekérdezés meg az egész, mert ha nem akkor nem ér semmit az egész...
Mikor lesz kész?
|
hétf. júl. 18, 2005 9:42 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. dec. 31, 2009 13:19-kor.
|
hétf. júl. 18, 2005 8:08 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Wap-on is elérhető lesz a PannOnLine.
|
hétf. júl. 18, 2005 5:52 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
|
Na most tényleg készülnek valamire!
"Átalakul a PannOnline!
A PannOnline internetes szolgáltatás segítségével Ön számos ügyfélszolgálati tevékenységet végezhet el egyszerűen, gyorsan a számítógépe előtt ülve. Többek között bármikor információkat kaphat előfizetéseiről, számlainformációkat érhet el, megrendelhet és lemondhat szolgáltatásokat.
A Pannon GSM átalakítja PannOnline szolgáltatását, amelyen - több új funkció mellett -, korszerűbb, könnyebben kezelhető felület fogja Önt fogadni.
Az átalakítás miatt elképzelhető, hogy néhány ügyfelünk a meglévő regisztrációját nem tudja használni, így ismét regisztrálnia kell az új szolgáltatás bevezetését követően.
Ha jelenleg még nem rendelkezik regisztrációval, akkor kérjük, hogy a bevezetés időpontjáig ne regisztráljon, mert ezek a regisztrációk az új rendszer bevezetésével törlésre kerülnek.
Megértésüket köszönjük, kényelmes ügyintézést kívánunk!
Üdvözlettel: Pannon GSM"
|
vas. júl. 17, 2005 22:15 |
|
|
prinyo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hi,
Arról mit tudtok hogy mennyi idő alatt megy át rajtuk egy egyenleg feltötltés?
ma reggel kb 9-kor irtam be, oszt azóta sem történt semmi....
|
kedd jún. 28, 2005 12:01 |
|
|
vincuska
vas-tag
Csatlakozott: pén. ápr. 29, 2005 14:01 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: kisbecskerek
|
csab2 írta: Pénteken - április 1. - váltottam számlásról kártyásra. Ma - április 4. - még a PannOnline nem jól műxik. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő, amíg átállnak?
en multkor valtottam, es siman jo lett... nem kellett ujraregisztralnom.
jo lett mar neked is?
|
pén. ápr. 29, 2005 14:05 |
|
|
Vendég
|
csab2 írta: Pénteken - április 1. - váltottam számlásról kártyásra. Ma - április 4. - még a PannOnline nem jól műxik. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő, amíg átállnak?
Újra kell regisztrálni. Nekem is ez volt, csak én kártyásról váltottam számlásra. Két hét után hívtam az ügyfélszolgát, hogy mi a helyzet. Ő mondta, hogy újra kell regisztrálni és akkor működni fog. Tényleg úgy lett.
|
hétf. ápr. 04, 2005 16:42 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Pénteken - április 1. - váltottam számlásról kártyásra. Ma - április 4. - még a PannOnline nem jól műxik. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő, amíg átállnak?
|
hétf. ápr. 04, 2005 13:36 |
|
|
csab2
gyémánt tag
|
Na, megoldódott a probléma. Mivel hó közben rendeltem meg a mobile data 1-et, így idQarányosan kaptam forgalmi keretet. A pannonline pedig a rendelkezésre álló keret feletti adatforgalmat nem méri. A telefonom pedig 8 gb-nyi forgalmat mutatott! Azért köszi Landsmann a segítséget!
|
szomb. ápr. 02, 2005 22:49 |
|
|