Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 4:26

Hozzászólás a témához  [ 2576 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 52  Következő
Siemens CX65 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja és az normális, hogy a készenléthez, és a hálókereséshez nem tudok, másik effektet választani? Vagy mit rontok el?

Guni

kedd ápr. 05, 2005 3:55
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tud valaki valami x65-tel működő serialos Vissie-ről? Nagyon megköszönném a linket.

THX: Guni

u.i.: Amúgy bejelentem, hogy mától én is CX tulaj lettem egy CXT65 által. 8)

kedd ápr. 05, 2005 3:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Doory írta:
Mi az a bfb? (Írtátok: 25ös szoft még tud bfb mode-be kapcsolni)
Akkor ne tegyem fel a 43-ast?

Valami 'kommunikációs csatorna' :)
Ha fel akarod rakni a vodás telefonra a normális szoftot, akkor a 25-sel csináld. Utána mehet a 43-as.

hétf. ápr. 04, 2005 21:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
diego2002 írta:
Üdv!

Engem eddig nem foglalkoztattak a mobilok igazán, ezután sem ez lesz meghatározó, de ha már vettem egy ilyet (cxv65), akkor annak tudását szeretném (ki)használni...

Egy nokiáról (de ez lehet, hogy lényegtelen) áttöltöttünk egy gif animációt, egy tigris közelít a képernyőn, majd ugrik egyet. A lényeg az, hogy a nokián sokkal gyorsabban játszotta le az animációt, mint az én siemens-emen.

Kérdésem, hogy ezen lehet javítani, vagy ennyit tud a teló (amit én kétlek).

Nem az erőssége a gif. Ha mindenféleképpen ilyen animálós telefon kell, akkor SE f500 vagy k500.

hétf. ápr. 04, 2005 20:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Engem eddig nem foglalkoztattak a mobilok igazán, ezután sem ez lesz meghatározó, de ha már vettem egy ilyet (cxv65), akkor annak tudását szeretném (ki)használni...

Egy nokiáról (de ez lehet, hogy lényegtelen) áttöltöttünk egy gif animációt, egy tigris közelít a képernyőn, majd ugrik egyet. A lényeg az, hogy a nokián sokkal gyorsabban játszotta le az animációt, mint az én siemens-emen.

Kérdésem, hogy ezen lehet javítani, vagy ennyit tud a teló (amit én kétlek).

hétf. ápr. 04, 2005 19:21
vas-tag

Hozzászólás 
fttommy írta:
Mokány írta:
Sziasztok!

lenne egy kérdésem!
infrával lehet menüt cserélni?Vagy adatkábel kell hozzá?

Lehet.

le tudná írni nekem valaki, hogyan kell megcsinálni??

hétf. ápr. 04, 2005 15:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Mokány írta:
Sziasztok!

lenne egy kérdésem!

Lehet.

hétf. ápr. 04, 2005 14:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

lenne egy kérdésem!

hétf. ápr. 04, 2005 12:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Mi az a bfb? (Írtátok: 25ös szoft még tud bfb mode-be kapcsolni)
Akkor ne tegyem fel a 43-ast?

hétf. ápr. 04, 2005 8:10
arany tag

Hozzászólás 
Mégsincs győzelem :(
Az xp-s gépen igaz, hogy a fubu mentés hibátlanul lement, meg az első patch is amit felraktam, de amikor le akartam szedni undo-val, akkor kb. a felénél hibával megállt, úgyhogy vagy harmadszorra sikerült visszavonnom a patchet. Meg azóta próbáltam más patcheket is de azoknál is loader hibával megállt menet közben. Szóval ez így nagyon gáz.
Meg még az az érdekes, hogy a vklay3.3-al lementett fubut ha be akarom tölteni az SPC3 beta8-ba akkor beolvassa és a dekompresszió vége felé mindig hibával megáll.
Szóval a szívás folytatódik :(

vas. ápr. 03, 2005 21:32
vas-tag

Hozzászólás 
hapic: az mpm rontotta el a temaidat, tolts le a siemenstol ujabb verzsont belole, a telcsibol torold ki a temakat es toltsd fel ujra de nem az mpm altali mentest (hanem az eredetiket)

vas. ápr. 03, 2005 15:31
arany tag

Hozzászólás 
Skacok GYŐZELEM!!!

Kipróbáltam a vklay 3.3-at egy másik gépen (win xp-s) és ment minden fa**ántosan az 1979-es kábellal, fullflash mentés, patch, minden!
Úgyhogy királyság!

szomb. ápr. 02, 2005 18:53
vas-tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:

Lehet hogy a t-mobile így védekezik, nehogy más színűre cseréld? :)

Nem hinném. Eddig tök jól működött

szomb. ápr. 02, 2005 12:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hapic írta:
Sziasztok,

Nagyon sok okossággal lett gazdagabb a topic által -ezért is választottam egy CXT70-et.
Egy érdekes dolgot produkál az utóbbi időben a teló amelyre várnám a tapasztaltabb kollégák véleményét. Színséma megnyitásakor Error Opening File hibaüzenettel megtagadja az új színsémák betöltését. Egyedül az alap színeket lehet minden gond nélkül ráerőltetni de ezen túl semmi.
Ha komplett témát adok meg neki akkor annak egy részét betölti de a színeket szintén elutastja vagyis marad a default "magenta" színvilág.
Találkozott már valaki a jelenséggel? Mi ilyenkor a teendő?
Kb 1 hete még jól működött a telefon azonban nyomtam egy full mentést az MPM-ben -gondoltam mielőtt elkezdem buherálni jó ha van egy régi állapot, és utána már ezt a hülyeséget csinálta.
Minden ötletet szívesen várok. Nincs kábelem, egy darab infraporton sikerült ezt az eredményt elérni.

Üdv

Lehet hogy a t-mobile így védekezik, nehogy más színűre cseréld? :)

szomb. ápr. 02, 2005 11:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wolfie írta:
Siemens oldalára kikerültek a 43-as softok (kivéve Vodafonoshoz)

Már rég csak nem linkeltem be ;)

szomb. ápr. 02, 2005 11:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Siemens oldalára kikerültek a 43-as softok (kivéve Vodafonoshoz)

szomb. ápr. 02, 2005 11:09
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Nagyon sok okossággal lett gazdagabb a topic által -ezért is választottam egy CXT70-et.
Egy érdekes dolgot produkál az utóbbi időben a teló amelyre várnám a tapasztaltabb kollégák véleményét. Színséma megnyitásakor Error Opening File hibaüzenettel megtagadja az új színsémák betöltését. Egyedül az alap színeket lehet minden gond nélkül ráerőltetni de ezen túl semmi.
Ha komplett témát adok meg neki akkor annak egy részét betölti de a színeket szintén elutastja vagyis marad a default "magenta" színvilág.
Találkozott már valaki a jelenséggel? Mi ilyenkor a teendő?
Kb 1 hete még jól működött a telefon azonban nyomtam egy full mentést az MPM-ben -gondoltam mielőtt elkezdem buherálni jó ha van egy régi állapot, és utána már ezt a hülyeséget csinálta.
Minden ötletet szívesen várok. Nincs kábelem, egy darab infraporton sikerült ezt az eredményt elérni.

Üdv

szomb. ápr. 02, 2005 8:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Hallom nem nagyon sikerül eredeti előlapra cserélni a cx(mindenféle)65 előlapokat. Nekem ingyen sikerült lecseréltetni a siemens szervizben a Hungária körúton(vagy az már Róbert K. körút?) A fazon azt mondta, hogy ha megveszel egy tmobos vagy vodás cx65-öt, és azonnal beviszed akkor simán lecserélik. Cskhogy nekem akkor már egy hónapos volt a tel. De azért mondom nézze már meg hátha mégis! Megnézte és le is cserélte garianciálisan, ugyanis egy árva karcot sem tudott az elektronmikroszkóp alatt sem felfedezni az előlapon a tag. Ha valakinek mégis sikerül, egy jó tanács: az előlap plexijének a belső oldalát ne nagyon dörzsölgesétek még spec tisztítókendőkkel sem mert rohadtul érzékeny.( A külseje nem, az jól ellenáll a karcolódásnak) Ha mégis szöszös lett, inkább fújjátok le levegővel. Na bocs a terjengősségért. Ciao!

pén. ápr. 01, 2005 19:52
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
"Remove SoftKeys from MainScreen" - ez miért jó?
"Setup illumination by 5%" - ez mit is csinál pontosan?

Eltünteti a funkciógombok (softkeys) feliratát a kijelző alsó feléről és alul csak az idő/dátum látszik. Persze csak ha kiíratod.

A világítást 5%-os lépésekben tudod állítani.

csüt. márc. 31, 2005 22:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Dabsol írta:
Ti milyen patcheket raktok fel? Mik a zavaró dolgok a telefonban, mi az amelyik hasznos, kellemesebbé teszi a használatot? Nekem csak a devmenu, hiddenfolders, néhány felbukkanó igen/nem ablak eltüntetése, meg pár grafikai patch van fenn.

Igaz nekem S65-öm van, de talán segít az info. A következő peccsek vannak fenn:

Idézet:
Digital_Clock_2_S65_SW43
Disable Aircraft Check
disable camera messages
Disable dialing ringtone
Disable message Copy SIM at SIM change
Disable some messages
Enable Developer Menu for all x65
No start sound in Video rec
Open Discs Forever
Remove background netting while showing MsgBoxes, Please Wait
Remove provider name in Mainscreen
Remove SoftKeys from MainScreen
S65_v43_Indikator_18
Save videos and photos on the MMC-card
Setup illumination by 5%
Toggle Handsfree Without Question

A hiddenfolders patch mit csinál? A rejtett mappákat/file-okat mutatja meg?

A hiddenfolders az opendiscforever akart lenni...

"Remove SoftKeys from MainScreen" - ez miért jó?
"Setup illumination by 5%" - ez mit is csinál pontosan?

csüt. márc. 31, 2005 22:02
platina tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
jazzkiflinek sikerült patchelnie 1979-es kébellel s65-öt. X65 flasherben password vmit kell elinditani (amúgy a 1.060-as a legfrissebb). az csinál egy vkd-t amit a v_klay-ben be kell hívni, illetve még át kell állítani a telt is password-ösre és már müxik is. Bocs ha icsit körülményesen fogalmaztam de nekem még nincs x65-ös telóm ;), csak az infók vannak meg

Amikor kepcsolatba kerül a teló a progival, akkor a boot password generálást kell választani. Ez csinál egy *.vkd file-t a flasher induló könyvtárába, amit én átmásoltam a
Idézet:
c:\Program Files\Vi-Soft\V_KLay\data\Loaders\

könyvtárba és a v-klayben innentől kezdve ott volt a listában az én telóm is :mrgreen:

csüt. márc. 31, 2005 21:23
platina tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Ti milyen patcheket raktok fel? Mik a zavaró dolgok a telefonban, mi az amelyik hasznos, kellemesebbé teszi a használatot? Nekem csak a devmenu, hiddenfolders, néhány felbukkanó igen/nem ablak eltüntetése, meg pár grafikai patch van fenn.

Igaz nekem S65-öm van, de talán segít az info. A következő peccsek vannak fenn:

Idézet:
Digital_Clock_2_S65_SW43
Disable Aircraft Check
disable camera messages
Disable dialing ringtone
Disable message Copy SIM at SIM change
Disable some messages
Enable Developer Menu for all x65
No start sound in Video rec
Open Discs Forever
Remove background netting while showing MsgBoxes, Please Wait
Remove provider name in Mainscreen
Remove SoftKeys from MainScreen
S65_v43_Indikator_18
Save videos and photos on the MMC-card
Setup illumination by 5%
Toggle Handsfree Without Question

A hiddenfolders patch mit csinál? A rejtett mappákat/file-okat mutatja meg?

csüt. márc. 31, 2005 21:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
amed írta:
Köszi a tippeket Skacok!

Igazából nem tudom mit csináljak. Az biztos hogy az eredeti Siemens dca-500 -as kábellal sem ment a vklay, nem is reagált a piros gomb nyomkodására. Meg szerintem hiába csinálom azt a Boot Password-os betöltést is a vklay-ba, mert lehet hogy működik, de mi van ha pacth közben megáll hibával? Mert megy a vklay, csak hibával megáll egy idő után, tehát a kommunikációval lehet gond. Igy nem is merem ráengedni a patch-et.

Adatkábellel biztos nem megy, az csak fileok másolására jó, na meg siemenses software update-re.

csüt. márc. 31, 2005 20:46
arany tag

Hozzászólás 
És még annyit, hogy ugyan ezzel a kábellal annak idején az AllSiemens-el simán mentett fubut az S55-ből, meg a vklay is hibátlanul ment.
Bár az is igaz, hogy azóta alaplapot, meg procit cseréltem.

csüt. márc. 31, 2005 20:44
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tippeket Skacok!

Igazából nem tudom mit csináljak. Az biztos hogy az eredeti Siemens dca-500 -as kábellal sem ment a vklay, nem is reagált a piros gomb nyomkodására. Meg szerintem hiába csinálom azt a Boot Password-os betöltést is a vklay-ba, mert lehet hogy működik, de mi van ha pacth közben megáll hibával? Mert megy a vklay, csak hibával megáll egy idő után, tehát a kommunikációval lehet gond. Igy nem is merem ráengedni a patch-et.

csüt. márc. 31, 2005 20:41
vas-tag

Hozzászólás 
Kösz Dabsol.

Egyszer elindult és nem a passwordot választottam,hanem a patched bootcore-t (flasherről van szó),most akkor ez számít?Vagy minden indulásnál lehet választani?Nehogy megjegyezze és azzal nem indul.

csüt. márc. 31, 2005 10:14
ezüst tag

Hozzászólás 
amed írta:
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy egyszerüen nem megy a V-Klay normálisan a telefonommal. De amikor elindítottam, hogy patch alkalmazása akkor is a flash backup indult és elkezdett dolgozni (hátralévő időnek kiírt 46 percet) de nem vártam végíg mert úgyis leállt volna hibával.
Szóval az volt fúrcsa, hogy a pach alkalmazása helyett a flash mentést hajtotta végre.
Szóval nem értem mi lehet a gond. A 1979-es szervízkábellal lenne a probléma. Mondjuk annak idején már az OD tools-ra sem reagát csak kikapcsolta a telefont.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=355 Innen töltsd le ezt DisableFubuAutosave.reg és nem fog mentéssel kezdeni a Vklay3.3.
Nekem a 1979-es kábellel működik,[CX65(Chaos BootPatch),1152000]

csüt. márc. 31, 2005 10:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
jazzkiflinek sikerült patchelnie 1979-es kébellel s65-öt. X65 flasherben password vmit kell elinditani (amúgy a 1.060-as a legfrissebb). az csinál egy vkd-t amit a v_klay-ben be kell hívni, illetve még át kell állítani a telt is password-ösre és már müxik is. Bocs ha icsit körülményesen fogalmaztam de nekem még nincs x65-ös telóm ;), csak az infók vannak meg

csüt. márc. 31, 2005 9:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
cxt sasa írta:
Nekem 1979-el sem és 1978-al sem működött a dolog.Több gépen próbálva sem.
Amed úgy érzem viszont hogy marhára mázlista vagyok,mert 2700-ért vettem origi siemens dca-500-ast:)Kicsit körülményes visszavivős újatkérős volt,de a vége ez lett :)

Dabsol: én nem is tudom mit tennék fel,egyszerűen csak le akarom menteni flasherrel a tartalmat és nem megy.A legújabb azthiszem a 60-as, azzal sem kapcsolódik.

PapuaUtils nincs meg angolul vagy valami más nem krix-krax feliratokkal?Mert így eléggé orosz rulett..

Hehe, én jártam a legjobban, mert amikor vettem a telefont, nekem 1500 ftért odanyomtak a kezembe eredeti dca500as kábelt :)
Szerintem akkor már csak az marad, hogy másik szervízkábellel próbálni.

Papuautilshoz sajnos nincs angol nyelv, lehet neten van valahol leírás melyik gomb micsoda.

csüt. márc. 31, 2005 7:56
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem 1979-el sem és 1978-al sem működött a dolog.Több gépen próbálva sem.
Amed úgy érzem viszont hogy marhára mázlista vagyok,mert 2700-ért vettem origi siemens dca-500-ast:)Kicsit körülményes visszavivős újatkérős volt,de a vége ez lett :)

Dabsol: én nem is tudom mit tennék fel,egyszerűen csak le akarom menteni flasherrel a tartalmat és nem megy.A legújabb azthiszem a 60-as, azzal sem kapcsolódik.

PapuaUtils nincs meg angolul vagy valami más nem krix-krax feliratokkal?Mert így eléggé orosz rulett..

csüt. márc. 31, 2005 6:49
arany tag

Hozzászólás 
Hát sajnos ez sem jött be. A 3.1-el még több volt az olvasási hiba és az újrapróbálkozás, aztán ugyanúgy leállt ugyanazzal a hibával.
Most visszateszem a 3.3-as vklayt és megpróbálom a dca500-as kábellal.
Ha ezzel sem sikerül akkor azt hiszem, hogy elfelejtem a patchelést.
(A szervízkábel 3000 volt, az adatkábel 6500, úgyhogy azt hiszem többet nem áldozok rá.)

szer. márc. 30, 2005 20:27
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tippet Dabsol! Mindjárt ki is próbálom.
Ja és azt el felejtettem írni, hogy ezzel a 1979-es kábellal az S55 patchelés annak idején simán működött.
Úgyhogy most teszek egy próbát a 3.1-el.

szer. márc. 30, 2005 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
amed írta:
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy egyszerüen nem megy a V-Klay normálisan a telefonommal. Egy 1979-es speedshop-os szervizkábellal megcsináltam az X65flasher-1035 -el egy fullflash mentést (57600 bps-en), az szépen hibátlanul lement (előtte a java progit persze lefutattam).
Aztán próbáltam a V-Klay 3.3-al is csinálni egy fullflash mentést, mert az X65flasher-est nem tudja pl. beolvasni az SPC3, meg úgy gondoltam nem árt ha csinálok még egy mentést egy másik programmal is.
Elindítottam a v-klayt (CX65 Chaos BootPatch, 57600-as sebességgel) de nem reagált a piros gombra hiába nyomkodtam. Aztán átállítottam a sebességet 115200-ra és akkor szépen elindult a dolog első nyomásra. Elkezdte menteni a flasht és úgy kb 15 %-ál megállt és kiírta, hogy:
An unknown error occured while accessing COM2 Loader not ready!
próbáltam tööbször is, mindig elment egy darabig (volt amikor pl. 37%-is) és utána ugyanezzel a hibábal mindig megállt.
Akkor idegbe jöttem és mondom ráengedek egy grafikus patch-et nem érdekel a mentés. De amikor elindítottam, hogy patch alkalmazása akkor is a flash backup indult és elkezdett dolgozni (hátralévő időnek kiírt 46 percet) de nem vártam végíg mert úgyis leállt volna hibával.
Szóval az volt fúrcsa, hogy a pach alkalmazása helyett a flash mentést hajtotta végre.
Próbáltam volna a V-Klay-t a DCA-500 -as adatkábelemmel is, de azzal nem is indult semmi, hiába nyomkodtam a piros gombot. Valószínüleg azért mert az nem szerviz kábel.

Szóval nem értem mi lehet a gond. A 1979-es szervízkábellal lenne a probléma. Mondjuk annak idején már az OD tools-ra sem reagát csak kikapcsolta a telefont.

De akkor az X65flasher miért futott le hibátlanul?

Próbáld meg másik számítógépen, vagy töltsd le tőlem a 3.1-es vklayt.

szer. márc. 30, 2005 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. márc. 30, 2005 19:03
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy egyszerüen nem megy a V-Klay normálisan a telefonommal. Egy 1979-es speedshop-os szervizkábellal megcsináltam az X65flasher-1035 -el egy fullflash mentést (57600 bps-en), az szépen hibátlanul lement (előtte a java progit persze lefutattam).
Aztán próbáltam a V-Klay 3.3-al is csinálni egy fullflash mentést, mert az X65flasher-est nem tudja pl. beolvasni az SPC3, meg úgy gondoltam nem árt ha csinálok még egy mentést egy másik programmal is.
Elindítottam a v-klayt (CX65 Chaos BootPatch, 57600-as sebességgel) de nem reagált a piros gombra hiába nyomkodtam. Aztán átállítottam a sebességet 115200-ra és akkor szépen elindult a dolog első nyomásra. Elkezdte menteni a flasht és úgy kb 15 %-ál megállt és kiírta, hogy:
An unknown error occured while accessing COM2 Loader not ready!
próbáltam tööbször is, mindig elment egy darabig (volt amikor pl. 37%-is) és utána ugyanezzel a hibábal mindig megállt.
Akkor idegbe jöttem és mondom ráengedek egy grafikus patch-et nem érdekel a mentés. De amikor elindítottam, hogy patch alkalmazása akkor is a flash backup indult és elkezdett dolgozni (hátralévő időnek kiírt 46 percet) de nem vártam végíg mert úgyis leállt volna hibával.
Próbáltam volna a V-Klay-t a DCA-500 -as adatkábelemmel is, de azzal nem is indult semmi, hiába nyomkodtam a piros gombot. Valószínüleg azért mert az nem szerviz kábel.

De akkor az X65flasher miért futott le hibátlanul?

szer. márc. 30, 2005 18:52
vas-tag

Hozzászólás 
Akkor csak én nem tudok.

kedd márc. 29, 2005 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
cxt sasa írta:
25-ösnél miért nem tud BFB-be kapcsolni?

A 25-ösnél még tud, annál feljebb nem.

kedd márc. 29, 2005 7:51
vas-tag

Hozzászólás 
25-ösnél miért nem tud BFB-be kapcsolni?

kedd márc. 29, 2005 7:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor itt egy gyors leírás: (MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE!)

Kell hozzá:

- x65 vodafone-os telefon max 25ös szoftverrel
- x65flasher-1060 http://cx65.dox.hu/file/x65flasher-1060.rar
- winswup-os firmware

Azért lehet csak a 25-ös szoftverrel bezárólag, mert a 41-esnél, 43-asnál nem tud bfb mode-ba kapcsolni. Ez az x65flasher-hez kell.

1. Telefon feltölt, teljes mentés előtte
(1.5 Ha 41-es vagy 43-as szoft van fenn, próbáld meg visszatenni a 25-öst)
2. x65flasher 1060-as elindít, szervízkábellel konnekt, a boot mode legyen generate bootpassword. Itt azt írja, hogy egy p4es 2600mhzes gépen 2 órát tartott a kiszámítása. Nálam AMD Duron 700ason fél perc volt. Miután ez megvan, elmenti egy .vkp file-ba.
3. Advanced menűpont - Change phone model
4. CX6V-t CX65-re; C6V-t C65-re; S6V-t S65-re átírni értelemszerűen; OK majd kb fél perc múlva kiírja ready (VIGYÁZAT, EZ A BOOTCORE-BA ÍRKÁL, ITT LEHET MEGIJEDNI!)
5. disconnect
6. Most már mehet fel a winswupos cx65, c65, s65 -ös szoft.

Lehet feltenni még mappingot, meg 43-as FFS-t, de azzal elveszik minden beállítás meg file. A menűpontok helyén lehet kérdőjelek lesznek, a Config/Japp/Flexmenu-ben kell helyrepofozni a file-okat.

Ha minden jól sikerült, mehetnek fel a cx65, c65, s65-ös patchek :)

hétf. márc. 28, 2005 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Felraktam 43-as FFS-t, de közben rájöttem hogy melyik file-okat kell átírni, hogy normális legyen, úgyhogy majd visszkerül az elmentett fubu és csak pár filet másolok át. Lehet hogy kéne új siemens progi, mert a DES nem tud belépni a filerendszerbe. Biztos a 43-as fw miatt...

vas. márc. 27, 2005 23:49
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
Dabsol írta:
Közeledik a 47-es vagy 52-es szoft...

Hurrá! Egyszerűen hihetetlen és követhetetlen már... :?

vas. márc. 27, 2005 23:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem nyert. Akkor mégiscsak FFS-t kell felraknom? :(

Melyik programmal lehet telefonszámokat szinkronizálni meg smseket lementeni esetleg vissza? Nem használok ilyeneket...

vas. márc. 27, 2005 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
File rendszert nem akarom piszkálni, mert múltkor is felraktam egy BR_Handel 25-öst és olyankor újra fel kell rakni minden telszámot, az sms-ek is elvesznek. File szinten a telszámokat vissza lehet másolni, de számszerkesztésnél összezavarodott és eltűnt az összes szám. Sms-ek meg csak archívból másolhatók vissza.

vas. márc. 27, 2005 13:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem azért mert még rá kell nyomni az eredeti file systemet. Van egy ilyen progi hogy FFSinit...... talán ezzel meg tudjátok csináni, nekem ez a rész zavaros egy kicsit meg még nincs is min tesztelnem :(

vas. márc. 27, 2005 13:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sikerült vodás szoftra rányomni a sima szoftot. Igaz még kicsit sántít a dolog, pl alul a softkeyek mögötti háttér eltünt, sok menü leírásnál felül az jelenik meg hogy TXT_SUBI_01... Talán egy mappingot is rá kéne nyomni. A patchek működnek rendesen. Ja, és csak az tudja megcsinálni, aki még 25-ös szofttal vásárolta a telefont. S65V-vel is működik, meg szerintem C6V-vel is.

http://www.future-modding.de/wbb/thread ... eadid=2039

vas. márc. 27, 2005 13:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
1900mAh-es akksi ;) Na ilyet biztos nem vennék.

Kép

szomb. márc. 26, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Közeledik a 47-es vagy 52-es szoft...

pén. márc. 25, 2005 12:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem sem megy.

pén. márc. 25, 2005 11:49
ezüst tag

Hozzászólás 
43-as softban nem megy az 1 perces video vagy csak nekem nem sikerült rajta megcsinálnom?

pén. márc. 25, 2005 1:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
freelive írta:
Most prószáltam. Sajna a tmobosba csak a sajátja megy bele a gyári nem. És ez vica-verza. Megnéztem a plexi fölötti kialakítását is az előlapnak és az ua. mint a tmobnak.

Pf, nincs nem tmobilos bill? :)

csüt. márc. 24, 2005 22:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2576 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 52  Következő