Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 1:45

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Használt már valamelyikőtök SDIO WiFi kártyát MPX 200-ban?

Állítólag megvan a WM for Smartphone driverének beta versioja hozzá!

dr.zsoo

szer. ápr. 27, 2005 19:08
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
Én is üdvözlőm a topikot a 100 oldal alkalmából.

Új jelenséggel találkoztam:
Mint ahogy régebben szó volt róla a teló 40% -os akku állapotban már jelez, és nem sokkal utána ki is kapcsol. Nos, nekem olyan 1 hete lemegy egészen 0% -ig, és ott is még bírja egy darabig. Battery Pro -n nézem a dolgokat, de nem hiszem, hogy ez tett volna vele csodát, mert már régóta fent van. Persze akucsere nem volt, vagy bármi a mi szvsz ezt okozhatná e változást.

Ez semmi! Az enyém megcsinálja azt is, hogy az egyik nap 40%-on minden szó nélkül kikapcsol, és visszakapcsolásnál odáig jut el, hogy bekéri a PIN-t, és hálózat keresésénél újra kikapcsol... A következő nap lemegy 10%-ig, és akkor szól, hogy az akku töltöttsége alacsony...
És ami a kedvencem... Van, hogy 60-70%-os töltöttségnél is kikapcsol, és olyan, mintha nem találná a hálózatot... nem segít semmi, csak ha várok vele, felrakom töltőre, és úgy kapcsolom be... 2 nap múlva megint semmi gond vele...
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Egyébként max 2 óra alatt mindig fullra tölt. Legalább is az Xbar szerint...
Vodafone, gyári 2002-es oppal (de már nem sokáig...)

Gratulálok mindenkinek a 100. oldalhoz! Rengeteget segítettetek! Köszönöm!
:)

szer. ápr. 27, 2005 18:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
arany tag

Hozzászólás 
kubu írta:
rviktor írta:
kubu írta:
...

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/InternetSettings/>>

1. >>/UserAgent
2. >>/5.0/UserAgent
Ezen a két helyen kell átírni a default kulcsokat

1. az alap Mozilla/4.0
2. n6230 Nokia6230/2.0 (4.28) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
3. seP900 SonyEricssonP900/R1022 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0

De ezért jössz egy sörrel, mert telorol irtam és 20 percig. :D

Köszönöm szépen!
Ez IE-alatt mind szép és jó, csak az a helyzet, hogy én Operát használok!
Ha esetleg arra is van trükköd, már 2 sörrel jövök! :lol:

Arra csak egy megoldás van. Használj wapra IE-t.:)

szer. ápr. 27, 2005 18:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Érdekes, az Opera ujratelepitése sem oldotta meg a problémám.
A könyvjelzöim is megmaradtak... :roll:

szer. ápr. 27, 2005 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Na egy sorrel en is jovok a kollektivanak. Ha nem szoljatok be, hogy az SD gyokerbol detektalja a wma fileokat csengohangnak, akkor meg mindig azza a registry bejegyzessel probalkozom, ami nalam nem igazan akart mukodni..... :)

Levi

szer. ápr. 27, 2005 18:28
ezüst tag

Hozzászólás 
rviktor írta:
kubu írta:
...

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/InternetSettings/>>

1. >>/UserAgent
2. >>/5.0/UserAgent

1. az alap Mozilla/4.0

Köszönöm szépen!
Ez IE-alatt mind szép és jó, csak az a helyzet, hogy én Operát használok!
Ha esetleg arra is van trükköd, már 2 sörrel jövök! :lol:

szer. ápr. 27, 2005 18:14
arany tag

Hozzászólás 
Tesztben volt ennyivel gyorsabb, persze hogy nem telefonon.
:)
Miért idézgetsz annyit vissza te gyerek? nem van ám mindenki alatt ádéesel... :)
:roll:

szer. ápr. 27, 2005 17:51
arany tag

Hozzászólás 
kubu írta:
...

1. >>/UserAgent
2. >>/5.0/UserAgent

1. az alap Mozilla/4.0

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rviktor szer. ápr. 27, 2005 18:11-kor.

szer. ápr. 27, 2005 17:50
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
kremo írta:
én már szedtem. :D de sztem úgy egy hónapon belül megint szétkapom egy tisztításra, de akkor már digi fényképező társaságában. :D

Nálad is volt elem? Az SD és az MMC között azért akad sebességkülönbség. kb. 4-5x gyorsabb az SD. Nem hiába azt ajánlják hozzá... ki kell próbálni ugyanakkora kártyával mindkét szabványból és észreveszed a különbséget... :) plusz írásvédelem ha valakinek kölcsönadod, stb.

nemtudomnem emléxem. örültem hogy szét tudtam szedni meg összerkni.
mostmár tapasztaltabban egyszerübb dolgom lesz. akkor majd megnezek rajta tényleg mindent. meg fotók persze.
az sd azért ennyivel nem gyorsabb! de gyorsabb az tuti!

szer. ápr. 27, 2005 17:34
arany tag

Hozzászólás 
kremo írta:
én már szedtem. :D de sztem úgy egy hónapon belül megint szétkapom egy tisztításra, de akkor már digi fényképező társaságában. :D

Nálad is volt elem? Az SD és az MMC között azért akad sebességkülönbség. kb. 4-5x gyorsabb az SD. Nem hiába azt ajánlják hozzá... ki kell próbálni ugyanakkora kártyával mindkét szabványból és észreveszed a különbséget... :) plusz írásvédelem ha valakinek kölcsönadod, stb.

szer. ápr. 27, 2005 17:30
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
Szedtetek már szét telefont? A backup battery az a kis elem amit az alaplapra szerelve láthattok. A régi SPVken ha leszeded az akkut ki is látszik a széle. :)
Az úgynevezett nem felejt? memóriát látja el energiával. (érdekes megoldás) Általában 100%on szokott állni, de telefononként eltérhet ett?l. Csökkenni még nem láttam.

szer. ápr. 27, 2005 17:20
ezüst tag

Hozzászólás 
kubu írta:
A multkor már vita tárgya volt, de nem emlékszem mire jutott a topik a kérdéssel: Vajon kezeli a telefon az 1gigás MMC-t is?! Vagy csak SD -böl kezel 1gigásat. Mert most nézegettem, a BlueFish -ben elég olcsók lettek az MMC-k. 8) A mostani 256MB -os MMC -m cserélném le egy olyanra.
Vagy inkább ugyanabban árban SD-t vegyek?? Nem láttam az árlistán... :roll:

Azt nemtom, hogy kezeli-e, de amikor megkérdeztem az egyik mobil boltban, hogy mit vegyek SD-t vagy MMC-t, akkor azt mondta a srác, hogy mivel semmi különbség nincs a kettő között, csak az, hogy az SD vastagabb, az MMC-t vegyem meg, mert telóba azt szoktak rakni.

szer. ápr. 27, 2005 17:14
ezüst tag

Hozzászólás 
KeFe írta:
zsééééé írta:
KeFe írta:
Melyik a leghatékonyabb "full verziós" képnézegető cucc most wmobile alá?

:?:
Mire gondolsz? Az én igényeimnek megfelel az alap progi, sztem elég jól funkcionál, szemben a file managerrel. Használom még az SPViewer-t, de az nem nagy szám.

Csak nekem a "gyári" file hozzárendeléseit felülirta valami és most az iexplorer tölti be a képeket az meg elég karcsú.
Hol van egyáltalán a "gyári" képnéző. És a file hozzarendeléseket hol állitom manualisan registryben?

A gyári CD-n rajta van a progi a FileManager mellett: azt hiszem Camera -nak hivják. Ha feltelepited, lesz a Camera menüpont mellett egy Photos -nevü képnézegetöd is! 2003-on is müködik.

szer. ápr. 27, 2005 17:06
arany tag

Hozzászólás 
Szedtetek már szét telefont? A backup battery az a kis elem amit az alaplapra szerelve láthattok. A régi SPVken ha leszeded az akkut ki is látszik a széle. :)
Az úgynevezett nem felejt? memóriát látja el energiával. (érdekes megoldás) Általában 100%on szokott állni, de telefononként eltérhet ett?l. Csökkenni még nem láttam.

szer. ápr. 27, 2005 17:03
ezüst tag

Hozzászólás 
rviktor írta:
k_chris írta:
kérdés: nektek HOGY jön be a WAP? 2.0ás módon vagy 1.0? Mert nekem sajna 1.0... tzones nal egy picike 1bites WBMP van és kész... (T-Mobilenal vagyok) mivel van net elofizum lehet trukkozni valamit a beallitasokkal? Tudom hulyeseg hogy nettel wap oldalakat nézegetek de szerintem a T-mobilos 10MB semmire se elég, wappal sokkal költséghatékonyabb lehet az ember..

Mivel a T oldala attól függöen generálja az oldalakat, hogy milyen mobilod van. Mivel a SmartPhoneokat (Mozilla/4.0) nem ismeri föl, ezért kapod a fekete wbmp képeket. De ha az explorer user agent bejegyzését átírod mondjuk az Se P910i-re akkor már szép színes oldalakkal találkozol.

Sziasztok!
Ez a böngészö -user agent -átirósdi engem is felizgatott, mert ezzel a már próbálkoztam régebben, de sehol nem találtam. Esetleg a registry -ben keressem?
Irnál pontosabb elérési utat? Nagyon hálás lennék érte!

A multkor már vita tárgya volt, de nem emlékszem mire jutott a topik a kérdéssel: Vajon kezeli a telefon az 1gigás MMC-t is?! Vagy csak SD -böl kezel 1gigásat. Mert most nézegettem, a BlueFish -ben elég olcsók lettek az MMC-k. 8) A mostani 256MB -os MMC -m cserélném le egy olyanra.
Vagy inkább ugyanabban árban SD-t vegyek?? Nem láttam az árlistán... :roll:

Backup Battery nekem mindig 90% -on figyel.

szer. ápr. 27, 2005 17:00
arany tag

Hozzászólás 
Landee írta:
kremo írta:
k_chris írta:
ha valakinek kell MINISD 512es, márkás, ~15ért, az irjon priviben :). szerintem jo ar...

leszámítva hogy a pdamania webáruházban 14-be fáj.

Leszámítva, hogy a BlueFish-nél 9,471 Ft és 17,543 Ft az 1 GB-os MMC. Nekem adtak volna már 16,5-ért két hetet 1 GB-os MMC-t (ja és RS-MMC
+ átalakító egyben.)

mini sd-ről volt szó.

szer. ápr. 27, 2005 16:28
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:
kremo:te az vagy,akinek wap-oldalán csomó jó SE cucc volt?:-)
(előzőleg Z600asom volt,és kremo wapoldaláról rengeteg jó játékot,témát szedtem le :D )

igen. :D

szer. ápr. 27, 2005 16:27
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
KeFe írta:

Mire gondolsz? Az én igényeimnek megfelel az alap progi, sztem elég jól funkcionál, szemben a file managerrel. Használom még az SPViewer-t, de az nem nagy szám.

Csak nekem a "gyári" file hozzárendeléseit felülirta valami és most az iexplorer tölti be a képeket az meg elég karcsú.
Hol van egyáltalán a "gyári" képnéző. És a file hozzarendeléseket hol állitom manualisan registryben?

szer. ápr. 27, 2005 16:17
ezüst tag

Hozzászólás 
john30 írta:
kremo írta:
john30 írta:
Körkérdés: a Backup Battery kinek mennyi?

Nekem kezdetektől mai napig(első töltés joga enyém volt :D MM) 90%.

igazából nem tudom mit is akar merni ez a backup battery, de nekem mindig is 100% on volt.

(előzőleg Z600asom volt,és kremo wapoldaláról rengeteg jó játékot,témát szedtem le :D )

Szerintem a Backup Battery az akksi állapotát jelzi hogy milyen "szinten" van,azaz mennyire jó még.Lehet,hogy sok töltés után elkezd csökkeni az értéke?
Nekem kezdetektől,január eleje óta 90%,töltés előtt/közben/után/lemerülten/feltöltötten.

Hy! A Backup Battery (ha jól emlékszem) a memória "töltöttségi szintje". Ha ez 0% lesz, a telefon "elfelejt fájlokat, dolgokat". Ha az akksi lemerül és kikapcsol a teló, akkor minél hamarabb fel kell tölteni, nehogy bekövetkezzen ez a 0%.

szer. ápr. 27, 2005 16:11
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
k_chris írta:
ha valakinek kell MINISD 512es, márkás, ~15ért, az irjon priviben :). szerintem jo ar...

Leszámítva, hogy a BlueFish-nél 9,471 Ft és 17,543 Ft az 1 GB-os MMC. Nekem adtak volna már 16,5-ért két hetet 1 GB-os MMC-t (ja és RS-MMC
+ átalakító egyben.)

szer. ápr. 27, 2005 15:48
arany tag

Hozzászólás 
kremo írta:
john30 írta:

igazából nem tudom mit is akar merni ez a backup battery, de nekem mindig is 100% on volt.

Szerintem a Backup Battery az akksi állapotát jelzi hogy milyen "szinten" van,azaz mennyire jó még.Lehet,hogy sok töltés után elkezd csökkeni az értéke?
Nekem kezdetektől,január eleje óta 90%,töltés előtt/közben/után/lemerülten/feltöltötten.

szer. ápr. 27, 2005 14:53
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
az szerintetek mitől lehet ha siman bekapcsolom a telót nincs ott a G betű. fel se tud kapcsolodni GPRSre. A G betut ugy lehet elovarazsolni hogy nyomok egy repmódot és vissza... onnantól megy a GPRS...

Nekem erre semit nem reagál, de ha elindítom az explorert (mondjuk a www.elvira.hu keresésével) akkor keres de nem talál semmit, de fent középen, és a térerőnél is megjeenik a G. Az utóbbi ha jól tudom azt jelenti, hogy felépült a GPRS kapcsolat.
Wapozni, nem tudok, lehet hogy valami bállítás nem jó. Szerencsére ne létszükséglet.

szer. ápr. 27, 2005 14:25
arany tag

Hozzászólás 
john30 írta:

szer. ápr. 27, 2005 14:16
arany tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 27, 2005 14:12
arany tag

Hozzászólás 
mindenkinek máshogy működik?
Kiakadok.

szer. ápr. 27, 2005 13:57
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Jumboo írta:
[quote=Ap]
Mint ahogy régebben szó volt róla a teló 40% -os akku állapotban már jelez, és nem sokkal utána ki is kapcsol. Nos, nekem olyan 1 hete lemegy egészen 0% -ig, és ott is még bírja egy darabig. Battery Pro -n nézem a dolgokat, de nem hiszem, hogy ez tett volna vele csodát, mert már régóta fent van. Persze akucsere nem volt, vagy bármi a mi szvsz ezt okozhatná e változást.

Kiváncsi lennék, Jumboo gépén mit mutat az akkuállapot, márcsak szért is, mert ha jól tudom ő is battery pro -val nyomul.

szoval... nekem is 0%korul halt meg... de szerintem ez lenne a termeszetes nem? 40%nal meghalas az nagggyon gáznak tűnik nekem, az meg majdnem a fele szufla...[/quote]

Nálam a 2002esoppal 40%-tól lelefe begyorsul,az alatt nem játszok/mp3azok,mert néha kiírja,hogy olyan alacsony az akkuszintem,hogy ez az alkalmazás nem tud futni (persze angolul).

Végül lemegy 5-8%-ig,de onnan már pillanat alatt kikapcsol,szvsz én 10% alatt egyből teszem töltőre (ahogy észrevettem, 15% alatt nem is tud felállni a rendszer, vagyis kikapcsolás után eljut a Mobile Operator-ig,de onnan kikapcsol magától,pin-t sem kéri már).

szer. ápr. 27, 2005 13:49
platina tag

Hozzászólás 
az szerintetek mitől lehet ha siman bekapcsolom a telót nincs ott a G betű. fel se tud kapcsolodni GPRSre. A G betut ugy lehet elovarazsolni hogy nyomok egy repmódot és vissza... onnantól megy a GPRS...

szer. ápr. 27, 2005 13:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
[quote=Ap]

Kiváncsi lennék, Jumboo gépén mit mutat az akkuállapot, márcsak szért is, mert ha jól tudom ő is battery pro -val nyomul.
[/quote]

szoval... nekem is 0%korul halt meg... de szerintem ez lenne a termeszetes nem? 40%nal meghalas az nagggyon gáznak tűnik nekem, az meg majdnem a fele szufla...

szer. ápr. 27, 2005 13:32
arany tag

Hozzászólás 
[quote=Ap]

Kiváncsi lennék, Jumboo gépén mit mutat az akkuállapot, márcsak szért is, mert ha jól tudom ő is battery pro -val nyomul.[/quote]

Jumboo gépen ha jól emlékszem 20%-nál aszongya hogy gáz lesz, 10-nél meg hogy very gáz van. De ugyanúgy számol mint a telefon beépített akkutöltöttség jelz?je, vagy mint pl. az xbar. 0 körül hunyak ki a fények... :)

Amúgy lehet megoldom a problémáitokat a 2002 ékezettel. Mikor nekem volt 2002-m úgy vettem észre hogy beviteli nyelvet csak telefon nyelvválasztással lehet cserélni. Németajkúak el?nyben! :) :) :)

szer. ápr. 27, 2005 13:11
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
mozesapo írta:

Nekem simán viszi a wma-t csengőhangként, 9.1 ver, 96kbit, stereo, amire konvertáltam az mp3-akat. :D

Akkor csak a Hard Reset marad :cry:

Csak rájöttem a hibára, még Hard Reset előtt hálisten 8) ,
most megy nekem is a wma csengőhang. A betaplayer-ben (stable v0.5) ki kellett kapcsolni a "windows media files (ASF,WM,WMV,WMA)" fájl hozzárendelést :lol: .

szer. ápr. 27, 2005 12:41
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

szer. ápr. 27, 2005 12:34
platina tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 27, 2005 12:30
arany tag

Hozzászólás 
mozesapo írta:

Nekem simán viszi a wma-t csengőhangként, 9.1 ver, 96kbit, stereo, amire konvertáltam az mp3-akat. :D

Akkor csak a Hard Reset marad :cry:

szer. ápr. 27, 2005 12:07
arany tag

Hozzászólás 
OFF
n0gabor írta:
Nem tudjatok, hogy 20023-es OP-hoz hogy lehet ekezetes karaktereket varazsolni??

attól félek, hogy a válaszra 18.018 évet kell még várnunk :-) (bocs. nem hagyhattam ki :lol:
ON

szer. ápr. 27, 2005 11:21
arany tag

Hozzászólás 
n0gabor írta:
Nem tudjatok, hogy 20023-es OP-hoz hogy lehet ekezetes karaktereket varazsolni??

azt tudom, hogy 2003-nal a csilag gomb hosszan nyomasaval atrakom germanra v dutchra, de 2002-nel * hosszan nyomasara nem jon elo menu, csak valtogatja a szovegbeviteli modokat.

plz segitsetek!

...sajna ez 2002-nél nem megy, vagy frissíteni kell, vagy beletörődni.
Ha megoldod, sokaknak segítesz vele.

szer. ápr. 27, 2005 10:45
arany tag

Hozzászólás 
Én is üdvözlőm a topikot a 100 oldal alkalmából.

Új jelenséggel találkoztam:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -ap- szer. ápr. 27, 2005 10:46-kor.

szer. ápr. 27, 2005 10:24
ezüst tag

Hozzászólás 

azt tudom, hogy 2003-nal a csilag gomb hosszan nyomasaval atrakom germanra v dutchra, de 2002-nel * hosszan nyomasara nem jon elo menu, csak valtogatja a szovegbeviteli modokat.

plz segitsetek!

szer. ápr. 27, 2005 10:15
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil!

A festés nem pattant meg rajta? Tényleg kíváncsi vagyok, mert már nekem is esett le, a szívbajt kaptam, de szerencsére szőnyegre pottyant.
Egy másik fórumon írta vki, gogy neki sörbe(!) estt bele, lebegett egy darabig, kivette, kiszárította és gond nélkül megy... :lol:

szer. ápr. 27, 2005 10:10
arany tag

Hozzászólás 8)
OFF:
Én is előkerültem a centenárium alkalmából. Ennek örömére le is ejtettem a drágám másfél emelet magasságból. Jól vette az akadályt, csak a sim tartó pöcök tört le belül. Újabb randi Rudi szervízével :lol:

További türelmetlen kérdezősködést minden kedves tagnak - hadd hízzon a topic a 300. oldalig :?

Okos dolgokat is linkelnék a telefonhoz, de mostanában galád módon csak a napi 2-3 órás beszélgetéseket szolgálja ki a gépezetem - másra nem jut időm.

Sorry az újabb OFF-olásért, de mást nem tudok most hozzátenni.[/b]

szer. ápr. 27, 2005 9:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Visszakanyarodva a mobilhoz :lol: , valaki írt egy jó home screen oldalt:
http://www.smartphonefrance.com/themes.asp?TRI=0&PAGE=1

Itt találtam egy jó skin-t, Kill Bill:
http://www.smartphonefrance.com/skin_go.asp?ID=KillBill
Ebbe van négy a témához illő remek csengőhang wma-ban. SP 2003 SM2 van az MPx-emen, naivan azt hittem, hogy ez nekem menni fog. Nem ment, sebaj megy wave-be. De azért kicsit bosszant, hogy a wma-ba nem mentek. Betaplayer simán viszi, de az SD gyökérbe másolva a csengőhangoknál megjelenik ugyan, de nem játsza le (jóváhagyni se lehet) . Nálatok megy, mennek a wma-k, van valami trükkje (8-16bit, kHz mono-stereo v8-v9)?

szer. ápr. 27, 2005 9:08
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
kérdés: nektek HOGY jön be a WAP? 2.0ás módon vagy 1.0? Mert nekem sajna 1.0... tzones nal egy picike 1bites WBMP van és kész... (T-Mobilenal vagyok) mivel van net elofizum lehet trukkozni valamit a beallitasokkal? Tudom hulyeseg hogy nettel wap oldalakat nézegetek de szerintem a T-mobilos 10MB semmire se elég, wappal sokkal költséghatékonyabb lehet az ember..

Mivel a T oldala attól függöen generálja az oldalakat, hogy milyen mobilod van. Mivel a SmartPhoneokat (Mozilla/4.0) nem ismeri föl, ezért kapod a fekete wbmp képeket. De ha az explorer user agent bejegyzését átírod mondjuk az Se P910i-re akkor már szép színes oldalakkal találkozol.

szer. ápr. 27, 2005 9:08
arany tag

Hozzászólás 
Visszakanyarodva a mobilhoz :lol: , valaki írt egy jó home screen oldalt:
http://www.smartphonefrance.com/themes.asp?TRI=0&PAGE=1

Itt találtam egy jó skin-t, Kill Bill:
http://www.smartphonefrance.com/skin_go.asp?ID=KillBill
Ebbe van négy a témához illő remek csengőhang wma-ban. SP 2003 SM2 van az MPx-emen, naivan azt hittem, hogy ez nekem menni fog. Nem ment, sebaj megy wave-be. De azért kicsit bosszant, hogy a wma-ba nem mentek. Betaplayer simán viszi, de az SD gyökérbe másolva a csengőhangoknál megjelenik ugyan, de nem játsza le (jóváhagyni se lehet) . Nálatok megy, mennek a wma-k, van valami trükkje (8-16bit, kHz mono-stereo v8-v9)?

szer. ápr. 27, 2005 8:40
platina tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 27, 2005 8:25
arany tag

Hozzászólás 
sunone írta:
OFF
zsééééé írta:
Szaki!
A telefon helyett a Fiestát cserélted le? :D

szerintem csak megfordult vele (a másik oldala más színűre van festve...)
ON

:lol: :lol: :lol:

szer. ápr. 27, 2005 7:33
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Hát, én is elég ritkán írok, pedig az MpX200 még megvan. A topicnyitó hozzászólásom óta rengeteget tudtam meg erről a telefonról és a számomra értékes információkat a mai napig is hasznosítom!
Szóval, szeretném mindenkinek megköszönni a hozzászólásokat, nélkületek nem értük volna meg a 100 oldalt...

szer. ápr. 27, 2005 7:27
arany tag

Hozzászólás 
OFF
zsééééé írta:
Szaki!

szerintem csak megfordult vele (a másik oldala más színűre van festve...)
ON

szer. ápr. 27, 2005 7:20
arany tag

Hozzászólás 
Szaki!

szer. ápr. 27, 2005 7:08
arany tag

Hozzászólás 
KeFe írta:

szer. ápr. 27, 2005 7:06
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 27, 2005 0:06
arany tag

Hozzászólás 
Steini írta:
Nem tudom behozni a wap.cib.hu-t. Van valkinek ötlete? a beállitások azok amiket küldtetek.

A cib wap bankja csak WAP kapcsolaton megy, ha nem azzal próbáltad próbáld azzal.

Ha azzal próbáltad akkor lenne pár kérdésem.
Milyen OP rendszerrel?
Melyik böngészövel?
Melyik beállítással?
próbálod.

kedd ápr. 26, 2005 22:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 188  Következő