Szerző |
Üzenet |
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Londelmor írta: Odo írta: Emiatt biztos kiverném a balhét. Bizonyítani tudod, hogy be van fizetve és kész. Ez olyan, mint amikor a csekken befizetett összeg nem ért oda, de ha bemutatod vehetsz új előfizetést. ez (én úgy tudom) nem a szolgáltató hibája, hanem egyszerűen a banki átutalás ilyen. pl az egyetem által utalt ösztöndíj is leghamarabb az utalást számított 3 munkanapon belül szokott megérkezni...
A postai csekk meg 5-6 nap. Viszont megtörtén az átutalás, ezt tudja bizonyítani, nem?
|
kedd máj. 10, 2005 14:56 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Odo írta: Emiatt biztos kiverném a balhét. Bizonyítani tudod, hogy be van fizetve és kész. Ez olyan, mint amikor a csekken befizetett összeg nem ért oda, de ha bemutatod vehetsz új előfizetést.
ez (én úgy tudom) nem a szolgáltató hibája, hanem egyszerűen a banki átutalás ilyen. pl az egyetem által utalt ösztöndíj is leghamarabb az utalást számított 3 munkanapon belül szokott megérkezni...
|
kedd máj. 10, 2005 14:33 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Andee írta: Odo írta: Andee írta: Éljen a csoportos beszedés. Azért jó lenne, ha a pannon azt is feltüntetné, hogy utána minimum egy hétig még új előfizetést se le venni, mert csak fizetési határidő napján szedik le az összeget:( Még mindig 13e-s tartozásom van, ma se veszek e720-at:( A számládról már leszedték az összeget, nem? Május 5-én leszedték. De jártam már úgy, hogy pár nappal számlafizetés után bementem (akkor is határidőn emelték le) előfizetést venni, és közölték, hogy nem fizettem be a számlám. Annyit mondtak hiába emelték le az összeget a számítógép még nem jelzi. Pedig telefonáltak is emiatt.
Emiatt biztos kiverném a balhét. Bizonyítani tudod, hogy be van fizetve és kész. Ez olyan, mint amikor a csekken befizetett összeg nem ért oda, de ha bemutatod vehetsz új előfizetést.
|
kedd máj. 10, 2005 14:22 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Andee írta: Éljen a csoportos beszedés. Azért jó lenne, ha a pannon azt is feltüntetné, hogy utána minimum egy hétig még új előfizetést se le venni, mert csak fizetési határidő napján szedik le az összeget:( Még mindig 13e-s tartozásom van, ma se veszek e720-at:( A számládról már leszedték az összeget, nem?
Május 5-én leszedték. De jártam már úgy, hogy pár nappal számlafizetés után bementem (akkor is határidőn emelték le) előfizetést venni, és közölték, hogy nem fizettem be a számlám. Annyit mondtak hiába emelték le az összeget a számítógép még nem jelzi. Pedig telefonáltak is emiatt.
|
kedd máj. 10, 2005 14:10 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Éljen a csoportos beszedés. Azért jó lenne, ha a pannon azt is feltüntetné, hogy utána minimum egy hétig még új előfizetést se le venni, mert csak fizetési határidő napján szedik le az összeget:( Még mindig 13e-s tartozásom van, ma se veszek e720-at:(
A számládról már leszedték az összeget, nem?
|
kedd máj. 10, 2005 8:18 |
|
|
Andee
arany tag
|
Éljen a csoportos beszedés. Azért jó lenne, ha a pannon azt is feltüntetné, hogy utána minimum egy hétig még új előfizetést se le venni, mert csak fizetési határidő napján szedik le az összeget:( Még mindig 13e-s tartozásom van, ma se veszek e720-at:(
|
kedd máj. 10, 2005 6:12 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Oké
|
hétf. máj. 09, 2005 19:53 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Punto83 írta: Odo! Én csak azt írtam, hogy reklámozzák!
Tudom! Én csak azért írtam, mert ez reménykeltő. És így is van, de addig nem biztos sajnos míg meg nem jelenik.
|
hétf. máj. 09, 2005 19:47 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Odo! Én csak azt írtam, hogy reklámozzák!
|
hétf. máj. 09, 2005 19:45 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Punto83 írta: Ma jött meg a T-Mob-os számla, és a Találkozások magazin utolsó elötti oldalán az E720-at reklámozzák.
Az SX1-et is halomra reklámozták benne, és nem jött.
|
hétf. máj. 09, 2005 19:39 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: Samsung válasza: Tisztelt ***! Az SGH-E720 készülékünk hamarosan, néhány héten belül megjelenik forgalomban. Sajnos egyelőre végfelhasználói árról még nincs információnk. Kérjük figyelje honlapunkat, és a szolgáltatók weboldalait. Üdvözlettel, Samsung Rt. Vevőszolgálat Egyenlőre Pannon és T-Mobile nem válaszolt, de mint látom Pannontól már nem is kell a válasz. Jó, hogy megjelent. Kár, hogy nem tudok venni. (( Egyenlőre szomorúan nézem, hogy kinek lesz ilyen telefonja és hogy milyen... Sajnos függetlenül elég drága, arra tuti nincs pénzem. És ha igaz, hogy T-Mobile csak nyáron hozza ki.... Öngyilkos leszek addig.
Gratula a Samsungnak, még arról sem tud hogy már megjelent hazánkban...
|
hétf. máj. 09, 2005 19:37 |
|
|
_cigam_
ezüst tag
|
|
hétf. máj. 09, 2005 19:30 |
|
|
rondzsy
arany tag
Csatlakozott: vas. máj. 30, 2004 13:21 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Budapest
|
Punto83 írta: Jobb lett volna,ha ezt a számlát inkább nem kapjuk meg
Ismerős helyzet. De én szerencsére Domino-s vagyok... mármint anyáméknak szerencsére. Bár így is rosszul járnak, de ez az ő bajuk már. )
Kéne szerezni egy Találkozások magazint... nincs még meg valakinek? Érdekel a reklám.
|
hétf. máj. 09, 2005 18:19 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Jobb lett volna,ha ezt a számlát inkább nem kapjuk meg
|
hétf. máj. 09, 2005 18:15 |
|
|
rondzsy
arany tag
Csatlakozott: vas. máj. 30, 2004 13:21 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Budapest
|
Punto83 írta: Nem nagyon emlékszem, anyunál láttam és nem hozta haza,így nem tudok erre mit mondani...
Remélem nekünk is megjön hamar, és nem dobják ki anyámék. Mert akkor megőrülök.
|
hétf. máj. 09, 2005 18:13 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Nem nagyon emlékszem, anyunál láttam és nem hozta haza,így nem tudok erre mit mondani...
|
hétf. máj. 09, 2005 18:06 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Punto83 írta: Ma jött meg a T-Mob-os számla, és a Találkozások magazin utolsó elötti oldalán az E720-at reklámozzák.
Milyen a reklám? Mert nekem még nem jött meg a számla, de kiváncsi vagyok. Samsung-os féle, vagy T-Mobile?
|
hétf. máj. 09, 2005 17:59 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Ma jött meg a T-Mob-os számla, és a Találkozások magazin utolsó elötti oldalán az E720-at reklámozzák.
|
hétf. máj. 09, 2005 17:51 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
tommyboy8 írta: Sorry, ezt elcsesztem, tényleg rondzsy volt! Köszi a választ, sajnos, akkor csak a szokásos sablon volt!
Sajnos igen. Nem akarok szídni, de a Vodafone soha nem ad ki információt...
Remélem hamarosan jön T-Mobile-nál is.
|
hétf. máj. 09, 2005 17:07 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Sorry, ezt elcsesztem, tényleg rondzsy volt!
Köszi a választ, sajnos, akkor csak a szokásos sablon volt!
|
hétf. máj. 09, 2005 16:59 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
blindes írta: A kijelzője van akkra mint a k700i-nek?(méretre)
Ugyan akkora a kijelzője, csak az E720 több színt tud. 262 ezer
|
hétf. máj. 09, 2005 16:32 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Sötétben/rossz fényviszonyok esetén milyen minőségű a videó amit készít?Erről nem tud valaki valamit?
|
hétf. máj. 09, 2005 16:29 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Odo írta: tommyboy8 írta:
Andee, asszem te írtad, hogy küldtél email-t a szolgáltatóknak! Jött rá válasz?
Nem, rondzsy volt az!
Vodafone válasza:
Tisztelt *** Úr!
Köszönjük, hogy levelével felkereste honlapunkat!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik pontos információkkal a jövöben forgalmazni kívánt készülékekkel kapcsolatban. Szíves figyelmébe ajánljuk azonban http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_arlista.asp internetes honlapunkat, ahol nyomon követheti akciós árlistánkat.
Szíves megértését köszönjük!
Kérjük, ha bármilyen kérdése, kérése illetve javaslata adódik, hívja bizalommal 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 061 288 1270-es telefonszámon, vagy a Vodafone hálózatából belföldről ingyenesen hívható 1270-es telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek!
Tisztelettel:
Kámány Dóra
levelezési csoport
Samsung válasza:
Tisztelt ***!
Az SGH-E720 készülékünk hamarosan, néhány héten belül megjelenik
forgalomban.
Sajnos egyelőre végfelhasználói árról még nincs információnk.
Kérjük figyelje honlapunkat, és a szolgáltatók weboldalait.
Üdvözlettel,
Samsung Rt. Vevőszolgálat
Egyenlőre Pannon és T-Mobile nem válaszolt, de mint látom Pannontól már nem is kell a válasz. Jó, hogy megjelent. Kár, hogy nem tudok venni. ((
Egyenlőre szomorúan nézem, hogy kinek lesz ilyen telefonja és hogy milyen... Sajnos függetlenül elég drága, arra tuti nincs pénzem. És ha igaz, hogy T-Mobile csak nyáron hozza ki.... Öngyilkos leszek addig.
|
hétf. máj. 09, 2005 16:19 |
|
|
Vendég
|
A kijelzője van akkra mint a k700i-nek?(méretre)
|
hétf. máj. 09, 2005 14:13 |
|
|
Odo
Moderátor
|
tommyboy8 írta:
Nem, rondzsy volt az!
|
hétf. máj. 09, 2005 13:17 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Ez tényleg jó ár! Nomeg jó jel hogy az angol voda is elkezdte árulni! Ahogy néztem, nincsen semmi vodafone logo a készülékházon, tehát lehet hogy ebbe sem tették bele a live menüt!
Jó lenne, mert a samsungok menüje nagyon szép!
|
hétf. máj. 09, 2005 13:00 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Na megjelent, s Te írtad jól, mivel 60 ezer!
És lehet, hogy nem tudom megvenni ma:( Online szerint eddig lezárt számlám egyenlege: 13404. Még nem ért oda a jóváírási értesítés és ilyenkor nem enged semmit venni:( Elvileg csütörtökön leemelték a számlámról az összeget. Lehet, hogy pannonline lassú?
Egyébként angol voda árulja már e720-at:)
|
hétf. máj. 09, 2005 10:15 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Odo írta: Na végre vmi hír! HOOLIGANS írta a készülékakciós topicban, hogy hétfőtől Panni árulja 70 ezerért . Remélem igaz a hír! Már másik fórumban is írtak hasonlót, de ott mintha 60e ft szerepelne. 70e-ért is jó, csak tényleg legyen. Jövő héten meg is venném:)
Na megjelent, s Te írtad jól, mivel 60 ezer!
|
hétf. máj. 09, 2005 9:21 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Tényleg nagyon szép! Már várom nagyon a holnapot legalábbis a pannonos info miatt! (amúgy nem, mert vizsgázok holnap )
Ha tényleg kijön a pannonnál, akkor remélem már nem várat sokára a vodafone sem magára, bár az nem túl jó előjel, hogy egyik EU-s voda sem árulja!
Na majd meglásuk!
|
vas. máj. 08, 2005 21:27 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Gyönyörű!!! Nem fogom sokáig bírni nélküle .
|
vas. máj. 08, 2005 19:01 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
|
vas. máj. 08, 2005 18:23 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Odo írta: rondzsy írta: Én nem szeretek potyára menni sehova. Szal ha elmegyek, akkor biztos vagyok benne, hogy megtudom venni. A T-Mobile saját üzleteinek mind van ingyenese hívható telszáma, ahol megmondják van-e a keresett készülékből. Ha nincs, akkor lehet rendelni.
Tudom... Ott telefonáltam össze-vissza. Detto ugyanez lesz most is.
|
vas. máj. 08, 2005 12:38 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: Andee írta: Próbát megér:) Ha minden igaz nem kell sorszámot se húzni ha nincs, mert gép kiírja melyik készülék fogyott el. Persze volt olyan, hogy utolsót vittem el és a mögöttem álló morgott, mert ő is arra a készülékre pályázott. Ez Tatabánya. De holnap Győrben lesz dolgom és benézek pannonhoz, ott egyszer voltam, és talán 2 készülék ha nem volt. Én nem szeretek potyára menni sehova. Szal ha elmegyek, akkor biztos vagyok benne, hogy megtudom venni.
A T-Mobile saját üzleteinek mind van ingyenese hívható telszáma, ahol megmondják van-e a keresett készülékből. Ha nincs, akkor lehet rendelni.
|
vas. máj. 08, 2005 12:26 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Andee írta: Próbát megér:) Ha minden igaz nem kell sorszámot se húzni ha nincs, mert gép kiírja melyik készülék fogyott el. Persze volt olyan, hogy utolsót vittem el és a mögöttem álló morgott, mert ő is arra a készülékre pályázott. Ez Tatabánya. De holnap Győrben lesz dolgom és benézek pannonhoz, ott egyszer voltam, és talán 2 készülék ha nem volt.
Én nem szeretek potyára menni sehova. Szal ha elmegyek, akkor biztos vagyok benne, hogy megtudom venni.
|
vas. máj. 08, 2005 11:21 |
|
|
Andee
arany tag
|
rondzsy írta: Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak ilyen téren. Mikor megjelent a Motorola E398 kerestem mindenhol, de sehol nem lehetett kapni. Webshopnak se volt még raktáron a megjelenés napján. Szal feladtam. Másnap telefonáltam mindenhova, hogy hol kapható és végülis minden ügyfélszolgálatot felhívtam. Meg a raktárat vagy mi a csodát is. Egy helyen lehetett kapni Budapesten és az a Mom Park volt. Mindenhol elfogyott már a telcsi, vagy nem is kaptak belőle, csak a Mom Parkban volt hogy mire odaértem, tuti nem kapkodják el előlem.
Próbát megér:) Ha minden igaz nem kell sorszámot se húzni ha nincs, mert gép kiírja melyik készülék fogyott el. Persze volt olyan, hogy utolsót vittem el és a mögöttem álló morgott, mert ő is arra a készülékre pályázott. Ez Tatabánya. De holnap Győrben lesz dolgom és benézek pannonhoz, ott egyszer voltam, és talán 2 készülék ha nem volt.
|
vas. máj. 08, 2005 10:56 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
guni. írta: Andee írta: Csakhogy mennyire éljem bele magam:) Megjelenés napján mennyire kapható egy készülék Győrben? Nekem eddig jó tapasztalataim vannak, általában szokott.
Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak ilyen téren. Mikor megjelent a Motorola E398 kerestem mindenhol, de sehol nem lehetett kapni. Webshopnak se volt még raktáron a megjelenés napján. Szal feladtam. Másnap telefonáltam mindenhova, hogy hol kapható és végülis minden ügyfélszolgálatot felhívtam. Meg a raktárat vagy mi a csodát is. Egy helyen lehetett kapni Budapesten és az a Mom Park volt. Mindenhol elfogyott már a telcsi, vagy nem is kaptak belőle, csak a Mom Parkban volt hogy mire odaértem, tuti nem kapkodják el előlem.
|
vas. máj. 08, 2005 10:36 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Andee írta: Csakhogy mennyire éljem bele magam:) Megjelenés napján mennyire kapható egy készülék Győrben?
Nekem eddig jó tapasztalataim vannak, általában szokott.
Guni
|
szomb. máj. 07, 2005 20:46 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Odo írta: rondzsy írta: Mindenesetre az infóra, hogy hétfőn megjelenik a pannonnál, írtam mind a három szolgáltatónak és a samsungnak is (újból), hogy hátha most már mondanak valamit. Hétfőn tudom mondani, hogy mit válaszoltak, ha válaszoltak egyáltalán, addig nincs levelezés. Reméljük a legjobbakat! Hétfő 8 után pannon honlapjáról kiderül, hogy náluk kapható-e:)
A Pannonhoz biztos nem megyek, de legalább kapható valahol.
|
szomb. máj. 07, 2005 20:28 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: rondzsy írta: Mindenesetre az infóra, hogy hétfőn megjelenik a pannonnál, írtam mind a három szolgáltatónak és a samsungnak is (újból), hogy hátha most már mondanak valamit. Hétfőn tudom mondani, hogy mit válaszoltak, ha válaszoltak egyáltalán, addig nincs levelezés. Reméljük a legjobbakat!
Hétfő 8 után pannon honlapjáról kiderül, hogy náluk kapható-e:)
|
szomb. máj. 07, 2005 20:24 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: Mindenesetre az infóra, hogy hétfőn megjelenik a pannonnál, írtam mind a három szolgáltatónak és a samsungnak is (újból), hogy hátha most már mondanak valamit. Hétfőn tudom mondani, hogy mit válaszoltak, ha válaszoltak egyáltalán, addig nincs levelezés.
Reméljük a legjobbakat!
|
szomb. máj. 07, 2005 19:43 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Andee írta: Odo írta: Nem is tetszik nekem ez, lehet nem is lesz a másiknél. Az infot nem tudom mennyire biztos. Szerintem t-nél biztos lesz. Vodánál nem tudom, de egy külföldi voda se árulja ha jól tudom.
A májusi Telecom Magazinban is van egy cikk a telefonról, és nem az ami a gsmportál-on fent van. Szerintem édemes elolvasni azt is, bár nem sok újdonság van benne. Talán csak egy két plusz info.
Feltételezem, hogy mindenki tartott már a kezében Telecom Magazint és így tudja, hogy tele van reklámokkal az újság. Elég sok helyen feltünik az E720 egy kis reklámban akár... pl gsm boltoknál.
Lehet semmi jelentősége a dolognak, de van benne egy T-Mobile Mobil Multimédia nap reklám is. Május 26-án, 11-18 óráig lesz a Vörösmarty téri T-Mobile üzletben. A lényeg az, hogy a reklámban van egy kép, amin telefonok vannak. Alcatel, Nokia, Motorola, SonyEricsson. És ott virít az E720 is. Lehet semmi jelentősége a dolognak, de ki tudja. Hátha jelent ez valamit...
Mindenesetre az infóra, hogy hétfőn megjelenik a pannonnál, írtam mind a három szolgáltatónak és a samsungnak is (újból), hogy hátha most már mondanak valamit. Hétfőn tudom mondani, hogy mit válaszoltak, ha válaszoltak egyáltalán, addig nincs levelezés.
|
szomb. máj. 07, 2005 19:36 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Nem is tetszik nekem ez, lehet nem is lesz a másiknél. Az infot nem tudom mennyire biztos.
Szerintem t-nél biztos lesz. Vodánál nem tudom, de egy külföldi voda se árulja ha jól tudom.
|
szomb. máj. 07, 2005 18:49 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Nem is tetszik nekem ez, lehet nem is lesz a másiknál. Az infot nem tudom mennyire biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo szomb. máj. 07, 2005 18:52-kor.
|
szomb. máj. 07, 2005 18:11 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: És ha lesz a ténél is?
Számomra az meglepő, hogy pannonnál jelenik meg először. Samsung telefon esetében ritkaság. Mennyire hiteles az info?:) Csakhogy mennyire éljem bele magam:) Megjelenés napján mennyire kapható egy készülék Győrben?
|
szomb. máj. 07, 2005 17:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: Andee írta: Odo írta: Na végre vmi hír! HOOLIGANS írta a készülékakciós topicban, hogy hétfőtől Panni árulja 70 ezerért . Remélem igaz a hír! Már másik fórumban is írtak hasonlót, de ott mintha 60e ft szerepelne. 70e-ért is jó, csak tényleg legyen. Jövő héten meg is venném:) A 70ezer szerintem nem sok érte, főleg, hogy milyen teló. De nincs pénzem most rá asszem, és nem is akarok új előfizetést. Szóval nemtom mi legyen.
És ha lesz a ténél is?
|
szomb. máj. 07, 2005 17:35 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Andee írta: Odo írta: Na végre vmi hír! HOOLIGANS írta a készülékakciós topicban, hogy hétfőtől Panni árulja 70 ezerért . Remélem igaz a hír! Már másik fórumban is írtak hasonlót, de ott mintha 60e ft szerepelne. 70e-ért is jó, csak tényleg legyen. Jövő héten meg is venném:)
A 70ezer szerintem nem sok érte, főleg, hogy milyen teló. De nincs pénzem most rá asszem, és nem is akarok új előfizetést. Szóval nemtom mi legyen.
|
szomb. máj. 07, 2005 13:28 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Na végre vmi hír! HOOLIGANS írta a készülékakciós topicban, hogy hétfőtől Panni árulja 70 ezerért .
Remélem igaz a hír! Már másik fórumban is írtak hasonlót, de ott mintha 60e ft szerepelne. 70e-ért is jó, csak tényleg legyen. Jövő héten meg is venném:)
|
szomb. máj. 07, 2005 9:55 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
Képzeljétek most vet az egyik ismerősöm ilyen telát!!!
Nagyon tetszik neki.. Majd lesz időm megnézem én is...
Csak ne hogy megszeressem azt lecseréljem a d500-at..
|
szomb. máj. 07, 2005 8:47 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Na kiváncsi leszek!
|
pén. máj. 06, 2005 21:36 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Na végre vmi hír! HOOLIGANS írta a készülékakciós topicban, hogy hétfőtől Panni árulja 70 ezerért .
|
pén. máj. 06, 2005 20:24 |
|
|