Szerző |
Üzenet |
tommyboy8
ezüst tag
|
rondzsy írta: Sam Fisher írta: Kijelzője valóban kisebb de nem látok eltérést a menüben (már mint a pixel vadászatra gondolok! -Pont Nem ugyanakkora mind a két telefon kijelzője?? 176*220-as. Szerintem csak azért látszik kisebbnek, mint a D500é, mert más a design és azért a flip elég vékony és így olyan mintha a kijelző is kisebb lenne. Szerintem.
Sajnos nem, mert a D500-é 30x38mm, míg az E720-é 28.5*38,5mm!
Nem nagy tehát a különbség, de azért van!
Amúgy a háttérképeket ugyanakkora méretben jelenitik meg? Sam esetleg meg tudnád mérni a D500-adon, ha nem nagy gond! Mivel Andee jóvoltából azt már tudom, hgy az E720 23x28mm-es nagyságban jeleniti meg a háttereket!
|
vas. máj. 15, 2005 11:30 |
|
|
rondzsy
arany tag
Csatlakozott: vas. máj. 30, 2004 13:21 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sam Fisher írta: Kijelzője valóban kisebb de nem látok eltérést a menüben (már mint a pixel vadászatra gondolok! -Pont
Nem ugyanakkora mind a két telefon kijelzője?? 176*220-as. Szerintem csak azért látszik kisebbnek, mint a D500é, mert más a design és azért a flip elég vékony és így olyan mintha a kijelző is kisebb lenne. Szerintem.
|
vas. máj. 15, 2005 10:47 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Megtaláltam! Azért nem volt meg eddig mert mindenáron a bluetooth menüpontban kerestem,közben a képekben volt.
Egy idegesítő dolog: már párszor megesett velem hogy mondjuk smsnél 'á'-t akartam írni és rossz gombot nyomtam. Név szerint a 2es hellyett a c-t igy végigtörölt egy egész szót. Kicsit fura volt.
Amugy az akksi eddig jol birja,hisz pénteken megvettem aznap este még le is merítettem,de aztán egy egész éjjelen át töltödött és most még két vonás van rajta(3ból) pedig egész szombaton nyúztam kis zenével,videoval,fényképpel és rengeteg bt-vel.
|
vas. máj. 15, 2005 9:33 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Lehet h már nagyon este(?) van nekem,de azt hol kell(mármint az engedélyezést)?
|
szomb. máj. 14, 2005 18:37 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
http://www.nextgsm.hu/webshop/index.php ... lter_id=15
Samsung SGH-E720
Sziasztok!
Végre volt a kezembe a kicsike..
Külsőre nagyon tetszik..
+pont
Kijelzője valóban kisebb de nem látok eltérést a menüben (már mint a pixel vadászatra gondolok!
-Pont
Fogása kényelmes és kézre áll.
+pont
Gombok nyomáspontja jó..
..
Mp3 lejátszó fejlettebb a d500-nál jóval.
és a hangszóró is jobban szol.. + 3d mod.
A Stereo Füles ugyan úgy szol mint a d500-ba lenne (vagyis szuper)
+pont
Menü ugyan olyan gyors mint a d500-é
+pont.
Videót és kamerát nem nagyon tudtam megnézni mert nem volt már rajta szabad hely..
Nagyon tetszhet de maradok a D500-nál az azért férfiasabb.
|
szomb. máj. 14, 2005 17:39 |
|
|
rondzsy
arany tag
Csatlakozott: vas. máj. 30, 2004 13:21 Hozzászólások: 295 Tartózkodási hely: Budapest
|
Aki nem tudna várni addig (mint pl én ), annak jóhír, bár picit drágán lehet kapni a westend aluljáró szinti, árkád emeleti Pannon üzletbe, vagyis oda szól az a lista amit elhoztam. 96900,- kártyafüggetlenül. Picit drága sajna.
|
szomb. máj. 14, 2005 17:20 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Darius írta: Nincs a fájlmegostásra vonatkozó menüpont a telon,legalábbis én nem találtam. Sikerült stabilizálni a küldés(kivettem a pipát abból h biztonságosnak kell lennie a fájlküldésnek mindig). Egyetlen problémám még mindig az h ugy érzékeli a gép mintha a fotok mappa üres lenne közben pedig nem az. Próbáltam a telorol küldeni a fényképet de 00% után megáll.
Idézet Dreddtől:
'Másik eszköz csak akkor képes a fájlkezelőben levő tartalmak között böngészni, ha előtte engedélyeztük a megosztásukat Bluetoothon, ezt a megosztottságot a fotók, videók, hangok mellett egy kis BT ikon is jelzi.'
|
szomb. máj. 14, 2005 15:16 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Nincs a fájlmegostásra vonatkozó menüpont a telon,legalábbis én nem találtam. Sikerült stabilizálni a küldés(kivettem a pipát abból h biztonságosnak kell lennie a fájlküldésnek mindig). Egyetlen problémám még mindig az h ugy érzékeli a gép mintha a fotok mappa üres lenne közben pedig nem az. Próbáltam a telorol küldeni a fényképet de 00% után megáll.
|
szomb. máj. 14, 2005 15:09 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
rondzsy írta: Van egy olyan érzésem, hogy valamivel drágább lesz a T-Mobile-nál, mint a Pannonnál és ők se fogják árulni Domino-val. De így is egy plusz előfizetést fizetünk már, szóval nem kell még egy.... nem tudom kire lehet majd rásózni azt az előfizetést ha csak úgy lehet majd kapni. ))
Dominoval biztos nem lesz. Abban reménykedek, hogy előfizuval nem lesz drágább a Pannonál, mivel ált. olcsóbb.
|
szomb. máj. 14, 2005 13:02 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Odo írta: rondzsy írta: ... Türelmét megköszönve, üdvözlettel: *** levelezési képviselő"[/b] Remélem nem húzzák sokáig, és jó áron jön...
Van egy olyan érzésem, hogy valamivel drágább lesz a T-Mobile-nál, mint a Pannonnál és ők se fogják árulni Domino-val. De így is egy plusz előfizetést fizetünk már, szóval nem kell még egy.... nem tudom kire lehet majd rásózni azt az előfizetést ha csak úgy lehet majd kapni. ))
|
szomb. máj. 14, 2005 12:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: ... Türelmét megköszönve, üdvözlettel: *** levelezési képviselő"[/b]
Remélem nem húzzák sokáig, és jó áron jön...
|
szomb. máj. 14, 2005 12:40 |
|
|
Odo
Moderátor
|
rondzsy írta: Djuice elég olcsó, de nem tudom, hogy pl hány éves hűségnyilatkozat meg ilyenek.
A hűségnyilatkozat esetén egy vagy két éve írsz alá, mint a ténél.
|
szomb. máj. 14, 2005 12:39 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Darius írta: Meg a legfőbb bajom a bluetooth. Nem tudok rendesen kommunkiálni vele,mert képet még csak csak sikerül ráküldeni(bát azt se a jol megszokott jobbklikkes módon) de a fotokat nem tudom leszedni. Pedig felismeri a mappákat a telon pl.: downloaded pictures,downloaded videos,photos stb... de amikor a photos-ra megyek teljesen üresnek jelzi(uezt csinálja a videoknál is). Erre nincs ötlete vkinek?
Nem tudom miért szenved mindenki a bluetooth-szal. Mondjuk még nem volt a kezemben a telcsi és nem tudom, hogy milyen csak D500asnál szenvedtem picit bluetoothal de megoldottam. Én mindig azt használok és nem nagyon van vele bajom, bár motorolám van.... remélem már nem sokáig.
Lenne egy hatalmas kérdésem. Lehet picit off a téma, de lécci valaki válaszoljon! Nem nagyon ismerem a Pannon-t, mert mindig is T-Mobile-os voltam, és szeretnék is az maradni.... Djuice elég olcsó, de nem tudom, hogy pl hány éves hűségnyilatkozat meg ilyenek. És hogy ha megveszem az E720-at akkor az sajna hálózatfüggő, de nem lehet valahogy kikódoltatni, mert nem akarok pannon-os lenni, max lebeszélni a havidíjat a djuice kártyáról!
|
szomb. máj. 14, 2005 11:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Darius írta: Ja, azt nem lehetne vhogy megnézni h független e(mert a k700am is az volt ).
Beleraksz egy másik kártyát. Esetleg.
|
szomb. máj. 14, 2005 9:44 |
|
|
gabesszzg
platina tag
|
Bibby írta: OFF Hát ettől már kicsit énis magam alatt vagyok...úgy cserélgeted a telefont mint más a ruháját... Nem bántásként írom,bocs.
ON akkor te is csinálhatnál néhány tesztvideót a számunkra,engem például egy esti érdekelne. Igaz az hogy az elmulasztott hívásokat nem jelzi külső kijelzőn? nem néztem de ugy emlékszem hogy nem, és ma felrakok videot de nem valami nagyon jó este de nappal verhetetlen
|
szomb. máj. 14, 2005 9:27 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Darius írta: ... Meg a legfőbb bajom a bluetooth. Nem tudok rendesen kommunkiálni vele,mert képet még csak csak sikerül ráküldeni(bát azt se a jol megszokott jobbklikkes módon) de a fotokat nem tudom leszedni. Pedig felismeri a mappákat a telon pl.: downloaded pictures,downloaded videos,photos stb... de amikor a photos-ra megyek teljesen üresnek jelzi(uezt csinálja a videoknál is). Erre nincs ötlete vkinek?
Engedélyezted a fileok megosztását a mobilon?
|
szomb. máj. 14, 2005 9:22 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Hello mindenki! Tegnap vettem egyet a pannonnál, és remek remek remek,de vannak hiányosságai is. Például nekem ez előtt egy k700i-m volt na ez ahhoz képest a hangja:mint a golfozos halls reklámban csak éppen a cukorka előtti állapot az e720, míg az utáni a k700. Na mindegy a gépen is fel lehet hangosítani azt az mp3at. A másik h sms-hez nem lehet tetszőleges zenét berakni hanem csak 10 közül,amik azért nem a legjobbak. Viszont a kijelző szép(van a közelemben d500as is annál sztem szebb),a külső kijelző meglepően jo, a video meg egyszerüen mesteri(persze telefonokhoz képest). Ha vmilyn kérdésetek van megpróbálok válaszolni.
Ja, azt nem lehetne vhogy megnézni h független e(mert a k700am is az volt ). Meg a legfőbb bajom a bluetooth. Nem tudok rendesen kommunkiálni vele,mert képet még csak csak sikerül ráküldeni(bát azt se a jol megszokott jobbklikkes módon) de a fotokat nem tudom leszedni. Pedig felismeri a mappákat a telon pl.: downloaded pictures,downloaded videos,photos stb... de amikor a photos-ra megyek teljesen üresnek jelzi(uezt csinálja a videoknál is). Erre nincs ötlete vkinek?
|
szomb. máj. 14, 2005 9:09 |
|
|
rondzsy
arany tag
|
Meggyőző amiket írtál a "hibák" ellenére is. Szerintem jó teló, bár sajnos még nem láttam.
Nem tudtok valamit arról, hogy a pannon fogja-e kártyával árulni? Mert nekem nem kell előfizetés, de ha kártyás lenne akkor rohannék megvenni, de mivel lesz t-mobile-nál is!
"Tisztelt ***, kedves Előfizetőnk! Köszönjük, hogy levelével megkereste Ügyfélszolgálatunkat! A Samsung SGH-E720 forgalmazását tervezi vállalatunk, várhatóan hamarosan megjelenik készülékkínálatunkban. Bővebb információval a telefonnal kapcsolatban csak a megjelenés után szolgálhatunk. Kérjük, kísérje figyelemmel aktuális ajánlatainkat! Türelmét megköszönve, üdvözlettel: *** levelezési képviselő"
|
pén. máj. 13, 2005 19:01 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Andee írta: Külső hívásokat jelzi, de nem a felső részén ahol az óra, térerő stb van. ott csak az üzenetet jelző boríték van. Hívás az alsó részén jelenik, meg ami pár mp múlva el is sötétedik, tehát sok értelme nincs, És még csak állítani se lehet. Ez a legnagyobb negatívum egyelőre. Nekem az e330 külső ufb kijelzője jobban tetszik. Képeket készítek (bár különösebben nem érdekel téma) és felteszem a netre. Ha nem kapcsolna ki a kijelző, akkor hamar lemerülne az akku. S olyankor elég az oldalsó gombot benyomni, máris előjönnek az adatok.
csak ha 5mp után kikapcsol sok értelme nincs pl. háttérképnek, de ez apróság. Nokiánál pozitív volt, hogy ha volt nem fogadott hívás nem kapcsolt be kijelzővédő. Ezt a kijelzőt nem ismerem annyira, nem tudom mik a lehetőségek, mennyire meríti az akksit. Lényeg az óra és az üzenet látszik:)
|
pén. máj. 13, 2005 17:41 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Külső hívásokat jelzi, de nem a felső részén ahol az óra, térerő stb van. ott csak az üzenetet jelző boríték van. Hívás az alsó részén jelenik, meg ami pár mp múlva el is sötétedik, tehát sok értelme nincs, És még csak állítani se lehet. Ez a legnagyobb negatívum egyelőre. Nekem az e330 külső ufb kijelzője jobban tetszik. Képeket készítek (bár különösebben nem érdekel téma) és felteszem a netre.
Ha nem kapcsolna ki a kijelző, akkor hamar lemerülne az akku. S olyankor elég az oldalsó gombot benyomni, máris előjönnek az adatok.
|
pén. máj. 13, 2005 17:13 |
|
|
Andee
arany tag
|
Bibby írta: OFF Hát ettől már kicsit énis magam alatt vagyok...úgy cserélgeted a telefont mint más a ruháját... Nem bántásként írom,bocs.
ON akkor te is csinálhatnál néhány tesztvideót a számunkra,engem például egy esti érdekelne. Igaz az hogy az elmulasztott hívásokat nem jelzi külső kijelzőn?
Külső hívásokat jelzi, de nem a felső részén ahol az óra, térerő stb van. ott csak az üzenetet jelző boríték van. Hívás az alsó részén jelenik, meg ami pár mp múlva el is sötétedik, tehát sok értelme nincs, És még csak állítani se lehet. Ez a legnagyobb negatívum egyelőre. Nekem az e330 külső ufb kijelzője jobban tetszik. Képeket készítek (bár különösebben nem érdekel téma) és felteszem a netre.
|
pén. máj. 13, 2005 17:04 |
|
|
Bibby
platina tag
|
OFF Hát ettől már kicsit énis magam alatt vagyok...úgy cserélgeted a telefont mint más a ruháját...
Nem bántásként írom,bocs.
ON akkor te is csinálhatnál néhány tesztvideót a számunkra,engem például egy esti érdekelne.
Igaz az hogy az elmulasztott hívásokat nem jelzi külső kijelzőn?
|
pén. máj. 13, 2005 13:20 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
gabesszzg írta: Hogyan lehet erre java cuccokat felrakni Nagyon jó telefon, főleg a videó része
Most meg a e720-at vetél..
Mondjuk a d500 után nem nagy változás.
Én is lecserélhetném.. de azért a d500 jobban tetszik..
És felesleges is mer nyáron úgyis jön a D600..
Sikerült rábeszélnem a nokiás ismerősömet a e720-ra.. (6600 volt..)
Majd ha átmentem hozzá leírom a tapasztalataimat..
|
pén. máj. 13, 2005 12:59 |
|
|
gabesszzg
platina tag
|
Hogyan lehet erre java cuccokat felrakni Nagyon jó telefon, főleg a videó része
|
pén. máj. 13, 2005 12:49 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Andee írta: 1 megapixeles képe digitális gép használat után ritka ronda:) De fotózni úgyse fogok vele, első és utolsó képet készítettem vele szerintem.
Nem csinálnál a számunkra néhány fotót ha szépen megkérünk?Nappal és sötétben,kint és bent.
Ja és esetleg videót...
|
csüt. máj. 12, 2005 21:20 |
|
|
_cigam_
ezüst tag
|
Koszi!! Erre voltam kivancsi.
|
csüt. máj. 12, 2005 19:57 |
|
|
Andee
arany tag
|
_cigam_ írta: Koszi, ez megvan, de arra vagyok kivancsi, hogy: Jott egy e-mail a telefonra. Elolvasom. Majd megnyomom a menu gombot, hogy kezdjek vele vmit(torlom tovabkuldom, stb.) Na erre a listara lenne szuksegem, hogy ezek az opciok milyen sorrendben vannak.
Es hogy miert? Az agyam eldobom, hogy a V300-asom SMS eseten ilyenkor a" torles"t ajanlja fel, e-mail eseten, meg a menu kozepen van vhol a "torles", raadasul az "osszes torlese" menupont mellett.
ha nem nyitod meg a levelet opciók 5-ös gomb, nem kell navigomb elég 5-öst lenyomni, majd megkérdezi tényleg törlöd-e. ha már megnyitottad opciók és 3-as gomb a törlés.
|
csüt. máj. 12, 2005 19:52 |
|
|
_cigam_
ezüst tag
|
Koszi, ez megvan, de arra vagyok kivancsi, hogy:
Jott egy e-mail a telefonra.
Elolvasom.
Majd megnyomom a menu gombot, hogy kezdjek vele vmit(torlom tovabkuldom, stb.)
Na erre a listara lenne szuksegem, hogy ezek az opciok milyen sorrendben vannak.
Es hogy miert?
Az agyam eldobom, hogy a V300-asom SMS eseten ilyenkor a" torles"t ajanlja fel, e-mail eseten, meg a menu kozepen van vhol a "torles", raadasul az "osszes torlese" menupont mellett.
|
csüt. máj. 12, 2005 19:32 |
|
|
Andee
arany tag
|
_cigam_ írta: Tudnal kuldeni egy fotot az e-mail menurol? Milyen sorrendb en van a torles, tovabbitas, valasz,...?
Levélről először csak fejlécet tölti, később le lehet tölteni hozzá a levelet. Az opcióknál:
1. válaszol
2. továbbküld
3. töröl
4. hozzáadás szűrés listáról
5. címet kivág
6. médiaelem kivágása
7. védelem
8. tulajdonságok
De ha gondolod majd készítek pár fotót e-mail részről.
|
csüt. máj. 12, 2005 19:31 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
_cigam_ írta: Tudnal kuldeni egy fotot az e-mail menurol? Milyen sorrendb en van a torles, tovabbitas, valasz,...?
Ilyet találtam én a neten, nem tudom erre gondoltál e!
|
csüt. máj. 12, 2005 19:20 |
|
|
_cigam_
ezüst tag
|
Tudnal kuldeni egy fotot az e-mail menurol?
Milyen sorrendb en van a torles, tovabbitas, valasz,...?
|
csüt. máj. 12, 2005 19:09 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Köszi, hogy vetted a fáradtságot és megmérted ilyen pontosan a dolgokat! Rendes vagy!
Rendesen nekiestél a telónak! Nem kímélted!
Biztos fogja bírni 2-3 napig! Tényleg, beszéd közben a hangminőség milyen? Visszhangzik? Csak azért kérdem, mert pár fórumon kritizálták a hangminőséget!
|
csüt. máj. 12, 2005 19:07 |
|
|
Andee
arany tag
|
tommyboy8 írta: Ok, köszi! Ma volt szerencsém látni egy D500-at! Hát mit mondjak, a kijelzője gyönyörű volt! Csak ugye az E720 ablaka kisebb, mint a D500-é, ezért ami ott nem tűnt zavarónak (az az ujjnyi csík), kisebb kijelzőn már lehet hogy az! Ezért érdekelnének majd a tapasztalataid!
2,3cm*2,8cm a háttérképnek való hely. Egyébként 3,5*2,8 cm a kijelző. Akksijára leszek kíváncsi. Ma elég sokat nyúztam 1 perc video, 50mb adat feltöltés bluetooth-on, 20perc beszéd, pár sms, 10-20 perc wap, 20 perc mp3, meg fél óra amíg emaileket letöltötte, illetve írtam is, pár véletlen fotó és sok nyomkodás. 6 óta be van kapcsolva még egy vonal van. Remélem később lesz belőle 2-3 nap. Ennél ugyanis lényegesen kevesebbet fogom használni.
|
csüt. máj. 12, 2005 18:59 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Bibby írta: Sötétben/rossz fényviszonyok esetén milyen minőségű a videó amit készít?Erről nem tud valaki valamit?
A gsmport.hu-n nézd meg a tesztet! Ott vannak videók, abból az egyik sötétedéskor készült(aszem a második)! Szerintem elég jó minőségű!
|
csüt. máj. 12, 2005 17:50 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Ok, köszi!
Ma volt szerencsém látni egy D500-at! Hát mit mondjak, a kijelzője gyönyörű volt! Csak ugye az E720 ablaka kisebb, mint a D500-é, ezért ami ott nem tűnt zavarónak (az az ujjnyi csík), kisebb kijelzőn már lehet hogy az!
Ezért érdekelnének majd a tapasztalataid!
|
csüt. máj. 12, 2005 16:59 |
|
|
Andee
arany tag
|
Közben rájöttem, hogy a külső gombok lezárhatók, így nincs több véletlen fotó:)
Háttérképet 176*144-est teszek rá, és elég szépen látszik, összehasonlítani csak 128*128-cal tudom, ahhoz képest gyönyörű. Szolgáltató neve kikapcsolható, az nem takarja.
Tapasztalatokról inkább pár nap múlva írok most csak ismerkedek vele:)
Lényeg: szoftver gyors, fagyás/reset nem volt. Egyetlen negatívum a wapböngésző, de azt úgyse igen használom.
|
csüt. máj. 12, 2005 12:57 |
|
|
tommyboy8
ezüst tag
|
Gratula a telóhoz!
Háttérképek milyenek? Nem túl kis részen jelennek meg, amiatt az ujjnyi sáv miatt, amin az órát mutatja állandóan?
Amúgy stabilnak tűnik a flip?
Azért, majd írhatnál egy kis pro és kontra összegzést, ha lesz rá időd!
|
csüt. máj. 12, 2005 11:52 |
|
|
Andee
arany tag
|
Sikerült feltöltenem egy 6,4mb-os mp3-at a telefonra. Máshova tettem a telefont és 3k helyett 22kbyte/s sebességgel szakadás nélkül feltöltötte mp3-at. Bluetooth max sebességéhez képest ez se sok.
Ami meglepett a wapböngészője. Kezelése sokat javult c100-hoz képest (az nekem nagyon bonyolult), viszont butult. Annyit tud, mint a 6610 böngészője!!! Utoljára nézett oldalt nem hozza be, képet nem tud menteni. Vagy még nem találtam meg:) Egyébként se használom, csak menetrendet nézek néha.
Nagyon tetszik viszont az 1 gombnyomásra néma üzemmód, bár először megijedtem hogy csak rezgés és néma együtt van, de szerencsére van csak néma is:)
Mp3 szépen szól fülhallgatóval, kihangosítva már kevésbé tetszik. Ami még zavar az oldalán a fényképező, már 3-szor fotóztam vele véletlenül.
Sms-eket nem ömlesztve tárolja, hanem létre lehet hozni mappát.
|
csüt. máj. 12, 2005 8:17 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Odo írta: Sajnos a kékfoghoz nem értek, még soha nem használtam számítógéppel. Az a baj eddig én se:( Egyébként nem lötyög, bár kicsit könnyebben nyílik, mint többi telefon. Olyan érzés nyitáskor mintha 1 éves telefon lenne, de ennek ellenére stabil:)
Még az E700-nál volt olyan, hogy kinyitott állapotban lötyögött a legtöbb készülék.
|
szer. máj. 11, 2005 20:08 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Sajnos a kékfoghoz nem értek, még soha nem használtam számítógéppel.
Az a baj eddig én se:( Egyébként nem lötyög, bár kicsit könnyebben nyílik, mint többi telefon. Olyan érzés nyitáskor mintha 1 éves telefon lenne, de ennek ellenére stabil:)
|
szer. máj. 11, 2005 20:06 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Andee írta: Odo írta: Grat. a telóhoz! Nem lötyög a teló kinyitva?
Az Easy Studio nem is szinkronizál? Telefonkönyvet, sms-eket beolvassa illetve látom a music és other mappát. Próbáltam olyat is hogy pc-n bluetooth/share mappába tettem file-t, azokat látta is tel, de 5 perc alatt 4% lejött majad megszakadt. Egyébként lassú is max 16kbyte/sec volt a feltöltés.
Sajnos a kékfoghoz nem értek, még soha nem használtam számítógéppel. Az XP-nél csak jobb klikk, és küldés egyébként - azt hiszem.
|
szer. máj. 11, 2005 20:03 |
|
|
Andee
arany tag
|
Odo írta: Grat. a telóhoz! Nem lötyög a teló kinyitva?
Az Easy Studio nem is szinkronizál?
Telefonkönyvet, sms-eket beolvassa illetve látom a music és other mappát.
Próbáltam olyat is hogy pc-n bluetooth/share mappába tettem file-t, azokat látta is tel, de 5 perc alatt 4% lejött majad megszakadt. Egyébként lassú is max 16kbyte/sec volt a feltöltés.
|
szer. máj. 11, 2005 20:01 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Grat. a telóhoz! Nem lötyög a teló kinyitva?
Az Easy Studio nem is szinkronizál?
|
szer. máj. 11, 2005 19:54 |
|
|
Andee
arany tag
|
Megvettem a telefont! Egyelőre minden rendben vele, de nokia után vannak fura dolgok. Negatívumokról majd később. Legnagyobb gond a bluetooth. Használatához valószínüleg ostoba vagyok, de nem sikerült file-t tenni a telefonra. Rekord 50% volt, annál tovább nem jutott a töltés.Telefonról gépre sikerült tölteni. Easy studio se fel se le nem enged tölteni. 1 megapixeles képe digitális gép használat után ritka ronda:) De fotózni úgyse fogok vele, első és utolsó képet készítettem vele szerintem.
Szenvedek tovább kékfoggal:)
|
szer. máj. 11, 2005 19:52 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Azt hiszem, hogy a gmx.de szolgáltatásait igénybe vevőknek szóló exkluzív ajánlat. De nekem ott sajnos csak free emailem van regisztrálva... : ) : (
Ja, közben megvan: Gekrönt wird dieses Angebot mit dem Telco 50 SMS Ex-Tarif. Seine Tops lauten: Ohne Grundgebühr, ohne Anschlusskosten (E-Plus), günstige Gesprächspreise, schon ab 10 Cent telefonieren und 1.200 SMS im Mindestumsatz.
Ihre Ersparnis im Überblick: Brandneue Edelklappe Samsung SGH-E720: 490,- EUR Ohne Grundgebühr: 238,80 EUR Ohne Anschlussgebühr (E-Plus): 24,95 EUR Ohne Versandkosten: 15,- EUR Ihre Gesamtersparnis: 768,75 EUR Tarif-Informationen Telco 50 SMS Ex (E-Plus):
* ohne Anschlusskosten bei E-Plus * ohne Grundgebühr * 1.200 Frei-SMS im Mindestumsatz * ab 0,10 EUR ins Festnetz telefonieren * Netz: E-Plus
|
szer. máj. 11, 2005 13:50 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Ez meg milyen szolgáltató?
|
szer. máj. 11, 2005 13:44 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Németországban 0 EUR-ért elvihető előfizuval...
|
szer. máj. 11, 2005 13:41 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Nem offoltátok egy picit szét a topicot?
Valaki nem tudja a feljebb levő kérdésemre a választ?
|
kedd máj. 10, 2005 21:35 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Londelmor írta: Odo írta: A postai csekk meg 5-6 nap. Viszont megtörtén az átutalás, ezt tudja bizonyítani, nem? nem tudom, nem értek hozzá, hogy pontosan hogy megy. kéne tudja igazolni mindenesetre. a 21ik században ez elvárható lenne... de csak azt tudom mondani, ha már az előbb alkalmaztam az egyetem párhuzamot, hogy az ösztöndíjadból is csak akkor tudsz vásárolni, ha már megérkezett...
Az megint más. Persze hogy nem ad a bank, vagy bárki Neked hitelt, mert nem érkezett meg a pénz.
Viszont ez esetben megtörtént a befizetés. Csekknél nincs ilyen gond, elég bemutatnod a feladóvevényt és már köthetsz újabb szerződést.
|
kedd máj. 10, 2005 15:17 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Odo írta: A postai csekk meg 5-6 nap. Viszont megtörtén az átutalás, ezt tudja bizonyítani, nem?
nem tudom, nem értek hozzá, hogy pontosan hogy megy. kéne tudja igazolni mindenesetre. a 21ik században ez elvárható lenne...
de csak azt tudom mondani, ha már az előbb alkalmaztam az egyetem párhuzamot, hogy az ösztöndíjadból is csak akkor tudsz vásárolni, ha már megérkezett...
|
kedd máj. 10, 2005 15:08 |
|
|